Berdych je ve čtvrtfinále, čeká ho Čilič

13. 6. 2013, 16:21
Aktuality 251
Tomáš Berdych si na turnaji v londýnském Queen's Clubu zahraje o semifinále. Druhý nasazený tenista dnes na travnatých dvorcích porazil Slovince Žemlju za hodinu a pět minut 6-3 6-4 a načal tak čtvrtou desítku výher v této sezoně. Další vítězství zkusí český hráč přidat v zápase s Chorvatem Čiličem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych měl dnešní zápas s Gregem Žemljou podobně jako ten předešlý od počátku pevně v rukou a v úvodním setu ztratil při svém podání jen čtyři fiftýny. K zisku setu tak českému tenistovi stačil jeden proměněný brejkbol, kterého se Berdych dočkal za stavu 4-3.

S výjimkou jednoho gamu na servisu šestý hráč světa dominoval i v další sadě, kterou opět rozhodl jeden úspěšný brejk. Tentokrát přišel v páté hře, po které Berdych zápas bezpečně dopodával.

Jeho příštím soupeřem bude další vysoký tenista se silným servisem Marin Čilič, který dnes v třísetovém dramatu zdolal Španěla Feliciana Lópeze. S pátým hráčem v turnajovém pavouku a obhájcem titulu to přitom nevypadalo vůbec dobře: po prohraném prvním setu na začátku další sady ihned ztratil servis, ten si ale dokázal vzít zpátky a vyrovnaný set získal v tie-breaku.

Ani tehdy neměl vyhráno - díky brejku ve čtvrté hře se López dostal do vedení 4-1 a za stavu 5-2 měl v duelu s favoritem dokonce mečbol. Čilič ale prokázal pevné nervy, mečbol odvrátil, následně sebral Lópezovi jeho servis a ziskem pěti gamů v řadě dokonal obrat v setu.

O semifinále si zahraje také čtyřnásobný vítěz turnaje Lleyton Hewitt, který po překvapivé výhře nad Bulharem Dimitrovem porazil i Sama Querreyho ze Spojených států. Také australský veterán musel otáčet zápas, po prohraném prvním setu už ale ani jednou neztratil servis a zvítězil 5-7 6-3 a 6-4.

"Celý zápas jsem hrál dobře," komentoval svůj výkon Hewitt. "V prvním setu jsem dobře odstartoval, dařilo se mi na podání i na returnu. I tak jsem musel tvrdě bojovat v pár důležitých výměnách, třeba na konci druhého setu, abych si udržel servis," dodal.

Jeho příštím soupeřem je třetí nasazený Juan-Martín del Potro, jenž dnes neměl příliš práce s domácím Danielem Evansem. Favorit nadělil britskému tenistovi v prvním setu dokonce 'kanára' a za necelou hodinu zvítězil 6-0 6-3.

Největšího favorita turnaje Andyho Murrayho dnes kvůli nabitému programu čekaly dva zápasy. Ten první domácí tenista zvládl: v dohrávce včera přerušeného souboje s Nicolasem Mahutem Francouzi oplatil loňskou porážku a tentokrát zvítězil 6-3 a 7-6. A nezaváhal ani o několik hodin později, když proti Australanu Marinku Matosevicovi ztratil jen čtyři gamy a postoupil do čtvrtfinále. V něm bude jeho pátečním soupeřem Němec Benjamin Becker.

"Zápas s Matosevicem jsem myslím zvládl skvěle, i když nějaké chyby by se tam určitě našly. Pokud budu takhle pokračovat a své výkony postupně zlepšovat, budu spokojený," řekl Murray.

Výsledky - Londýn (tráva, dotace 779.665 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
A. Murray (1-Brit.) - Mahut (Fr.) 6:3, 7:6 (7:4), Tsonga (4-Fr.) - Roger-Vasselin (Fr.) 6:3, 6:7 (2:7), 6:3, F. Lopéz (Šp.) - Benneteau (11-Fr.) 7:6 (7:5), 6:4, Sijsling (Niz.) - Istomin (14-Uzb.) 7:6 (7:4), 6:1. 

Dvouhra - osmifinále:
Berdych (2-ČR) - Žemlja (16-Slovin.) 6:3, 6:4, A. Murray (1-Brit.) - Matosevic (Austr.) 6:2, 6:2, Del Potro (3-Arg.) - Evans (Brit.) 6:0, 6:3, Tsonga (4-Fr.) - Sijsling (Niz.) 7:5, 5:7, 6:3, Čilič (5-Chorv.) - F. López (Šp.) 4:6, 7:6 (7:5), 7:5, Becker (Něm.) - Dolgopolov (7-Ukr.) 7:6 (7:5), 7:5, Kudla (USA) - De Schepper (Fr.) 6:1, 6:3, Hewitt (Austr.) - Querrey (6-USA) 5:7, 6:3, 6:4.

pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

251
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
UnrealTom
Tonda Nadal měl pravdu Berdych hraju druhou ligu
Reagovat
UnrealTom
hraje*
Reagovat
tmora
The match is over!!! To byla dnes od Tomáše hruuuza
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils sa odhlasil z Wimbledonu???

ale Haasa tam pekne bije asi vie dopredu ze na Wimbledone bude zraneny
Reagovat
Sonja
Na kurtech se Gaelu Monfilsovi momentálně daří, ovšem ve Wimbledonu letos Francouz hrát nebude. "Zrušil jsem svou žádost o divokou kartu kvůli menšímu osobnímu problému, který chci příští týden vyřešit," řekl po své dnešní výhře nad Janem Hernychem. "Objevilo se něco neočekávaného během prvního týdnu Wimbledonu," uvedl bez dalších podrobností.

Blesku.
Reagovat
steve79
Čilič byl dnes lepší. Z poráže bych nedělal tragedii, protože to je jen 250 turnaj. Berdych musí ale rozhodně zlepšit svoji hru, jeslti chce udělat dobrý výsledek ve Wimbledonu
Reagovat
Sonja
Zápas jsem neviděla, ale tragédii bych z toho taky nedělala. Naopak může bejt Tomáš rád, že dál nebude riskovat zranění na tom travnatém kluzišti...takhle před Wimblem by se to fakt nehodilo.
Neúspěch v Queensu každopádně ani omylem nenaznačuje, co bude na samotnym Wimblu...
Reagovat
tommr
to že prohrál s Cilicem bych mu ještě odpustil - kdyby Cilic aspon předved nějakej slušnej výkon. Prohrát ale se nic moc hrajícím soupeřem po slabým výkonu plným školáckejch chyb je ostuda. Tomášův dnešní výkon byl nedůstojnej hráče první desítky ...
Tomášův vstup do travnatý sezóny mi začíná nápadně připomínat lonskej rok kdy taky podobným způsobem vypustil turnaj v Halle. Jak to pak dopadlo ve Wimbledonu si jistě všichni vybavujou. Mám obavy, aby to letos nedopadlo podobně ...
Reagovat
smazaný uživatel
pravda

mam taky isty nazor
dnes si to prehral sam
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim. Kdyby Cilic hral dobre, ale ten prvni set hrali oba hrozne a Tomas to neustal a nechal se brejknout uplne zbytecne. Trochu mi prijde jak kdyby to dneska vypustil a vubec nebojoval. Mel snad uplne stejne brejkbolu jako Cilic a nedokazal je promenit. A to uz se mu stalo predtim....
S tim Wimbledonem doufam, ze se tvoje obavy nenaplni. Chci se tam jit na neho podivat...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám rád kontr "a cos vyhrál ty?". Mi stačí, jestli jsi někdy závodně sportoval. Třebas nějakou pralesní soutěž. Podle mě ne. To bys pak nevypustil takhle přísné komentáře.
Reagovat
tommr
přesně tak. Mě nejde o to, že Tomáš prohrál, ale o ten jeho přístup. Od začátku zápasu bylo evidentní, že nehraje naplno a že je mu tak nějak jedno jak to dneska dopadne. Cilic byl dneska k poražení, ale to by se Tomáš musel o trochu víc snažit ...
Nerad bych byl špatným prorokem, ale myslím, že ani letos Tomáš ve Wimbledonu neuspěje. S tou hrou jakou dneska předved vypadne s prvním silnějším soupeřem. Myslet si, že může beztrestně vypouštět menší turnaje a pak jen stačí zabrat na GS je dost riskantní taktika, kterou si můžou dovolit jen opravdoví mistři typu Federera a do těch má Tomáš hodně daleko ...
Reagovat
Fandina
Podle mě Tom nevypustil, ale Marin byl od začátku trochu lepší. Tom jen dobíhal.
Reagovat
Sonja
Klídek, proč by se sakra měl přemáhat na nějaké 250ce:-D...s prominutím. Já se nedivím, že na takovym turnaji hráčům typu Tomáše chybí motivace. Stejně tak ta motivace chybí třeba Tsongovi (bylo to na něm včera vidět) a takový Delpo už je taky jen set od prohry... Nic se neděje, Wimbledon je úplně jiná pohádka, hráči nastupují s úplně jiným přístupem, s mnohem větší touhou po vítězství... Minulý rok tam měl Tomáš obrovskou smůlu, tuším, že letos si to vynahradí...;-)
Reagovat
smazaný uživatel
250-ka, ale minimálně s obsazením kvalitní pětistovky, samozřejmě, že to hráči neberou tak jako grandslam, ale stejně je tenhle turnaj nehledě na body docela prestižní. Je to spoelčně s Halle pro ty špičkové hráče jediná možnost rozehrát se na trávě. A rozhodně Berdychovi nechyběla motivace nebo něco podobného, snažil se hecovat, šlo vidět, že chce vyhrát, žádné vypuštěí, nic. Jenom prostě nehrál dobře a Čilič jo.

A že DelPo set od porhry není nci překvapivého, na trávě krom olympiády neuhrál nikdy nic, není to jeho povrch, kdežto Hewittův nejlepší.
Reagovat
tommr
snažit by se měl třeba už jen proto, aby už taky konečně něco vyhrál. Malý turnaje vypouští a na velkejch pak nestačí na silnější protivníky. Na to, že je už několik let hráčem první desíky má žalostně málo titulů ... :)
Reagovat
Sonja
Ale no jo, ať si to vyhraje třeba Murray, mně je to šumafuk:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo no, vyhrát to Berdych nebo tam hrát Nole, tak mluvíš úplně něco jiného ne. Ale ne, je to maličký turnaj a Berdych se na to vysral, což udělal dobře :D Aspoň Murray nebude mít ve finále neoblíbeného soupeře.
Reagovat
tommr
pořád nechápu o jakým dobrým výkonu Cilice mluvíš. To že zahrál pár winnerů z nahranejch míčů od Tomáše ještě neznamená, že hrál dobře. Nevynucenejch chyb nasekal jako máku. Já bych spíš řek, že dnešní zápas vyhrál ten méně špatnej hráč než že by vyhrál ten lepší ... :)
Reagovat
Sonja
Tak kdyby to Tomáš vyhrál, bylo by to samozřejmě fajn (titul je vždycky fajn), ale prohrát tam není žádná tragédie.
Každopádně jsem moc ráda, že na tyhle malé turnaje nejezdí Novak, když jsem viděla, jak si na té kluzké trávě hráči natloukli, tak bych měla akorát nervy na pochodu:-/ Ještě takhle chvíli před Wimblíkem...
Reagovat
smazaný uživatel
Čilši rozhodně nehrál špatně, na servisu šel gam od gamu nahoru, z forhendu zahrál dobré míče, snažil se být aktivní. První set byl špatný od obou, ale v závěru ho Marin prostě vycvičil, když od stavu 6:5 a 15:15 zahrál nejprve prvotřídní lob a pak si Btomáše povodil, když ho přitáhl na síť a s přehledem prohodil. Ani jeden nehrál své maximum, ale Čilič mu byl daleko blíž. Jasně, že Tomáš nehrál dobře a občas nalíval, ale to se dá říct i z druhé strany. A Marin své šance prostě využíval, zahrál hodně solidní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, to by nemuseli jezdit ani na Wimbledon, aby si neublížili. Bože, to jsou výmluvy, tráva je holt tráva, přechod na ni je obtížný po antuce, ale zase z toho nedělej ledovou plochu. Je to o zvyku, pohyb na ní je specifický, ne každému to hned sedne. Právě proto je důležité si na to zvyknout během zápasů, nějaké ty dvě exhibice nebo kolik toho zas tolik nenaženou.
Reagovat
Sonja
Tak Novak si na ni zvyká v prvních kolech Wimblu, no...:-D Snad tam neschytá někoho těžšího na rozjezd. Jinak nechápu, proč tomu říkáš "výmluvy":-D, prostě zranit se před jedním ze čtyř nejdůležitějších podniků roku na nějaké 250-ce by byla hnusná smůla.
Umím si představit, že třeba pro Murrayho Queens znamená daleko víc, je doma a tak + už nějakou dobu trénoval, zatímco se ostatní hráči ještě rochnili v červeném prachu...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by se měl zranit? To jako nemá hrát kromě grandslamů nic jiného, aby se nezranil před nima? :D
Reagovat
Sonja
Protože je ta tráva kluzká jako prase...a 250ka mu za to nestojí. Ale zas říkám, že chápu, pokud má hráč (třeba Murray ke Queensu nebo Roger k Halle) k tomu turnaji vztah, že tam jezdí...
Reagovat
smazaný uživatel
Však psal, tráva je kluzká všude, jde jen o zvyk a schopnost se tomu povrchu přizpůsobit.
Reagovat
Sonja
Ale v All England Clubu stojí za to, spadnout na zadek:-D
Navíc mi nikdy nepřišlo, že by na centru ve Wimblu byla tráva takhle kluzká, jak je v Queensu...ale to už je fuk;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v Queensu je všeobecně tráva podle mě daleko rychlejší, možná i proto víc klouže.
Reagovat
Fandina
Cilic byl dnes lepší než Tom. Škoda Tome. Tak příště. Držím palce. Pojď pojď pojď!
Reagovat
kada.tom
katastrofální tie-break ... vyjma toho prvního bodu
bohužel, dneska si to Tomáš prohrál sám
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych ides nezastavitelne dole prehrat s Cilicom ktory len vracia na 2 strany ziadna sila nic a ty s nim takto huknes
Reagovat
smazaný uživatel
Žádná síla? Vážně? Fakt se zkus trošku zamyslet, protože to, cu píšeš, to je jeden blud za druhým. Ještě jsi zapomněl svých klasických 10 smajlíků a 5 pravopisných chyb k tomu :-)))
Reagovat
PetaM
Rád bych viděl tebe, kdybys s ním hrál .... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
v tej sezone uz prehral aj s Fonignim, Robredom, Bautistom a to uz su prehry
Reagovat
smazaný uživatel
tie argumenty ze radi by ste videli mna s nim hrat su trapne furt len toto tu pisete

TU NEJDE O MNA
Reagovat
smazaný uživatel
Zas nevyuzil breakball to je uz na slaktrafenie

Cilic je stastlivec a Tomas niekedy neschopny
Cilic mu nema jak ublizit a aj tak vedie
Reagovat
smazaný uživatel
Sklidni trošku hormon, jedna perla za druhou tady.
Reagovat
smazaný uživatel
ale pravda cilic by mu nemal jak ublizit sak take plutke slabe tam dava a Tomas sa mu prisposobil
Reagovat
smazaný uživatel
To ses asi fakt díval na něco jiného. Čilič hrál aktivně, žádné pomalé míče, byl prostě lepší hráče, méně chyboval, zahrál hodně dobrý zápas. Že Berdych nehrál dobře, je věc druhá. Ale neplkej nesmysly o tom, že mu nemá jak ublížit, jenom proto, že je ti nesympatický a kdo ví co všechno ještě.
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic vyhral jenom protoze Tomas hral hrozne a vic tu koncovku ustal. Jinak mi neprijde, ze by Cilic hral nejak super, dost chyboval.
Reagovat
Fandina
Cilic dal víc es a proměnil brejkbol. To v prvním rozhodlo. Druhý byl vyrovnanější a i tam byl Cilic o trochu lepší. Jinak to byl rychlý zápas a Marin hrál dobře. Minulý rok tenhle turnaj vyhrál, není divu, dneska tam sice byly nepřesnosti, ale jinak rychlé údery od obou, Tom tolik neriskoval a měl. To podle mě rozhodlo. Gratulka Marinovi, Tome příště. Držím palce, pojď!
Reagovat
tommr
jen malá připomínka - loni sice Cilic turnaj v Queen´s vyhrál, ale jen díky diskvalifikaci Nalbandiana ...
Reagovat
Fandina
tommr ... snad si dneska viděl, že se Cilic s trávou nemaže. Narve to tam, kde nestojí protihráč a ten už nedoběhne. Není to antuka. Hrál líp než Tomáš a vloni ve Wimblu ho zastavil až Andy. Proti Tomovi má za posledních jedenáct zápasů jen dvě prohry, Tomáš pět, viz dole odkaz. Marin je 12 hráč na žebříčku a nějak toho musel dosáhnout. A dneska hrál dobře.
http://www.livesport.cz/zapas/ShDI6f19/#h2h;2
Reagovat
tommr
v žádným případě nechci nějak zpochybnovat kvality Cilice - u hráče první dvacítky to ani nejde. Jen říkám, že dneska nehrál nic světobornýho a vyhrál především díky tomu, že Tomáš hrál velice špatně. Otázka je jen jestli Tomáš hrál tak špatně protože dneska prostě neměl svůj den nebo jestli to vypustil. Já si myslím, že to byl spíš ten druhej případ, ale nikomu svůj názor nevnucuju ... :)
Reagovat
Fandina
Nikdy bych si od nikoho nenechala nic vnucovat a co se týká tebe, tak podle mě si kritický aniž je k tomu důvod a tady s tebou zase nesouhlasím. Určitě ses díval. Cilic byl ve svém živlu a Tom mu nestačil. Ne že by nechtěl, ale prostě neměl příležitost. V prvním setu využil Marin brejk a ve druhém škoda dvou Tomových brejků, které nevyužil. Cilic hrál líp ne že Tomáš vypustil. Podle mě se Marin na trávě dobře cítí pohybuje a je jistý v úderech. Vyhrál zaslouženě. I es dal víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic na siti je dneska teda vybornej a Tomas hroznej. Jinak oba vyhazujou dost do autu a Tomas mi prijde dost nesoustredenej a je pozde u micku.
Reagovat
tommr
já bych řek, že nesoustředěnej je slabý slovo - Tomáš se dneska vyloženě fláká ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-).....no je trosinku lenivejsi. Tedka tiebreak...bojim bojim
Reagovat
smazaný uživatel
Ked vidim toho Cilica ta najradsej by som mu taku yebn.ul cez totu obrazovku

taky nesimpaticky az mi je zle
Reagovat
PetaM
Přímo. Strašně nesympatický ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo, BERDYCH je nesympatickej:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Berdych je v porovnani s natahnutym skaredym chorvatom krasavec:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych a krasavec?:D nejdu spát, nevykládej mi tady pohádky :*
Reagovat
smazaný uživatel
v porovnani s Cilicom
som napisal
Reagovat
Fandina
Tom je hezký a nejen proti Marinovi. Kdo to nevidí, je slepý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš pěknej, tenis hroznej, snad už aby byl konec...
Reagovat
PetaM
Já nemám ani sílu se na to dívat ... :(
Reagovat
tommr
v prvním setu hrál velice nepřesně a protože ani Cilic nehrál nic moc je k vidění zatím hroznej tenis se spoustou chyb ...
Reagovat
smazaný uživatel
dufam ze da toho Cilica

bo inak ma porazi
Reagovat
smazaný uživatel
Čilič výborný zatím, už by konečně mohl ptovrdit ty předpoklady, které měl a naděje, které jsem do něj nejen já vkládal. Neuvěřitelně zamrznul, ba co víc, ještě se snad o něco zhoršil. Člověk, když si vzpomene na Australian Open 2010 z jeho pohledu, tak ty další dvě a půl sezony jsou prostě zklamání. Hraje jistěji, ne až tak riskantně jako kdysi, ale něco tomu chybí, zařadil se do té druhé až třetí garnitury a ne a ne z ní vybřednout.
Reagovat
smazaný uživatel
Pre mna
Simon, Cilic, Monfils

najnevyspitatelnejsi tenisti nieco neskutocne
Reagovat
smazaný uživatel
Dyk Simon hraje pořád stejně. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Skureny Cilic

ko k.ot poebany
Reagovat
smazaný uživatel
Noo bude to tazke cez toho natahnuteho cilica
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komentátor u Toma mě docela drtí.. no nic, snad to Tom dotáhne k vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno jsme se tu bavili, proč Adam Pavlásek ehrál challenger v Praze.. pořadatelé prý pro něj měli připravenou volnou kartu.. viz rozhovor
http://sport.aktualne.centrum.cz/savrda-prague-open-ma-velkou-tradici-turnaj-musim-zachovat/r~c37f29f0d46211e2a9120025900fea04/
Reagovat
tommr
velice zajímavej rozhovor - díky za odkaz ... :)
Jen se tam Šavrdovi vloudila jedna chybička - v Košicích nestartoval Veselý, ale Hájek ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděli jste Tsongu? Prý ke konci nevypadl moc spokojeně se svojím loktem. Že by jej dneska zařízla Kudla?
Reagovat
smazaný uživatel
nic tam nieje Tsonga dnes v pohode vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
A pak se budeš divit jakože co to je :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak radsej nech nenastupi pre zranenie ako keby mal prehrat s hentakym amaterom Kudla to co je :DDDD
Reagovat
Matti
V 2 setu se Sijslingem vypadal, že ho to moc nebaví, třetí jsem už neviděl, ale celkem mě překvapilo, že to dotáhl. Když panbu dopustí, možná i Kudla spustí. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tome, mohl bys to zvládnout do hodinky, kterou jsem si pro tebe vyčlenila :) Držím palec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom doufám, že Gasquet nezná Šrapnel. To by s Mayerem nedopadlo dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer

si zabil
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem napsal vedle: Letošní Wimbledon bude nejen na Nova Sport, ale i na Fandovi...

http://sport.aktualne.centrum.cz/slavny-wimbledon-se-blizi-fanousci-si-ho-uziji-v-televizi/r~704a49ecd45b11e284450025900fea04/
http://fanda.nova.cz/clanek/sport/wimbledon-nejslavnejsi-tenisovy-turnaj-muzete-sledovat-na-fandovi.html
Reagovat
tommr
hlavně aby bylo vůbec co vysílat. Jestli bude v Anglii i nadále pršet v podobným stylu jako tenhle týden tak toho k vidění moc nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to počasí štve. Napřed ve Francii, teď v Anglii... Už aby se zase hrálo někde, kde tolik neprší. Pro diváka je to fakt náročné. Díváš se na zápas, je přerušený a ty musíš průběžně sledovat livescore, jestli už se zase nezačalo hrát. Jinak o ten zápas (nebo jeho část) přijdeš... To mě na tom štve nejvíc. No a ještě k tomu ty streamy z Birminghamu nejsou nic moc a kolikrát mi trvá strašně dlouho, než naladím něco funkčního. Zrovna teď na zápas Donna - Sorana jsem naladil celkem solidní stream a ono musí začít pršet... :(
Reagovat
tommr
přesně tak. I když se ty zápasy nakonec vždycky nějak odehrajou tak pro mě jako pro diváka je to k ničemu, protože nemůžu sedět u televize celej den a čekat až se počasí umoudří ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je ve Sport magazínu (příloha deníku Sport) rozhovor s Jirkou Veselým...
Reagovat
Fandina
Docela zajímavý je i tenhle článek rozhovor s ním ze včerejška.
http://sport.idnes.cz/rozhovor-s-tenistou-veselym-dil-/tenis.aspx?c=A130613_092800_tenis_rou
Reagovat
Fandina
i tohle
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/486056-tenisovy-talent-vesely-miri-raketove-vzhuru-prvni-stovka-zautocim-ve-wimbledonu.html
Reagovat
kada.tom
Je mi Zvereva líto ...
Reagovat
Heather_Fedex
mne take. fakt jsem pro jeho dobro doufala aspon v 1 gem, ale rogerto chtel mit velmi rychle za sebou
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/22898630

Andyho nový blog.
Reagovat
Fandina
Lucce, Tomovi, Ivovi ... pojď pojď pojď
Rogerovi, Tommymu, Ríšovi ... go go go! Dance a Magdě podme!
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si vsugerovala, že Tomáš hraje dřív a on až od 13.30, tak to mám teda smůlu, že ho neuvidím.., asi ani Lucku.. sakra. No tak drž palce i za mě..
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik mi redakce dá, když vám budu dělat korektury? Hrubky se vám tu nějak množí, zejména shoda podmětu s přísudkem je úskalí, na kterém ztroskotáváte pravidelně v každém druhém článku. I v tomhle........Největšího favorita turnaje Andyho Murrayho dnes kvůli nabitému programu čekali dva zápasy.
Reagovat
Fandina
Určitě vím, že když napíšeš autorovi článku, nebo Administratorovi do vzkazů, odpoví ti, nebo chyby opraví. Je možné, že tady v komentářích nemusí všechno přečíst. Zprávu ve vzkazníku určitě uvidí. Moje zkušenost.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dneska zase uplakanej den, tak doufám, že nebudu plakat i já nad Tomem..:) Snad tam mají lepší počasí a nebude přerušovanej zápas. Tak Tome do toho :)
Reagovat
gigin
Tady je jasno, kompleto azuro, hic.. :) Modrá je dobrá :)))
Reagovat
smazaný uživatel
To si vzpomínám kdysi v rádiu:
Moderátor: jak je u vás? HaHaHa
Posluchačka: Nááádherně.
M: A kde teď jste? HaHaHa U vody? HaHa
P: V tom hicu? Doma.
Reagovat
gigin
:DDDD HaHaHa
Reagovat
smazaný uživatel
To se gigine máš, pošli mi sem kousek :) Já se tak nějak přemlouvám, abych vůbec z tý postele vylezla. :)) Ještěže hraje Tomáš, jinak dneska normálně bych zalezla a odháněla tommrovinu, co na mě leze :))))))))
Reagovat
gigin
Tak to je fajn, že na tebe někdo leze... Hlavně neprokaučuj toho tvýho Tomíka v telce :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, ty seš tak nesympatickej nick :)))))))
Reagovat
Fandina
janekda ... když Nááádherně, nebylo to náhodou rááááádio Impuls?
http://www.impuls.cz/
Reagovat
gigin
Nejen nick. Uživatel, člověk, fanoušek... jsem celý na prd, víš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nevím..:) Já snad budu psát o háčkování, tam doufám jinej smysl nenajdeš :)))))No aspoň jsi mě pobavil :)))
Reagovat
gigin
Jj, hlavně se tady s nikým nezaháčkuj a bude to cajk :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... háčkování je nejlepší, ale mít to na háku je ještě lepší ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ty jsi dneska rejpavej, až to není hezký, máš štěstí, že to s tebou ustojím :))))

Fandina - o tom to je, je fajn, když k tomu člověk dospěje co nejdřív :))
Reagovat
Fandina
Lunej jasňačka ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
škadlite sa z Lunej.?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty rypáčku, nech si toho :)) Že je gigin ve svých příspěvcích takovej sexista za to nemůžu :)))
Reagovat
Jan
Kdyby byl takový titulek ve Wimbledonu, to by bylo něco.
Ať to už Tomáš konečně zase protrhne.
Reagovat
Roger_Federer
Jako Ester?
Reagovat
Roger_Federer
Jako Ester?
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši... já myslela, že je to tenisovej portál :))))))))
Reagovat
Fandina
Když Tom vyhraje tady, také dobře. Wimbl to sice není, ale každé vítězství se počítá a ve Wimblu to může vyjít také. Tome pojď!
Reagovat
tommr
na French Open vyfasoval nejtěžšího možnýho soupeře už v prvním kole a smůla ho neopustila ani na turnaji v Queen´su. Jako jedinej z favoritů má ve čtvrtfinále nasazenýho soupeře - obhájce titulu z lonska a turnajovou pětku Cilice. Murray, Del Potro a Tsonga mají naopak nenasazený a v případě Murrayho a Tsongy i velmi lehký soupeře. U Murrayho je to už skoro pravidlem - je s podivem, že mu ještě na tomhle turnaji nikdo neskrečoval zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cilice Rebel da...a zahraje si finale...:)

No zajimavosti je, ze posledni Cech ve finale na tomhle turnaji byl Ivan Lendl v roku 1990, kdy ve finale porazil Borise:) a obhajil vitezstvi...aspon tady mel ten Ivan ty 2 vitezstvi z travy:)))

Nasel jsem ti jen tehle 10 min. vzpominky :)))

http://www.youtube.com/watch?v=VZdPoPB9ca0

Ale z toho samyho turnaje existuje na YT z toho turnaje ten samy rok -
SF >>> Lendl vs. McEnroe

http://www.youtube.com/watch?v=DU7fjEdkIwU
Reagovat
taffer
Jen technická - když se nasazuje 16 hráčů jako v Queensu (ale i při osmi), tak se holt dá očekávat, že ve ČF se střetnou nasazení hráči. Že je na Toma zrovna minulý vítěz je smůla, ale ve ČF už si většinou nevybereš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, oni totiž pořadatelé můžou za to, že favorité vypadávají v prvních kolech. Že Murraymu odpadávají soupeři, to je fakt a to docela často, ale to neovlivníš, například loni na olympiádě a ve Wimbledonu měl los hodně těžký, až v semifinále mu pomohla absence Nadala. A Becker zase není nic snadného, když dokázal vyřadit Tomice, Rosola i Dolgopolova. A Mahut je na první zápas na trávě taky těžký soupeř. Ale jsem zvyklý, že když je nějaká ta šance, tak si kopneš. Murray přivolal vítr, Murray spustil déšť, Murray si vydupal přerušení, Murray si zařídil los. Hlavně, že chudáček Tomášek má na čtvrtfinále nasazeného soupeře, když doposavad hrák s tragédy.
Reagovat
tommr
nikde neříkám, že to je Murrayho chyba. Že má ale občas až neuvěřitelnou kliku na los to snad nepopřeš ani ty ... :)
Jinak není pravda, že Tomáš měl zatím jako soupeře nějaký tragády. Právě naopak - Tomáš měl jako jedinej z první čtyřky nasazenýho soupeře už v osmifinále, zatímco Murray, Del Potro a Tsonga tam měli lehký nenasazený soupeře. A tenhle trend bohužel pokračuje i nadále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Však to nepopírám, občas má kliku. Ale přijde mi, že mít to takhle někdo jiný (a taky že mnohokrát maji), tak se nevyjádříš.

No ano, na Berdychovy poměry to tragédi byli, Zemlja a věčný talent De Bakker, který snad neodehrál dva roky pořádný zápas na pořádném turnaji, to není nic těžkého. Naopak Murray i Tsonga měli řekl bych na rozjezd těžší soupeře, Roger-Vasselin je na trávě hodně solidní, o nepříjemnosti Mahtua netřeba mluvit. Del Potro měl lehčího soupeře, ale taky soupeře, který prošel kvalifikací a porazil dva výše postavené hráče a doma si věřil. A ani teď nemá Del Potro lehkého soupeře, Murray a Tsonga už jo, tedy hráče, které by měli zvládnout bez problémů. Nejde to ale svádět na los, prostě měl smůlu, že nasazení hráči v jeho čtvrtce nevypadli. Zase to může být ale výhoda, bude víc rozehraný a pokud přejde přes Čiliče, v dalším kole bude favorit tak či tak.
Reagovat
tommr
to mi trochu křivdíš - já už kolikrát napsal i o Petře Kvitový, že měla velkou kliku na los a byl jsem tady za to místním FFK pořádně pranýřovanej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je možné, ale jde hodně vidět, že Murray číslo 1 v neoblíbenosti :-)
Reagovat
tommr
no nebudu předstírat, že mám Murrayho rád, ale pár hráčů, který nesnáším ještě víc než jeho by se určitě našlo ... :)
Reagovat
tommr
Tomášův zápas proti Cilicovi začíná program v Queen´su a bude se vysílat od 13:30 na Eurosportu 1 ...
Lucka hraje proti Halepový druhej zápas v Norimberku a její zápas by měl téměř plynule navázat na Tomášův zápas. Vysílat to bude Eurosport 2 ...
Doufám, že jak Tomáš tak Lucka se dobře zhostí role favoritů a postoupí ... :)
Reagovat
Sonja
Nooo...Lucka je favoritka podle žebře, ale sázkovky maj favoritku Halep. Nevím, je fakt, že Simona teď na antuce předváděla skvělé výkony, tak to asi bude hodně zajímavý zápas.
Tomášovi věřím.
Reagovat
tommr
souhlasím s tebou v tom, že Lucka je favoritka hlavně podle žebříčku a v reálu to asi bude hodně vyrovnaný. Lucce navíc tenhle typ běhavejch a technickejch soupeřek většinou moc nevyhovuje. Přesto si myslím, že by Lucka mohla postoupit, protože tady na turnaji zatím hraje překvapivě dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Coříkáte na Hewitta? jak vidíte jeho šance zítra pro Delpovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Za 2.70? Brát.
Reagovat
smazaný uživatel
Také nad tím uvažuji
Reagovat
Roger_Federer
Zahral jsem Hewita obe kola..kurzy si o to řikali.., ale 2,6 proti Del to trochu podstřel, když 2,65 stal proti Querymu včera..
Reagovat
smazaný uživatel
S Querreym byl kurz 1.8 Sám jsem hrál :) Ty asi myslíš kurz po prvním prohraném setu.
Reagovat
Roger_Federer
jj, hral jsem live na betfairu po prvnim setu..
Reagovat
Roger_Federer
2,7 byl v prvni zapase..
Reagovat
smazaný uživatel
trocha kultůry za 500, perfektní skladba
http://grooveshark.com/s/Requiem+For+A+Dream/2bFeYJ?src=5
Reagovat
ptpc
Presne tak, perfektná skladba.
Reagovat
Sonja
To je příliš známé...pusť si toto:
http://www.youtube.com/watch?v=sI7pL43y6mw
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
pěkné. :D
http://www.youtube.com/watch?v=2059-hWZc14
To je tenisová :D
Reagovat
Sonja
:-D:-D:-D...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sonja
:-D Vymejvač mozku námbr van:-D
Reagovat
smazaný uživatel
toz to ja opet pripominam Anicku:D
http://www.youtube.com/watch?v=_Ebf5hhfjUA

Kada Ana smeje se sve dobro jest...
Reagovat
smazaný uživatel
aram zam zam guli guli guli
http://www.youtube.com/watch?v=6f8M50xf5Pc
Reagovat
Sonja
Díky, Vlčku. Ana už je zařazena do mého playlistu od té doby, cos ji sem hodil prvně:-))
Reagovat
Sonja
Mě chceš zabít:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak trochu smutná, v které se leckdo pozná
http://grooveshark.com/s/Road+To+Nowhere/46aeyp?src=5
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=1yPBCKdJUU4
Bojana Jovanovski:)

No text je trosku odlet, ale...
Reagovat
Sonja
Vlk- Jéé, super, všechny srběnky spokojené:-))))))
janekda- Pěkná:-)
Reagovat
smazaný uživatel
zam guli guli
Reagovat
smazaný uživatel
tak nazev songu mne pripomina momentalni stav jedne - nebudu jmenovat, radeji..., tenistky...
...takze smutny...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=pq4j-63RlKc

>>>zam zam guli guli guli.....
...Vidim, ze LIVIN' LA VIDA LOCA
...tak se koukni na SRBSKOU verzi :D))))
Reagovat
smazaný uživatel
tu linku tam moc nevidím :)
Reagovat
smazaný uživatel
co bys chtel ve 23:24
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls druhý Andyho zápas dneska? Já jen ten set s Mahutem. Jak to vypadalo? Výsledek hovoří celkem jasně.
Reagovat
Sonja
Já to viděla, Matoševič ve všem lepší, ale Andy měl obrovský štěstí...
Reagovat
smazaný uživatel
Slaboučké :-)))
Reagovat
Sonja
No právě...před Wimblem to fakt vidím bledě...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, úplná tragédie, v 1. koel ho vyřadí Karlovič a když ne on, tak ve třetím Janowicz :D
Reagovat
Sonja
Z Karloviče si nedělej srandu, však má meningitidu:-(
A Jerzy dá Andyho i v plné formě...:-P:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo vlastně, člověk by na toho kolohnáta i zapomněl. Já si vzpomněl na toho jediného fandu jeho zde, jak říkal, že ho vyřadí vždycky :D

Jojo, už se nemůžu, až mu Jerzy natrhne zadek a pak vypne playstation :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A ZATIM JEJICH H2H VYPADA TAKTO:

JANOWICZ 1 - MURRAY - 0

Zaim mura ztraci, jaksi....
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, což je nesmírně vypovídající statistika vzhledem k tomu, co to byl za zápas a jak probíhal, fakt že jo. Na 3 sety na trávě? Fakt s minimální šancí prostě :-))
Reagovat
Sonja
Takhle...dokud ten zápas neproběhne, nic není jasné!! Kéž bychom se ho dočkali už letos:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes protestovat, muzes se dohadovat, muzes si psat, ze ten zapas byl o nicem, muzes psat, treba, ze to bylo na "skvare"...
...ale porad to celkovy H2H bude 1:0 pro JJa...:)

Je to normalni stats, ktere se pouziva...
...pokud lpis na povrchu, to chvalim, nemam rad, jak nekdo rika, ze na tom nezalezi...
tak pokud jde o travu, tak H2H 0:0....takze dokud se nehralo, plkat si muzem, co chcem:)))

Co se tyce celkoveho H2H realita je takova jaka je, a to nezmenis...:)

Andy zatim ztraci, jaksi...:))) Co na tom chces dal vymyslet....:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, dokud neproběhne. S Milošem měl taky porážka z Barcelony docela jasnou a v New Yorku s ním pak zametl nevídaným způsobem. Fakt vycházím z toho, že grandslam je něco jiného, zápasy na tři sety úplně něco jiného, i kdyby se měli tahat v pěti setech, tak ho kromě Nadala, Djokoviče a Ferrera nemá šanci fyzicky překonat snad. A to považuju Miloše za nebepečnějšího hráče, má víc zbraní, celkovou mezihru, bekhend, má asi Jerzy lepší, ale Raonic má lepší servis a forhend, kterými ty problémy způsobit může. U Janowicze tomu fakt nevěřím, nehledě na to, že přesně tyhle typy hráčů Andymu sedí. Jak říkají Britové "He loves the target".
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, zatím ztrácí, po jednom zápase. To je něco jako když se hojně psalo, že Federer neumí na Simona, má z něj komplex a kdo ví, i když měli za sebou jen dva zápasy. Od té doby s ním Roger neprohrál. A ano, realita je taková, má horší H2H, to mi ale žádný strach nenahání. Kdybych měl vše brát podle statistik, tak se nemůžu bát Tsongy, i když na trávě je absolutní špička.
Reagovat
Sonja
Hele, já to beru i tak trochu podle sebe- osobně bych si pro Novaka nepřála, aby na něj narazil, měla bych strach;-)
Souhlasím, že Miloš má lepší servis a s forehandem jsou jakžtakž nastejno, ale ve všem ostatním má podle mě Jerzy navrch.

Vlk- nevím, jestli jsi to četl, jak se Jerzy vyjádřil k trávě:-D Psala jsem to sem nedávno, tak ti to kdyžtak překopčím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já neříkám, že bych malinké pochybnosti neměl, ale není to soupeř, ze kterého bych se třásl a měl z něj strach zatím, obzvlášť na trávě. A forhend má určitě Miloš lepší, tam je na tom podle mě o něco lépe, bekhend a pohyb Janowicz, techniké údery taky lépe zvládá on.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový hráč, ze kterého mám vyloženě strach, je třeba Berdych, jak už jsem psal několikrát. A Nadal.
Reagovat
Sonja
Tak bavíme se o různých fázích turnaje...samozřejmě v QF, kdybych si měla vybrat Tomáše/Tsongu/Delpa/Nadala nebo Jerzyho, beru Jerzyho...ale pro ty dřívější kola je Jerzy prostě hrozba. Neříkám, že by hned vytloukl všechny favority, ale určitě bych ho nepodceňovala, neříkala si, jak ho Novak zvládne v suchym atd...:-)
A všechno, co jsem od tebe chtěla, bylo, abys přiznal, že bys měl trochu bobky- děkuji:-D:-))))
Reagovat
Mayo
to si tu fakt aj niekto myslí, že Janowicz by porazil Murrayho na 3 sety na tráve ? :D:D tuším sa mi len sníva :)
Reagovat
Sonja
Nikdo od tebe nečeká, že to pochopíš, Mayko;-)

aram zam zam guli guli guli
http://www.youtube.com/watch?v=6f8M50xf5Pc
Reagovat
smazaný uživatel
Podivej, ja nikde nepisu, ze si JJ Andyho da kdykoliv se mu zachce...ani nerikam, ze Andy z neho ma komplex...nebo to nekde vidis, zebych to psal...???

Souhlasim s GS: je to proste jiny turnaj, proto se take nekdy H2H rozdeluje i podle GS. Je dobre na to tak nahlizet.

Rozhodne nesouhlasim s BH...mel by jeste na nem teda zamakat, za posledni 2 roky se s Timim soustredili strasne na pohyb na kurtu...a pak mu to v tech uderech ujizdi...

Take musi zlepsit cit pro mic...obcas to je priserny...ale jinak dost dobry...

Co se tyce psychiky, tak je ted nekde na urovni Andyho jak ho znam za starych dob....na zabiti...

Pokud JJ da do richtiku psichiku, zlepsi stinovani, a BH...jeden GS by mu mohl v zivote vyjit...
...to je to, co jsem psal minulej rok...a na tom nic zatim nemenim...
Reagovat
Mayo
Sonja ... to čo za (s)hity tu dávaš :D ... však nepochopiteľné sa ani nedá pochopiť :)
Reagovat
smazaný uživatel
Necetl...zase nejaky anglicky portal?:)

Kdyz tak dej odkaz...jestli muzes...
Reagovat
Sonja
Vlk- Tady ten komentář, co jsem psala:
"Jinak jsem si pustila ještě Jerzyho tiskovku...a je zajímavé, že tenhle "servisman" nemá rád trávu:-D...prý proto, že na ní jsou hráči víc vyrovnaní a že jim kolikrát stačí jen servis:-D !!! Raději má antuku nebo hard, kde je podle něj úroveň tenisu vyšší."
A tady je odkaz na tu tiskovku:
http://www.youtube.com/watch?v=pp2jOjwyehQ

Mayo- Nauč se číst, zapoj mozek, mysli dřív, než něco napíšeš, haloooooooooo...aram zam zam aram zam zam guli guli guli guli...
Reagovat
Mayo
Sonja...to by si chcela odo mňa veľa :D
Reagovat
Sonja
No vypadá to tak...kdybych měla mluvit tvym jazykem:

to si tu fakt aj niekto myslel, že Rosol by porazil Nadala na 3 sety na tráve ? :D:D tuším sa mi len sníva :)

Samozřejmě je to nesmyslný příměr, ale s tebou to asi jinak nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to nepopírám, možné to je, potenicál má, prostor ke zlepšení určitě taky. Myslel jsem bekhend v porovnání s Raonicem, to asi lepší má.
Reagovat
Mayo
Sonja...pekne vieš po slovensky :) :D ... máš naprostou pravdu s tím příkladem :) taky to nikdo nečekal :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to mne nepripada divny....Timi se ho snazil naucit nebyt "jen" servismanem, take je videt ten rozdil, od jinych servismanu...
...on ho nehonil pohybove po kurtu pro srandu kraliku...

Jinak si myslim, ze spis ma problem s loktem, nez s tim, ze na trave se stiraji nektere rozdily...a ze to nema rad...no uvidime...co bude rikat za rok, dva...

Ale, pokud se neciti uplne ok, tak to pro letosni W. dobre rozhodne neni, no uvidime...
Reagovat
Sonja
No právě, on žádný typický servisman není...za 1)proto, že všechny ostatní údery zvládá líp než servismani a za 2)proto, že samotný servis nezvládá tak dobře jako servismani- on sice umí poslat dělo, ale nějakou variabilitu abys pohledal.
Každopádně pohyb má na svou výšku úžasný, je i vidět, že mu nevadí běhat a vracet- bránit se... Takže má zmaknuté obojí- útok i obranu, což se prostě u "obyčejného servismana" nevidí.
Jinak jsem koukala, že píšeš o citu v ruce, že není tak dobrý- s tím vůbec nesouhlasím teda!!:-) Ty Jerzyho kraťasy jsou super, voleje/halfvoleje má taky velmi slušné...u něj je jen problém, že občas neví, kdy si může kraťas dovolit. Ale to se snad poddá časem a zkušenostma:-)

No já doufám, že ten loket do Wimblu dá nějak dokupy, ale asi to není jen tak, když to trvá už od Říma a prý se to vrací, když hraje nějaké náročnější zápasy, nebo si dá jen nějaký těžší trénink:-( Ale jak říkáš, uvidíme...
Reagovat
Sonja
Ten příklad je pochopitelně směšný, protože Jerzy je milionkrát lepší hráč než Rosol, takže pravděpodobnost, že by se mu podařilo porazit někoho z top 4 je větší.
Ale proč je ten příklad dobrý...aby si člověk (aby sis ty!) uvědomil, že není radno kohokoliv podceňovat! Rafa to očividně ví, věčně na tiskovkách říká, že není favorit...tak si z něj vem příklad:-)
A už mi neodpívdej, to tvoje trepání mi leze na mozek víc než ta písnička:-D aram zam zam....uááá:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No Milos...kdyby zil driv, asi by to bylo jine, asi jako u mnoha hracu...ale nejak tomuhle hraci moc neverim...
...rad na neho kouknu, to jo, ale to je tak vsechno...
...BH bych s nim neporovnaval, zas je tak ty chlapy nakoukane nemam, ale ja mam pocit, ze snad Milos BH pouziva tzv. v "krajni nouzi":)))Na siti ok...tam mu to i jde...na zadni...si to i radeji 100x obehne, pokud muze...ale zas tak zmakleho ho nemam...
Reagovat
smazaný uživatel
To si asi nerozumime...

Cit pro mic:
Myslim kdyz mas dobry oko na mic jak leti, a ty si udelas tzv. prvni kroky tak abys mela nej pozici to zahrat...jedno nakonec jak...

uderova technika:
Jo, to Timi nekde 2 roky zpatky o nem rekl, ze to ma ok, a ze hlavne ted potrebuje vymakat pohyb, a potom ten cit pro mic...
techniku muzes mit super, ale...

Jeho pohyb je vysledkem prave Timiho prace, je to jeho zasluha...on ho tak drtil, ze si myslim, ze jiny tenista by tenhle spartansky styl nevydrzel...
...proto ma ty vysledky jake ma, a dokaze se fakt neskutecne na kurtu pohybovat...ano a stim souhlasim, proto neni servisman, jak se nas nekteri stale snazi presvedcit...:)
Reagovat
Sonja
Aháá, takhle jsi to myslel, tak to se omlouvám:-)
A souhlasím.
Reagovat
Mayo
Sonja...dobre nebuď agresívna hneď :D
Reagovat
Sonja
Krása:-)))...Fakt mám za ni obrovskou radost. Od té doby, co vyhrála ten malinký turnaj v Bogotě, předvádí super hru a přichází i výsledky. Skvělý pohyb po dvorci, kontrola míčku, sebevědomí... jen tak dál!:-)
V semifinále tedy proti Petko. Pokud Andrea nebude mít nějaký super den, kdy jí bude všechno padat do dvorce, měla by přes ni Jelena relativně v klídku do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
neodsudzujem ju

ale je skareda
nema sa tak hovorit ale toto je moc
Reagovat
Fandina
Jelena hraje nyní s přehledem a určitě i chytře, ale dnes jsem viděla pár her Andrea Beck a řekla bych, že Petko jede a vůbec bych to neviděla jako jasnou záležitost pro Jelenu. Andrea je také při chuti.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhra krasa
teda Andrea
Reagovat
smazaný uživatel
Krása? :-))) Jak někdo může té protivné hejkalce fandit? Beck mě pořádně naštvala, ale naštěstí jsem to nemohl vidět.
Reagovat
Sonja
Cico- Proboha:-)...Tobě přijde škaredá, někomu se líbit může. Mně třeba škaredá nepřijde. Ale stejně nechápu, proč mi takovou informaci (negativní) cpeš:-D
Fandina- Uvidíme, já Andreu viděla proti Julce a byl to děs běs od obou:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Cico je v první fázi. Možná do té druhé nepřejde. Já přešel :)
Reagovat
Sonja
:-)) Fandím ti!
Reagovat
smazaný uživatel
Musis
toho chorvata nesympatickeho natahnuteho dat
Reagovat
Fandina
držím palce a jen tak dál. Berdo pojď!
Reagovat
Fandina
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/486414-tenista-berdych-se-stal-hvezdou-socialni-site.html
Reagovat
Fandina
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/tiskovezpravy/D-I-C-Tenista-Tomas-Berdych-navrharem-luxusnich-hodinek-275258
Reagovat
VlS
Dneska tě nelituju. V utkání dvou poděsů jsem byl na straně vítěze :-)
Reagovat
gigin
:))) Já jsem koukal jen na první set, pak jsem šel raději sám hrát.. S tou hlavou asi fakt už nejde nic udělat :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petkovic to dala ale nakonec aj pekny zapas

inac tota Beckova je asi najväcsi talent medzi zenami
podobne huzevnata ako Vika
Reagovat
smazaný uživatel
http://tn.nova.cz/sport/tenis/wimbledon-2013-na-fandovi-a-nova-sport.html
Reagovat
PetaM
Tak snad budou Češi hlavně na Fandovi :D Abych mohl taky kouknout :D :D :D Jinak díky za info :)
Reagovat
Nola
pochopila som správne, že NovaSport bude vysielať hlavne zápasy nasadených /zahraničných/ hráčov, a Fanda sa zameria na tých domácich ? vlani ma pekne nas.ali, keď nasadili finále WTF iba na Fandovi... ak to bude opačne, budem musieť konečne zvážiť či má vôbec význam priplácať za NovaSport.....
Reagovat
Mayo
koho zaujímajú českí hráči
Reagovat
Nola
mňa napríklad zaujímajú,napr. Petra, Tom, ale radšej si pozriem svojho favorita, ak by sa zápasy kryli, zaujímajú ma aj slovenskí hráči, Kližan, Cibula, Danka... si zvláštny úkaz :D
Reagovat
Mayo
Nola...tak nejsi jediná, čo si to myslí :D ... nooo našich pozerať to je ako za trest...jedine Kvitová sa dá (:
Reagovat
smazaný uživatel
Ty zřejmě budeš další z řady tenisových pseudofanoušků, kteří se dosud nezmohli na satelit. Kde je tenisu dost volně a tedy zadarmo. "Sleduješ" sekající se fleky tenisových streamů na internetu?
Co od programů v DVB-T vlastně čekáš? Vždyť tam za celý rok jde z tenisu DC, FC, trapně ořezaný French Open a Prostějov.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký je prosím tě časový posun obrazu proti reálu, kolik sekund? To je pro mě klíčová informace.
Reagovat
Fandina
janekda ... sázkovky jedou podle livescore a to je vždycky dřív než satelit.
Reagovat
Fandina
janekda ... oprava nevím jestli livescore je rychlejší než satelit, ale než to co vidím v televizi ze satelitu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekecej :)
Jestli sázím live, tak se nesmí hrát jeden fiftýn na obrazovce, a kurzy mít podle dalšího fiftýnu. To je pak rychlá cesta na psychinu.
Reagovat
Fandina
janekda ... livescore je vždycky rychlejší než co je v telce.
Reagovat
smazaný uživatel
Livescore je pomalejší než stream. Nejrychlejší je livescore-kurzy na sázkovkách. Jenomže mě jde o obraz. 10 sekund zpoždění skousnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je na ... nic.
Reagovat
Fandina
janekda ... je to moje zkušenost, na betu nebo livescore.cz vidím výsledek a v telce ještě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrzuješ jenom moji zkušenost. Stream je pro mě bohužel jediné řešení.
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč to potřeuješ? Kvůli sázení? To by se pak vyplatilo mít člověka s mobilem v hledišti, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší by bylo tam být a mít notebook :DDD
Jenomže to je zakázáno. A i když si hraješ s mobilem, tak tě můžou vyhodit. Ještě se to dá na nějakých zapadlých kurtech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na cestě signálu v konkrétním případě. Nejrychlejší je internet a čistě pozemní distribuce, optickými kabely a pak běžnými UHF vysílači. Při sledování přes satelitního poskytovatele záleží i na tom, kolikrát jde signál na geostacionární dráhu a zpět dolů. Při French Open měly evropské televize od Francouzů k dispozici obraz na 7E a 10E. Eurosport má distribuci všech jazykových mutací na Hot Birdu 13E. Platící divák kouká např. u Skylinku na 23,5E, kde se tedy nabere prodlouženou trasou a zpracováním další zpoždění.
Reagovat
gigin
Tak toto janekda nemože v životě pochopit.. Aram Zam Zam, tvl..
Reagovat
smazaný uživatel
Dík. On bohužel i "placený" stream a televize je pomalejší než sprostý lshunter.
Reagovat
Stan_Borowitz
To snad jde snadno obejít, ne... s dnešními technickými možnostmi...

Já si spíš myslím, že to musejí mít nějak ošéfovaný ty sázkovky, jinak by to bylo až směšně snadný je okrádat...
Reagovat
smazaný uživatel
Sázkovky to ošefované maj. Při podání sázky je technická 5 až 10 sekundová pauza.
Ale o nějaký podvody mi ani nejde. Chci vidět výměnu a podle jejího výsledku sázet.
Reagovat
Stan_Borowitz
Rozumím. A fungovalo by to, kdybys měl výsledek výměny se zpožděním řekněme do 1 sekundy?
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo ok. Kdysi na analogové televizi jsem, při DC u nás, měl vlastně náskok před zahraničím. Ne že bych moh sázet na správný míč, ale bylo to víc v klidu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to by se pak opravdu vyplatilo mít tam někoho s nenápadným GSM zařízením, kdo by jen třeba v kapse mačkal nějaké tlačítko...
Reagovat
smazaný uživatel
Haas nevyuzil 12 breakbalov to co je
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petkovic ukazala jake su zeny hlupe neskutocne daco kto nevidel neuveri
Reagovat
Sonja
Joo, škoda, že nejsme tak múdré ako ty...
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslim zeny ako take

ale tenistky niekedy fakt nechapem vyhrate lopticky vyhrate gemy a tak vedia to pos.rat
Reagovat
VlS
Cico, je Tsonga žena? Viděl jsi, co dneska vyvedl?
Reagovat
carolyn
viděl si Almagra na AO a FO??? Nepříjde mi Nico jako žena :-))
Reagovat
smazaný uživatel
hey vyhral oba zapasy
Reagovat
smazaný uživatel
ja vsetky tie zapasy ked uz ich mali vyhrate a nakonec prehrali videl aj Almagra, aj Tomasa v Marseile aj Federera v Dubaji aj Djoka v Rime videl

a nechapem to
Reagovat
Sonja
Cicku, to je SPORT. A hrajou ho lidé, kteří mají stejně tak nálady jako ty, špatný den, ztráty koncentrace...jak by to asi vypadalo, kdyby pořád vyhrával ten, který by podle papírovejch předpokladů vyhrát měl? Nuda.
Ale jestli to neunášáš, měl by sis možná najít nějaké neomylné stroje a koukat na ně:-D
Reagovat
smazaný uživatel
jaaaa viem ale napr to co mal Almagro proti Robredovi to uz podla mna nieje o nalade ale o chorobe dajakej
Reagovat
Mayo
tak ženy sú labilné o tom potom (:
Reagovat
Sonja
No...tak tady je asi fakt marné cokoliv psát:-)

Mayo-Že jsou ženy obecně labilnější než muži je fakt, ale s hloupostí to nemá co dělat.
Reagovat
tommr
jméno jeho čtvrtfinálovýho soupeře mě naopak nepotěšilo vůbec. Nejvíc mě na tom naštvalo, že postup Lopeze byl už tak blízko ...
Reagovat
smazaný uživatel
Radši Čilič než čopovací levák :D
Reagovat
smazaný uživatel
dneska mě pěkně vytočili že tomáše odstrčili na nějaký malý kurt a nedávali ho ani na streamu škoda ale myslim si že čiliče udělá asi ve 3 setech a delpa v SF taky protože ten nehraje nic i když zválcoval (promě trochu neznámého) evanse. Takže finále bude Berdych vs Murray podle mě
Reagovat
tommr
zítra už snad Tomáše konečně uvidíme, protože čtvrtfinále se už budou určitě hrát jen na centrkurtu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Psali, že Tomáš válcuje na Twitteru Mašenu i Federera, věřím tomu, na sociálních sítích je aktivní a má hodně fandů, což je fajn.. Takže mu přeju jen to nej... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli bude takhle pokračovat, tak se dočkáme i knížky :)
https://twitter.com/sherineruth/status/344854564215865344
Reagovat
marika
Já četla, že si Tomáš s Ester založili nějaký společný asi FB a tam dávají své společné fotečky.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to znamená, že je "válcuje" ?
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč se proboha raději nesoustředí na tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
To je vtip? On je válcuje leda počtama příspevků, kterých má opravdu mnohem víc než ostatní hráči (až na Můru během FO, ten se asi děsně nudil), ale jinak má na to, že je členem TOP 10, zoufale málo fanoušků. Inu i to potvrzuje, jak je nepopulární.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebo že je jeho fanouškovské jádro inteligentnější nž u jiných tenistů Top10 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je vtip? Že jsem sem hodila něco, co se o něm psalo? :) Mně osobně je jedno, jestli má fanoušků víc než ostatní, navíc spousta jeho příznivců na FB a Twitter nechodí, takže jak můžeš vědět, kolik jich opravdu má? Ale to je jedno, mně náladu nezkazíš, pro je Nr. 1 :)))

Stan - já jsem přesně ten příklad ne? :))))))
Reagovat
VlS
bohužel když to nebylo vidět, není co komentovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic padne jak nic
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist