Bertensová ukončila po sezoně spolupráci s trenérem Sluiterem

1. 11. 2019, 11:52
Aktuality 23
Nizozemská tenistka Kiki Bertensová končí po čtyřech letech spolupráci s trenérem Raemonem Sluiterem. Světová desítka, jež uzavřela sezonu na Turnaji mistryň jako náhradnice za zraněnou Naomi Ósakaovou, to oznámila na sociálních sítích.
Profily hráčů
Kiki Bertensová

"Někdy je potřeba udělat těžká rozhodnutí, když jste přesvědčeni, že vás posunou. Příští rok nebudu pokračovat ve spolupráci s Raemonem. Chtěla bych poděkovat za všechno, co jsi pro mne za uplynulé čtyři roky udělal. Vyrostla jsem jako hráčka i jako osobnost. Bez tebe by to nebylo možné," napsala Bertensová s tím, že příští rok bude její trenérkou Elise Tamaelaová.

Sluiter to během aktivní kariéry dotáhl nejvýš na 46. místo žebříčku ve dvouhře. Bertensové se ujal v srpnu 2015, kdy figurovala na 110. pozici v pořadí WTA.

"Rád bych Kiki poděkoval za důvěru, tvrdou práci a oddanost v posledních čtyřech letech," napsal Sluiter na sociálních sítích a popřál Bertensové s jejím novým týmem hodně štěstí.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

23
Přidat komentář
tommr
myslím si ale, že to Bertensový moc nepomůže. Podle mýho názoru je Bertensová učebnicovej příklad "overachievera" a Sluiter má na tom nepochybně velkou zásluhu. Nemyslím si, že by z ní jinej trenér dokázal vyždímat víc. Spíš naopak ...
Reagovat
FulnekUltras
To Bajaja u Plecha by vyždímal leda tak Hrdlovi kasu.

https://www.sport.cz/tenis/clanek/1158374-tohle-nebylo-fer-byvala-svetova-jednicka-je-z-rozchodu-stale-zklamana-pomaha-ji-jeji-partacka.html
Reagovat
misa
:)
Reagovat
Fandina
Hlavně, že víš, co by dělal druhý. Fakt ubožáček.
Reagovat
FulnekUltras
stačí chvilku pozorovat a je ti to jasné ;-)
Reagovat
Fandina
Tvoje pozorování jsou podrazácká.
Reagovat
FulnekUltras
proč myslíš?
Reagovat
Fandina
Chováš se tak.
Reagovat
FulnekUltras
když myslíš...
Reagovat
Mantra
to jsi vypozorovala přes inet?
Reagovat
Mantra
však ty taky píšeš dojmy z pozorování - to dělá každý - a souhlasím s tím že Bajin těží ze své subordinanční pozice u Sereny resp. Francouze
Reagovat
Fandina
Hlavně, když víš, že z něčeho těží.
Reagovat
FulnekUltras
Tak on by v takové pozici těžil skoro každý. Jenom o "superkouče" Ivanka už jaksi není (nejen) mezi rozumně ekonomicky uvažujícími "spotřebiteli" zájem.
Reagovat
Fandina
Ale tady nejde o to, jestli někdo těží nebo netěží. Tady jde o tvůj přístup k té záležitosti. Ty vidíš člověka a nenecháš na něm nit suchou. Jak můžeš vědět, jaký je, jak trénuje, jaké má potřeby, požadavky. NEvíš nic, neznáš ho.
Nicméně, okamžitě vidíš, že z něčeho těží. Jde o tvůj přístup. Ne o něj.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud z veřejných zdrojů vím, šroubují zrovna tihle dva hraboši své odměny v dané branži opravdu na maximum. Zbytek už je jenom implikace.
Reagovat
Fandina
Ty děláš, jako by ostatní nedělali za peníze. Jde o to, že u někoho to vidíš a u druhého ne.
Reagovat
Fandina
Jak jsem psala. Jde o tvůj přístup. Máš potřebu se do někoho navážet. A to je trapné.
Reagovat
FulnekUltras
Mlčení spíš hrabošům náramně vyhovuje.
Reagovat
Fandina
Rád pomlouváš a ještě si myslíš, jak jsi in. Každému je ukradené, co tu píšeš. Maximálně si pomyslí, že jsi závistivý. Samozřejmě, když tu budeš o mně psát nesmysly, tak se ozvu. Ale jinak si o tobě nepomyslím nic dobrého.
Reagovat
Fandina
Nic dobrého ve smyslu jak rád se do někoho navážíš.
Reagovat
FulnekUltras
"závist" je už 30 let obnošená vesta modráků
Reagovat
Fandina
Závist čiší z každého tvého příspěvku. Ale ono je to tak, že kdybych ti to napsala tisíckrát, s tebou to nehne. Ty to ani nechápeš, jak působíš.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist