Berdych se Štěpánkem zaváleli, oba jsou v osmifinále

10. 10. 2012, 09:52
Aktuality 124
Českým daviscupovým reprezentantům se dnes na turnaji Masters v Šanghaji dařilo. Tomáš Berdych i Radek Štěpánek postoupili do osmifinále, aniž by cestou do něj ztratili set: sedmý tenista světa Berdych zdolal Itala Seppiho dvakrát 6-3, Štěpánek následně porazil jedenáctého nasazeného Richarda Gasqueta dvakrát 6-4.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych měl zápas s Andreasem Seppim, kterého porazil letos už podruhé a celkově počtvrté v kariéře, pod kontrolou. Soupeři vzal třikrát podání, sám o servis nepřišel a i za pomoci šesti es a celkem 24 vítězných úderů vyhrál 6-3 6-3.

V Šanghaji hraje český reprezentant počtvrté a počtvrté se dostal mezi nejlepší šestnáctku. V osmifinále Berdych zatím pokaždé ztroskotal; aby se to neopakovalo, musí ve čtvrtek porazit Sama Querreyho, který dnes vyřadil vítěze z Tokia Keie Nišikoriho.

Querrey už letos japonského soupeře jednou porazil ve dvou setech, tentokrát však do zápasu lépe vstoupil Nišikori, který úvodní set vyhrál díky dvěma rychlým brejkům jasně 6-2. Američan sice další sadu ovládl, ovšem ve třetí byl znovu od začátku lepší jeho soupeř, který se dostal do slibného vedení 4-1. Ani tentokrát ale Nišikori proti Querreymu neuspěl: patnáctý tenista světa prohrál pět her v řadě a s turnajem se rozloučil porážkou 6-2 2-6 a 4-6.

"Škoda, byl jsem blízko, ale on skvěle podával a mě noha bolela," řekl po utkání Nišikori, který měl podle svých slov problémy s pravým kotníkem.

Nedlouho po Tomáši Berdychovi nastoupil ke svému zápasu 2. kola druhý český zástupce v Šanghaji Radek Štěpánek. Toho čekal papírově těžký soupeř v podobě jedenáctého nasazeného Richarda Gasqueta, se kterým měl Štěpánek dosud příznivou bilanci 2:1. Za necelou hodinu a půl ji dnes rodák z Karviné ještě vylepšil a postoupil mezi nejlepší šestnáctku.

Stejně jako v duelu s Lleytonem Hewittem si Štěpánek dlouho držel podání. Český tenista hrál tradičně pestře, výměny od základní čáry prokládal výpady k síti a nutil soupeře chybovat.  Podobně jako včera proti Australanovi rozhodl koncovku setu první brejk českého hráče. V následující sadě mohlo 41. tenistu světa mrzet, když ve druhé hře neproměnil dva brejkboly, tím spíš, že Gasquet sám za stavu 3-3 udeřil a dostal se do vedení. Z něj se ale dlouho neradoval: Štěpánek si servis vzal okamžitě zpátky, při dalším Gasquetově podání si vypracoval první mečbol a francouzský tenista mu práci ulehčil zkaženou smečí.

O postup do čtvrtfinále, v kterém byl v Šanghaji před třemi lety, se třiatřicetiletý Štěpánek utká s vysokým Američanem Johnem Isnerem.

Federer s Djokovičem neztratili set, Murray vůbec nemusel hrát
První zápas má v Šanghaji za sebou druhý hráč v pavouku Novak Djokovič. Vítěz z Pekingu nastoupil proti Grigoru Dimitrovovi tři dny po svém truimfu v čínské metropoli a dnešním výkonem potvrdil, že i na dalším turnaji patří mezi největší favority. Djokovič oba sety zahájil rychlým brejkem, při vlastním podání ztratil za celý zápas pouhých pět výměn a za 54 minut se radoval z hladkého vítězství 6-3 6-2.

Obhájce posledních dvou titulů Andy Murray měl stejně jako Djokovič v prvním kole volný los a dnes měl nastoupit k prvnímu utkání proti Florianu Mayerovi. Německý tenista ale ještě před utkáním z turnaje odstoupil a Murrayho tak bez boje poslal už do osmifinále. V něm svěřenec Ivana Lendla narazí na Ukrajince Alexandra Dolgopolova, přemožitele Gillese Simona.

Dnešní program v Šanghaji uzavřel duel mezi nejvýše nasazeným Rogerem Federerem a Yen-Hsun Luem z Tchaj-wanu. Pro světovou jedničku byl dnešní zápas první od čtvrtfinálové porážky na US Open s Tomášem Berdychem, souboj s rozehraným soupeřem ale Federer bez vážnějších problémů zvládl. V prvním setu Federer nemusel odvracet žádný brejkbol a díky své jediné využité šanci sadu vyhrál 6-3. I ve druhém dějství Tchajwanec světovou jedničku prověřil, ani tentokrát ale nenašel recept na Federerův servis. Set tak rozhodl Federerův brejk za stavu 5-5, po kterém už neměl problém utkání doservírovat do vítězného konce.

Výsledky - Šanghaj (tvrdý povrch, dotace 3.531.600 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (4-ČR) - Seppi (It.) 6:3, 6:3, Štěpánek (ČR) - Gasquet (11-Fr.) 6:4, 6:4, Federer (1-Švýc.) - Lu (Tchaj-wan) 6:3, 7:5, Djokovič (2-Srb.) - Dimitrov (Bul.) 6:3, 6:2, Murray (3-Brit.) - Mayer (Něm.) bez boje, Tsonga (5-Fr.) - Paire (Fr.) 7:6 (9:7), 7:5, Tipsarevič (6-Srb.) - Troicki (Srb.) 6:2, 7:6 (7:3), Baghdatis (Kypr) - Raonic (12-Kan.) 7:6 (7:4), 6:7 (5:7), 7:6 (7:3), Wawrinka (13-Švýc.) - Istomin (Uzb.) 6:4, 4:6, 6:4, Querrey (USA) - Nišikori (14-Jap.) 2:6, 6:1, 6:4, Dolgopolov (Ukr.) - Simon (15-Fr.) 6:3, 6:4, F. López (Šp.) - Kohlschreiber (16-Něm.) 6:3, 6:4, Haas (Něm.) - Robredo (Šp.) 6:3, 6:3.
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

124
Přidat komentář
smazaný uživatel
mimochodem, místní oblíbenkyně Laura Robson se poprvé v životě posouvá do první padesátky. A vzhledem k tomu, že ji čeká Tchajwanka Chang, která je mimo první stovku a postup do čtvrtfinále je jedním z jejích největší úspěchů, nemusí to být pro Robsonovou konec.
Reagovat
dadaft
k fantastickému finále v Kantonu to má pořád daleko - ovšem případný zápas se Stosurovou bych chtěl vidět... jenže obrázky nejsou.
***
ale, Radek je v bedně...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super! :) Taky věřím, že čtvrtfinále nebude pro Lauru konečná. Mimochodem, v Ósace se daří i její krajance Heather. :)
Reagovat
smazaný uživatel
procházka růžovým sadem to asi nebyla, ale Tomáš to zvládl! Tak teď čtvrtfinále s Tsongou. O postupu do Londýna už můžeme mluvit jako o hotové věci, tedy když nebudeme počítat s Nadalem. A úplně nejlepší by bylo, kdyby Tommy Haas vyndal Tipsu, to by měl Tomáš jistotu Nadal, ne Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal s Daniilidou to nandali Nenandovi s Dankou.
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgo - Murray označit toto utkání za zítřejší TAHÁK dne jen komu fandit? no jistě že Dolgovi :D co by jste tipli přesný výsledek já si myslím že Dolgo bude mít šanci ,ale to se pozná hned po 2-3 gamech bud to bude pálit mimo nebo dovnitřale jde taky samozřejmě o to jaký výkon předvede Murray? mlácení raketou do nohy? - prohra a nebo už takový ten jeho agresivní styl kdy už si jen nepinká a občas přitvrdí.. zkrátka střetli se 2 hráči od kterých můžeme čekat ledacos.. ;-)

takže tímto bych si zažádal nějaké tipy ;-) já říkám výhra Dolga
Reagovat
smazaný uživatel
nezlob se, ale tohle ti pravoverni Andyovci ani nedoctou.. :-) Mne je jedno, kdo vyhraje, dokonce bych to Dredymu prala, je uzasny, :-) ale Andy je uplne jinde a mel by to bez problemu potvrdit.
Reagovat
gigin
Ty už prosím tě dneska nic neříkej, jo?? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Njn neni každej den posvícení.
Reagovat
misoSK
a ani riadok o dueli Baghdatisa s Raonicom...
Reagovat
smazaný uživatel
Njn :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se jeho hra líbí. A že vypadá jak kůň? To je mi fuk. Nejsem buz na, takže mě moc nezajímá jak hráč vypadá. Pro mě je to sympaťák.

Fandina: No coment. Pro tebe je blbost už jen to, že někdo fandí někomu jinému než Čechovi. Takže asi nemá moc smysl se s tebou o tomhle bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, to mělo bejt níž.
Reagovat
Fandina
Mustademus ... ale jak si přišel na to, že fandit někomu jinému než čechům je hloupost. To si mě s někým pleteš ... úsměv
Reagovat
gigin
Fandina - otočka okruhu!! ;)
Reagovat
Fandina
Oprava Mutademus ... úsměv
Reagovat
Fandina
gigin ... musíš podrobněji, nerozumím ... úsměv
Reagovat
gigin
Ty jsi známá tím, že fandíš především a výhradně českým hráčům. To je v pořádku. Dále se kolikrát podivuješ, že někdo fandí hráčům jiných národností. Tvé přirovnání bylo, že to je jako přát a podporovat vlastní děti a né sousedovic. Proto se divím tvé změně názoru na tohle téma. Prostě otočka okruhu :))
Reagovat
Fandina
gigin ... aha. Samozřejmě, že fandit domácím je přirozené, je to tak, že si nevybíráš komu se narodíš a z toho důvodu je to tak dané, jako pořádek, řád povinnost, když to chceš slyšet, fandit domácím, ale Mutademus napsal, že podle mě je fandit jiným než Čechům hloupost a to bych nikdy neřekla ... taky fandím cizincům, ale až po těch svých, těch kam patřím ... tenis není individuální, pořád ho hraje jedinec a ten se nějak jmenuje a někoho zastupuje ... úsměv
Reagovat
gigin
Není to žádná povinnost. Tenis je individuální sport. Když hraje Berďa nějaký turnaj, tak hraje za sebe. Vyjímka je DC, Hopman Cup atd., kde reprezentuje ČR. Hotovo. Tečka :)
Reagovat
tommr
tomu co píšeš snad ani sám nemůžeš věřit - když třeba hraje Djokovic, Federer nebo Nadal tak všude vidíš srbský, švýcarský nebo španělský vlajky a jiný symboly - každej ví, že hrajou sice za sebe, ale zároven reprezentujou i země odkud pocházejí ... :)
Reagovat
Fandina
Tak se tak nečil s těma tečkama ... nikdy nic nekončí ... pořád se něco děje ... tečky neexistují ... úsměv. Sice jednotliví hráči hrají na individuálních turnajích ale pořád mají za jménem tu zemi a jsou tak bráni, není tenista, který není z nějaké země a tak je to na celém světě a když už se nejedná o povinnost tak je to slušnost a pořádek a pořád budou tenisti bráni jak hrají a odkud jsou a to v dobrém i ve zlém ... proto fandit jim je přirozené a proto to tak dělám přeji jim pak teprve jiným ... tečko ... úsměv
Reagovat
gigin
Panebože!! Ano, dnes tam například hauzírovali čínští fanoušci se švýcarskýma vlajkama a podporovali tak Rogera. Někdo má vlajky, někdo tam má různé transparenty se jmény hráčů, různé plakáty s jejich podobiznama a tak. Je jasné, že je představitelem tej země. Ale na place je utkání Federer x Djokovič, né Srbsko x Švýcarsko.
Reagovat
gigin
Dobře teda :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš to sem fakt nechtěl rozjet takovouhle přestřelku. Omlouvám se.
Reagovat
VlS
Jen si tak lehýnce rejpnu - nebo je to Monacké knížectví contra Švýcarská konfederace?
(Ale to samé lze jistě říci i o Tomíkovi) :-)
Reagovat
gigin
Ty jsi taky vysokoškolsky vzdělaný??!! :))))
Reagovat
a.magerova
Tvá poznámka mě donutila juknou na wikipedii, protože znáš to: důvěřuj, ale prověřuj....
A pobavilo mě info o výšce (tělesné nikoli vzdělání) a hmotnosti dotyčného.... jakože vím, že drží dietu.... :-))
http://cs.wikipedia.org/wiki/Novak_Djokovi%C4%87
Reagovat
gigin
On roste a hubne!!!
Reagovat
Fandina
Monacké knížectví ... tak to by chtělo se zeptat našich politiků, proč mají tyhle sportovci tak blbé daňové podmínky, že jsou nucení tohle absolvovat ... zajímalo by mě, jak se platí v takovýchto případech daně ve Švajcu ... hold kdo chce moc nemá nic a to teď myslím na naše politiky ... úsměv
Reagovat
VlS
Oni ti sportovci mají stejně blbé daňové podmínky, jako my ostatní. Rozdíl je v tom, že my ostatní nemáme většinou prachy na adresu v Monte Carlu :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy by mohl vyhrát a tím by se příblížil účasti na turnaji mistrů,takový cíl jsem měl před sezonou
Reagovat
VlS
A co jsi udělal pro splnění svého cíle? Chodil jsi s Johnem běhat?
Reagovat
a.magerova
http://en.shanghairolexmasters.com/scroll/images/725c0308-00c4-47fb-a67d-a5dd910fa00a.jpg
Reagovat
tommr
jestli budou zítra Tomáš a Radek v televizi? Tomáš bude hrát od 8:00 našeho času proti Querreymu, Radek hraje hned po něm proti Isnerovi. Problém je ale v tom, že oba mají hrát na druhým kurtu a na tom hlavním hrajou souběžně zápasy Tsonga a Djokovic, který zřejmě dostanou přednost ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sabine to je zase katastrofa...
Reagovat
VlS
No, přemýšlím, jestli by jí nebylo na té medině líp :-(
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150939574841517&set=pb.175535596516.-2207520000.1349882474&type=1&theater

To je trojka..
Reagovat
J.M.
Ten Kei tam vypadá jak Radkův synek.
Reagovat
smazaný uživatel
Taťka s dětmi v botanický....
Reagovat
Bob
to je fakt strašný :D
Reagovat
Fandina
Je to mě pobavilo. Nishi to triko s Mickey Mausem a Rada ta čepice je asi Nisiho ... Sabča se řehtá ... tak to je supeeeeeeeeeer
Reagovat
smazaný uživatel
Mě dnes pobavilo toto Trio :))

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=502805573065497&set=a.307633669249356.87833.307268202619236&type=1&theater
Reagovat
a.magerova
kdyby vyhrálo toto Trio: Roger, Feliciano a Tommy :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsarevič teď v tozhovoru řikal, že až v pozdějším věku začal brát tenis vážně a dávat mu všechno, kéž by to tak bylo i s Erniem...
Reagovat
gigin
Jj, viděl jsem. Mluvil a působil celkem kultivovaně :)) Aj Novaka zmínil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj jak ho nemá rád, tak musim uznat, že ty jeho rozhovory jsou fakt prvotřídní. Asi nejinteligentnější hráč na okruhu.
Reagovat
a.magerova
Druhý nejinteligentnější hráč na okruhu.
Reagovat
gigin
Tak vidíš!! :))) Druhý!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já poprvý v životě napíšu něco pozitivního na adresu Tipsareviče a ještě dostanu vynadáno. :-(
Reagovat
a.magerova
To byla jen malinkatá úprava Tvého jistě bohulibého tvrzení...
Reagovat
Bob
janek je jeden z mála co má vysokou.
Reagovat
gigin
Bobe podle mne vysoká není měřítko :)
Reagovat
Fandina
gigin tak trochu vysoká měřítko je, třeba jen co se týká socializace společnosti. Samozdřejmě k hraní tenisu není potřeba ... úsměv
Reagovat
Bob
tak jistě že to není měřítko, ale na tenistu je to prostě zajímavé, nebo ne? :)
Reagovat
gigin
Jo je. Vím to o něm. Mám ho naštudovanýho, neboj :)))
Reagovat
Bob
to je mi jasný, stejně jako já :)
Reagovat
a.magerova
No ale určitě ho nemáte nastudovanýho z mýho úhlu pohledu... :-))
Reagovat
gigin
No ty jsi inženýrka, jak jsi tady nedávno machrovala, tak tyto úhly pohledu jdou mimo nás. Možná Bob je taky ing, ale já určo ne :))
Reagovat
Fandina
gigin ... ing nejsi a tak tedy dr nebo mgr ?
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš, tak jsem to nemyslela :-/
Myslela jsem ženský úhel pohledu, pokud teda Bob není holka?! :-)))
Reagovat
gigin
Fandina: Nic. Dokončené středoškolské, jeden rok na vejšce. Tečka :D
a.magerova: Já vím, jaks to myslela. Oskar z tebe bude mít zase radost :DD
Reagovat
Bob
Holka nejsem :) A Ing. taky ne. Pracuju na Mgr., tak snad časem :D
Reagovat
gigin
Pracuju na Mgr. Jakože to není zkratka Magerka doufám.
Reagovat
Bob
Ne :) Magistr jsem myslel :)
Reagovat
Fandina
Bob ... hezky, držím palečky na Mgr. ten titul se mi moc líbí. Vždycky si vybavím nejdřív Bc (blbec) potom Mgr (magor)no nejsou ty zkratky úsměvné? Jsou no ... já mám taky ing. a mám pokoj ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
tady se neda diskutovat! :-)))) Jestli muzu obtezovat s tenistama.. :-) tak bych rada pripomnela, ze John Isner take vystudoval universitu a nikde to nikdy nedaval na odiv, dokonce neni ani potetovany, ;-) ;-) zato vsak je to mily, skromny a inteligentni kluk. A pekny! :-)
Reagovat
gigin
Jankelovo další tetování bude - Mám vysokoškolské vzdělání!! Na čelo si to flákne!! Proč to tak překrucuješ?? On s tím Tipsa někde hauzíruje, zdůrazňuje, že má školu?? :((
Reagovat
a.magerova
A kruh se mám může uzavřít, když odpovíš zda-li jsi na Johna pyšná ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak se necerti, vis prece, ze toho pozera tezko travim.. Ja za to nemuzu, je to silnejsi nez ja. Vzdelani mu rozhodne neupiram, jen jsem chtela naznacit, ze i jini.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))))) Ne!
Reagovat
gigin
Prosím tě, moc tě prosím, promiň :(( Já jsem se nechal unést. Všichni jste tu inženýři, magistři, bakaláři, doktoři a já jediný zase ho..o v trávě :(( Myslím si to na stará kolena ještě dostuduju. A nechám se taky pokérovat....
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
dala jsem to.. :-))
Reagovat
a.magerova
Tak ještě tuto, ta je taky moje:
http://www.youtube.com/watch?v=p6wAnaV8AQ4
Reagovat
smazaný uživatel
tak jen brumendem, ale se slzami (smichu)... jo a pod videem:
WARNING: Nepouštět dětem a osobám se slabým srdcem. :-))
Reagovat
J.M.
Tady je vidět, jak hrozně moc dělá povrch. Štěpánek už v poslední době skoro nebyl schopen porazit nikoho, a teď najednou dá Gasqueta 2:0. A nebyla to náhoda. Celé asijské turné (velice markantní to bylo v Pekingu, částečně i v Tokiu) tvrdohlavě odolává tlaku ATP na každotýdenní zpomalování kurtů i míčů, a drží si rychlost tak jako za starých časů před lety. Ten rozdíl oproti všem americkým turnajům vyjma Cincinnati je obrovský. To pak najednou Radek hraje tu svoji hru, kterou si už léta na jiných turnajích nemůže vůbec dovolit, na síti se mu daří parádně. Djokovič v Asii najednou hraje skoro jak Sampras ve Wimbledonu, nikdy předtím jsem ho neviděl tak brutálně servírovat, suverénně volejovat a zabíjet z forhendu i bekhendu. Federer s Luem hráli místy skoro až pingpongový zápas, bleskurychlé výměny úderů, kdy se prodleva mezi jednotlivými údery počítala snad na milisekundy. A zvládali to. Lu není vůbec špatný...

Tady je vidět, jak nesmírně demagogické jsou ty výmluvy Američanů na to, že letos opět, jako každý rok, zpomalují kvůli tomu, že v minulém století se nedalo dívat na zápasy Ivaniševiče ve Wimbledonu. Jakou to má kruci relevantnost pro dnešek? Dnešní hráči jsou tak skvělí na returnu, že ani na nejrychlejším povrchu nemají vážnější problém s největším servisem všech dob, jak je vidět z vypadnutí Raoniče v Šanghaji (i jeho kanárku v tokijském finále). Rychlý asijský povrch a míče nabízejí všechno to, co ty neustále zpomalující americké - úžasné výměny, ale přitom v mnohem vyšším, dechberoucím tempu a s impozantnějšími vítěznými údery. Dobře trefené údery fakt píšou. Plus variabilitu stylů. Pro mě tedy daleko svěžejší podívaná než to americké trápení. Považoval bych to za námět na zamyšlení pro chlapce z ATP, ITF a vedení turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
tak naschvál, kolik her Arantxa Rus uhraje?
Reagovat
dadaft
dobrý tenis. holky do toho mydlí o sto péro.
Reagovat
dadaft
Rusová break.
Reagovat
Bob
proč proti sobě musí sakra hrát zrovna tihle dva hráči? :) Co nadělám :) Jinak Berďo pojď, pojď, pojď.
Reagovat
smazaný uživatel
skvělý výsledek pro Radka. Posune ho to znovu na konec první čtyřicítky. Vzhledem k jeho rozložení bodových zisků, kdy obhajuje 45 bodů v Basileji (místo nich může napsat 25 bodů za světový pohár) a 10 bodů v Paříži, které obhájí, pokud neonemocní nebo se nezraní, má tedy jistotu účasti v hlavní soutěži turnajů ATP1000 a pořád může zabojovat o nasazení v Austrálii.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě by stálo za upozornění, že Radek na turnajích ATP 1000 má za poslední rok bilanci 3x postup do třetího kola, 4x postup do druhého kola, pouze v Paříži se mu momentálně počítá kolo první. V Monte Carlu vypadl taky v prvním kole, ale tento výsledek se nepočítá, protože to je turnaj se zvláštním statutem.
Reagovat
tommr
a dosáh velmi cennýho vítězství, který ho vrátí zpátky do první čtyřicítky ze který před Šanghají vypad ... :)
Navíc tím nečekaným vítězstvím nad Gasquetem hodně pomoh i Tomášovi, kterýmu tím nejspíš odpad další soupeř v boji o účast na letošním TM ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že účast Berdycha v Londýně můžeme díky brzkým vypadnutím těchto hráčů považovat za jistotu. Teda samozřejmě za předpokladu, že se Nadal nezúčastní. Teď už je to spíše o tom, jestli se mu podaří dostat nějak blízko k Davidu Ferrerovi, o kolik je schpný odskočit Del Potrovi a jak daleko za sebou je schopný udržet Tsongu.
Reagovat
smazaný uživatel
doporučuji projít fotogalerii z hráčské párty z Lince, odkaz momentálně na úvodní stránce WTA. Tenistky stylizované v kožených sáčcích motorkářek. Sabine Licicki má nebezpečný pohled a Sorana Cirstea má prostě v sobě oheň.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/gallery/20121010/linz-gallery-the-player-party-at-voestalpine_2256674_2944721?imageNo=4#picture
Reagovat
smazaný uživatel
Sorana je hooodně nebezpečná. Naopak mě zklamala Danka.
Reagovat
gigin
Sorana nej!!
Reagovat
smazaný uživatel
jojo taky jsem čuměl jak tam Daniela vypadá. Na mě tam působí jako hodně ošklivá Milfka :))
Reagovat
dadaft
Bethanie klasická imidž "Zavolej mi Brouku". ))
Sorana je kusanec.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsem tam zahlíd Báru s Julčou. To je dvojnásobná nálož krásy. Fotky naštěstí nemluví ...
Reagovat
smazaný uživatel
Moje krátké hodnocení podle toho, jak jdou fotky za sebou... :)

Julia - hezký klobouček, sluší jí to :)
Tamira - elegantní, hezky udělané vlasy :)
Sabine - krásná, krásné vlasy, krásné oči :)
Sorana - ta je moc hezká, krásné vlasy a je taková přirozeně krásná :)
Petko - tomu říkám charisma :)
Arantxa - hezké vlasy, roztomilý úsměv :)
Daniela - takhle udělané vlasy jí nesluší a ten klobouk taky ne... ale zkuste si najít tu poslední fotku, tam je Daniela celá a to je lepší (nohy) :)
Bethanie - free jako vždy :)
Vika - no jo, Vička... krásné vlasy a v civilu jí to vždycky moc sluší :)
Reagovat
tommr
a proti favorizovanýmu Gasquetovi vyhrál první set ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ne, když jsem si proti němu zase vsadil. Radek by mi měl posílat něco z výher, abych pořád sázel proti němu.
S ním mám bilanci snad 1:20, ať dávám na něj nebo proti. Jenom Monfils ve Washingtonu mi s ním vyšel.
Reagovat
tommr
a promarnil dva setboly - aby ho to ještě nemrzelo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš BP.
Reagovat
tommr
jj myslel jsem 2 brejkboly, který měl Radek za stavu 1:0 a 40:15 při podání Gasqueta - chybička se vloudila ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm 3:4*. Je veliká škoda ěch neproměněných BP ve chvíli, kdy byl Gasquet silně nalomený
Reagovat
dadaft
dobře Radek rebreak
Reagovat
smazaný uživatel
přijde mi, že Radkovi úplně odešel první servis
Reagovat
smazaný uživatel
To nevadí,stejně vyhrál.Gratulace!
Reagovat
smazaný uživatel
bojovnost, chytrost a zkušenosti. Radek ten závěr zvládl na výbornou i bez servisu. Možná se pletu, ale kromě jednoho esa za stavu 4:4 30:30 za poslední dvě hry na podání nedostal 1.servis do kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
na velmi dobře bodovaném challengeru v Taškentu Mertl porazil nasazeného Tunisana Jaziriho 6:3, 7:6 a postoupil do čtvrtfinále. Tam ho čeká Srb Lajovič. (Sorry za předchozí špatné zařazení).
Reagovat
tommr
utkání se Seppim měl od začátku až do konce plně pod kontrolou ...
Dobrá zpráva je i vyřazení Nishikoriho - Tomášovy šance na historicky první postup do čtvrtfinále v Šanghaji tím značně stouply ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Z tvého pohledu bych řekl, že je škoda, že nepostoupil Nishikori. Páč ten je teď fyzicky úplně vyfluslej. Berďa by si i zlepšil vzájemnou bilanci.
Reagovat
tommr
do určitý míry máš pravdu - Tomáš si moh s Nishikorim trochu vylepšit bilanci a pošramocený sebevědomí ...
Otázka ale je nakolik bylo vyřazení Nishikoriho nutný přičíst únavě a nakolik to bylo způsobený dobrou hrou Querryho nebo tím, že mu Querrey herně tak nesedí jako třeba Tomáš ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kei v prvním setu vedl 4:0. Dokud nezačala působit únava, tak měl zápas celkem pod kontrolou.
Reagovat
tommr
pokud Querrey postoupil jen díky únavě Nishikoriho tak tím líp pro Toma. Těch 20 es co Querrey nastřílel ale naznačuje, že to s ním Tomáš taky nebude mít lehký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam je podobný typ jako Berdych, proto měl zpočátku stejné problémy jako Berdych s Nišikorim v Tokiu.
Právě že se celkem toho zápasu se Samem obávám. Tam to bude asi jenom o pár míčích.
Reagovat
smazaný uživatel
na velmi dobře bodovaném challengeru v Taškentu Mertl porazil nasazeného Tunisana Jaziriho 6:3, 7:6 a postoupil do čtvrtfinále. Tam ho čeká Srb Lajovič.
Reagovat
tommr
určitě to bude strašná řežba. Snad to Tomášovi vyjde se Samem i do třetice všeho dobrýho ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Keie. Sam asi moc šancí mít nebude. Naopak Marcos hodně potěšil.
Reagovat
tommr
???To ti ten Berdych opravdu tak vadí???
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne. Kei i Sam patří mezi moje oblíbence a samozřejmě chci, aby se na turnajích dostávali co nejdál. Tady bohužel narazili na sebe už ve 2. kole a dalším sopeřem vítěze je Berdych a proti tomu by měl podstatně větší šanci Kei. Jinak já proti Berdychovi vlastně nic nemám. Jen mi prostě není moc sympatický, ale rozhodně to neni tak, že bych ho nějak nesnášel.
Reagovat
tommr
no já Querreymu obvykle taky přeju všechno nejlepší, ale v zápase s Tomem musí moje sympatie pryč. A zvlášt v tak důležitým zápase pro Tomáše - vítězství by Tomovi už skoro určitě zajistilo TM ... :)
Reagovat
darek.vrana
Můžu se zeptat, co vás vede k tomu fandit zrovna Querreymu? Nic proti němu, jen mě to překvapuje. Žádnej krásnej tenis moc nehraje, je to takovej kolohnát, ještě vypadá jako kůň...
Reagovat
Fandina
darek.vrana ... :-))))))) je tak to se řehtám, jako kůň a taky by m to tedy zajímalo, je takový nenápadný, také by mě zajímal důvod k fandění ... úsměv
Reagovat
tommr
já zase nechápu jak někdo třeba může fandit Isnerovi. Mě se prostě líbí styl jakým Querrey hraje ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... tak jo. Sam je servismen, no když byl fed, mrzelo mě, že prohrál s Nicem, škoda no. Jinak co se týká Toma, všechno je otevřené, vyhrát mohou oba. Moc držím palce Tomášovi, aby ho dal ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava když bylo teď semi DC ne fed ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Nole naprosto suše.
Reagovat
dadaft
viděl jsem kousek Bédi - taky suše.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to už jsem psal pod článkem o Štěpánkovi. Bez problémů. Vše měl pod kontrolou i přes ten jeden brejkbol Seppiho ve druhém setu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist