Bopanna s Mergeou jsou prvními semifinalisty

17. 11. 2015, 15:33
Aktuality 4
TURNAJ MISTRŮ - Na Turnaj mistrů se kvalifikovali jako poslední, v Londýně však slaví postup ze skupiny jako první. Ind Rohan Bopanna a Rumun Florin Mergea ještě neztratili ani set, po bratrech Bryanových porazili ve dvou setech i britsko-australskou dvojici Jamie Murray a John Peers a po dvou zápasech mají semifinále jisté.
Florin Mergea a Rohan Bopanna

Debloví specalisté Rohan Bopanna a Florin Mergea začali spolupracovat teprve na konci loňského roku a hned svou první společnou sezonu proměnili v zisk dvou titulů, wimbledonské semifinále a nakonec i účast na Turnaji mistrů. 

Do Londýna se indicko-rumunský pár kvalifikoval jako poslední, ale postup do semifinále si dokázal zajistit jako první. Nejprve Bopanna s Mergerou přehráli nejlepší deblový pár historie bratry Bryanovy a dnes porazily rovněž ve dvou setech 6-3 7-6 Brita Jamieho Murrayho s Australanem Johnem Peersem.

Třicetiletý Rumun Mergea na Turnaji mistrů debutuje, pětatřicetiletý Bopanna startuje potřetí. Předchozí dva starty si užil s krajanem Maheshem Bhupathím, s nímž s před třemi lety zahrál finále.

Murray s Peersem jsou na Turnaji mistrů jako tým poprvé a postup do semifinále mají stále ve svých rukách. O druhé místo ve skupině se ve čtvrtek utkají v přímém souboji s nasazenými jedničkami Bobem a Mikem Bryanovými. Zušení Američané se dnes do hry o postup vrátili díky výhře 6-3 6-2 nad Italy Simonem Bolellim a Fabiem Fogninim, které přehráli i ve čtvrtém vzájemném duelu.

• TURNAJ MISTRŮ 2015 •
Velká Británie / Londýn, tv. povrch / hala, 6.500.000 dolarů
úterní výsledky (17. 11. 2015)
• Skupina Ashe a Smithe •
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Bolelli/Fognini (5-It.) 6-3 6-2
Bopanna/Mergea (8-Indie/Rum.) - J. Murray/Peers (4-Brit./Austr.) 6-3 7-6(5)
Tabulka:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Bopanna/Mergea 2 2 0 4-0 25-16 2
2. B. Bryan/M. Bryan 2 1 1 2-2 19-17 1
3. J. Murray/Peers 2 1 1 2-2 30-34 1
4. Bolelli/Fognini 2 0 2 0-4 26-33 0
Poslední zápasy: Djokovič - Berdych, Federer - Nišikori
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
letityfanousek
Na zápasy dvouhry až >300 příspěvků, 4hra dosud jen 2, slovy dva komentáře. To vypovídá zcela jasně, že 4hra je nadhodnocená a velmi dobře placená exhibice béčkových a céčkových hráčů. To, že se (možná) rozproudí diskuze, bude jen reakcí na můj koment ne na 4hru zde na TM
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávaju z doublu prenosy, nemám to kde pozerať. Logicky tak nepribúdajú ani komentáre.
Reagovat
Mayo
Rohan je veľký tenista, nech to tam vyhrá celé.
Reagovat
Nola
191 cm, az taky velky nie je....su aj vacsi :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist