Berrettini se podrobil menší operaci pravé ruky. Datum návratu na kurty zatím neví

30. 3. 2022, 10:54
Aktuality 0
Italský tenista Matteo Berrettini se po odhlášení z turnaje v Miami podrobil menší operaci pravé ruky. Finalista loňského Wimbledonu a šestý hráč světa o tom informoval na Instagramu.
Profily hráčů
Matteo Berrettini

"Po odhlášení jsme zranění probírali s odborníky. Po několika vyšetřeních a prohlídkách jsme došli k závěru, že nejlepším řešením bude menší operace. Aby se to rychle a pořádně vyléčilo," napsal Berrettini.

Pětadvacetiletý tenista přidal, že zákrok proběhl bez problémů. Kdy by se měl vrátit na kurty, ale zatím neuvedl. "Už na tom pracujeme s lékaři a jakmile bude jasno, budu o tom informovat," uvedl.

Berrettini, který loni ve finále Wimbledonu nestačil na světovou jedničku Novaka Djokoviče ze Srbska, má pět titulů z okruhu ATP. Na grandslamech si také letos zahrál semifinále Australian Open a v roce 2019 na US Open.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist