Bob a Mike Bryanové zorganizují aukci na pomoc ukrajinským uprchlíkům

3. 3. 2022, 10:00
Aktuality 4
Bývalí američtí tenisté Bob a Mike Bryanovi pomůžou vybrat peníze na pomoc ukrajinským uprchlíkům. Nejúspěšnější deblisté historie při nadcházejícím turnaji v Indian Wells zorganizují charitativní aukci.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

V ní půjdou do dražby rakety podepsané bývalými i současnými hráči a vybranou částku věnují především na pomoc dětem. "Tragédie na Ukrajině nás obrovsky zasáhla," citovala agentura Reuters Boba Bryana.

"Děti by si měly hrát na hřištích a ne být v protileteckých krytech nebo prchat z domova ve vlacích," přidal. "Tenisový svět je jako rodina, proto jsem přesvědčený, že budeme mít úspěch," dodal.

Dvojčata Bob a Mike Bryanovi, kteří získali rekordních 119 deblových titulů, včetně 16 grandslamů, se s pomocí připojili k ukrajinské tenistce Elině Svitolinové. Bývalá světová trojka se rozhodla věnovat prémie z probíhajícího turnaje v Monterrey armádě.

Ondřej Jirásek, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Mony
Ono víc, než materiální pomoc, je vidět jak se k tomu Hvězdy i jiní sportovci staví, že agresi odsuzují a souciti s lidma tam. Je to i vzkaz do Ruska, možná silnější, než sankce.
Včera jsem se setkal se znamymi uprchlíky a paní plakala ne z utrpení, ale z toho, jak je podporujeme a soucitime.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aspoň nějaká pozitiva na tom svinstvusmile
Reagovat
annah
Myslím, že význam má i to vyloučení Rusů z kolektivních sportů a zákaz startu na Paralympiade. Je to jedna z cest, jak uvedomit obyvatele té země, co jejich vedení vyvádí. I když ono asi rusakum nepomuze nic. Většinové tupé masy budou za všech okolností stát za tím jejich zločincem, který by zfleku mohl hrát ve filmu masového vraha. Ani by ho nemuseli maskovat.
Reagovat
Mony
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist