Berdych neztratil s Isnerem set, s Gulbisem si zahraje o semifinále

1. 6. 2014, 13:53
Aktuality 187
Tomáš Berdych si podruhé v kariéře zahraje ve čtvrtfinále French Open. Český tenista dnes po suverénním výkonu porazil Johna Isnera třikrát 6-4 a postoupil mezi nejlepší osmičku. V ní ho čeká přemožitel Radka Štěpánka Ernests Gulbis, který zdolal C sedmnáctinásobného grandslamového šampiona Rogera Federera.
Tomáš Berdych

"Cítím se skvěle, zápas se vyvíjel dobře. Jsem rád, že jsem to zvládl bez výkyvu a postoupil ve třech setech," řekl Tomáš Berdych v rozhovoru pro Eurosport. "V každém setu jsem získal brzy brejk a sám podával celý zápas dobře," shrnul zápas.

"Zase jsem si stanovil nějakou taktiku, která fungovala, možná až nad očekávání. To znamená dostat co nejvíc returnů do dvorce, dostat se do výměn, držet ho za základní čárou a on pak znejistí," řekl Berdych Radiožurnálu. "Taky jsem rád, že jsem proti němu nemusel hrát tie-breaky," dodal.

Berdych si na 206 centimetrů vysokého Johna Isnera věří a sebevědomě začal i v Paříži. Hned v úvodní hře tenistu s jedním z nejlepších servisů brejknul čistou hrou a to mu k zisku první sady stačilo, protože si vlastní podání bezpečně hlídal. Stejný scénář měl i druhý set, který také rozhodl brejk v první hře.

Vysoký standard hry držel Berdych celé utkání. Jen minimálně chyboval (13 nevynucených chyb), ve výměnách hrál razantně i přesně a především dobře podával. Potřetí vzal soupeři podání za stavu 1-1 ve třetí sadě a duel vyhrál za hodinu a padesát minut.

Pokud Berdych postoupí ještě o kolo dál, vyrovná své pařížské maximum z roku 2010. Alespoň dvakrát si z českých hráčů zahráli čtvrtfinále v Paříži před Berdychem jen Ivan Lendl (7x), Jan Kodeš (4x) a Karel Nováček (2x).

Příštím souepeřem svěřence trenéra Tomáše Krupy bude Lotyš Ernests Gulbis, který si ve třetím kole poradil s Radkem Štěpánkem a v osmifinále porazil čtvrtého nasazeného Rogera Federera 6-7 7-6 6-2 4-6 6-3. Švýcarský tenista vyřazením ve 4. kole zaznamenal nejhorší výsledek na French Open od roku 2004, kdy skončil ještě o kolo dřív, zatímco Gulbis je v grandslamovém čtvrtfinále poprvé po šesti letech.

Zápas sedmnáctinásobného grandslamového šampiona s Gulbisem se zlomil ve druhém setu. Federer měl na servisu za stavu 5-3 dva setboly na 2-0. Ty ale trestuhodně zahodil, Gulbis druhý set vyhrál v tie-breaku a vyrovnal na 1-1. Ve třetí sadě Lotyš dvakrát sebral Federerovi podání a po výhře 6-2 byl blíže postupu. Federer sice srovnal na 2-2, ale v úvodu rozhodujícího setu přišel o podání a Gulbis už zápas bezpečně doservíroval.

"Tohle je moje největší vítězství v kariéře," řekl Gulbis v pozápasovém rozhovoru na kurtu. "Za výhru se omlouvám, vím, že všichni mají Rogera rádi. Ve Francii hraji velmi dobře, vyhrál jsem turnaje v Marseille, v Nice… že by byla Paříž na řadě?" dodal sebevědomě.

Svému maximu se dnes v areálu Rolanda Garrose přiblížil také sedmý nasazený Andy Murray. Utkání britské jedničky s Němcem Philippem Kohlschreiberem muselo být včera za stavu 7-7 v pátém setu přerušeno, a tak dnes oba tenisté nastoupili k dohrávce utkání třetího kola. V ní se Murray dostal za stavu 9-8 k prvnímu mečbolu, ale svou příležitost nevyužil. Další se mu naskytla za stavu 11-10, tentokrát už nezaváhal a po výsledku 3-6 6-3 6-3 4-6 a 12-10 postoupil do osmifinále.

V něm ho čeká Fernando Verdasco, který svůj zápas s Richardem Gasquetem včera také nestihl kvůli tmě dohrát. Vedení 2-0 na sety už Španěl nepustil; třetí sadu vyhrál 6-3 a celé utkání za necelé dvě hodiny 6-3 6-2 a 6-3.

Do čtvrtfinále bez obtíží postoupil také druhý nasazený Novak Djokovič. Srbský tenista proti domácímu Jo-Wilfriedu Tsongovi potřeboval na postup a hladké vítězství 6-1 6-4 6-1 necelou hodinu a půl. "Proti Tsongovi na domácí půdě a s podporou publika jsem musel začít dobře a snažit se rozhodnout co nejdříve. S týmem jsem se na zápas připravil velmi dobře a s mým výkonem jsem naproto spokojen," řekl Djokovič.

Dalším soupeřem světové dvojky bude Milos Raonic, který postoupil po výhře 6-3 6-3 6-3 nad Marcelem Granollersem a poprvé v kariéře postoupil na grandslamu mezi nejlepších osm.

Výsledky - French Open - muži:
Dvouhra - 3. kolo:
Murray (7-Brit.) - Kohlschreiber (28-Něm.) 3-6 6-3 6-3 4-6 12-10
Verdasco (24-Šp.) - Gasquet (12-Fr.) 6-3 6-2 6-3
Dvouhra - osmifinále:
Berdych (6-ČR) - Isner (10-USA) 6-4 6-4 6-4
Gulbis (18-Lot.) - Federer (4-Švýc.) 6-7(5-7) 7-6(7-3) 6-2 4-6 6-3
Raonic (8-Kan.) - Granollers (Šp.) 6-3 6-3 6-3
Djokovič (2-Srb.) - Tsonga (13-Fr.) 6-1 6-4 6-1
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

187
Přidat komentář
Rafaeoli25
Větším problémem než záda bude pro Rafu ve finále nejspíš počasí, na neděli je očekáván déšť, takže kurt bude podmáčený a to jak známo Rafovi nesvědčí, zvlášť pak v soubojích s Nolem, stačí si vzpomenout na finále RG 12, ale i na loňský Monte Carlo, toho se obávám mnohem víc..:(
Reagovat
gigin
Nadalovi může být jedno jestli bude v nedělu v Paříži pršet.
Reagovat
hluuusa
Pokud budou hrat oba svoje maximum, vyhraje Berdych. Naopak on je malinko lepsi skoro ve vsem, snad krome backhandu, kde Gulbis dokaze lepe zmenit smer a poslat ho po lajne a ma ho nejpis i tvrdsi. U Berdi ale rohodne neni backhand zadna slabina, ma ho hodne solidni a v posledni dobe i cim dal nebezpecnejsi a na backhandu po lajne ocividne usilovne maka, protoze jedine s nim muze nekdy porazit Nadala (Djok ho ma a porazi ho). A pak jeste mozna ma Gulbis lepsi copy. Smec, forehand nebo voleje rozhodne ne. Ani podani nema lepsi, rozhodne ne prvni, jen druhe, ale zase dava vic dvojchyb.V pohybu rozdil skoro nevidim i Berdych je ted hodne rychlej. Navic ma vic zkusenosti a je psychicky odolnejsi nez Gulbis. Berdych vyhraje, verim tomu.
Reagovat
slacker
Tapetar
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že současný kurz, který celkem dost favorizuje Berdycha, mě překvapuje. Včera tam první naskočil 1,7 : 1,8 (pro Tomáše) a to mi přišlo tak akorát.
Reagovat
smazaný uživatel
* to byla reakce na hluuusu. Nevím, proč se mi to nezařadilo do vlákna.
Reagovat
hluuusa
Gulbis je pro Berdu podle me tezsi souper nez by byl Federer, ktereho by podle me porazil pri jejich soucasne forme celkem bez vetsich problemu a vubec poprve na antuce. Ale to jsou kdyby. Hrat bude s Gulbisem a bude to otevrene, ackoli si myslim, ze je mirny favorit. Federer ho nedokazal dostatecne zatlacit a donutit k chybam, to Berdych (alespon doufam) udela a vetsi uderovou jistotou ho pretlaci. Bude muset ale i dobre podavat a hlavne si neprohrat podani hned na uvod setu. Zkusim si tipnout 3:0 nebo 3:1 pro Berdycha, pricemz vsechny sety budou nejspis dost vyrovnanea rozhodne je par balonu, mozna krome posledniho, kdy uz bude Gulbis rohozeny. Ale samozrejme vyhrat muze i Gulbis. Ale sotva vyrazneji nez 3:2 pricemz si myslim, ze naopak on bude muset zahrat svuj nejlepsi tenis a Berdych mu pomoci par minelama v klicovych momentech. Tak uvidime. Ja fandim samozrejme Berdovi, nechapu proc bych mel jako Cech podporovat Lotyse. Mozna tohle moje wishfull thinking trochu zkresluje muj usedek, necham se prekvapit. Kvitou jsem ale odhadl naprosto presne a to ji fandim taky...
Reagovat
tommr
taky si myslím, že Gulbis, kterej ve formě je pro Tomáše těžší soupeř než by byl Federer, kterej je z formy ...
Šance na postup jsou podle mýho názoru hodně vyrovnaný a rozhodne momentální forma v den zápasu ...
Oba hráči mají mimořádnou motivaci - kromě postupu do semifinále je pro oba ve hře i nejlepší umístění v kariéře. Tomáš by se v případě výhry posunul v žebříčku na čtvrtý místo a Gulbis by se v případě výhry poprvé v kariéře dostal do první desítky ...
Reagovat
slacker
A kdyby Gulbis nevyhral tak by nebyl nejvys ve SVE kariere?
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale Gulbis je a byl nejvýš 17, takže cokoli výš u něj bude nejvýš v kariéře.
http://www.tenisportal.cz/hrac/gulbis/
Reagovat
slacker
Proto Gulbis vyhrat nemusi, uz ma svoje
Reagovat
Fandina
slacker ... Gulba chce do desítky, takže bude hrát jako o život
Reagovat
hluuusa
Hlavne aby neprohral nejak hloupe prvni set, trebe nenechat gulbu vyniknout v tiebreaku nejakymi dvema superprohozy (rychly je na to dost). Gulbise by to nakoplo a zacal by kouzlit. Ale jak rikam, jsem mirny optimista. To, jak zvladl zapas s Bautistou a konecne i s Isnerem na me udelalo dojem. Narozdil od Kvitovy hraje hlavou a vi co ma v urcitou chvili zahrat. Vedle Nadala s Ferrerem to bude asi nejpohlednejsi ctvrtfinale...
Reagovat
Fandina
včera hrál úžasně. Tak moc držím palce proti Gulbovi. Tak jak jsem ho včera viděla, to ale nebude vůbec lehké, hraje moc dobře. Ale Berďa hraje také v obrovské formě, tak doufám, že zítra to zase bude podobná jízda jako včera s Johnem. Moc držím palce Berďo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Cico93
Slacker daj jej pokoj už ;)))))
Reagovat
Fandina
Cico ... nech ho být, má radost, že si může do někoho kopnout a nic se mu nestane, takových na světě chodí, nic nového pod sluncem ... úsměv
Reagovat
slacker
Mlc mlc mlc
Reagovat
Fandina
salcker ... nebudu nebudu nebudu
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/pavouk/fL4BK3ni/lYlQYi38/?hp1=M3uIuJSh&hp2=ANLxbTb9#draw
A Li-Ně stačilo porážet hráčky od 20. nasazený dolu. Nebejt 3 cm, kdo ví, kam mohla jít. I když asi ne. Nebyla úplně fit a doběhlo by jí to. :-( Nicméně, něco takovýho je cesta, jak by hráčka jako Lucka. Mohla udělat finále nebo i výhru na GS. Jedna šťastnější výhra nad TOP hráčkou, co nemá úplně den a pak chytit vyčištěnýho pavouka, kde jsou hráčky, který jsou k poražení s podáváním "pouze" nadprůměrných (nikoliv životních) výkonů.
Reagovat
Frick
Tak prý trénuje na fotbalovym hřišti.

To snad nemůžou myslet vážně, ne?
Reagovat
Frick
Odkaz: http://on.fb.me/1oYwGG7
Reagovat
smazaný uživatel
Minuly rok trenoval i Berda na fotbalovem hristi. Teda vim, ze tam trenoval pohyb a krokovani ale dost pochybuju, ze si tam udelali i takoveto hriste na tenis. Hezky :-D
Reagovat
Bob
Dnešní výhry nebyly nijak překvapující.
Reagovat
darek.vrana
Většinou se tady rozebírá, že Federer měl vést 2:0 nebýt té nepovedené smeče, ale nikdo jaksi nebere v potaz, že zrovna tak mohl vést 2:0 Gulbis. V prvním setu měl brejk a pak 5:3 v tiebreaku, ve druhém taky brejk. Kdyby Federer tu smeč dal, tak by Pánbůh nebyl doma a bylo by to hodně nespravedlivé. I když často to tak bývá, že je to o takovýchhle momentech. Teď ale spravedlnost zvítězila, alespoň v tom momentu, další průběh už neřeším... Jinak před zápasem se Štěpánkem jsem Gulbise dost podceňoval, ale tam mě přesvědčil, že je to hráč extratřídy. Takhle servírovat jsem navíc snad nikdy nikoho neviděl, ani Karloviče, ani Isnera. Takže proti federerovi, který se protrápil k vítězství s Tursunovem, jsem mu dost věřil.
Reagovat
darek.vrana
Jsem zvědavý, jak se s ním vypořádá Berdych. protože jak tak celý týden FO sleduju, tak musím říct, že Tomáš tady dokáže vyvinout největší tlak. S Bautistou to bylo chvílemi brutálně rychlé a přitom přesné... Na úterní zápas se hodně těším!
Reagovat
mac.hall
Já tipuji , že Béďa nebude mít příliš šancí. Gulba je lepší ve všem. Nevidím jediný prvek hry , ve kterém by ho Tomas převyšoval. Snad jen zkušenosti z takových to zápasů , ale to je velmi pofiderní aspekt. Navíc Ernest je velmi sebevědomý a vypadá , že nervy rozhodně nejsou jeho problém. Podle mého názoru , aby Béďa uspěl , musel by předvést svou top hru a to v průběhu celého zápasu/ což bývá tak 1-2 x do roka a možná ani to ne. např. s Rafou na AO v roce 2011/ jinak končí.
Reagovat
smazaný uživatel
třeba forehand. Smeče má Tom taky luxusní.
Reagovat
mac.hall
No , tím si nejsem jistý. Něco jiného je párkrát předvést světové balony a něco jiného pak udržet vysokou úroveň forheddu, ale i ostatních úderů, po celý zápas. A zatím mě Béďa příliš nepřesvědčil , že to tak je. Ano , předvádí letos na RG na jeho poměry nadstandardní výkony , ale k tomu , aby porazil Gulbu , bude muset odehrát celý zápas na velmi , velmi vysoké úrovni.
Reagovat
darek.vrana
No tak já myslím, že je naopak ve všem mírně lepší Tomáš. Plus má s ním aktivní bilanci, což je právě dáno tím, že hrají podobně, ale Berdych ještě rychleji a tvrději. A pak, Gulbis když se mu nebude dařit, může odejít psychicky a vyházet to.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa je dlouhodobě řazen k hráčům s nejlepším forehandem, smečí a servisem. Ten servis závisí na více faktorech, tak jsem ho nezmiňoval. Ale forehand a smeč je úplný jas. Plus bych řekl, že hru na síti má lepší, ale to už je třeba subj. pohled.

Gigin by asi víc řek, v čem je Gulba lepší anebo horší.
Podle mého je Berďa mírný favorit.
Reagovat
gigin
Jako já nemám Tomíka vůbec načteného. Takže nemůžu sloužit v čem je Gulbis lepší. Asi v ničem ale.
Reagovat
smazaný uživatel
:D

http://tennis.si.com/2013/02/28/ernests-gulbis-quotes/
Znáš?
Reagovat
gigin
Jo něco jo :DD Díky!!
Ale tak on fakt hodně kecá. Hodně si vymýšlí, přibarvuje. Je to hodně podobné Fandině.
Reagovat
Fandina
Jasně, Fandině je podobné všechno, jen ty pořád nevíš, jak Fandina vypadá, super příměr ... úsměv
Reagovat
gigin
Bobe, ty vypadáš jak modelka. Ses tu popsala. Ale tady šlo o příměr plků, ne vzhledu. S Gulbisem jste si hodně podobní v plkání.
Reagovat
Fandina
Nemyslela jsem vzhledem, to je jasné, jinak nejsem Bob giginku ... úsměv
Reagovat
hluuusa
Pokud budou hrat oba svoje maximum, vyhraje Berdych. Naopak on je malinko lepsi skoro ve vsem, snad krome backhandu, kde Gulbis dokaze lepe zmenit smer a poslat ho po lajne a ma ho nejpis i tvrdsi. U Berdi ale rohodne neni backhand zadna slabina, ma ho hodne solidni a v posledni dobe i cim dal nebezpecnejsi a na backhandu na lajne ocividne usilovne maka. A pak jeste mozna ma Gulbis lepsi copy. Smec, forehand nebo voleje rozhodne ne. Ani podani nema lepsi, rozhodne ne prvni, jen druhe, ale zase dava vic dvojchyb.V pohybu rozdil skoro nevidim i Berdych je ted hodne rychlej. Navic ma vic zkusenosti a je psychicky odolnejsi nez Gulbis. Berdych vyhraje, verim tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer chce hrat minimalne do OH v Riu,dufam ze to dodrzi,lebo lepsie uz asi nebude,mozno na trave,ale vid minuly rok
Reagovat
Cico93
A to som si myslel, že vetam Federer vládol tenisu ,vyhrával GS ale nemal konkurenciu je koniec, ale ne stále sa nájdu aj takí čo totu megapicovinu budú písať ;(((
Reagovat
spaniel
Zitra:
Rafa-Dusan, Rafa ve třech
Ferrer-Anderson, Ferrer ve třech
Verdasco-Andy, Andy ve čtyřech
GGL-Monfils, GGL
Jelena-Sara, Jelena
Sloane-Simona, Simona
Svetlana-Lucka, Lucka
Bertens-Petkovic, netusim

Nazory?
Reagovat
Cico93
Ako podať to chceš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils na betón vyhrá. Petkovic vyhrá. A skôr sa prikláňam k Errani.
Reagovat
smazaný uživatel
A Svetlane by som sa radšej vyhol, ale tiež by som vybral skôr ju ako Safarovu.
Reagovat
Grape
Bertens - Petkovic, tipuju Petkovic. Verdasco - Murray se podle mě půjde do 5 setů a nevím komu věřit víc, asi trochu Andymu. Jelena - Sara, tam si taky skoro netroufám tipovat, kdybych musel, tak spíš Saru. Světlana - Lucka, tak tam je postup Lucky spíš přání, jinak to vidím tak 50:50. S ostatním souhlas. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, monfilsovi verim vic nez ggl a lucka nam snad udela radost!
Reagovat
Cico93
Monfilsovi neverím to je proste Chora hlava
Reagovat
Mayo
Rafa
Ferrer
Verdasco (fakt si myslím, že vyhrá na antuke)
GGL vs Gael - ťažké ale snáď francúz
Jelena
Simona
Lucie
Petkovic
Reagovat
kada.tom
taky věřím víc Gaelovi a Sáře :-)
a jinak se tvými odhady ztotožňuju ..., ale přeju si prohru Ferrera a Halep :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to beze nejmensiho sporu je :-) ale zitra mu pro ggl verim, je to hratelny souper a domaci prostredi showmenovi jeho formatu proste sedi ;-)
Reagovat
spaniel
Takze neshody:
GGL-Monfils. U Monfilse jeden nikdy nevi, ale podle me mel prohrat uz s Fogninim. Je fakt, ze publikum ho hodne nabijí a vzdy hraje nejlepe doma. Myslim ale ze GGL tomu nepodlehne jak Fabio. Navic hraje letos skvely tenis, skvele brani a dela malo chyb, Monfils by se mohl vystřílet. Tutovka to každopádně neni, ale jsem překvapený ze jsi si tak jisty ze Monfils vyhraje.

Jelena-Sara. Dival jsem se na jejich zapas v Římě a Jelena by nešťastná, jak zahazovala sance. Zda se mne ze ted hraje lépe a navic Sara nebude hnana domácím publikem. Ja myslim ze ji oplati porážku z Říma.

Kuzna-Lucka asi spis pocitovka na základě jejich poslednich zapasu. Lucka se mne moc líbila, lepsi vykon jsem od ni snad nevidel. Kuzna je bývalá top hračka, zalezi jak zahraje. Taky zadna tutovka.
Reagovat
smazaný uživatel
I jako Novakův fanda, uznávám, že Roger je synonymum pro tenis, a nerad ho vidím prohrávat (tedy kromě, pokud ho neporáží Nole, samozřejmě :))
A tak něco pro fanoušky Fedexe, co jsem našel v jedné diskuzi :))

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10440885_673000626104998_3188511052476249138_n.jpg
Reagovat
Cico93
;)))))
Reagovat
Mayo
:D pekný obrázok
Reagovat
tommr
na blogu FO se objevila zmínka o pozoruhodný statistice:

Time to rehash this: dating back to USO '12, the last six players to beat Fed at GS level have lost their next match.

doufám, že "Federerova kletba" bude působit i zítra ... :)
Reagovat
Cico93
Dnes som sa 1krat stretol s vetou nemôžem vystáť Federera ;(((((, toho človek nemôže nemať rád;))). To je človek z ktorého ide taka skromnosť a dobro;)))) Roger 4ever!!!
Reagovat
spaniel
Ja to cetl uz nejmíň 1000x a to je jeste nejmírnější vyjadreni.
Reagovat
Cico93
A to Su chuji ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera jsem mel moznost videt zive na nekolika turnajich, ktere jsme objeli, a choval se nesympaticky a celkove pusobil dost namyslene. Zato Rafa (ktereho teda tenisove vubec nemuzu) nebo Novak byli sympaticti a prijemni, podobne jako JMDP nebo Tsonga... Vyjdreni ohledne toho jaky je RF elegan, sympatak nebo dokonce, ze je skromny, mi projdou dost zaslepenecke... nebo to lidi na tech 240p streamech proste blbe vidi :-)
Reagovat
darek.vrana
Já to teda vidím taky, i když jeho tenis je opravdu krásný, krásnější než Nadalův nebo Djokovičův. Neříkám, že je kdovíjak špatný, ale prostě nechápu ty klišé o gentlemanství. Ale to už se tu řešilo miliónkrát.
Reagovat
Mayo
kriste na nebi to už aj Muguruza musí tak škriekať sťa Šarapatica
Reagovat
smazaný uživatel
no, evidentne je to jeji velky vriskaci vzor :( Uvidime pozitri souboj rvoucich "krasek" :P :(
Reagovat
Rafaeoli25
Mně Mářin řev tolik nevadí, daleko víc mě irituje Azarenka, to je tak umělej, jí vymyšlenej nechutnej hlasovej "výron", ze kterýho je mi fakt zle, něco podobnýho Schiavone, takže bych rozlišoval..
Reagovat
smazaný uživatel
Ako by napísal rfever..Dámi a páni, váš najlepší tenista v histórii..

Úprimne, dnes som čakal Rogerovu výhru, Gulbis hrá dobre, ale zápas na tri sety je iná kapitola..Federer ma však prekvapil, s výnimkou štvrtého setu bol stále horším hráčom, nevedel poriadne zatlačiť, nepomohol si servisom, prakticky tenisovo na Gulbisa vobec nemal..Dnes vyhral agresívnejší, variabilnejší a presnejší hráč..

Nole s Tsongom nechutne pozametal kurt, BH píše ako nikdy, inak komplexný hráč bez slabiny povýšil tento aspekt ešte na vyššiu úroveň. Inými slovami, ak nevyhrá RG tento rok, tak asi už nikdy..

Samanthy je večná škoda, takto dobre rozohraný zápas..
Reagovat
Rafaeoli25
Nole má velkou formu, ale upřímně Tsonga byl dneska trhací kalendář, nehrál ani třetinu toho co Čilič, teprve zápas s Raoničem ho zase otestuje, to bude jiná káva než odevzdanej vyčpělej Tsonga..
Reagovat
Cico93
Raonicovi ide servis parádne teraz
Reagovat
r.Fever
:))) nezaprieš sa

akurát nechápem aká analógia, lebo tu je jasne iný princíp, porovnávaš prehru 33ročného a 28 ročného, jeden na svojom najhoršom povrchu, druhý na najlepšom.

akože táto prehra ničí postavenie Federera ako najlepšieho tenistu histórie ? tak to potom jó, Petře :)) čo ti ale na to povedia takí Darcis, Rosol či Soderling
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí, aby s ním hrál o něco líp než Simon.
Reagovat
smazaný uživatel
Simon?..Priznám sa, že nerozumiem..

Áno, Darcis porazil Rafu v 1. kole. Je to jediné prvé kolo na ktorom Rafa na GS vypadol. Čo by za to ostatné legendy dali, že áno ;)
Reagovat
r.Fever
nuž to už asi fakt nevieš kudy kam, keď sa tu oháňaš takýmito rekordmi :) prepáč, ja som zabudol že sa hrá na víťazstvá v 1.kole GS, tak to potom áno, Rafa je the best...

žmurk
Reagovat
smazaný uživatel
No Simon, hrál s Milošem vyrovnaně ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ten "žmurk" si videl na TP a odvtedy ho používaš. Videl si ho odo mňa, takže ak to chceš kopírovať, aspoň to nerob v diskusii so mnou, lebo to vyzerá hlúpo.

Jasné, Simon. Francúz je ale zaujímavý hráčik, ja si myslím, že by mal proti Nolemu väčšie šance ako Raonic, škoda že nepostúpil.
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, s tým Soderlingom si stúpil do houna, keďže s ním na GS zakopol aj Roger. Na svojom najlepšom povrchu zakopol ako obhajca s Ančičom a pred rokom so Stakhovskym..Nehovoriac o tom, že ho tam vyklepal aj Berdych..Ak teda chceš porovnávať najlepšie povrchy..

Áno, Rafa prehral s Almagrom na najlepšom svojom povrchu. Ale Grandslam je grandslam, na Masters prehral Roger naozaj s kadekým, aj s Hrbatým.
Reagovat
Cico93
Toto su najhlupšie komenty, že kto s kým kedy prehral
Reagovat
r.Fever
Forehand, nevedel som, že má výsostné právo na nejaké slová, jednoducho klesáš neustále hlbšie a hlbšie...

Očividne nevieš zniesť jemné šťuchance, kedysi sa s tebou dalo aj komunikovať, teraz je to už fakt bieda.
Reagovat
r.Fever
*máš
Reagovat
r.Fever
A prosím ťa, keď chceš vyťahovať nejaké zápasy, tak si aspoň over čo píšeš. S Ančičom nezakopol ako obhajca, keď prehral s Mariom tak nemal na konte ešte ani jeden GS titul, expertko..
Reagovat
Roger_Federer
Snizujes se cindal vic na uroven zdejsich blaznu;)..Federer hral dnes velmi na houby, ale tvoje potreba ukazovat jak spatny je to vlastne tenista je egoisticka.; )..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám, ale ja by som nikdy nekopíroval niečo podobné od teba..Je to ako hovoris, klesaní hlboko..

V poriadku, kludne sa inšpiruj, som rád, že ti niečo možem dať..;)

Správne, tak to bolo až po skalpe Samprasa..Stále to bol výbuch..
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik, tá prvá veta bola len reakcia na rfevera, ktorý tu masturboval po výhre Almagra, či Ferrera a minimálne sa mu postavil aj po finále v Miami..V podstate sa to dá lahko vyhladat..Takze treba skusit nájst troska objektivity, hoci tá je v radoch FFF nedostatkovým tovarom..
Reagovat
r.Fever
Tvoje vyjadrovanie je fakt úbohé, mal som o tebe lepšiu mienku, ale to je moja vina...vždy sa snažím vidieť niečo dobré aj na tých najväčších chudáčikoch, ale niekedy je to zbytočné.

Môžeš si kľudne vyhľadať moje komentáre napr. po zápase s Ferrerom, zistíš že som nenapísal NIČ. S Almagrom to bol len ten komentár, ku ktorému som aj pridal dovetok, že je písaný s nadsázkou. A Djokoviča v Miami to bola gratulácia tunajším Djokoholikom (doslova) a opäť nič konfliktné. Nech sa páči, môžeš vyhľadať, overil som si to.

Ale načo sa tu ja snažím niečo vysvetliť neandertálcovi, ktorý sa nevie vyjadriť inak, ako masturbáciou, erekciou a neviem čím ešte..
Reagovat
smazaný uživatel
To je v poriadku, ja som o tebe nikdy vysokú mienku nemal a preto ani nebudeš mať moj rešpekt..

S tymi tvojimi pseudonadsázkami si sa začal oháňať vždy až pri výmene názorov..Svoje vyjadrenia bagatelizuješ a zabaľuješ do pozlátka vtipu, pritom v opačnom garde si jeden z najcitlivejších, ktorý pri každom náznaku "nadsázky" ako ty hovoríš, vždy prilezie ako verný čokel a zabreše a začne tú vetvu rozvíjať..Viď dnes a toto vlákno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nič konfliktné asi nebolo ani pri zápase s Thiemom, kedy si sa na margo divákov vyjadril, že je pochopitelné, ze fandia ofenzívnemu hráčovi a nie vracačovi loptičiek..Aj to bola nadsázka?..

Ty si klasický príklad zaslepeného FFF s trojkami FFF dioptriami, ty jelitko..:)
Reagovat
Roger_Federer
Me prijde velmi neobjektivni, porovnavat sezonu 2013..vzhledem casti kariery..to je vse.
Reagovat
r.Fever
Tak keď si ma spomenul, tak sa hádam aj ozvem, a navyše som svoje prvé komentáre myslel celkom normálne, ba dokonca vtipne. :) Lenže potom si začal ty so svojimi nepochopiteľnými výpadmi kvôli slovu "žmurk" a začal si ma urážať o nejakom masturbovaní nad prehrami Nadala.

Ale nespomenieš že pri šokujúcej prehre na dôležitejšom turnaji som nenapísal nič. Alebo že pri prehre s rivalom Djokovičom som Nadala ani nespomenul v komentári.. nie, ty vytiahneš jeden komentár (ktorý si mimochodom v tomto vlákne použil tiež, v pozmenenom znení), darmo napíšem že to bolo s nadsázkou (čo si mimochodom ty neurobil).

A ak si myslíš, že potrebujem tvoj "rešpekt" si na omyle. Skôr mi ťa je ľúto. Nemal som chuť sa tu hádať, ani nič podobné, skôr mám rád pošťuchovaciu atmosféru, ale tvoja citlivosť na slovo žmurk a potreba písať obscénnosti zvrhla našu debatu. Myslím, že každý, kto to tu vidí si názor na teba vie urobiť, ja ho mám už dávno..
Reagovat
r.Fever
Tak tomu ver, že to bola nadsázka, veď sme tu s giginom najväčší blázni do Thiema ( a ešte J.M. ), tu padajú 100x horšie komentáre keď hrá Nadal.

Ale páči sa mi ako monitoruješ moje komentáre :)) len tak ďalej, veď každý máme nejaké hobby.
Reagovat
smazaný uživatel
To je super argument, že tu padajú aj horšie komentáre :)..Takže keď niekto postaví latku nízko, tebe stačí, že ju nepodlezieš?..Ty si proste človek s hodnotami..

Opakujem, si prvý, ktorý prilezie pri negatívach na švajčiarsku adresu, takže sa tu neoháňaj svojou uštipačnou atmosférou, ktorú obľubuješ, lebo to proste nie je pravda. Na to si človek ani nemusí spraviť názor, lebo to vie. Naopak z tvojich provokácii sa vykrúcaš jak taká vretenička.

Tvoje komenty nemonitorujem, veď tvoje provokácie ani neviem správne zaradiť, španielské vtáčiky, vracači loptičiek, či svetové jednotky tu boli, neviem kedy, ale sú pravidelné jak mesačné výdavky..
Reagovat
r.Fever
Ach jaj, na teba treba asi pomalšie, ako na iných.. 1.určite nie som prvý, kto tu odpisuje na provokácie, na to tu sú iní.

2. Nevieš prežuť nijaké odľahčené komentáre a vyhadzuješ mi to na oči aj veci, čo som nikdy nepovedal (španielsky vtáčik?? - no schválne, nájdi mi ten komentár), ale budem to brať športovo, jedinci ako ty ma uraziť nemôžu, hlavne svojimi fantazmagóriami a vykonštruovanými sledmi udalostí :)

Preto, ako sa vraví, múdrejší ústúpi. Ponúkam ti hodenú rukavicu mieru, hoci si ju nezaslúžiš, nemám chuť tu mať s tebou v budúcnosti rozpory a radšej by som sa venoval konštruktívnym debatám o tenise ako takom.

To, že sa nezhodujeme v názoroch ešte neznamená, že nemôžeme vychádzať ako normálni ľudia. Nabudúce si skús odpustiť tie primitívne komentáre o masturbovaní a podobne, a niekedy v budúcnosti s tebou rád zájdem aj na pivko. Možno :)

Takže ber, alebo nechaj tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedinci, ako ja ťa nemožu urazit,.:.musis na mna pomalšie..mudrejsí ustúpi..Nemusíš písat v kazdom odseku o tom istom...

A potom to zabiješ tým, ze chceš ísť so mnou na pivko..Nie si ty nejaký popletený chlapec, posobíš vykoľajene..

Nepamatam si presné znenie tvojej provokácie v gastronomickom kontexte, ale bola, rovnako ako bude mnoho ďalších, bohužiaľ máš zle nastavené zrkadlo pri pohľade na seba samého..
Reagovat
r.Fever
No nič, snaha bola. Ale nesklamal si, opäť. Dobrú noc, snáď raz dospeješ..
Reagovat
smazaný uživatel
Zostávam s pozdravom s rovnakým predsavzatím v tvojom prípade, hoci som už nad tebou dávno zlomil palicu..
Reagovat
Rafaeoli25
Co předvádí Máři ve třetim setu to je neskutečný, jak drtička s válcem v jednom, klobouk dolu..
Reagovat
Mayo
Zajtra Verdasco vyradí Murrayho si myslím...je tam fajný kurz
Reagovat
Rafaeoli25
Taky si myslím, Verdasco je zase ve formě jako loni ve Wimblu, navíc na Andyho má páky, vždycky jsou to naprosto vyrovnaný zápasy mezi nima, no a antuka dost favorizuje Nanda, tipuju 3:1, možná i 3:0 pro něj, odplata za loňský Wimbl bude sladká..
Reagovat
Cico93
Andy win
Reagovat
kada.tom
Andy vyhraje v 5. setech :-)
Reagovat
Mayo
Tak ja kvôli tej antuke si to myslím hlavne.
Reagovat
Rafaeoli25
Jasnej Nando..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Nando si ho zasloužil porazit i loni ve Wimblu, on když má formu, tak umí zahrát parádně na všech površích, škoda, že mu to loni nevyšlo, mohl tehdy celej Wimbl následně vyhrát..
Reagovat
Mayo
aleabo Rafu na Aussie 09 ... tam hral neskutočne
Reagovat
Rafaeoli25
A tam dal tehdy předtím právě Andyho..
Reagovat
Mayo
tá Marika to je ako chlap keď sa oprie do tých úderov
Reagovat
smazaný uživatel
Sam rozdrt Marfušu že se z toho pos.ere
Reagovat
Mayo
Samantha komon
Reagovat
steve79
Roger ma ted tyden na to, aby se pripravil na halle a nasel formu. Vubec jsem za cekou dobu nezahledl v jeho lozi Edberga. Porad ukazovali Luthiho
Reagovat
a.magerova
Byl tam, kamery ho zabíraly.
Reagovat
spaniel
Odešel ve tretim setu, proc nevim...nejspíš se na to nemohl divat.
Reagovat
PetaM
Samičko jeeeeeeeeeeeeď!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo mi vysvětlí, co se s ním stalo, hrál úplně bez břinku!
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš hraje konzi

Berdych, při svém konzistentním ( takřka nudném) stylu , by ho mohl dát! A je zcela jisté,že patří do top 10!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě Tomášův styl na rozdíl od herního projevu některých jiných hráčů dost baví. Myslím si, že by Tomovi mohla Gulbisova hra vyhovovat, i když ten hraje fantasticky a dnešní výhra nad Federerem rozhodně nebyla šťastná náhoda. Po posledních výsledcích na antuce jsem si říkala, že ČF by byl hodně dobrý výsledek, teď ale vidím i SF jako reálné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Marfuša nezačíná zrovna dobře Samantha uř vyhrála 1.set že by další favoritka
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to bude hodně těžký, ale z možnosti Gulbis nebo Federer je to ta lepší varianta. Tom dneska proti Isnerovi dokázal, že je s ranařem schopný hrát velmi dobrou hru. Věřím mu!
Reagovat
Rafaeoli25
Hm akorát, že zatimco Isner je na tom pohybově hůř než TB tak Gulba naopak lepší..
Reagovat
smazaný uživatel
?It?s the biggest win of my career,? Gulbis told Cedric Pioline in an on-court interview. ?Sorry I had to win. I know how everyone likes Roger. It was a tough match but this is sport. I?ve been playing very well in France. I won tournaments in Marseille and Nice, hopefully Paris is the next one.?

ta poslední věta :-) No přál bych mu to, to je jasný, ale.. no víte jak :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas Tomáše a Ernestka bude hodně zajímavej z hlediska žebříčkového postavení. Pokud vyhraje Tom, pravděpodobně půjde na čtvrté místo. Pokud Gulba, půjde do desítky.
Reagovat
smazaný uživatel
Na 4. místo? Teď jsem na to koukala. Tomáš by získal 710 bodů a Federer zůstává na svým, takže před něj se o nějakých 75 bodů nedostane. A Ferrer je pořád ve hře. A Wawrinka i přes ztrátu 350 bodů zůstane na 3. místě.
Reagovat
smazaný uživatel
dostane :D Roger něco ztratí, loni hrál Čf
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jak jsem to odeslala, tak mi došlo, že jsem koukala na ČF místo OF.
Reagovat
Denis92
Berdych sa sice dostane na 4.miesto ale vo Wimbledone aj tak nebude nasadeny v prvej stvorke.. v nej budu Djokovic,Nadal,Murray,Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, už to vidím. Ferrer by v takovém případě musel vyhrát celé RG, aby před něj Tomáš nešel.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem těm propočtům na Wimbledonu nikdy moc nerozuměla, ale proč by měl být Federer nasazený v první čtyřce, když v roce 2013 vypadnul ve 2. kole?
Reagovat
Denis92
Pretoze sa pocitaju za predchadzajuci rok 2013 + 75% bodov za najlepsi vysledok na trave v roku 2012.
Roger celkovo - 1765b
Tomas celkovo - 483b
Berdych by musel vyhrat RG aby bol nasadeny ako c.4 na Wimbledone.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by se měl snažit :D

Díky za vysvětlení.
Reagovat
Denis92
Roger Federer
Wimbledon 2013 = 45 points (2nd Round) & Halle = 250 , so total points of 2013 = 265

& Wimbledon 2012 (best result) winner: 2000 points, so 75% of 2000 pts = 1500 points
So, total points added to Federer's points for Wimby seedings= 1765

Tomas Berdych
Wimbledon 2013 = 360 points (QF) & Queen's = 90 , so total points of 2013 = 450

& 2012 (best result on Grass) Halle QF: 45 points, so 75% of 45 pts = 33 points
So, total points added to Berdych's points for Wimby seedings= 483 points

Tieto body sa pripocitavaju k celkovym bodom v rebricku.
Reagovat
VlS
Wawroš byl nasazenej jako č 3, Serena č1, N?li2, Aga 3 a co jim to je platný?
Reagovat
Denis92
Ide o to nedostat do stvrtfinale Nadala,Djokovica alebo Murraya..samozrejme sa donho najprv musi dostat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se rozhodnou, že vypadnou v prvních kolech s mnohem slabšími hráči, tak jim to je samozřejmě platný jak mrtvýmu zimník.
Reagovat
smazaný uživatel
a jak to mají holky? Taky se zohledňují výsledky na trávě nebo ne?
Reagovat
Denis92
Myslim si,ze takisto ako u muzov.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš špatně! U ženských žádné přepočítávání bodů pro Wimbledon není. Občas výjimečně provedou korekci, pokud se někdo kvůli dlouhodobému výpadku ze zdravotních důvodů v žebříku propadne.
Třeba v roce 2009 nasadili Marfušu na číslo 24. V žebříku týden před turnajem byla až na 59. fleku.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to přepočítávání vůbec přijde zcela zbytečný a trochu padlý na hlavu. Ti hráči mají nějaké své postavení v žebříčku. To postavení nezískali zadarmo, ale museli si ho vybojovat, to postavení se odvíjí od jejich aktuální formy a výsledků, tak proč ho měnit na základě toho, jak hráli minulý nebo dokonce předminulý rok?
Reagovat
tommr
jj pro oba to bude velice důležitej zápas i z hlediska žebříčkovýho postavení - v případě výhry by dosáhli nejlepšího umístění v kariéře ... :)
Reagovat
rod_laver
gigin mě upozorňoval na to, že se na TP po zápase odehrává nebývalá žumpa a měl pravdu. Nesouhlasím s tím, že by si zápas Roger prohrál zcela sám. Setbol na 2:0 proměnit měl, nicméně Gulbis hrál velmi dobře, rychle a Roger už v obraně nestíhal. Počkám si ale ještě na analýzu dobrýho kafete po vobědě.
Reagovat
gigin
Nejdřív jsem vo to strah měl, pak jsem vo to strah neměl, ale vo to strah nemam. Pak mi ztuhl talbet a aj šulin a všici byli jak sochi. Ale vo to strah nemam, to zase jo..
Reagovat
rod_laver
gigine, anebo ten co divne pynkal hral dobre, vo to jsem strach nemel. sice jsem nevydel na tabledu vsechno, ale hral dobre to jo. mislym ze tam priletel tatovim vrtulnikem. Ten tata od rodiny nebil spatnej ale uz asi na to na antuce nema. Na trave treba vihraje no, vo to strach nemam. Snad mi tabled pujde na trave lip, ten micek na zelenim je tam lip vydet. Tak nevym no. Cau.
Reagovat
gigin
Tak hlavne at nema plochi nohy. Ale vo to strah nemam. Je to cygan, to zase jo. no nic no cau. uvydyme se na Wimbliku.
Reagovat
rod_laver
snad ten s tema kratkima nohama zitra prohraje s tim cyganem, loni na trave si pekne pynkali az se mi tabledka zavarila. skoda ze prohral ten s tema bedarama v prvnim kole. ale vo toho strach nemam. no nic. cau
Reagovat
gigin
:DDDDDDD
Reagovat
slacker
blbouni :D:D:D, me chcete asi zabit smichy
Reagovat
smazaný uživatel
Gulba konečně ukazuje svůj potenciál na GS, snad zregeneruje do souboje s Berdychem, to by mohla být úžasná přestřelka. Ten backhand je prostě parádní, celkově má úžasný cit v ruce, ale nejvíce se mi líbilo jeho zničení rakety.
Roger na antuce poslední 2 roky hodně nestíhá a počasí mu letos taky nepřálo, nedokázal soupeře prostřelit. Pohyb do forehandu je už delší dobu otřesný, ale dnes jsem nepochopil taktiku hraj Gulbovi do backhandu. Z těch jeho žblabuněk ho potom Ernest ničil.
Snad se dá dohromady na Wimbledon, tam mu jeho agresivnější strategie pomůže, na antuce s k tomu moc nedostal. Překvapilo mne, že Stefan dnes prý odešel v půlce třetího setu a už se nevrátil...
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký má teda potenciál? :D

Vysmívat se a urážet protihráče, lámat rakety, chovat se jako de*il a potom nasimulovat bolest zad, vzít si medical timeout a vyléčit za během 5ti minut? Tak v tom případě potenciál má. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, v chování na kurtu se mohl Gulbis dnes od Rogera hodně učit.
Reagovat
steve79
Federer nemá formu a nejsem si jist, jestli ji do Wimbledonu najde.
Reagovat
steve79
Kde je ten Roger z Monte Carla??? Celý turnaj hrál Federer pasivně a hlavně s backhandu přitlačit. Zaráží mě, kolik udělal nevynucených chyb. Snad se připraví lépe na trávu, ale moc tomu nevěřím, když se mu narodily děti.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska prostě neměl den a Gulbis se vyspal perfektně. Rogera sleduji snad odjakživa a vím, že to co on nesnáší je, když se jeho soupeři daří vše na co sáhne a on dělá zbytečné chyby. Prohrál si to hlavou. Tak snad se spraví.
Reagovat
SwissMaestro
Já bych radši Federera z Dubaje nebo Inidan Wells. Nemůžu si pomoci, ale už v MC to nebylo to pravé ořechové a to i přes úspěch v podobě dosáhnutého finále :/
Reagovat
SwissMaestro
Pardon, Indian Wells*
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť on nikdy neuměl na antuce hrát, nevím proč jsme všichni tak překvapení. Jo Gulbise porazit měl OK, Berdycha taky, možná Novaka, ale Nadal by byla stopka.
Roger ví sám, že na antuku nemá a nikdy neměl, jeho letošní sezónu budu hodnotit až po US Open, do té doby, je to jenom jeden z nevydařených turnajů, nic víc.
Reagovat
SwissMaestro
Když budu mluvit za sebe tak jsem čekal hodně težký zápas a počítal jsem i s prohrou. Nicméně podle toho jak zápas probíhal, začal jsem věřit, že to Federer s přehledem vyhraje na TB...bohužel všichni víme co se stalo ve 2. setu. Ohledně travnaté sezóny budu spokojen když vyhraje turnaj v Halle kde na cestě za titulem porazí Nadala a pak aspoň SF ve Wimbledonu :)
Reagovat
Cico93
50 cent tlačil na tribune Fedexa, no bohužiaľ to nevyšlo
Wimbledon bude dufam o inom
Reagovat
Denis92
Aj by som chcel byt nanho nahnevany, ale srdce mi to nedovoli..
Za dnesnu prehru si moze v prvom rade sam, ked nedokazal dopodavat na vedenie 2-0 na sety, ked pokazil rutinny overhead smash.. Od toho momentu mu psychika padla na dno. Momentum preslo na Gulbisovu stranu a ten to dokonale vyuzil. Tenis je individualny cize v tomto velmi specificky sport. Ak vam nejde psychika, nejde vam nic..je uplne jedno aky dobry ste hrac, bez psychika to nejde.
Gulbis sa nezlakol sance, zacal do toho busit a vsetko mu vychadzalo. Vitazne backhandy po ciare,krizom a skvele dropshoty.
Takisto sa mohol v 5.sete spolahnut na fantasticky servis.
Gulbis si pomohol nie prilis sportovym MTO za stavu 5-2 vo 4.sete ked sa momentum vracialo na Fedexovu stranu.
Celkovo Rogerovi dnes nesiel servis. Gulbis ho prehraval cez backhand.
Az do Monte Carla mal Roger dobru sezonu. Narodenie dvojiciek, samozrejme velmi ovplyvnilo celu situaciu a tenis siel bokom. Neni to vyhovorka, je to proste fakt..priprava na RG nebola kvalitna, ale to dnesnu prehru neospravedlnuje.
Vravi sa, ze treba hladat aj pozitiva. Tak to teda skusim.. Vidim ho asi v tom, ze Roger bude mat dostatok casu sa pripravit na Wimbledon, kde su sance na nejaky uspech ovela vyssie. Povedzme si pravdu na RG by uhral max. semifinale..
Dufam, ze tato prehra ho psychicky moc nezrazi a nebudeme spat niekde v minulej sezone..
Reagovat
Cico93
presne Roger sice nebol uplne v pohode ale aj napriek tomu mal veľku šancu dať a vieť 2:0 na sety potom by Gulba odišiel uplne, vo to strah nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
Lépe bych to sám neřekl...:)
Reagovat
Hook2424
Mylim, ze Tomas Ernesta porazi. Tomas ma problem s obranari, kteri vsechno vrati a liftuji to. To je pro nej neprijemne a on se ve snaze vymenu ukoncit stuj co stuj obcas ustreli! Nehlede na to, ze je to hrozne fyzicky narocne. Takovy styl hraji Nadal a Djokovic. Samozrejme, kdyz mu to obcas nejde, je schopny prohat temer s kymkoliv, ale to skoro kazdy! S Gulbisem to bude prestrelka a verim, ze Tomas bude v mezihre jeste agresivnejsi nez Ernests!
Reagovat
Alois_Mlok
To víš Rogere, se čtyřma harantama na krku už pohyb po dvorci nikdy nebude jako dřív.
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš jako by byl nějak retardovaný.
Tenhle zápas rozhodla jediná chyba a to byla směč na SB ve druhém setu, nic víc nic míň.
Gulbis byl na koni, dařilo se mu, hrál životní zápas a se štěstím vyhrál, o ničem jiném to dnes nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
hurrrááááááá !!!!!!!!!!!
Reagovat
Vojtiik
zdroj?
Reagovat
SwissMaestro
HA-HA
Reagovat
Denis92
Tolko radosti Ti dnes Roger neurobi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Haha spíš k dnešnímu výsledku vašeho elegána. A to ještě 2-3 roky zpátky utkání na tři vyhrané sety bylo jeho velké plus a nepříznivý vývoj skoro vždy obrátil.
Večer si sbalí saky paky a odlétá za dětmi do Švajcu. Už se prý miláčků nemůže dočkat :-)
Reagovat
Denis92
Deti su s nim v Parizi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, jen at se ztrapnuje jeste par let, dobre se na jeho vztekani diva ;-)
Reagovat
a.magerova
Tobě taky gigine ;-)
Reagovat
gigin
Magu?!! Je t´aime!
Reagovat
historik
byl by pro Toma lepší Roger? S Gulbisem má bilanci myslím 4:2, poslední dva zápasy vyhrál. Taky by možná malou výhodou mohlo být, že přece jenom hráli skoro 3 a třičtvrtě hodiny, kdyžto Tomáš to svoje utkání zvládl téměř v suchým triku.
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu, pokud Tomáš porazí Gulbise, bude 4. Kdyby hrál s Féďou, tak by musel asi až do finále ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejraději bych, aby Tomáš konečně vyhrál GS, jestli bude 4. nebo 9. je mi tak nějak fuk. :)
Reagovat
tommr
já si myslím, že Federer by byl pro Tomáše ve čtvrtfinále o něco snažší soupeř než rozjetej Gulbis. Nicméně i toho Gulbise by Tomáš moh dát ... :)
Reagovat
historik
by se před něj dostal, ale v druhé půlce pavouka jsou ještě Murray s Ferrerem ne? Pravda, Murray měl už dneska z prdele kliku a Ferrera by v případném čtvrtfinále čekal nejspíš Rafa a to by pro něj byla asi konečná.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer je venku
Reagovat
PetaM
:'(
Reagovat
EllNino
Tak Radek si zopákne duel s Arguellem z 1. kola na RG :DD
Reagovat
tommr
odkaz na pavouka by nebyl? :)
Reagovat
EllNino
http://www.atpworldtour.com/posting/2014/558/mds.pdf prosím :D
Reagovat
tommr
díky. Je to ale blbě vylosovaný, protože Radek je v jedný polovině s Jirkou Veselým. Doufal jsem, že se potkají až ve finále ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Radek to semíčko dá, vo to strach nemám. Jirka by měl dojít aspoň do čtvrtfinále. Kukushkin bude ale těžký soupeř.
Reagovat
smazaný uživatel
chmm, teď sem mrknul na výsledky Kukushkina a možná se pletu. Letos celkem tragédie. Tak snad si to Veselka s Radkem rozdají proti sobě :-)
Reagovat
tommr
já spíš čekám, že Jirka ve čtvrtfinále narazí na Nedovyesova, kterej hrál na FO proti Tomášovi opravdu hodně dobře. Případný semifinále s Radkem by mohlo bejt takový předčasný finále ... :)
Reagovat
tommr
Tomáš byl dneska naprosto suverénní a Isnerovi nedal nejmenší šanci. Už dlouho jsem neviděl tak jednoznačnej zápas na týhle úrovni ... :)
Pro Tomáše je postup do čtvrtfinále FO velkej úspěch a v dalších zápasech už může jen získat. Ve čtvrtfinále ho sice bude čekat o hodně těžší soupeř než byl dneska Isner, ale Tomáš nebude úplně bez šance at už bude hrát s Federerem nebo s Gulbisem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomas hral vazne s nadhledem dneska ale trosku se mi nepozdaval Izzyho pohyb. Prislo mi, ze ho asi trochu limitovala ta zatejpovana noha. Jinak musim rict, ze za posledni pulrok mi prijde, ze se Tomas strasne zlepsil na returnu.

A chci dodat: God bless you, Tom and Andy :-)
Reagovat
tommr
pokud se nepletu tak tu nohu měl Isner zatejpovanou i v předchozích zápasech a v nich ho to nijak nelimitovalo ...
S tím dodatkem souhlasím jen co se týče Tomáše, pro Andyho mám jinej vzkaz: go to hell ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak ja tim samozrejme nechtel shodit Tomasuv vykon, protoze si to hlidal od zacatku do konce. Jen mi prislo, ze Big John dost micku nedobihal ale stejne by je asi nevratil tak, aby to Tomas na siti nezabil. A ten Tomasuv return proste me potesil.

Nevim co mas proti Andymu, ale ja doufam, ze Andy aspon jeste jedno vitezstvi na antuce prida, ikdyz to proti Verdaskovi bude mit pekelne tezke...
Reagovat
baggik
Tomáš hrál výborně a šance na brejkboly Isnerovi nedával, ale to se čekalo. Naopak Isner zklamal, příliš často musel jít přes druhé podání. Kdyby předvedl to co umí, tak bychom se nějakého toho tiebreaku na které se všichni těšili, museli dočkat.
Reagovat
tommr
Murray je mi strašně nesympatickej a navíc je to momentálně největší Tomášův konkurent v žebříčku ...
Dneska měl jak se říká z prd.ele kliku když mu v posledním setu při jeho podání za stavu 10:10 a 15:30 pomohlo prasátko. Dva brejkboly by nejspíš neodvrátil. Doufám, že ho Verdasco v osmifinále smete z kurtu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ho teda zase z te silne Top4 mam nejradsi. Libi se mi jeho technicka hra, kdyz neni zas tolik pasivni a jeho vykon v dohravce spatny nebyl. To prasatko sice bylo stesti ale to k tenisu patri a kdyby to neskrtlo sit, tak nikde neni psano, ze by tu vymenu prohral. Kdyby to bylo 15:40, tak nikde neni psano, ze by to neotocil nebo ze by nevzal pak Kohlimu servis.

A co se tyce v zebrickove konkurenci s Tomasem. Muru beru jako velkeho rivala Toma a proto mam rad jejich vzajemne zapasy. Murova technika a obrana vs. Tomovuv utok jsou suprove matche. Podle zebricku ja osobne nefandim pro/proti.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist