Berdychův kvalitní výkon na Djokoviče nestačil, je vyrovnáno 2-2

17. 11. 2013, 14:10
Aktuality 102
DAVIS CUP - Tomáši Berdychovi se po roce znovu nepodařilo vybojovat rozhodující třetí bod, který by ve finále Davis Cupu znamenal zisk 'salátové mísy'. Český tenista dnes v Bělehradu podlehl ve třech setech Novaku Djokovičovi, jenž vrátil Srby do hry o triumf. O vítězstvíČechů pak ale rozhodl Radek Štěpánek.
Tomáš Berdych (© daviscup.com)

Loni čeští tenisté po domácí finálové výhře nad Španělskem ovládli Davis Cup po dlouhých 32 letech a letos mohou přidat celkově 3. triumf. Před nedělními dvouhrami je ve finále v Bělehradu od vítězství proti Srbům dělil už jen jeden bod, neboť po pátečních výhrách obou týmových jedniček a sobotním triumfu ve čtyřhře Češi vedli 2-1 na zápasy.

Proměnit první mečbol měl možnost Tomáš Berdych, který nastoupil proti světové dvojce Novaku Djokovičovi. Se Srbem, který od US Open vyhrál 23 zápasů v řadě, měl výrazně negativní bilanci, ale do zápasu šel s odhodláním a navíc s vědomím, že případná porážka by naznemenala katastrofu. "Nemám co ztratit, beru to jako velkou výzvu hrát s Novakem před jeho fanoušky a zkusím získat tento extrémně těžký bod," vyhlásil sedmý tenista světa.

Oba tenisté do zápasu vlétli výbornými servisy a předváděli velmi kvalitní hru. V delších výměnách měl ale přeci jen mírně navrch Djokovič, který vrátil téměř vše. Jenže Berdych bojoval, při svém podání se dostal ze stavu 15-40 i 0-40 a odvrátil celkem 9 brejkbolů. Srba neproměněné šance frustrovaly natolik, že i praštil raketou o zem, mrzet ho ale nemusely. Za stavu 5-4 v patnáctiminutovém gamu proměnil čtvrtý setbol a po téměř hodině hry se ujal vedení.

Až třetí den vytvořili diváci v hale očekávané "peklo". Fandilo se "Nole!" a "Berďa!", pískalo se, křičelo do podání a rozhodčí měl plné ruce práce, aby udržel klid.

Ve druhé sadě byl vývoj ještě vyrovnanější a Berdych byl dokonce blíže k jejímu zisku. Za stavu 4-4 měl dva brejkboly, ale dvakrát chyboval. Sám po servisu ztratil jen šest míčků a rozhodnout tak musel tie-break. V něm se český hráč ujal vedení 4-2 a za stavu 5-4 měl dvě podání. Hrál o setboly a čeští fanoušci už zvedali ruce nad hlavu, Berdych ovšem bekhendovou smeč u sítě poslal do autu a místo dvou setbolů ztratil sebevědomí.

Djokovič totiž druhý set strhnul na svou stranu a psychická výhoda byla na jeho straně, což využil brejkem hned v úvodním gamu třetího dějství. V bílém tričku hrající český tenista už viditelně ztrácel víru v obrat, naopak srbský favorit koncentrovaně mířil za výhrou. Té se dočkal po dvou a třičtvrtě hodinách, po kterých zvítězil 6-4 7-6 6-2 a připsal si 24. vítězný zápas v řadě.

"Má vynikající formu, hraje skvěle. Navázal na to, že ta jeho hra na podzim je skvělá," řekl České televizi Berdych. "Od začátku do konce to bylo vyrovnané utkání. To, že mě třikrát brejknul, není při jeho kvalitách až takové překvapení. Snažil jsem se s ním vydržet od začátku do konce, bohužel byl lepší," dodal.

Berdychovi se tak stejně jako před rokem ve finále v Praze proti Španělsku v duelu s Davidem Ferrerem nepovedlo získat vítězný bod. O vítězi 101. ročníku Davisova poháru tak rozhodl stejně jako loni až v závěrečném pátém duelu Radek Štěpánek, který smetl 117. hráče světa Dušana Lajoviče a odstartoval oslavy třetího českého triumfu v Davisově poháru,

Sedmadvacetiletý Berdych s o rok mladším Djokovičem prohrál už 15 ze 17 vzájemných soubojů. Dnešní porážka ho také připravila o přezimování na 6. místě světového žebříčku, na kterém zakončil sezony 2010 a 2012. Letošní rok, v němž nezískal žádný titul z turnajů ATP, zakončí stejně jako předloni jako světová sedmička s minimální ztrátou 25 bodů na šestého Rogera Federera.

I šestadvacetiletý Djokovič si letos oproti konci loňské sezony o jedno místo pohoršil, díky dvěma výhrám ve finále Davis Cupu však alespoň snížil ztrátu na Rafaela Nadala na 790 bodů.

DAVIS CUP 2013 - FINÁLE
(Bělehrad / Srbsko, tv. povrch / hala)
kompletní výsledky (15. - 17. 11. 2013)
Srbsko - Česko 2-3
pátek 15. 11. 2013:
Djokovič - Štěpánek 7-5 6-1 6-4 ... 1-0
Lajovič - Berdych 3-6 4-6 3-6 ... 1-1
.
sobota 16. 11. 2013:
Bozoljac/Zimonjič - Berdych/Štěpánek 2-6 4-6 6-7(4) ... 1-2
.
neděle 17. 11. 2013:
Djokovič - Berdych 6-4 7-6(5) 6-2 ... 2-2
Lajovič - Štěpánek 3-6 1-6 1-6 ... 2-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

102
Přidat komentář
marika
Dens ve 12:30 živě na čt sport přílet tenistů do čr
Reagovat
Roger_Federer
proč?
Reagovat
Roger_Federer
Neboj, ja pochopil tebe, co se me urovne gramatiky tyka..pokus se vyjadři k veci, dej nejaky kvalitni koment k zapasu..:)
Reagovat
smazaný uživatel
No ty uz se radeji nevyjadruj uz k nicemu ????
Reagovat
tommr
Radkovi role favorita moc nesedí. Tu první hru zazdil jako nějakej školák ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale to uz si vazne delas srandu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Berda se nema za co stydet, mne se to libilo. Chytre jsem si vypnula zvuk a usetrila si spoustu nervu. :-) Videla jsem ve hre zase zlepseni (ano, jeste je nachazim!) ale s Djokovicem je to nesmirne tezke na kurtu i v hlave, to bych ted nerozebirala. Jen tuknu - libilo by se mi jeste umet takovy ten tukes, prekvapujici zrychleni mice, halfvolejik od zeme a tak.. :-)) Mice uz Berda uklidit umi mnohem lepe, nekdy dokonce uplne ze hriste, ze.. ;-) Tak uz se nedrasejte! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím to jde všechno podle předpokladů... Dva sety (hlavně ten druhý) to bylo opravdu velmi vyrovnané a Tomáš se fakt snažil. Jenže když přijde na klíčové momenty, tak je Novak prakticky nepřekonatelný. V 1. setu sice Novak nevyužil řadu brejkbolů, ale pak získal brejk (a zároveň celý set) v pravou chvíli. Druhý set byl ještě vyrovnanější a už se zdálo, že ho uhraje Tomáš. Nakonec ale rozhodly jeho dvě chyby od stavu 5-4. Nejprve ten volej do autu a potom další těsný aut... Třetí set už byl jasnější. Novak byl nahoře a potvrdil svoje kvality.

Zatím se to vyvíjí docela podobně jako loni se Španělskem... Je to zase na Štěpcovi, ale tentokrát bude v pátém zápase jasným favoritem. Jak už jsem předpovídal včera, podle mě tuto roli potvrdí a znovu to bude on, kdo získá ten rozhodující bod. A vůbec bych se nedivil, kdyby i pátý zápas tohoto finále skončil 3:0 na sety... Tak uvidíme. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to tak stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědavá, protože to stojí zkušenost, srdcař, zápal vs mládí, obrovská motivace, domácí prostředí a Lajovič ukázal, že není žádný ořezávátko.. takže si myslím, že i tady bude drama a tak jasně to nevidím, i když si to samozřejmě moc přeju. :) Tomáš je no comment, strašně mě to mrzí, protože šanci měl, co se dá dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
No, zatím mi všechny předpovědi vychází, tak snad se to nepodělá. :) Protože jestli mi to nevyjde, tak jsem tady veřejně slíbil, že už se nikdy nebudu vyjadřovat k mužskému tenisu. :D

Co se týče Novaka, tak to je prostě terminátor. Fakt neskutečné co dokáže, hlavně v těch klíčových momentech... Ale Tomáš má Esterku, ta ho utěší (a možná ani nebude muset, jestli Štěpec vyhraje). Kdyby to dopadlo obráceně, tak Novaka zase utěší Jelena. Závidím jim oběma, protože oni dva mají asi ze všech tenistů nejhezčí partnerky. :)

Tak teď už vzhůru na pátý zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
noo, ruku na srdce, tentokrat predvidat vyvoj zapasu, dokonce pekne krok za krokem, zas tak tezke, monty, nebylo.. ;-)
Ale ozyvam se kvuli necemu mnohem zasadnejsimu, kvuli tem partnerkam. :-)) Nemyslim si rozhodne, ze jsou nejhezci! Pripoustim, ze je na Ester svezi pohled - zasnu vsak, ze nevidis ten kalkul. Na Jelene bych zas vic nez krasu ocenila, ze je uplne prirozena, temer nenalicena a chova se naprosto normalne, na rozdil od sveho vyvoleneho! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
studentíku, kde máš oči, hlediště je plné hezčích holek a žen než jsou partnerky Berdycha a Djokoviče ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uznávám, že to moc těžké nebylo. :) S Tipsarevičem by to bylo zajímavější... Jenom teda tu čtyřhru jsem čekal o něco vyrovnanější.

Co se týče těch partnerek: To by mě taky překvapilo, kdybychom se spolu zrovna na tomhle shodli... Ty jsi taky kalkul. :D Asi týden zpátky byl s Esterkou rozhovor v magazínu MF Dnes a co jsem si kousek přečetl, tak měla dobré odpovědi. Podle mě to je krásná a inteligentní slečna. :) No a Jelena je samozřejmě nejen krásná, ale taky velká sympaťačka. Co o ní vím, tak má i dobré srdce a Novak ho má taky (stačí si vygooglovat "Novak Djokovic Foundation"). :) Tvůj odpor k některým tenistům/tenistkám (např. Novak, Vika) je opravdu k popukání. No tak někdy projevují emoce, vždyť to ke sportu někdy patří a tenis (jakkoliv je sportem gentlemanů a dam) není výjimkou. Zajímavé je, že třeba u Sereny ti to nevadí. :)

Ester a Jelena jsou pro mě v současnosti nejkrásnější partnerky tenistů, pokud tedy nepočítám Mashu u Grigora. :) No a dřív se mi určitě nejvíc líbila Brooklyn Decker, když ještě hrál Andy Roddick.
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/30je.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě by se tam našly pěkné fanynky a divačky, jenže ty já neznám. :) Jinak ty jsi Brožův brácha, že mě oslovuješ stejně jako on? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je možné, že by místo Lajoviče nastoupil Bozoljac? Aspoň tak to řekl Svačina...
Reagovat
PetaM
Možné je všechno :D Jediný, kdo proti Radkovi nenastoupí na 100 % je Novak :D Samozřejmě, beru-li v potaz tu nominovanou čtveřici na DC :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mluvilo se o tom už včera (dával jsem tady odkaz), ale teď Novak v rozhovoru s Tomkem mluvil o Lajovičovi. A teď ve studiu taky mluví o něm, takže by měl nastoupit on.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby hrál Djokovič debla místo Bozoljace nebo Lajoviče, měl by kapitán srbské reprezentace jěště možnost nominovat Tipsareviče na poslední zápas proti Štěpcovi?
Ptám se čistě pro zajímavost :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten odkaz jsem si nevšiml. Ale díki.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to bylo...
http://sport.aktualne.centrum.cz/proc-nehral-nejlepsi-hrac-soucasnosti-rozhodla-pry-unava/r~4186990e4edf11e3909e0025900fea04/

Ale teď už je to celkem zbytečné, protože právě nastupuje Lajovič... :)
Reagovat
Roger_Federer
dnešni Berdychuv vykon by stačil na ostatnich 998 hraču z tisice..Boužel ta psichyka a schopnosti při kryzovych mičcich,rozhodujicich situacich jsou Nadal a Djokovic o level više..než ostatni hrači top 10 a to aktualne včetne Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jsem asi koukal na jiny zapas,kolik se jich dnes hralo? :D boze takovy uklidnujici se kecy :D
Reagovat
smazaný uživatel
taky se mrknete,jak se pise psychika a vyse ;)
Reagovat
Roger_Federer
co se ti nezda?
Reagovat
Roger_Federer
co se ti nezda?
Reagovat
smazaný uživatel
no,kdyz ani nevidis po upozorneni,ze tva gramatika je na urovni 1.stupne ZŠ,tak se nemame o cem bavit ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se to zase steka :D Berda na nej DNE(jak on sam rekl)nemel :Dtaky dobrej JOKE
Reagovat
smazaný uživatel
DNES*
Reagovat
PetaM
Bylo mi Toma líto, když jsem viděl ten pozápasový rozhovor. Ach jo ... Tak Radku pojďmeeeeeeeeeeee!!!!!! :D
Reagovat
Lina
Radek mu určitě spraví náladu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdříve Tomášovi nadáváš at jde do pedele a teď je ti ho najednou líto? Nemám slov.
Reagovat
kada.tom
No, tak snad to Štěpánek dohraje do vítězného konce.
Upřímně se ale obávám ...
Reagovat
tommr
zápasy Tomáše s Djokovicem (Nadalem) jsou jak přes kopírák. Tomáš může hrát v průběhu zápasu sebelíp, ale když dojde na rozhodující momenty tak vždycky selže a nakonec prohraje. Kdyby proměnil ten jasnej míček za stavu 5:4 v TB druhýho setu tak se moh zápas aspon trochu zdramatizovat. Tomáš to ale bohužel jako obvykle nepochopitelně pokonil. Mě příjde jakoby pokaždý když se dostane do nadějný šance úplně ztratil hlavu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to se týka nejen Berdycha... S tím má problém proti Nadalovi a Djokovičovi i celý zbytek hráčů. Vyjma Murrayho (a to taky jen občas).
Reagovat
smazaný uživatel
+ Del Potro.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase spoustu nicku tady co si to predstavuje jako Hurvinek valku :-D Tezka backhandova smec po lajne asi par milimetru vedle proti Nej obranarovi je velka chyba? Kdyby to dal cross, tak by to Djokovic mel uplne lehce. Nic nez hrat to po care na risk mu nezbyvalo...
Reagovat
smazaný uživatel
tak zase ale - mohla tam i padnout.. :-))
Reagovat
Alois_Mlok
Freedom: Trochu slabej pokus o vtip.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me ty jsi ani zadnej sport nehral zavodne, takze od tebe hovorit o nejaky psychice ani nema cenu...
Reagovat
Alois_Mlok
Freedom: Hrál jsem házenou, tenis rekreačně.
Reagovat
tommr
Tomáš v tý situaci ale vůbec nemusel smečovat - měl i jiný možnosti. Bohužel zase v klíčovým okamžiku zazmatkoval a zvolil špatný řešení a ještě to neproved dobře technicky. V zápasech proti Djokovicovi a Nadalovi se mu tohle stává pravidelně a proto s nima taky pořád prohrává ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
a kolik a jakejch moznosti mel? Jedina jina moznost byla hrat to cross a tam sel Novak...
Reagovat
PetaM
Třeba kraťas, nemusí pořád chodit jen přes sílu. Nebo do protipohybu, když už :D
Reagovat
Alois_Mlok
Freedom: Když je metr od sítě a má nalitou smeč, tak i když zahraje doprostřed, tak to nemůže vrátit ani superman. Ano, měl to na backhand, ale stejně, mohl si třeba nechat ten míč dopadnout atd. Jasně že se to v obýváku snadněji říká než pak ve skutečnosti realizuje, ale on je přece jenom profík, byl v takových situacích několikrát, je to jeho chleba, měl by to zvládnout. Jestli tohle nebyla zazděná tutovka, tak pak už nevím co.
Reagovat
smazaný uživatel
Peta: Jak chces hrat kratas, kdyz mas mic nad hlavou na backhandu?

A_M: V Prostredku kurtu zrovna bezel Djoker a mel vice jak trictvrtinz otevrenej Tomasuv kurt. Skocit si to nemohl nechat, protoze by se musel otacet a mel by to zady ke kurtu. Ja nerikam, ze to nemel dat ale ze to byl hodne tezky uder. Udelal tu jedinou moznost aby to Djoker nemohl dobehnout (do protipohybu) ale dal tesny aut...
Reagovat
smazaný uživatel
"Mně nezbývalo moc prostoru, kam hrát, protože kdybych se snažil hrát kros, tak on už tam opět běžel a byl nachystaný. Musel jsem volit riskantní variantu, do které mě zatlačil," konstatoval Berdych.

Presne to sam Tomas okomentoval tak, jak ja jsem to vam obema psal...
Reagovat
Alois_Mlok
Takhle to zasklít... Lepší prohrát 3x 6:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Nole má teď sice úžasnou šňůru výher, ale během podzimu se chová jak kretén, jako yb se fakt vrátil zpátky o pár let.
Reagovat
darek.vrana
Souhlas. Už jse ho skoro začínal mít rád, ale po tomhle podzimu fakt ne. Je to hole Balkánec a to se nikdy nezmění.
Reagovat
Hook2424
Ano, chová se jak rozmazlený fracek!
Reagovat
PetaM
Přál jsem Tomovi, aby byl tentokrát hrdina on. Ale smetanu zase slízne Radek :D I tak se dá :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda no, Berdych hraje výborně, ale ty klíčové momenty hotl nezvládá. Ukazuje se rozdíl mezi ním a těmi úplně nejlepšími. Tak teď třetí set už nějaký jasný, ať tam může vběhnotu zachránce Ráďa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem, že už je spychicky někde jinde a že se při takových chvílívh neposere jako dvacetileté ucho. Ať už ty brejkboly na 5:4 nebo ten tie-break před chvílí. Co to kur*a mělo být?
Reagovat
smazaný uživatel
*psychicky
Reagovat
smazaný uživatel
Zbytečný zápas, rovnou se mohl přičít bod Srbům jít hned na Štěpánka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
takovy zapas je velka skola pro kazdeho hrace a jen nekteri dostanou tu sanci. Placas nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
jasné, však já to taky píšu v nadsázce.
Berdych hraje výborně, ale i kdyby hrál svůj nejlepší zápas v životě, tak Djokera prostě doma v Bělehradu nikdy nemá šanci porazit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze kdyby hral svuj nejlepsi zapas v zivote, tak dramatickeho umelce da.. ;-)
Reagovat
kada.tom
Tomáš hraje dobře, ale ve vyjatých situacích to nezvládá ... asi si i přeju, aby byl 3. set rychlej a pak nastoupil Štěpec, ten snad Lajoviče vyklepne :-)
Reagovat
PetaM
Běž do prdele Tomáši. Co to jako bylo ty poslední 3 míčky :D Ježiši. S Petrou chodí Radek a ne TY!!!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kua serte jdnou uz natu Petru...Tedkon se hraje DC a ne Fed...
Reagovat
Denis92
velka skoda Tomas..velka..
Reagovat
Mayo
nevadí Berďa...Štepec to urve
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký nevadí Berďa? Teď si to zbytečně ...... sám, co víc by chtěl, sakra. Kdyby hrál blbě, neřeknu, ale bojuje a pak to je to takhle v zádeli...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych "nečekaně zvládá" koncovku setu, když mohl srovnat ... škoda, teď to rychle dohrát a Radek snad podle předpokladů vyhraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
zaber, nebo tě přerazím...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš zařadil vyšší level teď, skvěle. Hlavně vydržet..
Reagovat
smazaný uživatel
ale NEEEE, co děláš!!! bože tak pitomá chyba...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, to bude Tomáše štvát teda..
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Tome...nadhernej tenis, pravej vrchol konce sezony :-) Co vic si prat? Tomovu vyhru... :-)
Reagovat
Roger_Federer
Berdych hraje nezkutečne dobře, na hranici svych možnosti přesto mu Djokovič nic nedovolil...zatim..
Reagovat
smazaný uživatel
Bára Strýcová by řekla, že Djokovičovi mr*á v hlavě
Reagovat
Mayo
strašný nervák je z toho chlapca , a pritom sa nič nedeje však vyhráva a ešte nestratil servis
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tome poooojd....breakni....Djoker uz dosahl stoprocentni frustrace!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik toho v sobě máš? :))))) Škoda, že Tomáš nevyužil brejky, to by Djoka mohlo rozhodit..
Reagovat
smazaný uživatel
To je skody :-( Tak ted udrzet podani....jen dve pivka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dvě pivka, dva stejné příspěvky :)) Obrovská škoda, taková šance už asi těžko bude...
Reagovat
smazaný uživatel
Djok je fakt klon, co ten dokáže uběhat a vrátit, neskutečný..
Reagovat
smazaný uživatel
Zato nemuzu....Kur*a...Co to bylo tadyta vymena? :-) Neskutecny....Nadhernej tenis. Kam se hrabe letosni TM oproti finale DC...
Reagovat
smazaný uživatel
Copak TM, tam Djok hrál dobře, ale kam se hrabe finále Wimblu.. Ta Djokova esa prostě chodí naproto nechutně, když je potřeba..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tome poooojd....breakni....Djoker uz dosahl stoprocentni frustrace!!!
Reagovat
smazaný uživatel
vyyyyborny prohoz tomasi:-)
Reagovat
smazaný uživatel
se zase předvádí...
Reagovat
Lina
Tomáš se krásně rve, ale těch brejkolů by nemusel Djokovičovi tolik nabízet.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se fakt snaží, myslím, že kdyby byl více u sítě a zkracoval, má větší šanci než se přepinkovávat s obranářem. Ale ono se to pěkně radí, je fajn, že Tomáš bojuje ..
Reagovat
tito
Nole neskutečně returnuje a Tomáš to má při svém podání velmi těžké. Ale vede si velmi dobře a já si myslím, že 5 zápas bude hrát Rosol :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně je to pořádně bouřlivý :) Zatím skvělá atmosféra a Tom zatím zvládá důležité těžké momenty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl moc nadhernej slajzicek Tome...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se drží, teď krásnej prohoz... Tome jeď !! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Chválil si Toma za dropshoty, mohl by je zase používat..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je pouzil...hraje dobre. Snad vydrzi ikdyz ten prvni prohral...Bojuje jako lev...A zase un-fair srbsti fanousci se ukazujou. Umpirer by stim uz mel neco zacit delat...
Reagovat
smazaný uživatel
Mohl by je přidat častěji, u sítě je skvělej :) Tenhle umpire nepůsobí jako osobnost, ani jsem nepochopila, proč Djok mlátil raketou..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz nevyuzijes asi 10 breakballu tak jsi trosicku frustrovany :-D No a Djoker hodne...
Reagovat
smazaný uživatel
"Znovu mu tecou nervy..." :-D
Reagovat
Mayo
mlátil ? omg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s ní bouchnul o zem, promiň, když tak slovíčkaříš. Já to nestihla, tak nevím proč byl vzteklej..
Reagovat
Mayo
Lunej...ja nad ním žasnem, že neunáša..ja to nesledujem ...čiže neslovičkárim (:
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak promiň, špatně jsem tě pochopila. Je tam vcelku taková zvláštní atmosféra..
Reagovat
Mayo
v pohode...tak dalo sa čakať s tou atmoškou ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist