Betfair: Caňasův zápas není podezřelý

5. 2. 2009, 15:31
Aktuality 12
Utkání mezi Guillermem Caňasem a Chorvatem Antoniem Veicem na turnaji v Záhřebu nenese známky korupčního chování. Podle australského listu Herald Sun to ve svém prohlášení oznámila společnost Betfair, která kvůli podezření ze zmanipulování zápasu předtím zastavila vyplácení sázek.
Profily hráčů
Guillermo Caňas

Když Argentinec Guillermo Caňas vypadl v chorvatské metropoli v prvním kole, vzbudilo to podezření sázkové burzy Betfair. Ne proto, že prohrál favorit, ale kvůli podezřelým sázkám na jeho souboj s domácím Antoniem Veicem. Včera ovšem společnost oznámila, že všechny sázky na tento duel vyplatí.

"Prošetřovali jsme kursy nabízené na zápas mezi Caňasem a Veicem na turnaji PBZ Indoors v Chorvatsku," vydal Betfair prohlášení. "Po detailní analýze jsme uznali, že na toto utkání reagoval trh a v souladu s našimi podmínkami budou sázky brzy vyhodnoceny."

Společnost pozastavila vyplácení peněz kvůli podezřelým okolnostem, které souboj provázely. Na začátku zápasu byl Caňas favorit s kursem 1.11. Poté, co vyhrál první set, se kursy na jeho výhru zvýšily na 7.00 a na vítězství Veice se dalo vsadit ve stejném kursu, jako před utkáním na Caňase. Argentinec se po souboji s Chorvatem, který prohrál 6-4 4-6 2-6, odhlásil ze soutěže čtyřher kvůli problémům s rukou.

V případě prokázání korupčního chování hrozí hráčům, trenérům a představitelům tenisových organizací doživotní distanc.

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak tady o nějakém podezřelém zápase nemůže být ani řeč, Caňas by v současné formě prohrál i s Nicole Vaidišovou:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mi je Te doopravdy moc lito, pokud si stojis za tim, co jsi zde napsal.
Reagovat
smazaný uživatel
dost dobrý trh reagoval to musel bejt pořádnej balík na výhru Veice
když to vyhnalo kurz na 7 Betfair to krasně zamete pod koberec nejspíš se jim to vyplatilo protože nás blbečků kteří jsme hraly Canase bylo víc navíc co můžete chtít od tenisty kterého chytili při dopingu každopádně u mě má doživotní distanc už ted
Reagovat
skott
Nedivil bych se kdyby to byl fix, nebylo by to poprvy, vubec nechapu proc neni v Chile.A jeste prohrat s Veicem, jedinym chorvatem, co nema servis a poradnou hru na hard:/
Reagovat
smazaný uživatel
Na Caňase nesázím už dávno.. No ale ono těch zvláštních výsledků je v Záhřebu víc.
Reagovat
smazaný uživatel
lol, videl nekdo ten live kur 7 na canase kdyz hral 1-0 na sety a 1*-2 A-40 ...
Reagovat
smazaný uživatel
tohle je vazne husty
Reagovat
smazaný uživatel
Ano ten kurs tam doopravdy takovy byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, taky mi nepřijde podezřelý, nevím, co zatím kdo hledá. :-D. To už se podobá turnajům v Rusku :-D vše to je "křišťálově čisté" bez jediného stínu pochybnosti..
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš to trochu rozvést? Jak to myslíš s tím Ruskem.. a má to nějakou spojitost s Davyděnkem:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci předeslat, že určitě nepatřím k těm, kteří za každou prohrou favorita hledají podvod :-). Jen si myslím, že by bylo naivní si myslet, že neexistují žádné vlivné skupiny, zabývající se sázením.. Tyhle skupiny (někdo tomu říká mafie :-)) pak nejspíš mají své páky na určité hráče. Rusko potažmo celá Východní Evropa..možná Itálie a Jižní Amerika..tam je to občas takové divné..prostě náchylnější ke zvláštním pohybům kursů a výsledkům :-). Ale dovnitř nevidím, soudím jen z role pozorovatele a neříkám, že se to děje každý den. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tě taky z ničeho neobviňoval - byla to čistá zvědovost.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist