Bertensová si v Norimberku došla z kvalifikace pro svůj druhý titul

21. 5. 2016, 14:55
Aktuality 6
WTA NORIMBERK - Kiki Bertensová si na antuce v Norimberku došla pro svůj druhý titul na okruhu WTA. Čtyřiadvacetiletá Nizozemka vyhrála včetně kvalifikace sedm zápasů v řadě a ztratila v nich jediný set, v dnešním finále smetla Kolumbijku Marianu Duqueovou-Marinovou.
Kiki Bertensová

V dnešním finále porazila 6:2, 6:2 Marianu Duqueovou z Kolumbie a před startem grandslamového Roland Garros si připsala druhý turnajový triumf v kariéře.

Čtyřiadvacetiletá Bertensová finálovému duelu dominovala a po 65 minutách proměnila třetí mečbol. Aktuálně 89. hráčka světového žebříčku navázala na titul z marockého Fezu z roku 2012. Na Duqueové se mohl projevit náročnější program, neboť v pátek musela dohrávat čtvrtfinále a poté ještě absolvovala semifinále.

Bertensová má v Norimberku šanci na vítězné double. Ve finále čtyřhry se ještě dnes po boku Švédky Johanny Larssonové utká s česko-japonským párem Renata Voráčová, Šuko Aojamaová.

• WTA INTERNATIONAL NORIMBERK •
Německo, antuka, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (21. 05. 2016)
• Dvouhra - finále •
Bertensová (Niz.) - Duqueová (Kol.) 6-2 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
EllNino
Pěkný týden a pohádkový konec, rozhodně zasloužený titul, porazila Robertu, domácí Julču Goerges a podobně, je to sympaťanda, tak hlavně, aby to dala i proti Angie, rozhodně bude šance, Angie je na té venkovní antuce slabší, uvidí se :)
Reagovat
tommr
a za vyřazení Vinciový si ten titul opravdu zaslouží. Snad jí dobrá forma vydrží i na FO a vyklepne tam Kerberku. Deblový finále v Norimberku by ale mohla pustit Renatě, která má těch úspěchů v poslední době poskrovnu ... :)
Reagovat
Dobry-den
Vsadím se, že kdyby ohrožovala naše hráčky v žebříčku, tak už ti tolik sympatická nebude ;-)
Reagovat
bIbec
jenda z největších sympaťaček rozhodně. Vždycky ji dost brzdilo zdraví, tak snad se blýská na lepší časy. Přál bych jí, aby udělala i nějaký pěkný výsledek v Paříži :-)
Reagovat
smazaný uživatel
teď to ještě nandat Angie
Reagovat
EllNino
myslím, že bohužel dojde na pravidlo sra*ky po posvícení :) ..ale pěkný kousek od Kiki :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist