Berdych ve čtyřech setech zdolal Schwartzmana. V osmifinále vyzve Nadala

18. 1. 2019, 04:19
Aktuality 334
AUSTRALIAN OPEN - Tomáš Berdych na Australian Open přesně po třech hodinách boje zdolal ve čtyřech setech nasazeného Argentince Diega Schwartzmana a po roce si zahraje grandslamové osmifinále. V něm dlouhodobě nejlepší český tenista změří síly s jedním ze svých nejméně oblíbených soupeřů - Španělem Rafaelem Nadalem.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych kvůli bolestem zad ukončil loňskou sezonu už v červnu a na kurty se v letošním roce vrátil naprosto famózně. Hned na prvním turnaji v Dauhá prohrál až ve finále se Španělem Bautistou a ve výborné formě hraje i na úvodním grandslamu sezony.

Na Australian Open neztratil podání ani set s nasazenou třináctkou Edmundem ani Haasem. V souboji o osmifinále musel pod zataženou střechou Melbourne Areny podstatně více bojovat. Houževnatého Argentince Diega Schwartzmana, který v Melbourne Parku plnil roli nasazené osmnáctky, v premiérovém vzájemném duelu zdolal až po třech hodinách 5-7 6-3 7-5 6-4.

Ve hře Berdycha bylo v úvodním dějství příliš mnoho chyb, které částečně pramenily z výborné obrany Argentince. V sedmé hře sice český tenista dokázal všechny čtyři brejkbolové hrozby odvrátit, ale v jedenáctém gamu ztratil čtyřmi body v řadě vedení 30-0 a Schwartzman v následující hře na servisu nezaváhal.

Také v další sadě se oba aktéři přetlačovali od základní čáry a k vidění bylo opět několik nádherných vítězných úderů. Ve druhém gamu se Berdych dostal k vůbec prvnímu brejkbolu. Na oslavu brejku si ovšem musel počkat až do osmé hry, v níž poprvé dokázal prorazit podání soupeře. Nesmírně kvalitní set z obou stran následně i přes potíže doservíroval.

Po srovnání stavu utkání nebyl Berdych na kurtu lepším hráčem. Dvakrát však zvládl odvrátit brejkbol a v koncovce setu mu vše vycházelo. V jedenácté hře sehrál parádní game na returnu, podání udržel čistou hrou a po téměř dvou a půl hodinách šel do vedení.

Do čtvrté sady vstoupil Berdych, posilněný úspěchem v předchozím dějství, výborně. Už ve třetím gamu si fantastickým returnem vypracoval brejkbol, který vítězným forhendem proměnil, a náskok až do konce zápasu nepustil.

"Byl to další těžký soupeř. Byl velmi odlišný od těch dvou předchozích. Musel jsem si na to zvyknout a bylo to mnohem obtížnější než ty dva zápasy před tím. Vypořádal jsem se s tím dobře a byl to dobrý zápas," řekl Berdych na tiskové konferenci.

Třiatřicetiletý Berdych dnes chyboval více než v předchozích dvou kolech, což ale bylo způsobeno výbornou obranou Schwartzmana, který se na Australian Open až proti české jedničce vybičoval k výbornému výkonu. Přesto český tenista skončil s pozitivním poměrem winnerů a chyb (65-50). Argentinskému protivníkovi nasázel 19 es a na síti uspěl ve 36 ze 45 případů. Na returnu proměnil 3 ze 7 brejkbolů a sám 7 z 8 hrozeb zlikvidoval.

Připustil, že v prvním setu byl možná až příliš pasivní, proto ho prohrál. "Nechal jsem mu moc prostoru na kurtu a on mohl škodit mnohem víc, než bych si přál. Byl jsem schopen to od začátku druhého setu změnit, vytvořit si šance a pak to vyhrát ve čtyřech setech," popsal průběh duelu.

Berdychovi se v posledních letech na Australian Open náramně daří. Sedmkrát za posledních osm let si zahrál minimálně čtvrtfinále, jeho maximem je semifinále z let 2014 a 2015.

A teď na Nadala. Naposledy ho porazil právě v Austrálii
Ve svém celkově 11. osmifinále v Melbourne narazí na světovou dvojku a vítěze ročníku 2009 Rafaela Nadala. S o dva roky mladším Španělem ve vzájemné bilanci prohrává 4-19. Jednu ze čtyř výher zaznamenal před čtyřmi lety právě v Melbourne, kdy uspěl poprvé po devíti letech.

"Nejsem dobrý ve statistice, kolikrát jsme spolu v kariéře hráli. Už je to celkem vysoké číslo. Hrát s Rafou nebo s kterýmkoliv z těch velkých hráčů je vždycky výjimečný tenisový den. Proto jsem tady, abych hrál s těmito hráči. Zkušenosti z takových zápasů jsou neocenitelné," řekl.

Nadal letos v Melbourne neprohrál set ani se třetím domácím vyzyvatelem. Do Duckworthovi a Ebdenovi dnes přehrál bez ztráty podání devatenáctiletého Alexe De Minaura, kterého porazil stejně jako loni ve Wimbledonu 6-1 6-2 6-4. Stejně jako v předchozím zápase odvrátil všechny čtyři brejkboly, dnes ale využil až šestý mečbol po 2 hodinách a 22 minutách boje.

"Dnes jsem hrál s velmi talentovaným soupeřem. Pokud na sobě bude i nadále tvrdě pracovat, ještě toho o něj hodně uslyšíme," řekl Nadal, který zaznamenal celkově 250. vítězný zápas na grandslamovém turnaji.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
páteční výsledky (18. 01. 2019)
• Dvouhra mužů - 3. kolo •
Berdych (ČR) - Schwartzman (18-Arg.) 5-7 6-3 7-5 6-4
Nadal (2-Šp.) - De Minaur (27-Austr.) 6-1 6-2 6-4
Federer (3-Švýc.) - Fritz (USA) 6-2 7-5 6-2
Čilič (6-Chorv.) - Verdasco (26-Šp.) 4-6 3-6 6-1 7-6(8) 6-3
Tsitsipas (14-Řec.) - Basilašvili (19-Gruz.) 6-3 3-6 7-6(7) 6-4
Dimitrov (20-Bulh.) - Fabbiano (It.) 7-6(5) 6-4 6-4
Bautista (22-Šp.) - Chačanov (10-Rus.) 6-4 7-5 6-4
Tiafoe (USA) - Seppi (It.) 6-7(3) 6-3 4-6 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

334
Přidat komentář
Fransoas
Tomáš Berdych.Je dobře,že se mu podařilo toho Schwartzmana porazit.byl to nepochybně výrazně těžší soupeř,než ty dva před tím.Snad se mu podaří udržet výkonnost a jěště by potřeboval mít super štěstí proti Nadalovi.Je to nejnepříjemnější hráč a je jako " hovado " - ty jeho údery mají ohromnou rotaci a současně rychlost,proto je nebezpečnej pro všechny hráče.Pokud by se toto dařilo eliminovat,pak je naděje na úspěch.Tak přeji Tomášovi ať vše celkově vychází.
Reagovat
andeloo
Tomáš výborně
Reagovat
mahycek
Tak jsem se vrátil z mírné oslavy. Za Petry, Toma a Rogera
A kolik gamů uhraje proti Nadalovi ???
Já myslím, že víc jako 20 Tomáš získá gamů.
Reagovat
Pe3k
Jsem zvědavý kolik gemu uhraje proti Nolemu. Osobně si myslím že více než Demon s Nadalem a taky, že bude nebezpečnější a celkově ukáže lepší tenis než výše zmíněný sympatický a přeceňovány grinder z Austrálie, navíc proti o poznání těžšímu soupeři.
Reagovat
smazaný uživatel
To je otázka za milion. Denis na to určitě má hru, ale bude mu to padat do kurtu? Nebo zapas skončí se 60ti UE? Je to 50/50
Reagovat
smazaný uživatel
Pokial bude hrat Srb tak jak s Tsongom tak nemusi dat ani set. Sice neviem jak tu hra Shapo, ale JoKo je polovicny.
Reagovat
Pe3k
Jakože Nole neuhraje set?
Reagovat
Pe3k
Zase jsem měl pravdu :( je to neuvěřitelně únavné jí pořád mít.
Reagovat
FulnekUltras
333
Reagovat
Chrenda
nehrál ve čtvrtém setu, který jediný jsem viděl dobře. Štěstí bylo, že Černýmuž hrál ještě hůř. Tomáš spáchal spoustu nevynucených chyb (hlavně laciné auty) a servis mu taky dost drhnul. Na Diega to stačilo, ale pokud bude takhle hrát s Nadalem, tak bohužel dostane nakládačku. Pár úderů ovšem bylo excelentních, ale jak píšu, celkově nic moc. je třeba výrazně přidat.
Reagovat
Jan
Je tu víc příspěvků jak na Kvitovou v jejích nejlepších časech :)
Reagovat
com
vsak on ho Nadal uz srovna :D
Reagovat
mahycek
Já vím, ale ty statistiky se nedají brát pořád. Zkrátky
Marin si prošel skoro několik minut před smrtí, vyhrabal se
a teď nám bude zaclánět a Fedexovi pokazí naději na stý
titul. Kéž bych se mýlil. Zkrátka Bautista musí zabrat.
Porážka od Tsitsipase by mně nebolela tolik, jako od Čilice.
Ale zpátky na zem, Roger Federer to musí vyhrát všechno !!!
a nebo Tomík TEČKA.......
Reagovat
mahycek
Tak to projel Verdasco, jak jsem říkal, Čilič tím svým
pinkáním o zem před servisem je protivnej, jak prase.
Moc po vedení 2-0 na sety jsem přál španělovi výhru, ale
tušil jsem, že Čilič to nevzdá a Nando neudrží. Jak už
jsem řekl Čilič je obraceč zápasů s hráči mimo Top 10 I
15- 30 a verdsco na to dojel. Ale zavinil si to sám.
Stále je tam ta hrozba že Čilič vyřadí Fedexe. To jsem se
obával už po losu. Samozřejmě musí Roger přejít přes
Tsitsiho. Potom už musím přát strážci pokladu (z filmu Poklad na stříbrném jezeře), to je Bautista,
aby Čiliče vyhodil !!! To přirovnání Bautisty ke strážci
pokladu je , že Bautista při hře heká, jako ten starej
indián, když Cornel ho mázne po hlavě kolten se slovy,
kde je poklad??? To jsem zašel daleko, ale Čilič je
naše prokletí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako myslíš tu H2H 9:1 pro Feda a jedna haluzácká výhra na USO 2014, kdy celý turnaj padalo Čiličovi do kurtu i to, co nechtěl?
Reagovat
spaniel
Tak nakonec Doper > Fixer.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu říkám cynismus :D
Reagovat
spaniel
Tak rým si mně poradil ty. Jinak by byl doper->labil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pokud je Marin doper a Nando fixer, vyhráli oba :)
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Denis92
Tak dik Nando..

Roger si to bude musiet uhrat sam v plnej palbe - Tsitsipas, Cilic, Nadal, Djokovic. To by bol naozaj extrem, ak by to dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsits, Bautista, Tiafoe, Busta.

Aj tak to moze byt :)
Reagovat
Pe3k
Cilic pres Bautistu neprejde.
Reagovat
Roger_Federer
Berdycha jsi odepsal? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Verdasca musi slak trafit...

Cilic je jediným tenista, ktorého antipatie spájajú vsetky rozhádané fans tabory sveta. Je to strašné stvorenie. Ale pre priebeh turnaja je jeho prítomnost vítaná, najma do prípadneho dostojného QF.
Reagovat
spaniel
A to jsem ho měl kolem 2101 rád, strašně se mně líbil jeho forehand.
Reagovat
smazaný uživatel
On je hlavne strasne nesympatický ako človek. Ten pohlad, gestá, driibling, vsetko.

Navyse je taký nemastný neslany, bez charizmy..
Reagovat
brixner
Jojo, práuda! To ten další - ič -...tedy Dr. Ivo, má aspoň pořádný uši! No nie? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si pamatuu na jeho SF AO s Nadalem před 10 lety. To byla paráda. Podle mě měl na víc.
Reagovat
mahycek
Přznám se, že jsem to přepnul na biatlon, když Čilič
potvrdil svůj brejk v pátém, ale po očku se kouknu a oni
ještě hrají.
Reagovat
annah
Já přepnula mnohem dřív a pak jsem se vracela. Jak Nando dal na svém mečbolu tu dvojchybu, bylo mi jasné, jak to dopadne. Škoda.
Reagovat
spaniel
Cilic nejenom ze dribluje pul minuty a hled u toho jak zbojník, ale ještě i třepe těma hubenýma nožičkama jak přejetá srnka.
Reagovat
smazaný uživatel
Labilovaná v podaní Marina a Fernanda..

Tento suboj nema favorita.
Reagovat
Ereinion
Cože, kurz 6 na Berdycha? To je prostě value, fair vidím tak max. 4...asi je to ovlivněný tím optickým výsledkem nadala s De Minaurem, to ale podle mě vůbec nic o dalším zápase nevypovídá...

Navíc se tu utkali dvakrát a mají bilanci 1:1...a i v tom roce 2012, kdy Berdych prohrál, měl už setbol na vedení 2:0 na sety...
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz asi premrštený, áno...

Ale Nadal je podla mna velký favorit, Berdych mal už aj s Diegom celkom stastie v urcitých momentoch a ukázal, ze dobrá hra od BL mu moc nevonia.

Osobne skor vidim hodnotu podat proti Federerovi, asi to aj skúsim. Rovnako proti Dimitrovovi.
Reagovat
Kojinho
Tak s Diegem měl na posledním RG problémy i Rafa, když už jsme u toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože Tsitsipas, který vyrovnal své GS maximum porazí Federera, v Austrálii, v současné formě? Value tam asi je, a šance, že to vyjde je nízká. Cici se rozsypal v TB na exhibici proti Rogerovi, pochybuju, že se to nestane na GS. Dimitrov možná ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Ze vyrovnal GS maximum je irelevantné, kedze má 20.

V akej sucasnej forme?...Ved od jari Federer nic nevyhral, ci ratas hopman Cup?..:)

Grek má zbrane, nema vyraznu slabinu, ak bude Federer čopovať BH a bude pasivny, tak prehrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Ale když bude Rafa hrát kopce 2m vysoko, tak neprehrá. To je ta tvoje logika. Federera umíš rozložit slušně, ale u svého idola se ti to nepodaří. Teda nechce podařit. Nemusíš reagovat, jenom jsem to chtěl ověřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Lenze Nadal hra s Berdychom. Ten je trochu prehypovaný, Tsitsipas je určite náročnejší súper. Navyše je hladný. Nadal by s nim mohol prehrat tiez, ale hra s nim Federer..
Reagovat
smazaný uživatel
Když to Berdych dá v hlavě, tak určitě může uspět. Na ničem jiném nezáleží, herně na to má. Nevím, Tsitsipas ztratil set s každým soupeřem na turnaji a Basilashvili nevyužil SB na vedení 2:1. Řekovi moc fandím, ale na GS úspěch to ještě nevidím. Můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda na ničom inom nezáleží..Rafa tam bude len do počtu, drzat raketu v ruke a modlit sa k nebesám...

Berdych je samozrejme vacsi pojem, ale herne bol dnes Stefan lepší, sledoval som oba zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako určitě. Podívej Tsitsipas je můj kůň, tlačím ho tady už od Barcelony - 95% lidí zjistilo kdo to je až po Montrealu, ale to nebudeme rozebírat.

Ciciho sleduju skoro každý zápas, má zbraně to máš pravdu, ale ten HC trošku ukázal, co ještě chybí. Byla to exhibice, kterou on jako exhibici vůbec nebral, byl přemotivovaný. Mohl vyhrát set, udělal dvojku za stavu 5:5 v TB a pak si to Federer zkušeně pohlídal. Já bych mu to i přál, byť budu spíše tlačit Rogera, ale ten tlak bude na Řekovi. Rod Laver arena, night session, publikum na straně soupeře. Buď to bude vyrovnaný zápas, nebo se z toho Cici složí stejně, jako dneska DeMinaur v prvních dvou setech. Takže asi tak. A když Tsitsipas vyhraje, tak má selfie s ním alespoň stoupne na ceně. :)
Reagovat
spaniel
Nestoupne, protože ještě pořád na ní budeš ty.
Reagovat
smazaný uživatel
:D +1
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
Fandina
:-):-):-)
Třeba se odstřihne. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole Forehande, netahej ho za slovo nebo zase bude prskat, znas ho... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi vtipny Geyku.
Reagovat
smazaný uživatel
Ehm, ani sem byt nechtel
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak k té tvojí súčasné formě. 9/1 z posledních 10ti zápasů ti přijde jako slabá forma? K tomu jenom se dvěma ztracenými sety a asi třemi breaky? Samozřejmě, že může prohrát, proč ne, to může i Djokovič zítra. Tsitsipas má menší šanci, než Berdych a nevím kolikrát hrál na centr kurtu v night session s big3. Dvouseťáky v Montrealu neřeším.
Reagovat
smazaný uživatel
9/1 ma aj de Minaur a bude rad za top30, ako si "trefne" poznamenal...

Ved ok, je favorit velky, ale osobne by som skor podal na neho, nez na Berdycha..
Reagovat
Denis92
4 alebo 6.. V konecnom dosledku je to uplne jedno. Berdych uhra maximalne set.

Berdych nazbieral zopar vitazstiev na zaciatku roku, ale ziadne velke meno neporazil. Navyse, prehral aj s Bautistom, co je v porovnani s Nadalom vyrazne slabsi hrac.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas nesleduju. A je to samozřejmě neprokazatelný, ale jestli Nando na MB zahrál dvojchybu, jeho občas naznačovaná pověst sázkařského pouštěče zase trochu posílí.
Reagovat
EllNino
už jen z principu věci, když chci zápas pustit, tak se nedostanu přece až k mečbolu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jen z principu to právě dotáhnu k MP a tehdy mé spřízněné duše vsadí všechno na soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
buď normální..ty si myslíš že by v ten moment nějaká sázkovka pustila sázku na výhru Čilče za nějakej velkej balík..ani náhodou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je argument jak vidle :)

Co si myslím, je nepodstatné. Právě v tu chvíli je na soupeře nejvýhodnější kurz. Většina sázkovek to zavře až teprve ve chvíli, kdy sázky na pravděpodobného losera překročí standardní hranici v celkovém objemu.

Kdybys chtěl podvádět, tak to prostě komplicové na soupeře valí po troškách, dokud nezavřou krám. Jasně že na něj nikdo nevsadí miliardu.

Já ovšem netvrdím, že to pustil. Jen, že se kolem něj ty zvěsti točí a tohle mu rozhodně nepomůže.
Reagovat
spaniel
A kde se točí? Čtu zahraniční fóra roky a nikdy jsem na to nenarazil. Nebo tady na TP v diskusi loserů? :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.telegraph.co.uk/sport/tennis/australianopen/12109243/Fernando-Verdasco-forced-to-deny-match-fixing-claims-minutes-after-beating-Rafael-Nadal-at-Australian-Open.html

http://www.tennis.com/pro-game/2018/07/fernando-verdasco-confirms-tiu-investigation-his-wimbledon-doubles-match-match-fixing-mens-tennis-integrity-unit/75328/

https://lastwordonsports.com/2015/11/07/curious-case-fernando-verdascos-odds/

https://www.sportsbookreview.com/forum/tennis-betting/3415509-does-fernando-verdasco-fix-matches.html

Zvěsti, nějaké to vyšetřování, nic víc. Opakuju v rámci prevence hysterických reakcí: Netvrdím, že to pustil.
Reagovat
spaniel
Dik, ja vzdy myslel, ze je proste labil.
Reagovat
smazaný uživatel
No ono je možné, že fakt je, a v důsledku toho navíc nešťastně vznikl tenhle stín pochybnosti.

Každopádně bych na něj rozhodně nesázel :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tos nemyslel vážně ten příspěvek...EllNino ti to krásně napsal
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně -- toť otázka estetického vkusu. Myšlenkově ovšem nedotaženě.
Reagovat
spaniel
Vybojovat pátý set je obrovská psychická vzpruha. Nando teď musí zachytit první gemy, než ta sebedůvěra zbojníka vyprchá, jinak je v riti.
Reagovat
spaniel
Hasta luego Nando.
Reagovat
Denis92
V riti je uz od toho momentu co prehral TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Obaja labilovia, ak by hrali piaty set proti stoličke, tak tá uspeje. Ale v soboji ich dvoch sa to odhaduje tazko.
Reagovat
mahycek
Mé neblahé tušení se vyplnilo. Jde to do pátého a Verdasco
si prohrál zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si Verdasco nehorázně podělal..zabít mečbol dvojchybou..a ten Čilič s tím pinkáním při servisu je fakt hroznej,tipl bych si že u toho posledního servisu mu už vypršel limit..byly tam snad 4 vteřiny a von pak ještě několikrát zadribloval..co by následovalo kdyby to nestihl?
Reagovat
smazaný uživatel
Měl by přijít warning, ale ten mu nikdo v TB čtvrtého setu nedá. Na to nikdo nemá koule. Si pamatuju X situací, kdy se rozhodčí připosral. Ve finále AO17 zahrál Rafa v pátém setu volej ještě na půlce Federera, ale rozhodčí neměl koule mu něco říct. Což je podle mě špatně, mělo by to začít trestat. Čilič je hrozný, nedá se na to dívat.
Reagovat
Denis92
Nando, Nando..to je taka skoda. Takto si prehrat zapas.

Cilic si to uz postrazi. Ale to jeho polminutove pinkanie mi strasne leze na nervy.
Reagovat
spaniel
Marin Klátil, je to hrůza.
Reagovat
smazaný uživatel
Typická Verdascovina :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na MB se sesypal a ten vítězný BH Čiliče byl rychlý a přesný. Bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
Co udělal?
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojku na MB.
Reagovat
smazaný uživatel
Cilic. vykradnutá hlava...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vidim, ze Verdasco tiez :)
Reagovat
spaniel
Uz toho zbojnika odvamosuj doprdl.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa kurz 1,17, Berdych 5,77.
Reagovat
Krisboy
Kde? Tipsport má jenom 3,59 :(((
Reagovat
Krisboy
Aha, už to vidím :) To se teda rychle zvedlo
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, já to vsadil při vypsání za necelé 4.
Reagovat
Krisboy
Já dal za 200 3,59. Budu to muset přesadit :)
Reagovat
peggy
Rafo,ten hrac z Ceska bude neprijemny a je protivny a namysleny.Ten orisek bude pro Tebe hodne tvrdy.
Reagovat
mahycek
To pinkání nekonečné je u Čiliče hrozné, myslím před podáním...
Reagovat
Krisboy
To teda. V tom nemá konkurenci, ani Djokovic v "nejlepších letech" takhle otravnej nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl Nando dvojka na MB. To je vůůůůl.
Reagovat
mahycek
Pozor na to, Čilič je obraceč zápasů na pět setů
celkem ůspěšnej, ale mimo Top 10. Verdasco, není nic
hotovo !
Reagovat
mahycek
Bylo by to skvělý u Fernanda, ale vydrží 4 -5 setů ???
V těch jeho letech ?
Reagovat
Pe3k
Vyhraje ve 3. Vamos Fernando!
Reagovat
Patik
Trošku som sklamaný z Čiliča..nato že obhajuje finále v každom zápase má nejaké problémy so súperom a neni sú to nejakí top výrazne silní súperi.
Reagovat
Krisboy
Fernando vydrží třeba deset setů.
Reagovat
mahycek
Přejte Verdascovi, už jsem se zmínil o Čiličovi, při vší
úctě už bych nechtěl, aby případné čtvrtfinále stál proti
Rogerovi. Já vím, teď je tady Rafa, ale podívejte se aspoň
zkrácenej zápas Rogera. Tam čelil 210, 226, 217km rychlost
servisu od Fritze a dostal se z toho. Tomík, Roger +
Petra potěšili. Nádhernej pátek a sobota.
Reagovat
raduz
Rychlost kurtů a míčů?
Reagovat
spaniel
6
Reagovat
Denis92
Verdasco zatial pekne.

Hral som, ze vyhra set za kurz 1,53. Ale kludne moze vyhrat aj cely zapas.
Reagovat
No-le
Fantastický Nadal! Australan dělal co mohl, ale proti Španělovi nenašel žádnou zbraň.
Reagovat
Krisboy
Nadal dneska všem posmevackum jasně ukázal, kdo je nejlepším hráčem historie.
Reagovat
Pe3k
Nadal během zápasu ukazoval na Federera? Nebo co se tam stalo?
Reagovat
Pe3k
Aha, ty si myslel historie Španělska, už je mi to jasné ;)
Reagovat
Patik
v španielsku Claydal jednoznačne.
Reagovat
mahycek
Takže Tomáš vs Rafa !!!! Roger - Tsitsipas. Když přeskočím,
tak mrtvolnej Bautista.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by dobry, kdyby si konecne zahral zase Nadal s Federerem :D podle me
Reagovat
smazaný uživatel
de Minaur este nikdy neporazil nikoho z top20? :)
Reagovat
Pe3k
Ja furt čekám, že dneska smazne Nadala, sice v 5 setech, ale smazne! Na stav se neohlížej top hráč jeho typu to ještě otočí, obzvláště na hardu ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pane bože. Nikdo netvrdí, že De Minaur je momentálně top hráč, ani že Nadala smázne. Vzpamatuj se už.
Reagovat
smazaný uživatel
Alex se z toho trošku podělal. Kdyby hrál to, co v pátém setu, tak by to na dnešního Nadala mohlo i stačit.
Reagovat
Pe3k
Je to naprostý top, jak na hardu, tak všude jinde! Dokonce jsem slyšel, že zboří Murrayho sochu ve Wimbledonu a místo ní dají sochu Deminaura...
Reagovat
smazaný uživatel
OK, když chceš ze sebe dělat de*ila, tak v tom pokračuj dál.
Reagovat
Pe3k
Jsem rád, že si to nakonec pochopil...a nediv se mi, abych si s tebou nebo kolegou čekám pětiseťák mohl pěkně popovídat, musím ze sebe udělat toho největšího deb ila...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře no. :-) Dojímá mě, že ti stojím za to, aby ses kvůli mě ztrapňoval.
Reagovat
Pe3k
Tak už to tady spolu pečeme nějaký ten pátek, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Len sa nerozplač, blbečku.
Reagovat
Pe3k
Btw. pozdravuj Tomasinha a vyřiď, že jsme na něj nezapomněli!
Reagovat
smazaný uživatel
Vyřídím. Bude potěšen.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa měl jediné štěstí, že Alex projel servis na začátku posledního setu a probral se až po dvou hodinách hry. Ten poslední game od Rafy totální podprůměr. Dvojchyba na MB, neskutečně přeliftované a pasivní údery vysoké 20 metrů, nesmyslné náběhy na sít. Velmi slabé.
Reagovat
Pe3k
Nerozumíš tomu Kamile, takhle Raphael prostě hraje...
Reagovat
Mayo
Z Berdycha mám najväčšie obavy z celého AO. Myslím si, že to bude minimálne na 4 sety
Reagovat
FulnekUltras
Keď plážovému inžinierovi ako zvyčajne nezlyhá hlava... ;-)
Reagovat
TheRoyalBlue
Musim povedat, ze nie som dnes uplne z Rafovej hry nadseny. Ked pride zapas, kde ma vybornu prilezitost si vyskusat niekolko agresivnejsich uderov, tak miesto toho casto spolieha na impotenciu supera. Napriek vysledku som bol s predoslymi dvoma zapasmi spokojnejsi. Z Berdycha mam rozhodne strach a respekt, dnesny vykon by najskor nebol dost dobry IMHO.
Reagovat
smazaný uživatel
První Rafafan, který ten tenis sleduje. Dle jiných to je ze strany Nadala výkon dekády. Dokonce možná lepší, Wimbledon 2008 a 2009.
Reagovat
Pe3k
Rafa má opravdu velkou smůlu na fanoušky...
Reagovat
smazaný uživatel
Viem, ze sa mas v týchto sferach este kam posuvat, ale nerob zo seba blbca Kamil..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no a ty bys měl jako Rafafan spadnout z obláčku a komentovat výkony svého miláčka alespoň na 50% úrovní toho, jak komentuješ detailně výkony Federera, kterého rozebereš kompletně na šroubky v každém druhém příspěvku. Přitom stačí uznat, že Rafa hraje na AO zatím slabý průměr.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal agresivne hral, bola to kontrolovaná agresivita od zakladnej čiary, ktorá bude robit problém aj Berdychovi. Rafa skvele podaval a podla mna odohral dosial najlepsi zápas..

Berdych je tazky super, ale Rafa ho pozná a vie co musi hrat, recept je jasný.
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Já fakt nevěřím tomu, co jsi teď vyblil. :D Prý nejlepší zápas na AO. 8 minut mu trvalo dopodávat zápas, skoro se tam sesypal a podle tebe nejlepší zápas. To už je moc.
Reagovat
Mayo
Super, na základe 8 minútového posledného gemu ideme hodnotiť zápas? Nedá sa všetko za 90 sekúnd, to je pohoda.
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu Mayko. Já nemám s Rafou problém, nefandím mu, ale respektuju ho v pohodě. Akorát nechápu, proč místní fanatics v čele s Forehandem nejsou schopni uznat, že Nadal hraje zatím na AO totální ho-vno.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože moj, neopustaj sa tu s tymi infaltnýli smajlami. Ano, Rafa hral agresívne, dobre od BL, urcite v tomto roku najlepsi zápas. Ty si vsak otravný jak decko, si vacsia hysterka nez zenska, co si ty za cloveka... Spamataj sa..
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ty se vzpamatuj. Vytvořil sis tady takové own forum, kde bliješ ty svoje moudra o Rafovi a připadá mi, že jsi za svůj život viděl jeho zápas maximálně 2x a to ještě exhibici, kterou vysílali ve Slovenské TV ze záznamu měsíc zpětně. Rafa hraje totální tužku, dneska nasekal 6x DF a 33 UE, to je o 14 více, než neschopný DeMinaur, který byl dva sety úplně mimo. Jakmile začal hrát jeho průměr, tak Rafa měl problém vůbec dopodávat zápas a vyhazoval se jako kdyby byl poprvé v osmifinále GS. Tečka. Vzbuď se.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidis, a aj s tou tužkou vyhral hladko s chlapikom s bilanciou 9/1 v tomto roku..

Ale tak čo je to oproti disponovanému Istominovi, alebo po titule poškuľujúcok kvalifikantovi, pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi opět mimo. Nedokážeš sesumírovat konstruktivní komentář a jediná tvá obrana je ve vlákně o Nadalovi vytáhnout zápasy Federera, kterého jsem vůbec nezmínil. Tohle je takový nešvar Vás psychopatů J-Gat, ty a další děcka. Jakmile nemáte argument, tak Federer ale hrál takhle, a Federer to a Federer to. Jste ubožáci.

Neříkám, že to nestačilo, ale apeluji na to, že Rafa je na AO zatím totálně marný a jako jeho fan doufej, že se to v zápase s Berdychem změní.
Reagovat
smazaný uživatel
Totálne nezvládaš. Ty žena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dobrou náladu, tak jsem si říkal, ze to s tebou zkusím, ale ne, nemá to smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ste ubožáci, ubožáci..:)

Hej, mas dobrú náladu. Búchaš tu pastou do stola, ty preafektovaný transexuál. Obleč si zásteru, utekaj prať, žehliť a upratovať, nech si užitočný(á)..
Reagovat
smazaný uživatel
Slabší urážka. Od společenské spodiny mě absolutně nemůže urazit. Nicmene udělám ti radost a budu plakat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusíš byť teraz urazená a akoze silene plakat. Pokial chces, tak vies byt aj normálna. Neviem preco si dnes mala potrebu vyšilovať Kamila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach bože. To je tak, když si tady vytvoříš svůj vlastní svět a myslíš si, že když tvé stupidní komentáře nikdo nevyvrací, tak jsou pravdivé. Potom se tady sejde skupina tobě podobných přecitlivělých fanatiků a rochníte se ve vlastním hnoji a říkáte si, jací jste profíci. Chudák Rafa, to si nezaslouží.
Reagovat
Patik
preafektovaný transexuál :D
Reagovat
Patik
marný úplne nieje je v osemfinále bez straty setu takže..skôr by som len povedal že nedostal ešte hráča ktorý by niekedy jeho chyby a hru trestal.
Reagovat
Pe3k
Jen ho nechej, jeho komentáře baví TP už dekádu!
Reagovat
hippos
tohle je nekontrolovany alkoholismus
Reagovat
TheRoyalBlue
Toto bola priposranost, nie kontrolovana agresivita. Pre mna bolo ocividne, ze Rafa si na agresivne udery dostatocne neveri. Dlzka zapasu je vzhladom na stav absurdna, Federerov super uhral viac gemov a bolo to o tristvrte hodinky kratsie. Bolo nespocet prilezitosti, ked sa Rafa vzhladom na stav k tomu mohol postavit tak, ze "kaslem na to, skusim pritlacit a bud to vyjde alebo nie, ale nebudem stracat cas v tomto geme", ale neprislo to a boli z toho natahovacky. Ked Rafovi ide na harde, hra podstatne viac plochych a priamych uderov. To je pre mna jeden z ukazovatelov jeho formy na tomto povrchu a v tomto to bolo slabe. Tiez vela kratkych uderov v poziciach, kde sa to da skusit utocnejsie.

Je mozne, ze ked Rafa zdvihne o kusok svoj level a Berdych sa adekvatne posere, tak to klasicky da, ale s tymto by ho Federer aj Djokovic vymazali z kurtu. Dnes sme nevideli hraca, co by si veril, ze ide na AO vyzvat svojich najvacsich rivalov, ale hraca, co sa bal riskovat, aby nestratil set.
Reagovat
smazaný uživatel
Forehande tady si přečti konstruktivní a objektivní komentář fanouška Nadala, který by sis měl nalepit nad postel vedle obrázku Medvídka Pů.
Reagovat
smazaný uživatel
Ocenujem pokus o vtip s medvedikom Pu. Bolo to ale silené a kŕčovité, také tvoje.
Reagovat
Pe3k
Forehand tohle zcela jistě nepobere. Fanda Nadala, který dokáže něco objektivně zhodnotit? To je tady něco jako chiméra nebo nějaký jednorožec...
Reagovat
smazaný uživatel
Boze moj. Kolko sledujes tenis?...Ides porovnavat dlzku zápasov dvoch typologicky odlisnych hracov. Ja mam fakt pocit, ze som tu v školke...S kym hral Federer s akým typom tenistu?..S akym typom tenistu hral Nadal. To čo je toto za obsah?...Co si myslis, kto by dnes vyhral, ak by hral Fritz a Mlynar?...

Federer z BH čopuje aj ked nemusi, Nole s Tsongom dost kazil od BL, Rafa nehra svoj strop, ale zlepšuje sa a za dnešok zasluzi pochvalu...Vracia sa po zranení, zlepšuje sa. Názory, ze ma zatvorit oci a skusit "bud alebo" na GS v zápase kde pozna recept na vyhru su úplne mimo.
Reagovat
TheRoyalBlue
Tenis sledujem 13 rokov, vdaka za opytanie.

Je jasne, ze Rafa nebude nikdy hrat tak kratke zapasy ako Federer, ale vzhladom na svoje stale horsie fyzicke moznosti by sa mal k jeho casom aspon viac priblizovat. Lebo cuduj sa svete, ale poviem ti novinku - taky tenis, aky zahral napriklad vo finale AO2012, uz nikdy nezahra. Nikdy. To, cim vtedy uhral body, ich uz dnes neuhra. Jeho tenis musi byt viac hardovy. Fritza som nevidel, ale Tsonga by De Minaura podla mna lahko porazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ked vies, ze hra Federer kratsie zápasy, prečo na tom stavaš celú svoju kritiku?..Navyše dnes mali aj typologicky iných súperov, takze logicky sa ten rozdiel bude násobit a nie skracovat..

Ja ti tiez poviem novinku, Nadal pol roka nehral...Mám niečo ešte dodávat?...

Tsonga s Mlynárom hral pred 2 tyzdnami a hladko vyzerá inak.
Reagovat
TheRoyalBlue
Nestaviam na tom kritiku, precitaj si to este raz. Takisto som hovoril o dnesnom De Minaurovi a vcerajsom Tsongovi, nie z Brisbane.

Chybal polroka, len som poukazal na to, ze jeho vykon nesiel ani trochu hore oproti zapasu s Ebdenom (po ktorom som bol mierne optimisticky a bol to aj na oko celkom dobry zapas, ten dnesny ani omylom), skor naopak. To je to, co ma znepokojuje pred prvou velkou skuskou.

Ver si comu chces, pokial ta to upokojuje, lebo ocividne si formujes svoje nazory tak, aby sa ti lahsie zilo. Aj ked pride naraz s realitou, urcite najdes sposob, ako si to vo svojej hlave usporiadat. Drzim palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokial si po zápase s Ebdenom bol spokojný a dnes nie, to uz rozhodne nedáva zmysel sorry :)

Chápem, pokial by si ho chcel kritizovat vo vseobecnosti, ale ked sa ti s Ebdenom pacil a dnes nie, mozno by si sa mal zamysliet skor ty alebo nabuduce vstat tou správnou nohou...Ja od Nadala titul necakám, som na neho sám kritický, ale dnes to je uplne mimo mísu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale on má naprostou pravdu. Dneska jediná šance, jak mohl Rafa uhrát vítězný míč spočívala v tom, že mu DeMinaur nahrával přímo na raketu přeliftované míče a Rafa to zabíjel do prázdného kurtu a to ty údery ještě nebyly bůh ví jak silné. DeMinaur uhrál 7 gamů a i přes to Nadal nasekal chyb, jako kdyby hrál jindy o set více. Když odečtu esa, tak je v záporném poměru winnerů vs. UE. Ten zápas byl z jeho strany průměrný a musí se zlepšit. Pochopili to všichni kromě tebe. Ale piš si tady bajky dále ty šílenče.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo je toto za zvláštnu potrebu vtierat sa do každého vlákna dvoch roznych ľudí. To si aj v bežnom živote taká dotieravá?...Ci naozaj musis byt nasilu sucastou kazdej diskusie, pretoze ty chces?...Dokazes niekedy vycitit, ze v rozhovore dvoch ludi nie je tvoja účast nutná?...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud sis nevšiml, tak první komentář v této diskuzi je můj, druhý Petříka a až třetí tvůj. Jsi na třetím místě stejně tak, jako skončí tvůj idol v historických tabulkách úspěchů.
Reagovat
TheRoyalBlue
Z Rafovych kratkych a nedoraznych lopticiek De Minaur zahral akurat solidnu sparingovu. Ked niektoru z takych zahra proti Berdychovi, moze hned utekat k podavacovi do rohu. Alebo ani nemusi. Absolutne impotentny super dneska, ktory zahral menej winnerov ako Ebden na mensi pocet bodov a z omnoho viac dobrych prilezitosti.
Reagovat
TheRoyalBlue
Oprava, na vyssi celkovy pocet bodov v zapase.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, ze zahral menej winnerov ako Ebden, kedze je uplny iny typ tenistu. Opat porovnavas neporovnatelné...Tenis ale neni iba o winneroch.

Ja som zas zvedavý, ci o 25kg tazsi a vyrazne vyssi Berdych dokaze tak lietat zo strany na stranu, ako dnes lietal Mlynar. Cize áno, Berdych bude nebezpečnejší vpredu, ale zranitelnejsi vzdadu...Nehovoriac o returne, servis si dnes Rafa uhájil bezpečne, a to stál proti kvalitnejsiemu returnu.
Reagovat
TheRoyalBlue
Isteze De Minaur lietal, ked nevedel riadne pritlacit alebo zakoncit vymenu. Prave proti takemu superovi ocakavam konzistentne vyssi doraz, ci prvy krat to chce vyskusat az ked bude prehravat? Berdych nebude musiet tolko lietat, obzvlast na tomto povrchu. Nie pokial Rafa nepritvrdi oproti dnesku alebo nezlepsi backhand.

Nejde len o dnesny vykon, ide aj o princip. Opatrnou hrou v takychto zapasoch neziska potrebnu istotu v razantnych uderoch, ktoru bude potrebovat v dalsich zapasoch. Aky bude Vysledok? Aj tak bez uspechu a dalsia velka zataz pre telo. Dnes bol vela krat stav, ked si to Rafa mohol dovolit skusit, ale radsej si za kazdu cenu chcel podrzat vysledok (hoci do casu straveneho na kurte sa to nepremietlo).

We agree to disagree, I guess.
Reagovat
TheRoyalBlue
Kazdopadne, zachovavam si nadej, ze uderova istota hore ist moze ak Rafa prejde cez Berdycha, zatial co pri podani by som tomu neveril. To vsak zatial slape a bol to napriklad dolezity rozdielovy faktor v semi Wimbledonu 2018.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa hrá to svoje, on hrá svoj antukový štýl aj na harde...Samozrejme, ze by mohol hrat FH plochejsie a zakončit, ale on súpera radšej uštve, prvym, druhym, tretím zakazdým o niečo razantnejším, až získa fiftín. A dokáze este viac pritvrdit, ked osvedčený recept nefunguje..Dnes ale fungoval..

Áno, servis pise na výbornu. Zatial ho stratil len raz. To sú skvelé čísla, odvracia aj dost breakballov...Z BH krížom by mohol pritvrdit, ale dnes trafil pár FH po čiare winnerov, naozaj to nebolo az také zlé..

Berdych mal co robit s Diegom, verim ze to Rafa zládne, dobre hrajuci Dimitrov vsak uz moze byt konecná.
Reagovat
Pe3k
Nice ;)
Reagovat
Pe3k
Už i fandové Nadala dávají od Předkožky ruce pryč...

Btw. Royal vítej, dlouhé čekání na fandu Nadala který není úplný blázen je konečně tady a trvalo to pouhých 12 let :D
Reagovat
smazaný uživatel
V tretom sete Mlynár ukazuje na čo reálne má a ono to príde...Aj Coric sa dlho stabilizoval, kym podržal level...

Berdych nosí v Austrálii posledne roky celkom stastie, jeho premozitelia to dotiahli daleko :)...Takze za dalsie kolo mozeme byt my poverčiví celkom radi..

V QF by som privital mladého Američana, nech nejsme podozrievaní z rasizmu :)

Dimitrov sa moze kedykolvek zbláznit....
Reagovat
smazaný uživatel
50% winnerů Nadala je FH po lajně na který mu DeMinaur nahrál přeliftovaným křižným forehandem. V posledním gamu se to stalo 2x.

Zklamu tě, ale DeMinaur bude rád za TOP30.
Reagovat
Mayo
FH po lajne je kľúčovým úderom pre Rafu, nech len funguje.
Reagovat
Pe3k
Když s ním dokázal porazit i top hardare Deminaura a vyhrát ten nervydrasajici pětiseťák, tak už může porazit kohokoliv ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a hlavně když začal DeMinaur hrát BH cross pod větším úhlem, tak Rafovi intergalaktické FH po lajně končili v první řadě publika, nebo v saku. Jinak ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že v té už je.
Reagovat
smazaný uživatel
Udržení v TOP30 jsem myslel - omluva.
Reagovat
Krisboy
Někdo tvrdí, že není?
Reagovat
smazaný uživatel
Vyznělo to tak.
Reagovat
Krisboy
Alex to ještě otočí. Si ho zatím jenom tak oťukává.
Reagovat
Krisboy
Kurz 100. Zkusí to někdo?
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše zkusím, že Rafa nedopodává zápas. To se mu poslední dobou sem tam stává. Počkám na kurz.
Reagovat
George_Renel
snad bude důstojnějším soupeřem....
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa, 5 dvojchyb..

Vidis Petricku, na tom treba stavat do osemfinále..
Reagovat
Pe3k
Cítím pětiseťák...

Zatímco v realitě Démon uhrál za 2 hodiny hry 3 gemy ;D

Realita ho minula velkým obloukem... chudák i kamilos nebo fandina tomu rozumí víc ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně to je tím, že Rafa hraje intergalaktický tenis z jiné planety a vůbec nepustí svého soupeře do hry.
Reagovat
Pe3k
Já se raději díval na Petru, i to wta má větší úroveň jak zápas Nadal Deminaur...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova dohrala asi za stavu 2:1 pre Rafu v prvom :)
Reagovat
smazaný uživatel
A plačemé :)

Nazabudni potom v návale emócii teatrálne napisat, ako si ma blokuješ, ty kus houna :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když Fedex vyhrává - 10 příspěvků ve článku
Když vypadne z turneje- 450 příspěvků ve článku
Článek o Berdychovi má v sobě asi 6 komentů ze 110 o Tomášovi, jinak je to jenom o Rafovi.
Reagovat
Denis92
Khachanov velke sklamanie, strasne kazil dnes. Bautista zasluzene v 3setoch.

Nadal podla predpokladov, pohodlna vyhra v 3setoch..presne ako som pisal.
De Minaur je slabucky hrac, ktory ho nema absolutne cim ohrozit. Jeho hra mozno trochu plati na utocnych hracov, ale urcite nie na typ tenisu, aky hra Nadal.
Reagovat
EllNino
což je fajn, protože jako Nadal nehraje nikdo
Reagovat
Marduch
tj. k no.1 mu stačí počkat až to Rafa zabalí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Veru, velké...

Navyse to uz nie je tínedžer, ktorý by mal pre podobné výpadky este ospravedlnenie..

Bohuzial na tomto vidíme skutočný potenciál. Vyhrat GS moze, ale dominovat a vyhravat stabilne rok čo rok GS isto nebude...
Reagovat
kada.tom
no, tak Karen mě teda zklamal, zrovna od něj jsem očekával, že dojde v Melbourne daleko ... 3. kolo je málo, hodně málo
Reagovat
raduz
Dnes vidim DeMinaura vůbec poprvé.Opravdu nechápu,co kdo na něm vidi.Nadala natolik nesnášim,že zápasy,kde je on akterem už drahnou dobu nesleduji.Dnes jsem udělal vyjimku ze zvědavosti,jaky je ten DeMinaur.Je to pro mě nezajímavej hráč bez uderu.Takova hodně slabá verze Hewitta ,ale opravdu hodně slabá.Naivni,nevýraznej hráč bez velkého potenciálu.Chačanov,Medveděv,Tsitsipas,Šapovalov..ti vši jsou pro top hráče daleko nebezpečnějši.I ten Evans,co hrál s Federerem je lepši tenista nežli DeMinaur.Berdych,pokud nebude bláznit,má hru na to porazit Nadala,který je jednoznačně za zenitem své výkonností. Hráči typu Minaura ho ale neporazi nikdy.Jeho seknou jen nebojácni ranaři jako byl Soderling,Potro či právě Chačanov nebo Medvěděv.Berdych je též jedním z nich.Bohužel ta hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
Stále silvestruješ starec?..:)
Reagovat
raduz
Ano stále silvestruju.Mohu si to dovolit.A propo, pro mě přirozenějši nezli sledovat ve tomto století něco s výrazem opočlověka z konce třetihor.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidim, ze v dejinách sa nestratis, toho sa drž priateľu, šport nechaj športom :)
Reagovat
raduz
Pošli mně foto.Rád bych viděl prototyp sportovce.Připadně zveřejnime oba ,rád se nejen já pobavím.Já klidně zveřejnim současnou,ty z jakéhokoliv obdobi.I když u tebe by bylo přiléhavé těsně po narozeni.Vlastně by ale klidně stačil snimek v dobach,kdy jsi byl nasciturus.K zasadnim změnám u tebe dle mě nedošlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Foto ti nepošlem, ale skús sa spýtat nejakého gentlemana na zoznamke, mozno budes mat stastie..Ja proti vám nič nemám, George Michael je skvelým umelcom. Kvalita, výraz, druhohory. Vsetko ako ma byt.
Reagovat
raduz
Tak to mě překvapuješ tedy
Reagovat
raduz
Jinak s tim George Michaelem se neshodneme.Vrtá mně hlavou,proč tě napadl zrovna on.Pokud je to ironie,tak potom v pořadku.V opačnem připadě bych si já jako obdivovatel Johna Lennona,mohl myslet kdoví co.
Reagovat
raduz
Pravda,třetihory byly ode mne shovívavé
Reagovat
Pe3k
Hlavně nerozjížděj s forehandem žádnou intelektuální debatu, vždyť on si myslí, že člověk co prodává zmrzlinu se jmenuje ledovec...
Reagovat
Davor1
Medvedev a ranar? :DDD
Reagovat
raduz
Proti DeMinaurovi zcela určitě
Reagovat
Pe3k
A ne snad?
Reagovat
Davor1
Tvl, viděl si ho niekedy hrať?
Reagovat
Pe3k
Ano a ty?
Reagovat
Davor1
Potom rozumieš tenisu asi tak, ako to sám tvrdíš o Forehandovi no...
Reagovat
Pe3k
Nikdo nerozumí tenisu tak jako foredand...
Reagovat
Patik
Ja to hovorím stále že na Nadala platia len poriadne rany ktoré nedobehne..podanie a winner..alebo ESo..že človek čo ide do zápasu s tým že ho pretlačí vo výmenach to môže zabaliť (samozrejme ak sa nevolá Federer alebo Djokovič)..za tento názor ma ale vysmiali.
Reagovat
Pe3k
No ti co na něm něco vidí jsou ti co tomu nejméně rozumí Trolhand a Mut. Oni vidí kluka co se snaží, co běhá jak nadopovany čokl (pardon, pes) a asi jim to připomíná jejich idoly (Mura, Nadal) tak si v tom jejich jednoduchém mozku domyslí, že to bude další star. Osobně bych mu to přál, ale krom toho běhání a snahy nemá vůbec nic co by měl top tenista mít.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes si akýsi vystresovaný chlapečku, vari si si nemyslel, ze Rafa moze prehrat?...
Reagovat
Patik
Ty si si to myslel..bol si na veľkých pochybách.
Reagovat
smazaný uživatel
A evidentne vsetci, ktorí to teraz verejne nezvládajú a opúšťajú sa tu. Balzam pre moje tenisové oči...Vamos
Reagovat
Patik
Ja sa neopúšťam s týmto výsledkom som počítal už keď som uvidel los turnaja..je mi to jedno.
Reagovat
Fransoas
Velice stabilní výkon Tomáše.Postup Nadala je jasný.Při té formě by mohl Tomáš nadala potrápit.Bude to velice těžký.Potřeboval by k herní pohodě ještě hodně štěstí.Zatim gratulace.Tomáši pojď.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš má oproti Rafovi výhodu v tom, že je perfektně rozehraný. Rafa zatím nehrál s nikým, kdo by byl schopný 3x přehodit sako.
Reagovat
smazaný uživatel
Najvacsia nadej australskeho tenisu. :D
Reagovat
EllNino
tou je Alexei Popyrin, ale Alex de Minaur bude jednou taky dobrej, jen bych mu dal čas :) Někteří tu nemaj soudnost
Reagovat
smazaný uživatel
Měl by začít tady.

www.fitness.cz
Reagovat
Davor1
Čo máš stále s tým Popyrinom? Nehovorím, že nemá potenciál, ale klásť ho pred Minaura je blbosť. V rovnakom veku je De Minaur už omnoho ďalej herne, pred týždňom mu naložil 2x 6-2. Popyrin sa ešte príliš nepřesahuje ani na challengeroch a nedal by som ruku do ohňa, že z neho niekedy bude stabilný hráč top20.
Reagovat
Davor1
Nepresadzuje
Reagovat
smazaný uživatel
Výborne, Rafa velmi dobre vedel proti komu nastupuje a od úvodu bol maximálne koncentrovaný a agresívny...Od základnej čiary velmi velmi kvalitný štandard, do mladého hustí, čo sa do neho zmestí...Naháňa ho, štve ho ako trpezlivý vlk svojho baránka, ktorého postupne uťahá na porážku...

Dnes velmi dobry pocit, navyse to vyzerá na zápas pod 3 hodiny..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa sice vede, ale určitě nehraje dobře. Jeho protivník je na úrovni 89té hráčky žebříčku WTA a i tak má na kontě skoro 20 UE, čtyři dvojchyby a 17% míčků po druhém servisu i přes to, že mu každý úder soupeř přihrává přímo na raketu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoj názor. Ja by som si ho však dovolil konfrontovať s faktami a vidim, ze Rafa ma protivníka na úrovni bilancie 9/1 z roku 2019 :)...

Takze nie, nemas pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je srovnatelné s investováním. Platí rčení, že minulé výnosy nejsou zárukou výnosů budoucích. Víc ti k tomu asi neřeknu.
Reagovat
smazaný uživatel
Rovnako plati, ze hras to, co ti dovolí súper...

Dnes mu holt neni dovolene, musis to prijat ako chlap :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já s tím nemám vůbec problém, ale co sleduju ten zápas, tak Rafovi funguje jenom FH inside out a servis na BB. Jinak nehraje nic. Párkrát zkusil FH na druhou stranu a to trefil asi jednou, jinak metr vedle.
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak nudny zapas, ze aj Rafi tam uz zaspava
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Nadala to rozhodně není dobře. Je fajn, že si do dalších kol odpočine a předejde tak zraněním, na která je náchylný čím dál více, ale zase na druhou stranu ho do čtvrtého kola nikdo pořádně neprověřil. Každý z jeho soupeřů byl úrovní mimo TOP100 a teď bude hrát s bývalým hráčem TOP10 s kterým předposlední vzájemný zápas prohrál na stejném kurtu a i Nadal sám ví, že může klidně prohrát.
Reagovat
Denis92
Nesuhlasim. Pre Nadala je urcite lepsie, ked bude mat pohodovu cestu do semi bez straty setu, hoci ho nikto poriadne nepreveri, ako keby sa mal vymlatit v 4-5h zapasoch ako na USO a v semi fyzicky odpadne.

Nadal je natolko dobry hrac, ze vie kedy ma zabrat a zahrat aj bez toho, aby mal predtym nejake tazke zapasy. Ak pride na semi Federer - Nadal, tak Rafa urcite nebude v nevyhode z toho pohladu, ze nemal ziadny tazky zapas. Prave naopak..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa bude v potenciálním střetnutí s Federerem na AO prohrávat 0:2 už v šatně.
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, ze si na to vsadis barak
Reagovat
smazaný uživatel
Na Fedexe na AO většinou dávám min.litr, dva roky to neslo slušně, takže můžu i přidat. Akorát proti Rafovi bude kurz tak 1,2.
Reagovat
smazaný uživatel
1.2 urcite nebude. Ale to uz vieme, ze matematika tvoja parketa nie je lol
Reagovat
smazaný uživatel
:D na nej ani clovek nenusi reagovat, on se zesmesni sam
Reagovat
Pe3k
Přesně jako Trolhand...
Reagovat
smazaný uživatel
Odpovědi od spodiny typu J-gay, Francek a další spodiny společnosti beru jako svůj osobní úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekdo ma za uspech, ze vyhraje grandslam, dostane lepsi pozici v praci, pan Kamilos zase, kdyz na nej nekdo zareaguje na Tenisportalu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty nechápeš vtip, ani ironii. Jdi trošku do sebe.
Reagovat
Krisboy
To nemá s matematikou nic společného.
Reagovat
Patik
Aké slovné prestrelky :D úrážky krížom jeden cez druhého :D
Reagovat
Krisboy
Tak moc nevystrkuj hlavu, ať taky něco neschytáš :)
Reagovat
Patik
mne to nevadí mne sa to niekedy páči keď si tu ľudia nakladajú..patrí to k tomu tenisu k fandeniu a stupňuje to rivalitu a všetko..aj ten samotný zápas potom človek inak vníma keď to tu číta .a niektoré hlášky stoja zato :)
Reagovat
smazaný uživatel
jakto?
Reagovat
Denis92
Kamo, uber trochu.. Vobec by som to nevidel tak jednoznacne.

Rogera cakaju 2 tazke cestou do pripadneho semi. Velmi bude zalezat od toho, kolko energie mu zoberu.
Dalsi faktor, kurty su tento rok pomalsie ako boli 2017, co je taktiez faktor v prospech Nadala.
Ja by som to vobec nevidel tak jednoznacne. V utorok poobede budeme mudrejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si hlavně dělám z nich srandu. Jenže oni jsou tím Nadalem tak zfanatizovaní, že nechápou vtip s realitou. Nesmírně se u toho bavím.
Reagovat
Denis92
Okej :)
Reagovat
Patik
Len aby to nebolo zase velké Haló ako vždy..Berdych český hráč všetci ho tu vidia ako tenisového poloboha s veľkými šancami na grandslamoch a nakoniec prehrá v troch setoch..ale osemfinále by už mohlo mať vyšší level..Federer Tsitsipas..Nadal Berdych to už je predsa len trošku o inom.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa konečně potká hráče mimo okruh ITF.
Reagovat
smazaný uživatel
Dakujeme, ze si na nasho Rafu taký kritický :)

My sme s výkonom spokojní, pozerám na vysledkovu tabulu, kde je napisane, vsetko funguje :)

Tak snad s Berdychom, urcite to bude zas vsetko o Berdychovi, s pokorou to prijimame, ak Rafa vyhra, urcite to bude o Tomasovej hlave a snad Rafovi bude fungovat aspon metabolizmus a dobre zregeneruje :)
Reagovat
Pe3k
Jeho protivník je na úrovni profesionálního sběrače míčku, běhá a běhá za míčkem...
Reagovat
Pe3k
Rafa si zajtra struhne 5 setov, citim to...

:D :D :D

To je moc, už mi narostly břišní svaly z toho jak moc se směju.
Reagovat
Patik
Som napísal hneď že z toho zápasu robia všade veľké haló všetci že to bude jednostranná záležitosť.
Reagovat
smazaný uživatel
Pena na hube, kapesníček?..:)
Reagovat
Fandina
:-))

Mně zase potěšilo, že mu nevyšlo, že Petra nemusí vyhrát a že dvě Bělorusky postoupí.
Reagovat
Pe3k
Mu něco vyjde tak jednou za 5 let. Za celý život jsem neviděl nikoho, kdo by tak zaufale nerozuměl sportu, který sleduje. Měl se dát na dráhu komika, na to má talent...
Reagovat
Fandina
Ale pár let už ho vidím hrát Fantasy a tam je celkem úspěšný.
Reagovat
Pe3k
Asi proto, že je to fantazy.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, je to hra, ale tipují se tam skutečné výsledky na GS.
Reagovat
Pe3k
Beru na vědomí.
Reagovat
Pe3k
Souhlas, De Minaur může být top na hardu :D

Top co? Top 100?
Reagovat
smazaný uživatel
Chápeš co znamená termín "může být"?
Reagovat
Pe3k
A ty co znamená být top?

Nic proti Alexovi, je to dříč a sympaťák, ale bez servisu a bez wineru za to s extrémním grindenim, to z něj dělá top hráče? Jedno zranění a kluk končí a vzhledem k jeho hře, je to jen otázka času...

Mohl bych si tady z tebe udělat velkou srandu Mute, ale nemám to za potřebí. Četl jsem co si psal o Mure a vzhledem k tomu tě nechám být...
Reagovat
smazaný uživatel
A píšu snad, že je momentálně top hráč? Ty jako myslíš, že bude hrát stále na téhle úrovni? Že se vůbec nezlepší? Že nezesílí, nezkvalitní údery? Proboha, vždyť je mu 19 let. Kolik hráčů v tomhle věku má na kontě titul, 3. kolo na GS? Netvrdím, že je to stoprocentně budoucí mega star, ani že vyhraje 20 GS. Říkám, že to může být top hráč, toť vše. Možná, že nebude. To se uvidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože Petríčku, posobiš tak zúfalo a nemáš v sebe ani štipku dostojnosti aby si si to v tej tvojej poníženej makovičke uvedomil ty karikatúra tenisoveho tenisoveho fanúšika...

Ale kludne tu aj nadalej šermuj tou svojou malou bezvýznamnou pästičkou a plieskaj sa o zem a vyzývaj nebesá, aké je to nespravodlivé, ze vyrovnaný zápas neni vyrovnaný. Ty šašo jeden počmáraný.
Reagovat
mahycek
Předbíhám, ale zatím to vypadá na Bautisty než na Chačanova.
A trošku začínám vnímat Čiliče. Vadí mi tam v pavouku, vy
asi víte proč.
Reagovat
kada.tom
Tomáš krásně, jestli postoupí Rafa, jakože asi jo, tak jsem na ten jejich zápas zvědav :-)

a tedy Frances s Grigorem v OF, na to se taky těším, oběma QF budu přát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díval jsem se na Grigora dneska a nehraje vůbec špatně. Naopak velmi dobře. Může udělat solidní výsledek. Fabiano nebyl vůbec snadný soupeř.
Reagovat
Patik
Strašne nudný zápas..Nadal hrá to isté dokola ako v každom zápase..a DeMinaur sa za tým len naháňa..jeho údery a podanie majú silu asi ako údery priemernej WTA hráčky..ešte to chce vela posilovne a zápasov.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa 6:1, ale vykon je slaboucky, vysledek jen svedci o tom, ze Alex proste nema na Rafu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se díváš, tak to moc o Rafovi není. Alex je dneska takový slušnější sparing, který Rafovi procvičuje FH precizními nahrávkami přímo na raketu.
Reagovat
Patik
Alex by si mohol sadnúť na tribúnu z backhandovej strany a tam len nastavovať raketu.
Reagovat
smazaný uživatel
Uhrát si vlastní servis je pro Alexe neřešitelný rébus.
Reagovat
Patik
Lebo je slabučký nemôže sa oň oprieť..nemusí dať ani Eso..stačilo by aspoň priamy bod..ale ani to..mladý chlapec no chýba tam sila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale čím více Rafu sleduju na AO tak tím vyšší sázku dám na Berdycha. Protože to, co hraje třetí zápas je na jeho poměry hrůza. Hlavně ty přeliftované BH to je strašné, kdyby Alex měl sílu alespoň 15ti leté hráčky WTA, tak mu to šupe zpátky tak, že bude Nadal sbírat míčky po zemi. Ale on mu místo toho nahraje lift do FH a stojí uprostřed kurtu. Zajímavá strategie. :D
Reagovat
Patik
Berdych vyzerá nádejne túto sezónu ..prekvapuje ma jeho hra..s Nadalom by mohol uhrať aspoň set..prípadne ak by bolo semifinále Federer Nadal..tak Roger ho zlomí tam kde je najhrubší.
Reagovat
smazaný uživatel
to come on po kazdej ue ho nauvil hewitt?
Reagovat
smazaný uživatel
*naucil
Reagovat
mahycek
A co by měl mít se zády ??? Tiskovku jsem s ním neslyšel.
Reagovat
mahycek
Ano hraje naivně Minaur. A s tím servisem se těžko může
dostat do Top 10 a víš. Teď mírně přeženu, ale jako vítěze
i když třeba vyzraje, si nedovedu představit, že by někdy GS
vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Z posledních 10ti her na servisu na AO nešel Alex přes BB jenom 3x.
Reagovat
smazaný uživatel
Ma Federer nieco s chrbtom?
Reagovat
Mayo
Nech použije kosmodisk.
Reagovat
smazaný uživatel
Dle čeho soudíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá chrbtovú kost.
Reagovat
mahycek
Trochu to připomíná, jak Nadal-Smyczek 2015 na AO
Reagovat
smazaný uživatel
Jako on to není od Alexe úplně kanálový tenis, ale je strašně naivní. Zahraje Rafovi nabíhaný BH po lajně když je Nadal uprostřed kurtu, BH rychlost 20 km/h a postaví se na síť s nápisem - vychutnej si mě kámo.
Reagovat
Pe3k
Počkej, Trololo z Petržalky a jeho podržtaška Mutamedus očekávají 5 ti setak a že Demon bude na hardu top :D :D :D
Dal bych jim nějakou cenu, tak dlouho sledovat tenis a vůbec tomu nerozumět, to musí být nějaký rekord.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty já dal set, věřil jsem, že to trošku ugrinduje a hlavně před domácím publikem, ale tohle je marnost. Nejde ani tak o Rafu, ale ten kluk je slaboučký, v juniorce by měl problém. Hrozně naivní údery, Rafovi totálně nahrává celý set a jeho servis je vtip. Dneska by ho sejmul kdokoliv z TOP50.
Reagovat
smazaný uživatel
Já o pětiseťáku nic nepsal. A proč by jako nemohl být top? Kolik hráčů má v 19 titul z hardu? Samozřejmě se bude muset zlepšit ve více ohledech, ale je ještě hodně mladý, nevidím důvod, proč by se tak nemohlo stát.
Mě zase udivuje, že si se po tolika letech pořád nenaučil psát správně můj nick.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že nejde o věk. Jde o stavbu těla celkově, je menší, hubený a strašně slabý. Když mu Rafa zahraje svůj solidnější BH do jeho FH, tak mu tím skoro zlomí ruku. Ten kluk je chodící párátko.
Reagovat
Mayo
Rafa je bývalý kulturista, jasne, že, keď sa do toho oprie, tak sú to bomby.
Reagovat
Pe3k
Jako že byl v minulém životě kulturista?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ta výška je limitující, s tím souhlasím. Ale třeba Murray byl dřív taky strašně slabý, hubený, bez fyzičky, při náročnějším zápase zvracel na kurtu a vypracoval se na hráče s vynikající kondicí.
Reagovat
smazaný uživatel
On nie je nizky. Udajne ma 183 cm, akurat ma utle telicko.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to jsem myslel, že je menší. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale pokud máš 183 cm, tak potřebuješ místo servisu alespoň slušné základní údery. On nemá ani jedno. BH nulový, FH od BL je spíše přihrávka, než úder. On je grinder jak říkáte a s tímhle stylem hry těžko přibere několik kilo, aby mohl být konkurence schopný.
Reagovat
Davor1
Výšku má ideálnu, len mu chýba takých cca 10 kíl no...
Reagovat
Mayo
Az taký suchý je?
Reagovat
Padme
Koukám, že nejsem sama, komu je toho borce líto...
Reagovat
Mayo
El Matador začal super 4W a 10 UE v tretej hre :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl hlavně je to 1:1 a zápas trvá 23 minut. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Alex jeden z mála hráčů na ATP pro kterého je vlastní servis nevýhoda. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Dnešek napoví o Rafovi. Jestli se bude s bránícím Demonem crcmat 3 a více hodin, tak to může být pro Toma pozitivní. Vsadil jsem si set Australana, ale spíše to vidím tak, že Rafa zařadí Vamos šestku a prcek uhraje tak pět gamů.
Reagovat
Mayo
Verím, že Rafa má dostatok dopingu a bude svieži.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadil si set De Minaur, ale zaroven tvrdis, ze spis uhrahe 5 gamu... Zajimave
Reagovat
smazaný uživatel
Spíše to vidím tak = já to tvrdím? Zajímavé. Máš strašnou chuť hejtovat příspěvky jiných, ale většinou si ani nepřečteš jejich příspěvek a reaguješ tak na 2-3 slova z několika vět. Měl by ses více snažit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude hrat Rafa tohleto, tak muze De Minaur uhrat i sva sety.
Reagovat
Frantz
klaun KaKamil, kterýmu z huby vypadne buď smrad, anebo pitchovina :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Neco napise a pak rozporuje, ze to tvrdil. Funny guy celkem.
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl taneční dvojice ze stardance. :D Franckovi se zase podařilo připojit po týdnu na Wi-fi souseda a místo toho, aby si objednal po dvou dekádách nové oblečení, tak bude trolit na TP.
Reagovat
Pe3k
Kamilos je mimo, o tom žádná, ale Franc je dno tp, dokonce níže než trolhand a j-gat čistý hejtr Federera, takže raději oba mlcte.
Reagovat
Kytka
Zatím skvělá jízda. Gratulace. Teď ho prověří Rafa, pokud uspěje proti De Minaurovi. To se uvidí, jak na tom Tom je. Doufám, že ho nechytí Berdyš
í hlava. Měl by do toho jít uvolněně, prostě si zahrát. A hodně mně těší, že Jirka Veselý nebude nezaslouženou českou jedničkou.
Reagovat
Roger_Federer
Zachvilku se podivame, jak natom Rafa je realne.
Reagovat
Ondra979
no podle to ukaze asi zapas s Tomem,ale klidne serad spletu :)
Reagovat
Roger_Federer
Tys jeste neumrela?:)
Reagovat
Roger_Federer
Sak musis mit uz tak 90roku
Reagovat
Fandina
Za chvíli mi bude 100. Ale nezáviď mi, nemusíš se toho dožít.
Reagovat
Roger_Federer
Nooo prave, mam strach ze tady budes ocmrndavat jeste 10 let.
Reagovat
Fandina
Neboj, kvůli tobě sem nechodím.
Reagovat
Mayo
Berďa nezastaviteľný vlak.
Reagovat
Fandina
Hráďa nastoupila v oblečení jaké má Serena, až na to, že má místo kalhot sukynku :-)).
Reagovat
Fandina
https://i.imgur.com/rqMRreO.jpg
Reagovat
EllNino
akorát se mi zdá, že ta sukně je skvětlejší než to tričko ... ona teď Lucka nosila na každý zápas jiný model různých starších outfitů od Nike, vypadá to, že tohle si vytvořila sama :D
Reagovat
Fandina
Jsou to šaty. Myslíš, že by si je šila?
Reagovat
Fandina
Tak jsem zjistila, že Nike od té doby, co se vrátila Serena po mateřské, žádné její oblečení, v kterém hrála, nenabízí v prodeji. A šaty, co měla dnes Hráďa na sobě, jsou nabízeny v prodeji jako model AO 2019. Serena vlastně hrála v tom samém, jenže místo šatů je to overal.

https://www.tennis-warehouse.com/Nike_Womens_Spring_Player_Dress/descpageWANIKE-NWSPCOD.html?from=wtb
Reagovat
Fandina
Krej Si mají první set nad Adamczak Moore, ani jsem nezaznamenala, že se už hraje a ještě hrají Hráďa Makaron proti Bara Niculescu a Květ Nic proti Kichenok Wang. Pojďte holky!!!
Reagovat
mahycek
Dobrá práce, Tom body nestratí, takže neklesne, ale může
získat a Nadal tam ještě není .Zatím skvělý návrat Tome.
A Roger k tomu, viděl jsem to z polovičky, ještě si
to projedu během dne nebo v pauzách v dnešním programu.
Takže bravo dvojnásobná radost. Ještě Petra a bude to
skvělý pátek !!!
Reagovat
mamina
Tak po prvním setu tlak snad 300 na 150, ale když Tom zabral, tak už dobrý. Schválen hrál, na to že je menší, skvělé a Tom musel vymyslet, jak na něj. Povedlo se a velká gratulace. Hodně sil do dalších bojů. Bzde-li hrát, tak jako dnes ve 2.-4. setu, tak ho dá.
Reagovat
mamina
Opravují. Schwartzmann
Reagovat
Fandina
super. Ze začátku jsem se bála, že Berďa se vyčerpal a nehraje tak rychle jako v předešlých mačech, ale on pak zvládl koncovku druhého setu a lepšil se a ve čtvrtém už měl mírně navrch. Docela mě štve, že chitil do osmifinále Rafu, nikdo horší už tam nebyl, asi, kromě Rogera a Noleho. Před pár lety ho tu porazil, tak držím palce. Berďo pojď!!!
Reagovat
Fandina
chytil
Reagovat
FulnekUltras
dvojitý klistýr a chynín... ;-) o Berďulkovi teď jen čtu, ale vypadá, že letos by ho mohla zastavit opravdu jedině vlastní hlava... dnes to společně zvládli na výbornou
Reagovat
EllNino
Po prvním setu jsem moc optimistimu neměl, ale Berďa to nakonec docela ustál, ty brejky přišly jako blesk z čistého nebe, hlavně ten ve 3. setu, kde podával Tomáš jako druhej a trochu jsem trnul, kdy o servis přijde ... ale pak udeřil v pravou chvíli a tim rychlým brejkem ve čtvrtým setu překlopil vyrovnanej zápas na svou stranu :)

Proti Diegovi se hraje těžce, má nízko těžiště a údery jsou se zvláštní rotací, a i když to nejsou takové bomby, je to pro vysoký hráče typu Berdi hodně obtížný vracet ... Tomáš nebyl tak aktivní jako s Edmundem a Haasem, ale dneska to taky byl daleko těžší zápas než ty předešlé dva, soupeř hrál fakt dobře, bylo to o pár míčcích ... na síti zase skvělá bilance, to je pozitivní ...:)

4. kolo už je fajn a uvidí se
Reagovat
SpacialRecognition
Tomáš nehrál tak dobře, jako v předchozích zápasech, ale ono to bylo také tím, jak dobře hrál Schwartzman. Ten hrál opravdu dobře. Celkově velmi pěkný zápas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist