Berdych prolétl do čtvrtfinále, čeká ho Nadalův přemožitel Verdasco!

10. 5. 2012, 15:53
Aktuality 131
ATP MADRID - Necelé tři týdny před začátkem French Open se Tomáš Berdych na antuce rozehrává do vynikající formy. V Madridu se český tenista dostal už do čtvrtfinále poté, co dnes smetl Francouze Gaela Monfilse. V dalším utkání se střetne s Fernandem Verdaskem, který se postaral o překvapení; v rodném městě udolal krajana a světovou dvojku Rafaela Nadala a připsal si první výhru v 15. vzájemném souboji.
Tomáš Berdych

Na zápasy se světovou čtrnáctkou Gaelem MonfilsemTomáš Berdych příjemné vzpomínky, vyhrál totiž oba dosavadní vzájemné duely. Dnes rodák z Valašského Meziříčí přidal třetí výhru, na kterou se navíc příliš nenadřel.

Už první dvě hry naznačily, jak se zápas bude vyvíjet - český tenista nejprve získal čistou hrou své podání a pak Monfilsovi sebral jeho servis. Tím byl úvodní set v podstatě rozhodnutý, protože Francouz uhrál při Berdychově podání jediný míč. Hrozbě ztráty servisu nečelil Tomáš Berdych ani v následujícím setu, který začal už třetím brejkem, po kterém už se Monfils nedokázal vrátit do zápasu. V páté hře ztratil 14. hráč světa podání znovu a po 50 minutách si Berdych vypracoval mečbol, který vítězným úderem proměnil.

Fernando VerdascoVerdasco vyřadil Nadala!
Před šestým letošním čtvrtfinále už Berdych zřejmě plánoval taktiku na neoblíbeného soupeře Rafaela Nadala, španělská hvězda však dnes přes 3. kolo neprošla. Na druhého hráče světa si vyšlápl krajan Fernando Verdasco, který po 3 hodinách a 7 minutách boje zvítězil 6-3 3-6 7-5.

Berdych má se svým čtvrtfinálovým soupeřem Verdaskem aktivní bilanci 9-4, přičemž loni ve třech zápasech s o dva roky starším Španělem neztratil ani set. 

Verdasco Nadala až dosud nikdy neporazil, a to spolu hráli již 14krát. Na antuce dokonce proti antukovému králi neuhrál ani set. Jenže v Madridu, kde se Verdasco před více než 28 lety narodill, se letos poprvé hraje na netradiční modré antuce a favorité na ní mají problémy. Jedním z kritiků je i Nadal, a i když včera své úvodní vystoupení proti Davyděnkovi suverénně zvládl, dnes to nebyl on. Za celý zápas ztratil hned sedmkrát své podání, které mu zlomilo vaz.

Rafael NadalV prvním setu Nadal doplatil na neproměňování brejkbolů; zatímco sám využil jen jeden ze sedmi, Verdasco obě své šance na brejk proměnil.

Když však druhý hráč světa Nadal vývoj utkání vyrovnal a v rozhodujícím dějství se ujal vedení 5-2 a navíc šel podávat, asi nikdo by si už na senzaci nevsadil. Jenže předloňký vítěz a obhájce loňského finále selhal. V osmém gamu za stavu 15-0 zkazil jednoduchou smeč, která ho poslala do kolen. I když nešlo o klíčovou výměnu, Nadal si od té chvíle nevěřil a ztratil úderovou jistotu. Verdasco vycítil šanci, plně se soustředil a třemi brejky a ziskem pěti gamů v řadě závěr utkání famózně otočil. Utkání ukončil 31. vítězným úderem, kterých Nadal zaznamenal pouze 19.

Nadal přišel po 22 zápasech o sérii neporazitelnosti na antuce, na které neprohrál od loňské porážky ve finále v Římě s Novakem Djokovičem. Navíc si vinou dnešní nečeakné porážky může v žebíčku ATP pohoršit na 3. místo, Roger Federer se však před něj dostane jen tehdy, pokud v Madridu získá titul.

Od něj třicetiletého Švýcara dělí ještě tři soupeři. Po včerejší bitvě s Raonicem si dnes bez problémů poradil 6-3 6-2 s Francouzem Richardem Gasquetem, kterému oplatil loňskou porážku z Říma a vyrovnal tak bilanci vzájemných zápasů na antuce na 2-2. Celkově však vyhrál už deváté z jedenácti utkání.

Federerův čtvrtfinálový soupeř má v nohách bezmála tříhodinový souboj. David Ferrer se v Madridu dostal z 3. kola poté, co odvrátil mečboly a po setech 7-6 3-6 7-6 udolal krajana Nicoláse Almagra. Ferrer s Federerem prohrál na okruhu ATP všech 12 vzájemných duelů, set mu sebral naposledy předloni právě v Madridu.

V Berdychově čtvrtině pavouka už nefiguruje ani čtvrtý nasazený Jo-Wilfried Tsonga.  Vítěz čtvrtfinálového souboje Berdych - Verdasco si tak v sobotu zahraje buď s Tsongovým přemožitelem Aleanderem Dolgopolovem, nebo rozjetým Juanem Martínem Del Potrem.

Argentinec dnes vyhrál i letošní devátý zápas na antuce a navíc v nich neztratil jediný set. Del Potro ve španělské metropoli postoupil do čtvrtfinále poté, co porazil hladce 6-2 6-4 Chorvata Marina Čiliče.

Opět problémy s pohybem měl Novak Djokovič. Nejlepší tenista světa a obhájce titulu si i přesto poradil s dobře hrajícím Švýcarem Stanislasem Wawrinkou, kterého porazil 7-6 6-4. 

Nyní na Srba čeká krajan Janko Tipsarevič, který těsně před půlnocí slavil udolání Gillesa Simona. Francouz dlouho vzdorval při brejkbolech, když po dvou setech odvrátil všech 9 brejkbolů. S8m jedinou příležitost na konci druhé sady proměnil a vynutil si třetí dějství. V něm už ale tlaku na podání neodolal a velkou bitvu prohrál

Výsledky - Madrid - muži (dotace 3.090.150 eur):
Dvouhra - osmifinále:
Berdych (6-ČR) - Monfils (12-Fr.) 6-1 6-1
Djokovič (1-Srb.) - Wawrinka (Švýc.) 7-6(5) 6-4
Verdasco (15-Šp.) - Nadal (2-Šp.) 6-3 3-6 7-5
Federer (3-Švýc.) - Gasquet (14-Fr.) 6-3 6-2
Dolgopolov (16-Ukr.) - Tsonga (4-Fr.) 7-5 3-6 7-6(2) 
Ferrer (5-Šp.) - Almagro (11-Šp.) 7-6(5) 3-6 7-6(8)
Tipsarevič (7-Srb.) - Simon (9-Fr.) 7-6(3) 5-7 6-1
Del Potro (10-Arg.) - Čilič (Chorv.) 6-2 6-4

Čtyřhra - 2. kolo:
Paes/Štěpánek (5-Ind./ČR) - Gasquet/Monfils (Fr.) 6-3 6-4 
Lindstedt/Tecau (6-Švéd./Rum.) - Čermák/Polášek (ČR/SR) 4-6 7-6(7) 10-7



 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

131
Přidat komentář
VlS
No lítají tam kluci po týn zadní lajně jak s vrtulkou u zadku oba dva. Proč jim někdo neřekne, že nemusej lítat jen po base line, ale že můžou třeba jít i kousek dopředu?
Reagovat
gigin
Tipsa brejček !! :-) Sonjoooo idemoooooooooooo !! Broz mne nechá utratit !!
Reagovat
Sonja
Hlavně to nezakřiknout jak já druhej set:-D:-))
Reagovat
gigin
Sonjo !!! 3:0 !!! S dvěma brejky !! No hlavně to ještě fakt nezdivočme !!!
Reagovat
gigin
Sonjo, ještě kousek, kousíšek :-)))
Reagovat
VlS
No, to už asi dotáhnete, tak dobrou, už mě to neba
Reagovat
gigin
:-)))
Reagovat
Sonja
tak zítra to bude zápas:-)))

Dobrou noc:-)
Reagovat
gigin
Dobrou ... :-))
Reagovat
VlS
Stana porazil, ale docela se na to napracoval. Staník hrál opravdu dobře, ale nestačilo to, ještě kousek chyběl.
Dobrej zápas. Gigine, už seš klidný?
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna se láduje česnekovou klobásou :-).
Reagovat
Fandina
myslím že čistí Noleho nové cvičky ... leštič :-)
Reagovat
gigin
Musím uznat a přiznat, že sojka měla zase pravdu ! Jak nefrackuje a hraje, tak je to lepší !! A to tak, že o dost !! Hrál moc dobře, hlavně ve druhém setu. Aj na síť se několikrát vypravil :-o Takže teď ještě Jankela a bude to v cajku :-))))
Reagovat
gigin
Pes - do každej klobásy se dává česnek, ne? :-o
Fandina - fakt je měl jiné, než obvykle ... a naleštěné teda moc nebyly !! :-)))
Reagovat
Fandina
Nolemu došlo, že když boty kloužou, dají se vyměnit ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě včera volal Chuckovi..:-) a dostal radu jak na to.

Fandina: Leštič :-)))
Reagovat
Sonja
Taky si myslím, že za to může Chuck...a po dnešku asi čeká telefon i od Nadala:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
http://media.zenfs.com/en/blogs/sptustenexperts/chuck-novak.jpg

:-)
Reagovat
gigin
No jsem opravdu zvědavý na jeho reakci. A vůbec na reakce ostatních hráčů. Myslím tím k vyjádření Rafaela ...
Reagovat
gigin
Už se tě na to včera, nebo kdy ptal i tito !! Kde na to chodíš ?? :-))))
Reagovat
VlS
Tak Jankelovi zahoukali na noční šichtu. Kdo sakra bude vařit toho Krakonoša?
Reagovat
gigin
:-)) Je to škoda, páč v 7 hře měl výhody při podání soupeře. Nic no. Uvidíme ... Ten Krakonoš není bůhví co. Pil jsi to někdy ??
Reagovat
VlS
že Chuck hlídá Noleho, aby neulilstart a kdyby ulil, tak ho namístě prvně zmlátí Kung Fu a pak zastřelí revolverem S&W cal.0,50
Reagovat
VlS
Ne, já moc pivař nejsu a když už, tak Plzeň nebo Smíchov, ale fakt pivu moc nedám. Já rád tekutý obilí z Irska.
Reagovat
VlS
A vůbec, divíš se, že to není nic moc, když to vaří Janko?
Reagovat
gigin
S tou Plzní souhlas :-) Kořalka jde mimo mne ...
Reagovat
gigin
To je fakt. Tipsa vypadá jako takový typický sládek ... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom studená sprcha pre Rafu. Za stavu 5:2 prehrať zápas, to by sa nemalo stávať na antuke akejkoľvek farby. Ten záver bol absolútne vykoľajený, navyše ani v priebehu zápasu sa nevedel dostať do tempa. Málo útočil, prispôsobil sa Fernandovi, navyše sa vybíjal v neefektívnej agresivite. Nechýbala tomu razancia, no bolo to ďaleko od základných čiar, všetko hlboko do kurtu. Fernando naopak veľmi dobrý výkon, Rafov skalp si určite zaslúžil. Dejiny dvíťazstva začal písať ešte v Austrálii, kedy tesne prehral. Osud si však pamätá a dnešok mu bol tak trochu dlžný. Rafa si samozrejme dnešnou prehrou výrazne pod sebou podpílil konár. Je absolútne kľúčové, aby si pred RG udržal svoj post v rebríčku. Bude mať na to príležitosť už o o týždeň na konečne antukovom turnaji v Ríme. Bude musieť uhrať aspoň finále, možno i viac..

Rafa zvykne prehrať aspoň jeden zápas antukovej sezóny..Tušil som, že raz zakopne a je teda lepšie, že to prišlo už teraz v Madride...Ako sa však hovorí, veľké víťazstvá sprevádzajú kruté prehry. Verím tomu, že sa niečo podobné naplní aj túto sezónu.
Reagovat
tito
Pěkně napsané :-))).
Reagovat
Pe3k
Mě se nejvíce líbila ta vtipná pasáž o tom, že to bude jen jediná prohra na antuce v celé sezoně, dobrý humor.
Reagovat
smazaný uživatel
Tešíme sa na Paríž...Na čo sa tešíš ty?..

Aha, ty už iba spomínaš...
Reagovat
Pe3k
A je to tady. Rafa neunesl prohru a už se zase vymlouvá a navrch přihodil výhružku pořadatelům. Rafo kdy konečně dospěješ a přestaneš se po každé prohře vymlouvat?

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/425926-berdych-s-hradeckou-jsou-v-madridu-ve-ctvrtfinale-safarova-vinou-nemoci-konci.html#section-artcl
Reagovat
Matti
Jemu už se to podařilo, kdežto tobě evidentně ne.
Reagovat
gigin
obul jiné cvičky !!! Ale stejně zase šaškuje ...
Reagovat
VlS
Máš po ruce aspoň pohotovostního panáka první pomoci?
Reagovat
gigin
nechlámu ...
Reagovat
a.magerova
gigin upřednostňuje česnek na snížení krevního tlaku :-))
Reagovat
gigin
ale v klobáskách :-)))
Reagovat
gigin
můžu napsat AJDE NOLE a AJDE JANKO ??? :-ooooo Asi raději velice nikde, že jo :-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jsem kvůli tenisu extrémně naštvaný, tak radši mlč! Rafan už ani finále neuhraje. A to jsem si dělal naděje, že letos ty finálové prohry Novakovi oplatí.
Reagovat
tito
V klidu.... v Římě a na RG si to vybereme. Doopravdy.
Reagovat
VlS
AJDE NOLE si klidně napiš, ale Janko už měl vařit Krakonoša.
Reagovat
gigin
Nemůžu psát nic :-o
Reagovat
Sonja
Všude;-):-D
Reagovat
gigin
:-)))))) Ty jsi tu ??? To je paráda !!!!! :-)))
Reagovat
tito
Jen piš brachu! První set máte v kapse!
Reagovat
gigin
Aj Jankela :-))))))
Reagovat
Sonja
Zítra ale jeden z nich prohraje:-(
Reagovat
gigin
Ještě to nezdivočme !! Chvilečku ještě počkej :-)))
Reagovat
Sonja
Já jen chtěla ukázat, že jim věřím:-))
Reagovat
VlS
Byl to boj, 2 TB. Moc hezkej tenis. Nikův BH je parádní, to jsou šupy jako hrom.
Reagovat
tito
Výborně David! Už jsem nedoufal....
Reagovat
anajka
peRFect
Po včerajšom ťažkom zápase, dnes pohodový zápas so skvelými údermi.Roger sa naštartoval, len tak ďalej na jedného zo Španielov.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Rogera dnes easy zápas. Věřila jsem, že si s Francouzem poradí, ale, že to bude tak rychlé, to jsem nečekala. Dobrý výkon, k ničemu svého soupeře nepustil. Jen tak dále.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes jen utkání Djokovič - Wawrinka.
12,5 stupňů západně: Atlantic Bird 1 (Eutelsat 12 West A)
RTV BN BH - frekvence 11157 MHz, symbolrate 2900, polarizace H, parabola 80 cm
Reagovat
Heather_Fedex
tohle jsou tvoje jedine prispevky, pri kt. mam pocit, ze kdyz je pises, tak ti nepraska zilka v hlave...
Reagovat
gigin
Není to pravda. Má excelentní přehled o bodovacím systému a tak. Taky to tu píše. Ale vážně.
Reagovat
Heather_Fedex
ale ja netvrdim ze nema prehled ;) toho ma az moc...
Reagovat
Heather_Fedex
ale ja netvrdim ze nema prehled ;) toho ma az moc...
Reagovat
vendulkabendulka
Stejne si myslim, ze to jsou nejake sifry. Dela pro Mossad a tenis ma jen jako kryti.
Reagovat
smazaný uživatel
Milánkové, tento článek není o nějakém Tomíkovi, ale i o dalších dnešních utkáních turnaje ATP Madrid. Texty běžně bývají dodatečně rozšiřovány a aktualizovány.
Problém nastává, pokud někteří elegánovci začnou vypisovat úchvatné live dojmy ze hry Rožéra ke článkům, které se ATP vůbec netýkají. Vaše včerejší zaneřádění článku o WTA bylo dokonalé, během půlhodiny byl s rozumnými příspěvky konec, ty zajímavé propadly kamsi dolů a zůstaly bez reakcí.

Nevíte kam správně psát? Co takhle pro vstup na Tenisportál a nejlepší možnou orientaci v aktuálních článcích používat výhradně odkaz http://www.tenisportal.cz/zpravy" target="_blank">http://www.tenisportal.cz/zpravy

Předpokládám, že mnozí z vás tenhle odkaz teď vidí poprvé !!!!
Hlavní strana http://www.tenisportal.cz svádí k chybnému dojmu, že existuje nějaký zvýrazněný hlavní článek dne!
Reagovat
Heather_Fedex
nemusis tak okate naznacovat svoji nenavist k rogerovi. kdyby se tam psalo o kterymkoliv jinem hracovi/hracce, tak si tyhle jedovate prispevky odpustis. tohle je verejna otevrena tenisova diskuze. pres vzkazy to neni ono. takhle sme byly vsichni pritahnuti do deja, i ty, kt. zapas nemohly sledovat
Reagovat
smazaný uživatel
Jaké přes vzkazy?
Znova píšu odkaz na seznam nejaktuálnějších článků řazených podle času vydání. Ten správný článek ke psaní komentářů snad najde každý.

http://www.tenisportal.cz/zpravy
Reagovat
gigin
Mají vhodnou barvu triček k tomuto povrchu. Vidím jenom trenýrky a tenisák :-o Ponožky trochu ...
Reagovat
Fandina
nejdůležitější jsou míčky :-)))))
Reagovat
Heather_Fedex
dneska to vidim tak, ze po vcerejsim maratonu prijde opacny extrem ;)
nic proti richardovi
Reagovat
VlS
Příští rok Ion dá všem modrý i trenky a rakety a budeme vidět jen ten míček, to bude fluorescentní bomba :-D.
Mě se ta modrá líbí. Dívám se teď na Ríšu s Rogerem a neřekl bych, že je povrch nějak výrazně limituje.
Reagovat
gigin
:-))) k trenýrkám. Jinak k povrchu se už s titem nevyjadřujeme :-o
Reagovat
a.magerova
nečekaně podklouzlo i on se koukl jakože: " co jeee?!"
Mně se ta modrá líbí (a dokonce víc než oranžová), jestli Roger vyhraje titul můžeme mu říkat šmoulí král :-))
A míček bych dala řvavě oranžový !!!
Reagovat
VlS
se zelenejma čtyřlístkama
Reagovat
Fandina
Pokud Roger vyhraje Madrid, bude v pondělí na druhém místě.
Reagovat
Heather_Fedex
WoW!!! kez by...ale moc snadne to nebude. a sice, zvladl dost tezky zapas, takze psychicky by mohl na tom byt dobre...
ale pokud by se tak vazne stalo, bylo by to dost zasadne...rog byl naposled dvojkou pre vyse rokem. bylo by hezke se tam znovu vratit ;)
Reagovat
Heather_Fedex
nadal out, del potro out, tsonga out...kdo dalsi?????
Reagovat
smazaný uživatel
del potro?
Reagovat
tito
DelPo jede dál :-)))
Reagovat
Andrew89
Nevim kde si vzal ze je del Potro out xD
Reagovat
Heather_Fedex
juane omlouvam se- je este ve hre (na stesti ;) )
Reagovat
Heather_Fedex
beres to (porazku rafaela) dost statecne ;)
Reagovat
tito
:-)))). Tady by Rafa neměl šanci na celkové vítězství, možná ani na postup přes Tomáše. Pohyb a akcelerace hraje v jeho hře zásadní roli a když jsem viděl, jak tam opatrně dobíhá, tak jsem věděl, kolik uhodilo. Ale to jsem psal již v průběhu zápasu. Asi tak. Neomlouvám ho, nevymlouvám se a jsem rád, že to má za sebou.
Reagovat
smazaný uživatel
To sú pekné nezmysly, aká akcelerácia a pohyb, veď netriafal údery z triviálnych pozícií a nie v plnom behu.
Reagovat
Heather_Fedex
fyzika ;)
Reagovat
tito
hmmmmm :-))))
Reagovat
gigin
Kašli na to ..... jak jsi psal vedle, nebavme se už o tom .. Nebo co? :-) :-o
Reagovat
Heather_Fedex
no pocitam s tym, ze rafa to ma(bezny antukovy povrch) precteny do posledniho ukonu. pokud se co i jen 1 zrnicko antuky nenachazi na svem miste, vznika problem. proste fyzikalne zakony, aneb rafove zakony antuky ;)))
Reagovat
tito
Jasně! Budu držet palce.
Reagovat
gigin
On to tam stejně došmatle. Počkejte na mne na letišti, poletíme do Říma spolu. Vydrž chvílu .. :-)
Reagovat
tito
Ne. Zkuste to. I když pochopitelně s vámi je veselo :-)))).
Reagovat
gigin
Ok !! IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!
Reagovat
tito
Jdeme na to!
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa už uvedl, že se na modrou antuku vymlouvat nebude, když prohraje, podmíky jsou pro každýho stejný a tak to musí brát ..
Reagovat
VlS
to bude kritiky na modrou, ale pro diváka. modrá je dobrá :-D.
Nando hrál pěkně.
Reagovat
tito
Vyhrál zaslouženě a přeji mu to. Už za AO 2009 :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
Modrá už bude pro Verdasca navždy dobrá.
Ten toho Hafíka dnes totálně udolal.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je out! Tak tomu bych fakt nevěřil, ale má se samozřejmě na co vymlouvat..
To je velká šance pro Tomáše zejtra
Reagovat
krbik13
Nadal bude nadávať jak chorá vrana :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lol :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně Fernando! Každá porážka Nadala, Federera a Djokoviče zahřeje u srdíčka.
Reagovat
smazaný uživatel
To ale příliš zahřátý nebudeš, tihle tři vyhrávají skoro všechno. Tvůj Andy v posledních měsících a letech fanoušky mockrát nepotěšil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím spíš si to musím vychutnávat. Moc příležitostí opravdu nemám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal venku! to zase bude keců na modrou.. :))
Reagovat
gigin
Samozřejmě, že to vyhraje NO.1VAK !!! Modrá, nemodrá, jiný článek tady, nevadí !!!
Reagovat
krbik13
...no to zas bude kritika antuky,tentokrát od Nadala,nech už ten zápas s Verdascom dopadne akokoľvek.
Reagovat
tito
no jestli sleduješ jeho zápasy, tak je jak na ledě. Viz níže můj příspěvek.
Reagovat
tito
No a Verdasco / 3. set 1:1 / taky předvedl v mezihře, co si o modré myslí....
Reagovat
krbik13
...ani sa mu nedivím,chcel sa rýchlo otočiť,ale proste nemohol lebo sa zotrvačnosťou na tom modrom hovne šmýkal ďalej.
Reagovat
tito
:-))). Horší už možná bude jen mokrá tráva ale na té se nehraje. Nejhorší povrch. Rafo!!! Kašli na to!!!
Reagovat
Fandina
Nevypadá to, že by na to kašlal. Proč by to dělal? Podmínky jsou stejné pro všechny.
Reagovat
tito
Osobně? Byl bych radši, kdyby tam nehrál- kvůli možnému zranění a limitaci pohybu. Fakt. A tipuji celkového vítěze buď Del Potra ( servis, větší dosah díky výšce) nebo Rogera ( servis, obratnější, výborně čte hru- tak riziko prokluzu je menší).
Reagovat
tito
Jo a ještě Tomáš má velké šance- nejen pro ten článek :-))).
Reagovat
Fandina
To jsou obavy. Samozřejmě, že nejdůležitější se nazranit, tak klepu na dřevo, aby se to vůbec nikomu nestalo, ani tady ani jindy ... nejde jen o Rafu ... vyhraje jen jeden, kdo to bude uvidíme na závěr ... proto se hraje ... úsměv
Reagovat
dadaft
na rozdíl od Monte Carla, kde se hráči/hráčky zraňovali/y jak na běžícím páse, a vážně zraňovali, tak tady se zatím nezranil nikdo, ne?
Reagovat
tito
protože tam hopsají jak baletky. Ale svůj názor nikomu nevnucuji.
Reagovat
Fandina
Holky Monte Carlo nehrají ne? Ve Stuttgartu se na antuce ošklivě zranila Andrea Petkovic.
Reagovat
dadaft
jj :))
Reagovat
gigin
Tomíkovi! Viděl to někdo ? Vím, že to v tv nebylo, jen jestli to někdo nesledoval na netu :-o
Reagovat
Fandina
druhý set na netu jsem viděla, jak píší v článku, Tomáš dobré podání return výměny i vítězné míče, s přehledem a pohoda ... úsměv
Reagovat
gigin
děkuji ti .. křečovitý úsměv, mám nervy z dnešního večera :-)))
Reagovat
Fandina
z Wawroše snad ne ... i když hraje dobře ... stejně záleží jak se k tomu postaví Nole ... úsměv
Reagovat
gigin
Nepostaví se vůbec, páč mu to klouže, jak na ledě :-)))) Ale tady je článek o Tomíkovi, tak to tady nechci zaneřádit něčím jiným !! Tomík gratulka, tečka ... méně křečovitý úsměv
Reagovat
Fandina
ale no tak ... klouže to snad všem ne? ... Nole s Tomem souvisí, tak proč o něm nepsat tady ... úsměv
Reagovat
Vojtaakk
Ty jo, co je s Rafou? Hrozne casto se vyhazuje... Na druhou stranu Verdasco hraje jako uz dlouho ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Verdasco je zatim překvapení.
Reagovat
tito
Strašně špatně se pohybuje. Jakoby se bál jít do skluzu.Žádná akcelerace. Není to žádným zraněním ale nejistotou z povrchu. Ani bych se nedivil, kdyby dnes skončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Verdasco je překvapení? Tak toto konstatování je pro mne překvapení! Fernando je vysloveně antukový hráč. Stačí se podívat kolik (na rozdíl od jiných hráčů) už má v letošní sezóně odehraných zápasů právě na antuce. Má tak v tomto ohledu "trochu" náskok na tomto povrchu, který tak "trochu" sám vyhledává (preferuje ho).
Reagovat
smazaný uživatel
Ale i tak to měla bejt dost jednoznačná záležitost.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďa by měl taky čtvrfinále s Nadalem jednoznačně prohrát a taky v pohodě vyhraje! O tom ten sport je. Papírové předpoklady ne jednou nejsou dogmatem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já budu určitě Berdychovi fandit, počkáme si kdo vyhraje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa mi připadá od začátku sezóny "nějaký" nesvůj (utavený) a byla by velká škoda, kdyby toho Berďa nevyužil. I pohyb po současném povrchu v Madridu mu snad jako jednomu z mála nedělá problémy. Ono se to samozřejmě odvíjí i od toho, že Berďa má v současnosti fazónu jako hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo, že by to bylo ještě snažší a bude to Fernando? -:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď už to ale překvapení je :D
Reagovat
smazaný uživatel
S ohledem co jsem uvedl výše, tak pro mne to rozhodně překvapení až takov není!!!!!!!! A jak jsem uvedl výše, o to to bude mít Berďa jednodušší s Fernandem (na něj umí) i přes to všechno, že je Fernandův oblíbený povrch antuka na které rozhodně umí!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist