Bouchardová se na US Open připravuje s Connorsem

30. 8. 2015, 21:37
Aktuality 7
Kanaďanka Eugenii Bouchardová, která z posledních sedmnácti zápasů pouze třikrát vyhrála a nedávno se rozešla s trenérem Samem Sumykem, se na US Open připravuje pod vedením Jimmyho Connorse. O dlouhodobější spolupráci s osminásobným grandslamovým šampionem ale zatím neuvažuje.
Profily hráčů
Eugenie Bouchardová a Jimmy Connors

Finalistka loňského Wimbledonu Eugenie Bouchardová se letos trápí. Z posledních osmnácti zápasů od poloviny března vyhrála pouhé tři, tento týden v New Havenu dokonce uhrála pouze jeden game proti Italce Vinciové.

Uz začátkem srpna ukončila po pouhém půl roce spolupráci s trenérem Sumem Sumykem a začala hledat náhradu. Mezeru ve svém týmu však zatím řeší pouze dočasnými 'záplatami'. Chvíli ji vedl Srb Mark Dragič a tento týden se v New Yorku připravuje na US Open pod dozorem Jimmyho Connorse. 

Dvaašedesátiletý Američan je bývalým nejlepším tenistou světa a vyrál celkem 109 turnajů včetně osmi grandslamů. S trénováním příliš zkušeností nemá, oficiálně vedl Andyho Roddicka a Marii Šarapovovou, u které vydržel pouze jeden zápas.

Bývalá světová pětka Bouchardová je s Connorsem, s nímž se prý přátelí již několik let, domluvena pouze na období před a během US Open. Trenéra na plný úvazek hledá dál. 

Jednadvacetiletá Kanaďanka vstoupí do US Open duelem proti domácí Alison Riskeové. Aktuálně 25. hráčka světa vyhrála nad o čtyři roky starší Američnakou už čtyři vzájemné zápasy v řadě. Porazit ji dokázala i během aktuální dlouhodobé krize.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
A mix hraje s Dickem no :-)
Reagovat
Jan
Ještě by si mohla vzít jako psychologa Šafáře. Je volný :)
Reagovat
FulnekUltras
Jimbo má vždycky co nabídnout... ;)
Reagovat
gigin
Ještě by jim mohl dělat psýčka místní, zabanovaný Jimbo. To by koukali.
Reagovat
sprchon
Ten se vrátí, jakmile si dá kafýčko. Vo to strah nemam.
Reagovat
gigin
Mohl by sa zaregistrovat aj ten jeho dědy a ségra. Tady sa to ztratí.
Reagovat
Davor1
Aj Lukáš by mohol :DDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist