Berdych vsadil na netradiční značku, oblékat ho bude H&M

15. 1. 2013, 12:16
Aktuality 31
Tomáš Berdych dnes oficiálně potvrdil, že po skončení smlouvy u Nike se domluvil na úzké spolupráci se společností H&M, která ho bude oblékat na kurtu i mimo něj. Český tenista bude exklusivním partnerem, který má módní firmě pomoci proniknout do světa tenisu.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych prakticky od svého vstupu na profesionální okruh běhal po kurtech v kolekcích od Nike. Na konci loňského roku mu ale s firmou, která obléká například Rogera Federera či Rafaela Nadala, skončila smlouva a sedmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí se ji rozhodl neprodloužit. 

Tomáš BerdychLetos tak sice v prvních zápasech nastupoval ještě v oblečení od Nike, nicméně s přelepeným logem. To už byl domluvený s jinou společností, její jméno ale prozradit nechtěl. 

"Skončila mi u nich (u Nike) smlouva, to bylo jasné. Nějakou nabídku jsem od nich dostal, s tou jsem ale nebyl spokojený. A když jsem se dostal k tomuhle, tak mě to prostě zaujalo po všech stránkách. Je to něco, co ještě nikdy v tenise nebylo. Asi tak," řekl Berdych minulý týden Českému rozhlasu.

Až dnes nejlepší český tenista oznámil, že se dohodl na dlouhodobé spolupráci s v tenise netradiční značkou H&M. "Podepsal jsem spolupráci s H&M a jsem za to moc rád! Těším se...," napsal Berdych na Facebooku.

"Z tohoto partnerství mám velkou radost. Toto je první vpád H&M do tenisu a je mi potěšením, že mohu být jejich prvním propagátorem. Móda H&M je pohodová a jednoduchá," řekl Berdych v oficiálním prohlášení společnosti, se kterou bude úzce spolupracovat a které má jako hlavní tvář pomoci proniknout do světa tenisu.

Společně s návrhářským týmem se má podílet i na unikátní tenisové kolekci. "Miluju módu a proto je skvělé být u H&M, které mohu pomoci s rozvojem tenisového oblečení i oděvů mimo kurt," pochvaluje si šestý hráč světa.

Podobné změny v posledních letech absolvoval také Novak Djokovič, který nejprve odešel od Adidasu k Sergiu Tacchinimu a loni pak podobně jako Berdych přešel k netradiční značce Uniqlo.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

31
Přidat komentář
Aresko123
zase tu pisete somariny. Nike ho nechce a tak hladal niekde kde niesu tenisti. Trapne.
Reagovat
gigin
Tys fakt vůl, jak lev!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/484125_315337201918282_2074267964_n.jpg
Reagovat
carolyn
:-DDD
Reagovat
Heather_Fedex
to sedi ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
Sonja ... odkud je ten obrázek?
Reagovat
smazaný uživatel
výborné, trefné :))
Reagovat
Fandina
rfever ... ty jsi součást Tomova týmu, že tak zasvědceně píšeš, jak je to trefné?
Reagovat
gigin
rfever už ti neodpoví... on je ten panáček, jak letí z toho okna.
Reagovat
smazaný uživatel
Klííííídeček, dej si kit kat:-)
Reagovat
Fandina
Sonja ... tak já už si ho dala, přesto, odkud to je?
Reagovat
Fandina
gigin ... tak rfever by právě mohl odpovědět, když už vyletěl ...usměv
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že se tady o tom už klebetilo, ale pro mě je to teda překvapení a musím říct, že příjemné. Myslím, že H&M vsadí na úplně odlišný styl, než nosí hráči doposud a docela se na to těším. Bez ohledu na to, že H&M je jedna z nejziskovějších fashion splečností (samozřejmě po megaziskovém inditexu), která "oblékala" takové hvězdy jako Drew Berryymore, David Backham nebo ve státech velmi populární Petra Němcová....
Reagovat
Jabadu
Možná v tom pomohla i Ester, ta má jako modelka k módě blízko a jistě hodně lidí z branže zná. A na druhou stranu Berdych je jeden z nejpohlednějších sportovců vůbec. Málokdo má, při takové výšce, tak souměrnou a svalnatou postavu.
Reagovat
tommr
souhlas - Tomáš je rozenej manekýn - na něm vypadá skoro všechno dobře ... :)
Reagovat
Jabadu
Ještě mě pobavilo foto na iDnes po výhře nad M. Russelem (173 cm, ale pěkně svalnatý chlapík). Na kurtu to, samozřejmě, není vidět, ale kydyž si podávali ruce, Russel vypadal vedle Toma jako trpaslík. :-)
Reagovat
Chrenda
Mně by teda víc potěšilo, kdyby vyhrával a to třeba i v teplákách od fm. DRUŤEVA Brno!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:o))) no tak to je peklo! máš recht!
Reagovat
rib
takže místo "authentic athletic performance" přichází "fashion and quality at the best price"... Je fakt, že HM je vnímaná jako firma, která umí vyvolat zájem a stále své zákazníky překvapuje. Tak si říkám, že to by mohlo Tomášovi sednout. Hlavně ať se mu to dobře nosí :-)))
Reagovat
Fandina
Tak to se Berdovi povedlo. Chválím. Dobrý tah. Jen tak dál.
Reagovat
Aresko123
Berdych nepredlzil zmluvu s Nike. Hmm a nebolo to nahodou tak ze Nike mu dala take male peniaze za dalsiu zmluvu ze uz to cele nemalo zmysel??? Stavim sa ze ano. Ale aspon si nasiel niekoho "nesportoveho" lebo ziadna ina renomovana "sportova" firma ho nechce. A popravde sa im ani nedivim, ako tenista nic moc a ako mimo kurtu asi tiez nic moc.
Reagovat
Fandina
Tak to Tomáš zabodoval. Hodně známá firma a v tenise nebyla. Tak to se mu opravdu povedlo. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty píšeš hlouposti i na diskusi,i pod články, člověk pomalu neví, kam se tady vrtnout.
Reagovat
speed
Přesně tak, Aresko je zamindrákovaný slovák. Tvoje komentáře jsou opravdu mimo. Spíš mi přijde, že za tebe mluví závist! Starej se o Klizana a jeho super formu....;-)
Reagovat
Fandina
Aresko123 je k politování. Obsah jeho příspěvku je opravdu trapný a zlý. Co k tomu dodat. Ubohé.
Reagovat
smazaný uživatel
zapomněla's "Je to ubohé. Úsměv"
Reagovat
Fandina
Zapomněla, no tak to musím napravit ... trapný úsměv
Reagovat
VlS
A co kdybys vynechal toho Slováka? Nestačí, že Aresko je trapný?
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, súhlas s VISom. To že je zamindrákovaný je jasná vec, ale nijako by na tom ako Čech nebol lepšie ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě výborný krok. Oblečení bude elegantní a Tom bude mít jistou exkluzivitu, což by se mu u Nike nedostalo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist