Bratři Bryanovi jsou po operaci Boba zpět na vrcholu. Vyhráli Masters v Miami

31. 3. 2019, 13:19
Aktuality 2
Američané Bob a Mike Bryanovi v Miami už potřetí v kariéře úspěšně obhájili titul a stali se šestinásobnými šampiony. Ve finále čtyřicetiletí bratři porazili nizozemsko-řecký pár Wesley Koolhof a Stefanos Tsitsipas a získali druhý letošní titul. Z turnajů Masters 1000 mají již 39. trofej, což je suverénně nejvíc v historii.
Bob a Mike Bryanovi (© AFP)

Bratři Bryanové jsou po Bobově operaci kyčle opět v plné síle a v Miami získali už 39. titul z turnajů Masters, celkově 118. společný na okruhu ATP. Čtyřicetiletá americká dvojčata ve finále odvrátila čtyři setboly a porazila nizozemsko-řecký pár Wesley Koolhof a Stefanos Tsitsipas 7-5 7-6.

"Bob v poslední době strávil hodně času na gauči, je fajn, že je zpátky ve skvělé formě a že jsme tady doma v Miami před spoustou kamarádů a členů rodiny obhájili titul," radoval se Mike Bryan. Bob se vrátil na kurty v lednu a o měsíc později už vybojovali trofej v Delray Beach.

Po operaci kyčle Bob chyběl bratrovi osm měsíců a Mike dohrál minulou sezonu velmi úspěšně s krajanem Jackem Sockem. V sobotu v Miami favorizovaní bratři vyhráli tamní deblový turnaj už pošesté.

"Před osmi měsíci mi doktoři rozřízli nohu a netušil jsem, jestli se vůbec budu moci vrátit na kurt. Tehdy by se mi něco takového zdálo jako nemožné. Takže teď se mi splnil sen," dodal dojatý Bob Bryan.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 9.314.875 dolarů
sobotní výsledky (30. 03. 2019)
• Čtyřhra - finále •
B. Bryan/M. Bryan (3-USA) - Koolhof/Tsitsipas (Niz./Řec.) 7-5 7-6(8)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
Fandina
A ve finále holek teď vede Mertens Sabalenka nad Stosur Zhang 3:0 ve druhém setu. První vyhrály v TB.
Reagovat
kada.tom
Marná sláva, jsou to borci!
Snad je to bude bavit ještě nějakej ten pátek, pořád na to maj :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist