Bertensová se vdala. Nizozemka si vzala svého kondičního kouče

4. 12. 2019, 08:47
Aktuality 14
Světová devítka Kiki Bertensová se v sobotu vdala. Sedmadvacetiletá Nizozemka se rok po zasnoubení stala ženou Remka de Rijkeho, který figuruje v jejím trenérském týmu jako fyzioterapeut, kondiční kouč a hitting partner.
nevěsta Kiki Bertensová (© Instagram)

Kiki Bertensová zakončila poslední dvě sezony v Top 10 světového žebříčku WTA a povedený tenisový rok si pak pokaždé osladila i v osobním životě. Loni začátkem listopadu se na Bali zasnoubila a letos v sobotu 30. listopadu vstoupila do svazku manželského.

Nizozemka, jež za týden oslaví 28. narozeniny, si vzala Remka de Rijkeho. S o pět let starším krajanem tráví spoustu času, neboť je jejím fyzioterapeutem, kondičním trenérem a hitting partnerem.

"Už týden po zasnoubení jsem měla vybrané svatební šaty," přiznala zamilovaná Bertensová. "S plánováním to po sezoně bylo náročné, ale hodně mi pomohla rodina," pochvalovala si Nizozemka, která na Instagramu zveřejnila několik fotografií ze svatebního dne. "To byl den!!", napsala.

Svatby se zúčastnila například Němka Julia Görgesová, štěstí své kolegyni popřáli Kristina Mladenovicová, Elise Mertensová, Johanna Kontaová, Anastasia Pavljučenkovová, Yanina Wickmayerová, Darja Gavrilovová či Tímea Babosová.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

❤️30-11-2019❤️ what a day!!

Příspěvek sdílený Kiki Bertens (@kikibertens), Pro 1, 2019 v 8:22 PST

Bertensová letos vyhrála turnaje v hale v Petrohradu a na antuce v Madridu, kde na podniku WTA Premier Mandatory slavila svůj nejcennější titul. Ve světovém žebříčku si čtvrtým místem vylepšila kariérní maximum, přesto se ve své zemi nedostala ani do sedmičlenné nominace na Sportovkyni roku.

"Mrzí mě to, lhala bych, kdyby ne. Jako první Nizozemka jsem byla čtvrtá na světě. A to v globálním sportu. Ale asi bych musela vyhrát grandslam, abych v nominaci byla," uvažovala Nizozemka.

"Vemte si loňský rok. Trenér v nominaci byl, ale sportovec, kterého vede, ne. Raemon si to rozhodně zasloužil, ale přijde mi to hodně divné," lituje Bertensová, kterou trénuje Raemon Sluiter. V nominaci na nizozemskou Sportovkyni roku 2019 jsou čtyři rychlobruslařky, dvě cyklistky a jedna atletka.

Sezonu Bertensová zakončila na Turnaji mistryň, na kterém si zahrála v roli náhradnice a jako jediná v Shenzhenu porazila světovou jedničku a pozdější šampionku Ashleigh Bartyovou. Ze skupiny ale nepostoupila, ve druhém zápase vzdala Belindě Bencicové.

Svatbu měl také Bautista
Minulý týden měl svatbu také devátý tenista mužského žebříčku Roberto Bautista. Jednatřicetiletý Španěl si vzal dlouholetou přítelkyni Anu Bodi Tortosaovou, o sňatku informoval fotografií na Twitteru.

Bautista prožívá emotivní závěr roku, který zakončí poprvé jako člen Top 10. Předminulý týden mu totiž zemřel otec, jen o pár dní později pak pomohl své zemi k triumfu v Davis Cupu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

14
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratuluji a hodně štěstí a hlavně tu kondici.
Reagovat
paddy
jak známe Jardu, tak svatba určitě nebude :)

https://www.super.cz/674042-nova-laska-na-obzoru-jaromir-jagr-pry-stravil-noc-s-touhle-sexy-byvalou-tenistkou.html?dop_ab=2&dop_source_zone_id=1&dop_req_id=NYFsBzo7Zq1-201912041622&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
Reagovat
Mayo
Som asi jeden z mala (možno jediný) komu nepríde DH nijako krásna.
Reagovat
Frick
Řekl bych, že je to ten typ, co rychle zestárne.
Reagovat
Frick
Je to tim, jak vbyla vyzáblá. Narozdíl třeba on Andrejky, která měla vpravdě optimální lehounce plnější postavu.
Reagovat
paddy
Solárko zestařuje. Verešovou bych nepřeceňoval. To je chodící botox a silikon :)
Reagovat
ttopi
Souhlasím. Pro mě je průměrná.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 Kopřivová to není. Ale co. Veselé vánoce.
Reagovat
aape
ta zas měla ve srovnání s Dankou poloviční IQ
Reagovat
FulnekUltras
Evičku Samkovou prošustroval už před pěti lety, takže teď už se děj vůle boží.
Reagovat
Patik
S kondičným trénerom..hmm...asi tuším prečo si ho brala..
Reagovat
Frick
Co si budem povídat, je vizuálně tak nějak líbivější, když má žena sňatek s mužem.

S kamarádkou s bonusy si ale samozřejmě zároveň může stále dělat co chce :-D
Reagovat
Blondie
Díky za obohacení.
Reagovat
ttopi
Hlavně je to tak nějak normální. Vše ostatní už nějak vybočuje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist