Bogomolov může reprezentovat Rusko a hned jako jednička

1. 12. 2011, 20:42
Aktuality 1
Americký tenista Alex Bogomolov může reprezentovat rodné Rusko v Davisově poháru. Oznámila to dnes mezinárodní federace ITF. Osmadvacetiletý hráč by mohl nastoupit za sbornou už v únorovém prvním kole příštího ročníku týmové soutěže proti Rakousku.
Profily hráčů
Alex Bogomolov Jr.

Bogomolov se narodil v Moskvě a jeho otcem je uznávaný tenisový trenér Alexandr Bogomolov, který mimo jiné vedl Jevgenije Kafelnikova a Andreje Medveděva. V roce 1992 začal Bogomolov starší pracovat jako kouč v tenisovém klubu Montana v Miami a Alex už v Americe zůstal.

Do daviscupového týmu USA se Bogomolov Jr. neprosadil, takže nyní má možnost zahrát si o salátovou mísu za Rusko. 

Ve světovém žebříčku je osmadvacetiletý Bogomolov momentálně na 34. místě, takže by mohl být jedničkou ruského týmu. Hned za ním je v pořadí Michail Južnyj.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
QPR_Draxter14
Bogomolov a jednička Ruska? xD
Davydenko a Youzhny by s tím měli co nejdříve něco udělat! Teda pokud budou mít vůbec zájem, že Míšo?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist