Berdych na exhibici ve Stoke Parku prohrál i s Bautistou

28. 6. 2019, 20:18
Aktuality 16
Tomáš Berdych neuspěl v Londýně ani ve svém druhém zápase po vleklých potížích se zády, které ho vyřadily na téměř čtyři měsíce ze hry. Na exhibici na trávě The Boodles podlehl Robertu Bautistovi ze Španělska dvakrát 3-6.
Tomáš Berdych

Berdych v exhibičních duelech testuje formu před Wimbledonem. Ve čtvrtek ztratil nadějně rozehraný zápas s Denisem Shapovalovem z Kanady 7:5, 3:6 a 5:10.

Třiatřicetiletý český tenista hrál naposledy začátkem března na betonu v Indian Wells. Z dalších turnajů se postupně odhlašoval kvůli bolavým zádům, jež ho připravila už o polovinu minulé sezony. Naposledy musel vzdát Roland Garros a v žebříčku se propadl na 112. místo.

Loňskou sezonu Berdych předčasně ukončil v červnu právě před Wimbledonem. Po lednovém comebacku na ATP Tour si zahrál mimo jiné finále v Dauhá a osmifinále Australian Open, pak ho znovu zastavilo zdraví.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

16
Přidat komentář
Fransoas
Je trochu nešťastné,že Tomáš není rozehraný.Bylo by skvělé,kdyby se mohl dostat do herní pohody hned od prvního kola.Přejme mu,aby to vyšlo.
Reagovat
turista
V těch exhibicích se trochu rozehrát mohl takže by to mohlo jít dobře i naostro. Tomáš je velmi zkušený tenista.
Reagovat
peek
Hrajete někdo prosím grandslamfantasytennis? Jsem se tam zaregistroval a nevím, jak vytvořit tým. Automaticky mi to tam naházelo prvních 8 nasazených a nic s tím nejde dělat. Dík za radu.
Reagovat
Vlk-v-trave
nejprve musis vsechny tzv. vykrizkovat...no je to celkem klikani, nez vsechny smazes, a az to mas vsechno ciste, tak zacinas tvorit tym.

Je to udelano pro ty, co maji smartfony, nebot ve smartfonu, nemuzes pretahovat ty hrace...jen je tzv. odkrizkovat, ale zase musis dat bacha, aby ses nezbavil nejakeho hrace, ktereho chces mit...

Takze jak to muzes udelat prez komp, je to lepsi...no nejake to usili to vezme...no. Ale jo, stoji to pak za to.
Reagovat
peek
Jsem na strance My Home, My Team, záložka Men's Singles, vidím 8 prvních nasazených: jméno, číslo nasazení v hranaté závorce, vlajka, stát. Kde mám křížkovat? Na nic nejde kliknout, jen na jméno a to otevře detail hráče na www.atptour.com.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
já teď na to koukám a taky tam nemám křížky :D
Reagovat
Vlk-v-trave
no jooo, uz vim, jeste nespustili holomci editaci :}
snad ji co nejdriv spusti... behem nejblizsi doby, nejpozdeji zitra rano, by se melo objevit tlacitko v MY TEAM s nazvem EDIT...
Dam hned tady vedet, az to zauktualizuji a pujde to...
Reagovat
Vlk-v-trave
Už to jde editovat:0)
Před chvílí mně to admin potvrdil, a koukl jsem na to, a je tam už editační tlačítko.
Bohužel mně napsal, že i pro tentokrát je nutno nejprve všechno odkřížkovat, vyčistit a potom teprve zadat.
Tak držím palce.
Reagovat
paddy
teď se web dokonce nedá načíst, takže je třeba být trpělivý
Reagovat
Vlk-v-trave
Mankote:)
Doufám, že nevzal tu mojí prosbu, jestli by něco neudělal s tím vybíráním hráčů tak vážně, že se na to vrhl před nejdůležitějším podnikem v roku, že jako s tím něco udělá:)))
Místo toho, aby na to koukl až po akci...
Reagovat
Vlk-v-trave
Už web fachčí tak snad teď už všechno bude OK.
Reagovat
slacker
nefachci
Reagovat
Kytka
Zdá se, že nemá takovou fazónu jako když se vracel na začátku roku. No ale Nadal dopadl v exhibici stejně. Tak uvidíme. Fritz je těžký soupeř, ale nemusí být nehratelný. Nejlepším losem by byl pro Toma Anderson. také se vrací po zranění, fazónu nemá a pak ten poměr vzájemných zápasů.... No ale mohl ten los dopadnout výrazně hůř.
Reagovat
Torn
Fritz je mladý ucho a hraje finále Eastbourne. Spíš by mě překvapilo, kdyby se nesložil. :D
Reagovat
Nola
Fritz mal vlani na lopate Sashu, nakoniec po preruseni zapasu prehral, nie je to jednoduchy super, ale Tomas nie je ziadny outsider, zase ten Anderson by bol podla mojho nazoru rozhodne tazsim superom, je uz momentalne niekde inde
Reagovat
Kytka
Teď padl Anderson na turnaji v Queen's Clubu v druhém kole, na Simonovi, který zrovna extra travař není a své nejlepší roky má za sebou. Není moc rozehraný, .Není to to co ještě vloni.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist