Blog: Patty Schnyderová na Bali

15. 9. 2008, 19:10
Aktuality 0
Devětadvacetiletá Švýcarka Patty Schnyderová si včera po dlouhých třech letech připsala svůj jedenáctý titul. Bez ztráty setu prošla turnajem na indonéském ostrově Bali a o své pocity z nedělního úspěšného dne, kdy ve finále porazila Rakušanku Paszekovou, se podělila ve svém blogu i se čtenáři stránek WTA.
Profily hráčů
Patty Schnyderová

Neděle, 14. září 2008, Bali.

Dnes byl perfektní den.

Před pár dny jsem si zranila záda, a když jsem dnes vstávala, opět to trochu bolelo. Finále jsme hráli v 16:30 hodin, což je pro mě vždycky perfektní čas - není to ani brzy, ani dlouho. Hrála jsem skvělý tenis hlavně ze začátku. Neztrácela jsem koncentraci. Zahrála jsme několik skvělých výměn. Hrála jsem přesně a měla jsem vše pod kontrolou, ačkoliv jsem to s ní měla ze začátku obtížně a i ona předváděla skvělé údery. Nevzdala jsem se, věděla jsem, že mohu vyhrát, když udržím hru na úrovni. Po vítězství v prvním setu jsem se ve druhé sadě trhla a vyhrála 6-3 6-0. Jsem na to velmi pyšná.

Už je to nějaký čas, co jsem vyhrála svůj poslední titul v Cincinnati před několika lety (v roce 2005, od té doby ve finále šestkrát v řadě prohrála). Jsem velice pyšná na všechny finále, kterých jsem od té doby dosáhla. Každé finále je pro mě opravdu dobrý výsledek, ale tento víkend jsem tady rozhodně vyhrát chtěla a je to zvláštní pocit vyhrát titul a odcházet jako vítěz. Jsem hrdá, že jsem to zvládla - po náročném létě a US Open jsem zde vyhrála všechny mé zápasy bez prohraného setu. Jsem příjemně překvapená.

Předání trofeje bylo opravdu krásné. Tenhle víkend jsme tu měli neuvěřitelné fotografy. Také jsme dostali perleťové náušnice. Závěrečná párty byla opravdu odpočinková. Pod širým nebem, vynikající jídlo, skvělé počasí... Zdrželi jsme se tam chvíli s Tamirou a jejím trenérem. Jsou to naši dobří přátelé. Bylo to perfektní zakončení perfektního víkendu.

V pondělí ráno z Bali odlétáme. Naneštěstí jsem musela odstoupit z Kuang-čou kvůli mým zádům. Včera jsme na to dali nějaký tejp a odstranili svalové napětí, ale rozhodně to potřebuje nějaký odpočinek, takže se vrátím domů a budu tak čtyři dny odpočívat. Za týden ve Stuttgartu bych už chybět neměla. Moc se na hraní v Evropě těším.

Chtěla bych poděkovat všem, kteří právě čtou můj blog. Jsem za to opravdu ráda. Nejsem si jistá odkud, ale doufám, že si blog příští rok opět zopakuji.

Ještě jednou všem děkuji a nashledanou z krásného ostrova Bali.

Patty

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil / sonyericssonwtatour.com

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist