Berdych rozdrtil Querreyho a znovu s Gasquetem si zahraje ve čtvrtfinále

26. 3. 2013, 22:12
Aktuality 166
ATP MIAMI - Tomáš Berdych v Miami po dvou vydřených výhrách předvedl takřka bezchybný výkon a po deklasování domácího Sama Querreyho postoupil do čtvrtfinále. V něm si stejně jako před 14 dny v Indian Wells zahraje s Francouzem Gasquetem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se v Miami v úvodních kolech trápil. Nejprve musel otočit zápas se Španělem Danielem Gimenem-Traverem a včera dokonce odvracel dva setboly proti Kolumbijci Alejandru Fallovi. Už po necelých 24 hodinách po náročné bitvě na českou jedničku čekal mnohem těžší oříšek v podobě 20. hráče světa Sama Querreyho, s kvalitou soupeře ale Berdychovi také raketově vzrostla výkonost.

Čtvrtý nasazený Čech od prvních minut americkou jedničku tlačil přehrával, hrál trpělivě, nacházel správné okamžiky k útoku a na rozdíl od včerejšího trápení téměř nechyboval. Za celý zápas Berdych nečelil brejkbolu, po svém výborném servisu ztratil jen 11 fiftýnů, trefil 14 winnerů, udělal jen 9 nevynucených chyb a za pouhých 51 minut zvítězil dvakrát 6-1. Proměnit dokázal hned první mečbol, pro který si došel přechodem na síť. U té z 10 pokusů získal celkem šest fiftýnů.



Sedmadvacetiletý Berdych tak upravil bilanci vzájemných zápasů s o dva roky mladším Querreym na 5-1 a i na šestém letošním turnaji Berdych postoupil do čtvrtfinále. O čtvrté semifinále v řadě bude bojovat s o rok mladším Richardem Gasquetem, se kterým se utkal naposledy před dvěma týdny v Indian Wells a vyhrál ve dvou setech. V celkové bilanci ale stále vede 4-3 šestadvacetiletý Francouz.

Gasquet si v dnešním osmifinále poradil po 2 hodinách a 42 minutách boje s Nicolásem Almagrem. Francouz v prvním setu dohnal manko dvou brejků a měl dva setboly, nakonec ale sadu v tie-breaku ztratil. Ve třetím setu pak nedokázal potvrdit brejk ze sedmého gamu, nakonec však dramatickou bitvu dovedl k výhře 6-7 7-5 7-6.

Pokud finalista z roku 2010 Berdych Gsqueta znovu porazí a vyrovná s ním bilanci na 4-4, zahraje si o třetí letošní finále s vítězem duelu Murray - Čilič..

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
úterní výsledky (26. 03. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Berdych (4-ČR) - Querrey (17-USA) 6-1 6-1
Haas (15-Něm.) - Djokovič (1-Srb.) 6-2 6-4
Murray (2-Brit.) - Seppi (16-It.) 6-2 6-4
Ferrer (3-Šp.) - Nišikori (13-Jap.) 6-4 6-2
Simon (11-Fr.) - Tipsarevič (7-Srb.) 5-7 6-2 6-2
Gasquet (8-Fr.) - Almagro (10-Šp.) 6-7(3) 7-5 7-6(3)

Čilič (9-Chorv.) - Tsonga (6-Fr.) 7-5 7-6(4)
Melzer (Rak.) - Ramos (Šp.) 2-6 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

166
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. po včerejších osmifinálových zápasech v Miami (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči se dostali do čtvrtfinále a ještě tudíž můžou v Miami získat další body):

...
3. Murray (+2785 bodů) *
4. Ferrer (+1485 bodů) *
5. Nadal (+1240 bodů)
----------------------------------
6. Berdych 5145 bodů *
----------------------------------
7. Del Potro (-395 bodů)
8. Tsonga (-1485 bodů)
9. Gasquet (-2095 bodů) *
10. Tipsarevic (-2145 bodů)
11. Cilic (-2440 bodů) *
12. Almagro (-2710 bodů)
13. Simon (-2755 bodů) *
...
16. Haas (-3065 bodů) *
...
37. Melzer (-4070 bodů) *
...
55. Gulbis (-4354 bodů)
...

Tomáš si díky postupu do čtvrtfinále v žebříčku opět trochu polepšil. Mírně stáhnul ztrátu na Nadala a naopak trochu navýšil svůj náskok před Del Potrem a Tsongou ...

V zítřejším semifinále se Tomáš střetne o postup a o další body do žebříčku s Gasquetem, kterej se už prodral na devátý místo před Tipsarevice. Na toho se už začíná dotahovat i Cilic ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A pro povšimnutí ...Vám dole ...ten článek vůbec není o djokovi , ale o berdovi vy sračky
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to celé vyhraj ! Djoko už tam není ...Andyho dáš!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, jako v posledních třech zápasech na hardu, že?
Reagovat
VlS
Tommymu a jeho fandům. Je super, že se tu a tam stane něco, čemu se předem nechce věřit, bez toho by byl tenis jen nudným tělocvikem.
Reagovat
smazaný uživatel
Gigina zdraví k dnešnímu zápasu, ať si užije výsledek.

Magerku zdraví normálně od srdce :-)

A vysmívá se Heather, která loni psala po porážce Rogera s Haasem, že prohrál se shitem a tohle, že by se Djokovičovi nestalo. Máš si z toho vzít, že tomu rozumíš jako někdo, kdo tenis v životě neviděl :D A ještě si máš prá nasrat.

Toť asi vše.
Reagovat
steve79
Já jsem rád, že NOvak prohrál aspon to bude zajímavější. Jeho náskok v žebříčku už byl 4500 bodů a ted zratí příbližně 900 bodů.
Reagovat
gigin
On se musí schovávat za tebe? Nemá odvahu sem přilézt a "blinkat" tu osobně?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když sem nechodí, má stránku v ignoru a nezná svoje heslo, tak tady asi nepoleze. Říkám, že je rád, nemá to zapotřetbí, jen prostě občas pošle starým známým vzkaz nebo pozdrav.
Reagovat
gigin
Sice tomu moc nerozumím, ale tak vy, vysokoškoláci TO máte asi jinak, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Čemu nerozumíš? On sem odmítá chodit, nemá k tomu už jediný důvod a po poravdě se mu ani nedivím. Kvůli 3 pozdravům ročně přece nebude zakládat nový účet, když ani sám nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, co se tehdy stalo, že sem Chazy už nechce chodit? Mě přišel, že tu byl se všema kámoš, vyjma pár blbů. Jsou za tím nějaké "zákulisní" štvanice, nebo je to veřejně známo? Rád bych věděl, o co jde, pokud to není tajné nebo citlivé.
Reagovat
smazaný uživatel
No pár lidí to ví, sám by si ale nepřál, aby to vědělo víc lidí a navíc celá veřejnost. Ale důvodů bylo více nakonec.
Reagovat
Stan_Borowitz
to je moc přízemní, správný obrat je "celý národ". Člověče, děláš prezentace, pořádáš europarty, a přitom neznáš základní marketingové principy. Ty snad ani nekoukáš na Superstar, nebo co...
Reagovat
smazaný uživatel
:D S tou europarty si mě pleteš s někým :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, chápu.
Reagovat
Heather_Fedex
ok. taky pozdravuju chhujzyho...ehmm chtela jsem napsat chazyho
a ze je od nej pekne, ze na mne takhle mysli
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Pěkné reakce, přesně podle očekávání :-))
Reagovat
a.magerova
Vystihl jsi to vlastně velice přesně, pár (a to doslova!!!) blbů a zákulisní štvanice byly příčinou toho, že Chazy už tu nechodí :-/

tomasinho dík za pozdrav od Chazyho, je tu bez něj smutno!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To věřím, už to tu není ono. Aspoň jsme tady zbyly částečně my 2 :-) My jsme věční.
Reagovat
gigin
Klidně mne jmenuj... mi to nevadí...
Reagovat
a.magerova
Vždy si vzpomenu na pohádku Pyšná princezna a větu chůvy směrem ke králi a jeho "rádcům":
"Kdo zlu neodporuje, sám se proviňuje!!!"
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) V pondělí to Nova vysílá, jen tak mimochodem.
Reagovat
smazaný uživatel
TOMMYYYYYYYYYYYYYY!
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejě mě mrzí, že jsem zvolil spánek, i když bych si za normálních okolností takový zápas nenechal ujít. Holt příprava na prezentaci vyhrála. Ale Tommy je prostě král, neskutečný, mrknu na záznam, ne nedarmo ho mám tak rád a je to pro mě společně s Izzym asi 2. nejoblíbenější hráč na okruhu. Je to ohromný úspěch, teď věřím ve společné finále s Andym, to bych si užil maximálně a ani bych tak netruchnil, kdyby Tommy vyhrál. Hlavne nepolevit, Simona by dát měl a pak uvidíme.
Reagovat
steve79
Co to s tím Novakem v poslední době je? Poslední dva turnaje v Indian wells a Miami se mu moc nepovedly. Uvidíme co předvede na antuce. Jeho největší cíl, jak už říkal před sezonou je ROland Garros.
Reagovat
rubens
Uf, to je teda ráno! Andy, Tom, Aga - óóó...
Janko, Novak - už asi vím, co je to dvojna kuča. Mimoděk se mi přitom vybavila Balada o několika papírovejch čertech - http://www.youtube.com/watch?v=t_ppp7MAalM . :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl jiný zápas, než ty nervy s Fallou. Díky za to, moc jsem si to užil.
Reagovat
Reti64
Pro přítomné pány od Archie Goodwina: Jedním z nejušlechtilejších poslání pravého muže je chránit krásné dívky před milionáři. ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No, realita je taková, že obvykle potřebují spíše milionáři chránit před krásnými dívkami. Můžu potvrdit z vlastní zkušenosti ;-)
Reagovat
Roger_Federer
i ja mužu potvrdit tuto domenku..Jak řikaji, oškubat, oškubat.
Reagovat
gigin
?There are days where you just don?t feel good on the court. Nothing really goes your way. This is one of those days,? Djokovic said. ?I congratulate him. Definitely great tactics. He used the serve well, and he moved around the court really well. He was better. All the credit to him for making me play this bad. It?s definitely the worst match I have played in a long time.?
Reagovat
gigin
Prostě byl Haas lepší. Sledoval jsem, uznávám a jak jsem psal níže - nejsme muzikanti, abychom furt vyhrávali :))) Takže ještě jednou gratulka Tommymu, přeju radost Vukovi, sojce a ostatním jeho obrovským, celoročním fanouškům... ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkný příspěvek.
Reagovat
Tomasito
uz jsem to tady psal asi pred hodinou a pul hned po zapase..

..myslim,ze po zapase..Nole sam prizna,ze zkusil vsechno co mohl,ale proste strucne a jednoduse prizna kvality soupere a prizna,ze prohral s lepsim hracem..a neee ze,mel problemy se zady nebo kolenama..tod fse :-))

a doslo na moje slova..:-) gigin,sorry,ale netusim,jestli ses fanousek Noleho,ale jestli jo,tak je to od Tebe krasne gesto..a palec nahoru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dik! :-)
Reagovat
gigin
janekda, Tomasito: děkuju..
soječka: Měl jsem tam jednu světlou chvilku, náděj. Za stavu 1-3 ve druhém jsem si vzpomněl na loňské USO, kdy hrál Tommy s Mrhačem. Haas vedl 2-0 na sety a právě 3-1 a Ernie to nakonec celé vyhrál ;)) Není to se mnou dobré, měl bych vysadit :DDDDD
Reagovat
Reti64
Tommy je tenisový génius.
Reagovat
smazaný uživatel
A už se tu rýsuje epické finále Berdych-Simon :)

Nic proti ostatním.
Reagovat
Reti64
Nějaký lepší vtip po ránu by nebyl?
Reagovat
smazaný uživatel
zapomen...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale přeju Tommymu, ať dojde alespoň do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Že jo? Taky se mi líbí.

PS: ty jsi šachista?
Reagovat
Reti64
:) Jseš vůbec první, kdo na to přišel,je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
???????????????
!!!!!!!!!!!!!!!
...............

"Velke radosti i bolesti jsou neme."
Reagovat
smazaný uživatel
"Malost touzi po mluveni (vlk), avsak moudrost oplyva pokorou a vedenim.(sojka)"

Proto my vlci mame radi moudre sojky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase sdílená radost, dvojnásobná radost. Sdílený smutek, poloviční smutek.
Reagovat
smazaný uživatel
to je ale az ta druha faze.. :-)
Reagovat
Malda
Zdravíčko,
viděl někdo třeba jen část zápasu Djokera s Haasem? Co proboha Novak předváděl? Nebo to muselo Tommymu extrémně sednout, takhle jednoznačný výsledek mé vážně dostal.
Reagovat
Tomasito
Viz clanky dole..
Reagovat
smazaný uživatel
Vysledky nekdy opravdu neodpovidaji prubehu zapasu...

1/ Tommy dnes sel na kurt bez respektu, opravdu nemel, co ztratit...(to snad chape kazdy)
2/ Myslim, ze Djoker nebyl schopen rychle reagovat na jeho variabilitu hry...a myslim, ze ho Tommy dnes schopne dostal...ikdyz se Nolda fakt snazil...
3/ Tommy dnes na servisu - velmi skvely, tohle hodne take pomohlo..
4/ Ve druhem setu jsem mel trochu vitr, kdyz Djoker smazal brejk Tommyho...uprimne tady Tommy musel prokazat sve zkusenosti...nastesti neudelal to, co se mu obcas stava, a pokracoval ve sve odvazne a pestre hre. Tohle on v sobe proste ma...
5/ Byl to krasny zapas, ktery si vsichni uzivali...byla to krasna vizitka pro tenis...
6/ Kdyby se hralo na tri vitezne, tezko rict, jestli by to tempo byl schopen Tommy udrzet...ale na tuto otazku se tezce odpovida...bylo to jen na dva vitezne...uprimne...nastesti, Nolda muze hrat i maratony, a fakt je, ze kdyz mu souper nesedne, potrebuje cas, dnes mu ho Tommy nastesti nedal:)
7/ Djoker ne jednou rozhazoval rukama, ze se s tim dnes neda nic delat...ty gesta byly vymluvne...Tommy dnes predvedl a ukazal vsem, ze to je skvely hrac...ktery dokaze svou pestrosti soupere prekvapit...
8/Urcite velky respekt oboum za cely zapas.
9/ Bylo to epicke, a myslim, ze si to Tommy za celou karieru, takovy match zaslouzil...a hlavne zaslouzil se o ten zapas sam!!!
10/ Dulezite je asi napsat, ze tlacim Tommyho:) ale myslim si, ze Djoker proste spatne nehral, jen nemohl najit rychle recept na Tommyho...ktery ho dnes fakt pekne tenisove pozlobil...tot vse....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas som nevidel, ale nie je to nutné na to, aby som vedel, ze v tom zapase nebolo s Djokovicom vsetko košér..Haas proste aspon standardného Noleho nikdy nemoze porazit 6:2,6:4 preboha..Pre Srba po poslednych mesiacoch hardovej hegemónie slušné vytrzvenie, zdá sa, že jeho forma je tu tam..Uvidíme, čo nám prinesie zmena povrchu, mozno mu tá paradoxne pomoze..Kazdopádne pre Rafu dobrá správa v kontexte smelých plánov vrcholiacich po AO 14..To je vsak este daleko.
Reagovat
Tomasito
..sorry,ale pri vse ucte..

..pises tady,ze zapas si nevidel..ale mas tu kuraz na to reagovat a hosnotit to?? ..nevim co na to napsat??

..Haas proste aspon standardneho Noleho nikdy nemoze porazit 6:2,6:4 preboha.. [ ale Nole nehral standardneho Noleho,mohli jsme dokonce videt vymeny..pres 30cet shotu..tak to asi potom Nole nehral ani standardneho Noleho..??? :-) ]

..myslim,ze po zapase..Nole sam prizna,ze zkusil vsechno co mohl,ale proste strucne a jednoduse prizna kvality soupere a prizna,ze prohral s lepsim hracem..a neee ze,mel problemy se zady nebo kolenama..tod fse :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Haas proste aspon standardného Noleho nikdy nemoze porazit 6:2,6:4 preboha..
:D)))))))))))))

Ale muze:D) Dnes naprilad, pred hodinkou se to stalo:D)
Reagovat
Tomasito
..lidi proboha..trosku respectu..nejen kvuli Tommymu,ale hlavne kvuli tenisu! :-) ..meli bysme si takove zapasy uzivat a komentovat to v superlativech..jestli si nekdo mysli,ze za dane situace a v momentalnim rozpolozeni Noleho-dneska-Nole-hral-zle-?!..proberte se please..znova opakuji nejsem fanousek ani jedneho ani druheho..jsem pouze fanda dobreho tenisu..a uprimne myslete si o tom co chcete..:-)
Reagovat
Roger_Federer
To je zas źvast..:)..Mel si to napsat přesne..30ti letyTomy Haas, tenista ze slabe ery, nemuže Djokera nikdy porazit..co natom, že to byl jeden z nejvetšich talentu poslednich 15 let.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprav si to, 35ti lety Tommy Haas:)))
Reagovat
smazaný uživatel
R_F, zijes zo spomienok, čo je v tvojom prípade celkom príznačné ;)
Reagovat
Roger_Federer
pouze respekt k minulosti..a panum! hračum..
Reagovat
Roger_Federer
pouze respekt k minulosti..a panum! hračum..
vlk
to to leti. ty roky
Reagovat
Tomasito
..tak toto byla velka lekce Tommyho Haase..kdyz je zdravy a ma natrenovano..tak to potom muze..klidne dopadnout i takhle..RESPECT Tommymu..po tech fsech operaci..jojo..sice nikdy nevyhral grands slam..ale kdyz byl zdravy a 100% zdravy..tak dokazal porazit kohokoliv..konec koncu i Rogera v jeho slavne travnate ere!! Doma v Hale ve finale jak s Rogerem,tak pred tim i s Nolem..je to pan Tenista..palec nahoru! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
krasny prispevek:)
Reagovat
Tomasito
:-) Thanks
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy je Bůh;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jdu slavit...

Dekujeme Djoker zapas, hrals pekne, ale Tommy te dnes proste udelal...:)

Tak to bylo epicke....

Jeste ve druhem, jak Djoker smazal brejk, jsem si rikal, ze pozlobi, ale Tommy mel fakt dnes svuj den!
Reagovat
smazaný uživatel
Jaképak pěkně, Nole hrál tragicky:-(:-)
Reagovat
a.magerova
A jdeš slavit sám?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Sonicko, Tommy hral jak Genius, a vykon Djokera vypadal u toho tragicky:)))Beru:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jak myslíš, Vlčku, nemám náladu na hádky:-(:-) Dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic jineho mne nezbyva, vsici hluboce spi:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mam dobrou naladu...:) ne hadavou:)
Si delam legraci:)
Mne je fakt uplne jedno jak si myslite, ze Djoker hral...

Ja jsem proste Tommymu veril uz pred zapasem (jeden z mala tady), on vyhral...kdo by z toho nemel proboha radost...:))))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz slavim:D)))
Reagovat
a.magerova
Jj přeju Ti to..... a viděla jsem včera Tvůj odvážný tip na Tommyho :-))
Já slavím prací, ale nestěžuju si..... :-))
Reagovat
Fandina
Vlček ... hlavně se moc neopij ...usměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jo symbolicky, trosku chilskeho Carmenere neuskodi kolem pate nad ranem:)))

Bylo to krasny...
...ani nevim, co mam na to rict....

jo uz vim...Je treba podekovat Rogerovi, ktery s Tommym potrenoval letos na pousti:)
Reagovat
Tomasito
..tak to je vec nahledu..hral na to,na co mel..jinak receno..hral to,co mu dovolil souper..nevim,ale kazdy kdo ten match videl,tak mi musi dat zapravdu,ze Tommy si vyhral vsechno SAM..a hlavne od zakladni cary..takze Nole hledal tezko protizbran..tod fse..osobne mi Tommy vuubec nevadi..a po dnesku mi udelal velkou radost..tak ted tady bumbam sampono..a tesim se s nim :-)
..a taky preji kazdemu krasnou noc s prijemnym probuzenim..hasta la vista :-)
Reagovat
a.magerova
Jj viděla jsem včera to Tvé eso z rukávu.....:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy se vratil na okruh, aby hral a tenis si uzival, je to na nem videt, a je opravdu radost se na nej koukat.
V tomto zapase nemel, co ztratit. Sel do toho neuveritelne...souhlasim s tim, ze diktoval hru. Myslim, ze i obcasna gesta Djokera behem hry to potvrzuji.
Komentatori byli z Tommyho uplne nadseni (se jim nedivim), jak menil rytmus hry, variabilita neskutecna. Proste si ten zapas uzil, nesel tam, aby prohral, ale aby zahral to nej, co za ta leta v nem je...
Byl to den Tommyho, a uhral si to sam, s tim jen souhlasim.

Ale musim dodat, ze Djoker je fajn, jeho gesto na siti pri podavani rukou na konci zapasu...ok! prijal to jak chlap:)))

Tommy vyhral, protoze zahral paradni match, a ne proto, ze Djoker konil....fans Djokera to budou videt spis asi jinak, i kdyz si myslim, ze treba gigin uzna dnesni Tommyho vykon, a nebude ho snizovat...tim, ze by rekl, ze Djoker hral tuzku....

Ale tak obecne mi to je fakt fuk:))) Ja mam radost, nebot takove zapasy tenisu delaji jen reklamu, a proto ten sport ma potom cenu sledovat....a ne, ze to bude vse nalinkovane, jak si nekteri predstavuji...
Reagovat
smazaný uživatel
Nad cim tak usilovne pracujes:)?
Reagovat
Tomasito
..tak pod to se podepisu..co Nole predvedl po zapase za gesto na siti..opravdu RESPECT..a to podotykam,ze nejsem Noleho fanda..ale muzeme taky pomaly,ale jiste videt..v jakeho velkeho hrace Nole vyrostl..ze bezprostredne po poslednim prohranem micku v zapase..sel na sit se vztycenou hlavou..a sam na siti uznal velke kvality..poplacanim Tommyho po rameni nebo psou..uz nevim? :-) ..a taky v tomto smyslu..patri velke uznani Fallovi po vcerejsim zapase..prakticky za cely zapas neudelal nejakou velkou chybu..vypracoval si dva mecboly na Bedu..ale u siti potom taky s velkym respectem poplacal Bedu po ramenech za jeho vykon.. :-)

..nevim,ale jak si pamatuji at uz za ery Rogera nebo Rafy..tak ve vetsine pripade..jsme slyseli ruzne zakulisni konferencni tiskovy,ze proc a proto atd. jsem dneska prohral..pozor..je to pouze muj nazor..a neni to o tom komu fandim..at si na to kazdy udela obrazek sam.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, byli jsme svedky, ne jednou, ze po zapase, a nekdy i po par tydnech se najednou objevuji zpravy, proc vlastne hrac prohral...
...mne osobne to pripada smutne...

Obecne mam na to takovy "povrchni" nazor, ze proste se to dela asi i zamerne, aby se ten hrac udrzel v nejake psychicke pohode...tezko mne ale soudit, ovsem smutno z takovych situaci mi celkem fakt je.

V kazdem pripade vysledek utkani je navzdy zapsan, a s tim nikdo nic neudela...:)
Reagovat
a.magerova
Aaaale v práci jsem si potřebovala něco dodělat..... a v noci je tu klid a pohoda..... prostě na práci nejlepší :-))
Reagovat
smazaný uživatel
:) Tak to jsi pilna vcelka:)
Reagovat
Fandina
obrovská gratulace. Pěkný zápas a pěkná hra od Tommyho. Gratulace!
Reagovat
a.magerova
A teda zapomenu na Halle 2012 :-))
Reagovat
Fandina
Přesně tak, Tommy umí!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
smazaný uživatel
V SUCHYM!
TOMMY SI BUH!!!!!!!
SI MACHR!!!!!
SES PORAD NEJ!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hezký Tommy, ale mohlo to být delší :) Berdych na titul..
Reagovat
gigin
Gratulace Haasovi. Sonji, nebuď smutná, vše bude fajn...
Reagovat
J.M.
Tommy! Samozřejmě, Novak byl dnes dost mimo, ale i tak, klobouk dolů před tím, jak to dnes "tenisový dědek" zahrál. To byla velká paráda. Prohozy, voleje, servis, obrana, útok, všechno. Nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooooooooooooooooo!!!!!!!
Come onnnnnnnnnnnnnnnn!!!!

Jeste gem, das ho! Ses nej!!!
Reagovat
smazaný uživatel
MB!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
MP
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, za sa divas...:D))))
Reagovat
gigin
Ne, jsem vzhůru jen tak ze srandy... volku :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) V suchym jo bracha:)
Reagovat
Fandina
Tak to jsem překvapená, Tommy první set 6:2 tak jsem zvědavá na druhý.
Reagovat
a.magerova
No tak to je dobrá zpráva nad ránem :-)))
A 2:0 v druhém setu, Tommy vydržať!!!!
Reagovat
Fandina
3:1 a Tommy na servise víc než přesvědčivý. Tak ještě tři game Tommy go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, tak jsem to s tím Novakem na síti pěkně zakřikla, dneska je na ní úplně marný a přitom se na ni furt cpe:-O Haas naopak skvělý.
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě ten hnusný vítr do té vší Novakovy mizérie... To nevypadá dobře:-(
Reagovat
Fandina
woytho i Melzer nosí kšiltovku dozadu, nejen Haas a Seppi.
V Maimi je 16 stupňů a Lahyani má rukavice na empiru ... to jsou věci
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, všichni tam jsou nabalení:-O Tady být 16, tak už lítám venku v triku:-D
Reagovat
gigin
V suchým :))) Dnes to bude taky asi v suchým... ale pro Haase :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, normálně si přeju, aby už byl konec, to je šílený, co dnes Nole dělá za chyby, return nulový (Haas ztratil doteď jen 3 míčky)...NEvím, jestli ho ten vítr tak otravuje nebo je to v hlavě...
Ale zas se musí nechat, že Tommy dnes hraje úžasně, téměř vůbec nekazí...je vidět, že si věří.
Reagovat
gigin
Jj.... Ale tak nejsme muzikanti, abychom furt vyhrávali ;)))
Reagovat
VlS
Aga dostane kartáč. Kdy se ta holka proboha naučí dát do míče ránu a prostě ho zabít? To je děs, co přeďvádí, antitenis.
Reagovat
Fandina
VlS ... neuraž se prosím a je nutné dávat do toho ránu, nebo to myslíš tak, aby dřív skončila hra, zápas. To ale pak záleží také na protihráčce ne. Proč ta tak nezahraje a nezaútočí a neskončí zápas. Hraje se na rychlost, nebo na body.
Reagovat
smazaný uživatel
Joo, kdyby si nechala tu svou techniku a jen k tomu přidala větší agresivitu (ve chvílích, kdy se to nabízí), to by byla pecka:-))
Reagovat
Fandina
chudák Aga ... hraje antitenis ... úsměv
Reagovat
dadaft
tak pojďme na to holky..................................
............ myslím, že divácka účast není hodna toho, co nás čeká. ))
Reagovat
dadaft
ó díky za ty dary mnoha kamer - teď byl dobře vidět ten legendární Agin kratas - vypadalo to jako bekhend po lajně, voňelo to jako bekhend po lajně...................
..... měl to být bekhend po lajně!(a Kirsten se tím směrem pohnula (taky bach se pohnul)).............
.... jenže to byl kraťas křížem. ))))))))

Kirsten zatím nekompromisní - skvělý servis, forhend a i jinak dost dobrý..........
Reagovat
dadaft
tak zatím si s Agou dělá Kirsten co se jí zlíbí.........
Reagovat
dadaft
zatím parádní běhavý tenis ...
Kirsten vypadá ve skvělé kondici.
Reagovat
smazaný uživatel
no já to snad zapnu
Reagovat
smazaný uživatel
Flipkens 1.set...huráá...ale jak známe Radwu, ona to ještě otočí:-D
Běhavý tenis...ne, ten po zápase Janko-Gilles fakt vidět nepotřebuju:-(((:-D
Reagovat
dadaft
Wiktorowski na kurtu - "nezvedej to, pak tě rozstřílí, hraj to jako proti Vinci, nízké dlouhé údery do bekhendu, dost se hýbej, je zima." (ve zkratce)
Reagovat
Fandina
Sonja ... Tipsa se podle mě moc nepřetrhl, ale je faktem, že by mu Gill stejně hodně doběhl. Jinak já jsem spokojená, Gillovi jsem přála.
Reagovat
Fandina
OT ... na okruhu je málo holek s krátými vlasy.
Reagovat
dadaft
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě se celkem přetrhl:-)

OT: To byl neuvěřitelnej hot shot od Agy:-D
Reagovat
dadaft
Kirsten nám trochu zvadla...
Reagovat
Fandina
Sonja ... Tipsa moc neriskoval, ale je faktem, že více méně Simon výměny hlídal, záleží na protihráči ... úsměv
Reagovat
dadaft
běhavý, ale ne pinkavý. ))
útočí se o sto péro a víc jak desetkrát to přes síť nejde...
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsa udělal asi tak milion UE při pokusech o risk, Fandino...koukaly jsme na stejnej zápas?:-) Ale je fakt, že občas se nechal Simonem strhnout k hrůzostrašný pinkačce končící většinou zase chybou Tipsy.
Ale kuš už s tím zápasem, teď hrajou holky;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bezva match...Fandina: Třeba Carla SN je podle mě jedna z nejhezčích holek na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Flipkens hraje kráásně:-)
Reagovat
Fandina
Sonja ... koukala jsem na třetí set a Tipsa byl marný. Simon ho sice upinkával, ale taky sám utnul.
Reagovat
Fandina
exitus ... každý máme jiný vkus ... úsměv. I co se týká stylu zápasů, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, byl marný- příliš chyboval...ale bojoval do konce, to se cení:-)
Reagovat
Fandina
Viděla jsem ho mockrát bojovnějšího, ale vyvracet ti to nebudu.
Reagovat
Fandina
Aga už tradičně ve třetím setu, tak jsem zvědavá, co na to Kirsten. Věřím Agne.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohled na ty prázdné tribuny u tak úžasného zápasu mě fakt vytáčí...Fandina: bezesporu...pravda je, že u Carly mě víc než krátké vlasy rajcuje ten jednoruční backhand :-)
Reagovat
Fandina
exitus ... Carla hraje pěkně a tribuny snad tak prázné nejsou ... mohlo by být hůř ... úsměv
Reagovat
Fandina
OT ... líbí se mi, jak je Aga vždycky na kurtu načinčaná, nalíčená, upravená jako většina polských dívek, žen. Pěkné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ne, Janko si vyměnil tričko a nechal si brýle, které ladily s tím minulým:-/...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Tipsovi k vybojovanému 1.setu a velkému boji i v posledním gamu, kdy už jsem fakt čekala, že to zabalí, přece jen proti doublebreaku...příjemně překvapil;-)
Jinak se jen potvrdilo, že Simon je pro Janka hodně nepříjemnej soupeř...už tyhle dva proti sobě nechci vidět:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Marinovi, Jo se na amerických betonech celkem trápil, tak je fajn, že už se trápit nemusí...Navíc Čilič má celkem rád Můru:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že ve druhém (v prvním pokud nepočítám anotaci) odstavci má být napsáno, že musel Tomáš odvratec dva matchbally (ne setbally)
Reagovat
Mayo
Tsongíček je vonku :/ :D ... čo už no..dobre ďakujeme za tenis ale teraz už let´s go PENGUINS , hurrá na NHL :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte někdo, proč zas nic nedávali na nova sport?
fakt tohle nechápu, neříká se, že tenis je královna sportů?
Tak proč kur.a není na ani jednom ze šesti kanálů?
Reagovat
Mayo
tenis kráľovná sportu :D
Reagovat
smazaný uživatel
mozna myslel sport kralu.. :-)
Reagovat
Mayo
ani jedno :)
Reagovat
smazaný uživatel
nevadi, bavila bych se presto kralovsky, vyhrat Marin a Gill.. :-)
Reagovat
Fandina
Marin už to dal a Gill má druhý set, tak ještě jeden. Go Gille go!
Reagovat
smazaný uživatel
Bravo Tome, konečně nechty vydrželi..

Paráda Janko.. To je ono.. Teď by to chtělo aby se chytil Tsonga ještě ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, Jankooo:-))...Dvakrát v 1.setu tekl o brejk a nakonec ho vyhrál 7-5.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vůbec bych se nedivila, kdyby celý mač ještě dokázal vyhrát ten "žabožrout":-D...
Reagovat
Mayo
simon by mohol sundať toho cirkusanta :)
Reagovat
Fandina
porazila Cadantu viz Expres zprávy. Tak to je ale super holka.

A ještě gratulace Kristině Pliškovic, také postoupila v Osprey do druhého kola a držím palce i Sandře Záhlavové v ITF ve Francii letos 8 výher 1 porážka je dobrá vizitka.

A zítra Háčka v Osprey také držím palce. Konečně vyhrajte, ať se daří.

Držím palce všem a pojď pojď pojď!
Reagovat
pepin
A ještě H také vyhrály.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, je to super a Kačka se postupem do druhýho kola posunula už někam hodně blízko k 500. místu ;))
Reagovat
Fandina
A Háčka dneska vyhrály ve čtyřhře, hurá, konečně to prolomily ... a dneska je super den holky všechny a Tom ... hurá
Reagovat
Mayo
Berdycha zastaví v semifinále Murray
Reagovat
George_Renel
porazila Cadantu 60:3, 3:6, 6:1 - povedený tenisový večírek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Z Toma sálala pohoda a to je hlavní. Odpustím mu i ty spodky, protože Querreymu koukaly taky :)))))Gasqueta by měl dát a pokud porazí Djoka, bude to jeho největší úspěch, protože i když teď proti němu hraje líp, pořád to tam má někde v hlavě nevyřešený :)
Reagovat
smazaný uživatel
Noo ale do Djoka ještě dlouhá cesta...a ani ve finále nemusí čekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace, Tome;-)...Ríšu si podáš jako nedávno v IW a v semifinále zmákneš Můru, tentokrát mu vítr nepomůže (snad):-D:-)))))
Reagovat
Fandina
ještě jednou gratulace. Zápas s přehledem, tak díky, po těch dvou předtím to bylo zase něco jiného a přesvědčivě. Jsi super. Gratulace Berdo a pojď pojď pojď!
Reagovat
pepin
Tak konečně jednou bez nervů, je vidět jak Tom dospěl herně, fyzicky a hlavně psychicky. Velká gratulace.
Reagovat
George_Renel
asi ten včerejší postup "v suchém triku" nepomohl. Tom nastoupil tak jak včera skončil. A taky to stejně ukončil :-)))
QF je bezva výsledek, postup do SF přes Francouze není nesplnitelným úkolem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nice work TOM !! Pekna prace. No.1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist