Berdych s Querrym si v Los Cabos zahráli tenis na lodi, Berdycha okouzlila mexická příroda

1. 8. 2017, 16:47
Aktuality 3
Tomáš Berdych odstartuje letos netradičně šňůru amerických turnajů již v mexickém Los Cabos, kde tento týden plní roli nasazené jedničky. Kromě tenisu si však nejlepší český tenista v prosluněném Mexiku užívá i další lákavé aktivity, které si pro hráče organizátoři turnaje připravili. Čtrnáctý hráč světa si například s druhým nasazeným Samem Querrym zahrál tenis při vyjíždce na lodi.
Profily hráčů
Tomáš Berdych a Sam Querrey

"Jsem nadšený a šťastný, že tu mohu být," řekl Berdych v rozhovoru při projížďce na lodi. "Jsem v Mexiku poprvé a vzhledem k tomu, že rád poznávám nová místa a nová prostředí, tak si to maximálně užívám. Pobyt na tomto nádherném místě je úžasný. Všechna ta příroda kolem, moře, oblouk Cabo... to je něco neuvěřitelného," rozplýval se český tenista.

"Jsem rád, že jsme měli příležitost podívat se i do okolí, protože tomu tak není na každém turnaji. Z lodi jsme toho hodně viděli, takže jsem si to moc užil. Samozřejmě jsem tu hlavně kvůli tenisu, ale tohle bylo skvělé," doplnil nejvýše nasazený hráč turnaje, který měl v úvodním kole volný los. Ve druhém kole Berdycha vyzve v prvním vzájemném utkání 168. hráč světa Akira Santillan z Japonska.

"Už se moc těším na první zápas. Jsem sice nasazenou jedničkou, což s sebou přináší i více tlaku, ale momentálně se cítím na kurtu skvěle a daří se mi. Je těžké porovnávat to s minulostí, ale myslím si, že tohle je rozhodně jedna z lepších fází mé kariéry. Mám za sebou skvělý Wimbledon a věřím, že v dobrých výkonech budu pokračovat i tady."

Papírově největším soupeřem českého tenisty by měl v mexickém Los Cabos být druhý nasazený Sam Querrey, který se ve slavném All England Clubu probojoval stejně jako Berdych až mezi kvarteto nejlepších. "Oba jsme odehráli parádní turnaj a máme tak vysoké cíle i tady. Už jsem slyšel o tom, že se mluví o finále Berdych - Querrey, ale já osobně bych nepředbíhal. Cesta do finále je dlouhá, rozhodně je to ale jistě cíl obou z nás. Uvidíme, jak to dopadne, vše začíná od nuly," dodal Berdych.

"Cítím se parádně. Odehrál jsem skvělý Wimbledon a doufám, že mi dobrá forma vydrží i do dalších turnajů, které mě čekají," řekl Američan Querrey. "Cítím se výborně, dařilo se mi v Londýně, a i tréninky tady probíhaly velmi dobře, takže z toho mám dobrý pocit.

 

Komentáře

3
Přidat komentář
letityfanousek
Byl to můj oblíbenec, škoda mladého člověka. O něm napište článek. Pinkání na lodičce je atraktivnější co? Nechce si někdo zapinkat na pohřbu? To tu ještě (asi) nebylo
Reagovat
Pedronegro
"zahráli si tenis na lodi", opravdu trapné ...
Reagovat
janek_da
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist