Berdychovi vzdal Gonzalez, Hernych podlehl Seppimu

18. 8. 2009, 23:11
Aktuality 29
ATP CINCINNATI - Tomáš Berdych postoupil do druhého kola tenisového turnaje série Masters v Cincinnati, když mu Chilan Gonzalez vzdal. Naopak týden starý výsledek z Montrealu nezopakuje Jan Hernych, který neudržel nadějné vedení s Italem Seppim.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych v utkání proti Chilanovi Fernandu Gonzalezovi vyhrál první set 6-4, poté mu jeho soupeř vzdal. Berdychovým dalším soupeřem bude buď Ital Simone Bolelli, nebo Němec Philipp Petzschner.

Méně štěstí měl další český hráč Jan Hernych, kterého do dalšího kola nepustil Ital Andreas Seppi. Hernych s ním prohrál 6-3 4-6 1-6. Přemožitel českého hráče vyzve v dalším kole Španěla Rafaela Nadala.

Hernych přitom začal utkání lépe a v prvním setu dokonce vzal svému soupeři třikrát podání. Zlom nastal v desátém gamu druhé sady, kdy Hernych nedokázal odvrátit druhý setbol. V rozhodujícím dějství už na Itala, jemuž patří 45. pozice světového žebříčku, nestačil.

Kromě Francouze Simona, jenž je po výhře nad Andrejevem už ve třetím kole, se nedařilo ani dalším nasazeným tenistům.

Fernando Verdasco neuspěl v souboji s krajanem Garciou-Lopezem, kterému podlehl ve dvou zkrácených hrách.

Finalista letošního French Open Robin Söderling dával minulý týden klid bolavému lokti, se svým druhým přípravným turnajem na US Open se však loučí už v 1. kole. V Cincinnati totiž i navzdory vyslaným 19 nechytatelným servisům a dvěma mečbolům podlehl bývalé světové jedničce Hewittovi po boji 6-3 6-7 4-6.

"Byl to zápas vysoké úrovně," řekl Hewitt, jenž se dopustil jen 11 nevynucených chyb. "Myslím, že jsme oba zahráli spoustu skvělých úderů." Teď Australana čeká Němec Benjamin Becker.

Ve druhém kole vypadla Chorvat Marin Čilič. Tenista, jenž by měl být za měsíc soupeřem českých tenistů v semifinále Davisova poháru, prohrál ve dvou setech s Davidem Ferrerem z e Španělska.

- ATP MASTERS 1000 CINCINNATI (USA - Ohio, tv. povrch, 3.000.000 dolarů) -
úterní výsledky (17. 08. 2009)

Dvouhra - 1. kolo:
Berdych (ČR) - Gonzalez (10-Chile) 6-4 skreč G.
Seppi (It.) - Hernych (ČR) 3-6 6-4 6-1
García-Lopez (Šp.) - Verdasco (11-Šp.) 7-6(4) 7-6(4)
Hewitt (Austr.) - Söderling (12-Švéd.) 3-6 7-6(8) 6-4
Južnyj (Rus.) - Hanescu (Rum.) 7-5 6-2
Melzer (Rak.) - Lopez (Šp.) 5-7 7-6(4) 7-6(7)
Guccione (Austr.) - Kohlschreiber (Něm.) 7-5 2-6 6-3
Kunicyn (Rus.) - Blake (USA) 7-6(5) 6-7(5) 6-4
Isner (USA) - Haas (Něm.) 7-6(5) 5-7 7-6(3)
Petzschner (Něm.) - Bolelli (It.) 7-6(6) 6-3

Dvouhra - 2. kolo:
Simon (9-Fr.) - Andrejev (Rus.) 7-6(5) 6-7(6) 6-1
Ferrer (Šp.) - Čilič (14-Chorv.) 7-6(4) 6-2

Čtyřhra - 1. kolo:
Llodra/Tsonga (Fr.) - Melzer/Štěpánek (Rak./ČR) 7-6(2) 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

29
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Okomentoval bych zápas Ljubičič.Djokovič. Takže duel to byl takřka vyrovnaný, ale to hlavně díky skvělému servisu Ivana. Novak opět nemasná,neslaný.Tentokrít to nebyly jeho tradíční nevynucené chyby, ale to, že málo útočil, mohl Ljubičiče vyřídit mnohem snáz, ale dával míče prostě krátké a taky dost ke středu, Radši bych viděl duel jak s Roddickem, sice víc chyb, ale taky skvělý útok.No uvidíme v dalším kole s Isnerem nebo Chardym.Snad přijde zlepšení s každým kolem, stejně jako v Montrealu, tentokrát je los nakloněn a mohlo by vyjít finále
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je uz ted nejhorsi 1000 sezony, jedno kolo a uz je pryc Verdasco, Haas, Blake, F.Gonzalez a Monfils. Jediny, co se povedlo, tak je vyhra Hewitta, Safina a Ferrer. Ted bude muset clovet koukat na ty neuveritelne nudny hrace jako Isner, Karlovic, Djokovic, Almagro a navrch Mathieu. Snad aspon ti vypadnutivsi vyuziji volna, pujdou daleko na UO a tady do finale pujde Lleyton:)
Reagovat
a.magerova
No Blake je marný už nějaký čas, co si vzpomínám, tak naposledy překvapil loni na OH, ale to mi radost teda fakt neudělal, Monfils ten mi už taky párkrát zkazil lístek hned v úvodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Desetkrát radši se podívám na Almagra nebo Djokoviče, než na stereotypního zarputilce Ferrera nebo obranářskýho "šoumena" Monfilse... Inu, sto lidí, sto chutí :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky nemam rad obranare, ale Monfils umi udelat neuveritelne zajimavy zapasy tim, jak se umi vyhecovat, ziskat si divaky a otacet i ty uplne ztraceny. Navic jeho fyzicky dispozice jsou vazne neuveritelny, kdyz proti nemu hraje kvaltni, utocny hrac, tak je to skvely zapas. Samozrejme kdyz hraje s nekym slabsim a ma neco vymyslet, tak je to totalni nuda. Jeste jsem zapomnel do tech minus turnaje zminit, ze chybi Potro, takze Murray ma cestu do semifinale uplne volnou. Ne ze bych mu to nepral, ale 1/4 pavouka je predem rozhodnuta, coz neni ani trochu zabavny.
Reagovat
smazaný uživatel
Já souhlasím, že Monfils umí udělat hodně koukatelnej mač, ale zrovna tak umí vyhořet a hrát bez nálady. Je to šoumen, hecuje se, ale určitě bych na okruhu našel větší bojovníky :-) u něj mi to pořád připadá tak trochu jako póza a bušením do prsou mě zatím o opaku nepřesvědčil. Škoda, že nehraje víc útočně..umí to, když chce (z kraje roku proti Nadalovi 35 winnerů) a z forhendu má neskutečnou bombu, ale pořád se cítí nejlíp, když líta čtyři metry za základem jako hadr na holi :-) Prostě chce hoodně běhat a využívat rychlost :-D. Mně nesedí, ale jeho kvality nesnižuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Fernando, cos to udelal? Pred tydnem mel na lopate roddicka a ted vypadne s garciou-lopezem
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jsme se tu bavili o tom stesti, tak presne to ten Spanel mel. Za stavu 5:5 mohl mit break Verdasco, ale kvuli pasce jeho viteznej mic skoncil v autu, v tie breaku mohl mit Verdasco mini break, sel na sit, chtel hrat viteznej uder a paska mu ten micek zvedla nad raketu.
Reagovat
a.magerova
To máš sice pravdu, že Verdasca 2x zradila páska. Kdyby hrál s Nadalem, tak neřeknu ani slovo, ale s 53. hráčem?
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, takhle Verdasco funguje. Proti spatnym hracum nehraje ani na 20% a proti dobrym hracum udela tolik zbytecnych chyb, ze si to prohraje sam. Skoda, takovy zabijeni potencialu..
Reagovat
smazaný uživatel
Nando sa včera vôbec nechytal, bolo vidno že je zúfalý a aj keď sa o niečo snažil tak to šlo všetko k čertu. Rada by som povedala, že nevadí, ale nejde mi to akosi do hlavy. Bolo to totiž všetko zle! :-(
Reagovat
a.magerova
Nicy pro Tebe bylo zle všecko,
pro mě hra špatná, vlasy dobré :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak to je jiná, keď to bereš takto: vlasy zle, šiltovka zle, hra zle ale ostatné dobre :)
Reagovat
a.magerova
Tak to je fajn, že to tak bereš :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Driv mel vlasy dobre, aspon vynikl, nikdo dalsi v top20 nagelovanej nechodi:)... Jen to mel obcas moc dlouhy na toho kohouta, az to vypadalo smesne - mel by si brat priklad ze me.
Reagovat
smazaný uživatel
No konečne komentár ktorý so mnou súhlasí :) No len neviem neviem s tým tvojím príkladom ;-)
Reagovat
a.magerova
Vlasy nevlasy tato fotka nemá chybu :-))

http://foto.osobnosti.cz/fernando-verdasco-352202
Reagovat
smazaný uživatel
No zrovna tá sa mi moc nepáči. Keď môžem aj ja, tak skús:
http://poulomee.files.wordpress.com/2009/03/fernando_verdasco.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_0M_KdlZIAtk/Sbal7TY36OI/AAAAAAAARBs/h9YA_JW9Wdk/s400/verdasco_XLsemanal.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_0M_KdlZIAtk/Si-BAGyCm4I/AAAAAAAAUpw/-WZQ5tXidyo/s400/fernando-verdasco-dt-02.jpg
Reagovat
a.magerova
Jooo taky super :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Bože to je ale chlap! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes je to super, žádné velké experimenty na centrálním kurtu, hezky nám po sobě nastupují - Novak, Fedex, Murray, Nadal a až v noci Roddick (toho přežiju, když ho neuvidím). Tak to mám rád :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto si vychutnám!:D
Reagovat
a.magerova
Tak to má být :-)) už se těším.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak a ešte k tomu aj Maruš a Viki hrajú v dobrom čase, no škoda Anči :-(
Reagovat
steve79
To je neuvěřitelný ted vstávám a on zase vyhrál nad Hásem v Tie breaku. Je to neuvěritelnej hráč. Jinak od Kolika dneska hraje Federer. Bude hrát hrát večer nebo zase ráno?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer by měl hrát dneska v 19:00,tak to tady aspoň píšou,ale někdy to ještě změní.Jak je vpravo hlavní turnaje,tak klikni na Cincinnati-Masters a tam to máš.
Reagovat
a.magerova
Mně naštval Seppi, kdyby vzdal (co by mu to udělalo), mohli jsme mít pěkně 3 hráče "zaslouženě" ve druhém kole :-))
Reagovat
mopall
Co je na Isnerovi neuvěřitelné????..umí akorát zahrát, když se dobře vyspí a chodí mu servis...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist