Blog: Amelie Mauresmová v Lucemburku

22. 10. 2008, 14:55
Aktuality 1
Byla jsem šťastná, že jsem dosáhla na první místo v žebříčku. Grandslamových titulů si ale vážím víc, hlavně toho z Wimbledonu, svěřila se ve svém blogu Francouzka Amelie v Mauresmová, která v Lucemburku čeká na svůj první zápas.
Profily hráčů
Amelie Mauresmová

Dnes jsem v Lucemburku prožila krásný den!

Navštívilo mě tu pár přátel a ty zorganizovali jízdy v motokárách, tak jsme tam strávili snad hodinu a půl. Moc jsem se bavila, a dobrá zpráva je, že se mi nic nestalo! Když dělám takové věci, vždycky se trochu bojím, ale dneska to bylo v pohodě. A ještě jsem je všechny dostala, a o to to bylo lepší! Byl to skvělý začátek dne. Mrzí mě, že nemám žádné fotky :( Všichni jsme se soustředili na závodění.

Odpoledne jsme vyrazili nakupovat, i když nebylo zrovna dobré počasí. Ale všechno, co člověk potřebuje, je odsud kousek, což je pohodlné. Jsou lidé, co jen tak obhlížejí věci, a lidé, kteří toho hodně nakoupí. Řekla bych, že já jsem tak něco mezi. Dívali jsme se na nějaké oblečení a na elektroniku a já si koupila pár věcí, které jsem potřebovala. Musím se přiznat, že občas si koupím něco, co vlastně nepotřebuju. Celkově to byl moc zábavný den a dnes večer mě ještě čeká párty pro hráčky, na kterou se moc těším.

Jsem moc ráda, že mi tolik z vás píše otázky... Mrzí mě, že nemůžu odpovědět na všechny, ale tenhle týden se budu snažit, co to půjde! Napíšu vám zase po svém prvním zápase...

Amélie

Otázky fanoušků:

Na co jste víc hrdá, že jste dosáhla na první místo, nebo na své grandslamové tituly? Daniel
Na grandslamy, určitě. Bylo úžasné, že jsem byla první na světě, to byl rozhodně můj cíl. Jsem moc hrdá na to, že jsem na seznamu světových jedniček. Ale když ty první emoce z toho, že je člověk první na světě, opadnou, zjistíte, že grandslamových titulů si vážíte víc. Řekla bych, že si o něco víc cením titulu z Wimbledonu, hlavně kvůli tomu, jakým způsobem jsem ho získala, když jsem prohrála první set... Závěr Australian Open nebyl úplně stejný, i když si ho samozřejmě taky cením. Jsem moc, moc hrdá na oba tituly.

Jak jste se dostala k Harleyům? Kelly & Hettie
Vlastně si nejsem jistá, jak to začalo. Vím, že jsem chtěla řidičák na motorku, který si ve Francii musíte dělat zvlášť (nejsem si jistá, jak je to jinde). Zrovna vyrobili V-Rod a kvůli němu jsem si ten řidičák udělala. Možná nejsem úplný milovník Harleyů, protože V-Rod je víc v japonském stylu, ale je to pořád Harley. Jsem ráda, že můžu být součástí téhle rodiny.

Jaký sport kromě tenisu vás baví? Connie
Když jsem byla mladší, hodně jsem lyžovala. Byl to pro mě hodně důležitý sport do mých asi osmnácti let. Lyžovala jsem už jako dvouletá, ještě než jsem začala hrát tenis! Když mi bylo 10 nebo 11, musela jsem se mezi těmi dvěma sporty rozhodnout. Francouzská tenisová federace mě pozvala do své akademie, a tak jsem šla. Myslím, že jsem si vybrala správně. Ale jako dítě jsem dělala ještě spoustu dalších sportů, třeba fotbal, házenou, stolní tenis. Vyzkoušela jsem každý.

Jaké červené a bílé víno byste mi doporučila? Ellen, USA
O víně bych mohla mluvit víc než o tenisu! Je to docela složitá otázka. Hlavně, musíte vědět, v jaké cenové relaci ho chcete koupit. Můžete za něj utratit 10 euro, ale taky tisíce euro, je to velké rozpětí. Řeknu jen jména červených vín z Bordeaux, oblasti, kterou znám dobře. Vybrala bych si buď  Château Latour nebo Château Mouton Rothschild - to jsou má dvě oblíbená vína z Bordeaux.

TenisPortal.cz, sonyericssonwtatour.com

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist