Berdych na čtvrtfinále znovu nedosáhl, v Torontu prohrál s Lópezem

8. 8. 2014, 06:17
Aktuality 83
ATP TORONTO - Tomáš Berdych se už na třetím turnaji v řadě nedokázal dostat do čtvrtfinále. Na Masters 1000 v Torontu prohrál ve třetím kole se Španělem Felicianem Lópezem, proti kterému neudržel vedení a v 10. vzájemném duelu mu už pošesté podlehl.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych od květnového finále v Oeiras odehrál sedm turnajů, ale do semifinále se během uplynulých tří měsíců nedostal ani jednou. Poslední tři starty nedokázal proměnit dokonce ani ve čtvrtfinále, když po Wimbledonu skončil už ve 3. kole i na přípravných turnajích před US Open ve Washingtonu a Torontu.

Týden po porážce s Vaskem Pospisilem se i s kanadským Masters 1000 rozloučil po porážce s hráčem třetí světové desítky. Český tenista nestačil na nepříliš oblíbeného soka Feliciana Lópeze, kterému podlehl 6-3 3-6 4-6.

O zisku první sady Berdych rozhodl hned při nástupu do utkání, kdy se ujal vedení 3-0. Jenže od té chvíle už soupeři podání nesebral. V druhém setu český tenista neproměnil žádný z pěti brejkbolů, naopak Španělovi stačila jediná šance na vyrovnání. V rozhodujícím dějství Berdych ztratil hned v první hře podruhé v utkání svůj servis, na returnu uhrál jen pět míčků a po necelých dvou hodinách pro něj soutěž skončila.

Osmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí má nyní s o čtyři roky starším Lópezem bilanci 4 výher a 6 porážek. Letos s ním prohrál podruhé, přitom až dosud platilo pravidlo, že sudé vzájemné zápasy vyhrával vždy český tenista.

Berdych na Rogers Cupu nevyrovnal své maximum ze sezon 2006, 2010 a 2011, kdy se dostal do čtvrtfinále. Letos skončil ve stejné fázi jako v posledních dvou ročnících a je pravděpodobné, že si i nadále udrží ve světovém žebříčku 5. místo.

Berdych se i nadále marně snaží najít formu z úvodu sezony, kdy si zahrál semifinále na Australian Open, vyhrál turnaj v Rotterdamu, v Dubaji byl ve finále a na Masters v Miami kvůli zranění nenastoupil k semifinále proti Nadalovi.

Před US Open bude Berdych startovat ještě příští týden na dalším podniku série Masters 1000 v Cincinnati.

34letý López se o své třetí semifinále na turnajích Masters (obě předchozí si zahrál v letech 2009 a 2011 v Šanghaji) utká s Milosem Raonicem, kterého ze tří vzájemných soubojů porazil pouze na antuce. Raonic na domácí půdě potvrzuje výbornou formu, po semifinále ve Wimbledonu a triumfu ve Washingtonu, kde před týdnem neztratil ani set, vyhrál už 13 z posledních 14 zápasů. Sedmou výhru v řadě přidal proti Julienu Benneteauovi.

- ATP MASTERS 1000 TORONTO -
(Kanada, tv. povrch, 3.770.000 dolarů)
čtvrteční výsledky (07. 08. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
López (Šp.) - Berdych (4-ČR) 3-6 6-3 6-4
Tsonga (13-Fr.) - Djokovič (1-Srb.) 6-2 6-2
Federer (2-Švýc.) - Čilič (15-Chorv.) 7-6(5) 6-7(3) 6-4
Anderson (JAR) - Wawrinka (3-Švýc.) 7-6(8) 7-5
Ferrer (5-Šp.) - Dodig (Chorv.) 1-6 6-3 6-3
Raonic (6-Kan.) - Benneteau (Fr.) 6-3 4-6 6-4
Dimitrov (7-Bulh.) - Robredo (17-Šp.) 7-5 5-7 6-4
Murray (8-Brit.) - Gasquet (12-Fr.) bez boje
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

83
Přidat komentář
smazaný uživatel
Neznám horšího top hráče ve využívání momenta, než je Murray. To je naprosto katastrofální, co provádí ve chvíli, kdy získá momentum, má být na koni a dojít si pro výhru v setu nebo zápase. Kdyby druhý nevyhrál brejkem, ale musel potvrzovat, tak to ještě posere. Je to fakt neskutečné, v druhém setu po prvním vydřeném brejku hned rebreak čistou hrou, kdy to Tsongovi daroval.

Jediný moment, kdy dal vzpomenout na toho top hráče byl ten závěr, kdy odvrátil brejkboly za stavu 4:4 a pak vzal Tsongovi servis, hlavně ten BH po lajně, kdy už byl úplně mimo kurt byl famózní.

Jenže k čemu to je, když si to přenese sice do 3. setu, ale tak, že to zase podělá. Dvojchyba, nalitý FH z jasné pozice a je v háji. A každý prostě ví, že Tsonga se pohybuje na vlnách a je nesmírně nebezpečné nechat ho rozjet, což Andy udělal. Vrátil ho do zápasu, nakopnul ho, čímž si podřezal větev.

Ani jedno finále, ani jedna výhra nad hráčem top 10 - toť sezona hráče jako Murray. Jasně, je nerozehraný, ale prostě tohle by už měl špičkový hráč zvládnout dohrát takový zápas. On si ale evidentně nevěří. Zrovna teď, když na turnaji není Nadal, Tsonga mu odstraní Djokoviče, je to hráč, se kterým měl bilancu 9:1. A ne, on to prostě musí takhle dodrbat.

Tahle sezona je tak fatální, že nad ní lámu definitivně hůl. Zachránit by ji mohla jen výhra na US Open nebo TM, ale to by musel hrát trochu jinak, takhle s trochou štěstí obhájí v New Yorku čtvrtfinále a na TM se ani nedostane s takovou. Vážně mě zas dokonale nasral.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd! Muráj vyhrál USO v lepší formě a hlavně kvůli větru (dvakrát, SF i F). Bez podělanýho větru by nepostoupil ani přes Berdycha. Nejlíp bude, když vyletí v 1. týdnu. Ať si propadák hezky užije i on :-)
Reagovat
Nola
ešte vyradiť Grigora a s Fedexom si to rozdať vo finále, možno sa dočkáme prekvapivého víťaza.....
Feli si na rade.....
Reagovat
Mayo
Andy opäť nesklamal na masters :D ... Jo vs Roger fajnl poprosím
Reagovat
smazaný uživatel
To už není o Masters tohleto.
Reagovat
smazaný uživatel
přál bych Tsongovi, aby to celé vyhrál. Je to řízek.
Reagovat
kada.tom
Přeju mu výhru i dneska, i když Andymu jsem fandil, ale ten si to po*ral sám, vedení 3-0 v rozhodujícím setu pustit neměl. Jo hraje, zdá se, ve formě :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo, Tsonga jede teda, super, přeju mu to. A strašně se mi stýská po Juanovi sakra...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo je sympaťák, taky mu to přeju. O Juanovi mi ani nemluv.. :/
Reagovat
dadaft
co to je za muzika, co teď hrála o přestávce Tsonga - Murray?
Reagovat
smazaný uživatel
Klasický Murray tohleto. Nadřít se víc jak set jak ne brejk, zařvat si, abych mu ho pak mohl vrátit dvojchybou, dvěma UE a podáním do FH rychlostí tak 50 km/h.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga skvělý na servise, během setu každý po jednom brejkbolu, proto nebylo divu, že se šlo do TB. Za stavu 2:1 gigašance na prohoz křížem, celý kurt skoro volný, ale Andy trefil pásku a už se to vezlo. Hlavně pak za toho stavu 5:4, kdy šel podávat nalil z jednoduché pozice Tsongovi FH přímo na střed s vysokým odskokem. Tsonga ho potrestal a zřejmě zaslouženě bere 1. set. Andy na svoje poměry zaostává na returnu.
Reagovat
a.magerova
Zapla jsem až teď, takže herně nevím, ale..... Andy hlavně hodně zaostává za Jo outfitem, no to je nudný děs. Naopak Tsonga luxusní sladění trika, potítka i ponožek, hodně se mi ta barevná kombinace líbí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově lepší, ale mi se ta kombinace dvou zelených nelíbí a to mám zelenou ze všech barev nejradši.
Reagovat
a.magerova
No mně se právě líbí ta kombinace dvou zelených a to normální zelenou nadvakrát nemusím, ale ta řvavá, ta mě vždy rajcuje ;-)
Reagovat
Nola
Feli, Jo, skúste ma dnes potešiť, nestačí poraziť iba jedného hráča TOP10....
chudák David si ide pre 16. porážku v rade, to musí byť veľmi frustrujúce... podarí sa mu vôbec niekedy zbaviť komplexu z Fedexa? Fedex nebuď labuť, zmiluj sa nad Davidom, máš sviatok,tak rozdávaj radosť... jeden, jedinký raz, by simu mohol dopriať, nech neodchádza do tenisového dôchodku ako tvoj otrok
Reagovat
smazaný uživatel
k vlastním narozeninám si těžko bude chtít nadělit prohru :P oba dva se včera zapotili, tak jsem na to zvědavá, ale proč zas tak pozdě :(
Reagovat
Nola
v Toronte nie je pozde... Fedex to urve o to nemám strach
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrer s Fedexem prohrál (k dnešnímu dni) 14x, nikoliv 15x, viz atpworldtour.com.
Reagovat
a.magerova
TP do toho započítává i exhibici v Abu Dhabi 2010 :-/
Reagovat
smazaný uživatel
O exhibici vím a nelíbí se mi, že TP sčítá dohromady ostré a exhibiční utkáni dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď dávají na streamu highlights Fedexe s Marinem, aspoň takhle to můžu vidět, na youtube nic není :( a dneska Rogi, si nemůžeš dovolit prohrát na svoje narozeniny, Ferru už snad bude snazší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je dneska marná, mě to dneska na kurtu taky vůbec nešlo :/
Reagovat
martinek37
Tak Tomáš aspoň bojoval, Nole se na to "vyflák" úplně. :)
Reagovat
Mayo
dneska to vidím takto :
Andy, Grigor, Roger, Miloš
Serena, Venus, Ekaterina, Agneška (dúfam)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavá na motorovou myš s Rogerem, s Marinem to bylo teda chvílemi drama, hlavně koncovka 2. setu a Marin je dobrej, že odpodával 20 minut v kuse a ještě vyhrál TB, i když měl spoustu chyb, ale bojoval. David zase všechno uběhá, ale není takový útočník. No a ze ženských fandím samozřejmě Kátě, Aze, Sereně, u Venus mi je to jedno. :)
Reagovat
martinek37
Tak já bych tipoval, že Kevin Grigora zaskočí a u ženských spíš Karo a Coco.
Reagovat
Mayo
Ferrer v živote neporazí Federera (:
Reagovat
smazaný uživatel
jen aby to nebylo zrovna dneska, to konto musí zůstat čistý! :)
Reagovat
Mayo
ten Berďa je stratený prípad fakt
Reagovat
Roger_Federer
Nechapu co furt mate..Berdych je uz nekolik let na svem maximu a drzi se tam, dlouho a stabilne.Na Djokovuce, Nadala, Federera,..nema dlouhodobe zbrane, hru. Muze je porazit, nikoliv porazet stabilne.
Navic prohrava casto i z hraci nimo top 10.
Nikdx nedokazal zahrat sezonu kdy by se vyhl vypadkum v nejake casti sezony a strida lepsi turnaje z horsimi..na vic nema.
Reagovat
carolyn
zkusil sis někdy na něj vsadit? :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ano, pred lety kdyz zacinal tak bezne..potom se zacalo stavat presne to ze Tomas mel vypadky, jako miva..a pokazil mi nekolik slusnych tiketu.Rekl bych ze jsem na nej nevsadil tak 3-4 roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vás tak čtu, není v dnešní době jistější sázet proti němu, navíc tam bývají vyšší kurzy :)
Reagovat
J.M.
Myslím, že letos je to jiné. Přijde mi, že už několik měsíců hraje podstatně hůř než v minulých letech. Že tam je dlouhodobý pokles výkonnosti, kvality hry. Zdá se mi, že už na něj začíná působit věk.
Reagovat
smazaný uživatel
preco?,ved hra v pohode,s tymi co ma prehrat prehra,s tymi co mozno prehra tiez prehra,a s tymi ktorych ma jednoznacne zdolat mozno prehra
Reagovat
smazaný uživatel
Maďarský výplode nacistických experimentů na lidech, dovol mi krátké vyjádření k tvému zvratku (komentáři, jak chceš). Jsi zcela určitě ten nejvtipnější autista s vysokou mentální retardací, který je zde zaregistrovaný. Ale nezoufej, je to léčitelné na jakékoliv veterinářské stanici větší dávkou cyankáli.
Reagovat
spaniel
Zatim jsem od tebe cetl dva prispevky a oba jsou fakt "kvalita". Co kdybys se vratil na sport.cz, nebo ze ktere zumpy jsi prilezl.
Reagovat
J.M.
V posledních dnech jsem zaznamenal příliv nových nicků, které se tu kdovíodkud zjeví, a házejí sem podobně kvalitní štěky (tenhle má apoň v té kolonce předmět přiléhavý titulek). Buď je to jedinec, který se klonuje, nebo nějaká parta (snad) nevyzrálé mládeže někde objevila TP.

Každopádně blbost je možná lepší moc neživit a nereagovat, snad se z nezájmu vytratí.
Reagovat
spaniel
Skoda ze se pri registraci nedela IQ test. Bylo by tady o hodne min lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
Poloretardovaný řiťopichu spanieli a Jebnutý Mongoloide (J.M.), dokonale si cením vaší úžasné odezvy. Už jsem si pomalu začínal myslet, že se tady nenajde žádný slaboduchý mentál, který nutně musí prokázat svoji ohromnou vyspělost. A hnedle knedle dva naráz! Z toho množství blitek, co jste ze sebe vyprodukovali, mě nejvíce zaujala ta rádoby vtipná spanielova poznámka o IQ testu. Zrovna od tebe, imbecile, se to hodí nejvíce. V hodinách češtiny jsi buď skládal vlaštovky, nebo jsi prostě jen takové stupidní prase.
Reagovat
smazaný uživatel
kup si velky bycikel a komplexy,sice nezmiznu...aj tak nezmiznu,ale ostane ti bycikel
Reagovat
smazaný uživatel
Achjo. Je mi líto, samolibý moralisto. Naprosto tě jebu, promiň, chtěl jsem říct ignoruju.
Reagovat
marika
Zde si najděte ten článek, pěkné čtení strana B3
http://www.pressreader.com/czech-republic/mf-dnes/20140807
http://sport.idnes.cz/tenis.aspx
Reagovat
Roger_Federer
Uz te prosim zkus vymyslet neco noveho.
Pod kazdym clankem to same..pod pod pod, at se dari, drzim palce, tak priste..atd.Co kdybysme spolu jeli nekam na vikend?:)
Reagovat
24tomas
Taky tu rozbitou raketu vidím jednoznačně jako pozitivum.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem, ale dle statistik to byl velmi vyrovnaný zápas s lepším koncem pro Feliciana. Total points 86:85. Tomova reakce na konci trochu zbytečná, ale alespoň je vidět že to není stroj nebo kus ledu. A emoce ke sportu prostě patří. A myslím, že se Tomáš zlobil hlavně na sebe a dal tomu průchod. Prohrát s Felicianem, který navíc hraje poslední dobou výtečně a na rychlejších površích především, to není ostuda, ale sport :) Takže hodně zdaru do dalších zápasů, trochu potrénovat a v Cinci aspoň o dvě kola dále!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak pisu o neco dole, myslim ze ta reakce nebyla zapricenena pouze timto zapasem ale spise tim, jak posledni 3 mesice vysledkove i herne se mu nedari. Ono je treba obcas upustit paru, treba je mi milejsi rozsekat raketu po konci zapasu nez uprosterd zapasu...
Reagovat
smazaný uživatel
On totiž Berdych čeká až bude ten grandslam..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím, co řikáte na Berdycha? Už ho to asi hodně štve ,že prohráva no viděli jsme to po posledním míčku jak si rozmlatil raketu . To u mě opět o něco níže klesl než byl doposud. Prostě Berdych.
Reagovat
babolat.cz
já mám Toma rád,ale je fakt, že v poslední době nějak kašle na tenis a zajímá ho více moda (moc "děkujeme" Ester). S DC to vidím bledě.:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně vidím to stejně. Každým turnajem je skoro horší a horší. Myslím si,že se bdu ehoodně těžko zvedat!
Reagovat
smazaný uživatel
Mno jestli po zapase rozmlatil raketu, tak je videt, ze na tenis moc nekasle a ze ho stve v jake krizi nyni je. Naposledy jsem tohle u nej videl 2 roky zpatky v pred US Open, kde prohral finale s Isnerem. Me to naopak prijde dobre, ze je videt, ze chce uz z te krize pryc.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, prostě měl na sebe vztek, že zase prohrál. Pořád lepší rozsekat raketu, než vzteky plivnout na kurt jako v případe Verdaska.
Reagovat
babolat.cz
jinak nechápu ty zdejší blahopřející RF k narozeninám na tomto foru a česky, proč to nenapíšete na Twitter přímo jemu??
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Berdych to zase završil, ještě že to Roger nakonec přežil, jdu se na to kouknout, a jeho narozky hodlám oslavit jak jinak než hrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger > David... takze po sestnacte;)
Milos > Feli... Feli hraje dobre, ale asi dnes Milos rozesmutni magerku;)
Kevin =< Grigor... ale vubec bych se nedivil, kdyby to bylo naopak.
JWT = Andy... tohle je asi zapas dne;) Tezko mne to vubec tipovat...
****
Vika >= Aga... tak Vika ma co oplacet za AO...tam ji fakt Aga dost drsne udelala;) Jinak asi vypada, zeby mela byt Vika fit...a pripravena. No uvidime, co z toho zapasu vyleze. Podle mne je dost tezko predvidatelny, ale dal jsem ted Viku...[Monty bude asi bit na poplach, nebot jak ja tipnu jeho oblibenkyni, tak to dobre nekonci...naposled Masa;)))]

CoCo > Kata... CoCo se mne sakrys vcera velmi libila, hrala krasnej a atraktivni tenis...pral bych ji i dokonce celkove vitezstvi...

Karlicka < Vee...podle mne Vee provede na Karlicku sitovy manevr a bude hrat svou jednoduchou hru servis a co nejrychleji k siti, pokud ne, tak riskuje prohru...ja si myslim, ze se na Karlicku pripravi dobre, ale preji Karlicce;)

Serena > Karolina... Serena vcera ukazala, ze dokaze v tezkych momentech zabrat a zahrat i hlavou, je to sampionka, Karolina muze jen prekvapit, ale myslim, ze ji Serena prehraje, pokud bude ok a citit se dobre, ale prej se uz na zapas tesi, takze to vypada opravdu pro Serenu;)
Reagovat
a.magerova
Škoda, že ta moje skoro stejně mladá Zlatíčka hrají zas až v noci :-/

Miloši - opovaž se!!!

Rogere - http://www.youtube.com/watch?v=qyeIi_yNKyU
Reagovat
smazaný uživatel
Aga-Vika - já tipuji taky Viku. V mojí Aze se úplně ztrácím. Začíná být nevyzpytatelná. :D Ale přeji Agnieszce. :*
Coco-Ekate - asi Makarova
Carla-Venus - jediný zápas, který chci sledovat (dnes v noci jsem se dívat až do 4:00 :D) Pokud Vee půjde servis tak není co řešit. Na síti je jasně lepší, ale pozor, chyby tam taky jsou. Je jasné snad komu přeji. Jsem přece trenér :) Pod mým vedením to Venus svědčí :D

Serena-Caro - Jasné jako facka. Serena Caro porazí. Caro letos předvedla nejlepší zápas s Li Na. Jak píše Vlček. Serena je v důležitých momentech nepřekonatelná. BH, kterým dává UE se stává pak neuvěřitelné silný. Přeji Seree
Reagovat
dadaft
me Coco takhle okouzlila na USO 2011 proti Sam Stosur - i když ten zápas prohrála (jenže se Sam tehdy prohrály všechny), hrála jak říkáš - atraktivně. Dobrý servis, pohyb, cit pro hru a tenisové či sportovní myšlení ------- ostatně je to neteř slavného Ernest Maurice "Kiki" Vandeweghe Třetího, slavného basebalového hráče a později šéfa Nets,,,,,,
( Kiki, Coco, asi to mají v rodině):))

pak už jsem ji tak dobře hrát viděl málokdy, jednu dobu hrála dokonce hrozně........
teď má na finále slušné šance.

ale věřím Azarence - pokud ta noha vydrží.
urve to vůlí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je to jedno, koho tipuješ. Já už ty vaše tipovačky dávno beru s rezervou. :) Vždycky se rozhodne až na kurtu... Ale zase bych to s tím "bitím na poplach" neviděl tak jednoznačně, protože na RG jsi tipoval Mashu a vyšlo to. :)

Jinak když se dívám na tu vzájemnou bilanci (13:4 pro Viku), tak spíš Aga má co oplácet... Vika sice poslední zápas letos na AO prohrála (z toho jsem byl hodně smutný, když jsem ráno viděl výsledek), ale jak jsem se později dozvěděl, tak už na AO měla Vika problémy s nohou. Tím teda určitě nechci snižovat výkon Agy, ale zase bych to tak neprožíval. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt ty jsi ani ten zapas nevidel. Nejdrive se na nej koukni a pak sud. Navic ta noha ji nijak nelimitovala ale to bys videl, kdyby ses na ten zapas kouknul ;-)

A Aga ma Vice sice co oplacet, ale hlavne uz snad tou vyhrou setresla z Viky ten komplex, cekam zase vyrovnany zapas, kde rozhodne strategie obou hracek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak možná to ještě nebylo patrné, ale vycházím z toho, co jsem četl...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/azarenkova-se-nestihne-uzdravit-prijde-o-roland-garros-14250/
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetko naj Roger..Predpokladám, že keď od januára počúvam, že má 33, tak od zajtra budem citat, ze má 34..Kazdopádne, verím, že sa este na okruhu udrzí, a kludne co najviac..To isté platí o Nadalovi, Djokovicovi, Andym..Po nich nastane prázdno.
Reagovat
gigin
A tady na TP by bylo děsivé pusto a prázdno a ještě děsivější klid :))) Teda co se týče ATP.
Reagovat
dadaft
prázdno nastalo, když odešel Agassi.
a přece se svět nezastavil.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
Fandina
gratulka k postupu, super jen tak dál, mám radost!

A všechno nej nej nej k dnešním narozeninám. Všechno nej Rogere, ať se daří!!!
Reagovat
Fandina
škoda, ale Feli byl lepší. Tak příště Berďo, držím palce, pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
mě teda hodně zklamal neměl zas tak těžkého soupeře. ale Tomáš takhle bohužel ten Grandslam nikdy nevyhraje
Reagovat
steve79
Hezky zapas mezi rogerem a cilicem. Fed to zbytecne o hodku protahnul, ale diky bohu ze vyhral. Cilice jsem se bal, ptz hodne potrapil djokovice.
Reagovat
gigin
Zdraví, štěstí (Titanik), kindervajíčka ať ti dělají radost aj s Mirkú a tak no..
Doufám, že mi to FFF 30.8. oplatí...
Reagovat
Roger_Federer
Cipe vime, ze si nas..jen se bojis , to je stejne jak kdyz vis ze si gay..jen si to bojis priznat.:) a zkousis experimentovat z holkama.:)
Reagovat
gigin
Tak já jsem hetero a zkouším experimentovat s klukama, tvl...
Reagovat
rod_laver
potvrzuji!
Reagovat
smazaný uživatel
Že nám ty niečo tajíš?..:)
Reagovat
gigin
Kdo? Já nebo Domča?
Reagovat
Roger_Federer
taky uz jsem zkousel parkrat 3jku..:), ted bych tam chtel dostat Fandinu..bouzel ona je jen na klasiku..:(..
Reagovat
slacker
Ani na tu klasiku, lezi jak prkno a mysli na spatny odpal na jamce 18
Reagovat
gigin
Federer turns 33 today. Here is his career in
numbers 1-33:
1 French Open title
2 million Twitter followers
3 times reached all four Grand Slam finals in
the same season
4 Australian Open titles
5 US Open titles, 5 Year-End World No. 1
6 WTF titles
7 Wimbledon titles
8 consecutive years won a Grand Slam title
(2003-2010)
9 time Stefan Edberg Sportsmanship Award
winner (2004-09, '11-13)
10 consecutive grand slam finals
11 grand Slam titles in four years (2004?07)
12 titles in 2005
13 North American Masters titles
14 grass-court titles, the most in the Open Era
15 hard-court Masters titles
16 games won in the final set of a grand slam
final (2009 Wimbledon final)
17 Grand Slam titles
18 grand slam finals out of 19 between
Wimbledon 2005 to 2010 Aus Open
19 games won in the final set of a Olympics
Semifinal match (London 2012 Olympics
Semifinal against Juan Martín del Potro)
20 indoor titles
21 masters titles
22 years of age when ascended to World No. 1
for the first time
23 consecutive Grand Slam semi-finals (or
better) 2004-2010
24 consecutive tour-level finals won (from
2004-'05)
25 grand slam finals played
26 consecutive matches against top ten ranked
opponents (October 2003 ? January 2005)
27 consecutive Grand Slam match wins(twice:
2005?06, 2006?07)
28 broke the record for max grand slams singles
titles before turning 28
29 consecutive Tennis Masters Series matches
30 consecutive Grand Slam seeded in top 2
(from 2003 USO to 2011 AO)
31 consecutive sets won November 2006 to
February 2007
32 years of age when won last title (Halle in
June)
33 consecutive Grand Slam Quarterfinals.
Reagovat
smazaný uživatel
věci ,všechny bubliny praskají jak o závod.Sparta ,Plzeň ,Kvitová ,Berdych.
Reagovat
babolat.cz
ano, bubliny, nikoliv favorité
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist