Berdych vzdal. Čechy do čtvrtfinále poslal až skvělý Rosol!

6. 3. 2016, 14:07
Aktuality 364
DAVIS CUP - Čeští tenisté jsou po dvou letech ve čtvrtfinále Davis Cupu. Poprvé se hrdinou stal Lukáš Rosol, který o nejtěsnější výhře 3-2 na zápasy v německém Hannoveru rozhodl deklasováním vycházející hvězdy Alexandera Zvereva. Zastoupil tak Tomáše Berdycha, který předchozí dvouhru nedohrál kvůli zranění stehenního svalu.
Lukáš Rosol

Čeští tenisté v prvním kole Davis Cupu vedli nad Německem po sobotní čtyřhře 2-1 na zápasy a o postupu tak mohl rozhodnout už v souboji týmových jedniček Tomáš Berdych. Přestože v pátek odehrál skoro čtyři a půl hodiny dlouhý pětisetový duel se Zverevem a v sobotu strávil na dvorci další dvě a půl hodiny ve čtyřhře, byl prý po fyzické stránce fit a na podobné zápasy připraven.

Dnes proti Philippu Kohlschreiberovi nastoupil jako papírový favorit nejen s ohledem na světový žebříček, ale i na vzájemnou bilanci, ve které vedl 9-1. Desátou výhru ale nepřidal. Kvůli zranění stehenního svalu na pravé noze za stavu 3-6 a 5-7 vzdal.


Tomáš Berdych v péči fyzioterapeuta Michala Novotného"Dobíhal jsem kraťas, pak jsem se rychle přesouval na pravou stranu na prohoz, a jak jsem se natáhl po bekhendovém voleji, tak jsem ucítil bolest v pravém stehně zezadu," popsal Berdych kritický okamžik.

Třicetiletý rodák z Valašského Meziříčí se zranil prý už ve druhém, nebo třetím gamu. Po ztraceném servisu v páté hře se nechal ošetřit fyzioterapeutem Michalem Novotným, s nímž byl šest minut v šatně. Kohlschreiber sice po pauze vypadl z tempa a Berdych měl po návratu na kurt pět brejkbolů, ale žádný nevyužil. Pak měl ještě další tři, ale opět ani jednou neuspěl. Naopak sám podruhé v setu ztratil podání v deváté hře.

"Bylo to čím dál horší, pak jsem musel omezit absolutně pohyb. Kdybych šlápl do jedné výměny, nepohlídal si pohyb, tak bych si tu nohu urval úplně a nebylo by to úplně to nejrozumnější řešení. Snažil jsem se nějaký čas na kurtu strávit, kdyby se stalo cokoliv, nechával jsem si naději," řekl Berdych.

Ve druhém setu se Berdychův pohyb postupně výrazně zhoršoval. Za stavu 2-3 si český hráč nechal zavázat pravý stehenní sval. Nebyl prakticky schopen běhat k míčům do stran a Němec měl situaci usnadněnou. Přesto Berdych ještě odvrátil za stavu 4-5 setbol, ale o dvě hry později už podání ztratil a tím i druhý set.


Místo na lavičku Berdych zamířil k německému kapitánovi a podal mu ruku stejně jako poté Kohlschreiberovi. "Ošetření pomohlo na chvilku, ale jednoduše jsem nebyl schopen hrát na úrovni, na které bych si přál. Bylo to horší a horší a nebyla šance, že bych zápas mohl dokončit. Bohužel to dopadlo takhle," litoval Berdych, který vzdal podesáté v kariéře a podruhé v Davisově poháru. Poprvé se mu to stalo v Rusku v roce 2008.

Berdych původně chtěl jet do nemocnice v Německu, ale rozhodnutí změnil. Rychle se přesune do Prahy, kde podstoupí vyšetření, a poté se rozhodne, co dál. Již ve čtvrtek startuje turnaj série Masters ATP v Indian Wells.


O postupu do čtvrtfinále rozhodl Rosol

O vítězi tak Hannoveru musela rozhodnout závěrečná dvouhra, do které český kapitán Jaroslav Navrátil mohl poslat jednoho z tria Radek Štěpánek (za stavu 2-2 vyhrál zápasy ve finále v letech 2012 a 2013), Jiří Veselý a Lukáš Rosol. Vsadil na posledně jmenovaného, který v pátek prohrál pětisetovou bitvu s Kohlschreiberem. "V pátek odehrál velmi dobrý zápas," vysvětloval své rozhodnutí Navrátil.


A třicetiletý Rosol, který za stavu 2-2 na zápasy nastoupil poprvé v kariéře, se za důvěru odměnil nejlepším možným způsobem. V souboji s domácí osmnáctiletou nadějí Alexanderem Zverevem, který v pátek potrápil Berdycha, předvedl parádní a sebejistý výkon a po suverénní výhře 6-2 6-3 6-1 rozhodl o českém triumfu.

"Jeli jsme sem s tím, že chceme vyhrát a vyhnout se baráži, a nakonec jsme to dokázali. Ale vypadalo to po tom zranění Tomáše, že to bude otevřený zápas. Jsem teď velice rád, jaký Lukáš předvedl tenis pro tým. Když jsme ho tam posílali, tak jsme mu věřili a dopadlo to dobře pro nás," řekl novinářům kapitán Jaroslav Navrátil.

"Jsem rád, že jsem dostal od kapitána nominaci na poslední zápas, když se ještě nevědělo, kdo vlastně bude hrát. Byla to pro mě nová role. Jsem rád, že jsem přidal pátý bod a posunulo nás to do čtvrtfinále," řekl Rosol.

Český daviscupový tým (© Česká sportovní)Rosol ani nepřišel jednou o podání, odvrátil tři brejkboly a šestkrát vzal servis Zverevovi, o kterém mnozí mluví jako o hráči budoucnosti. Na vítězné údery ho přestřílel 24-11 a udělal jen 19 nevynucených chyb, zatímco frustrovaný Němec 36.

"Pokud má být Zverev v budoucnu ten bourák, jak se o něm mluví, tak se nemůže takhle chovat a stále se jen divit a vztekat. Je to ještě bažant a Rosi ho oprávněně vyučuje," napsal ČTK během zápasu Jan Kodeš. Rosol vyhrál za hodinu a 38 minut.


Čeští šampioni z let 2012 a 2013 se v červencovém čtvrtfinále, které se bude hrát týden po travnatém Wimbledonu a tři týdny před olympijskými hrami v brazilském Riu de Janeiro, které se budou konat na tvrdém povrchu, utkají v repríze předloňského semifinále na domácí půdě s Francií.

• DAVIS CUP 2016 •
SVĚTOVÁ SKUPINA, 1. kolo
kompletní výsledky (04. - 06. 03. 2016)
Německo - Česko 2-3 (Hannover, tv. povrch / hala)
Kohlschreiber - Rosol 3-6 6-3 6-4 2-6 6-3 ... 1-0
Zverev - Berdych 6-7(6) 6-1 6-4 6-7(5) 4-6 ... 1-1
Kohlschreiber/Petzchner - Berdych/Štěpánek 6-7(7) 5-7 4-6 ... 1-2
Kohlschreiber - Berdych 6-3 7-5 skreč B. ... 2-2
Zverev - Rosol 2-6 3-6 1-6 ... 2-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

364
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
janek_da
Koukám jak blázen, Honza Hernych má druhé nejvyšší procento vyhraných setů na ATP(bez kvalifikací), hned za Djokerem a před RF.

I Vaháb je na tom dobře
Reagovat
gigin
hrajeme IW a Miami, tak koukejte hrát, kdo ještě nejte přihlášení. Díky. Jestli ne, tak blacklist a out :D
Reagovat
babolat.cz
jsem rád,že si to aspik odpracoval, ale dělat z něho hrdinu, že porazil 38.hráče světa v 1.kole DC, navíc totálně psychicky odevzdaného a hrajícího s pětinovým výkonem než proti Tomovi??? Chtělo by to trochu šetřit superlativy. Ale Míša bude ráda,že její podpantoflák aspoň zaplní stránky novin--GEROJ
Reagovat
George_Renel
Nezapomněl sis kopnout :-).
Kolik bodů uhrál tvůj idol?
Reagovat
babolat.cz
Winston Churchill? Nevím, myslím, že hrál pouze polo.
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič hrál 5 setů s nulou Kukushkinem..., jeho dominance je definitivně pryč, a to bylo řečí jak prej bude neohroženě vládnout, ani omylem, bude rád, když letos vyhraje 1,2 velké turnaje.
Reagovat
turista
Novak Djokovič měl den blbec, ale nakonec zápas vyhrál jednoznačně.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, takový pohodový pětihodinový trénink... a ty dny blbce měl 2 za sebou, měl by si dát bacha, aby se to nepřeneslo i do IW.
Reagovat
smazaný uživatel
sám Djoko chválí Kukuskina a tady se mluví o blbém dnu??
Reagovat
turista
No Kukuškin se dokáže v DC vytáhnout. No ale skóre 4.a 5.setu je už jednoznačné pro Novaka Djokoviče.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasiká březnová forma Noleho. Loni zahrál taky nejhůř na Indian Wells a v Miami, ale vzhledem ke slabé konkurenci oba podniky vyhrál.
Reagovat
Kozoroh
Jaká slabá konkurence??? Loni v IW porazil v SF Murrayho a ve finále Federera, tam Djoker hrál skvělý tenis, v Miami to už bylo horší, ale i tak zdolal Murrayho. Oba tituly musel vybojovat proti svým největším protivníkům!
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda zase úvaha. Na základě jednoho nevydařeného zápasu zpochybňovat celou sezonu a dominanci hráče, který má skoro tolik bodů, co Federer s Murraym dohromady, vyhrál zatím jediný letošní GS a kromě skreče v Dubaji ještě neprohrál.
Reagovat
Jan
Snad bude Tomáš brzo v pořádku. Bylo by to škoda, když už se rozhodl reprezentovat. Byť to asi bylo kvůli OH.
Reagovat
Atoidi1
kdy bude znám los IW a kde ho případně najít - odkdy se vlastně hraje?
Reagovat
Frick
Hard na centru je tedy definitivně neomluvitelný.
Reagovat
blixa
Není ! Ivoš na něm rád hraje !!! ;-) :D
Reagovat
Frick
Jo, to asi. Ne, fakt je to šílený. Jo, třeba Strahov (Rošičák) taky leží ladem, ale ten aspoň neni nejlepším sportovištěm ani pro fotbal (Eden), ani atletiku (Vítkovice a asi je lepší i Juliska - Odložilův memoriál na Strahově za moc nestál). Štvanický centr je naprostý extrém :-(
Reagovat
blixa
A co kdybys prostě akceptoval, že "tady je to Kaderkovo" a zapomněl na to, že nějaký centr na Štvanici existuje. Nebyl bys šťastnější ? ;-)
Reagovat
Fandina
Našel by si něco jiného, co by mu vadilo. Nespokojenci už jsou tací.
Reagovat
Frick
A tobě to přijde v pořádku, že je potenciál stavby preventivně zadupán do země kvůli tomu, že je tam jiný povrch než na všech ostatních kurtech? Kde tohle je ve světě, aby na centrálnim dvorci byl jinej povrch než na kurtech 1-4....?
Reagovat
Fandina
Já vím jedno, že ještě před třemi roky tam byla antuka a na centrálním dvorci na těch sedačkách od té doby, co tam byl před třiceti lety FED cup nebylo na tenis nikdy plno. Takže mě to neříkej, proč je to nevyužité. Využité to bylo jak jsem psala zhruba na jednu akci. Mezitím bylo jedno, jestli je tam 4000 místo nebo 1000.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak na štvanici je nejlepší venkovní kurt v ČR, o tom není snad pochyb.
Reagovat
blixa
Jakej kurt ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba centr
Reagovat
blixa
Tam je nějaký centr ? :-o
Reagovat
Frick
Ne. Jen jakýsi milovník módních účesů tam svůj privátní kurt.
Reagovat
smazaný uživatel
Kaderka je pro tebe nějaký tenisový, krkonošský pánbíček?
Reagovat
blixa
Slyšel jsi někdy o psychoterapii ?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš odsud pozitivní zprávy? Buď rád a pozdravuj kolegy!
Reagovat
Frick
Ne. Ta stavba se před těma 30 lety určitě nerodila lehce. A je špičkově dimenzovaná. Umožňuje tu hru sledovat z bezprostřední blízkosti. S perfektním výhledem. Odevšad. A že je tato úžasná stavba ponižována nějakou privozorní ohyzdnostní u páchnoucí čističky vod s tim se prostě smiřovat nehodlám. Byla by to neúcta vůči těm, co tu stavbu prosadili, navrhli a vystavěli.
Reagovat
FulnekUltras
Však ono na každého šmejda dřív nebo později dojde - a centr bude konečně využíván tak, jak si zaslouží.
Reagovat
smazaný uživatel
Chystáte se ho po volbách znárodnit?
Reagovat
smazaný uživatel
v tomto případě by to asi prospělo
Reagovat
blixa
Jo ? A komu ? :D :D Co by s tím nějakej státní úředník dělal ? Ještě by byl moc rád, kdy si to on něj Ivoš za nějaký drobný pronajal :D I když vlastně po volbách že ? To už budou všichni podnikatelé bručet a tenisti se sem nevrátí ani za brambůrky ;-)
Reagovat
VlS
A někdo po tobě chce, abys to omluvil? Někomu to patří a ten si tam něco udělal, jak chtěl. Co si uděláš doma, táky někoho žádáš, aby ti to schválil.
Reagovat
Frick
Ono je to ve vlastnictví fyz. osoby Iva Kaderky? On si to ze svýho koupil od svazu?
Reagovat
VlS
No tak o tom asi rozhodl svaz, ne? Třeba jen chybí prachy na předělání i dalších kurtů na hard.
Reagovat
Frick
Ostatní kurty jsou ČLTK!
Reagovat
blixa
No tak máš viníka ! Za všechno může Šavrda, že všude nepoložil hard ! ;-)
Reagovat
blixa
Nekoupil, ale kdyby tam nehrál on a jeho kámoši, tak tam nehraje nikdo. Chápeš vole ? :D A on strašně nerad hraje na antuce ;-)
Reagovat
VlS
No to já taky, kdo má prát ty oranžový fusky, co? :-))
Reagovat
blixa
No právě, humáč !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Troicki nakonec odvrátil blamáž, kterou málem zavinili Djokovič a Zimonjič. Aspoň na jednoho se mohou Srbové spolehnout.
Reagovat
PetaM
Jo :D :D V pátek se na něj spolehli ...
Reagovat
janek_da
Třeba Černošek jenom blufuje.

Jinak osobně nic nemám proti akcím mimo největší města, natož Prahu.
Reagovat
Frick
Obávám se, že ne. Jsou tam ty jeho kontakty.

Někdy mi přijde, že i tu O2 arenu bere z donucení.
Reagovat
smazaný uživatel
ČR - Francie a Srbsko - Velká Británie. Jestli budou týmy v plných sestavách, tak to může být nejnatřískanější daviscupové kolo za poslední roky.
Reagovat
Frick
Pokud bude platit hokejová kapacita 5 200, tak by to vypadalo takto

http://abload.de/img/wag2z5r.png

Což skutečně moc nevypadá. Takže se budou ke kurtu přistavovat montovaný tribuny, což zřejmě kapacitu poníží někam k číslu 4 000...

Jsem obrovsky zklamán. Kdyby to šlo do nějaký velký haly, bo atraktivní soupeř, dejme tomu, ale toto... :-/

Je to neuvěřitelná p*del.... Jel jsem tam předloni v říjnu (zrovna Kája hrála finále v Linzi). Jedete vlakem do Ostravy a pak ještě další hodinu navíc.

Kdyby to byly aspoň ty Pardubice, třeba. Z nich je to všude blízko. Ostrava 2h 20m, Plzeň 2h, Brno 1h 30m, Praha 1h, Olomouc 1h 20m
Reagovat
George_Renel
A díval ses, kde Frsncouzi hráli tento týden. Ten provinční venkovní krcálek?
Reagovat
smazaný uživatel
My nejsme Francie a u nás za rok není tolik sportovních akcí, abychom mohli takový šlágr tímto způsobem zazdít.
Reagovat
lars
Proc to Frantici hrali v ty provincii ? Bali se tak Raonice , ktery nakonec nehral ?
antuku mohli navest do nejake haly ve Francii , ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
nehráli to kvůli Indian Wells a Miami?
Reagovat
smazaný uživatel
Jen chtěli machrovat, že mají území i v zámoří. Že kdysi dávno v minulosti uměli i něco vojensky dobýt. Prostě Francouzi.
Reagovat
turista
Přesně tak.
Reagovat
PetaM
To jako fakt bude v Třinci? :D :D :D :D Ne neeeeeeeee :D :D Teď bys dal nevím co, aby to bylo v Ově co? :D :D :D Každopádně já Třinec beru, mám ho sice dále, než Ostravu, ale předpokládám, že do Třince se nikomu nebude chtít jet z dálky :D Takže zbude více místa :D :D
Reagovat
Empe
Krásně shrnuto! :D Jsem na tom úplně stejně. Jasně, i Praha by se dala, ale nemusí tam mít všechno, že jo. :D
Reagovat
PetaM
Asi tak :D Stejně, jako je Praha alergická na nás, tak já jsem alergický na Prahu :D :D Na druhou stranu bych jim žádné finále FC a DC nikdy nevzal, protože si myslím, že finále by mělo být vždy v Praze. I kdyby teda Ostrava vyhovovala ...
Reagovat
Empe
Tak já na Prahu žádnou pifku nemám, ale vystřídat západ s východem by se mělo - kór, když spousta reprezentantů je z Moravy a Slezska... finále patří do Prahy, o tom není pochyb. Ostatní kola by měla jít mimo Prahu (pokud zrovna nepřijede Serena, Maria nebo Djokovič), neříkám, že nutně do Ostravy, klidně ať je to třeba Brno, ale prostřídat Čechy a Moravu je fér. :)
Reagovat
PetaM
Jako, Praha je krásné město ... Jen by to chtělo trochu vylidnit :D :D Jinak v Brně by to bylo taky super ... Prostě to zařadit do více měst v republice ... Nestřídat jen Prahu a Ostravu ... Ale tak co, na nás to není ... :( Nejlepší by bylo tady uspořádat TM a byl by klid :D
Reagovat
smazaný uživatel
V Brně se to nemá kde hrát. Bohužel.
Reagovat
Frick
V Rondu klidně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nešlo. Rondo není vhodné ani na hokej, natož na tenis.
Reagovat
Frick
A vroce 2009 vhodné ještě bylo?
Reagovat
smazaný uživatel
A zamyslel ses někdy proč to v roce 2009 i umřelo? Ty dvě velké tribuny na stání nejsou k tenisu vůbec vhodné.
Reagovat
smazaný uživatel
Ostatně, proto se tam ani nemůže hrát mistrovství světa v hokeji.
Reagovat
smazaný uživatel
do Třince bych to nedával, pravda je, že je to relativně blízko :D
Reagovat
kada.tom
Chorvati v QF, na jejich souboj s Američanama se moooc těším, to by mohl být super víkend :-)
Reagovat
LU2
http://6b.cz/609 - hned vedle měli dům a co si tam chudáček malý odbrečel, když ho jeho tatík neustále za něco káral. Nám podával míčky z jejich zahrady :-) Luke MOC DÍKY za dnešek, paráda!
Reagovat
darek.vrana
Na iDnes píšou, že čf bude v Třinci!! No to je síla.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt absolutně mimo krok. Dyť to má kapacitu jen 5200, je to skoro v Polsku. S pánom Bohom, to bude boj o lístky.
Reagovat
darek.vrana
Ale aspoň si budou Francouzi moct užít kromě tenisu taky památky... :)
Reagovat
Frick
Pozor - 5 200 je kapacita na hokej. Když se v O2 aréně v Praze nebo ČEZ aréně v Ostravě konal DC/FC, tak se kapacita výrazně ponížila. V Ostravě třeba z 10 000 na 6 600....
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč teďka všechno rvou do Polska. Mistrovství světa v hokeji, zápasy repre v únoru, Davis Cup, Fed Cup. Nám v Brně přisoudí akorát mistrovství moravy v kuželkách.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono v létě zas tolik možností být nemusí. Spousta zimáků bývá odstavená kvůli údržbě.
Reagovat
LU2
dej link, nic tam o 3nci a nikde takového není woe :-)
Reagovat
darek.vrana
http://sport.idnes.cz/tenis-davis-cup-nemecko-cesko-3-den-drk-/tenis.aspx?c=A160306_090823_tenis_tny
Reagovat
darek.vrana
Prázdninový duel by měla hostit třinecká Werk Aréna, prozradil Miroslav Černošek, šéf České sportovní. Tato destnice se nabízí také proto, že český tenis dlouhodobě spolupracuje s místními železárnami.

Zdroj: http://sport.idnes.cz/tenis-davis-cup-nemecko-cesko-3-den-drk-/tenis.aspx?c=A160306_090823_tenis_tny
Reagovat
Kytka
No to snad ne. To nasypou Černoškovi víc, než by získal na vstupném ve větší hale?
Reagovat
Kytka
Tuhle si Černošek stěžoval, jaké jsou DC i FC prodělečné podniky.
Reagovat
gigin
ten Třinec mi ani raději nepřipomínej. Zítra začínáme s těma žoldákama :(

https://www.youtube.com/watch?v=wxe4s-yhJqg
Reagovat
smazaný uživatel
berani asi nepostoupí
Reagovat
gigin
Uvidíme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že vás klepnou. :-P https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/12189094_1201384296545923_8212302950985063892_n.jpg?oh=b548e5c601486df4b8d6cc631cd71e64&oe=57679FE4&__gda__=1465315549_a5e6b6fd3b1d23171a2b214f9bb541c6
Reagovat
gigin
jj :DDDD
Reagovat
Matti
Vždyť na nás umíte. Ikdyž jsme hráli ve formě, stejně jsme prohráli. A letos to je bída a děs od nás. Ale naděje je, to zase jo.:-)) A Francie - to bude dobré, mít je tak blízko.
Reagovat
gigin
:-DD já jsem věděl, že se ozveš.
Reagovat
Roger_Federer
Letos by to bylo překvapenim.
Trinec je tezce nadupany a teprve ted se zacne "hrat hokej"
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec, Zlín je typický tým na play off, Třinec naopak do základní části. KDyž se jim nedařilo tam, tak ani teď.
Reagovat
Matti
Raději napiš, kdy dojedeš ogare :-)
Reagovat
gigin
Sežeň lupeny na ten DC a dojedu.
Reagovat
Matti
Ok, beru tě za slovo. Dáme předtím ještě tenis ve Vitality. :-)
Reagovat
gigin
Co to je? Ale to je nakonec jedno, kde tě smetu a utrpíš debakl :-D
Reagovat
peggy
Hosi byli jste super.Blahopreji!
Reagovat
FulnekUltras
dodatečně se připojuju ;)
Reagovat
kada.tom
Britové nakonec taky v QF, dobrá práce :-)
Sice to bylo s Keiem taky dlouhý boj, ale nevadí. Výhra je podstatní :-)

A Borna se rozjel!
Reagovat
Mayo
Djokovič sa teda riadne natrápil s Kukuškinom kks. Andy z 2-0 to takto natiahol tiež truhlík ale zvládol to takže fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Andyyyyyyyyy!

Pátý set parádní tenis, Kei nervóznější, víc chyb, ale některé výměny úžasné, ty přestřelky z BH, paráda. A Andy to zas dokázal ubojovat. Baráž nebude, to je důležité.
Reagovat
Mayo
v ich zápasoch bh cross court výmeny sú parádne...absolútna klasa u oboch z tejto strany
Reagovat
smazaný uživatel
S O2 nepočítejte, tu má na ten víkend zarezervovanou Svaz zahrádkářů, je 33. ročník prestižní soutěže Cibule roku. Já bych to hrál ve Stromovce, bude hezky a ten areál je dost nevyužitý.
Reagovat
gigin
Kolikátá bude nasazená Cibulková?
Reagovat
LU2
:-DDD
Reagovat
Kytka
Jenže naši kluci nejsou zrovna antukáři.
Reagovat
gigin
Nedělní deníček:

6/2 6/4 6/2 against Joao Sousa, Portugal. Game, set and match Austria! I am really happy about Austria?s win in the Davis Cup with 4:1. After the bad performance on Friday, I was able to play my Southamerica-tennis again today and fixing the win over Portugal. Happy and full of self-confidence am I leaving for Indian Wells now. Good evening Austria!
Reagovat
janek_da
jiný deníček

http://www.komik.cz/zvuky/113-denicek-dospivajici-divky/
Reagovat
janek_da
No a pohled do historie deníčku

https://www.youtube.com/watch?v=AfFN-_Pw0fw
Reagovat
George_Renel
Měl kliku, že proti němu dnes nestál Rosol. ;-)
Reagovat
gigin
Tak to by měl co dělat kde kdo dnes s Lukym. Luky, Luky dej to z ruky, Rosol, Rosol, pořádně to vosol.. úsměv

Vážněji: Lukáš parádně dnes.
Reagovat
Fandina
To víš, kdo umí, umí, kdo neumí čumí.
Reagovat
fera
Budu se tady opakovat, mezi všemi gratulacemi, ale také klukům gratuluji.
Co si ale nemůžu odpustit, ten Lukáš, když má den a sedne mu to, jakože mu to teda dnes sedlo, tak to je bomba. Takovou parádu sem už zase dlouho neviděl. Super nasazení, odhodlání a sebevědomí. Vždy si vzpomenu na legendární výhru nad Rafou.
Škoda, že to má tak nahoru a dolu, ale co... to už tak asi zůstane

Teď ještě postoupit o pár příček na žebříčku, aby aspoň na GS byl nasazenej a měl schůdnější ta první kola.

Takže Luko, velká gratulace, moc dík a jen tak dál, super super super
Reagovat
darek.vrana
Kazachstán v DC, to je něco neskutečného. V podstatě bezejmenní hráči a jak už léta dokážou prohánět favority... O to víc bychom měli ocenit, jak to u nich tenkrát odtáhnul Rosol, protože to byl rok, kdy jsme měli mísu. Každý to tehdy bral jako samozřejmost, porazit tyhle hráče, jenže oni jsou v DC fakt silní. Dnes jsem dal ze srandy na Kukuškina 3:1 na sety v kurzu 55, trošku jsem tušil senzaci, no škoda, nebylo to daleko.
Reagovat
Miselin
Zkrátka ruský B tým...
Reagovat
Kytka
Kazach je tam snad jen nehrající kapitán.
Reagovat
darek.vrana
Teda Lukáš dneska famózní. Myslel jsem, že Navrátil nasadí Radka a věřil jsem, že ten by Zverevovi nadělal hodně problémů. On se skvěle pohybuje, ale je hodně vzadu a Radkovy kraťasy a čopy by na něj dle mého názoru hodně platily. Nominace Lukáše mě teda dost překvapila a už jsem myslel, že to Navrátil prokaučoval. Ale Rosol překvapil a hodně mu to přeju. Ať si taky jednou užije tuhle chvíli, kdy je hrdinou a musím říct, že já z toho mám mnohem větší radost, než kdyby to dorazil už Tomáš. Zážitek byl mnohem větší!
Reagovat
Tuttovka
Djokovic hrál dnes hodně špatně oproti tomu, na co jsme nyní od něj zvyklí. Připomínalo mi to některé zápasy na AO v letošním roce. Na každého jednou přijde horší období, tak snad se zase zvedne a bude hrát pořádné zápasy.
Reagovat
Kozoroh
Na AO 16 měl jen jeden vyloženě podprůměrný zápas (OF proti Simonovi) a i tehdy tam hrál líp než dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
WTF Andy, co provádí? Přijdu domů a vidím tohle.
Reagovat
vrabejka
Aspon že Noleho Kuky pořádně potrápil :) 5 HODIN :)
Reagovat
Kozoroh
Pro No1eho žádný problém strávit na kurtu 5 a víc hodin :-)
Reagovat
kada.tom
Novak po 5 hodinách výhra, uff, ale hala tradičně bouřlivá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt jsem mu nevěřila, ale ukazuje se, že v DC je možné cokoli. Ostatně jsem tu vzpomínala na legendární finále se Španělskem, kde nečekaně Radek porazil Almagra. Díky, že to Tomáš v pátek nevzdal. Díky, že byl Štěpec včera takovou oporou celé dvojici. A díky, že to Lukáš dnes dorazil.
Prostě díky, kluci!
Reagovat
Jan
Tak, tak.
Reagovat
kada.tom
Novak už si to vzít nenechá. Bude to na Victorovi. A v Belgii je to zase na Bornovi. A Andy to začíná konit.
Reagovat
Kozoroh
I Novak občas zahraje pod své možnosti a dnes tomu tak je. Beru, že ztratí jeden set s Kukuškou, ale dva?
Reagovat
kada.tom
no, hlavně je, že vyhrál :-)
teď je to na Viktorovi
Reagovat
Nola
tak nakoniec utrapena vyhra, v DC sa herne rozdiely zmazavaju, nie jeden favorit to uz pocitil....
Reagovat
smazaný uživatel
Byla by velká chyba to dávat do Ostravy. O ten zápas bude určitě enormní zájem a proč to dávat do 9 tisícové haly, když to může být v 17 tisícové moderní areně? Tohle maloměšťáctví prostě nepochopím. Jak kdyby byl takový problém nasednout do vlaku a za tři hodiny přijet do hlavního města.
Reagovat
smazaný uživatel
To má být pod vláknem, kde se řeší, kde se bude konat ČF Davis Cupu.
Reagovat
kada.tom
+ nekonečno
Reagovat
PetaM
Jo jo, známe ten váš enormní zájem, když máte poloprázdnou halu.

A ty snad nemáš problém nastoupit do vlaku a přijet do 3. největšího města? Asi jo, když máš taky kecy. :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám do Ostravy blíž než do Prahy, to jen na okraj. ;) Ale raději ať se to hraje v hale, kde je větší kapacita, která je modernější, než hrát v takřka poloviční hale. Chce to se trochu vymanit z toho maloměšťáctví. Buďte rádi, že se u vás vůbec něco hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
V DC se to občas stane. Nastoupili proti sobě dva bijci. Jaden sice doma, ale nevyzrálý a druhý s proměnlivými výkony. Lukášovi se extrémně dařilo, zatímco velmi talentovaný Zverev tíhu neunesl. Právě proto nerad dělám prognózu, abych nedopadl jako někteří zdejší- např Ellnino, Kada.Tom, Mahycek,Praquna, ...a.t.p. , přestože jim neubírám jejich tenisové znalosti, příp. kvality.
Reagovat
janek_da
Škoda, Novak vypadá totálně vyřízený, takže to asi vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
no Zimonjič zdá se teď začal pomáhat spíš Andymu, mrcha jedna :)
Reagovat
janek_da
Jsem ho zahlíd i u Němců :)
Reagovat
Kozoroh
Rosol mě příjemně překvapil - nepočítal jsem s tím, že zápas zvládne ve velkém stylu. Zvítězila Lukášova dobrá hra a zkušenosti nad ustrašeností Alexe.

Srbsko - Kazachstán
No1e se strašně s Kukuškinem trápí. No1e mi připadá, že je už myšlenkami v IW a Kukuškin ho svými rotovanými údery drží na uzdě. Djoker sice má v pátém setu brejk, ale stále není rozhodnuto.

Británie - Japonsko
Murray sice vyhrál první dva sety, ale Nišikori získal třetí set a čtvrtý nedopodával, snad dopodává na druhý pokus a uvidíme pětiseťák.
Reagovat
Kozoroh
Teď No1e vede 5:2 v pátém setu, toto už nepustí!
Reagovat
Nola
Nole v 3.sete totalne mimo, Andy sa asi trapi podobne ako Nole, Nishiho si normalne maze na chleba, v IW sa dostavia dobre vystaveny...
Reagovat
Kozoroh
Fandím Nishimu, snad to v Británii zdramatizuje.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/gsuntitledv7sew.png

Nicméně jsou z první ruky...
Reagovat
Mac
bouchard podavala na vitezstvi, ale nakonec prd
Reagovat
Tuttovka
Co hraje ten Djokovic :) ?
Reagovat
janek_da
Djokovič hraje celkem dobře, ale nemůže se opřít o Zimonjiče.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš si to zasloužil, už v pátek hrál slušně. Zdá se že nějak vyspěl, to otcovství asi udělá svoje.
Reagovat
Jan
Velká gratulace Lukášovi a Sáblíkové. Lukáš konečně nehrál jak janek, ale vyzrále (i s Kohlschreibrem podal dobrý výkon) a Sáblíková bez konkurence.
Reagovat
smazaný uživatel
...gratuluji, zahrál jsi famózně a Rusáka jsi deklasoval !!!!!!! Jen tak dál chlapci, budu držet palce :-)
Reagovat
kada.tom
po 4 hodinách a 22 minutách zápasu se jde do 5. setu, snad Novak urve pro svoji zemi výhru :-)
Reagovat
VlS
Pěkně Lukáši, dobrej výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Prala jsem to spis Alexovi... Jen dva zapasy...
Reagovat
mrafe
Další úspěch v Německu, Martina se stala mistryně světa ve víceboji
Reagovat
Lina
Martna je borka. Slušela by jí i nějaká medaile z LOH.
Reagovat
Lina
Nyní skalp Francie. Lukáš sehrál skvělý zápas, škoda že tak nehraje stabilněji. Přiznávám, že jsem mu nevěřila.

Teď ještě, aby se dal Tomáš dohromady do IW. Hrát DC je pro hráče nebezpečné, o to větší obdiv, že ho Tomáš i přesto hrává.
Reagovat
Kytka
Tomáš už udělal pro DC hodně, za 11 let. Ale tentokrát nastoupit potřeboval i kvůli OH.
Reagovat
Lina
CHtěl nás vytáhnout i zpět do boje a ne do baráže.
Reagovat
turista
Je jedno kde to nakonec bude. Tomáš Berdych snad bude hrát a v červenci naši vyfakují Frantíky z DC 2016.
Reagovat
Jabadu
Kucí vopálený! ...
:-)
Reagovat
janek_da
Ale řeknu vám, jak neproměnil vedení 0:40 na začátku třetího, tak mi zatrnull.
Reagovat
horska.kraslice
No, já jsem ztratila nervy a v tomto momentě jsem to přepnula na detektivku.:-( Ta už téměř končila. Po jejím skončení jsem to opatrně přepnula zpět - a už jsem viděla jen vítězné kolečko. Čili zachovala jsme se jako zbabělec a vymstilo se mně to, vítěznou jízdu ve třetím setu jsem neviděla.
Reagovat
Frick
Rosi odčinil do zklamání z loňska. I když příliš neplatí za prototyp sympaťáka, tak ho zkrátka moc a moc potřebujem.

ad ČF: Mám si dělat naděje, co se týče místa konání? Bylo by to stylově ke 30. výročí legendárního FC 1986....

Ale kdo ví, co je v Koloseu za povrch. Ale byla by to jedinečná šance.
Reagovat
kada.tom
jediné, co přichází v úvahu je patrně Praha (doufám, že to bude oba) nebo Ostrava, ale Francie přiveze patrně hodně silnej kádr, takže to bude Praha :-)
Reagovat
Empe
Ostrava si taky zaslouží dobrý tenis... a kdo ví, jaká bude v tom termínu účast. :)
Reagovat
Frick
V Ostravě se hrál DC loni i předloni. V Praze naposledy září 2013.
Reagovat
Empe
Ale zato tam bylo FC finále. A pokaždé bude. :)
Reagovat
Frick
No... Pokud se postaví nové Lužánky...
Reagovat
Empe
Nepostaví se nic, chybí peníze z daní. :( :D
Reagovat
smazaný uživatel
chtěl bych to k nám, ale tipuju Praha, O2 arena
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych se přimlouval za to, aby se to hrálo venku. Přeci jenom, hrát v červenci v takřka 40 stupňových vedrech v hale je celkem na palicu. Otázkou je, jestli je tu nějaký funkční areál.
Reagovat
smazaný uživatel
I když, jak nad tím přemýšlím, tak možná klimatizovaná hala může být dobrou alternativou k těm tropům. :D
Reagovat
mrafe
Třeba se Frick konečně dočká a bude se hrát na Štvanici :DD
Reagovat
Frick
Ty jsi chytrý, jak jsi to uhádl?

Ostrava by byla pro mne nas.rávací, Outůčko samozřejmě ne.

Je otázka - kolik může přijít lidí v červenci, že..
Reagovat
PetaM
Já doufám, že tě to nasere úplně nejvíce a bude to v Ově :D
Reagovat
Frick
Taky by se to mohlo vrátit po 11 letech na místo sestupu :o)
Reagovat
smazaný uživatel
doufat můžem, realita ale asi bude jiná :D
Reagovat
Frick
Jeden venkovní areál tu rozhodně je. Když ne letos, tak už asi nikdy.
Reagovat
bIbec
Rosi krásně. Nakonec udělal rosol ze Zvereva.
Reagovat
kada.tom
Paráda, jsem rád, že to Lukáš zvládl. Třeba jej někteří budou taky vnímat trochu pozitivněji. Dneska to zvládl na jedničku i s podtržkou! A páteční výkon, byť na výhru nestačil, taky vynikající.

Good job, v červenci jdeme na Francii :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi je král! Díky němu zas v Česku bude po sto letech špičkový tenis. Na ČR - Francie se těším a uzpůsobím si tomu letní program. Jak jsem to slyšel v autě, že Berdych prohrál a Rosi jde na věc, tak jsem mu prostě věřil a Lukáš nezklamal. Letos měl zatím celkem dobrou formu a osmnáctiletý není stavěný na to zvládnout tak vypjatý duel.
Reagovat
Kytka
Po čase zase jeden hvězdný zápas Lukáše. V tom třetím setu myslím už taky hrála roli zkušenost mazáka a nevyzrálost mladíka.
Reagovat
Lunej..
Škoda, že to nevyhrál ve dvou, ale ve třech že?
Reagovat
Kytka
No, ale když Lukáš vyhrál ten druhý set, tak jsem už začala věřit, že by to mohlo klapnout. Saša zatím asi nemá psychiku takhle důležitý zápas otočit. Sem jsem to nepsala, protože jsem koukala na zápas a pomalu ani nedýchala.
Reagovat
Lunej..
Lukáš dneska hrál opravdu skvěle, škoda, že jeho výkonnost není stále taková. Jeho hra je opravdu o hodně lepší než před pár lety, zklidnil se a hraje pestřeji. Jsem ráda, že to dal i kvůli Tomovi, který vydřel vítězství nad Sašou. Kluci, moc děkuju za pěkný tenisový víkend, Tome, dej se dohromady, Lukáši přeju víc úspěchů a Radkovi díky za parťáctví ve čtyřhře. :)
Reagovat
Kytka
Parádně napsáno.
Reagovat
janek_da
Já jsem rád za Lukáše, že nepravil tu Austrálii.
Reagovat
Lunej..
Já jsem ráda, že místní trolling vyšel naprázdno. :)
Reagovat
janek_da
a tak se snažili :(
Reagovat
Lunej..
Viď? Ale neboj, zase se tu objeví, co by jinak dělali? :)
Reagovat
Fandina
Aby Ráďa Lukáše nesežral!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Ravik
nebo nevyhulil
Reagovat
Mac
aspik na hrad!!!!
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááááááááááám!!!
Gratulace velikánská!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
mahycek
Sleduji několik sportů naráz, ale Rosol tedy velmi příjemně překvapil. To si ještě zítra v klidu pustím. A Kukushkin zatím překvapuje příjemně také. Kéž by Djoka vyřadil, před jeho národem. To by byla pohádka . Rosol fakt výbornej.
Reagovat
smazaný uživatel
Mahycku, nejsi normální, já sice Kukuškinovi fandím taky, mám v tom dost peněz, Djokovičovi nefandím, ale cítit k nějakému sportovci osobní nenávist? To nechápu. Ale asi to bude tím, že mám i vlastní život.
Reagovat
Mantra
TAK mu nic není, jste rádi? :-D
Reagovat
Fandina
Doufám, že to bude dobré. Nějaké problémy bych mu vůbec nepřála.
Reagovat
Mantra
Fany, nebojte, bude to ok a za týden se ukáže na IW .-)
Reagovat
Fandina
Kéž by.
Reagovat
Kytka
Kéž by. Kulhá dost, ale skočil si s ostatním i kolečko. Tempo bylo ale přizpůsobeno. Řekla bych skoro, aby i dědci mohli.
Reagovat
PetaM
Skočil je asi hodně silné slovo ... Jen pochodoval dokola :D
Reagovat
Lunej..
Blbost, Tomáš to jen hraje, nedělal u toho žádné bolestivé grimasy, takže je to přece jasné.
Reagovat
Lina
Lunejj, jak můžžeš, být, tak sarkastická? :D
Reagovat
Lunej..
Já? Nikdy. Já jsem jen arogantní hysterka :)
Reagovat
Lina
Promiň, na to jsem zapomněla. :D
Reagovat
Kytka
Právě, to jsem myslela tím tempem toho kolečka, aby i dědci mohli. I když teda Tom není žádný dědek, jen momentálně lazar.
Reagovat
PetaM
Jak to můžeš vědět, když nebyl u doktora?
Reagovat
Kytka
Říkal, že napřed chtěl do nemocnice, ale pak si to rozmyslel a poletí šupem do Prahy, asi za Doc. Kolářem, za kým jiným.
Reagovat
MorusRubra
No, před chvíli tam na něj byla záběr a nohu za sebou táhnul jak Joffrey:-)
Reagovat
Fandina
4:1 tak ještě dva game.
Reagovat
kada.tom
http://sport.idnes.cz/tenis-maria-sarapovova-07b-/tenis.aspx?c=A160306_162704_tenis_tny

Jsem dost zvědav, co nakonec z Rusky vyleze.
Reagovat
PetaM
Asi nový druh bombónů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle se hraje tenis. Pestrá hra. Kratasy, zrychlení hry, do stran. Rosol hraje fantasticky. Kam se na něj hrabe Berdych v obou zápasech. Ten hrál jen na střed a buď do sítě nebo za lajnu.
Berdych obecně předvádí odporný tenis. Nejen tento víkend.
Reagovat
Lina
Tomáš je narozdíl od Rosola lepší hráč. Rosol možná hraje pestřeji, ale kvalita jeho hry, je bohožel vidět méně často.
Reagovat
PetaM
No joooo, Lukáš je vlastně v Top 5 :D :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Není, ale když ho chytne rapl, tak jako hráč první pětky umí zahrát. Nadal by o tom mohl vyprávět.
Reagovat
PetaM
No, poslední dobou porazilo Nadala tolik lidí, že je ta Top 5 snad pro sto hráčů.
Reagovat
George_Renel
Tak rozdíl je to, že Lukáš ho neporazil v poslední době.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně si nedokážu zdůvodnit, jak to, že je Berdych v top 10. Pokaždé když ho vidím, je to nudná monotní hra od základní čáry. Jediné co mě napadá je to, že ho vynesla momentální slabost jeho soupeřů. Jenže silní hráči slabé chvilky nemívají a to je důvodem proč ne žádný GS. Protože nedokáže porazit papírového favorita, jelikož tou svou hrou na něj prostě nikdy neměl, nemá a nikdy mít nebude.
Reagovat
George_Renel
To už mají momentální slabost soupeři pěknou řádku let. :-b
Reagovat
Lina
Myslela jsem si, že je to pravda, když porazil papírového favorita a on to byl pouze moje sny. Škoda.

Stále omýlanné GS, mně přijde, už trapné.
Reagovat
Kytka
Asi ho nevídáš zase až tak často.
Reagovat
gigin
Co třeba konzistentnost?
Reagovat
Jabadu
Ať si mladej zvyká, že poplácáváním po ramenou se jedničkou nestane.
:-)
Reagovat
Fandina
Luky prosím, jen ne jako před rokem v Ostravě. Dva sety s Kokim v pohodě a pak nic.
Reagovat
kada.tom
Zverve vypadá dost naštvaně, nedivím se. Ale tak snad to Lukáše prostě nijak nezabrzdí a dotáhne to.
Reagovat
LU2
:-D
Reagovat
Frick
Ne.

Ale Jaromír Blažek a Radek Štěpánek jsou bratranci.
Reagovat
Vojtiik
jj, štěpec, horvi a váňův Železník :)
Reagovat
LU2
:-D :-))))))
Reagovat
Lunej..
opravdu překvapuje, to už snad nepustí. Zverev dost konsternovany. Ty Lukasovy stopbally jsou něco :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, Luky. Teď 5,5 na Zvereva, jdu si vsadit, jestli Lukáš taky, tak to bude v cajku :)
Reagovat
kada.tom
Hmm, to málokdo tady čekal. Asi i v Německu to málokdo čekal.
No, nezbývá než doufat, že to Lukáš uhraje a vyhraje :-)
Reagovat
Roger_Federer
5:7 1:3 konec
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
LU2
a v Merkelově trolly tleskají :-/
Reagovat
Frick
Co se dá dělat. Přecijen jsme si malovali, že po mixu a sprintu+stíhačce nebude naše medailové konto nulové. :-(

Co se dá dělat. :-/ Tak třeba se povede vytrvalostní nebo masák. Ale v tom masáku to vidim na Lauru :-(

Dobrý je, že se celkem daří Verče a Lucce. Nicméně pokud se nedá Eva dohromady na štafetu, tak nevim, nevim s Jess. To fakt měla jet do Osla Jitka...
Reagovat
EllNino
nevím, co sis maloval, tak nemluv zase za všechny ano ? :D
Reagovat
PetaM
Mám pocit, že jsme na kurzu malování.
Reagovat
smazaný uživatel
Bookmakeři jsou blázni, jestli to Kukuškin udrží, tak můžu jít do důchodu (konečně, v 74 letech).
Reagovat
EllNino
Gábi poprvý těsně mimo top 10 ...ale tak jednou to přijít muselo, horší je, že Dorota je 2. a Marie 3. ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev ty lajny nemusí, to už jsme viděli v pátek.
Reagovat
Fandina
mršky jedny, mění směr
Reagovat
Lunej..
Takovou drt nikdo asi necekal. Lukáši vydrz:)
Reagovat
Ravik
co si zobnul ten slizoun já chci taky, vo co že mu to nevydřží do konce
Reagovat
LU2
aby tě rakovina honila po poli magore vylízaný
Reagovat
Ravik
nebreč
Reagovat
Lunej..
Bože to jsou dialogy.
Reagovat
Kozoroh
Klidnější prozatím Rosol, to je dobře.
Reagovat
Kytka
Tak teď lituji, že se nehraje jen na dva vítězné. To by možná Lukáš dal.
Reagovat
Lunej..
A ty víš, ze 3 vítězné nemůže dát? Další Sibyla.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli to takhle půjde dál, je za chvíli konec, Lukáš ho s přehledem drtí.
Reagovat
Lunej..
Snad to Lukasovi vydrží a.nezačne chybovat. Zatim opravdu velmi pěkný tenis od Lukáše.
Reagovat
Roger_Federer
Prekvapive...dneska ma den..jako jednou rocne.
Reagovat
PetaM
Tak hlavní je, že je to dnes. :)
Reagovat
Lunej..
Třeba má pocit, že hraje proti Rafovi :D a jednou ročně? Zase neprehanej.
Reagovat
Roger_Federer
Videlas nekdy podat Rosola 3x za sebou mimoradny vykon ( proti souperum lepsim)?, ja si nevzpominam.
Reagovat
Lunej..
Proč třikrát za sebou? Ale určitě má pěkné výkony nejen jednou do roka. I když ho nemáš rad, tak mu nekrivdi.
Reagovat
Roger_Federer
Neresim mam ho rad/nemam ho rad..
Jeho tenis rad mam, kdyz hraje takto jako dneska.
Hrat jsem ho videl nescetnekrat.A mockrat jsem videl ho vypoustet zapasy.To je jedine co mi na bem vadi.
Reagovat
janek_da
Tak Nenand je ještě horší než jsem si myslel. On to Djokorovi kazí i ve dvouhře :-/
Reagovat
smazaný uživatel
hrozný no, ten Zimonjič :-)
Reagovat
Nola
Djokera drti Kukuskin, tak, tak
Reagovat
Fandina
Lukáš set a kdyby to šlo takhle dál, bylo by to super. Ještě dva!!!
Reagovat
Fandina
5:2 super Luky jen tak dál!!!
Reagovat
Ravik
bože jak já toho aspika nesnáším tak ho prosím tě tolik nežer
Reagovat
Fandina
to je tvůj problém že ho nesnášíš, já to mám naopak
Reagovat
LU2
vyliž si řiť hňupe
Reagovat
Lina
To je tada koment. Fandino, jak můžeš fandit Rosolovi, když ho Ravik nesnáší? :D
Reagovat
Fandina
Člověk se nezavděčí ... úsměv
Reagovat
Fandina
Hlavně aby Lukáš vyhrál, zatím to vypadá dobře.
Reagovat
Lina
Hra dobrá, ještě musí fungovat hlava. Jo fajn, že si zatím věří. Já jsem mu moc nevěřila potom, jak Zverev hrál v pátek. Teď už to vidím pozitivně.
Reagovat
Lunej..
Zatím nabuzeny kéž by mu vydrzelo podání. A ty copy jsou dobrá varianta.
Reagovat
Lunej..
Zatím Rosi skvěle. Vydržet:)
Reagovat
Frick
Jsem sám?
Reagovat
Fandina
Stíhám obojí.
Reagovat
Kytka
Ale i holkám se nedaří, zejména Gábině.
Reagovat
Fandina
Holky mám v telce a na netu a kluky na dvou tabletech. Škoda Gábiny, ale Verča zastím na dostřel.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
no už to zase přepínám ...2 chyby vleže
Reagovat
EllNino
a je po závodě
Reagovat
Lina
Kolik udělala Gábina chyb a zatím které místo?
Reagovat
Fandina
Pět a jedenácté místo.
Reagovat
Fandina
A je konec. Vítková je 8, Charvátová 18.
Reagovat
Lina
Díky.
Reagovat
Ravik
Pan velkohubý si o5 svojí arogancí natloukl nosánek. A teď ještě pan Zverev smázne aspika a je hotovo.
Reagovat
PetaM
Přichází konec světa?
Reagovat
Ravik
jak pro koho :)
Reagovat
bIbec
Zverev udělá z Lukáše rosol si mysllím.
Reagovat
dadaft
mnó, lehké to nebude.............
Reagovat
mahycek
Kukushkin se drží.
Reagovat
smazaný uživatel
Němci teda asi postupují, Berďova skreč mě překvapila. Ze zápasu jsem tak nestihnul ani míček, zvláštní, Tomáš a skreč, na to nejsem zvyklý.
Reagovat
smazaný uživatel
no a koukám, Kukšukin taky jede. To asi fakt ten Nenad hraje blbě.
Reagovat
PetaM
Hmmm, zajímavé. Tak Tomáš v nemocnici ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
co se mu stalo?
Reagovat
PetaM
Teď to říkal Svačina, že Tomáš nešel ani na rozhovory a jel rovnou do nemocnice s tou nohou ...
Reagovat
PetaM
Nevím, vypadalo to na problém se stehnem.
Reagovat
Kytka
Spíš s tříslem. Ukazoval po zranění hodně vysoko na noze a ošetřovali ho proto mimo dvorec. No a pak proč ti nejlepší nehrají DC. To je na utahání a vede ke zranění. Na tři vítězné se hraje dále už jen n a GS, jenže tam po pětiseťáku následuje den volna.
Reagovat
Frick
Kdyby se hrálo v Indii jako v září, tak pojede do nemocnice s nohou a vrátí se bez nohy.
Reagovat
Kytka
O to líp, že se hraje v Německu.
Reagovat
PetaM
Jakože dostane o jednu navíc? :D
Reagovat
Kytka
Ne, ale rozdíl je v kvalitě ošetření, nesporný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zase třeba mohl mít někde na těle přišitou druhou hlavou. Všechno má svoje plusy a minusy.
Reagovat
gigin
Přečetl si TP a bluje.
Reagovat
PetaM
:D :D Jo, taky jedna z variant :D
Reagovat
Lunej..
Namozeny stehenni sval.
Reagovat
mahycek
Myslím si, že půjdeme do baráže, protože na Zvereva Rosol mít nebude. Kdyby hrál Štěpec, tak i vší úctě k Radkovi , to taky nedopadne dobře. Musel by to Zverev, psychicky neunést.
Reagovat
EllNino
což se klidně může stát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná je na tom momentálně v singlu hůř než Lukáš, ale 5. ostré zápasy jsou možná daleko víc o zkušenostech a psychice a o tom unést tu tíhu zodpovědnosti. A v tomhle Rosol zas až tak nevyniká...
Reagovat
EllNino
no přesně, tam se žebříčkové rozdíly mažou
Reagovat
gigin
Mi přijde Rosi tak ujetý, jak se tváří, že snad ani netuší, že se hraje rozhodující zápas :D
Reagovat
EllNino
možný dost :D :D
Reagovat
Lunej..
No je tam Luky tak nám nezbývá než se modlit a fandit:-)
Reagovat
dadaft
já zas myslím, že Rosol byla jediná možná volba - Štěpánkova hra by proti Zverevovi neměla šanci.
Reagovat
EllNino
já myslím, že měla a ne malou, protože takovou hru Saša prakticky na tour nepotká ...ale tak muj názor
Reagovat
gigin
Jj, navíc by ho těma svýma opičkama deptal.
Reagovat
dadaft
je mladý, rychlý, skvělý technicky, dobrý v obraně, zvykl by si a z bekhendu by začal Radkovi neúnosně zatápět .... bvych řekl, ale kdo ví.....
teď už je to stejně rozhodnuté.
Reagovat
EllNino
a nebo by se rozložil jako domeček z karet, tohle není normální ATP, je to Davis Cup, 5. zápas, poprvé v týmu, ještě nemá v DC výhru ...a Radek by tam nechal duši ...ale uvidíme, to nemá cenu řešit
Reagovat
Kozoroh
Na Kohlim nebylo znát žádné opotřebení, tudíž by ho indisponovaný Berdych neměl šanci porazit, resp. otočit zápas z 0:2. Je to pro malé překvapení, neboť jsem čekal, že Kohli bude na tom hůř než Berďa.
Do závěrečného zápasu bude podle všeho nasazen Rosol, moc šancí proti Zverevovi mu nedávám, pokud Alex předvede výkon z pátku.
Reagovat
EllNino
otázkou bude, jak se s tím Alex srovná psychicky ...a totéž platí o Lukášovi ...já to vidím otevřené, koneckonců, je to Davis Cup
Reagovat
Lunej..
Lukáš je nás druhý nejlepší hráč, že to dneska prohraje se da čekat, pokud bude Zverev v laufu. Je to přece jen tenis :)
Reagovat
smazaný uživatel
První, co mě napadlo, kdy Tomáš naposledy skrečoval a nějak jsem si nevybavila jediný zápas. Muselo to být fakt hodně špatný, když skrečoval v takhle důležitém zápase :(
Reagovat
PetaM
Já si hned vzpomněl na rok 2013, kdy vzdal Nadalovi ... To se tady strašně řešilo, že to nedohrál, protože se posral už v šatně ...
Reagovat
Lunej..
Jenže Tomáš už se pos..a ze všech hráčů protože má malé cíle:-):-)
Reagovat
PetaM
No, já se mu ani nedivím. Mít hlavu na stehně, to má k zadku zatraceně blízko. Ani nestráví a už to jede ven.
Reagovat
Lunej..
Ty jsi hroznej:-)
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť to bylo vidět ke konci,že další 3.sety těžko dá
Reagovat
lars
:{
Reagovat
JStriegler
Podle zpráv z Hannoveru nastoupí Rosol...
Reagovat
smazaný uživatel
"na každém šprochu pravdy trochu"
Reagovat
smazaný uživatel
Na toma v jeho věku už tato dávka byla moc. Příště bude muste 4hru vynechat
Reagovat
Lunej..
Naštěstí je Tomáš svepravny a rozhodne se sám.
Reagovat
Pe3k
O prohře.
Reagovat
Meceon
no já neviděl bolestivé obličeje,mě se zdálo,že odešla hlava a ten zápas šlo dohrát...ale kdo ví...problém tam byll
Reagovat
Meceon
na druhou stranu,on už odvedl tolik...at to zachrání někdo jinej no
Reagovat
Lunej..
Myslis jako ze ta pauza a oblepeni stehna byla jen kamuflaz protoze to Tomáš nezvladl psychicky jo? Bože.
Reagovat
PetaM
Tomáš má totiž hlavu místo stehna ... :D
Reagovat
Lunej..
No kdyby to bylo trochu vys dalo by se o tom polemizovat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je jeden větší magor než druhej ...:-(
Reagovat
Lunej..
Aspoň tu vynikne tvoje genialita.
Reagovat
gigin
Jestli se už Berďa skládá, tak proti strojům, mimozemšťanům a tak. Proti Kohlimu určitě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je dost ubohý. Berďa fakt není z těch, kteří by fingovali zranění, vzdávali zápasy nebo taktizovali s MTO.
Reagovat
gigin
vyleze Rosi, že Berdych zranění předstírá a jestli bude hrát IW tak je šmejd.
Reagovat
Lunej..
A ještě si řekne o prachy za rozhovor.
Reagovat
EllNino
:D :D :D
Reagovat
Mantra
v pondělí fotky na Bůčku: trénink a sluníčko v IW + nějaká ta piňacoláda a Ester v bikinách .-) :-D
Reagovat
PetaM
Tolik závisti v jedné větě. :D :D :D
Reagovat
Mantra
ještě jsem chtěl přidat něco, ale nic mě nanapadlo, chtěl jsem co nejvíc zdůraznit ten skok za dva dny... myslíš že mu to závidím? ano, asi jako každý (a kdo napíše že ne, tak lže .-) )
Reagovat
PetaM
Ach jo, škoda Tome ... Chuj s DC, ale snad budeš schopen odehrát kvalitně IW ... Tak hlavně, ať to není moc vážné :)
Reagovat
George_Renel
Bylo to jasné z Tomášova herního projevu i pohybu, že to nejde.
Škody, teď stouply šance Němců tak 80/20.
Reagovat
Lunej..
No musíme si zvykat, že Tomáš hrat vecne nebude nebo se objevi zranění.
Reagovat
Meceon
porazila ho hlava nebo noha?
Reagovat
gigin
No tebe evidentně poráží hlava.
Reagovat
kada.tom
Hmm, tak to je komplikace a hned dvojitá - pro tým a pro Tomáše.

Jsem zvědav, jestli Tomáš zvládne nastoupit do turnaje v IW a hlavně, co se teď bude dít v Hannoveru, každopádně Zverev bude favoritem proti Jirkovi, Lukášovi i Radkovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Veselko na plac ,znovu doma
Reagovat
Lunej..
Diky za 1,5 bodu a teď se děj vůle boží.
Reagovat
gigin
Dobře udělal.
Reagovat
Roger_Federer
Ze Jaryn bude met rozum a do 5 nasadi Radka..
Reagovat
Lunej..
Jde o to, jestli by Zverev vůbec Radk pustil k jeho hře. Lukasr má prece jen mnohem lepší podání a i pohybove má větší výdrž. Těžko říct jaká volba bude lepší. Když prohrajeme bude se stejně zase řešit, že měl dat tamtoho misto tohohle atd.:)
Reagovat
Lunej..
Sorry za chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim ze do hry pujde Rosol i kdyz prohraje!!! Nasadil bych Radka ale ten je na tribune nerozcvicuje se takze Rosol pujde na plac
Reagovat
lars
ty myslis, ze Radek vyhraje 3:0 na sety?
Reagovat
EllNino
proč by nemohl, je to Davis Cup, Radek má daleko více zkušeností, Alex by to nemusel unest ...
Reagovat
lars
velmi mala sance
v DC 2014 prohral doma s R.Haase
Reagovat
EllNino
a co to s tim má společnýho ?
Reagovat
lars
tenis na 3 vitezny sety
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist