Blíží se soudní spor k úspěšnému konci? Azarenková bude hrát antukové turnaje v Evropě

1. 5. 2018, 10:06
Aktuality 12
Viktoria Azarenková stále řeší soudní spor o péči o syna a vypadá to, že se vleklá soudní rozepře blíží k úspěšnému konci pro bývalou světovou jedničku. Dvojnásobná vítězka Australian Open totiž může i se synem vycestovat do Evropy, aby se zúčastnila antukových turnajů. Osmadvacetiletá Běloruska bude hrát v Madridu, Římě a antukové jaro zakončí na grandslamovém French Open.
Profily hráčů

Viktoria Azarenková se na kurty po porodu syna Lea vrátila loni na trávě na Mallorce a poté odehrála ještě Wimbledon. Od té doby však řešila soudní spor o péči o syna se svým bývalým přitelem Billem McKeaguem.

Skoro rok se na turnajích kvůli soudnímu procesu neobjevila. Povedlo se jí to až letos v Indian Wells, kde skončila ve druhém kole. Odcestovat směla též do Miami a tam už to bylo mnohem lepší. Běloruska na Floridě uhrála semifinále.

A pro Azarenkovou se nejspíše blýská na lepší časy i mimo kurty. Soudní pře sice stále není u konce, ale osmadvacetiletá rodačka z Minsku má zřejmě navrch, protože jí soud dovolil syna vzít na evropské antukové turnaje.

Azarenková skvělou zprávu pro své fanoušky zveřejnila na sociálních sítích. "Dobrodružství maminky a Lea může začít. Už jedeme, Evropo. První zastávka - uvidíme se v Madridu."

Azarenková se tak představí na akci WTA Premier Mandatory v Madridu, kde si v minulosti dvakrát zahrála finále. Poté odehraje ještě turnaj WTA Premier 5 v Římě a antukové jaro zakončí na grandslamovém French Open, po němž před dvěma lety kvůli těhotenství přerušila kariéru.

Na kurtech můžou bývalou světovou jedničku a dvojnásobnou vítězku Australian Open tenisoví příznivci vidět už za dva dny. V Madridu se bude konat charitativní akce. Výtěžek půjde na boj proti domácímu násilí.

Mutua Charity Manolo Santana se zúčastní osm hráčů. Každý ze dvou týmů bude mít dvě tenistky a dva tenisty. Azarenková se připojila k Sereně Williamsové, Carle Suárezové, Simoně Halepové, Juanovi Martínovi Del Potrovi, Lucasovi Pouillemu, Felicianovi Lópezovi a Fernandovi Verdascovi.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
se mi herně vždycky líbila, ale kvůli jejímu řevu jsem jí extra nefandila. Ale od té doby, co je maminou, tak má moje velké sympatie a moc jí přeji, aby jí už nic nebránilo, dělat si co chce a volně s ním cestovat. Držím palce.
Reagovat
George_Renel
Mžná kdyby si nedělala co chtěla jiý´ž v minulosti, cestovat mohla již dávno . .-)
Reagovat
Fandina
Nezlob se na mě, ale co je tohle za jednání, bránit matce být se svým dítětem.
Reagovat
George_Renel
Když člověk neví jak to přesně v té inkriminované době bylo, tak nelze jednoznačně soudit.
Reagovat
Fandina
Tak ji nesuď.
Reagovat
George_Renel
Proto tam mám to možná. :-)
Reagovat
Fandina
A já zase tvrdím, že pro každou mámu je špatné, když nemůže být se svým dítětem.
Reagovat
George_Renel
Být s dítětem jí přece nikdo nebránil.
Jen ho nemohla odvézt kam se jí zachtělo, původně se jí přece zachtělo do Běloruska bez souhlasu otce, kterého chtěla vyšachovat. Ten však má také nějaká práva.
Ale jinak si tvrď co chceš. Tomu ti tady také nikdo nebrání. Ani mně. Takže více k tématu nemám co dodat.
Reagovat
Fandina
A jak víš, že ho chtěla vyšachovat. Líbí se mi, jak do ní šiješ.
Reagovat
Fandina
Jinak jsem samozřejmě četla o tom, jak je to všechno její vina. A hlavně je spousta lidí, kteří to tak chtějí vidět. Jejich věc.
Reagovat
Padme
hodně štěstí, ať už můžete zase myslet jen na hezké věci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist