Bez kouče do Austrálie odletěl i Thiem. Massú měl pozitivní test

15. 1. 2021, 10:01
Aktuality 9
Dominic Thiem stejně jako Rafael Nadal do Adelaide, kde oba stráví povinnou dvoutýdenní karanténu, odletěl bez svého trenéra. Zatímco Nadalův kouč Carlos Moya do Austrálie nepojede, jelikož chce zůstat s rodinou, Thiemův trenér Nicolás Massú měl pozitivní test a nemohl speciálem z Jižní Ameriky odletět. Thiemův tým doufá, že se k nim připojí později.
Profily hráčů
Dominic Thiem

Vítěz loňského US Open Thiem se bude muset v Austrálii minimálně prvních pár týdnů obejít bez svého trenéra. Aktuálně třetí hráč světa odletěl speciálem z Rakouska a měl se v Austrálii potkat s Massúem, který měl dorazit z Jižní Ameriky.

Thiemův otec Wolfgang však médiím prozradil, že Massú měl před odletem pozitivní test na koronavirus a zatím do Austrálie dorazit nemůže. "Před odletem nás kontaktoval, měl pozitivní test. Nepříjemně nás to překvapilo."

Všichni doufají, že se k nim Chilan brzy připojí. "Jeden nebo dva týdny se budeme muset bez Nica (Massú) obejít. Zatím budu s Dominicem a Dennisem Novakem trénovat na ATP Cup. Nico za pár dní půjde na další test. Doufáme, že bude negativní a brzy za námi dorazí," dodal.

I kdyby byl další výsledek testu negativní, není jisté, zda bude Massúovi umožněno za svým svěřencem dorazit. Moya, trenér Nadala, totiž oznámil, že australská vláda nedovoluje cestovat odděleně a není možné dorazit až těsně před Australian Open (povinná 14denní karanténa). Proto raději stráví australské léto doma s rodinou, jinak by byl přes měsíc pryč.

Povinná dvoutýdenní karanténa tenistům skončí na konci ledna. V poslední lednový den vypuknou přípravné turnaje, úvodní grandslam sezony Australian Open je na programu od 8. do 21. února.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ten turnaj bude totální klauniáda. smile
Reagovat
Patik
začínam mať ten istý pocit.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
No trochu ste si poplačkali, teraz si dajte objatie a šup do postielok.
Reagovat
PetaM
Nechceš se obejmout s nimi? Případně jim i vykouřit? Pro tebe běžný večer.
Reagovat
smazaný uživatel
Teba nepoznám kamoško. Ale potrebuješ si ho zrejme vyh*nit. Prípadne si nájdi ženu, to pomoze.
Reagovat
Frantz
by jste tam museli hrát jen vy dva
Reagovat
Lukyi
Loňský US snad nepůjde překonat :D
Reagovat
Mayo
Pre titul si pôjde Novak Djokovic. Takze nuda.
Reagovat
Patik
pokiaľ si ide pre titul z Australian Open Djokovič..tak tenisový vesmír je ako tak v poriadku..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist