Berrettini po operaci ruky nestihne Roland Garros. Návrat plánuje na trávu

14. 5. 2022, 23:01
Aktuality 0
Osmý hráč světového žebříčku Matteo Berrettini nebude startovat na grandslamovém Roland Garros. Italský tenista dnes oznámil, že se z pařížské antuky odhlásil. Po březnové operaci ruky se chce na kurty vrátit až na travnatou část sezony.
Profily hráčů
Matteo Berrettini (© AFP)

"Spolu s týmem jsem se rozhodl, že vrátit se rovnou na Roland Garros, kde se hraje na tři vítězné sety, by nebyla ta nejlepší volba," uvedl šestadvacetiletý Berrettini na instagramu. "Proto jsem si naplánoval návrat až na trávu," dodal finalista loňského Wimbledonu.

Berrettini naposledy hrál v Indian Wells. Poté se podrobil menší operaci pravé ruky a na antuku už se letos vrátit nestihne. Podle svých slov už ale naplno trénuje. "Ruka reaguje na zátěž velice dobře a tvrdě pracuju na tom, abych se vrátil do nejlepší formy," uvedl.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist