Berdych neztratil set ani s Rufinem, Štěpánek přejel Lópeze!

16. 1. 2013, 05:05
Aktuality 158
AUSTRALIAN OPEN muži - Oba nejlepší čeští tenisté postoupili na Australian Open do 3. kola. Tomáš Berdych v Melbourne neztratil set ani ve svém druhém utkání, v němž si poradil s Francouzem Guillaumem Rufinem, Radek Štěpánek zcela totožným výsledkem 6-2 6-2 6-4 přehrál Španěla Feliciana Lópeze.
Radek Štěpánek

Tomáši Berdychovi minulý týden tři zápasy na exhibici v Kooyongu očividně prospěly. Na Australian Open se český tenista v úvodních kolech rozehrál na papírově slabších soupeřích, se kterými neztratil ani set. Po Američanu Russellovi si poradil bez problémů i s Francouzem Guillaumem Rufinem.

Sedmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí hned v prvním gamu spotřeboval sedm brejkbolů na první brejk. Těžce vypracovaný náskok si pak hlídal a v závěru dějství svou převahu korunoval druhý brejkem. Druhá sada měla ještě jednoznačnější průběh, Berdych přehrávající soupeře od základní čáry vedl 5-1 a měl dva setboly, Francouz ale po boji podání udržel. Set tak český tenista ukončil čistou hrou až při svém servisu. 

Tomáš BerdychNejvyrovnanější byl set číslo 3. V něm Berdych nedokázal potvrdit brejk na 2-1 a Rufin pak chvíli dokázal držet krok. Žádné drama ale český hráč nedopustil. V deváté hře o pět let mladšímu sokovi sebral pošesté podání a následně zápas ukončil svým celkově 8. esem. Po rovných 2 hodinách boje zvítězil 6-2 6-2 6-4.

"Byl to celkem dobrý zápas, užil jsem si ho," komentoval Berdych, který trefil 30 vítězných úderů a udělal 24 nevynucených chyb. "Cítil jsem se dobře hned od začátku. Byl jsem sebevědomý, jen ztráta servisu ve třetím setu mě mrzí. To ještě můžu zlepšit. Jinak to ale byly tři docela snadné sety, což je důležité," řekl Berdych českým novinářům. 

Na mladém soupeři se podle něj mohlo podepsat, že se hrálo na hlavním kurtu Roda Lavera. "V zápasech jako tento ten tlak na soupeře je, není na to zvyklý. Kdybychom hráli na nějakém zadním kurtu, ten kluk by možná nebyl tolik nervózní a nedělal by tolik chyb," řekl Berdych.

"Ale každý si tím musí projít. Je hezké, když po těch letech si vybudujete nějakou pozici a najednou jste v té opačné, než jste sám dříve zažil," dodal pátý nasazený.

O postup do osmifinále si čtvrtfinalista posledních dvou ročníků zahraje buď s Rakušanem Jürgenem Melzerem, s nímž má vzájemnou bilanci vyrovnanou 2-2. Manžel Ivety Benešové dnes udolal po setech 6-7 6-3 6-7 6-3 6-2 Španěla Roberta Bautistu-Aguta s nímž Berdych prohrál před 14 dny v indické Čennaí. Odvety se však nedočkal.

Po až nečekaně snadné výhře 6-2 6-2 6-4 postoupil do 3. kola také Radek Štěpánek. Čtyřiatřicetiletý rodák z Karviné, kterého v úvodu sezony trápila infekce v oku a kvůli nataženým mezižeberním svalům v Melbourne málem nenastoupil, po obratu z 0-2 na sety proti Troickému dnes přehrál po precizním výkonu nebezpečného Španěla Feliciana Lópeze.

Štěpánek svého soka přehrával variabilní hrou. Zkazil minimum úderů a byl velmi úspěšný při proměňování brejkbolů. V závěru měl dva mečboly už při podání soupeře, zápas však ukončil až v následném gamu při svém podání, které za celý zápas ani jednou neztratil. Dvěma brejkbolům úspěšně čelil pouze ve třetí sadě za stavu 2-1.

Český daviscupový reprezentant se po zápase mohl jít klidně chlubit se skvělou statistikou: během necelých dvou hodin si k vítězství pomohl 31 vítěznými údery, které srazil pouhými 14 nevynucenými chybami. Lópeze v 11. vzájemném utkání porazil už podeváté.

"Věděl jsem, co od něj můžu čekat. Hráli jsme spolu nesčetněkrát. Včera jsem sice nemohl chodit, ale dobře jsem zregeneroval a předvedl hodně dobrý výkon. Hrál jsem agresivně, nepustil ho k ničemu a výborně returnoval," pochvaloval si český tenista v rozhovoru se zpravodajem MF DNES.

Do 3. kola Australian Open se Štěpánek dostal poprvé po čtyřech letech. O překonání svého místního maxima se v pátek utká s obhájcem titulu a světovou jedničkou Novakem Djokovičem. Trojnásobný srbský šampion si dnes hladce poradil s Američanem Ryanem Harrisonem, kterého porazil 6-1 6-2 6-3.

"Kdybych nepomýšlel na vítězství, tak na kurt ani nepůjdu. Nemám co ztratit, pokusím se o něco zvláštního. Těžko se hledají nějaké Djokovy slabiny, ale já je budu hledat," řekl směrem k očekávanému soupeři.

- GRANDSLAM AUSTRALIAN OPEN 2013 muži -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 31.000.000 austr. dolarů)
středeční výsledky českých tenistů (16. 01. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (5-ČR) - Rufin (Fr.) 6-2 6-2 6-4
Štěpánek (31-ČR) - F. López (Šp.) 6-2 6-2 6-4

 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

158
Přidat komentář
smazaný uživatel
Když už je řeč o Janowiczovi nemáte highlight utkání třeba těch 90 winnerů které nasázel nebo něco takového..?? :))
Reagovat
Fandina
Hezký počet ... mě se líbí styl jak hraje, uvidíme jak se vyvrbí.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Fandina
Na tom bylo nejzajímavější, že se po tomto výstupu zklidnil, ten set prohrál pak ještě jeden a pak další tři vyhrál. Ale mě je herně hodně sympatický a pro ty jeho emoce mám pochopení ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
mrzí mě, že to somdev nedotáhnul, pšonkovi zrovna moc nefandím
Reagovat
Heather_Fedex
typek
Reagovat
smazaný uživatel
To má z toho vedra. :-)
Reagovat
gigin
:)
Reagovat
Fandina
Královna tenisportálu včele ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Jerzy v týmu:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.andymurray.com/news-and-blog/andys-latest-column-the-australian/

Další Andyho sloupek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Snad to zítra bude bez problémů a moc bych chtěl, aby si v dalším kole zahrál proti Ričímu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, Sousa snad bude ok, hraje se kolem třetí, bude horko, takže pro Andyho plus, neměl by být problém. Jojo, Berankis taky zapadnul a nevyletěl, jak měl. A bylo by to i vhodnější asi, Mayer dokáže tzv "tricky" soupeř. I když poradit si poradí s oběma, to se nebojím. Na 4. kolo máme Simon/Monfils že? To bude super pinkaná :D
Reagovat
smazaný uživatel
Berankis to jo zatim celkem nic.

http://en.wikipedia.org/wiki/2007_US_Open_%E2%80%93_Boys%27_Singles

On měl taky ale hodně smůlu na zranění. Vlni i předloni vypadnul na několik měsíců.
Jj na to sem koukal. Se Simonem i s Monfilsem by to byl fakt "parádní" mač. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, on porazil Janowicze jo? :D

Já si jej všiml před 2 lety na AO, kde tuším udělal pár kol a pak nic. Ani jsem nezkoumal, co a jak a nevěděl jsem, že byl zraněný. Mohl by vyhrát no.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ale spíš to vidim, že dopadne jako Young.
Reagovat
smazaný uživatel
Vtedy sa mu to 3.kolo podarilo hlavne vďaka tomu, že v druhom hral proti Nalbandianovi, ktorý predtým udolal Hewitta 8-6 tuším v piatom sete :)

Berankis je sľubný hráč, ale nič extra, niečo ako Goffin. Nízky, nekonzistentný ale dokáže zahrať dobre. Viem, že bol vo finále v Bratislave v roku 2011, ale viac o ňom nebolo počuť ako bolo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo já taky neřikám, že to bude jednička, ale rozhodně má na víc než na 110. místo. Taky byl ještě minulý rok ve finále v Los Angeles. Jo to srovnání s Goffinem je celkem trefné. Hlavně co se týče herního stylu.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale to Los Angeles nerátam ani, lebo tam bolo strašne slabé obsadenie, kvôli OH. Ale tak na to sa história nepýta :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že Goffin je o dosť ďalej, než Berakins..Ale je to len môj názor :)
Reagovat
smazaný uživatel
To určitě, navíc má potenciál jtí dost nahoru.
Reagovat
Nola
Highlights Night session Day Three - Australian Open 2013
https://www.youtube.com/watch?v=3Sc0zsjjxCA

medzi iným aj Noleho lob z ríše snov
Reagovat
smazaný uživatel
"krasny zacatek" :D
Reagovat
gigin
Okamžitě zajisti aktualizaci výsledků TP league!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dávajú si načas..neviem prečo :)..Ja tú ligu hrám prvýkrát, rovnako ako vy, tak vyčkajme ešte chvílu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nominace na Švýcarsko: Berdych, Štěpánek, Rosol, Veselý.
Reagovat
tommr
naši v plný síle + soupeř bez Federera = povinnej postup ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Wawrinka náhodou neuhral dva body..Vtedy to s postupom vôbec nemusí byť jasné..Ale ste favoriti, to bez debaty.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem rád za nominaci Jirky Veselého. Snad bude mít příležitost si zahrát za rozhodnutého stavu :)
Reagovat
tommr
to je docela možný - Wawrinka je vynikající tenista a bude hrát doma takže v jeho silách ty dva body jsou. Kde ale chtějí vzít Švýcaři ten třetí? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Maximálne vo štvorhre, Wawrinka s Chiudinellim možno. Ale je dosť možné, že to Švajčiari "prejedú" 0:5.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde chcem vziať ten tretí?..No v súboji dvojok je to celkom reálna hrozba. Nebude Radek vždy vyhrávať, navyše vonku..
Reagovat
Fandina
Forehand tak to myslím Radka podceňuješ. Podle mě se dovede hecnout i venku a když zdraví dovolí bude chtít vyhrát ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Kde mohu sledovat záznamy zápasů?
Reagovat
smazaný uživatel
Odstavec z clanku na webu AO:
To most, Novak, Roger, Rafa and Andy are head and shoulders above the rest, but if ?Big Berd? has his way he will soon stand among them.
Podobne nazory jsem uz drive cetl na tennis.com nebo webu atp. Proc jedine cesi tomu neveri? :-)) Vcetne me :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, možno preto že ho poznajú :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo protože je to prostě v povaze českého národa, věčně být pozitivní a v mnoha případech ty úspěšné srážet a urážet?
Reagovat
tommr
ona je jedna věch chtít a druhá dokázat to. Tomáš na to, aby patřil mezi absolutní špičku bohužel nemá hlavu - herně by na to nejspíš opravdu měl ...
Nechci ho ale ještě úplně odepisovat, aspon na ten 1 vyhranej GS by snad moh dosáhnout - uvidíme jak si povede v letošní sezóně - možná, že mu zisk DC dodal potřebnou motivaci a zdravý sebevědomí podobně jako se to svýho času stalo Djokovicovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, jedna vec je ta nase povaha ceska, uspech se tu neodpousti... ale jinak pravda je, ze Tom ma problem s hlavou a i kdyz zlepsil konzistenci, tak oproti Big4 je stale prilis labilni ve vysledcich...
Reagovat
Fandina
Já si nemyslím, že má Tom problém s hlavou. Nehraje líp, než ti před ním. Proto je neporáží, oni jsou lepší. Ale není to problém s hlavou.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady musím souhlasit s Fandinou, Berdych na ty hráče před ním nemá hlavně herně...je to dobrý hráč, ale pořád je o parník za nima (respektive za Ferrerem,který je zas o parník za "čtyřkou")...
Reagovat
gigin
Je to o hlavě... Herně určitě na ně má. Na USO porazil Federera, s Andym hraje vyrovnané mače. Djokovič je jasný příklad, že je to u Toma o hlavě.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kompromis- je to o obojím;-)
Reagovat
Fandina
gigin o hlavě ve smyslu jakém?
Reagovat
gigin
:))) Jo jinak se omlouvám, zapomněl jsem napsat - Já si myslím, že je to o..... Jinak dobře, kompromis ;)
Reagovat
gigin
říkalas, že hraješ tenis.... proč ti mám vysvětlovat takové věci. Moc dobře víš, o čem je řeč.
Reagovat
Fandina
gigin ... no právě. Já když hraji tenis, tak vždycky chci hrát dobře a jdu vyhrávat, ale nezvládám to technicky, tenisově. Podle mě je Tom na tom mentálně v pořádku, ale ještě potřebuje dobrousit tenisově. Ale možná, že to o hlavě v tenisu znamená něco jiného, stačí napsat ... díky a úsměv
Reagovat
gigin
nevěří si na něj... nehraje svou hru... a když náhodou může vyhrát, tak se toho lekne... Tomáš umí hrát špičkový tenis, to ví každý. Příklad - Wimbledon 2010. Ale z některých top hráčů je né, že vystrašený, ale má z nich zbytečně velký respekt. Fandinko, je to jen můj amatérský názor. Nemusí to být pravda.
Reagovat
Fandina
gigin a to je právě to, co si o Tomovi nemyslím. Nemyslím si, že se Tomáš zalekne Noleho. Podle mě ho Nole přehraje, ale jak říkáš i ty, je to jen můj názor ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
ja si myslim, ze tom na to nema ani v hlave, ani herne....
nic ve zlem
Reagovat
Fandina
Tak se Toma budeme muset zeptat ... ale jsem si jistá, že odpoví, že Nole hraje líp ... o hlavě ani slovo ... úsměv
Reagovat
gigin
Zavolaj mu.
Reagovat
Fandina
Zavolat mu, to by bylo sice řešení, ale zase by nebylo o čem se dohadovat. Takhle je to zajímavější. Jistě, že všechno souvisí se vším a je potřeba si věřit, ale podle mě věřit si nestačí, musí to být podloženo tenisovým umem, to ostatní je nadstavba. Každý zápas je jiný, štěstí atd. Ale já si opravdu o takovém harcovníkovi, jako je už Tom nemyslím, že nezvládá psychicky, ale já nejsesm vševěd ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Janowicz je aký haluzák, práve pozerám záznam..:)
Reagovat
gigin
Hlavně je to osel.
Reagovat
smazaný uživatel
Možno trošku :)..Ale páčia sa mi jeho emócie..
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se, na Novaka ještě nemá. Na Murrayho už jo :)
Reagovat
gigin
Pochopil jsem správně, že Novak je největší osel?
Reagovat
smazaný uživatel
:) Myslel jsem to jinak, ale když jsi to tak pochopil...
Reagovat
gigin
Jednou jsem nepochopil tvého nového smajlíka a teď zase tohle.. Mám s tebou jenom trable :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jakýpak haluzák:-D...je to v něm!! Akorát se musí zklidnit a nabrat zkušenosti.
Zápas proti Almagrovi bude- troufám si tvrdit- pecka;-)
Reagovat
gigin
Těšís se na "náš" duel?? Já su vybobkovaný, člověče.. Sa třepu, jak drahý pes... Fakt ale..
Reagovat
Fandina
Kdyby Štěpec Noleho porazil, asi by vstoupil do síně slávy ... úsměv. Ale vážně, Štěpec bude hodně přemýšlet, jak na Noleho, ale pamatuji se jejich poslední zápasy, z Wimblu určitě a tam mu Nole nedal šanci. Myslím, že to bude obdobné, ale samozřejmě, nic není nemožné a tak se skutečně na zápas těším. Kdyby Štěpec vyhrál, tak by to bylo super ... úsměv
Reagovat
gigin
Taky se těším... Sice je favorit, ale ten blázen Štěpánků je schopen čehokoliv... :DDD Hlavně hraje jinak, než ostatní a to může Novaka zaskočit. Tak hodně zdaru, Fandinko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Klobúk dole, čo hrá Stepánek v jeho veku, ale Djokoviča neporazí ani náhodou..Nemá žiadne zbrane na jeho hru, nemá ako..Ideálny súper pre Noleho na tretie kolo.
Reagovat
gigin
Ty se nech, ta tvoje včerejší prognóza na dnešní tuhý boj stála taky za to ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Veď to :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
smazaný uživatel
KLUCI SUPEEEEEEEEEEER
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem četla, že Peťka bude hrát večer, tak je od pořadatelů moc hezké, že jí vyhověli, říkala, že je požádá o večerní zápasy. Snad jí to bude vyhovovat, protože s astmatem dělat vrcholově sport musí být moc těžké. Držím moc palečky a hodně zdravíčka, to ostatní s ním přijde!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Taky jsem to četla, jen si myslím, že to si dělala legraci s tím, že požádá pořadatele. Jen to náhodou vyšlo. Tak teď nezbývá, než jí držet palce. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, byla to jen sranda, bohuzel si nic vybirat nebo diktovat nemuze :(. Ale loni hrala cely turnaj v tech nejvetsich vedrech, tak ted konecne ma posledni zapas, coz bude chladek. Moc ji to preju.
Reagovat
tommr
jj je to skvělý - Petra bude hrát až poslední večerní zápas takže tentokrát snad nehrozí, že by vedle soupeřky musela bojovat i s astmatem. A ukáže se taky jasně jestli ty Petřiny problémy zkraje sezóny jsou způsobený špatnou formou nebo zdravotní indispozicí ...
Pro nás fanoušky je pozdní začátek Petry taky skvělej, protože nám to umožní zápas Petry sledovat v normální dobu okolo jedenáctý dopoledne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
uvidí se no. Nemám z toho moc dobrý pocit, když si vzpomenu na US Open. Laura se bude chtět ukázat před publikem a určitě ji to vlije krev do žil. Pokud si teď Petra nevěří, rozklepou se jí kolena. Aspoň že se hraje večer, to je fajn. Naděje umírá poslední :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes som napriek smelým plánom videl akurát Cibuľkovú a piaty set Lacka s Tipsarevičom. Pristavím sa pri Dominike..

Myslím, že herne to nebolo úplne zle, jej súperka odohrala životný zápas, je neuveriteľné, čo všetko vybehala a s akou istotou hrala základné údery. Cibuľkovej vôbec nešiel servis, to sa jej však nestalo prvýkrát. Výrazne by sa jej však dala vytknúť schopnosť zareagovať na dianie zápasu v prípade negatívneho priebehu. Pretože ona hrala včera stále to isté, hoci sa jej nedarilo. Neskúsila zmeniť rytmus hry, neskúšala kratší, či dlhší úder, rôzne uhly..Stále to bol ten istý strojový tenis, rovnaká dĺžka, rovnaký smer jak také teliatko..Jej súperka sa dostala do zápasu, bola vyhecovaná, 3metre za základnou čiarou znamenite odvracala Cibuľkovej ofenzívu, ktorá postupom času čoraz viac slabla..A pritom kľudne mohla Dominika vyhrať, ak by zapojila trochu rozumu..
Reagovat
Fandina
Forehand ... to jsem ráda, že Domču taky umíš pochválit, i když nevyhrála
Reagovat
gigin
K Novakovi se vyjádří naše tisková mluvčí Nola. Osobně jsem překvapený. Příjemně překvapený.
U Tipsyho raději mlčím, jak to tu čtu :)))) Ale na druhou stranu dřel, to se musí nechat.
Reagovat
a.magerova
No asi tak, až s nimi BUDU!!! Tak s Rogerem si jeho záznamy zápasů pouštět budu ráda a s Jankem se budu raději prohrabávat jeho kolekcemi triček a brýlí....
Reagovat
gigin
:))))) Ale zase se tak nic hrozného nestalo. Tak si vzal MT, tož co... A navíc fakt bojoval, dřel.... i když mu TO dnes nešlo. Ale emoce protistrany chápu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak som sa snažil nehaniť Tipsareviča, síce narobil kopu nešportových vecí. No po dnešku mu prajem len to najhoršie, nech prehrá hneď s Benneteauom a potom prehru v 1.kole každého turnaja.

Komentátor : "Actually it was Lacko who looked injured from these two". Brejk na 4-5 potvrdil, že Lacko by ten zápas vyhral.

Na Lukyho som hrdý, prehrať 5-7 v piatom sete je síce smola, no zrejme by s tým zranením v 3.kole veľa neuhral. Takto si môže vziať ponaučenie, 4 sety bol lepším hráčom.
Reagovat
smazaný uživatel
I v úvodu pátého byl lepší, i když viditelně už byl limitován. Proto si taky ten (nebude raději říkat co) vzal time.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kluk ma talentu na rozdavani, ale chybi mu bojovnost - ten podsledni gem slo videt jak Tipsy makal, dobihal nedobehnutelne zatimco Lacko zevloval na kurtu... Je to skoda, dneska na nej mel
Reagovat
Fandina
Škoda toho náběhu na sít při mečbolu, to byla chyba. Jinak super zápas. Na Lukáše a jeho hru se mi moc hezky dívá. Pohodáři jsou dobří, ale k tokovýmhle výhrám by potřeboval spíš větší drajv, ale i tak, je to šikovná ruka. Škoda, chybělo málo. Tak příště no. Držím palce Lukáši.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, ten nabeh by mohla zachranit snad jen stepankova rybicka ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bleju velebnosti. To je takový ču.ák, že to není možné. Psal jsem před chvílí pod Bakerem, že nikomu zranění nepřeju. Ale tomu zrmdovi bych to klidně i dopřál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zm.rd zranenia len predstiera, ale raz ho to určite dobehne. Pri troche šťastia to bude čoskoro.
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsa je môj posledný ôsmy zápas na tikete, dúfam že to nepokašle :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vlastizrádce:-D
Nepokašlal...uff:-)
Reagovat
tito
Taky jsem si oddechl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nole bez problému (Forehande:-P)...
Ryan ve 3.setu dobře servíroval, přeto mu to už nestačilo k nějakému zdramatizování zápasu...Ale je mi na něm hodně sympatické, že bojoval až do konce:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Noleho som nakoniec nevidel..Dokonca ani fiftín..Pozerám Eurosport 2, kedže sa toho Tipsareviča neviem dojesť :)..Ale Noleho som kontroloval výsledkovo ;)
Reagovat
Nola
Nole to zvládol bez problémov, tá neskutočná radosť mladého po ubojovanej víťaznej hre, chalana mi bolo miestami až ľúto...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas:-(:-)...ale jak byl pak po zápase rozhovor s Nolem, ve kterém mluvil o svém 1.zápase na AO a že taky prohrál, ale mohl po turnaji říct "prohrál jsem se šampionem"- tak doufám, že to samé bude moct říct Ryna:-)
Reagovat
smazaný uživatel
*Ryan
Reagovat
Nola
žartoval, že si ten zápas nepamätá.. prehral so Safinom
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Game, set, match Djokovič. Snadná práce
Reagovat
smazaný uživatel
Jasné, Tipsarevič injury timeout ... čo iné sme mohli od neho čakať ? Mal si ho zobrať pred vlastným servisom, takto je to dosť nefér. Čo sa však čudujem, že Janko ?
Reagovat
gigin
Klasická Jankela...
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto "Srbotiny" ma riadne štvú, jedno šťastie že sa to Djokovič odnaučil a už takéto veci nerobí. A teraz už 15:40 a uteká ako id.iot. Kašlať taký tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
nj, a break, klasika tipsy... i kdyz mi je sympatickej, tak tohle me na nem medi....
Reagovat
smazaný uživatel
2:5 ... už sa tomu Štepánkovi nečudujem s tým podaním ruky. Mal ho rovno opluť.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechutná prasárna, ale u něj nic neobvyklého.
Reagovat
smazaný uživatel
hodne luxusne mu lacko masiruje ten backhand :DD a je z toho break...
Reagovat
tommr
to je po tom trápení zkraje roku příjemná změna k lepšímu. Snad to oběma vydrží i nadále - Tomášovi aspon do zápasu s terminátorem Djokovicem a Radkovi v deblu ... :)
Trochu mě jen mrzí, že si Tomáš v příštím kole nebude moct zahrát odvetu s Bautistou Agutem. Melzer ale bude taky zajímavej soupeř ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Poďme fandime tomu Lackovi, potlačíme ho ! :) sorry Gigine
Reagovat
gigin
V pohodě :)) LL hraje velmi dobře. Zaslouží si...
Reagovat
tommr
takovej vyrovnanej boj jsem nečekal ani náhodou. Není Tipsarevic nějak indisponovanej - připadá mi dneska úplně bez energie?
Reagovat
smazaný uživatel
Je zřejmě otrávenej, že Lacko přestal kazit...:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Práveže Lacko je ten, čo mal pred zápasom problémy s členkom, ale vraj sa to už lepší. Škoda toho druhého setu, ale treba vyhrať piaty teraz :)
Reagovat
Pe3k
Pokud Tipsa prohraje, může si udělat další tetování. Třeba Lacko owns me in fift set - its beautifull :D
Reagovat
Pe3k
Djokovic je neuvěřitelná tenisová mašina. Pokud bude takhle hrát, nemůže s nikým prohrát. Na tomhle povrchu určitě ne. Největší šanci má asi Murray, ten by ale musel porazit Del Potra a Federera...
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť se dnes ani moc nenadře, Ryan podělá, co může...
Reagovat
Pe3k
No nvm ty údery od Novaka jsou tak kvalitní, že Ryan kazí protože musí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. S takovouhle formou., na tomhle povrchu na něj asi nikdo mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě je tam i spousta vynucených chyb, to máš pravdu. Navíc Nole skvěle podává (z toho mám asi největší radost, jak moc zlepšil servis)...ale Ryan dělá hodně nevynucených chyb.
Asi slyšel, že si na něj tito vsadil a je z toho nervozní:-D:-(...
Reagovat
tito
Ten sranda tiket je to poslední, co by mne trápilo. Souhlasím s Pe3k. Já být budoucím soupeřem a vidět tenhle zápas, tak snad ani nenastoupím. :-)
Reagovat
spaniel
Lackooooo
Reagovat
gigin
Tvl... se z toho po.... :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky:-(
Reagovat
spaniel
Krásně to trefuje, 5 set si to určitě zaslouží, Janko neví co má dělat.
Reagovat
tito
Já tedy taky. Myslím Janka. O Harrym radši ani nemluvím, doufám že ho po dnešku ještě bude bavit tenis....
Reagovat
spaniel
Lacko teď jak z partesu, něco v něm je.
Reagovat
smazaný uživatel
talentu má spoustu, ale ta palice...
Reagovat
smazaný uživatel
http://brokenatlove.tumblr.com/image/40526615049

Tvářim se na to jak ten chlápek úplně vlevo:-D:-)
Reagovat
gigin
Fajňučké foto :)))
Reagovat
UnrealTom
Radek je borec jak cyp porazil Troického s kterym prohrával už 0:2 na sety, teďko smetl Lopeze fakt paráda i kdyby příště už vypad asi jako že jo pač někdo někde psal že bude hrát s Novakem, tak stejně Radku respect
Reagovat
smazaný uživatel
Unreal Radek...
:-)
Reagovat
carolyn
Štěpec se zbláznil, né? :-D
Reagovat
spaniel
Kolik Lacku je potreba k promeneni jednoho breakballu?
Reagovat
smazaný uživatel
Lacko na bb: 0/8
Tipsa na bb: 2/2
:-D Jinak je to fajn match!
Reagovat
gigin
gratulka!! Mám z tebe opravdu radost. Jestli dneska porazíme Harryho, tak na nás čekáš ty. Nabuzený, bez zábran.. Opravdu super :((
Reagovat
Bob
tak skonci ve 3. kole. taky dobry. Nole ale musi vyhrat, takze zadne ulevy :))
Reagovat
gigin
Jasně Bobe, ale začal jsem pochybovat o lehkosti Noleho losu :-O Jsem hrozný tragéd, vím :((
Reagovat
tito
Pochybnosti? Pochopitelně. Jsi realista. Harry bude kousat. :-)
Ale tragéd jsem já. Depresivní. Marvin...
Reagovat
gigin
Ty si běž hlídat tikety, gamblere!! :DDD
Reagovat
tito
Netřeba - už je splněno. Vše ostatní bude navíc. :-)
Reagovat
gigin
Tvl, to byly zase nervy!! Ajde Ana!! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To teda byly! :D Já jsem akorát vstal, když Sam prohrála a pak to přepli na Mashu, která hrála ve stejný čas jako Ana. Zatímco Masha opět nadělovala kanáry, komentátor mě strašil zprávami, že Ana ve 2. setu ztrácí... Pak to Masha dotáhla a přepli na Anu. Ten konec 2. setu opravdu nevypadal dobře, Ana hodně chybovala. Začátek třetího se naopak povedl. Ty gemy byly hodně vyrovnané, ale většinou ve prospěch Any. Trochu mě zneklidnilo, když Ana nepotvrdila brejk za stavu 4:1. Kdyby se jí to povedlo, asi by vyhrála rychleji... Ale hlavní je, že to vyšlo. Při těch důležitých gemech na podání za stavu 4:3 a 5:4 to Ana zvládla bravurně. Chan byla dost nepříjemná soupeřka. Tušil jsem, že když postoupila z kvalifikace a v 1. kole porazila Danielu, tak asi něco umět bude. Od základní čáry hrála nepříjemné dlouhé míče a byla hodně dobrá na síti. Nebylo to proti ní jednoduché, ale jsem rád, že to Anička zvládla. :)

Mimochodem, ve 3. kole nás čeká srbské derby... AJDE ANA!!! :)
Reagovat
gigin
Jj, Dáma x Ana!! Tlačím Anu, to je jas!!! IDEMOOO!! :DD
Jinak teda Mária jede!!! Klícky neustále otevřené a kanáři lítají, jak o dušu :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ten Feliciano Lopez, ktery verejne do medii kritizoval rozhodnuti kapitana spanelskeho tymu nasadit do rozhodujiciho zapasu finale Davis Cupu, Nica? Je to ten namysleny frajirek, co se chvastal, ze Radka na hardu zvladne? Nico aspon uhral set :DD A jestli byl zraneny, nemel hrat...
Reagovat
VlS
Jo, je to ten - Magerka tě zabije :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, to mě ani nenapadlo, tak jsem zvědavej na jeho vyjádření :))
Reagovat
darek.vrana
Přesně, taky mě to napadlo:). Tak aspoň se španěláci nemusej tak trápit tím co by kdyby...
Reagovat
smazaný uživatel
moc pěkná a trefná poznámka. Já jsem si v Praze jen a jen přál, ať Lopez nastoupí, protože jeho výsledky v poslední době je jedna velká, ukrutná zoufalost.
Reagovat
carolyn
Přesně to jsem si taky říkala. A jistě se i trochu ulevilo Amlmagrovi, na ešp stránkách psal, že to co o něm někteří(Lopez) říkali po DC mu ublížilo. Ale že ho to zase naopak nakopne do nové sezony o to víc máknout. Tak jsem zvědavá na Feliho ted :-)
Reagovat
Pe3k
Krása pánové.
Reagovat
vendulkabendulka
Radek je ve tretim kole! Naprosto suverenne, ale je potreba rict, ze Lopez byl asi zraneny, ke konci uz se tam jenom motal.
Reagovat
smazaný uživatel
Néé, Južnyj, co mi to děláš? Těšil jsem se na 3. kolo s Keiem. Aspoň ale Kei udělá 4. kolo minimálně a moc bodů neztratí. Moc se těším na zápas David - Marcos, to bude lahůdka.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdo! Az skoro nuda, ale kvuli mne se na dramaticke umeni opravdu, ale opravdu davat nemusis, dalsi hvezda uz vysla.. ;-) Takze ted radeji Jurgen? Uvidime..
Reagovat
VlS
:-)
Reagovat
VlS
Modrej ptáčku, nevíš co je s Psiskem? Mi je tak nějak smutno, když tady nejste i s Vlkem, stejská se mi po lese :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pes nam zdrhl do realu.. ;-) A chapu! Jinak mne je smutno i na hristi, kdyz ma o LAJNU min... :-(
Reagovat
VlS
I Matej na pouť by se hodil , nooooooooooooooo
Reagovat
Fandina
a gratulace veliká. Jen tak dál Tome. Super gratulace.
Reagovat
vendulkabendulka
Jeste ten Radek kdyby to dneska zvladl, tomu to hodne preji. A za pul hodinky hraje Kris.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace:-))
Ale ty kraťasy vyměň!:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist