Bob a Mike Bryanovi vyhráli jubilejní 1000. zápas

29. 10. 2016, 11:43
Aktuality 3
Američtí tenisté Bob a Mike Bryanovi vyhráli tisící zápas ve čtyřhře. V pátek večer zvítězila osmatřicetiletá dvojčata ve čtvrtfinále turnaje ve Vídni nad Uruguaycem Pablem Cuevasem a Viktorem Troickým ze Srbska 6-4 4-6 10-7.
Profily hráčů
Bob a Mike Bryanovi

Historickému pořadí deblových vítězství Bryanové neotřesitelně kralují. Na druhém místě za nimi je australská dvojice Todd Woodbridge, Mark Woodforde s 508 vyhranými zápasy.

"Tohle se bude hodně těžko překonávat. Tolika vítězství dosáhne v příštích sto letech jen pár hráčů, určitě na to budou stačit prsty jedné ruky," prohlásil obdivně na webu ATP další přední světový deblista Nenad Zimonjič.

Za devatenáct let na okruhu ATP získali američtí bratři 113 titulů, čtyřhru na grandslamech ovládli šestnáctkrát a mají i olympijské zlato z Londýna. Na tisíc vítězství potřebovali 1309 zápasů. Ve Vídni dostali za překonaný milník od vedení turnaje dort, o který se rozdělili s diváky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
janek_da
škoda, že se Mike taky nejmenuje Bob

https://www.youtube.com/watch?v=_iiOEQOtBlQ
Reagovat
a.magerova
No teda..... taková supr akce a já tam nebyla.... :-/
Určitě byl ten dort z výborné švýcarské čokolády !!! ;-)
Reagovat
a.magerova
http://static.news.sina.com.tw/article/images/news-14777118452161.jpg

http://n.sinaimg.cn/sports/transform/20161029/kAHD-fxxhmcp4085550.jpg
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist