Berdych přehrál i Monfilse. O finále si v Roterdamu zahraje se Simonem

13. 2. 2015, 14:13
Aktuality 158
Tomáš Berdych v Rotterdamu porazil hladce ve dvou setech Gaëla Monfilse a i na třetím letošním turnaji postoupil do semifinále. V něm český obhájce titulu narazí nečekaně na dalšího Francouze Gillese Simona, který dnes vyřadil nasazenou jedničku Andyho Murrayho.
Tomáš Berdych (© abnamrowtt.com)

Tomáš Berdych začal proti Gaëlu Monfilsovi stejně jako předchozí dva zápasy proti Kamkemu a Seppimu skvělým nástupem. V prvním setu udělal pouhé tři nevynucené chyby, byl suverénní při svém podání a po 24 minutách měl první set v kapse.

Na rozdíl od předchozích dvou kol si tentokrát nevybral žádnou slabší chvilku ve své hře, nicméně i tentokrát měl potíže.

Za stavu 1-1 při podání soupeře Berdych po bekhendu podklouzl a ošklivě spadl. Chvilku ležel na zemi, Francouz přelezl síť, s českým hráčem si plácl a podal mu raketu. Naraženou levou ruku si Berdych nechal zkontrolovat od fyzioterapeuta, na pravé hrací ruce měl odřeniny.

Statistiky zápasu
Berdych - Monfils
7
esa 7
0 dvojchyby 2
88 % úsp. 1. podání 65 %
32
winnery 17
13 nevyn. chyby 11
6/10 hra na síti 4/10
3/9 brejkboly 0/0
čas: 71 minut

Rozhodit se tím ale nenechal a pokračoval ve velmi dobrém výkonu a utkání směřovalo k rychlému konci. Berdych sice za stavu 4-2 a 40-0 nevyužil žádnou ze tří šancí na brejk a v devátém gamu neproměnil mečbol, při svém servisu, po němž za celý zápas nečelil brejkbolu, však zápas bez problémů ukončil a zvítězil 6-1 6-4.

Devětadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí se i ve svém třetím zápase v Rotterdamu dostal nad hranici třiceti vítězných úderů, dnes navíc znovu dokázal minimalizovat i počet nevynucených chyb, tentokrát na pouhých třináct. Vzájemnou bilanci s Monfilsem vylepšil na čtyři výhry a jedinou porážku.



Sedmý hráč světa Berdych na podniku ATP 500 v Rotterdamu obhajuje loňský titul, kterých má na kontě - po posledním podzimním triumfu ve Stockholmu - celkem deset. Zopakovat triumf z předchozí sezony se mu v minulosti ještě nepovedlo.

Letos Berdych vyhrál dvanáct ze čtrnácti utkání a i na třetím turnaji postoupil minimálně do semifinále. Na Australian Open v něm neuspěl, v Dauhá prohrál ve finále s Ferrerem.


O finále v zemi tulipánů si Berdych zahraje s Gillesem Simonem, s nímž prohrává ve vzájemné bilanci 3-6. Francouzský tenista dnes překvapil výhrou 6-4 6-2 nad nasazenou jedničkou a šampionem z roku 2009 Britem Andym Murraym, kterého porazil teprve podruhé a poprvé po předchozí sérii dvanácti porážek v řadě.

Čtvrtý hráč světa Murray dnes podal velmi slabý výkon, zahrál pouze patnáct winnerů a spáchal 27 nevynucených chyb, zatímco Francouz chyboval pouze dvanáctkrát.

"Trápil jsem se s většinou úderů a měl jsem mizerný začátek," komentoval svůj výkon Murray, který v Rotterdamu získal titul v roce 2009. "Přišlo mi, jako by pro mě v tak pomalých podmínkách bylo těžké trefovat míč. Timing jsem měl úplně mimo. Simon je špičkový hráč, který se většinu kariéry pohybuje v top 20. Žádný z těch zápasů, ve kterých jsem proti němu zvítězil, jsem nevyhrál snadno. Bojuje až do konce a miluje, když se výměny natahují - to je jeho hra. Necítil jsem se unavený, ale nezačal jsem dobře a od základní čáry jsem ve výměnách udělal spoustu chyb," dodal.

"Prohrál jsem s Murraym tolikrát, že se vůbec nebojím," konstatoval vítěz utkání Simon. "Znám jeho hru tak dobře, že mě nemůže ničím překvapit. Vím, co od něj čekat, stejně jako on ví, co čekat ode mě."

Ve druhém semifinále proti sobě nastoupí rovněž dva nasazení tenisté, druhý hráč v pavouku Milos Raonic z Kanady a čtyřka Stan Wawrinka.

Švýcar v obou předchozích zápasech na turnaji musel postup vydřít a nyní ho čekal přemožitel Grigora Dimitrova Gilles Müller, ovšem proti němu už Wawrinka uspěl bez ztráty setu. Vyrovnanou první sadu získal favorit v tie-breaku, a přestože v úvodu dalšího dějství ztratil čtvrtý nasazený tenista servis, další třísetové drama diváci neviděli. Wawrinka si vzal podání okamžitě zpět, další brejk přidal v šesté hře a náskok už si pohlídal.

"První set byl hodně těsný, ale ode mě to byl dobrý zápas. S každým utkáním se lepším," pochvaloval si švýcarský tenista. "S mojí hrou nic v nepořádku nebylo, jsem spokojený s tím, jak to probíhalo. Gilles má tak dobrý servis, že není moc šance mu ho sebrat. Musím si tuhle úroveň udržet i v semifinále, nic nebude jednoduché."

Také v souboji o finále narazí Wawrinka na vynikajícího servismana, byť dnes Raonic v souboji se Sergijem Stachovským ztratil v úvodním setu své podání hned dvakrát. Po zbytek zápasu už si šestý hráč světa všechny servisy pohlídal a za hodinu a půl zvítězil 2-6 6-3 a 6-4.

S Wawrinkou se Raonic utká počtvrté v kariéře, na první vítězství nad Švýcarem stále čeká.

| ATP 500 ROTTERDAM |
Nizozemsko, tv. povrch / hala, 1,600.855 eur
páteční výsledky (13. 02. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Berdych (3-ČR) - Monfils (Fr.) 6:1, 6:4
Simon (8-Fr.) - Murray (1-Brit.) 6:4, 6:2
Raonic (2-Kan.) - Stachovskij (Ukr.) 2:6, 6:3, 6:4
Wawrinka (4-Švýc.) - Muller (Luc.) 7:6 (7:3), 6:3
Semifinálové dvojice: Simon - Berdych, Wawrinka - Raonic
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

158
Přidat komentář
tommr
Tomáš Simona doslova spláchnul. Ve druhým setu získal 4 čistý hry! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fantastický výkon :)
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do finále. Tomáši pojď !!! :)
Reagovat
VlS
normálně strach
Reagovat
lars
tak se na nej nedivej , kdyz dostavas strach :))
Reagovat
lars
kdyby takhle smaznul Muru :))
Reagovat
tommr
já jsem mnohem radši za skalp Simona, kterýmu má Tomáš ještě hodně co vracet ... :)
Reagovat
kada.tom
WOW
Reagovat
kada.tom
6-2 5-1 ... tak a doservírovat a je to :-)
Reagovat
PetaM
Kdysi jsem Tomáše moc nesledoval, fandil jsem mu a tak, jeho FH byl vždycky neuvěřitelný luxus, ale přišlo mi, že BH není tak dobrý, a že z něho moc kazí a je málo agresivní. Ale od příchodu nového kouče je to úplně jiný Tomáš. Ve všech stránkách neuvěřitelně našlapaný, ohromné zlepšení především z BH ... Nevím, čím to je ... Kdysi jsem jeho zápas po pár desítkách minut vypnul, protože to byla celkem nuda, ale teď ... Vtáhne mě do zápasu a koukám až do konce ... :) Krása :)
Reagovat
EllNino
je to tím, že díky zlepšenýmu pohybu má na ten BH o trochu více času, tím pádem si může dovolit takovej luxus, jakým je BH down the line, kterej ale hodně souvisí i s psychickou pohodou ... v dobách nejlepší slávy Jeleny Jankovic to byl její obávanej úder, bylo to tím, že si na něj věřila, v dnešní době od tohoto úderu hodně upustila, ale stále je to jeden z nejkvalitnějších BH na WTA :) ...Tomáš BH hodně zlepšil, ale nejen to, ty FH se spodní rotací ven z kurtu jsou dokonalý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že hlavní důvody zlepšení jsou tyto faktory:
a) zlepšený pohyb, z toho plyne, že udery zahraje čistěji
b) hraji více variabilně a agresivněji
c) perfektně ušitá strategie Valverdu
d) změnu mu prospěla psychicky, zlepšení mu dalo novou chut do hry a sebedůveru, že může jit ještě nahoru a snad i vyhrát ten toužený GS
Reagovat
tommr
podle mýho názoru je za tím změna trenéra ... :)
Reagovat
EllNino
to každopádně, jsou to spojené nádoby, novej impulz, nový obzory, novej pohled na hru a tím zvýšený sebevědomí, tím lepšáí pohyb, tím lepší bh ....atd :))
Reagovat
tommr
A Tomáš už má potvrzenej brejk k dobru i ve druhým setu. V posledních dvou hrách neudělal Simon ani jeden fiftýn ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
.pěkně Tome
Reagovat
kada.tom
a brejk zase hned za začátku setu, tak to chce už "jen" udržovat :-)
Reagovat
EllNino
Tome, to je super, lepší FH, super pohyb a VÝBORNEJ Bekhend ! :) krásna pohledět :)
Reagovat
tommr
Tomáš zatím hraje velice dobře a je jasně lepší než Simon. Doufám, že zachytí nástup do druhýho setu, protože Simon se určitě ještě pokusí zápas zvrátit ... :)
Reagovat
kada.tom
tak tak, chce si to pohlídat úvodní hry 2. setu a ukázat Simonovi, že nemá dneska šanci :-)
Reagovat
tommr
zvlád to na jedničku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, 1. set doma a znovu ztráta jen 2 gamy :)
Reagovat
kada.tom
Tomáš zatím hraje úchvatně.
Simonovi nedal zatím jedinou šanci.
Reagovat
SwissMaestro
Radost pohledět. Dříve jsem se na Tomáš nevydržel dívat, ale tuhle sezónu jeho zápasy vyloženě vyhledávám a těším se na ně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, je to bezchybný výkon. Až si říkám, kde se to v něm vzalo. Výrazně lepší pohyb a obrana, užsné returny ala Djoker
Reagovat
tommr
Tomášovi opět vyšel skvěle úvod když už ve druhé hře soupeře brejknul. A to už Simon ved při vlastním podání 40:0 ... :)
Reagovat
kada.tom
mám dojem, že Simona vytrhl z koncentrace ten okamžik, kdy se na kurtu nějak zadrhl a pak si ohmatával lýtko ... ale nevím, nemusí to nic moc znamenat :-)
Reagovat
tommr
je to možný. Zápasy vyrovnaných soupeřů často rozhodujou maličkosti ... :)
Reagovat
kada.tom
pěkně, Tomáši!
brejk hned na začátku, tak potvrdit servisem a jedem pro 1. set :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojď Tome!
Reagovat
kada.tom
ááá Moscarella bude řídit Tomášovo SF :-)
Reagovat
SwissMaestro
Ale teda Simon se zachoval mnohem "lidštěji" k tomu klukovi jak je hráči vždycky vedou z tunelu... :D
Reagovat
kada.tom
hmm, Tomáš si na tohle moc nepotrpí, to je fakt :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Veril ze Gillese da s jeho formou a stylem hry. Jeho pomaly 2. Servis s malym spinem se da dobre returnovat. Horsi to vsak bude v pripadnem finale s Wawrosem, tam si nevyberes pres co ho tlacit. Vsechny udery ma top
Reagovat
smazaný uživatel
ve finále bude Raonic :)
Reagovat
spaniel
Presne tak. Berdych - Raonic ve finale. Berdych obhaji.
Reagovat
janek_da
Me neprijde Raonic na tomhle turnaji nejak extra presvedcivy.
Reagovat
spaniel
Pokud se dostane do semi bez toho, aby hral dobre, pak je na tom dobre a sanci ma. Navic povrch hodne rychly, staci kdyz mu pujde podani. Stanovi snadno utíkají sety, bude to mit tezke.
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka mě příjde výrazně lepší. Raonic hraje, kromě podání, dost nevýrazně. Jeho obyháné forehandy jdou z 90% do backhandu a z backhandu hraje až hodně slajzů. Pokud nebude výrazně nadprůměrně podávat, Wawroš ho dá
Reagovat
Stan_Borowitz
jednoznačně nejpohlednější čtvrtfinále. Tenis, kteří chtějí mnozí vymýtit neustálým zpomalováním povrchů, aby se hrálo 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, 3x forhend křížem, 1 x forhend po lajně, 2x bekhend křížem, 1 x bekhend po lajně, ... aut
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDD
Reagovat
VlS
Tak, a teď jsi nás ukřižoval :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
No, chtěl jsem vás spíš zlajnovat, ale tohle taky není špatný :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD))))
Reagovat
smazaný uživatel
bozi.. :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, ten forehand po lajne je divácky atraktívny úder..
Reagovat
mrafe
tak uspání je to ideální ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
looooooool
Reagovat
Marduch
No kdyby to vypadalo takle, to by bylo ještě fajné, protože údery po lajně jsou v reálu k vidění ještě mnohem méně, a to i v úplný špičce :(
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy x Kwery...uf;)
No zkusim...
Reagovat
smazaný uživatel
no, zastesklo se mi po "ulajnovani ukrizovanim".. :-))) John totalne podelany TB.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
ja to nezvladl...a jak jsem rano videl, John taky ne...
az ted jsem zvladl aspon koment...;)
Reagovat
Mayo
Tak zajtra by mohol Simon upinkať Berdyša.
Reagovat
Cico93
;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Přál jsem mu to, neskutečná jízda. A Amíci se konečně dočkali, takže bude na Mikaelu o trochu menší tlak.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad to Mikaela taky dá. :)
Reagovat
Cico93
zajtra ju potlačime k zlatu.
Reagovat
Cico93
Je to môj najobľúbenejší lyžiar. Tá 2 jazda nemala chybu. Marcel si bude musieť počkať.;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Marcel to přežije :) Na svůj věk už toho má dost. Já doufám, že Ted ještě neřekl poslední slovo, ale bude to mít těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se díval... Je to BOREC! :)
Reagovat
kada.tom
je to borec!!
Reagovat
VlS
Je to borec
Reagovat
darek.vrana
Proměna tomáše je letos neskutečná. Nevím, jestli to může dělat ten trenér, ale je to fakt o třídu jinde. Dřív jsem měl pocit, že je jeho hra pomalu nejnudnější na okruhu, ale letos mě neskutečně baví. Střílí to tam do stran, žádný stereotyp, navíc mi přijde, že má i větší vůli po vítězství. Se Simonem mu i přes tu špatnou bilanci věřím, toho prostě musí vystřílet. Letos je to úplně jiný model. To nebude pinkaná jako loni, ale vraždění neviňátek!
Reagovat
smazaný uživatel
Nejvic se mne libi jeho "progres" na BH!!! Proste si ten FH stale neobiha za kazdou cenu, uz to i celkem nudilo;) Hned to dostava jiny riizzz.;) Jo... jde mu to;)
Reagovat
EllNino
jojo a hlavně BH po lajně, kdy si ho spinem podrží v kurtu, nebo ty forehandy s boční a spodní rotací, který se krásně vykroutí ven, prostě nový prvky, který jsou teď skvělou zbraní :))
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
darek.vrana
A taky return! Jeho donedávna nejslabší úder je najednou silná zbraň. A taky o něčem vypovídá, jak vyhrává zápasy s horšími nebo i s hráči těsně za ním hladce. To dřív nebývalo. Teď tam sází kanáry, 6:1 jak na běžícím pásu. Takhle to obyčejně rozdávají jen Djokovič, Nadal a (možná) Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
A občas taky kanára i dostane. :)
Reagovat
darek.vrana
Taky pravda no... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mute nezlob;)
ve finale dostal i Andy...
...jinak k minulorocni trave a finale AO15,
mate u mne se skotakem vroubek;)
Reagovat
smazaný uživatel
Njn. Kanár sem, kanár tam. :D
Tak snad to letos na trávě vynahradí.
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Dela mi starosti v tve vete to slovo snad;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale zase ne tak často jako Nadal.
Reagovat
panzer.dragon
teď mě tak napadlo, nebude rekord v počtu účastí na OH pokud bude fedex v riu 2016?
Reagovat
smazaný uživatel
V tenisu???
Urcite to rekord bude...tomu nejaky ten rekord chybet nemuze...
Reagovat
panzer.dragon
jo v tenisu, jestli někdo byl víckrát za tenis na olympiádě..?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim to jiste, ale pokud se nenajde nejaky deblista...tak opravdu asi pochybuji, ze nekdo tam casteji byl...ale myslim, ze za chvilku by se mel objevit nick Roger_Federer;)
A ten to bude vedet na sto pro...nebo Spaniel tyhle veci ma taky v maliku...
Reagovat
Roger_Federer
nevim:)
Reagovat
ipko
žeby Stachovskij porazil Miloša? 1.set bol jasne jeho, ale Miloš sa už chytá..
Reagovat
panzer.dragon
ten berďa jede, s takovouhle fazónou pude nahoru, k tomu ten valverdu co by mu moh pomoct s psychikou a bude světová trojka
Reagovat
gigin
A kdo bude dvojka? Jasný, že RF bude jednička. Ale ta dvojka je mi nejasná.
Reagovat
panzer.dragon
v těhle věcech mam jasno, hewitt :-)

v počtu po sobě jdoucích týdnů je celkem jasně před rafanem i djokerem
Reagovat
panzer.dragon
na number one
Reagovat
smazaný uživatel
RBA
Reagovat
panzer.dragon
souhlasíš, že je hewitt úspěšnější než murray? to je jasný ne?
Reagovat
gigin
random: :DDDD
panzer: No Hewitt byl jednička jas. Můra ne. GS mají stejně, v počtu vítěžství vede Můra o jeden 31/30. Tak si vyber no.. :))
Reagovat
gigin
v počtu vyhraných turnajů, špatně jsem to napsal
Reagovat
smazaný uživatel
Na GS 2-2. Titulů celkově bude mít víc Murray. Murray má OH, Hewitt 2 TM. Navíc Hewitt byl no.1. Takže asi ano. Hewitt je úspěšnější.
Reagovat
panzer.dragon
jasný no, plus nadal by měl využít toho, že je hewitt na okruhu a jít ho poprosit aby ho hewitt naučil jak bejt aspoň rok v kuse světová jednička..
Reagovat
smazaný uživatel
No neni Hewitt uspesnejsi....OH na trave je minimalne za dva GS (OH na trave uz nebude...a jestli jo, tak zase v Britanii, ale otazka, jestli se toho vubec dozijeme, je to raritka...to Hewitt nema...)...krom toho porad zapominas - je tu lepsi - a to o dost - ten komedialni talent...
Takze uspesnejsi je uz Andy...
Reagovat
smazaný uživatel
jako mozna nam nekdo napadne tu Andyho ctyrhru bez GS, tam ma Hewitt taky GS >;-O... Sakra, kde to splasil...klokan
Takze to OH na trave je min. za 2GS a 2GS ve ctyhre...
No...a je to...
Reagovat
SwissMaestro
Moc filosofie - Hewitt je jasně lepší :D
Reagovat
SwissMaestro
jo a jinak HEwitt ma oproti Andymu jeste Davis Cup, ne?
Reagovat
panzer.dragon
jj, a byl dvakrát atp player of the year
Reagovat
Roger_Federer
Pokud jsou OH na trave za 2 Gr, mel by se Rogerovi zapocitat 18Gr, byl tam ve finale.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš potvrdil na twitteru, že zápěstí je v pořádku, odnesl to jen pár škrábanci :) To je dobře.
Reagovat
PH94
Taky jsem dnes moc zvědavý na zápas mezi Wawrinkou a Mullerem. Mullera jsem začal nějak víc registrovat až letos a musím říct, že ta jeho hra mě neskutečně baví. Možná bych ho dnes i mírně favorizoval
Reagovat
smazaný uživatel
vede si letos zatím až překvapivě dobře a dneska by vážně nemusel být bez šance.
Reagovat
rod_laver
I?ve been back on the practice courts for the last couple of days. Very excited to be back on the ATP World Tour at the end of the month. Below will be my schedule for the next few months:

23 Feb: Dubai
12 March: Indian Wells
12 April: Monte Carlo
3 May: Madrid
10 May: Rome
24 May: Roland Garros
15 June: Halle
29 June: Wimbledon

I am currently working on my summer and fall tournament schedule and as soon as I have it finalized, I will release it. I?m looking forward to a great 2015!
Reagovat
gigin
Tak to vyvrací teorii rfevera, že nebude hrát MC, Madrid, Řím. Prej ho antuka už nepotřebuje. Miami nic jo? Nebyl nacucaný, když ten scheduling tvořil?
Reagovat
VlS
V Miami žijou jen důchodci :-))
Reagovat
SwissMaestro
Stačí aby v IW vypadl předčasně a v Miami bude :D
Reagovat
Mayo
Preboha to čo robil ten Murray, že dostal tak jasne, nesledoval som to
Reagovat
Kozoroh
V předchozích dvou zápasech (Madrid 13 a Acapulco 14) na něj Simon vlítl, ale Murray oba duely ještě zvládl otočit. Dnes uż se to nepovedlo.
Murray mohl ziskem titulu předskočit Nadala v žebříčku, takže můžeš být spokojený, že se tak příští týden nestane.
Reagovat
Mayo
Tak mne je jedno ci bude Rafa treti alebo stvrty...rebricek neriesim...buď tituly alebo nič...asi sa Andy bude opat sustredit hlavne na GS
Reagovat
lars
lekl se odvety s Tomasem :))
Reagovat
VlS
viděl jsem to až ze záznamu, parádní výkon
Reagovat
Stan_Borowitz
Simon - Murray. Koukal jsem na to jen občas, ale zahlédl jsem jednu delší výměnu, kde se naprosto stereotypně asi čtyřikrát zopakoval stejný vzorec pohybu míče, tak jsem si přitom vzpomněl na jednu hru z dětství:

https://www.youtube.com/watch?v=-vbGBlxVxcQ#t=67
Reagovat
Stan_Borowitz
My to dokonce hrávali na zelené obrazovce, tam ta podobnost byla ještě nápadnější...
Reagovat
spaniel
Tady je to dovedene dal :)

https://i.chzbgr.com/maxW500/3575569408/h56056544/
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Jj, světlá budoucnost tenisu, kterou si (prý) žádají diváci...
Reagovat
Fandina
Ze Simona radost nemám, vždycky nějak Berďu upinkává, ale doufám, že se Berďa na něj nějak připraví a vyhraje. Vzhledem k Danimu jsem zase až tak o utkání s Berďou nestála. Tak držím palce Berďo. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
vzhledem k Danimu jsem o utkání s Andym zas tak nestála ... oprava!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že hodně důležitý faktor může být berduv return, který mu od začátku roku píše a i zde tak dostal všechyn hráče hned v uvodu pod tlak.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska by ještě Muller mohl vyprovodit Wawrinku, Raonic si to asi pohlídá. Finále Berdych-Raonic je teď možná o něco pravděpodobnější.
Reagovat
tommr
nechci to zakřiknout, ale moc by se mi líbilo finále Berdych vs. Muller ... :)
Reagovat
janek_da
Dyk ti ani nemusíš psát koho si ve finale přeješ. Stačí mrknout na žebř.
Reagovat
tommr
tentokrát mi křivdíš. Mullera si přeju hlavně z toho důvodu, že s ním Tomáš ještě nikdy na okruhu nehrál ... :)
Reagovat
janek_da
To si děláš srandu? Pravda, je tam ještě Stachan. Tak soráč.
Reagovat
Stan_Borowitz
má strašně divnej hlas.
Reagovat
kada.tom
ano, Gianluca Moscarella - zápasy si užívá a nabízí všem kolem jedinečný zážitek v podobě svého neotřelého rozhodcování :-) hlas + to, co říká (např. když někdo chce jestřába, tak říká celé jeho/její jméno) + je strašlivě aktivní => spolu s Lahyanim je to u mě TOP u rozhodčích :-)
Reagovat
spaniel
Nastydly kastrat?
Reagovat
George_Renel
Simon je sice pro Toma hodně nepříjemný, ale v současné formě určitě hrazelný.
Reagovat
tommr
já spoléhám na novýho kouče, kterej by moh Tomášovi naordinovat správnou taktiku. Herně je Tomáš jasně lepší, ale obvykle se nechá od Simona vyvést z tempa a rozhodit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Berdych-Simon. Víc asi neřeknu.
Reagovat
tommr
lepší Simon než Murray i když na Simona Tomáš moc neumí. Letos by ale tu nepříznivou bilanci už moh konečně zlomit ... :)
Reagovat
kada.tom
Simon vyřadil Andyho!
Takže Tomáš zítra bude mít možnost proti Simonovi vylepšit bilanci 3-6.
Reagovat
kada.tom
Moscarella je páán :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andymu tadyten povrch vubec nevyhovuje. Je na nem strasne slabej, i Simon ho prehraje v agresivite. Andy tam jen beha a brani se...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdu jsem nevidel, podivam se vecer na catch up, ale musel hrat famozne. Kdyby ho vcera Ital nesejmul micem do krku, myslim ze by take vyhral ve 2 setech. Vaverdu se ukazuje, ze je oprvdu v postaveni herni taktiky perfektni a chvale Lendla nebyla do vetru
Reagovat
tommr
no dneska byl ten pád o mnoho horší než to včerejší nastřelení míčkem a na Tomášovi to nezanechalo žádný stopy (když nepočítám ty odřeniny) ... :)
Reagovat
kada.tom
To jsou věci v Rotterdamu - že by Simon poprvé od roku 2007 porazil Andyho? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Obranare nemam rad s vyjimkou Simona, ten posadi vetsinu micku pred baseline, dokaze zprotivit tenis kdekomu, kdyz ma den
Reagovat
Kozoroh
Uvidíme. V posledních dvou vzájemných zápasech (Madrid 13 a Acapulco 14) ovněž Simon na Murrayho vlítl, ale nedotáhl oba zápasy k triumfu. Dnes to však může být jiné, neboť v druhém setu má Simon náskok dvou brejků a hráč jeho úrovně by tak dobře rozehraný duel neměl ztratit.
Reagovat
Pe3k
Pěkně ho vyškolil a pak si pěkně zařval. Mám pocit, že řval i Murray (i když ten řve pořád) :D
Reagovat
George_Renel
zatím velmi slabě. Možná mu tam schází fuckující Kim ;-))).
Reagovat
Stan_Borowitz
Fucking French je už otřepané, to by ji tak nebavilo. Nadávání na Čečence je víc cool.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc v race už Tomáš nahrál přes 1000 bodů, to je hodně slušné na začátek roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Simon čistou hrou break, začíná to zajímavě.
Reagovat
kada.tom
a v 1. setu už má ty brejky dva
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš letos ve všech 17 zápasech neztratil ani jednou první set, z toho 10x si v něm neprohrál víc jak 2 gamy. (ale očekávám, že po tomto prohlášení hned zítra první set ztratí, jak to tak bývá)
Reagovat
smazaný uživatel
blbost, už ho jednou ztratil :D Pardon. Nečtěte to :D
Reagovat
gigin
Kuwa, já už jsem to četl 5x, nejeb mi mozgy :DDDD
Reagovat
PH94
Nechci to nějak přecenovat, ale takovou hru, kterou Tomáš předvádí na začátku tohoto roku, jsem od něho snad ještě neviděl
Reagovat
Stan_Borowitz
Určitě. Pokud nepoleví, vidím ho jako jednoho z favoritů na WB. každopádně doufám, že bude mít v pavouku Rafu :-)
Reagovat
PH94
S takovouhle hrou na WB rozhodně bude šance :) Jo jo taky doufám, že bude mít Rafu pěkně u sebe :D
Reagovat
PH94
*nebude
Reagovat
PH94
omg :D napsal jsem to dobře :D
Reagovat
Mayo
dostane Andyho a pôjde na párky Berďa
Reagovat
George_Renel
Trochu sis ta jména popletl.
Na párky šel Andy. Tedy spíše na fish&chips. ;-)
Reagovat
PH94
Užasnej výkon :)
Reagovat
kada.tom
Tomáš v SF - dobrá práce, dneska krom té ruky pod tělem v pádu bez obav, Gael dneska tak nekousal :-)

V SF Andy nebo Simon ... no, nebude to lehký, proti Andymu by to mohla být zajímavá odveta za melbournské SF nebo Simon, proti kterýmu se Tomášovi až tak nedaří.
Reagovat
PetaM
Gratulace :) A teď na Andyhooooooooooooo!!!! :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
a Dani se mi líbí čím dál víc... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovi, a teď jsem velmi zvědavá na to, koho porazí v semifinále. S Murraym by to mohla být pěkná odveta :)
Reagovat
smazaný uživatel
*zvědavý
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi ženská? Já myslela, že jsi mužského rodu..??? To je ale binec :)
Reagovat
smazaný uživatel
mrkni hore :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist