Berdych na finále nedosáhl, s Murraym prohrál 1:3

29. 1. 2015, 10:57
Aktuality 848
Tomáš Berdych se ani na letošním Australian Open svého premiérového grandslamového titulu nedočká. Český tenista měl dnes dobře rozehrané semifinále proti Andymu Murraymu, výborně hrající Brit ale zápas otočil a po výhře 6-7 6-0 6-3 a 7-5 je v Melbourne prvním finalistou.
Profily hráčů
Tomáš Berdych (© ausopen.com)

"Jsem opravdu nešťastný a bez nálady. Jsem hrozně zklamaný, že jsem tenhle zápas prohrál. Musím se vrátit silnější a lepší, tak to je," řekl Tomáš Berdych na tiskové konferenci. "V čem byl rozdíl? Nepovedl se mi druhý set. Snažil jsem se využít své šance, bojoval o ně, ale nestačilo to."

Ačkoli bylo dnes v Melbourne ve hře grandslamové finále, na českém tenistovi nebyly v úvodu zápasu s Andym Murraym patrné žádné známky nervozity. Český tenista hrál v prvním setu soustředěně, bez problémů si hlídal podání, a byl to spíš Brit, kdo se při svém servisu dostával pod tlak. Třikrát po sobě si musel Murray uhrát podání přes shodu a v osmé hře se konečně Berdych dočkal: přesnými a tvrdými údery dokázal soupeře zatlačit, vypracoval si první dva brejkboly a hned ten první využil.

Až za stavu 5-3 si sedmý nasazený hráč vybral slabší game. Murray začal v kritické chvíli lépe returnovat a dostal se ke dvěma brejkbolům; při prvním poslal míč do autu, další šanci ale využil a krátce nato srovnal na 5-5. Pro Berdycha mohlo být ještě hůř, kdyby Brit v jedenácté hře využil jeden ze dvou dalších brejkbolů. Výborně bránící Murray mixoval údery, střídal liftované s čopovanými, dlouhé s o něco kratšími. Tentokrát ale český tenista oba odvrátil, a když si i Murray udržel servis, přišla na řadu zkrácená hra.

V jejím úvodu si oba tenisté vzali své servisy a po dalším minibrejku se šestý hráč turnajového pavouka Murray dostal do vedení 3-1. Berdych si podání vzal zpátky a pevné nervy prokázal i za stavu 6-5, když soupeřův setbol smazal odvážným forhendem a následným zakončením na síti. Český tenista si vzápětí svým třetím esem sám vypracoval setbol a Britova chyba z forhendu znamenala Berdychovo vedení 1:0 na sety.

Teprve druhý ztracený set na turnaji ale Murrayho nesrazil, naopak. V úvodu další sady si nejprve udržel podání, vzápětí sebral Berdychovi servis a poté získal ještě dalších pět her. Zatímco první set trval hodinu a 16 minut, ve druhém Berdychovi za 30 minut zazpíval "kanár", první od loňského turnaje v Šanghaji, kde neuhrál ani game v setu proti Francouzi Simonovi.

Před třetím dějstvím si Berdych odskočil na toaletu a vyměnil tričko a po sedmi ztracených gamech v řadě na začátku setu srovnal na 1-1. Murray ale dál hrál ve větší pohodě, skvěle returnoval a Berdych mu i pomáhal. Tak jako za stavu 2-3, když už vedl 40:0, ale pak udělal dvě dvojchyby a dvě chyby a dal soupeři šanci na brejk. Murray nabídnutou šanci využil a rozhodl pro sebe třetí set.

Andy MurrayBerdych, kterého vede od konce minulého roku Daniel Vallverdu, jenž předtím spolupracoval právě s Murraym, se ve čtvrté sadě zlepšoval a naději si vybojoval za stavu 3-2. Ani jeden ze dvou brejkbolů ale nevyužil a za stavu 5-5 si podepsal ortel - dvojchybou nabídl soupeři brejkbol a pak trefil aut. Murray při svém podání duel dokončil čistou hrou a hned při prvním mečbolu dal eso.

"Bylo to extrémně těžké. Po prvním setu jsem byl naštvaný, ale cítil jsem, že se zlepšuju. Pak jsem trochu změnil taktiku, zvykl si na Tomášovy rány a cítil se na kurtu lépe. Bylo důležité se od druhého setu chytit," řekl na kurtu Murray, který se do finále grandslamu dostal poprvé od titulu na trávě ve Wimbledonu 2013 a poprvé pod vedením trenérky Amélie Mauresmové.

"Je vidět, že i ženy mohou trénovat muže," vzkázal Murray kritikům jeho rozhodnutí angažovat bývalou světovou jedničku.

Britský tenista postoupil do finále Australian Open už počtvrté. O první titul z Melbourne bude hrát v neděli buď s Wawrinkou, nebo s prvním hráčem světa Novakem Djokovičem.

Výsledky - Australian Open - muži (tvrdý povrch):
Dvouhra - semifinále:
Murray (6-Brit.) - Berdych (7-ČR) 6:7 (6:8), 6:0, 6:3, 7:5
Statistiky:
Esa: 15-5
Dvojchyby: 2-6
Úspěšnost prvního podání: 65 - 59 %
Brejkboly: 6/10 - 1/3
Vítězné údery: 40-37
Nevynucené chyby: 39-56
Získané body: 139-118
Čtyřhra - semifinále:
Herbert/Mahut (Fr.) - Dodig/Melo (4-Chorv./Braz.) 6:4, 6:7 (5:7), 7:6 (7:5)
Bolelli/Fognini (It.) - Rojer, Tecau (6-Niz./Rum.) 6:4, 3:6, 6:3

Komentáře

848
Přidat komentář
smazaný uživatel
To je zas komentářů "já to věděl, že to Berdych prohraje..."
Reagovat
slacker
Kde?
Reagovat
hatatytla
http://tn.nova.cz/sport/blogy/vojtech-bidrmanblog-murrayho-zima-plna-zmen-bohuzel-k-horsimu.html
Reagovat
LukasH
Jojojo, zase plno keců od chytrolínů. Fascinuje mě, jak tohle má neustále potřebu hodnotit někdo, kdo do toho absolutně nevidí a svý názory staví na zdání a spekulacích.
Reagovat
smazaný uživatel
naproste diletanstvi, prezentace vlastnich nazoru, ale absolutne nic ke hre Andyho.. teda, ze zaver roku mel paradni.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mrkni níž, objasnil jsem :-)
Reagovat
hatatytla
většinou se mi jeho názory líbí, ale tahle úvaha byla mimo. A to jsem si říkal už když jsem ji četl tenkrát. Není tam mnoho argumentů, až na ten že ženská přeci nemůže dobře trénovat. Ted když Murray hraje více než solidně, jsem si na to vzpoměl.
Reagovat
spaniel
Po bitvě je kazdy generál. Po TM tady melo hodne lidi podobny nazor.
Reagovat
LukasH
Jistě, lidi mají sklony okamžitě nad někým lámat hůl, nebrat v potaz třeba osobní problémy, přechodnou ztrátu motivace atd. Jenže něco jinýho je si to jako fanoušek tenisu na chvíli pomyslet a něco jinýho je, to psát věřejně. Čpí z toho totiž amatérství. Murray se musel hodně vzpamatovávat z odchodu Lendla, asi i hledal další motivaci, ale hned se všechno svedlo na Mauresmovou, když to znovu nešlo hned. A to, proč udělal změny v týmu, ví jen on sám. Je to jako bych soudil, proč se dva lidi rozešli, vždyť se přece zdálo, že jim to klape...
Reagovat
svetova.dvojka
díky velkému štěstí na los udělal semifinále, ale jak praví klasik, semifinále je hezké ,ale důležité je vyhrát...
Dostat kanára v semifinále grandslamu, to je pěkná ostuda. Musím , ale říci, že do stavu 5:3 v prvním setu byl Berdych lepší, docela jsem se obával o osud Murrayho, ale nakonec se ukázala větší kvalita na straně Skota, Murray byl pak lepší a zaslouženě vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
žádná ostuda, větší ostuda je nedostat se tam
Reagovat
smazaný uživatel
Nech ho, je to jen světová dvojka... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro odlehčení :D

Didn't Kim Sears really say "I love a game of Chess, Czech mate!"
Reagovat
smazaný uživatel
Andy Murray @andy_murray 3h3 hours ago
#MoreWomenInSport (palec hore) goodnight
Reagovat
rod_laver
Docela zírám, kde to sebevědomí přítelkyně/manželky tenistů berou? Tím u mě Kim klesla. Těžko říct, co by Kim bez Andyho s její English literature na University of Sussex dělala, její obrázky v Tate vystavené, předpokládám, nejsou.. To samé Mirka..
Reagovat
Stan_Borowitz
Sebevědomí čerpají z toho, že byly z celé smečky zlatokopek nejlepší. To je vlastně takový ekvivalent jedničky na žebříčku ATP.
Reagovat
spaniel
Nevim...prakticky vsechny s nimi byli uz v počátcích, kdy tezko tusily co z nich bude. Treba Mirka je s Rogerem od 2000, kdy byl jeste nikdo. A troufám si rict, ze jméno a imidz co dnes ma je z velke casti jeji prace.
Reagovat
rod_laver
Netvrdím, že jsou zlatokopky, ale mám na mysli jejich chování. Mirka už by mohla mít rozum, je to dospělá ženská, viděla kus světa, je za vodou, má zapotřebí hulákat na Stana? To samé Kim. Beru, že emoce jsou emoce, ale jsou pod drobnohledem a měly by mít příslušné chování. Akorát to odvádí pozornost od tenisu a přidělává hráčům starosti.
Reagovat
Stan_Borowitz
Vy to berete pejorativně, a on se ten termín i pejorativně používá, ale v podstatě na něm není nic špatného a jednoslovně shrnuje součást ženské přirozenosti. Stejně jako muž si hledá co nejhezčí partnerku, protože krása a symetrie jsou signálem zdraví, a tedy i toho, že žena porodí zdravé potomky, tak si i žena hledá úspěšného muže, který bude schopen ji i potomky ochránit a zajistit jim v rámci boje o přežití rodu co nejlepší podmínky. To je prostě evoluční psychologie. Platí samozřejmě statisticky a v rámci možností, které daný jedinec ve svém prostředí má, aby tady na mne někdo nevytahoval jednotlivosti, případně se necítil dotčený.

Tím pádem je zřejmé, že po špičkových tenistech (fotbalistech, hokejistech...) je obrovská poptávka, a samozřejmě oni si tím pádem mají z čeho vybírat. Omezuje je ovšem prostředí, v němž jsou díky své celoroční vytíženosti uzavření. Proto jsou často přirozenými partnerkami tenistky, se kterými se potkávají na turnajích, nebo modelky/herečky/moderátorky a další postavy ze showbusinessu, s nimiž se potkávají na společenských akcích. Většinou nemají čas na nějaké dlouhé námluvy, takže je oboustranně potřeba "chytit příležitost za pačesy".

Výsledek této rovnice pak vídáme sedět v hledištích. A tím se dostáváme zpět na začátek - z toho, že právě ony si dokázaly získat (a udržet - což je neméně jednoduché) muže, po kterém je taková poptávka, jim dává pocit určité výjimečnosti. Z toho pak pramení to sebevědomí. Pak stačí trochu horkokrevnější povaha a je to. Navíc nezapomínejme na to, že jsou to i fanynky, a podívejme se na to, jak se kolikrát chovají fanoušci, kteří svůj idol na vlastni oči ani nikdy neviděli, natož aby s nimi sdíleli lože...
Reagovat
smazaný uživatel
si pích do vosího hnízda, chlape :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Jan
A ty bys u sebe nechal nějakou kopat ? :)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že ledackdo má takové zkušenosti, ale nevím, jestli je to případ Stana ani těhle holek, o kterých se tu teď mluví ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
z okresu Vsetín (jak zjistili místní pátrači), žádné takové moderní úchylky jako bisexuální orientace tudíž neuznávám. Takže Fandina má - ostatně jako vždy - pravdu, to není můj případ. Já bych je u sebe kopat nenechal.

Co se týče těch holek, tak ty se na tomto fóru musí obhájit samy. Jestli na to ovšem budou mít odvahu, udělat takový veřejný come-out v jámě lvové. Já bych se vsadil, že ne.
Reagovat
Roger_Federer
ty si knez?
Reagovat
Stan_Borowitz
Píšu snad někde, že jsem na děti?
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi blbý psycholog amatér...,který nebyl schopný vystudovat..??))takové plky...?))
Reagovat
smazaný uživatel
Stan Borowitz...už ten nik "pšonek"..nemáte u vás TP..??
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemáme. Ještě se chceš na něco zeptat?
Reagovat
Stan_Borowitz
Potrefená husa se ozvala?
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi prostě PLČA, co akorát furt někoho prudí. Taky stojíš ve frontě a čekáš, jestli se na tebe neusměje štěstí jako třeba na Míšu?
Reagovat
smazaný uživatel
Boha! člověk špatně klepne na klávesnici a je s toho málem sprosté slovo. Správně tam mělo být PlČA!
Reagovat
Roger_Federer
Chran buh to jenom vyslovit...ikdyz takovs pekna 17stka ;)..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak říkám, mně to nic neříká, jsem totiž asexuální gay. Ze Vsetína v Polsku, kde jsem nedostudoval psychologii.
Reagovat
smazaný uživatel
Co mají fanouškové tenisu v hledišti společného s tvojí orientací..? bože ty chudáčku,ty vlastně nevíš,co si máš s tím svým...vůbec počít...v Polsku nemáte sex.výchovu?? ty musíš být hrozný trouba...proto ti leží v žaludku partnerky tenistů...
Kdybys třeba ty pšonku věděl co je tenisová raketa a měl koule,mohl by sis také najít nějakou fanynku a o penězích to rozhodně vždy není...!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Budu o tvých podnětných návrzích přemýšlet. Když mi budeš chtít kdykoli zase něco sdělit nebo nějak poradit, neváhej a piš. Tvých cenných rad a postřehů si nesmírně vážím.

Teď jdu hledat tenisovou raketu a koule, abych si mohl najít nějakou partnerku, i když vlastně nevím na co, protože v Polsku skutečně nemáme sexuální výchovu.

A co mají fanouškové tenisu společného s mou sexuální orientací opravdu nevím. Poradíš mi?
Reagovat
smazaný uživatel
)))ok..tak hledej a třeba na něco potom přijdeš..))
Tak si místo dělání si starostí ,kdo je a není zlatokop, zajdi do knihovny a půjč si něco odlehčeného...přijdeš na jiné myšlenky...))!
Reagovat
Stan_Borowitz
Děkuji za cennou radu, ale my tady v Polsku nemáme sexuální výchovu ani knihovny, protože by tam pak někdo mohl hledat knihy o sexuální výchově.

Tak teď fakt nevím, co mám dělat. Jsem bezradný. Pomoc.
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda..právě odcházím na běžky,vzala bych tě sebou...možná bychom cestou ledacos probrali...pokud bys tedy stíhal...))))??
Reagovat
Stan_Borowitz
Určitě nestíhal. My tady v Polsku nemáme ani běžky. Vlastně ani nevíme, co to je. Nějaké rychlé šlapky?
Reagovat
Fandina
Já už smíchy nemůžu ..............
Reagovat
Roger_Federer
mozna by nas mohla slecna Gabina sexualne poucit..?
Moc bych tady nezminoval, ze si gay ze Vsetina v Polsku, vzledem k tomu, ze tam vladne Lidovecky sexualni predator Cunek.
Reagovat
Stan_Borowitz
Raději snad ani ne....

Vsetín používám, abyste mi vy, Češi a Slováci, rozuměli. Jinak je to samozřejmě Wsyeczin i żadna Świnka nie ma już...
Reagovat
smazaný uživatel
musím řict, i když asi máme rozdílné názory, tak mě opravdu tvé odpovědi gabině fakt rozesmály a pobavily, to se mi na TP moc často nestává. Jinak ještě k incidentu s Kim. Není to jen urážka Berdi. Užít spojení ty české .....je urážející pro Čechy....Je to dehonestující a protože jí u toho čapla kamera a veřejnost to již viděla, měla by se veřejně omluvit. I tak pachuť zůstane. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Už je to legrace fakt přes čáru a za hranici vkusu. Z některých věcí by se dělat neměla. O zlatokopkách - je to hanlivé označení a zatím hanlivé zůstává. Nemá pramálo společného s tím, co popisuješ, Stane,. A jako žena se proti tomu důrazně ohrazuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Má pramálo společného - oprava
Reagovat
Stan_Borowitz
No dobře, s těmi knězi jsem to přehnal, to uznávám. Je to takový stereotyp moderní společnosti. Ale oni mi snad odpustí, mají to nakonec v popisu práce...
Reagovat
rod_laver
http://postimg.org/image/wu4k1ikbf/
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, jak se říká, jeden obrázek řekne víc než tisíc slov...
Reagovat
Roger_Federer
Kazda zena je svym zpusobem zlatokopka..Neznam zadnou, ktere by neumela vyuzit vyhod, ktere ji jsou, byly nabizeny.A muzu te ubezpecit, ze konkretni osoba o ktere je rec, by urcite nehledala partnera ve fabrice z cistym prijmem 15000.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale kdeže, o penězích ta masová láska modelek ke špičkovým sportovcům není, jak mi laskavě vysvětlila gábina. Proto taky skoro každý řekněme špičkový kajakář má za partnerku modelku a naopak fotbalisti se vesměs musí spokojit s pokladními z Lidlu.
Reagovat
rod_laver
Diskutéři ohledně toho incidentu na Daily Mail mají jasno

http://postimg.org/image/4lirn9b3z/
Reagovat
darek.vrana
Teď jsem si dělal kvíz:
http://www.sporcle.com/games/GAThrawn/tennis-1000-quarterfinalists

Docela mě překvapilo, jak je Tomáš vysoko. Jsou před ním jen samé legendy. Je to škoda, že ten GS zas neudělá. Když porovnáme jeho 32 ČF na Masters a Čiličových ubohých 6 nebo Wawrinkových 14, tak to mrzí dvojnásob.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, na tento fakt jsem si taky dneska vzpomněl :/ Ale Wawrinka a Cilic si to uhráli, Tomáš ne, tak je to fér.
Reagovat
smazaný uživatel
Z těch nejznámějších jsem zapomněl na Safina, Raftera, Rios :(
Reagovat
Mayo
slabých 67/109
Reagovat
smazaný uživatel
a co třeba Connors nebo McEnroe, ti tam vůbec nebyli...
Reagovat
darek.vrana
Masters se hrajou v téhle podobě až od roku 1990, to už Connors a McEnroe končili... Nechci se vytahovat, ale dal jsem všechny:).
Reagovat
smazaný uživatel
aha, díky :) no tahle doba šla ještě mimo mě. Takže jsem dal necelých 50%.
Reagovat
EllNino
tak to respekt, já jenom 52, nojo, některý vyhráli, když jsem ještě ani nebyl na světě :)
Reagovat
darek.vrana
Já to sleduju od roku 1995, takže jsem většinu zažil. A taky je fakt, že už jsem si těch kvízů dělal dost a ty jména se tam pořád opakujou. Nejlepší je seznam všech semifinalistů GS v open éře, ten je brutální :)
Reagovat
Mayo
máš ten kvíz, že by si ho sem hodil ?
Reagovat
darek.vrana
http://www.sporcle.com/games/minor9th/mens-open-era-grandslam-semi-finalists

Mezi slovy grand slam musíte vložit pomlčku. Nevím proč, ale je to tady zakázané, asi je to sprosté slovo:).
Reagovat
Mayo
vďaka
Reagovat
smazaný uživatel
Jen 74 ze 109. Pamatuju všechny, jen ta paměť už je dost děravá :)
Reagovat
Davor1
Uprostred štvrtého setu som musel odísť, ale dopadlo to ako som očakával. Ten zápas bol priebehom veľmi podobný SF USO2012, kedy Murray takisto porazil Berdycha 3-1, a pomerne ľahko otočil zápas po prehranom prvom sete. Nakoniec tam vtedy Andy urval aj finále, tak snáď sa bude história opakovať.

Zo strany Berdycha vynikajúci turnaj, až do tohto zápasu hral svoj top tenis, lepšie on už proste hrať nemôže, jeho limity ho nepustia. Dnes sa o to snažil tiež, ale vychádzalo mu to len dovtedy, kým Andy neprepol na vyššiu úroveň a proste ho svojou vyššou kvalitou pretlačil. Berdych to povedal veľmi presne- že všetko urobil dobre, ale proste to nestačilo. Niektorí jeho fanúšikovia by mali byť trochu objektívnejší a nečakať od neho zázraky. To, že porazil po dominantnom výkone tretinového Nadala ešte neznamená, že teraz bude takto valcovať celú top4. Tí hráči sú proste po každej stránke (technika, taktika, konzistencia, fyzička, skúsenosti...) lepší a keď hrajú svoj top tenis, tak ich hráč druhej vlny prakticky nemá šancu poraziť, obzvlášť na GS na 3 víťazné...
Písal som tu včera, že by som Berdychov výkon proti Nadalovi nepreceňoval a že vývoj zápasu bude záležať prevažne na Murraym, za čo som bol dosť spochybnený (prevažne Tomášovými FF), no nakoniec to presne tak bolo.

Byť Berdychovým fanúšikom, tak by som bol s týmto turnajom veľmi spokojný, hral dobre a došiel ďaleko, prehral až s lepším hráčom, ktorý predviedol famózny tenis. Reči, že dnes nehral dobre, že mohol Andyho poraziť, že to psychicky nezvládol a podobne sú mimo. Je na dobrej ceste, vyzerá to tak, že Dany ho o niečo posunul dopredu a raz možno bude mať toľko šťastia, že sa mu stretne životná forma a šťastie na slabšie dni súperov (presne ako u Čiliča na USO) a ten jeden GS spraví. Nemá to však až tak úplne vo svojich rukách, dnešok to perfektne ukázal...
Reagovat
Jan
Souhlasím. Koncem 1. setu Murray přepl na vyšší úroveň a bylo vidět, že Berdycha tlačí silou a ten na to nestačí. Naprosto sebevědomě ho přejel.
Reagovat
Nola
nesuhlasim, nebolo to o sile, ale o pohybe na kurte.... Tom velmi zlepsil pohyb, ale Mura by mohol konkurovat sprinterom na kratke vzdialenosti, vsetko dobehne a vrati, vyssi hraci nemaju sancu zvitazit, ak im nepise 1. servis, resp. im stoji v ceste neskutocny return
Reagovat
Davor1
Videla si už niekedy šprintéra na krátke vzdialenosti ?? :DD
Tí vyzerajú približne takto :-))

http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2014/08/Usain-bolt-athlet-top-hd-wallpapers-of-high-resolution-free.jpg

Murray je najrýchlejší hráč na okruhu ATP, ale konkurovať šprintérom, tak to by nezarobil ani na teplú vodu :DDD
Reagovat
Nola
uz si v pohode ? :D snad tusis, co tym myslim, Keys.... dotiahla to do semi...
Mura je najlepsi sprinter na okruhu ATP, to nie je z mojej hlavy.... ak by sa venoval sprintu od narodenia :D nie tenisu, mozno maju Briti viacnasobneho olympijskeho vitaza......
Reagovat
Davor1
Za Madison som rád, je mi sympatická a dúfam, že raz z nej niečo bude. Zatiaľ to ale ešte nie je kompletná hráčka a Petra by také mala porážať, ona ale dokáže prehrať aj s Kumkhum či Krunič, takže to až taký šok nebol.

Andy podľa mňa nemá somatotyp nato, aby bol vrcholovým šprintérom. Ani neviem, kedy naposledy vyhral MS alebo OH v šprinte beloch a či vôbec. Myslím, že jediný beloch v histórii dokázal zabehnúť 100 metrov pod 10 sekúnd. Proste je to šport, kde cez černochov neide vlak, Andy si vybral určite dobre :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Andy by s něma vydržel tak prvních 10 metrů maximálně, má perfektní start na míč a o tom to je. Pak by ho převálcovali. Jinak pro zajímavost - Andy nejraději běhá 400m.
Reagovat
janek_da
Tady máš bělocha
http://cs.wikipedia.org/wiki/Christophe_Lemaitre
Reagovat
Davor1
presne, toho som myslel, len som nevedel meno :-))
Reagovat
Jan
Prostě ho převálcoval jak buldozer vyšším uměním hry a Tomáš nebyl schopný s tím nic udělat. Mě to přišlo, že jak se Tomášovi přestalo dařit, psychicky se zhroutil a stejně tak i jeho hra. Takže se vrátil ke své staré hře, která na Murraye nemohla platit a také neplatila. TOto jsem čekal už v zápase s Nadalem, že jak ho Nadal zlomí, tak to půjde rychle. Ale povedlo se se to až Murrayovi. S Nadalem Tomáš nastavil svůj nejvyšší level a nedokázal ho udržet i proti Murrayovi. Protože žádný hráč nedokáže dlouhodobě hrát nad své možnosti. Jednou se mu to povede a pak se vrátí ke své běžné hře. Tak končí i hráči ve funkci stopek, které občas porazí hráče top 4, teď na AO např. Seppi. I když Berdycha nemohu označovat za takovou stopku, je to hráč vyšší úrovně, trvale sídlící kolem 7. místa v žebříčku, ale na top 4 opravdu nemá. Občas se mu povede někoho z nich porazit, ale aby je porážel pravidelně nebo často, na to nemá. Nebo aby porazil 2 až 3 takové hráče za sebou v jednom turnaji. Jen ve Wimbledonu 2010 porazil Federera a Djokoviče a na Nadalovi pak ztroskotal.
Reagovat
janek_da
Máš hodně pravdu. Já jsem považoval Andyho za mírného favorita, ale za určitých okolností vyhrát Tomáš mohl.

1. Hrát agresivně na hranici rizika, jako v první polovině setu. Ano, Andy se zlepšil, ale tím jak se lepšil, tak Tom začal pinkat. A to Andymu ještě víc pomáhalo. Jak tady dával GM video z finále Tom-Roger. Viděl jsi ta děla od Toma, navíc v rozhodujících chvílích? To mi dneska scházelo.

2. Na rychlíky platí údery do protipohybu. To jsem viděl minimálně. A to aspoň v posledním setu, kdy Tom začal přece jen mírně zlobit.

3. Andy měl od 2.setu parádní první podání. S tím prostě Tom nemohl nadělat nic, i kdyby se rozkrájel. V tom je nevinně.

Prostě pinkat s Murrayem, to opravdu ne. Scházely mi tam jeho bekendy ven z dvorce, které letos začal dávat, ale to by asi na Andyho zas tak neplatilo, i když někdy jo.
Reagovat
janek_da
Ještě dodám k těm ranám, jasně Andy hodně slajsoval a to pak není zrovna jednoduché. Ale zkusit to měl.
Reagovat
Grigor_Murray
Sláva vítězům, čest poraženým
Reagovat
LukasH
Dobrý, no...:-) Aspoň se lidi baví. Ester pak měla vyzvat Kim na zápas v blátě.:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No je fakt, že pokud to Kim řekla, tak u mě klesla, nechápu nadávky soupeři od přítelkyň. Jestli se fakt nudí, tak ať tam nechodí :)
Reagovat
LukasH
Jako jo, no. Je to blbý, ale zase některý lidi se nechají emocema úplně strávit. Jako Mirka, když na TM něco pořvávala na Wawru. Kim to mohla říct úplně potichu nebo nemusela, protože byl kolem řev, ale měla tu smůlu, že jí zabíraly kamery. Asi si to ale ještě hodně vyžere...
Reagovat
Jan
Taky jsem si říkal, že zatímco na kurtu bojovali Berdych s Murrayem, jejich holky se mohly poprat v lóži. A bylo by to dokonalé :)
Reagovat
LukasH
:-)
Reagovat
Fandina
Ale možná by se pak ledackdo díval na holky a ne na tenis ... úsměv
Reagovat
Jan
Však o to jde a o tom to je :)
Reagovat
Fandina
jasně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Krupa má asi vážně velký mindrák z jeho rozchodu s Berdou, když ma potřebu se takto pořád vyjadřovat do medii

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/641479-euforii-vyvolala-media-od-semifinale-k-titulu-je-ale-porad-hodne-daleko-rika-berdychuv-byvaly-kouc-krupa.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
říká jenom pravdu, Berdych na to prostě nemá, to je realita, tak se s tím koukejte smířit lamky :-)
Reagovat
Grigor_Murray
souhlas
Reagovat
Roger_Federer
; ))..
Reagovat
Fandina
Ale on tam neříká, že na to Berďa nemá, naopak, říká, že je šance na výhru.
Reagovat
Fandina
A také říká, že euforii kolem něj teď na AO vyvolali novináři a Berďa jí podle něj necítil.
Reagovat
Roger_Federer
Misi Berda splnil na jednicku.
Reagovat
Fandina
Myslíš nějaké míši nebo výpravu? Mě nezajímá co podle tebe splnil, chápeš?
Reagovat
Roger_Federer
ukol, poslani ..splnil
Reagovat
Fandina
Já bych raději, kdyby býval vyhrál, ale semi je také dobré, když už není nic lepšího.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal nám taky nějak stárne, už nehraje co dřív, vypadá nějak hůř, asi už nebude tak skvělý, jak býval, s tím se taky musíte smířit, tlamky :)
Reagovat
EllNino
a ta pleš :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj už je i starši než elegán :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, zmierime sa teda so 14Grandslamami..

Čo by za to niekto dal, aby sa zmieril s jedným :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není to spíš tak, že ty média se ptají jeho?
Reagovat
smazaný uživatel
se vším se dá souhlasit, žádný mindrák z tohoto rozhovoru nepozoruji.
Reagovat
smazaný uživatel
Je rozhodne neprofesionalni ho takhle verejne shazovat. Nema se vyjadrovat. Verim, ze ma radost z toho , ze berdych nepostoupil. Chova se jako odkopnuta milenka
Reagovat
smazaný uživatel
určitě může cítit křivdu...ale z tohoto rozhovoru nic takového vyloženě necítím, možná až na ten začátek. Souhlasím třeba s tím humbukem, co vytvořila média, taky se mi nelíbil.
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček ATP k dnešnímu dni tj. po prvním odehraném semifinále letošního AO.
Znaménko x znamená, že hráč postoupil na AO do semifinále, hvězdička * znamená, že hráč postoupil na AO do finále.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha ...

1. Djokovic 11765 (+7105) x
2. Federer 9245 (+4585)
3. Nadal 5745 (+1085)
4. Murray 5515 (+855) *
5. Nishikori 5205 (+545)
6. Raonic 4845 (+185)
-----------------------------------
7. Berdych 4660
-----------------------------------
8. Cilic 4105 (-555)
9. Wawrinka 4090 (-570) x
10. Ferrer 3965 (-695)
11. Dimitrov 3465 (-1195)
12. Tsonga 2560 (-2100)
13. Gulbis 2420 (-2240)
14. Lopez, F. 2220 (-2440)
15. Anderson 2125 (-2535)
16. Bautista Agut 1975 (-2685)
17. Robredo 1845 (-2815)
18. Isner 1765 (-2895)
19. Simon 1730 (-2930)
20. Monfils 1725 (-2935)
21. Goffin 1679 (-2981)
...


Tomáš Berdych si na AO vedl dobře a obhájil lonské semifinále. V žebříčku si zatím udržuje průběžné 7.místo.
Předstihnout ho ale ještě může Wawrinka pokud by získal titul ...

Murray se po dnešní výhře v SF posunul na čtvrté místo. V případě zisku titulu by se moh dostat i před Nadala na třetí...
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že Wawrinka je titán jak tady dnes někdo psal. Pokud zítra rupne bude na konci TOP 10
Reagovat
tommr
jj doufám, že mu Djokovic zítra trochu srazí hřebínek ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
http://ste.india.com/sites/default/files/inline/stanex640_0.jpg
Reagovat
Jan
Už e těším, až ve finále Djokovič smete Murraye stejným způsobem jako Murray smetl Berdycha. Ale třeba to bude úplně jinak :) Třeba i bez Djokoviče.
Reagovat
tommr
nestraš. Finále Murray vs. Wawrinka by pro mě bylo to nejhorší co by se mohlo stát - neznám žádný méně sympatický tenisty než jsou ti dva. Djokovic to musí vyhrát ... :)
Reagovat
Jan
Já proti nim nic nemám. Mně se nelíbí jenom Murray a ne proto, že dnes porazil Berdycha. Je to hnusný chlap s tělem jak orangutan, už se sice tolik neklátí jak dřív, ale to nehraje roli :)
Reagovat
Jan
Oprava. Nic nemám proti Djokovičovi a Wawrinkovi. Špatně jsem to pochopil i napsal :)
Reagovat
Jan
I když Wawrinka také není moc pohledný, to je fakt.
Reagovat
tommr
mě na Murraym ani tak nevadí jak vypadá, ale spíš jak se chová. Ty jeho věčně natažený ksichty a to jeho sprostý nadávání mě docela vytáčí ...
Reagovat
Jan
Pro mně z něho jde něco nepříjemného a nesympatického, ani nemusí mluvit :) Z Wawrinky také, ale to není tak moc.
Reagovat
ptpc
A veľká 4 je opäť pokope!
Reagovat
tommr
žádná velká čtyřka neexistuje. Když už tak 3+1 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo je nyni ta + 1..? a vlastne i ti 3..? Nekdy z ni vypadl Rog, pak Andy, ted to hrozilo Rafovi...tak jakto vlastne je, kdo je kdo??? :-D
Reagovat
Jan
To je ten čtvrtý vzadu, co vždycky vypadne. Pokaždé někdo jiný :)
Reagovat
tommr
tady ale přece nejde o momentální formu. Federer, Nadal a Djokovic toho v kariéře dosáhli nesrovnatelně víc než Murray ...
Reagovat
Jan
To jo, ale pro ty ostatní jsou nedosažitelná top 4 jako celek. Když odmyslím Murrayúv výpadek po zranění a operaci.
Reagovat
Jan
Proto je to taky 3+1 :)
Reagovat
Jan
To je pravda. Že by zase zavřeli brány a do semifinále GS nikoho jiného nepustili ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že Tomáš zase doplatil na svou psychiku, která je v tenise tak důležitá. Nejsem žádný jeho extra fanda, ale Murray je snad nejméně sympatický tenista z top 100. A dneska mě přesvědčil, že nemá ani charakter... společně s tou svojí sprostou "nádherou"
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký je váš nejoblíbenější hráč/hráčka na okruhu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Denisa Allertová
Reagovat
smazaný uživatel
Máš ze mě takový respekt, nebo co? :O :O :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Respekt?
Reagovat
smazaný uživatel
No,že si napsal Allertovou :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě to myslím v legraci.
Reagovat
VlS
Příjemný rozhovory, působí tak néjak klidně.
Reagovat
Fandina
:-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
copak?:D:))
Reagovat
Fandina
pobavila mě Lunejka, jak napsala tvou oblíbenkyni, v dobrém, samozřejmě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš to napsala, abych se nenervoval:DDD :))
Reagovat
Fandina
myslím, že ne, pro mě je vtipná ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Jestli zacinam byt na nejakou hracku alergicky, tak je to D.Allertova..ani nevim proc;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ona za to přece nemůže. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A já za to můžu, Lunejko, co? ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, to se musíš zeptat Dominika, ten to napsal :)
Reagovat
Roger_Federer
Jiste ze muze, furt sem cpe prizpevky o sobe.;)
Reagovat
smazaný uživatel
o sobě? co tu píšu o sobě?:D
Reagovat
Roger_Federer
Ty si Denisa?
Reagovat
smazaný uživatel
takze tady pise o sobe Denisa,?:DDD
Reagovat
sprchon
Nebuď. ;) Zvedne ti náladu. :D
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová, Juan Martin del Potro
Reagovat
EllNino
J.G.
Reagovat
Fandina
Petra Kvitová, Tomáš Berdych
Reagovat
Fandina
nejvíc jim fandím, ale oblíbenců mim i víc
Reagovat
Cico93
napodobne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nishikori/Istomin/Simon

Anča/Kája Schmiedlová/Lucka Š.
Reagovat
Willy_Wonka
Palec nahoru za Simona.
Reagovat
Cico93
Victoria, Mária, Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
to je mi teda výběr...
Reagovat
Cico93
Najlepší viem.
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))
Reagovat
lars
A taky Cibule !!
Reagovat
Cico93
Slovaci sú samostatna skupina. Danka, Domina, A-K. Schmiedlova. Svojim spôsobom fandim všetkým našim akurat Kližana nemam rád.
Reagovat
lars
proc se na to ptas?
Reagovat
SwissMaestro
Federer/Hewitt/Haas
Reagovat
Cico93
Traja veteráni.
Reagovat
Willy_Wonka
Gilles Simon / Laura Robson
Reagovat
sprchon
Mám jich víc. :)
Reagovat
Grigor_Murray
Andy Murray a Grigor Dimitrov
Reagovat
Fandina
v nicku je to obráceně, ne?
Reagovat
Kozoroh
No1e
Reagovat
Mayo
Rafael Nadal / Sabine Lisicki
Reagovat
Jan
Oblíbení - nemám, ale třeba Ivanovičová, Bouchardová, z chlapů Federer, Nadal, Djokovič (na pořadí nezáleží) - pro to, co dokázali.

Neoblíbení - Murray, Kvitová - ta mě v jednom kuse štve až na občasné vyjímky, kterých není mnoho.
Reagovat
Fandina
chudák Petra ...
Reagovat
Jan
Ale fandím jí, protože je Češka a je z Češek nejlepší.
Reagovat
Davor1
ATP: Haas, Nishikori, Wawrinka, Murray, Del Potro, Monfils, RBA, Goffin, Stakhovski, Bedene

WTA: Halep, Radwanska (Aga), Kerber, Pavlyuchenkova, Muguruza, Makarova, Šafářová, Davis, Goerges, Robson...
Reagovat
Nola
gratulujem, vyhral lepsi hrac, sledovala som zaznam, Tom nedokaze porazit 2 top hracov v rade, mozno sa raz zadari a vyhra GS a la Marin, ktory na ceste stretol iba jedineho hraca TOP4, Mura sa konecne vracia tam, kam patri,do TOP4, ak ho niekto odpisoval bol na velkom omyle....
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Snažte se zítra.
Reagovat
Nola
my sa snazit mozeme :D uhrat si to musi Nole....ty si prajes najnudnejsie finale v historii tenisu tzv. Djokomurarnu?
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, jako jeden z mála to asi nepovažuju za nudné, lepší jsou střety dvou stylů, ale já mám rád i tyhle zápasy. A Andy si může na Noleho věřit, ve finále GS to mají 2:2, sice 0:2 na AO (celkově 0:3), ale umí na něj zahrát. U Stana fakt záleží, jaký bude mít den, mohl by ho klidně vyprovodit i ve třech. A trochu připosranecky musím říct, že nechci riskovat, že by Stan ve vzájemném zápase srovnal s Andym skóre GS na 2:2, navíc ze 2 finále.
Reagovat
Kozoroh
Ale od USO 12 Můrárna Djokárnu na betonu neudolala a přeju si, aby tomu bylo i nadále :-)
Reagovat
Nola
tato statistika nic neznamena... pochop konecne, ze Nole nie je neporazitelny....
Reagovat
Kozoroh
Statistika nuda je, má však cenné údaje, neklesejme na mysli, ona nám to vyčíslí.
Reagovat
Nola
rozumien ti viac, ako si vies predstavit... Stan je Noleho nocna mura..... zajtra ho moze v pohode porazit, nechapem niektorych fans, ktori su si celkom isti Noleho vitazstvom ,ja mam velke obavy ak je v svojom "mode" dokaze klepnut hocikoho, a priznam bez mucenia este nieco, ten Vas Mura mi robil starosti v kazdom zapase, ktory spolu s Nolem odohrali, ci mal formu, alebo sa trapil...
Reagovat
Kozoroh
Jejku, ty jsi podělaná z každého zápasu Novaka s někým...
Reagovat
Nola
Stan nie je niekto.... aj Esovic nemal sancu..... s tebou sa bavit je velmi tazke, ty si pravdepodobne nesledoval ich posledne zapasy na GS...
Reagovat
Kozoroh
"Stan je Noleho nočná můra"
Jasně, má s ním bilanci 16-3 a přesto je pro něj noční můrou...

" zajtra ho moze v pohode porazit, nechapem niektorych fans, ktori su si celkom isti Noleho vitazstvom ,ja mam velke obavy ak je v svojom "mode" dokaze klepnut hocikoho"
Že s ním hrál v posledních dvou ročnících AO pětiseťáky ještě neznamená, že se to musí do třetice zopakovat. Jo a tou pohodou myslíš 3:0 na sety? Směšné...

" Stan nie je niekto..."
Myslel jsem všeobecně, minulý týden ses tu bála Verdaska.
Reagovat
Grigor_Murray
Asi si myslel nejnapínavější
Reagovat
slacker
kratší text útočného a satirického rázu, který zamlčuje kladné stránky věci.
Reagovat
Fandina
to sedí
Reagovat
smazaný uživatel
Já nic nezamlčuju, já pouze nenacházím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhovor s Denisou Allertovou. http://sport.aktualne.cz/allertova-leti-do-tenisove-spicky-a-chce-vyhrat-wimbledon/r~36ecec28a70811e4833a0025900fea04/
Reagovat
slacker
Ze ji huba neboli
Reagovat
smazaný uživatel
Od tebe to sedí :D :)
Reagovat
slacker
kdyby se Petra Kvitova mela delit o Wimbledon s nekym dalsim tak Martinu nedozene :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejoblíbenější Maria? No sem zvědavý, jestli jí to vydrží až s ní párkrát prohraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ona s ní ale přeci neprohraje
Reagovat
smazaný uživatel
no když s ní nebude hrát, tak ne :-)
Reagovat
patriks
Berdych je monacký hráč jako Kvitová, tudíž těch 16 mil. zdaní jen malinko.
Reagovat
smazaný uživatel
Není pravda, prize money daní v Australii. V Monaku jen příjmy z reklamy a pod.
Reagovat
slacker
On toci reklamy v Monaku? :-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že je to ještě trochu jinak. Některé reklamy mohou být zdaněny i v místě, kde vzniknou. Záleží na smlouvě.
Reagovat
EllNino
daní v Austrálii ...
Reagovat
steve79
Ja si taky myslim, zr dani v australii. Jake tam jsou dane?
Reagovat
PetaM
:D :D :D Jak vidno, ovečky fungují velice dobře :) Neuvěřitelné, co politici a novináři dokáží udělat z člověka ...
Reagovat
steve79
Ja tomyslel tak, ze vsichni rvou ze vyhral 14 mega, ale pulku tam zustane diky danim nikdo nepise.
Reagovat
slacker
No to se Australie ma jake ma svedomite danove poplatniky :-))
Reagovat
PetaM
Taky jsem ale reagoval na nick "patriks" :)

Ano, to, co vydělal v Melbourne, zdaní tam, podle tamního daňového zatížení :)
Reagovat
PH94
Nedá se nic dělat, i tak je to od Tomáše velmi povedený začátek roku :) Ale co mě teda zarazilo, je chování Andyho přítelkyně...docela síla ne?
Reagovat
smazaný uživatel
prosím, vysvětlete mi to někdo...kde je slyšet, co řekla? všude vidím jen němá videa a to jak Kim otevírá pusu.
Reagovat
EllNino
"Fucking have it. You Czech fucking fuck" ...
Reagovat
smazaný uživatel
umíš odezírat? Mně přijde, že si tam vždycky lidi domyslí, co chtějí.
Reagovat
EllNino
jde to celkem zřetelně poznat ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jsem na to asi dřevo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je to hlavně v každým druhým článku o dnešním zápase ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, v článcích to je. Ale já těmto médiím moc nevěřím, když jde o tyto "senzace". Pokud to není podloženo důkazy.
Reagovat
EllNino
články zásadně nečtu, ale angličtina mě zajímá a docela mi i jde :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se máš, že ti jde. Pro mě je anglická gramatika španělská vesnice. Nepochopím...
Reagovat
EllNino
:) jojo, tak něco mi jít musí aspoň, čj a aj, ostatní předměty nic moc :DD ...spíš nic než moc :DD
Reagovat
smazaný uživatel
hele, a jak se pak překládá to "Fucking have it. You Czech fucking fuck". Já nemám s ájinou problém, ale z některých vět jsem jelen :D i když význam je mi jasný :D
Reagovat
EllNino
myslím, že slovo "fuck" nebo "fucking" je to samý, jako když někdo v češtině 5x řekne ve větě "vole"...
Reagovat
lars
podle me jen tohle chybne napsano:
You Czech fucking fuck
Reagovat
EllNino
ty české hovado :) oni to fucking a fuck pouívají pomalu za každým slovem :D ....někdy
Reagovat
slacker
Vy cesi kurevsky mrdate. Takze nejspise poklona :-)
Reagovat
lars
Asi by tam melo byt:
You're Czech fucking fuck ?
Reagovat
EllNino
to "You" je tam jako "Ty" ...jako když řekneš "Ty blbče" ...
Reagovat
lars
A vis to na 100%
Reagovat
EllNino
no vím :))
Reagovat
smazaný uživatel
já to můžu potvrdit :D
Reagovat
Jan
Jsou trapní, když nic jiného než fuck nemají. Čeština je mnohem šťavnatější. Že by řekla třeba červeňoučké jablíčko, to neřekne :)
Reagovat
Cico93
Nič si z toho nerob, určite si dobrá v Matematike.-)
Reagovat
slacker
A ve Vytvarne a Telesne vychove
Reagovat
Cico93
Tak ale aj to je umenie.
Už netaké dreva na TV som videl:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych ve škole dávala pozor, tak bych dvojku z matiky měla v poho, možná i jedničku. Ale mám lepší dvojku z fyziky, bez učení. :D

A tělák mi nejde, loni jsem měla dvojku. :D Výtvarka mě baví, ale jestli mi jde, to musí posoudit někdo jiný...
Reagovat
Cico93
Čo také robiš, že nedávaš pozor?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám z okna a to sedím u dveří. :DD
Reagovat
Cico93
Bože:-)))
Reagovat
EllNino
jojo výtvarka :D ...
Reagovat
slacker
Mas problem s vymykem pres kozu?
Reagovat
EllNino
nene s roznožkou přes kruhy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám problém s učitelkou...
Reagovat
PetaM
Neměla bys jí používat jako kozu, to učitelky nerady ... :D
Reagovat
EllNino
Lunej :DDD
Reagovat
PetaM
Já?! :D Jsi se asi zbláznil ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co já zase? Nějak jsem mimo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bože... -_-
Reagovat
PetaM
Promiň :D Toho se nedalo nevyužít ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Radši trénuj na zítřejší finále mixu. :D
Reagovat
PetaM
Tssss, dneska jsem zabodoval :D Jsme se vytáhli na 2. místo! :D A to jsme byli 6.??? :D Nějak tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo. Dneska dobrý, ale včera ti nešel servis. :-))) Já trochu vypiluju voleje a ono to půjde třeba i na první místo. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ještě něco jiného kromě té jedné věty?
Reagovat
smazaný uživatel
"Kdo je bez viny, ať první hodí kamenem.."
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, vy naděláte z jedný věty. Na nikoho to nekřičela, řekla si to víceméně pro sebe a bohužel ji zrovna zabraly kamery. Kdyby můj přítel hrál takhle důležitý mač, tak si dovedu úplně živě představit, jak ze mě vypadne věta typu: "Natrhni tomu skotskýmu skřetovi p*del!" A co jako?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano přesně jsi to napsala,zase mají tzv.fandové co řešit...Normální emoce,patří to k tomu sportu a když už jde o dost,tak se není čemu divit.
Furt lepší,než kdyby tam seděla jako pecka a vlastně ani nevěděla co se na tom kurtu děje...))
Reagovat
Fandina
A ty také fandíš tak, že nadáváš druhému?
Reagovat
Grigor_Murray
Nechtěl jsem tu rozpoutat peklo, jen vnést rovnováhu do fora a očistit Andyho od drbů a falešné špíny.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady někdo špinil Andyho? Spíš jsi tu ty špinil Berdycha.
Reagovat
Grigor_Murray
Kim searsova d*vka atd.
Reagovat
EllNino
když řekne Tady to máš ty česká děvko, tak je vše v naprostém pořádku žejo :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
účel světí? prostředky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakoniec gratulka obom k vydarenému turnaju..Berdych nastúpil ako veľká voda, do stavu 5:3 zrejme predvádzal to, čo chcel predvádzať..Samozrejme tomu pomohol aj pasívny Murray..

Napriek vyhratému prvému setu Berdych zneistel, dal Andymu šancu, ten zlepšil pohyb, úderovú istotu, prakticky všetko a od tohto momentu to mal viac menej pod kontrolou..Podľa mňa to mal o to ľahšie, že Berdych niekedy v priebehu druhého setu stratil sebadoveru, Andy sa mu dostal pod kožu, vnútil mu svoj štýl a Tomáš zo strachu o výsledok ubral na agresivite, čo bola voda na Andyho mlyn..Mám pocit, že niečo podobné sa stalo Tomášovi už xkrát..

Murray, v druhom a treťom výborne, prvý a štvrtý sa mi však nepáčil, to bol vyslovený priemer, čo na Noleho stačiť rozhodne nebude..Djokovic je v zápase konzistentnejší, aj to ho robí favoritom zápasu..
Reagovat
Cico93
Novak už je vo finále?
Tak to sa ani zajtrajší zápas neoplati pozerať:-)
Reagovat
Mayo
ty o tom pochybuješ? veď to je No1e (:
Reagovat
Cico93
Také vyhlasenia boli aj o US Open min. rok tam tiež nikto nepochyboval o Novakovi. To isté aj minuloročny AO.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli Staník zítra porazí Novaka, tak sním svůj klobouk.
Reagovat
Cico93
Tak mne sa tiež nechce veriť, že ho na AO porazi 2x za sebou ale...
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Kozoroh
Přesně tak Mayo, je nejlepší ze všech :)
Reagovat
Grigor_Murray
Další důvod, proč nemám rád Berdycha:https://www.youtube.com/watch?v=A4We7oRv028
Nechci tu někoho špinit, ale sami jste si o to řekli
Reagovat
smazaný uživatel
Víš proč já tebe nemám rád? Protože si ve vaně utopil gumovou kachničku.
Reagovat
smazaný uživatel
a co jako tím chtěl autor říct?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jen vím, že ho nemají rádi ve Francii, že pry kdysi zesměšňoval nějakého francouzského hráče, ale co a koho, to nevím Grigor Dimitrove pošli link na video
Reagovat
smazaný uživatel
zapomněl jsem dodat, ve třech letech... - Lidi se vyvíjí, časem mění. GM vytahuje záležitosti staré x let a podle nich hodnotí aktuální charakter člověka. To pak člověk rovnou může vinit člověka za to, co dělal v kolíbce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady jsem vůbec nepochopil co bylo špatně
Reagovat
Mayo
neboj sa, ani mne nie je sympatický a veľa ľuďom nie je...určite nepatrí medzi tých obľúbenejších podľa mňa
Reagovat
EllNino
nojo, jen do něj :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kde je ten problém?
Reagovat
Grigor_Murray
vypláznutý jazyk, všeobecně dětské chování. Už mě ta špína nebaví.Prostě ho nemám rád,to je vše,co jsem chtěl říct.
Reagovat
EllNino
tak zase haluz o dům dál trolit ty pyto :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní, vadí ti dětské chování, ale fandíš Murraymu? :) To je trochu paradox ne?
Reagovat
EllNino
přesně :) spratkovité chování je spíše jeho doména ...
Reagovat
Grigor_Murray
Není dítě jako dítě
Reagovat
smazaný uživatel
Vypláznutý jazyk? Kde? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
je tam, ale řekl bych že směrem ke svému týmu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha, už to vidím. No, to určitě nebylo na Rogera :D
Reagovat
Grigor_Murray
1:23
Reagovat
slacker
A muzes nam prosim vysvetlit v cem tohle video "spini" Berdycha? Ja vidim jen konec tiebreaku a challenge v prvni pulce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je nějaký troll, co se dneska zaregistroval a zítra tu už nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa shrábne 16 mil. Kč před zdaněním za prize money, ..kdo z Vás bere takový prachy? Ani Hanka Zagorová ne ...:
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to v tom vláknu zapadlo, ale můžeš mi vysvětlit, co přesně na tom videu považuješ za namyšlené, když to uvádíš jako příklad? Já bych se skutečně strašně ráda už konečně dozvěděla, co tam ten Berďa udělal tak strašnýho. Opravdu mě tahle otázka tíží už několik let, tak bych na ni konečně ráda dostala odpověď. Díky
Reagovat
Grigor_Murray
Víte, když někdo vyhraje zápas, obvykle se zaraduje zatatou pěstí, případně lehnutím na zem.Berdych oslavuje tak, že dává najevo, jak to vyhrál, a že má publikum sklapnout, protože vyhrál "malý" Berdych nad "velkým" Nadalem, takže asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole ti jsi magor a jak slaví Fedex, Djoker, ..každý jinak, jak je mu to přirozené
Reagovat
smazaný uživatel
"když někdo vyhraje zápas, obvykle se zaraduje zatatou pěstí, případně lehnutím na zem"... To vůbec není pravda. Někdo to dělá, někdo ne. To vůbec není pravidlo. Taky dost záleží, v jaké fázi turnaje to je a za jakých podmínek se hraje.
Ten zápas byl v roce 2006, pokud se nepletu, v té době měl "malý" Berdychu s "velkým" Nadalem dokonce pozitivní bilanci.
Jinak to gesto rozhodně nebylo proto, co tu popisuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
To si tady budeme jako teda vytahovat špinavé prádlo na každého, koho nemáme rádi? To bude teda komentů...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se konečně dostal k PC. Gratulace Murraymu a jeho fanouškům. Na AO potvrzuje, že patří do velké čtyřky. Já jsem ho po té loňské nemastné neslané sezoně odepsal.
Berdych mě dnes zklamal. Všichni mi říkali, jak se Tomáš zlepšil a jak to dnes bude jiné, já bohužel nějakou změnu pozoroval pouze na začátku, kdy mu to usnadnil Andy, než se dostal do tempa. Aspoň to vysoké procento na síti bylo skvělé, nepamatuju, že by Berdych předtím tolik lezl na síť. "Grandslamové" hodiny už Berdychovi tikají, za rok třicet a pak se GS vyhrávají těžce. Snad se mu to povede na letošním US Open, na těch zbylých dvou GS to moc nevidím.
No a zítra duel titánů, na ten se vyloženě těším a čekám předčasné finále. Mimochodem Wawrinka: Djokovič se postupně utkávají čím dál později.
2013 4R, 2014 QF, 2015 SF a 2016? :)
Reagovat
Cico93
Tak čo bude do tretice 5seťák?
Reagovat
Mayo
ja si myslím, že tentokrát to už nebude takké dramatické...tipujem 3-1 pre Djokoviča ... nejako mi nejde do hlavy aby s ním prehral 2 x za sebou na AO, to nedopustí
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli Wawrinka je titán, tak pak snad každý hráč v TOP 10. Loni vyhrál AO pouze proto, že byl Nadal ve finále zraněný a hrál snad na 20%. Jinak Wawroš běhěm sezony předváděl velké výpadky a kotrmelce, to není známka velkého titánu -:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Australian Open rozhodně titán je. :) A to, cos napsal je nesmysl. V prvním setu, kdy Nadal zraněný nebyl, ho ničil neskutečným způsobem. Je možné, že by odešel hlavou, ale rozhodně by to bylo minimálně vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Přečti si články z lonského roku, Nadal říkal že problémy se zády měl již při rozvičení.

Na AO hraje dobře, povrch mu sedí, ale to z něj nedělá titána.. pro mě jsou pouze 3, možná 4 chlapi, kteří jich mají více...pokud to Wawroš obhájí, tak pak bych ho snad do te ligy taky zařadil
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, zdravý Nadal neprohrává. :) Stejně, i kdyby byl Nadal zdravý, Wawrinka měl fazónu jako hrom, takže by ho klidně mohl sundat. Ostatně je jediný, kdo v posledních letech dokáže v Melbourne oponovat Nolemu. Djokovič se možná stane historicky nejúspěšnějším hráčem na AO a vem si, jeho hlavním rivalem je tam Wawrinka.
Titánem budu Wáwru titulovat už díky skvělému výkonu v roce 2013. Tohle byl asi nejlepší zápas, který jsem kdy viděl a Stan tam hrál jako titán a ty jeho BH splňovaly všechny významy toho slova.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo zahrál pěkný 5 set QF s Djokerem, které projel...to pak je i Berda a Rosol titan, protože zahrali nejdelší 4hru v DavisCupu pravě proti Warošovi a dalšími Swiss, kterou vyhráli....to by jsi měl mezi titany zařadit i Cilice, protoze vyhrál US OPen, tak hral famozne ...otazka je jestli to nekdy zopakuje
Reagovat
Grigor_Murray
Fandím Andymu už od roku 2011,na Berdychovi mi vadí jeho namyšlenost a suchost na kurtu(Radek Štěpánek, to je jiný kalibr).Berdycha podporuji jen na DC.Ty pomluvy na sport.cz neberu vážně.K takovému zápasu patří emoce a někdo je umí krotit a jiný zase ne,Andy je někdy horká hlava, ale v duši gentleman.S Kim Searsovou jsou spolu hodně dlouho,a tak není divu, že ten zápas prožívá s ním. To jen abych to tu uvedl na pravou míru :)
Reagovat
smazaný uživatel
namyšlenost...jděte s tím už pro jednou do háje.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nechápu. Spousta lidí o něm tvrdí, jak je namyšlený, ale já jsem od něj nikdy nečetla nebo neslyšela nic nemyšleného. To je prostě móda. Někdo to někdy řekl a všichni antiberdychovci se toho chytli.
Reagovat
Grigor_Murray
Tak se podívejte na toto video:https://www.youtube.com/watch?v=FPUFTajFu1g
Takové chování na kurtu se prostě neodpouští.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano to je rok 2006, to bys takto mohl vyšťárat na každého něco, úplně na každého, i takového sympoše, jako je Delpo. ;)
Reagovat
PetaM
Spousta věcí v životě se neodpouští. Ale taky každému neříkám, jaký je to odpad ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by se tohle nemohlo odpustit? Ti španělští fanoušci jsou dost unfair, ostatně Djokovič jim pár roků zpátky dokonce řekl ať mu vykouří. Takže tohle je ještě v pohodě naprosto.
Reagovat
smazaný uživatel
protože tam není nic k odpouštění. Nemám s tou reakcí problém.
Reagovat
PetaM
Nepochopil jsi smysl mého komentáře :) Jsem proti nicku Grigor Murray ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, pak je to v pořádku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Are you serious? :DDD Za prvné neudělal nic strašného, za druhé je to 9 let staré. Neodpouští? Ty ani nemáš co odpouštět.
Reagovat
Fandina
Co mu tam Nadal řekl, nevíte?
Reagovat
Grigor_Murray
Jsi špatný člověk.
Reagovat
Fandina
Nadal Berďovi? Vážně?
Reagovat
smazaný uživatel
jo jo. Btw, na toto se ho ptal i Kraus, když u něho Tom byl :) A Berďa tam říkal, že mu Nadal neřekl nic hezkýho.
Reagovat
slacker
Souhlasim s tebou :-) . Fandina je opravdu spatny clovek.
Reagovat
Fandina
já jsem ten nejhodnější člověk na světě a ty jsi hlupák který to nechápeš
Reagovat
Fandina
nechápe nebo že to nechápeš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je vážně velký podpás. To radši člověku nadat do různých zvířat a pohlavních orgánů než říct tohle. Můj osobní názor je, že Tomáš jako introvert to začal moc řešit, začal z něho být připo.raný a pak s ním už nic nevyhrál (až teď)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle video už jsem viděla mockrát hlavně proto, že jsem vlastně nikdy nepochopila, co udělal Berdych tak strašnýho. Dokonce to vedlo k mnohaletému sváru mezi ním a Nadalem, ale vždyť on byl naprosto v právu.
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. už jsem se i tady několikrát ptala, cože se tam vlastně stalo tak strašnýho, ale nikdo mi nikdy nebyl schopný odpovědět. Takže z toho vyvozuju, že se tam vlastně vůbec nic nestalo. Fanoušci neustále pískali, hlučeli, fandili proti Tomášovi, takže jim nakonec ukázal, že mají být ticho? No, to je opravdu "děsně namyšlené" chování. Naprosto ho chápu a stydět by se měli hlavně ti lidi tam a Nadal za tu reakci.
Reagovat
smazaný uživatel
já mu za tu reakci dávám palec nahoru.
Reagovat
Jan
To si dovolil opravdu "hodně". S tímhle jdi do háje. Jestli Murrayova holka křičela, co je v článku, tak to je hodné kritiky a byla by to pěkně sprostá d*vka.
Reagovat
slacker
Tak treba se "Andymu" sproste devky libi :-) Na madony ho neuzije
Reagovat
smazaný uživatel
Obhajuješ tady emoce u Andyho a Kim a Berda dá prst k puse, když mu celou dobu do zápasu Španělé řvali a děláš z toho namyšlence.

To je pak každý hráč namyšlený, co třeba prostředníček Stepce Tipsarovi, ...takových nesmyslů je plno
Reagovat
slacker
A me na tobe vadi ze tak lehce fandis kdejakymu cizakovi :-))
Reagovat
Grigor_Murray
Já mu nefandím je tak,Andy mě zaujal jeho emotivním rozhovorem na Wim.2012,vzápětí vyhrál olympiádu,US Open a o rok později dal všem Britům jejich největší sen.
Reagovat
slacker
Proc te zajimaji sny nejakych Britu? Co sny Somalcu nebo Kazachstancu?
Reagovat
lars
fandis Serene ??
Reagovat
Grigor_Murray
Ne, nefandim ani jedné finalistce,nemusím ani Šarapku ani Williamse.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by měl člověk fandit někomu jen proto, že pochází ze stejné země, jako on sám ? Navíc v tak individuálním sportu, jakým tenis bezesporu je ? Tomáš Berdych mi není sympatický ani jako osoba, ani jako sportovec. Mým oblíbeným tenistou je taktéž Andy Murray, ale nepůjdu kvůli tomu do sporu s fanouškem jiného tenisty. Každý fandí tomu, komu chce, s kým se ztotožňuje.
Reagovat
slacker
Fandival jsi Steve Backleymu v zavodech s Honzou Zeleznym?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Tak alespon někdo mě pochopil,já nechci, aby fanoušci Berdycha mu přestali fandit.Já jen chci, aby se tu Andy bezmyšlenkovitě nepomlouval.
Reagovat
smazaný uživatel
a tak pomluvíš Berdycha?
Reagovat
Grigor_Murray
To neni bezmyšlenkovitě
Reagovat
smazaný uživatel
očividně je
Reagovat
Grigor_Murray
ne,není
Reagovat
smazaný uživatel
pak máš dost slabé uvažování
Reagovat
Fandina
ať je to jak chce, je to neopodstatněné, bez závažnějšího důvodu, prohřešku
Reagovat
smazaný uživatel
Kašli na to, slacker je starej bolševik, co absolutně netoleruje, když si někdo dovolí fandit někomu jinému, než Čechovi. To nemá cenu..
Reagovat
slacker
No tom neni nic starobolsevickeho.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas. Go Andy !!
Reagovat
smazaný uživatel
tomáš mi namyšlený nepřišel, ale v posledních letech nevím, z čeho usuzuješ? Dej mi jeden, dva příklady za poslední círka čtyři roky.
Reagovat
Grigor_Murray
Je pravda, že v posledních letech se zlepšil, ale stále je pro mě nemastný neslaný
Reagovat
misa
Já ho moc nesleduju, takže se musím zeptat znalců: On má vždy 2. servis takový jako dnes? Aby tam 190 cm vysoký chlap posílal "pecky" 130 km/h mi přijde zvláštní. Vždyť mnohé tenistky mají druhé podání nebezpečnější než on...
Reagovat
Grigor_Murray
2.servis má sice slabší, ale vysoce efektivní,ostatně,dnes to přeci dokázal.
Reagovat
smazaný uživatel
Naopak, dnes byl jeho druhý servis jeho slabinou..
Reagovat
misa
V 1. setu s tím měl ale dost problémů. Jednu dobu měl vyhrané míče po 2. podání okolo 25%.
Reagovat
tito
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jo :-(
Reagovat
misa
Na takový servis se musí čekat krok v kurtu, tak jak by to dělala Serena nebo Petra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Důležité body obhájeny, a ještě se k nim přidaly nějaké z Dauhá :) Neznám Tomášovy plány, ale asi by teď měl obhajovat titul z Rotterdamu a pak finále v Dubaji, v IW nic neuhrál a pak sf v Miami. A pak už ho čeká obhajování té loňské antukové a travnaté bídy :)
Reagovat
kada.tom
jeho program je následující: Rotterdam, Dubaj, Indian Wells, Miami, Monte Carlo (ano, dle Fricka bude hrát "doma" :-D ), Madrid, Řím a Rolland Garros (tedy nepřekvapivý program) ... jako přípravu před Wimbledonem by mělo být Halle, co bylo už kdysi oznámeno :-)
Reagovat
Jan
Když v MC bydlí, tak je tam doma, ne ? :)
Reagovat
kada.tom
má tam trvalé bydliště, ale vzhledem ke svému povolání se tam vyskytuje málokdy v roce, podobně jako v ČR :-)
Reagovat
Fandina
Jasně, a také když tam vyhraje turnaj, tak to bude z peněz MC a také mu to tam zdaní podle platných zákonů ... úsměv
Reagovat
slacker
Jak se dani vyhry v Monaku? 0% kdyz je to ten danovy raj :-))
Reagovat
Fandina
Nějaké daně tam mají také, a i tak platí, že to musí být podle zákona.
Reagovat
misa
Dnes si Tom ušetřil velké starosti. Mohl být náš další gs. vítěz z Monaka. Jistí lidé by na to určitě důrazně upozornili.
Reagovat
misa
Doufám, že až Lucka zítra spolu s Beth vyhrají, tak to projde bez pozornosti. Když se jedná o čtyřhru :-)
Reagovat
dr.doofy
Nevim,proc vsichni vsude pisou,ze to byl dobry zapas.Byla to sama chyba,temer zadna vymena. Murray mi neprijdeze ma superformu,jak tady nekteri pisi. Ani jeden nemel poradneho soupere a tak se dostali az sem.Nadal bohuzel neni v momentalni forme schopen dopinknout dal nez na podavaci caru,proto takova darda od Berdi a Murraytady nemusel byt,kdyby se Dimitrov neslozil.
Finale bude o nicem at uz postoupi Wawroch nebo Djoko.Dnes uvidime predcasne finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová-Keys nebyla žádná výměna.
Reagovat
PetaM
Nějaké hezké tam ale byly! :D
Reagovat
smazaný uživatel
leda výměny stran ;)
Reagovat
dr.doofy
jo to mas pravdu to byla uplna tragedie,co sesledovani tyce..:D
Reagovat
Mayo
Dnes neuvidíme nič ty predčasné finále :D A rovnako keby Mary dopodáva 2. set s Dimitrovom mohlo byť 3-0
Reagovat
dr.doofy
dobre promin,zitra rano..omluva..:D
Reagovat
smazaný uživatel
Už zas tyhle kdyby. Jděte s tím už někam. Na kdyby se nehraje. Kdyby se tvoji rodiče nepotkali, tak nebudeš mít možnost nám tu napsat, že kdyby Dimitrov... bla bla bla.
Reagovat
UnrealTom
doufám že Novak nebo Stan toho rezatýho spratka vypráskaj ať jde do pi** za ty kecy demnt i ta jeho pizda přiblblá
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná holka, ..holt si zanadávala
Reagovat
smazaný uživatel
Ovšem ten "rezatej spratek" jak píšeš, má "zlatou" ruku, o který si může T.B. nechat zdát...
Reagovat
smazaný uživatel
proč? se zlatou rukou by toho moc neuhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne? Podívej na Miloše-ten má černou, a jak mu to jde :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, za to z tebe inteligence přímo sálá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem bohužel neviděla, ale může mic prosím někdo říct co dělal Berdych v 2.setu?
Reagovat
smazaný uživatel
To asi neví ani on sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi znervózněl a pak se strašně vyhazoval. Všechno mu lítalo do autu a Murray skvěle returnoval.
Reagovat
smazaný uživatel
aha díky
Reagovat
slacker
A proc by mel znervoznet? 5 zapasu hral bez nervozy
Reagovat
misa
To už je takový úděl českých tenistů a tenistek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč, ale měla jsem ten pocit. Prostě z něj nevyzařovala ta pohoda jako v předchozích zápasech.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jsem to dobře spočítal, tak Andy má, bez ohledu na poslední dva zápasy AO, jistotu postupu na 3.místo žebříčku ATP.Snad se nepletu...
Reagovat
PetaM
Měl by být stále 4.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo asi jo, máš pravdu, aby přeskočil Rafu, musel by AO vyhrát.
Reagovat
Kozoroh
http://sport.idnes.cz/pohled-experta-tenis-australian-open-semifinale-berdych-murray-pwz-/tenis.aspx?c=A150129_150348_tenis_tny
Reagovat
smazaný uživatel
To je velmi hezké a myslím i dost přesné zhodnocení.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíte na hře Andyho nějaké výrazné změny? Fedberg chodí víc na síť, Djocker mi připadá víc útočný, servis se taky zlepšil, co Murmelie?
Reagovat
Fandina
větší pohyb?
Reagovat
Vojtiik
jak kvantifikuješ velikost pohybu?
Reagovat
Fandina
víc se pohybuje? víc doběhne?
Reagovat
Vojtiik
jo myslíš lepší pohyb, to pak jo!
Reagovat
Mayo
ja by som povedal, že konečne zase chuť do tenisu...
Reagovat
Marduch
Mluvil o tom, že s Amelii o pauze trenovali FH a podání. Dnes jsem zapas neviděl, ale v prvních kolech se mi jeho FH hodně líbil. Přesný a razantní, na rozdíl od loňska, kdy razance často chyběla.
Reagovat
smazaný uživatel
Podání taky zlepšil, to první teda. Hlavně to slajzované. Druhý servis bohužel furt na prd.
Reagovat
Mayo
jojo, to podanie som si tiež všimol, že je lepšie a že veľakrát sa zameriava hlavne na rotáciu a umiestnenie ako na rýchlosť...tak šikovne to hrá...iba 2 dvojchyby spravil, čo je na jeho pomery skvelé ale ten 2. servis to je príšerné...to súperi trestajú jak nič...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, musí ve finále trefovat 1. servis.
Reagovat
dr.doofy
Tak to se musim smat..:D Zajimalo by me,jak trenovali FH..na AO hraje jeste vetsi lifty,nez hral ten pinkal doted..Ano spoustu toho vrati,Bh ma slusny,ale FH ma jak baba..
Reagovat
EllNino
No nic Tome, to bylo určitě tim, že sem ti kvuli škole nemohl fandit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je dobře že Berdík a jeho fans spadli zpátky z obláčků na zem :-)))
Reagovat
Fandina
A proč by to mělo být dobře? Těžko se padá z vrcholu, když na něm nejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je ale v tom, že zrovna on na něm nikdy nebyl :D
Reagovat
Fandina
Tak si dobře přečti moji odpověď, těžko ti napoví.
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo už od začátku beznadějné reagovat.
Reagovat
Fandina
ale pobavil mě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to on Barney legrační je :D
Reagovat
Fandina
tak tak ... a nejen on ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa je šťastnej, že porazil španělskou noční můru, dnešní Můra mrzí, ale to je život.
a je fajn, že máš radost, já taky byla šťastná, že Nadal vypadl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem nikam nespadla. Pokud někdo považuje skvělé Tomovy výkony a účast v SF za neúspěch, tak já to rozhodně nejsem :)
Reagovat
facom
Kdyby se nááhodou hrál pátý set tak by to Berdych nejen,že nedal technicky a psychicky, ale hlavně fyzicky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/641473-ty-cesky-ho---ulevila-si-murrayho-snoubenka-smerem-k-berdychovi-brit-provokoval-vallverdua.html#hp-artcl :D
Reagovat
Michaelus
Asi má mindráček
Reagovat
smazaný uživatel
(Ne)mluvení k Murraymu: https://www.youtube.com/watch?v=PuzOgFEnzhM
Kim jsem neslyšel, nemůžu posoudit.
To poslední je podle mě špatně pochopené.
Reagovat
lars
uz to tu je dole 2x
Reagovat
Fandina
Koukám, že někdo asi neunáší odchod Daniho, je tam asi dost dusno nebo co, že?
Reagovat
SwissMaestro
Mimo tenisové kurty to bude asi super pohodovej týpek, ale to jeho chování na kurtu...Andy je prostě sráč. Pevně věřím, že ve finále zase prohraje a uvidíme jej opět brečet. A jestli je to s tou Kim pravda.......no svůj k svému :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je to pravda, tak je to trapný ať je to Kim nebo někdo jiný. Bohužel tenis už dávno není sportem "elegánů".
Reagovat
Mayo
Elegoši sú iba snookristi a Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer zrovna :D
Reagovat
spaniel
No, určitě slovo f*ck za celý život neslyšel tolikrát, co Andy řekne za set.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ne no, ale zatímco Andy nadává sám sobě tak celkově, Federer rád nadává fanouškům lóžím soupeře nebo rovnou soupeřům :-))
Reagovat
spaniel
- divákovi co řval out, rekl shut up - to neni urážka
- Noleho loži rekl be quiet, ok?! - neni urážka
- dlaždičovi rekl you fucking stopped - tezko urážka

Ale chapu tve lži, aby Murray vypadal lepe a ne na urovni ochlasty z nádraží.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový novinářská sračka. Zas dělají něco, co není. Jak Murray, tak Berdych si stěžovali, že napětí v zápasech udělali novináři, kteří se víc jak o zápas zajímali o Daniho.
Reagovat
Cico93
Tak naše tipy máme vo finále:)
Mária a Murray!
Jak to vidíš?

budú eura?:)
Reagovat
Roger_Federer
uz slysim cinkat kasicku...;).
Reagovat
Cico93
Reagovat
Kozoroh
Přeju ti, aby ti vyšel tip na vítězku žen :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě něco pro sojecku :-))

Q. You pointed to your camp at the end of the match. Do you credit them with a bigger role in this victory more than others?

ANDY MURRAY: No. I said the other day, I got asked all the time about my ex-coach working with Tomas and no one was interested in anything I was doing with Am??lie or the way I was playing or anything. A lot of people were also criticizing her at the end of last year, like the way I was playing was her fault when I'd spent two weeks training with her up to the end of the year, until the training block. You can't change things during tournaments. There was very little time to spend with each other. Yeah, there's no reason for her to be criticized for anything, because she --



Q. Vindication?

ANDY MURRAY: Well, I don't know if that's what it is, but I just very happy for her that I won the match tonight.
Reagovat
smazaný uživatel
I felt like tonight I made some big adjustments in the match from how things were going at the start. I'll need to do the same thing again on the Sunday against Novak or Stan, because things that you think will work doesn't always work out that way. You need to be able to make adjustments in the middle of the match. That's where it doesn't necessarily always come down to the coach. It has to come down to the individual as well, because we can't get coaching during the match. We have to be able to make adjustments ourselves, and that's one of the things I was most pleased about tonight, because I thought after that first set I changed the way I was playing and turned the match in my favor.

To je to, o čem to celé dneska bylo a je to pořád u Berdycha proti těm top.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, berda si to také uvědomuje, ale dnes nebyl schopen udržet plán
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, on nebyl schopný plán změnit, když ten původní nefungoval a změnil ho Murray. To je ten problém. A ten problém má celou kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za 1 měsíc ho Dani nepředělá. V rozhovu na AUSopen s Berdou jasne vyplýva, že si je toho vědom a dál chce na tom makat
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, proc je to prave pro me. To je tak strasne slozite pochopit, ze typ hrace jako je Berda, obtizne meni strategii? Jde snad v klidu pobrat, ze technicky Andy s nesmirne sikovnou rukou, pinkac, ktery neznervozni udrzbou a oplyva hracskou inteligenci si s mixovanim poradi snadneji nez vysoky ranar Berda s pruzracnou hrou a technickymi limity. Jinak samozrejme gratulace - Andymu teda vetsi.. :-)) Ja jsem zapas nevidela a netusim, proc to Berda, kdyz sklouzl do "normalu", nepral Andymu alespon pod nohy.. :-) Mimochodem, kazdy, kdo narazi, se vrati k tomu, co je mu typove vlastni.. a Andymu chytra pinkacka s prekvapenim, ze.. :-) Koukla jsem na statistiky, mluvi jasnou reci. V prvnim setu Berda 23x sako, 16 win, 76% prvni serv, pri kanaru 3x sako, 1 win, 50% prvni, ve ctvrtem uz 10x sako, 11 win, nad 50% prvni, tady uz vidim moznost na paty set, nevim, co pokonil, vsechno vypada celkem vyrovnane.. No co uz, jsem zklamana, ale dobra prace, Amelie! :-)))
A jeste bych chtela podotknout, ze kdyz sleduju a hodnotim Berdu, tak ho porovnavam s Berdou.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tebe bylo to výše s Amelií ale :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Berdych by na to taky měl měnit hru, technicky je vybavený dobře, ale absolutně na to nemá hlavu. Já to nebral jako porovnání nějaké, jen prostě, co Berdycha sráží v zápasech s těmi nejlepšími.
Reagovat
kolapse
Jen si vzpomeňte na US Open 2014 Djoko-Andy na první set.Na ten nadlidskej tenis.:-) Ale to by jste museli bejt ve 4 vzhůru že pisálci a odborníci.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/641473-ty-cesky-ho---ulevila-si-murrayho-snoubenka-smerem-k-berdychovi-brit-provokoval-vallverdua.html#hp-sez
Reagovat
misa
Aspoň ta kun-da ví, že je nějaké Česko.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/641473-ty-cesky-ho---ulevila-si-murrayho-snoubenka-smerem-k-berdychovi-brit-provokoval-vallverdua.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
Mě přijde, že to tam je všechno překroucený.
Reagovat
smazaný uživatel
nebo ne, všechno. To poslední, abych byl přesný.
Reagovat
lars
tak to ho asi rozhodilo. Akorat nevim jest-li to rvala cesky ?
Reagovat
misa
Věčně se nudící partnerky tenistů, které prosedí roky v hledišti, jen vnášejí dusno do hry. Viz Vavrinecová.
Reagovat
raduz
Dnes se plně ukázalo,že utkání s Nadalem bylo zjevně o postupném odchodu Nadala z předních pozic a nikoliv o Berdychovi.Nadal ztrácí výbušnost a v tom je jeho rozdíl oproti Djokovičovi a Andymu.Je zkrátka o krok všude pozdě,podobně jako Federer.Myslím,že Berdych může Nadala i Federera porážet pravidelně,v cestě mu budou ale stát Djokovič a Murray.Bohužel současná doba je vůči Berdychovi nepřejicná a on nemá na to porazit ty ,co všechno vrátí do kurtu,což dříve platilo i u Nadala.
Reagovat
Roger_Federer
To je tezky..Andy ma ted supet formu..Pred 2 mesici dostal od Fedexe 6:1 6:0.
Reagovat
Marduch
Potom Berdych musí být chytřešjí v tréniku a trénovat takovým způsobem, aby měl na GS superformu i on. Vymlouvat se (ať on nebo jeho fans) celou kariéru na to, že tehdy ten, a jindy onen měl k Tomově smůle zrovna superformu.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokomůra by mohl být pěkný zápas, Andy dnes hrál na své poměry hodně útočně. Novak za Beckera taky zlepšil útočnou hru a na síti to taky už není tak špatné. Přesto bych taky raději ocenil Wawromůru, ten backhand od Stana je neokoukatelný.
Reagovat
Kozoroh
Známe Stanovu labilitu. Novak je větší zárukou kvality finále :-)
Reagovat
baggik
Já nevim proč tady píšou lidi, že finále Djokovič Murray by bylo nekoukatelné. Vybavuju si stejné finále AO tuším 2013 a byl to parádní tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
2012 byl pro mne jejich nejlepší zápas, 2013 mi přišly 2 sety dobré a další 2 už vládl Novak, Andy měl nějaké problémy s nohou myslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší jejich zápas byla stejně Šanghaj 2012. jeden z nejlepších třísetových zápasů vůbec.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
To byl uzasny zapas od zacatku az do konce...
Reagovat
spaniel
Je to jednoduché. Toto je djokomurárna

https://i.chzbgr.com/maxW500/3575569408/h56056544/
Reagovat
martinek37
Je to škoda, ale možná přijde další šance dřív, než si myslíme, kdo ví. Dani by měl ale Tomáše naučit měnit připravenou taktiku během zápasu, protože soupeř typu Andyho je toho schopen. Pokud pak na to Tomáš nijak nereaguje a snaží se stůj co stůj udržet "pouze" dobrým servisem, tak to evidentně nestačí. Na téhle úrovni již ne. To je podle mě to, co Tomášovi chybí na absolutní top. Možná je tohle ale jeho strop a pokud jeho hra na soupeře nefunguje, nemá dál co nabídnout.
Reagovat
smazaný uživatel
us open/ ao 2016 pro Berdycha.
Reagovat
SwissMaestro
Klidně může vyhrát FO a W v tomhle roce.....za předpokladu, že se Nadal nedostane do formy, samozřejmě.
Reagovat
SwissMaestro
*Teda jedno nebo druhé....obojí po něm nemůžu chtít za sezónu :D
Reagovat
Vojtaakk
Jasně že jo :D A ženský vyhraje na FO Kvitovka díky výbornému pohybu a chladné hlavě a W Sam Stosur z podobných důvodů :DDD
Reagovat
turista
Asi to celý nakonec vyhraje Novak Djokovič. Vyhrává tituly jeden za druhým a snadno. Může překonat Connorsových 109 titulů ATP.
Reagovat
Pe3k
Rolling on the floor laughing...
Reagovat
Stan_Borowitz
No, jestli bude hrát do 40, tak možná jo.
Reagovat
Mayo
No1e určite má nato.
Reagovat
spaniel
:D nejvtipnější příspěvek.
Reagovat
Mayo
aj mňa turista pobavil veru :D už neviem ani či sa mám ešte niečomu vôbec čudovať
Reagovat
smazaný uživatel
Tom me svoji pasivitou v 2. a 3. setu docela zklamal ale Andy hral vazne moc dobre. Doufam ze ten titul Andy v tom Melbourne konecne uz ziska... Finale si rozhodne nenecham ujit ale zitra bohuzel druhy semicko zase neuvidim

Jinak ale cim me letos na AO Tom (a hlavne prinos Daniho) hodne potesil, ze je velmi viditelny rozdil v obranne a pohybova strance u Tomase. Tam se vazne zlepsil oproti minulym rokum. Za takovou kratkou dobu, klobouk dolu Dani a Tome...
Reagovat
Mayo
Podľa mňa bude mať dobrú šancu na SF + na US Open
Reagovat
Marduch
Jako že tráva je zelená a nebe modrý, stejně tak v případě vyřazení špičkového protivníka je v dalším kole Berďa vždy pouze poloviční.. Jak psal kolega níže - "zarážka". Ale jestli nechceme příliš, když od jeho jediného trumfu na turnajích Masters uteklo už téměr 10 let..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Hewitt končí po příštím Australian open.
Reagovat
SwissMaestro
No jestli nebude mít přípravu tak snad radši ať ani nenastupuje pač to bude hrozná čočka co dostane :((
Reagovat
smazaný uživatel
Andy se začíná stávat miláčkem žen :D díky tomu, co řekl v pozápasovým rozhovoru.
Reagovat
Fandina
Co řekl?
Reagovat
smazaný uživatel
že i ženy mohou být dobré trenérky :D Raymond a Mirza už jsou z toho na twitteru unešený :D
Reagovat
Mayo
Andy vs Serena ... moje predturnajové tipy na víťazov žijú :D tak komon
Reagovat
smazaný uživatel
Andy ani nahodou. Djoker ho smazne, i Wawroš by ho měl dát
Reagovat
Mayo
Jasné, No1e v troch setoch, ja som zabudol, prepáč.
Reagovat
smazaný uživatel
Už umíš anglicky?
Reagovat
babolat.cz
proč "vs"? oni hrají proti sobě?
Reagovat
rib
Zajímavý komentář měl v jedné chvíli Mats - Berdych hraje proti scoreboard zatímco Andy hraje proti Berdychovi. Tedy ten první drží taktiku a kouká na body, ten druhý kouká na soupeře a snaží se pořád něco do své hry dát, aby vyhrál každý bod... hmmmm
Reagovat
mahycek
Je to trochu pro Rafu, zadostiučinění, jak říkal, že si není jistý, jestli Tomáš může vyhrát, celé AO. Na těch slovech něco je, a Nadal asi věděl, že to Tomovi usnadnil. Na druhou stranu, Tom ho do hry, nepustil. A to dnes neplatilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal jsem od Tomáše teda víc. Od koncovky prvního setu to bylo celkem jednoznačné utkání. Tomáš to sice ještě nějak uhrál, ale pak už začal dominovat Andy, který téměř nechyboval, naopak Tomáš začal kupit chyby i z jednoduchých pozic.
Co mrzí nejvíc, že se o to finále Tomáš nepopral víc. Kdekdo tady vyzdvihoval, že už dospěl a má nový, bojovný výraz, ale dneska to teda vůbec vidět nebylo. Naopak to byl ten starý Tomáš : odevzdaná gesta a málo zarputilosti. Strašně po prvním setu přešel do pasivity a moc se nesnažil zápas nějak zvrátit, změnit hru, když Andy dominoval. Ke konci už taky docházeli síly. Mají s novým trenérem ještě hodně na čem pracovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
v posledním setu jsem tam bojovnost viděl. Ale v klíčových chvílích to nevyšlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je skutečně "starý" Berdych. Jak jsi řekl, že hrál pasivně, tak si to dokážu živě představit.:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavní problém byl v tom, že jak začal být pod tlakem, tak se vratil ke své staré hře, tj. 99 % úderů mydli křížem a to Murrayho nepřekvapilo...pak už se z toho Berdych nevzpamataval.

Bojoval, ale už si nevřeil a hral balony na jistotu. Až ve 4. setu se zmatořil, ale nevyužil nabídnuté šance na konci setu
Reagovat
ptpc
Teraz presne došlo na včerajšie slová Forehanda ktorý tvrdil že zápas s Nadalom neukázal ako na tom je Berdych v skutočnosti. Po zápase s AM to už vieme...
Reagovat
smazaný uživatel
tady je nějak v móde vždycky hodnotit na základě jediného zápasu. Raději hodnotím celý turnaj, a ty dva, které letos zatím Tomáš odehrál, odehrál skvěle a prohrát s velmi dobře hrajícím soupeřem není žádná ostuda.
Reagovat
ptpc
To určite nie je. Ja som to ani nehodnotil. Len som poukázal na názor Forehanda ktorý bol plával proti prúdu eufórie...
Reagovat
ptpc
... ktorý plával ...
Reagovat
smazaný uživatel
to nemyslím proti tobě, ale obecně
Reagovat
ptpc
OK.
Reagovat
Stan_Borowitz
není třeba opravovat, není to spatně, ale dnes už téměř nepoužívaný předminulý čas...
Reagovat
lars
Tak to popis, jak na tom ve skutecnosti Tomas je :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš Berdych je tenista první světové desítky, na ostrou tenisovou špičku ale v žádném případě nemá, neměl a troufám si tvrdit že už nikdy mít nebude.
Zkrátka - je to zcela jistě výborný tenista, ale určitě ne tak dobrý jak si myslí on sám... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
proč z něho hnedka neudělat namyšlence, co...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si vazne myslis, ze on sam se stavi na uroven Djokovice, Nadala nebo Rogera?
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že si to fakt myslí...
Reagovat
smazaný uživatel
Žadná změna. Stejné jako 2014,2013,2012,2011. A lepši už to nebude. To neznamená že jeto špatné.
Reagovat
Kozoroh
Po deklasování Nadala jsem očekával, že zdolá i Můru, s nímž měl H2H 6:4, 2-2 na venkovním betonu a 1-1 na GS turnajích.
Do stavu 5:3 Berdych předváděl hru, s kterou vyřídil Tomiče nebo Nadala. Ztrátou servisu se však Berdych zasekl. S vypětím všech sil ještě zachránil první set, ale v dalším průběhu zápasu bylo jasné, že otěže utkání převzal Murray. Kanár v druhém setu budiž toho důkazem.
V třetím setu sice Tom Andyho zbrzdil, ale prohrát si za stavu 2:3 v třetím setu podání při vedení 40-0 je trestuhodné a Andy zaslouženě tento set získal.
V čtvrtém setu byla hra vyrovnaná, ale psychicky měl navrch Andy.

Ale když se ohlédnu za Tomovou cestou turnajem, tak je třeba napsat, že se Tom zlepšil. Nejvíc ze všeho se bude oceňovat skalp Nadala. Loňské body obhájil a udržel pozici před dotírajícími dravci. A může si i ještě polepšit, stačí k tomu zítřejší výhra No1eho.
Reagovat
tommr
polepšit si už Tomáš určitě nemůže. Aby si aspoň udržel současnou pozici tak mu nezbývá mu nic jinýho než doufat, že Djokovic potvrdí, že je světová jednička zaslouženě a porazí Wawrinku a Murrayho ...
Reagovat
Mayo
a ak by náhodou Djokovič prehral s jedným z nich, tak zrazu nebude zaslúžená jednotka či ako ? :D čo by mal akože potvrdzovať...on je zaslúžená jednotka bez ohľadu nato, či vyhrá alebo prehrá
Reagovat
tommr
to je sice pravda, ale světová jedničky by taky měla vyhrávat GS ...
Reagovat
Mayo
aha...už budem vedieť
Reagovat
Jan
Jaký je to rozdíl oproti WTA, kde Kvitová skončila ve 3. kole a je 4. Tomáš v zápase s těmi dravci došel do semifinále a je 7.
Reagovat
Fandina
Možná proto, že má Petra započítané lepší výsledky v uplynulém roce než Berďa.
Reagovat
Jan
No to má. Ale z pocitu výsledků na AO to vypadá blbě.
Reagovat
Fandina
Tak to je samozřejmě vždycky, když se někde brzy vypadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová loni vyhrála 3 turnaje, včetně GS...to je podstatny rozdíl
Reagovat
smazaný uživatel
buď budu poprvé v životě fandit Nolemu, nebo mi to bude jedno, tak to vidím ;) Ale přeju titul i Andymu (Tomáš má na prohrávání s pozdějšími vítězi docela štěstí).
Reagovat
Jan
Murray byl lepší, zaslouženě vyhrál. Ukazoval od 2. setu, kdo je na kurtu pánem. Tomáš se v podstatě projevil jako klasická "zarážka". Porazil Nadala a v dalším utkání ten výkon nezopakoval. Od 2. setu sklouzl ke svému standartu, což na Murraye nestačilo. Když po zápase s Nadalem mluvil, že musí v semifinále svůj výkon posunout na ještě vyšší level, dokud to opravdu nedokáže v praxi, na finále GS může zapomenout. Asi bude muset počkat, až bude starší a zkušenější :) Wawrinka loni dokázal potvrdit porážku Djokoviče ve čtvrtfinále a postoupit do finále, Tomáš ne. Zatím je to asi jeho strop. I tak lze hodnotit jeho vystoupení na AO jako úspěšné. Nedalo se úplně čekat, že zopakuje loňské semifinále. Teď si může odpočinout a mohl by posílit DC tým v zápase s Austrálií :)
Reagovat
Fandina
Souhlasím, Andy byl lepším hráčem a zaslouženě vyhrál. A možná, že ho Berďa dneska podcenil, měl s ním aktivní bilanci 6:4 a vloni ho tu na AO porazil. Škoda, že mu to dneska nevyšlo, ale zdálo se mi, že je nějaký zaražený proti tomu, jak hrál s Rafou. Možná to chtělo být víc útočnější, ale je faktem, že Andy hrál hodně dobře a nechyboval. Přesto je semifinále pro Berďu super. Škoda, že to dneska nevyšlo.
Reagovat
Jan
Po porážce Nadala se z Toma stal zaražený pilot :)
Reagovat
Fandina
:-)))))) škoda, že zůstal zaražený už dneska, chtělo to ještě dvě výhry!!!
Reagovat
tommr
Tomáš s Murraym loni na AO rozhodně nehrál. Nevím kde si to zase sebrala?
Reagovat
Fandina
Sorry, to jsem si opravdu úplně spletla, na AO s ním opravdu nehrál a vůbec nikdy. Omlouvám se. Nicméně poslední zápas s ním vyhrál. Takže škoda, že to takhle dopadlo.
Reagovat
polika
Reagovat
Denis92
Ta sa dokonale hodi k Murraymu.
Reagovat
polika
naprostý souhlas
Reagovat
Mayo
Kim je super (: a navyše fešanda
Reagovat
Mayo
Podľa mňa sa preceňuje zápas proti Nadalovi, ktorý hral tragicky...narozdiel od Murrayho, ktorý hrá vo veľmi dobrej forme a jeho famózny return a obrana je trošku inde. A dokonca nebol potrebný ani vietor (:
Reagovat
Vojtaakk
Souhlas, Nadal je zatím na 50% své výkonnosti. Berdych proti němu hrál dobře, skalp je to cenný, ale s Andym se to nedalo srovnat.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/video.php?v=690844261034239&set=vb.222913534493983&type=2&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Yeees!!!jupiiii to je sezacni den!!!berdych si myslel ze na to ma a mary ho sfoukl jak sficku. Ted nekde breci ester na ramena hi hi hi
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak nesktuečná čísla na síti oba dva. Berdych 33/39 (85 %), Murray 16/17 (94 %). Jediný bod na síti prohrál Andy, když ho Tom napálil do stehna.
Reagovat
Mayo
Pánes (: ešte 1 zápas
Reagovat
Frick
4x proti němu stáli tenisté mimo velkého tria, 4x prohrál
1x proti němu stál tenista velkého tria 1x vyhrál

Samozřejmě je fakt, že Djoker začal dominovat o něco později než v létě 2010, ale i tak. Měl již tehdá GS + TM...

Dá se tedy říct, že všechny ty SF porážky jsou trochu rozporuplné. Ta první možná nejvíce.

Tomáš určitě ukázal, že do tenisové TOP 8 určitě patří, ale zas na druhou stranu, je to asi tak ten strop.

Škoda dneska. První set ubojoval (kdyby ne, asi by slízl to nedoservírování), druhý vem čert, ale ve třetím - prohrát si podání ze 40:0 za přispění dvou svých DF. Hnus. Ve čtvrtém bohužel dva neproměněné BP a pak selhávka při svém posledním servisu. Chjo. Dalo se dneska uhrát více. Dalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, naprostá pravda. Bohužel Tom nezvládl klíčové momenty, za což jsem ho nejen já po zápase s Nadalem chválila.
Reagovat
sprchon
Vypadá to, že Lucka Šafářová a Tomáš mají stále něco společného... Furt nám dávají naději, ale nikdy z nich opravdoví šampioni nebudou.
Reagovat
Frick
Tak Lucka nemá turnaj z P5 / Mandatory (bohužel) a není poprůměrná hráčka TOP 8 (bohužel).

Ale ano - něco tam je.
Reagovat
lars
neprivolavej smulu Lucce na finale v deblu !!!!
Reagovat
sprchon
To samozřejmě nemám v úmyslu, Lucku mám rád. :)
Reagovat
sprchon
A doufám, že s Beth vyhrajou...
Reagovat
smazaný uživatel
ale já bych celkově toto AO hodnotila pro Berďu velmi pozitivně. Na to, jak krátce spolupracuje s Danielem, je tam posun vidět. Těžko očekávat, že se všechno zlomí naráz. Bohužel čas hraje proti němu. Nicméně jsem i tak ráda, že se k té změně odhodlal. Poté, co jsem viděla některé jeho výkony, mám dojem, že ještě stále má šanci. A tenhle dojem mě v minulé sezoně už tak nějak opouštěl.
Reagovat
smazaný uživatel
Příslib ještě světlejších zítřků tam je, ale to nám ukáže čas. Zatím je to pro Tomáše skvěle rozjetá sezóna, ale nesmí ve svých výkonech polevit, aby to nedopadlo jako loni...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby dnes odehrál s Andym vyrovnaný match a nedostal bagel, tak bych to taky bral. Ale ta hrůzortašna hra ve 2 a 3 setu udělal vekou kaňku na jinak perfektní hře v předchozích kolech
Reagovat
r.Fever
Najväčšia sranda na celom Murrayho postupe do finále je, že ak Stan hoci aj vyhrá znova celé Australian Open, klesne v rebríčku :) To sa stane málokedy.

Zajtra jednoznačne tlačím Wawrinku, lebo ak má byť zase finále AO Djoko-Murray, bude to opäť nepozerateľné.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že finále Nole-Murray je nevyhnutelné, ale pravda je, že jsme se zatím v ani jednom semifinále ještě nedočkali žádného překvapení.
Reagovat
Vojtaakk
Proč by bylo nevyhnutelné? Wawroš s Novákem hrájí skvělé zápasy a většinou na 5 setů. Jistě favorit je Novak, ale vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby vyhrál Waw. Navíc když už se Stan dostane takhle daleko, tak hraje na úrovni s kterou může konkurovat každému.
Reagovat
kolapse
To jsi je asi neviděl na US Open loni-urcite bude na co koukat-rozhodne větší show než kdyby tam byl Tom.Ale přál jsem-moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať je DjokoMurárna, obě finále vyhrané proti Novakovi, tak to musí klapnout i teď.
Reagovat
Kozoroh
Ale všechny Djokomůrárny v Melbourne vyhrál Djoker ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
2x no, do třetice všeho dobrého :-)
Reagovat
Kozoroh
Że poražený finalista předskočí v žebříčku vítěze se stalo naposledy po RG 13, kdy Ferrer měl díky postupu do finále celkově víc bodů než vítěz Nadal.
Reagovat
tommr
to byla dobrá hláška ... :)
Reagovat
Pe3k
Zápas Toma a Andyho jsme viděli a není tam nic o čem by bylo ještě třeba hovořit. Berdych má skvělý útočný tenisový arzenál, ale nemá psychiku vítěze. Murray zápas zcela ovládl a zaslouženě vyhrál.

Já osobně už myslím na další semifinále a doufám, že to už bude konečně zápas, který naplní chuť každého fandy vidět kvalitní zápas. Dneska tomu něco chybělo (asi lepší výkon Berdycha).

Djokovic v Wawrinka: Round 3 - Australian Open 2015
https://www.youtube.com/watch?v=JN_iuj9Htrw

Nole - Stan je asi to nejlepší co současný tenis nabízí. Nemusím nutně vidět pětiseťák, ale chci vidět vrcholný a vyrovnaný zápas. Držím palce obhájci titulu ze země helvétského kříže. Zaprvé se mi jeho tenis více líbí, za druhé když Novak vyhraje, dočkáme se nekonečného a nudného pinkání od základní čáry a za třetí Djokovic pravděpodobně překoná Federera jako nejlepšího hráče Ao v historii.

So come on Stan!
Reagovat
tommr
já ted naopak doufám, že Djokovic zvládne jak Wawrinku tak Murrayho - dva pro mě nejméně sympatický tenisty na okruhu - a potvrdí, že je momentálně nejlepším hráčem na světě ...
Reagovat
steve79
Semifinale je vyborny vysledek, ale grandslam je grandslam. Osobnesu myslim, ze tomas nikdy na titul nedosahne. Federer, nadal, djokovic a murray jsou o malinko lepsi.
Reagovat
spaniel
Ale jen o malinko :D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace všem opravdovým Andyho fanouškům, ne těm, co se tady vyrojili nebo vyrojí, jen aby se svezli. Ta obrana byla neskutečná a pro Tomáše asi bylo hodně těžké věřit ve svou hru, když mu Andy ustavičně všechno vracel...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, ale Andy byl od 2. setu lepší. Ač mužský tenis nesleduju, tak jsem to Tomášovi opravdu přál. Bohužel zase skončil pod vrcholem, jako se mu to stalo už několikrát. Teď jsem si našel, že z pěti grandslamových semifinále vyhrál jenom jedno... Co se dá dělat. Při těch mužských GS tam zase není tolik kandidátů na titul, ale zato mají většinou stabilní výkonnost. Tomáš už dlouho patří do Top 10, ale na GS tam prostě vždycky kousek chybí. Člověk holt někdy nemůže mít všechno, ale snad ještě nějaká šance přijde...

Teď to mezi muži přeju Novakovi, ale daleko zajímavější pro mě bude ženské finále. :)
Reagovat
FulnekUltras
jenže ve studni nakonec zůstal jen Tomáš. A ještě ke všemu musím konstatovat, že Skot má oproti němu i mnohem hezčí ženskou... ;-)
Čest letošní melbournské Berďově památce! Bylo to sice všechno hezké, ale rozhodující krok - nejen výsledkový - bohužel chyběl.
Reagovat
tommr
tím myslíš to jak se tam klátí s výrazem postiženýho dementa? :)
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak... ;-)
Reagovat
mahycek
Jak si může Tomáš dovolit, to neprodlužovat? To je snad špatně. Žena vsadila na Tomáše a já naopak na Murraye. Něco mi říkalo, že to Berdych nedá. Vyhraje vůbec Berdych, tedy má ještě šanci, na ten Grand Slam?? V Paříži těžko a jinde? Na celkového vítěze, už bych Berdycha nedal. V úterý jsem dal Andyho, byl tam kurz 5 , tak snad to dotáhne. Hraje parádně, doběhne, jako nikdo tady. Takže zítra Stan Wawrinka.
Reagovat
SwissMaestro
Byla by sranda kdyby Andy udělal 4 GS dřív než Novak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda. Prostě nádhera. Po špatném začátku, kdy hrál Berdych výborně a Andy se moc nechytal a následně pokaženém TB se z toho nakonec vyklubala nádherná podívaná (pro fandy Andyho). Nepamatuju si, kdy jsem si jeho hru tak moc užíval, jestli vůbec kdy. Dneska fungovalo všechno. Obrana a return dokonalost. Dnes navíc hrál i dost útočně a Berdycha dokázal přetlačit. I servis na jeho poměry výbornej. Některé kombinace, jako třeba při proměnění BP ve 3. setu byly skvostné. Dokázal Berdycha rozebrat do posledního šroubku.

Po příšerné loňské sezóně je to pěkná satisfakce. A nakonec se možná taky budu muset Amelii omlouvat, jak už napsal tomasinho. :D
Myslím, že má větší šanci na titul, než měl předloni, protože hraje podstatně lepší tenis a taky bude mít víc času na odpočinek než vítěz 2. SF (na rozdíl od 2013).

Navíc, konečně návrat do top 4. Come on!!!

A ještě vzkaz od gigina: Come on, Můra :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, dneska mám takovou radost, že nemám na to to hodnotit, paráda. Spravil mi náladu po školním neúspěchu :-))

Naprostá dominance a fakt enormní rozdíl v taktice, technice úderů prostě. Andy dokázal několikrát změnit taktiku během zápasu, dokázal si Berdycha povodit fakt neskutečně. A i když byl 4. set vyrovnaný, nezapochyboval jsem, že vyhraje. Tom prostě snad posté ukzáal, že absolutně neumí reagovat na vývoj zápasu, v tom prostě za těmi top hráči zaostává, i když v mnoha věcech pozadu není. Tohle na Andym zbožňuju, to, jak je chytrý hráč, nesmírně si to kolikrát užívám.

Pochválil bych Andyho a Amelii za potrénování na slahjzovaném servisu, píše mu ven z kurtu zprava a zleva na téčko ukázkově, takhle nepodával už dlouho. Škoda jen toho, že má tak mizerný 2. servis, to může být třeba s Djokovičem problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě to, s tím co na tomto turnaji Tomáš předváděl jsem doufal ve víc. S odstupem času bude semifinále úspěch. Jenže minulá sezóna začínala podobně, a pak to i přes ta dvě čtvrtfinále na gs bylo o ničem, tak snad to letos už není jen taková počáteční vlna...
Reagovat
smazaný uživatel
Neberu kecy že Berdych neměl proti Andymu moc šancí,doted hrál super tenis a pro mě byl dnes favoritem,a to ne proto že je čech.Jenže dneska podal hodně špatnej výkon,strašná spousta nevynucených chyb,s takovým počtem prostě nelze vyhrát..by mě zajímalo kolikrát to napral do sítě...to musí být hrozný číslo.Ale jinak je semifinále super,jistě Tom myslí pořád na výhru na grandslamu ale časem se tento výsledek docení.Bohužel je mě jasný že na internetových diskusich bude z ranního hrdiny Berdycha pěknej vyvrhel....
Reagovat
FulnekUltras
Výhra nad Nadalem sice pěkná, ale vzhledem k SF zjevně Tomem nezpracovaná a vnitřně přeceněná. Proti Andymu, který byl naopak v plné síle, ještě jakž takž vydřený první set (Skot měl také evidentní respekt), ale pak rychlá a laciná ztráta kontroly nad vývojem utkání...a Tomáš už proti stále sebevědomějšímu soupeři nebyl nějakého restartu schopen. Murray mu na rozdíl od Rafy vnutil svou pinkací hru, hlavně slajzy nevoněly, ale...od druhého setu jsem bohužel u Berdi postrádal kromě aktivnějšího celodvorcového nátlakového pojetí i odhodlání a bojovnost. Takhle ustrašeně se GS vyhrávat nedá... ;-(
Každopádně je o čem s novým trenérem přemýšlet a zkusit to zase příště. Času už však vůbec není nazbyt...
Reagovat
smazaný uživatel
Super zpráva dne !
Reagovat
Empe
Dnešní prohra mě moc mrzí, finále bylo víc než reálné. Zápas se nepovedl, ale turnaj jako celek ano... a pokud pod novým trenérem budou pokračovat takhle dobře, tak se máme na co těšit třeba už na Wimbledonu. :-)
Reagovat
spaniel
Tak už jen Stan stojí v cestě nehnusnějšího matchupu v současném top tenise, tzv djokomurárny.
Reagovat
Vojtiik
tom, mut.. gratz, zaslouženě :)) ale titul obhájí Stan, není o čem :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Díky a uvidíme, já začínám cítit pozitivní vibrace :D
Reagovat
mac.hall
Dnes to byl To úplně jiný hráč. A teď nemám na mysli jeho hru s Rafou , protože přeci jen ten nemá svou top formu. Spíš vycházím z hry Toma proti Tomičovi , který nebyl vůbec jednoduchým soupeřem. Tom s ním podal velmi kvalitní , sebevědomý výkon , který byl oproti tomu dnešnímu o několik levelů výše. A nemyslím si , že by to bylo nějak výjmečnou kvalitou hry Andyho. Ani on dnes, podle mě , nepředvedl něco mimořádného. Snad jen , že výborně servíroval , což se o Tomovi říci rozhodně nedá. V těch fázích zápasu , kdy jsem ho sledoval , mu v podstatě odešlo první podání. Ale i ostatní údery nebyly o mnoho lepší. Také jsem měl pocit , jakoby Tom jel na půl plynu, skoro bez zájmu. Silně mi připomínal toho starého Béďu, který v minulosti mnohokrát podal neslaný , nemastný výkon neodpovídající jeho tehdejšímu žebříčkovému postavení.
Reagovat
smazaný uživatel
za co jsem ho v utkání s Nadalem chválila, bylo dneska špatně. A nejhorší bylo zvládání klíčových momentů. To prostě nedával. Je to škoda, ale Murray postoupil zcela zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale co se týče výsledku... Kdyby mi někdo před AO řekl, že Rebel obhájí SF, tak to beru všema deseti. Rozhodně jeho účinkování beru jako úspěch. Jen jsme se tou jeho spanilou jízdou namlsali a chtěli víc.
Reagovat
tommr
přesně tak. Před AO jsem Tomášovi moc nevěřil a obhájení SF je velkej úspěch. Po výhře nad Nadalem ale asi každej včetně Tomáše samotnýho čekal víc ...
Reagovat
turista
Třeba Tomáš vyhraje letošní Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba taky ne...
Reagovat
VlS
to neustál v hlavě. Takhle to bude s tím GS asi jen nesplněnej sen. Nechat se tak rozhodit straceným servisem v prvním setu a prakticky odejít, to je asi známka toho, jak na to byl nažhavenej. No nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Ukázal se jako rozmazlený fracek, když tvrdí, že tím, že Dani trenuje Berdu je unfair. Zklamal mě
Reagovat
spaniel
Hlavně když ho sám vyhodil.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jako čekal? Že půjde v 28 letech a se skvělou pověstí na pracák?
Reagovat
smazaný uživatel
"There was a little bit of extra tension - it was a big match," said Murray. "A lot was made about Dani Vallverdu, my former coach, working with Tomas.

"But we've been friends since we were 15 years old and I felt that the focus was unfair and unnecessary.

Chtělo by to trošku potrénovat angličtinu. Nefér je podle něj to, jaká se z toho dělal věda před zápasem.
Reagovat
smazaný uživatel
OK, já jsem to slyšel jen v rozhovoru a okolo byl hluk, takže to beru zpět
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. Andy si stěžoval i na tiskovce, že novináři se ho ptali na Daniho víc jak na zápas, že to napětí vyvovali oni.
Reagovat
hatatytla
Berdych přejetej parním válcem, až na první set kdy byl Murray moc pasivní, asi z nervozity. Přece jenom s takovou formou na GS dlouho nebyl. Po prvním setu to byla de facto demolice. Přesně jak jsem říkal asi před dvěma dny, že Berdych moc šancí nemá. Byl jsem vysmíván.
Reagovat
smazaný uživatel
patla.
Reagovat
hatatytla
prosím ne komentáře na úrovni mateřské školky.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám ráda mateřskou školku. Sám jsi mi nahrál na smeč, tak nebuď ukřivděný.
Reagovat
Alois_Mlok
On není ukřivděný, on má pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
nezvyšuj si tady ego
Reagovat
hatatytla
je to pro mě satisfakce :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak jsem řekl
Reagovat
Mayo
A to este aké reci boli na diskusiach, ako Murray neni velky hráč a bla bla...trošku im zavrel ústa...pritom podceňovat ho v takejto dobrej forme..
Reagovat
smazaný uživatel
Tady budeš vždycky vysmíván, i kdyby proti Berdychovi nastoupil Murray s Djokem současně. Rebel tu má hodně fanoušků :) Ale ano, měl jsi pravdu. Otázka zní, jestli se budeš tak chvástat, až ti předpověď jednou nevyjde.
Reagovat
lars
Mel bys jit k ocnimu. Zadny parni valec po kurtu v tomhle zapase nejezdil a Tomase neprejel ! :))
Reagovat
hatatytla
Berdych přejetej parním válcem, až na první set kdy byl Murray moc pasivní, asi z nervozity. Přece jenom s takovou formou na GS dlouho nebyl. Po prvním setu to byla de facto demolice. Přesně jak jsem říkal asi před dvěma dny, že Berdych moc šancí nemá. Byl jsem vysmíván.
Reagovat
George_Renel
ale soupeř byl dnes lepší. Myslím, že přesto můžeme být s výkon Toma na. AO vcelku spokojeni. Nastoupená cesta je dobrá, tak v ní. Tomáši hlavně pokračuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak velka gratulace Andymu k finale, doufam ze to dotahne az k tomu titulu, ktery mu tak dlouho tady v Melbourne unika. Jinak doufal jsem v pretisetak ale Tom uz to bohuzel viditelne nechtel prodluzovat :-( Ale tak gratulace i Tomovi, Sedmifinal dalsi na GS a skalp Rafy neni vubec spatny. Skoda ze nedokazal navazat na tenis z minulych zapasu ale Andy dneska hral vazne skvele. Tom me ale dneska trosku zklamal, ze nebyl tak agresivni... Tak priste a pro finale Come On Andy !!!
Reagovat
smazaný uživatel
do prčic, loni a letos zas tak ? To je fakt už v pytli.
Reagovat
LukasH
Tomáš by mohl svou psychiku půjčit Petře do prvních 4 kol a ona zase tu svojí od semifinále výš...:-):-) Skvěle by se doplňovali....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mě to napadlo, bohužel zas nic, slušný výsledek, ale není to titul ani finále....
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, škoda...
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, konečně ho někdo poslal do prdele !!!!
Reagovat
tommr
v závěru Tomáš úplně zkolaboval ... :(
Celkově zasloužená výhra Murrayho, kterej byl od stavu 5:3 v prvním setu jasně lepším hráčem. Tomášovi nepomohlo ani to, že první set ještě se štěstím vyhrál ... :(
Reagovat
spaniel
Tak Andrej zaslouženě do finále, hrál skvěle a Tomáš nepodal nejlepší výkon.
Reagovat
Fandina
Acho jo. Kromě začátku prvního setu byl Andy lepší. Škoda Berďo. Moc jsem si přála, aby to dneska Berďa dal. Tak příště Berďo. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
A dál držím palce ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
LukasH
Škoda. Letos jsem věřil, že by to Tomáš mohl fakt vyhrát...hrál skvěle (v předchozích zápasech), fakt mi to přišlo jiný než jindy. Tak se jde zase dál...
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
COMEEEEE OOOOOON!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
a je to hotovo, tak jestlipak má Dani radost?
Reagovat
smazaný uživatel
jistě ! Je to v pytli, Lunejko. Jak asi dopadne ta čtyřhra?
Reagovat
Mayo
Andy yeeeeeees, paradny vykon
Reagovat
slacker
To je kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Reagovat
pockerface
Ale stejně Tomáš celkově odehrál slušné AO. Loni měl k tomu titulu blíž, tak mu na Stana stačilo pár míčků a mohl být ve finále proti Nadalovi a všichni vědí, jak to s Nadalem ve finále bylo. Ale na kdyby se nehraje. Hlavní je, že Tom neztratí body, udržel SF a F bude snad na dalším GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na druhý servis a občasnou pasivitu v prvním setu bezchybný výkon, bravo Andy.
Reagovat
mahycek
2 dvojchyby při posledním podání Toma na turnaji ????
Reagovat
spaniel
Nezbývá než doufat, že Murray po brejku předvede jeden ze svých klasických kolapsů.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď kdo je větší chudák, Berdych, kterej se do toho finále zase nedostane, nebo Murray, kterej se zase dostane jenom do toho finále? :D
Reagovat
smazaný uživatel
S tímhle výkonem má šanci proti komukoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
proti Noldovi nevim teda, ale určitě na to má, zůstat zase před branami grandslamu bych mu nepřála, výkon podal víc než sympatickej a to mu normálně nefandím :)
Reagovat
pockerface
Tomovi se evidentně nechce jít do TB :-)
Reagovat
tommr
tak tenhle brejk Tomáš Murraymu doslova daroval. Zápas se blíží ke konci ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo...Zase nic.
Reagovat
Jabadu
Na velké zápasy Tom prostě nemá psychiku. A to se změnit nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn... Tohle je bohuzel pravda ale myslim, ze i na tom se da pracovat...
Reagovat
spaniel
Ach jo...to snad není možné.
Reagovat
smazaný uživatel
Taková fogniniáda tam teďka...
Reagovat
LukasH
Nejhezčí je přítelkyně Můry.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1, Kim je krásná no.
Reagovat
a.magerova
Tak co tomasinho, spokojenost s výkonem Andyho?
Reagovat
smazaný uživatel
Jednoznačně, krom 1. půlky 1. setu snad nejdominantnější tenis, co jsem od něj kdy viděl. Ta pestrá škálá úderů, to, jak dokázal Tomáše rozebrat různými variantami úderů, neskutečné.
Reagovat
spaniel
To snad ne, podal už i lepší výkony...Ale už se to blíží jeho maximu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zkus napsat které. Rozhodně to bylo lepší než obě GS finále, lepší než SF s Federerem v roce 2013 taky. Proti hráči z top 10 a v závěrečných fázích grandslamu to byl top výkon. Jasně, s Nadalem útočí ještě více, ale dneska útočil, bránil skvěle, returnoval. Hlavně dokázal měnit taktiku, prvně to hrál přes FH, pak zase do BH pod nohy často Berdychovi, fakt to byla paráda.
Reagovat
spaniel
Pokud myslíš jen GS, tak je to možné, i když osobně mám raději Murrayho z 2006-2008. Já myslel celkově, nejen GS.
Reagovat
smazaný uživatel
No GS určitě :-)
Reagovat
VlS
Tomasinho, nezbývá než pogratulovat, je dobrej.
Reagovat
smazaný uživatel
Dík. Budeš hulákat ve finále s náma?
Reagovat
SwissMaestro
No líbí se mi jednoznačně ze všech nejméně :D
Reagovat
Amputace
Přesně! :)
Reagovat
a.magerova
Jj souhlas, kvůli té bych i změnila orientaci ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, má krásné oči, nicméně Tomáš teď asi rozhodl o své bytí teda spíš nebytí ve finále AO. Bože.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to že Murray je ošklivej strašně tak jo no :D
Reagovat
LukasH
Mně se líbí hodně. Tomášovo Ester je taková typická modelína (nerýpu do jejich vztahu, přeju jim to), ale Kim je zajímavá...:-)
Reagovat
Fandina
Určitě je Andyho snoubenka zajímavá a to je to, co jí dělá krásnou, je ohromě půvabná. A Ester je také krásná zase jiným způsobem, je krásná i trochu půvabná i líbezná.
Reagovat
mahycek
Proč se Tom vyhazuje, když už vrátí Andyho pomalý 2 servis?? Třeba, ten déšť se spustí.
Reagovat
smazaný uživatel
V posledním gamu Andy ubral na rychlosti servisu, zejména druhého. Snad s tím bude pokračovat
Reagovat
smazaný uživatel
At uz vyhraje kdokoliv v tomto zapase, tak vazne chci aby byl jeste paty set. Tedkon to je zase high quality od obou, ikdyz Berda obcas zkazi lehke mice...
Reagovat
smazaný uživatel
Největší fešák je tam stejně Vallverdu :)) Berdych už je slušně v háji, nemá vůli zabojovat, a když už, tak mu Andy všecko vrátí prostě :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale prd, tedkon Tom bojuje slusne...
Reagovat
smazaný uživatel
jsem to zakřikla evidentně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tam teď udělala dobrý ksicht... :D
Reagovat
tommr
už to vypadalo, že po promarněných BP Tomáš ztratí vlastní servis, ale naštěstí to zvlád ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš je snad ospalý, tohle není Berdych, ten co umí hrát pecka forhendy...Možná měl Tom divokou noc no :D Nicméně, aby z toho byl úspěch, musí hdoně rychle něco změnit.
Reagovat
Amputace
Nemám Murraye až tak nasledovaného, ale to, co dnes předvádí, mi připadá téměř bezchybné. Obrana lepší než u Djokoviče a zdaleka lepší než u Nadala. Return famózní. Nevzpomínám si, kdy jsem ho viděl hrát lépe. Dají mi jeho fanoušci zapravdu, nebo se pletu?
Reagovat
spaniel
Fanoušci ti jistě za pravdu dají :D Otázka je, co ostatní...
Reagovat
Amputace
Měl jsem na mysli zkrátka ty, kteří ho znají nejlépe :) Pochybuji, že například ty sleduješ každý jeho zápas :) A vím, že zdejší jeho fanoušci jsou možná nejrozumnějším táborem, proto se ptám.
Reagovat
spaniel
Sleduju skoro všechny zápasy top hráčů...jen často fanoušek vidí věci jinak, než ostatní.
Reagovat
Amputace
Jasně, ale o Tomasinhovi a Mutovi vím, že opravdu nejsou neobjektivní a jiné fanoušky tady Murray snad ani nemá :)
Reagovat
a.magerova
No, vypadá to, že ti dva Andyho skalňáci tu v této chvíli nejsou, ale určitě se tomasinho i Mutademus někde tetelí štěstím :-))
Reagovat
Fandina
Občas Andyho vidím a líbí se mi jak hraje. Vybere kde co a umí zahrát skoro z každé pozice na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píšeme s Mutem oba výš, dáváme ti za pravdu :-)
Reagovat
a.magerova
To je neskutečné, co ten Andy vrátí !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, v obrana je Andy vazne naprosto neuveritelny. I ten jeho zpusob obrany mi strasne pripomina Agu ve WTA. Obrana promichana skvelou technikou...
Reagovat
a.magerova
No bude to zajímavé finále, pokud tak bude Andy a Nole, navíc já ho budu mít bez nervů, ale víc by se mi líbilo Andy vs Stan a tam už by nervy byly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja stoprocentne budu ve finale fandit vitezovi tadytoho zapasu. Tedkon se v tom ctvrtym setu to zase rozjelo na vyrovnanost trochu. Tom zacal byt vice agresivni....konecne
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je ten Berďa přemotivovanej nebo co...
Reagovat
Mayo
Neskutocna obrana
Reagovat
mahycek
Doufám, že to nerozhodne !!!
Reagovat
baggik
To nedoufej, tohle rozhoduje každý zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Vallverdu ho mohl lépe připravit na prohozy u sítě... je jich strašně moc...
Reagovat
baggik
Berdych na síti neumí
Reagovat
spaniel
To je blbost. Jistěže umí.
Reagovat
baggik
Berdych??? Si pleteš se Štěpánkem. Berdych umí od základní čáry, ale ne na síti, kolik už tam nadělal technických chyb
Reagovat
spaniel
Nepletu. Berdych sice není na síti tak dobrý jako Štěpec, který je absolutní špička, ale patří k těm nejlepším na okruhu. To, že si špatně připraví náběh, nebo Andy trefí fakt dobrý prohoz ještě neznamená, že není dobrý na síti.
Reagovat
tommr
ted měl Tomáš velkou příležitost zápas ještě trochu zdramatizovat, ale oba BP totálně zazdil ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
no ten slice return který si naposlední chvili rozmyslel.. wtf
Reagovat
baggik
Co víc by Berdych ještě chtěl...? Je nevyrovnaný a pomalu běhá
Reagovat
Jabadu
zahrát takhle half při životním breakballu, to se vidí jenom u Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nabihany cross forhend ma Mura nejlepsi na okruhu. Ja osobne mam take nabihany forhand nejoblibenejsi, ale jeste radsi ho hraju po lajne...
Reagovat
mahycek
Ku..a !!
Reagovat
mahycek
Trpělivě chce to hrát a držet servis, být vždy napřed. Murray taky znervozní, už teď mě občas připomíná, trochu Johna Mc Enroa, hlava, jak vyoraná skotská brambora,když bude dělat grimasy.
Reagovat
Amputace
Proč se Murray neustále rozčiluje? A to i tehdy, když prohraje výměnu, ve které měl tak 1% šanci na úspěch. Vůbec z něj na mě nevyzařuje vítězná aura, spíše aura nevyrovnaného, nesympatického cholerika.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Amputace
Ne, tohle mě osobně hodně irituje. Než aby soupeři čas od času zatleskal za výborný úder, tak se ještě rozčiluje, že prohrál prakticky nevyhratelnou výměnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Chce vyhrát všechno no. Perfektcionalista.
Reagovat
pockerface
to je podle mě jeden z důvodů, proč Andy není tolik oblíbený jako další kluci z top 10. To jeho neustálé vztekání, naštvané obličeje. Vyzařují z něj více negativní emoce a to se moc fanouškům nelíbí.
Reagovat
aligo
Ze pascal maria neda marymu napomenuti za to jeho vecny FUCK........
Reagovat
pockerface
Bohužel Andy Toma pěkně deptá. Na Tomovi jde vidět jak je otrávený. Ne, že by ho to nebavilo, ale že má Andy na všechno odpověď. Jediný co asi Tomovi může pomoc, je, že Andy začne kazit a karta se obrátí. Ale bohužel to nevidím moc reálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Páni, to má být na vyhrané balóny 100:113, a je to takový skore?
Reagovat
baggik
Předevčírem tady byl článek ve kterém daviscupový trenér navrátil chválil Berdycha, jak se zlepšil na returnu. No dneska je to absolutně zoufalý výkon na returnu od Tomáše.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, co se s Berdychem stalo v prvnim setu,když šel podívat na vítězství za stavu 5:3, jakoby odložil taktiku, kterou předtím Můru drtil, a pasivita,pasivita a pasivita
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo Andy, takhle dobře hrát proti hráči z první desítky jsem ho dlouho neviděl. Pohybuje se skvěle, brání jako vždy na nejvyšší úrovni, ale hlavně dokáže Berdycha rozběhat a často on diktuje tempo výměny. S tímhle výkonem Andyho to má každý těžké, pokryje celý kurt a každý míček od něj je nepříjemný. Myslel jsem si, že druhý servis Andyho rozhodne, ale zatím nehraje žádnou roli, dnes je to až moc variabilnosti na Berdycha.

Na druhou stranu i proti Grigorovi ve čtvrtém setu polevil, tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
V Austrálii má do půl hodiny pršet!! To chce uhrát tento set a zítra s čistou hlavou to tam dopráskat Tome!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tam je střecha...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo :-D
Reagovat
mahycek
Tak tato páska a následné napálení Murraye, může otočit zápas! Nebo, alespoň do 5 setu. Tam se může stát všechno. Důležité, že Tom začíná servisem a teď ho držet. Jedeme Tome.
Reagovat
Davor1
Berdychovi ťažko niečo vyčítať, Murray je proste lepší hráč a keď hrá svoj top tenis, tak ho na harde len veľmi ťažko poraziť. Väčšiu šancu mal vlani, keď mal v SF proti sebe rovnocenného Wawrinku.
Stále by som ale netvrdil, že je hotovo, Andy máva časté výpadky a keď Berdych bude držať servis, tak to môže dotiahnuť do piatého setu a tam je už možné čokoľvek.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Murray hraje výborně a Berdych "jen" průměr. Třeba ještě zabojuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se tezko hodnoti co je presne hracuv Top tenis. Treba tohle rozhodne neni Berdychuv Top tenis, neni vubec agresivni a boji se utocit, coz presne Murovi take nahrava do karet. A Wawrosuv Top tenis dokaze nicit favority taky.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, teď už to moc nadějně nevidím. Andy od 2. setu převzal iniciativu a Tomášovi to nejde... Teď by to chtělo Toma nějak motivovat. Tak třeba Esterka by na něj mohla zavolat: "Zaber, nebo večer nic nebude!" :D
Reagovat
tommr
Tomáš je v těžkým útlumu. Obávám se, že tohle už neotočí ... :(
Reagovat
a.magerova
No situace je zlá.... nikoli však zoufalá ;-)
Reagovat
pockerface
Je mi Toma líto, určitě by strašně moc chtěl, ale nejde to a nejde. Navíc Murray se hodně zlepšil. Od stavu 5:3 téměř nechybuje.
Reagovat
tommr
Tomáš ho tím jak nedopodával první set postavil na nohy ... :(
Reagovat
Fandina
3:5 ve třetím tak zkus Berďo otočit. Pojď!!!
Reagovat
babolat.cz
ty tvé blbé výkřiky do tmy...
Reagovat
Fandina
na nic jsem se tě neptala. Jsi trapný
Reagovat
babolat.cz
já také ne blbko
Reagovat
Fandina
tak na mě nereaguj
Reagovat
FandimRF
Tady je spousta takových výkřiků do tmy :-)
Reagovat
FandimRF
Taky nechápu tyhle komentáře, kde oslovují hráče. Copak si myslí, že to tady čtou? :-D
Reagovat
Fandina
Myslíš během zápasu, že tu čte, co radím?????????????????
Reagovat
FandimRF
No já pochybuju, že si to přečte i pak...takže tady mluvíš akorát sama se sebou. ha ha
Reagovat
Fandina
Je to přání, aby to udělal, otočil a to se píše jednoduše takhle. Chápeš to?
Reagovat
FandimRF
To právě moc nechápu...pokud si něco přeješ, stačí když si to řeknu v duchu a nemusím to ventilovat veřejně.
Reagovat
babolat.cz
a nebo může jít do kostela...
Reagovat
Fandina
Proč bych si to říkala potichu, když to můžu napsat? Proč tu píšeš ty, také si to můžež říkat potichu, nemyslíš?
Reagovat
FandimRF
Jo nějaká ta modlitba, to je taky možnost :-)
Já sem píšu protože to má reakce jak vidíš, kdežto na takové tvoje hluché výkřiky se moc reagovat nedá...leda právě takhle posměšně.
Reagovat
Fandina
A kdo tě nutí, abys na ně reagoval vůbec, natož posměšně? To se dělá?
Reagovat
babolat.cz
ona si tím zvyšuje sebevědomí, které ji v reálném životě chybí
Reagovat
Fandina
ani ne, jen si myslím, že má na to aby otočil.
Jinak nejsem ty, abych někde psala kvůli sebevědomí. To je to poslední, co by mě napadlo.
Reagovat
FandimRF
Přesně tak, nízké sebevědomí. Taky musí být hodně osamělá a tak se na sebe snaží upoutat alespoň takovýmito výkřiky...smutný případ
Reagovat
babolat.cz
beznadějný :-)
Reagovat
Fandina
nerozumíš tomu
Reagovat
Fandina
A ty tady píšeš proč?
Reagovat
FandimRF
Abych se pobavil s ostatními...
Ale fandím si sám pro sebe, to fakt nemám potřebu projevovat se tu nějakými slaboduchými bezúčelnými výkřiky.
Reagovat
Fandina
Kdybys byl inteligentní, pochopil bys, že to nebyl slaboduchý výkřik, ale výroz toho, že by mohl zabrat. Ale to bys musel být inteligentní, aby ti to došlo.
Reagovat
Fandina
oprava ... výraz, konstatování!!!
Reagovat
FandimRF
Ale pro koho?? To právě nechápu...pro něj asi ne, když tě nemůže slyšet, takže to je jedině pro tebe samou abysis zvýšila to sebevědomí. No jednou to třeba pochopíš, nic ve zlém.
Reagovat
Fandina
Já si těžko mohu tady zvyšovat sebevědomí, když tu žádný tenis nepředvádím, nehraji tu a druzí mě nemohou posuzovat. Já si maximálně tady mohu napsat, že si pořád ještě myslím, že by mohl vyhrát. To je tak všechno, co tím bylo řečeno.
Reagovat
Fandina
Myslím tím mým výkřikem řečeno. Věřím ti, Berďo pojď! To je tak všechno, co tím sděluji.
Reagovat
smazaný uživatel
Druzí tě mohou posuzovat a taky to často dělají.
Reagovat
Fandina
Na nic jsem se tě neptala. Jako obvykle dovedeš jen rýt. Starej se o sebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, ty jsi ježibaba. Nereju. Sorry, jen jsem tě chtěla upozornit na tvůj omyl.
Reagovat
Fandina
Ryješ, píšeš o druhých neuvěřitelné panflety a pořád dokola. Jsi ubohá a je mi tě líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandi, sorry, ale napsala jsem ti jednu naprosto slušnou větu. Žádný pamflet a žádný pořád dokola. Tak se neshazuj.
Reagovat
slacker
Uz je davno shozena, to valeni se po podlaze ji vyhovuje
Reagovat
Fandina
Být shozena u tebe a tobě podobných považuji za plus a ani nemám zájem se s takovými lidmi bavit. Proto to ani nedělám.
Reagovat
Fandina
Mám s tebou nedobré zkušenosti. A promiň už jsem ti x krát řekla, abys na mě nereagovala. Já nemám zájem se bavit s někým, koho baví pořád mě kritizovat. Poučovat. Chápeš to vůbec. Já to také nikomu nedělám, pochop, že to nesnesu u druhých. Tvoje názory mě nezajímají. Piš si co chceš, u mě jsi jednou skončila.
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem ti zase napsala, že mám zájem se s tebou bavit. Ty mi nemůžeš přikázat, abych na tebe reagovala. To je to, v čem se stále mýlíš. Ovlivnit to můžeš jedině tak, že to zakážeš sama sobě a nebudeš mi odpovídat.
Reagovat
smazaný uživatel
* nereagovala
Reagovat
Fandina
Jsi vlezlá stihomanka a posedlá na mě reagovat. Já to nejsem, kdo se začne první vyjadřovat za mými příspěvky. A bylo to tak odjakživa. Já tě skoro ani nezaregistrovala. Jsi s tím trapná. A děláš to pořád dokola. Normální to není. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na tom, cos teď napsala, není ani za mák pravdy, ale celkem mě to nepřekvapuje.
Reagovat
Fandina
Piš si co chceš. Zjevně máš potřebu. Ale je mi tě líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Tyhle pindy o lítosti jsou snad tou největší diskuzní lží :D Lituj sama sebe, neb máš taky potřebu sjet na konec této diskuze a odpovědět mi :D
Reagovat
Fandina
Tady nejde o to, že ti odpovídám, to je moje věc, ale obecně jde o obsah toho co píšeš, že na mě reaguješ, že reaguješ na druhého člověka, že ho kritizuješ. To je mi tě líto. Že máš tu potřebu.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že na tebe reaguju, je zase moje věc. Ale už ani nepamatuju, kdy jsem tě kritizovala. Od jisté doby se naše konverzace odvíjí tak, že já se pokusím navázat s tebou smysluplnou diskuzi, ty mě pošleš do hajzlu, zeptáš se mě, proč na tebe reaguju, já ti odepíšu, že chci, ty mi napíšeš, že mě lituješ a že se se mnou nechceš bavit, přitom se se mnou dál bavíš a reaguješ na mě se slovy, abych na tebe nereagovala. A já upřímně přiznávám, že ta tvoje stupidita mě baví :D
Reagovat
Fandina
Jenže mě nebaví se s tebou bavit. Jak jsem psala, člověk, který má potřebu druhého kritizovat, psát o něm panflety, jako ty, mě nezajímá. U mně si pasé. Nemám ráda negativisty a nevím, proč bych se měla s takovým člověkem bavit, když nemusím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já tě nenutím, abyses se mnou bavila. Ty to děláš zcela dobrovolně.
Reagovat
Fandina
já nezačala, já ne, jen se tě nedokážu zbavit, jak si vlezlá
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že jsem začala, ale zcela slušně a s dobrým úmyslem. S hnusárnama jsi začala ty. A zbavit se mě lze snadno tím, že mě prostě budeš ignorovat.
Reagovat
Fandina
Já tě ignoruju. Jen ty to nechápeš a vnucuješ se.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě ke všemu nevíš, co znamená slovo "ignorovat".
Reagovat
slacker
Jojo tyhle pasaze s Fandinou kde se tak "okazale" nebavi a "ignoruje" byvaji nejvetsi divadlo. :-)
Reagovat
Fandina
Vím to moc dobře, jen ty to nechápeš. Ale zbytečná diskuse s tebou. Jako obvykle.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když to víš, tak proč ze sebe děláš hlupku, co to neví?
Reagovat
Fandina
proč pořád odpovídáš, proč to děláš, to jsi tak hloupá, že nerozumíš tomu, že ti někdo řekne, že o to nestojí?
Reagovat
smazaný uživatel
Já odpovídám, protože chci a protože mě to baví. To jsem ti psala hned v počátku naší konverzace. Otázka je, proč odpovídáš ty, když tě to nebaví, otravuje a tak.
Reagovat
Fandina
Máš pravdu, nebaví. Tímto končím.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, to jsem ráda :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.loupak.cz/obrazky/vlastni/445670/?thx=loupak
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoli, trefné ;)
Reagovat
Fandina
a ubohé
Reagovat
smazaný uživatel
trefné a přesné
Reagovat
Fandina
hlavně to vypovídá o tom, kdo to sem dal, o jeho ubohosti
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to není ubohé. Ty tu furt všechny ignoruješ tak, že jim neustále píšeš. To je dokonale přesné, trefné a vtipné ;)
Reagovat
Fandina
nikoli, ty mi pořád píšeš, já ne, ty odpovádáš, ty na mě reaguješ, já na tebe nikdy, ty začínáš a pořád pokračuješ
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, já to právě úplně jasně vidím, jak mi nepíšeš.
Reagovat
Fandina
u mě ... oprava
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono tam těch chyb je víc. Třeba je PAMFLET a ne PANFLET. To si možná pleteš s pantoflem. To je typ obuvi. Celá ta věta "U mně si pasé." je hrůza. Když pominu tebou opravené "mně" na "mě", tak se ještě píše "jsi" a ne "si", a konečně slovo "pasé" by mělo být použito s předložkou "pro". A ano, teď tě skutečně opravuju. Nechtěla jsem, ale řekla sis o to.
Reagovat
Fandina
Mně to nevadí, že to opravuješ, naopak. Mně vadí, že si mě všímáš. Člověk, který přijde a začne psát o druhém panflety, jako ty o mně, samá negativa, útoky atd.. mně nezajímá a nechci s ním mýt nic společného.
Reagovat
Fandina
bože mít ... hrubka
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tohle přece není pravda. Ty máš nějaký vidiny nebo co. Prej pamflety...
Reagovat
Fandina
Máš krátkou paměť, já tu o tobě, ani o nikom jiném rozbory nepsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Já, ani nikdo jiný taky ne, tak se klidni, děvenko.
Reagovat
Fandina
ale ano, bylo vás tu hafo, děvenko
Reagovat
smazaný uživatel
ne, žádný pamflet jsem tu nečetla
Reagovat
Fandina
já ano a vypověděl mnohé o ubohosti jedinců, kteří mají potřebu na veřejném webu psát o druhých
Reagovat
smazaný uživatel
máš vidiny
Reagovat
Fandina
já ne
Reagovat
smazaný uživatel
Pak neznáš význam slova pamflet.
Reagovat
Fandina
jde o obsah, co kdo psal
Reagovat
smazaný uživatel
Pamflet má nějaká pravidla, nejde jen o obsah.
Reagovat
Fandina
obsah byl popis druhého negativně útok na něj, o tom jsem psala
Reagovat
smazaný uživatel
to nestačí
Reagovat
slacker
Oporne Zlo jmenem Fandina zase promluvilo
Reagovat
Fandina
Ano až promluvím o tom, co si o tobě myslím, tak se budeš divit.
Reagovat
slacker
Obzalovana povstante
Reagovat
Fandina
jsi ubohý a nikdy to nepochopíš. Je mi tě líto.
Reagovat
slacker
Obzalovana odpovidejte jen na otazky ktere vam byli polozeny. Sednout a ruce za zada
Reagovat
Fandina
byly
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu nadávám přes obrazovku. Myslím, že mě taky neslyší :D
Reagovat
kada.tom
No, tak se domnívám, že je hotovo ... třeba se Tomášovi nějakým zázrakem podaří vyhrát 4. set, ale příliš v to nevěřím
Reagovat
smazaný uživatel
Smutnej pohled na Berdycha...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten ho tam prohání teda, tak já myslím, že je hotovo :P
Reagovat
tommr
jj Tomáš vypadá, že je psychicky i fyzicky úplně na dně ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vzdávám, nekoukám, třeba to bude lepší..
Reagovat
tommr
to je opravdu hrůza co to ten Tomáš hraje. Vede 40:0 a nechá se brejknout ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je fakt šílenost. Tohle se prohrávat nesmí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bohužel není to, co předváděl proti Nadalovi.
Reagovat
Davor1
vieš, ono sa to hrá oveľa jednoduchšie, keď ti súper nahráva kopce na téčko, ako stáť proti takmer dokonalému Murrayho tenisu.
Reagovat
FandimRF
přestaň tu šišlat s tou slovenštinou a padej na slovenský portály...
Reagovat
FandimRF
kdo to má po tobě překládat, já bych se tady rád domluvil, jestli dovolíš
Reagovat
a.magerova
Já zas Fandimslovenštině :-P
Reagovat
Mayo
Murrayho return to je iny level ako Nadalov
Reagovat
smazaný uživatel
O tom žádná. Murray returnuje skvěle. Ale nějak mi tam chybí ten náboj, koncentrace, odhodlání... které jsem cítila v tom souboji s Nadalem.
Reagovat
safi1313
To, že by se mohl Murray unavit (tím jeho lítáním po kurtu) asi nehrozí, co? To by museli hrát tak 8 hodin...
Reagovat
smazaný uživatel
To asi ne. Tak nějak si ani nepamatuju, že by byl Murray někdy unavený :D
Reagovat
babolat.cz
jo jednou jsem ho viděl, když hráli s Davidem F. finále v Miami 2013, tak oba sotva chodili a to bylo na 2 vítězné
Reagovat
babolat.cz
http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/465657-murray-zdolal-ve-finale-v-miami-ferrera-a-bude-svetovou-dvojkou.html
Reagovat
Davor1
Vo využívaní hawk-eye ale Berdych jasne lepší :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Murray ukázal s Dimitrovem že umí i vyhraný zápas trochu zdramatizovat... Já Tomovi prostě věřím on se Andy zlomí sám. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zaraduju se nad výsledkem z 1. setu a pak nevěřícně civím na výsledek toho 2. setu... :(
Reagovat
MartinPa
Pokud se Tomáš nějak nezlepší, tak letošní finále budou, z mého pohledu, hodinovka u žen a 4 hodinová pinkaná v mužích :-(
Reagovat
mahycek
Teď to nebudu hledat, až odpoledne,ale kde, nebo kdo, vyhrál ještě zápas, ve kterém dostal kanára a oklepal se z toho ?? Je jich určitě více.
Reagovat
MartinPa
Například ve WTA naprosto běžná záležitost...
Reagovat
babolat.cz
já taky
Reagovat
George_Renel
sotva slezu z rotopedu, je to v háji. Ale mám odpracováno, tak Tome taky zapni.
Reagovat
a.magerova
A kolik za kolik?
Reagovat
George_Renel
45 km/1. set :-)
Reagovat
a.magerova
Dobrý :-))
Reagovat
George_Renel
Jj, jde to. 450 km/Melbourne a 1000km/leden.
Reagovat
a.magerova
No to je super, a od jara do podzimu v přírodě?
Reagovat
George_Renel
Ano, vloni jsem dal venku rekordních 6000 km. To víš, my důchodci... :-)
Reagovat
a.magerova
Jéééžiš, co je to za dnešní móda mladých, říkat si důchodci :-P

Jinak loni opravdu parádní výkon, uznale pokývávám hlavou, tolik já loni snad ani nenajela autem.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Komu asi přeje? :)
https://twitter.com/KikiMladenovic/status/560742539565608964
Reagovat
VlS
Tomáš se propadl do depky, snad se z toho probere, nebo tu bude rychlé.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen Tomáš..
Reagovat
Lina
Vypadá to, že i já ji budu mít, navíc mě Murray štve tím, že všechno vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zcela zaslouženě 6:0, když vyhodí každý druhý úder ven. No jedeme dál, stále věřím ;)
Reagovat
steve79
Co tent tomas dela? Od stavu pet ctyri mu nechodi podani a dela hrozny chyby.
Reagovat
Mayo
Krasny kanar, komon
Reagovat
mahycek
Jaké pryč s Berdychem??? Snad fandit, nic není ztraceno!! Kdy bude Tom zase tak blízko??? To si musí uvědomit, i kdyby prohrával 1-2 na sety, tak tam musí padnout!
Reagovat
FandimRF
Já fandím na prvním místě lepšímu tenisu a ten v tomhle zápase předvádí Andy Murray. A i jinak je mi Berdych jako hráč nesympatický, takže vždy fandím jeho protihráči :-)
Reagovat
babolat.cz
a ty jsi tupej fanda Rf, takže mě to nepřekvapuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, Berdych začal skvěle a teď ztratí první set za celej turnaj a ještě kanárem od Můry, kristova noho :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, Tome... Když jsem vedle psal, že "doufám, že každý set nebude končit tie-breakem", tak tohle jsem si zrovna nepřál... No nic, začíná se zase od nuly.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD tak hlavně, že aspoň humor zůstává. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo až tak vtipné? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pousmál jsem se a to je v této situaci pozitivní. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :)
Reagovat
Fandina
monty ... bylo to vtipné, i když bohužel, co se týká fandění Berďovi, ale také jsem se pobavila ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se včera psal, žadnou změnu nepozoruji. Vše zaleži na podaní. Mezihra pořad čitelna
Reagovat
Lina
Murray se zlepšil a Tomáš jde bohužel dolů, na raketu se mu vkrádá panika.
Reagovat
mahycek
Že by vrátil za Nadala kanára? Se ctí dohrát tento set, pak ho odsranit z hlavy a přepnout. Nic se neděje Tome, jen klid a pojďme dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím bohužel Murray hraje velmi dobře. :(
Reagovat
Pe3k
Většina hráčů se složí po prohraném set, Berdych se složiol po vyhraném :D Opravdu tento rok je plný tenisových novinek...Snad Tom zabere ve 3. setu jinak bude rychlý konec.
Reagovat
Davor1
On sa nezložil po vyhranom, akurát Andy začal hrať od stavu 3-5 lepšie. Keby premenil jeden z tých BP za stavu 5-5, tak by na TB ani nedošlo a už by bolo pravdepodobne 2-0 pre Murrayho.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak Davore, je skoro zázrak, že Tomáš vyhrál ten první set v TB, v koncovce byl Murray lepší.
Reagovat
FandimRF
Pryč s Berdychem!
Ať žije Murray!
Reagovat
Jabadu
Mno, tak druhý set je už asi v pytli a Tom je úplně marnej.
Reagovat
smazaný uživatel
bych neřekla, ale snad už bude skvěle hrát, protože jinak se uplácá. Dani má ještě hodně na čem pracovat :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist