Brazilec Fernandes vyhrál juniorku na Australian Open

30. 1. 2010, 05:58
Aktuality 0
AUSTRALIAN OPEN JUNIOŘI - Den po svých 17. narozeninách triumfoval Brazilec Thiago Fernandes na juniorce Australian Open. Ve finále porazil domácího vrstevníka Seana Bermana 7-5 6-3.
Tiago Fernandes

Brazilec Tiago Fernandes poprvé startoval na Australian Open a hned si připsal životní úspěch. V semifinále vyřadil nasazenou dvojku a finalistu loňského French Open Gianniho Minu z Francie a postoupil do svého prvního grandslamového finále. 

V něm na turnajovou čtrnáctku čekal nenasazený domácí Sean Berman. Fernandes si s Australenem poradil a po výhře 7-5 6-3 slaví titul. 

Oslavy může spojit se svými 17. narozeninami, které měl včera.

Největší favorit soutěže Daniel Berta skončil už ve 3. kole na raketě Australana Benjamina Mitchella. Švéd Berta je juniorskou světovou jedničkou.

- AUSTRALIAN OPEN (Austrálie / Melbourne, tv. povrch) -
finálové výsledky juniorů (30. 01. 2010)

Dvouhra - finále:
Fernandes (14-Braz.) - Berman (Austr.) 7-5 6-3

Čtyřhra - finále:
Eleveld/Lupescu (Niz.) - Krawietz/Schulz (2-Něm.) 6-4 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist