Budu se vdávat, oznámila Kvitová

17. 12. 2015, 13:26
Aktuality 919
Nejlepší česká tenistka Petra Kvitová je už několik týdnů zasnoubená. Dvojnásobnou wimbledonskou vítězku požádal o ruku její přítel hokejista Radek Meidl, s nímž tvoří pár rok a půl. Na svatbu ale pětadvacetiletá tenistka nespěchá: Magazínu Dnes prozradila, že v příštím roce ještě určitě nebude.
Profily hráčů
Petra Kvitová se svým snoubencem

Žádostí o ruku těsně před pražským finále Fed Cupu v polovině listopadu Meidl Kvitovou překvapil. "Nečekala jsem ji tak brzo. I když jsem tušila, že se něco chystá. Překvapení mu totiž moc nejdou," řekla Kvitová Magazínu. "Prstýnek jsem na začátku ani nenosila a holkám v týmu jsem to prozradila až po vítězství, aby se zbytečně nemluvilo o něčem jiném," dodala.

Meidl, jenž hraje za extraligový Třinec, o zásnubách několik týdnů rozmýšlel. O jeho úmyslech věděla jen manažerka Kvitové, s níž konzultoval velikost prstýnku. "Byl jsem nervózní, přišel jsem domů po zápase, Petra byla ve sprše a já už to nemohl vydržet. Zase by mi někam odjela. Tak jsem na sebe hodil sako, ona vylezla v pyžamu, čistila si zuby, ještě měla skoro pastu u pusy, já držel v ruce krabičku...," popsal velký okamžik Meidl.

pva, ČTK

Komentáře

919
Přidat komentář
Roger_Federer
"Normální člověk chápe, že jsou druzí a mají právo na názor v diskusi. Pokud ti někdo vadí, že diskutuje, tak se s ním nebav, nečti co píše. Nic jiného se s tím nedá dělat.."

Kdy ses tim ridila?
Reagovat
Fandina
Hlavně se tím řiď ty, neumíš to.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.simpsonovi.net/obrazky/sekce/clanky/magazin-dnes-rozhovor.jpg

PS: Petře přeju, aby nemusela běžet maraton :-)
Reagovat
Frick
Teda, že se (zatim) neudělala dvojka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem ten proklatej příspěvek na fb upravil, tedy spíš doplnil. Snad už budou mít některé místní dušičky klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdá pomsta, tak tvrdý y a drsný nudlovky.
A cukroví, je podle vzoru stavení :-)
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDD
Reagovat
Amputace
Už mi to vážně nedalo :) Ale držel jsem se dlouho, to uznej :)
Reagovat
Fandina
Co ti nedalo a v čem ses držel?
Reagovat
Amputace
To tebe vůbec nemusí zajímat. Bavím se s giginem.
Reagovat
Fandina
Měla jsem dojem, že se bavíte o mně.
Reagovat
gigin
Uznávám a smekám.
Reagovat
LukasH
Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale nedá mi to. Iqe, děláš ze sebe mentora a nesouhlasil bych s tebou ani v případě, že by ti bylo 60 a měl jsi za sebou několik manželství. Divíš se, že jdou všichni proti tobě, tak si zkus uvědomit proč. Ano, můžeš na to mít svůj názor, ale tohle je oblast, ve který se radit nijak nedá. Být Petrou, tak mě tvůj příspěvek na fb buď urazí nebo bych o úplně ignoroval, ale nic dobrýho bych si o dotyčným pisateli rozhodně nepomyslel. Tahle věta...."Jeden by se ženil s někým, koho za celej vztah ani pořádně nepotkal a ty se zase necháš zblbnout prvním, kdo se namane."...je nesmírně urážlivá vůči osobě Petry. Jestli to nevidíš, nedá se nic dělat. Píšeš přímo jí (pomiň, jestli to čte nebo ne). Tykáš jí (na internetu se opravdu automaticky netyká, pokud nejde o nepsanou dohodu jako je např. tahle diskuze) a je to nehorázně neuctivý - slova jako zblbnout, první, kdo se namane. Bejt Petrou a říct mi tohle někdo do očí, tak toho člověka odstřihnu.
I jak se vyjadřuješ o něm.....mladej tohle, mladej tamto. Působíš na mě jako zahořklej dědek a protože vím, že nejseš, tak o to hůř.
Normálně moc nemám ve zvyku pouštět se do psaní něčeho podobnýho, ale tohle mě zvedlo ze židle....
Reagovat
Fandina
Já bych tu větu tak urážlivou neviděla. Přece jenom, zřejmě tam píše často. Nedělala bych z toho vědu.
Reagovat
LukasH
Jo, je to jen příspěvek na fb, Petra si to zřejmě ani nepřečte. Jenomže Petra oznámila - jsem zasnoubená. První myšlenka, která mě napadne - to je hezký, to jim přeju. Petru neznám, Radka neznám, nevím, jak to spolu mají a absolutně mě nenapadne to soudit a ani bych na to neměl právo.
Jirka na jednu stranu Petru hájí s tím, že už je to rozumná ženská v oblasti tenisu - kondičáků, trenéra, stylu hry, takže jí vlastně nemá kdo co radit, s čímž třeba souhlasím a na druhou stranu jí napíše na fb, že se nechala "zblbnout" prvním, kdo se namane. Tím z ní dělá naivní a nedospělou slepici, která není schopna uvažovat samostatně. Navíc, když se Petra nebude vdávat ani příští rok. Tudíž, pokud se vezmou, tak po 3 letech vztahu na prahu třicítky.
Reagovat
Fandina
Petra se v nějakém rozhovoru vyjádřila, že na internet chodí a na fb si také něco čte. Takže si to přečíst může. Samozřejmě, že já kdybych byla na jejím místě a přečetla si takové přání, tak si řeknu, ten člověk nám nepřeje. To je tak všechno.
Reagovat
Fandina
Jinak s tebou v globálu souhlasím, jako vždycky máš super postřehy a komenty, ale zase nic tak hrozného se nestalo.
Reagovat
gigin
Ne nestalo. To je pravda. Akorát nejskalnější fanoušek Kvítové jí napsal na FB hlášku, kterou by jí nenapsal snad ani největší hejtr.
Reagovat
Fandina
Napsal co napsal. Je to jeho věc.
Reagovat
VlS
Fandino, dovolila by sis tu větu říct vlastním dětem? Já tedy ne, tohle jim říct, tak se ke mně neznají.
Reagovat
Fandina
Srovnáváš nesrovnatelné. Petra není dítě iqeho. Napsal jí to jako fanoušek, to je něco jiného.
Reagovat
VlS
Tak to teda máme nastavený jinak, vlastním dětem si toho dovolím říct rozhodně víc a tvrději, než cizím lidem. Ale jako " necháš se zblbnout prvním..." vyslovená urážka obou.
Reagovat
Fandina
Já jsem se kdysi pohybovala v politice a tam jsem si vyslechla ledacos i o své osobě od lidí, které jsem v životě neviděla. Já tahla vyjádření házím za hlavu. Takže kdyby mě to někdo napsal, tak to neřeším.
Reagovat
VlS
Fandino, pohyboval jsem se na velkejch stavbách, kde si chlapi řekli leccos a pak si za to dali do tlamy, pohyboval jsem se na vojně a těžko si představíš, co se dělo tam, jako to, že jsem viděl film o vyvražďování národů z tohohle hulvátství nic lepšího neudělá. Vidím to přesně jako LukasH.
Reagovat
Fandina
Zdá se mi, že z toho iqeho vyjádření děláte vědu. Samozřejmě, já bych nikdy nic takového neřekla ani svým dětem ani Petře, protože jí mám ráda a přeji jí vše dobré. Pokud ale iqe napsal to co napsal, je to jeho věc. Já bych to nenepsala něco takového by mě ani nenapadlo. Pokud on to napsal, nebudu ho za to odsuzovat, jen jsem si uvědomila, že jí asi nemá tak rád, jak jsem si původně myslela.
Reagovat
smazaný uživatel
Za tu uvědomělost v poslední větě, byť s chybným akuzativem, +1 :-)
Reagovat
Pedronegro
taky +1 za postřeh :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Fandina, ta je ve střehu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že ji nemám rád?
Reagovat
Fandina
Protože ona je evidentně šťastná a kdybys jí měl víc rád, tak bys to její štěstí s ní sdílel, přál jí ho. Byl bys také šťastný. A tak by ses i vyjádřil při přání.
Reagovat
smazaný uživatel
Provedl jsem úpravu toho proklatého příspěvku, snad je to tak lepší.
Reagovat
a.magerova
A úpravu myšlení (k případu zásnuby Petry) jsi provedl?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš do stavu "ať si dělají, co chtějí, mě je do toho nakonec prd"? Tam bylo furt.
Reagovat
a.magerova
No.... mnohem lépe by bylo, dostat se do stavu: "Petra je s ním šťastná, to je moc fajn, jsem taky šťastný a ať NÁM to štěstí neodejde." ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom se zatím pracuje :-)
Reagovat
a.magerova
Tak sláva.... desítky hodin nicků TP nebyly promrhány nazmar.... nakonec i slovo ŠTĚSTÍ je ve Wikipedii, kdyby sis nebyl jist :-)))
Reagovat
gigin
To je fakt psychocirkus :DDD
Reagovat
Fandina
Ale samozřejmě, já bych něco takového nikomu nenapsala, neřekla. Petru mám ráda a přejí jí vše nej. Takže bych jí řekla, nebo popřála hodně štěstí. S dětmi to nesrovnávám. To je něco jiného.
Reagovat
Pedronegro
souhlas, je to sprosťárna a drzost, a zároveň ukázka toho, co anonymita s sebou nese - výroky a soudy, které by se autor nikdy neodvážil říci z očí do očí, přitom to je kritérium, které by měl vážit, než něco do diskuse odešle ....
Reagovat
a.magerova
Ale to je právě TO, iqe tu psal, že Petra na svůj FB nechodí, takže to proto tak napsal, kdyby věděl, že tam chodí, tak by takovou odvahu neměl, takže sprosťárna a zbabělost.... já cokoli napíšu Rogerovi na jeho ofi-stránky, tak s vědomím, co kdyby.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vy dva můžete vědět, co bych si komu troufl nebo netroufl říct z očí do očí. :-p
Reagovat
Pedronegro
toho bych byl rád svědkem, jak jim to říkáš do očí, ale spíš bys jen šoupal nohama :)
Reagovat
slacker
Ten diskurz jak se vnima iqe a jak jeho ostatni je obrovsky
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně nementoruju ani jim neradím, co mají dělat, jenom jsem vyslovil svůj názor.

Formulace na fb byla možná trochu nešťastná, ale rozhodně ne urážlivá nebo hulvátská. Určitě ne tak, aby se tady musela řešit už tři dny a vyloženě směšné to působí ve světle toho, že daleko horší věci tady kolikrát prochází takřka bez povšimnutí.

Já jeho nijak nehodnotím, nevím jakej je, neznám ho. Jenom jsem si dovolil vyslovit názor na stav, ve kterém se momentálně nachází a nakonec i ve kterém se nachází ona, totiž že jsou oba hodně silně zamilovaní (nebo přesněji že se nachází ve stavu silné zamilovanosti) a že je to stav, ve kterém se člověk nechová ani nemyslí zrovna dvakrát racionálně. A že to nemá absolutně žádnou souvislost s tím, jak je kdo inteligentní. Jinými slovy že i vysokoškolského profesora donutí k tomu, aby se choval jako úplný cvok. Takže si fakt nemyslím, že bych z Petry dělal hloupou nanynku a ani z něho nechci dělat hlupáka.

Jo a ještě jedna věc, která měla padnout už na začátku, a která nám toho spoustu mohla ušetřit: že vyprchá zamilovanost ještě neznamená, že vyprchají i city.
Reagovat
LukasH
Samozřejmě myslet si o tom můžeš, co chceš a třeba bych to chápal, pokud bys je znal, věděl bys třeba, jakej zhruba je on nebo ona. Pak by sis na to mohl udělat takovej názor a ani v tom případě bys ty (ani kdokoliv jinej) neměl právo do toho mluvit, pokud by oni sami nežádali o radu. Nejde to totiž. Postoj "neber si ho/ji a pokud jim to nevyjde, tak to komentovat - já jsem ti to říkal/a prostě není dobrej nikdy, protože i ten nepodařenej vztah se děje z nějakýho důvodu a člověka to posune dál.
A jestli jsou ve stádiu zamilovanosti, ještě tý počáteční, to nevím. Z těch pár vět to nepoznám a neuvážený mi to nepřijde, protože jak už jsem psal, neberou se hned a pokud by se do tý doby něco stalo, tak to zasnoubení prostě zruší. Ale jináč mi nepřijde, že tohle je rozmar ze zamilovanosti. Na to jsou fakt už starý, tudíž asi cítí, že s tím druhým chtějí být a mít spolu děti.
Tys to právě napsal stylem, jako by Petře bylo tak 16 a chtěla si brát prvního kluka, se kterým je dva měsíce.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče tý věty na fb, tak tu už jsem doplnil, když to byl teda takový problém a jinak si nemyslím, že když jsem napsal, že to podle mě trochu uspěchali, že to nějaké kecání do něčeho, přijde mi, že děláte, jako kdybych jí snad psal osobní dopisy nebo e-maily, nebo tak něco, což fakt nedělám a kvůli tomuhle bych to rozhodně neudělal.

Podle mého jsou oba ve fázi silné zamilovanosti, ale budiž, je to můj názor, na kterém se evidentně neshodneme, tak nemá smysl se v tom pitvat.

Co se toho, že dělám, jako kdyby jim bylo šestnáct, a že jsou starší, tak v tomhle určitě moudřejší - viděl jsem, bohužel až příliš zblízka, jak se kvůli tomu, že mu zamilovanost zatemnila mozek, začal i do té doby normální chlap chovat jako naprostý kretén, takže tohle o věku fakt vůbec není. A upřímně řečeno si nemyslím, že za toho 1,5 roku, co jsou spolu, si dokázali svoji budoucnost jakkoliv reálně naplánovat. Ale co já vím, třeba se pletu, a už mají sestavený "jízdní řád". :-)
Reagovat
a.magerova
Hele pokud jim Petřina máma pogratulovala, tak tys měl taky a to bez dalších zbytečných komentářů, to žes jí to napsal na její FB je stejný jako bys jí napsal dopis.... přestaň žít Petrou a začni žít svůj život.... a za deset let to můžem znovu probrat, teď opravdu nevíš, která bije....
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnávat osobní dopis s neosobní stránkou na fb, o které navíc všichni dobře víme, že ji ani nečte, je dost pitomost.
Reagovat
slacker
Jestli potom neni od tebe kolosalni pitomost mluvit ve druhe osobe a ne ve treti
Reagovat
a.magerova
Jsou to její FB stránky, tak jak neosobní ?!!!
A jestli nechodí na FB, tak stejně tak nemusí chodit do schránky poštovní, takže šetři slovem pitomost.... ale vždy se může najít někdo, kdo jí řekne co se píše... nemám to do Fulneku daleko :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Ale docela bych chtěl být u toho, jak jí vykládáš, co jsem jí psal na Facebook :-))
Reagovat
a.magerova
Jo to věřím, díky mně by se na tebe aspoň koukla :-P
Reagovat
slacker
"že mu zamilovanost zatemnila mozek, začal i do té doby normální chlap chovat jako naprostý kretén" ... podle tohoto popisu musis byt nutne zamilovany
Reagovat
a.magerova
Kde nic není, ani smrt nebere ;-)
Reagovat
Amputace
Iqe, ty jsi rozený teoretik, co?

To s tím, že by si někteří lidé měli něco načíst a nastudovat o tom, jak funguje láska, zamilovanost a podobně jsi myslel skutečně vážně? Pokud ne, jde o brilantní humor..
Reagovat
slacker
ty jsi nestudoval literaturu? Treba z knizek doktorky Pondelickove
Reagovat
FulnekUltras
Mašlové ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se inspiroval a začal číst Bravíčko a romány Danielle Steele. Brzy ze mě bude taky expert na vztahy.
Reagovat
slacker
Kazdy den precist nejmene 2 HLP (Hluboky lidsky pribeh)
Reagovat
slacker
meno tady http://digilib.k.utb.cz/bitstream/handle/10563/18194/pokorn%C3%A1_2011_bp.pdf?sequence=1

Výchova k manželství, rodičovství a sexuálním vztahům
Reagovat
a.magerova
Člověk studuje a studuje.... a nakonec zjistí, že co si neprožil, to neví...
Mít rád někoho, kdo nenávidí Rogera?! NIKDY !!! Ha ha....
Reagovat
Amputace
Kdo nenávidí Rogera? Vůbec jsem tě nepochopil...
Reagovat
a.magerova
To nebylo na Tebe, jen střípek z mého života ;-)
Jakože člověk míní a život mění.... neboli paradoxy života.
Reagovat
Amputace
I tak jsem to v té souvislosti nepochopil... :) Ale co už - z této diskuze nechápu podstatně více věcí :D
Reagovat
VlS
Jestli se divíš, že tu a tam nechápeš dámu, tak to se teda divím. Mě moje dána doma občas udivuje už 35 let :-)
Reagovat
Amputace
:D
Reagovat
a.magerova
Jj zato vy muži jste pochopitelní od první vteřiny :-P
Reagovat
blixa
Tak musíme to vyrovnávat, aby se všehomír nerozpadl. Představ si, kdybychom i my byli tak nepochopitelní .. ;-) :D
Reagovat
Pedronegro
a tak je to fajn, ne? :)
Reagovat
a.magerova
Jj moc fajn :-))
Reagovat
a.magerova
Celé to bylo pojato v souvislostech minulých dnů, kdy nám každému jednotlivě iqe vysvětloval, že nevíme o manželství a lásce nic... že prožitek je míň než literární rady...
Reagovat
blixa
Tak tak. Jsme joudové co o vztazích nic nevědí, kdežto on ví vše, protože to vyčetl ;-) Peklo :D
Reagovat
Amputace
Každopádně to byla pecka. Já jsem si moc pěkně početl. Je pro mě pokaždé velikou radostí, když zjistím, že je mezi námi člověk, který toho ví o životě tolik.
Reagovat
a.magerova
No... pro mě je TP velkým obohacením.... kromě věcí tenisových, jsem tu došla i k poznání, že mám ŠTĚSTÍ jak na lásku, tak na lidi kolem sebe.... člověk to bere jako samozřejmost, ale tady si uvědomí, že je to DAR !!!
Reagovat
VlS
:-) krásné
Reagovat
gigin
Opatrně. Brzdi :)) Oni nejsou zase tak blbí :))
Reagovat
a.magerova
No... víc po lopatě už to nešlo a přesto.... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel. Ušetřili by si spoustu nepříjemností.
Reagovat
a.magerova
Hájek chodil se svou budoucí ženou 10 (slovy deset) let než byla svatba a stejně se po dvou letech rozvedl, tak jak mi toto vysvětlíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych měl něco vysvětlovat?
Reagovat
a.magerova
No protože rok a půl ti přijde málo, tak tady předkládám 10 let a chci logické vysvětlení toho, proč jim to nevyšlo, a kdo jiný než ty mi to může objasnit.
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne on vubec nevi ocem pise..
Byl to z jeho strany skrat.
Nejhorsi je ze si to neumi priznat snazi se to obhajit..kecama.
Reagovat
slacker
kecama a urazkama druhych
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem ty.
Reagovat
slacker
nejses. kdo jsi?
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím moc dobře, o čem píšu. Zato ty tady akorát bleješ jako o závod.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, Hájek je mi ukradenej.
Reagovat
a.magerova
Nejde o to, že je ti někdo ukradenej, jde o to, že nám tady vysvětluješ, že měla Petra se zásnubami počkat delší čas, aby to klaplo. Hájek počkal a neklaplo to, tak jak to teda je?
Reagovat
Amputace
Ty prostě vůbec nechápeš specifika té problematiky, co? Neuvědomuješ si, že u každého ta zamilovanost, potažmo láska může vykrystalizovat v úplně něco jiného... Tohle není oblast, kterou můžeš plně podchytit vědou či nějakou exaktní disciplínou, neb u každého jednotlivce a páru jsou ty reakce trochu jiné. Proto je tvůj argument, že to máš odněkud vyčtené, více než absurdní.

Níže často opakuješ, že máš na rozdíl od ostatních argumenty - já jsem je však po přečtení diskuze jaksi nezachytil... Tvým jediným (spíše pseudo) argumentem v podstatě je, že jsou ti dva stále příliš zamilovaní a pobláznění, aby dokázali racionálně uvažovat o svém vztahu a budoucnosti v něm. Tuto poblázněnost vyvozuješ z reakcí onoho muže z JEDNOHO rozhovoru pro noviny, což už samo o sobě je další neuvěřitelná pecka z tvé dílny nedozírných absurdit.
Reagovat
Amputace
Ale teď k polemice: rozhodně s tebou nesdílím názor, že zamilovanost musí nutně překážet rozumově se rozvíjejícímu vztahu - to znamená, že nesdílím pohled, že by pro ty dva bylo lepší se svatbou počkat na chvíli, až vyprchá zamilovanost. Ano, lidé do sebe mohou být zamilovaní a jistě mohou spoustu věcí přehlížet, zároveň si ale nemyslím, že je to devalvuje na úroveň zaláskovaných puberťáčků, který vidí vše až moc růžově. Mám kamaráda, který byl zcela nepochybně zamilován, zároveň byl však naprosto racionálně schopen uvažovat o budoucnosti, o nedostatcích, které je třeba odstranit a podobně. To samé může být případ Petry a jejího přítele - vůbec nic o nic nevíš, vůbec nic nevíš o charakteru jejich vztahu. A ohánět se nějakým rozhovorem a z něj na tebe někdo působil... to přece musí připadat směšné už i tobě samotnému.

Kdo tomu, co jsi napsal Petře na FB, netřeba nic dodávat. To nejdůležitější bylo několikrát řečeno: bylo to naprosto nevhodné (v tomto nejpřesnější mi připadal příměr, že když zemře někdo, koho jsi zrovna dvakrát nemusel, tak nebudeš to, že jsi ho dvakrát nemusel, dávat třeba jeho pozůstalým najevo - a to navíc jen ze zarytého přesvědčení, že tím jdeš proti povrchně truchlící většině).
Reagovat
Amputace
K tomu*
Reagovat
Fandina
iqe má pravdu v tom, že když je člověk hodně zamilovaný, tak na nic jiného než na toho druhého nemyslí, touží být s ním a jiné zájmy než láska většinou nemá. Někdo to prožívá silněji, někdo méně bouřlivě.
Reagovat
Amputace
Ano, ale "hodně" zamilovaný je třeba několik měsíců, ne rok a půl. A pokud je hodně zamilovaný rok a půl, pravděpodobně už dokáže kromě té zamilovanosti vidět i jiné věci - přemýšlí už o tom, jak by si s tou osobou představoval svůj život, jaký by s ní chtěl mít život atd. Už to není pouze o tom, "chci být s ní, ať to stojí, co to stojí a více mě nezajímá".

Iqe nemá pravdu vůbec v ničem.

Díky, že na mě reaguješ - bezprostředně poté, co jsem ti níže napsal, že mě se.reš.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně zamilovaný člověk může být i několik let.
Reagovat
Amputace
Na to nevím, co ti říct... Hodně zamilovaný můžeš být třeba jen dva dny... Co to vypovídá o těch dvou? Vůbec nic.
Reagovat
Amputace
Ty by sis měl uvědomit, že když je člověk zamilovaný, neznamená to, že nemůže uvažovat pragmaticky a racionálně - že je smyslů zbavený. Pokud se odvoláváš na tří řádkovou definici na wikipedii, tak je jasné, odkud vítr vane...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud odmítáš akceptovat i vědecké definice, tak je to potom těžký.
Reagovat
Amputace
Já nejsem žádným tupým následovníkem vědy... Nejsem z těch, co "vědecky dokázané" považují za rovnítko pravdy. Vědě věřím, ale nepovažuji ji rozhodně za nezpochybnitelnou.
Reagovat
Fandina
Hodně zamilovaný můžeš být i víc než rok a půl. Není pravda, že jen pár měsíců. Mohou to být i roky. Je to individuální.

Jinak co se týká iqegho, tak on má pocit, že zásnuby uchvátali. V tom mu rozumím, já osobně si myslím, že je to jedno, jestli jsou zasnoubeni, nebo ne. Je to jejich věc.
Reagovat
slacker
Zasnuby jsou podle nej uchvatane jen proto, protoze si na ni (na zas tak) tajne mysli sam.
Reagovat
Amputace
Já mám na mysli tu prvotní, poblázněnou zamilovanost, kdy člověk nevidí, neslyší, neuvažuje. Ta většinou trvá v řádu měsíců, nikoli let, v opačném případě je to už opravdu spíš závislost, nebo až fanatické zbožňování dotyčné osoby.
Reagovat
Fandina
Hodně zamilovaný můžeš být leta. Ne jen pár měsíců.
Reagovat
Amputace
Tak potom už je to spíše šílenství - pokud je člověk "zaslepen" láskou třeba dvacet let.
Reagovat
smazaný uživatel
Pleteš se, může trvat i několik let. Nestává se to sice pokaždé, ale stává.
Reagovat
slacker
mluvis o sobe?
Reagovat
Amputace
Můžu se tě, naprosto nezaujatě zeptat, kolik jsi měl v životě ženských? Neber to jako urážku, já sám jsem jich moc neměl, ale přijde mi, že ty jsi opravdu neměl žádnou, protože píšeš neuvěřitelně scestně. Pokud popravdě napíšeš, že jsi neměl žádnou, budeš u mě vážně frajer (a za vztahy nepočítám, kdy si to holka rozmyslela po prvním rande...)
Reagovat
Roger_Federer
;)..
Reagovat
VlS
Tak teď nevím, kterou stopu sleduješ - Zachraňte vojína Iqeho?
Lidské city a vztahy nejde nijak popsat a exaktně uchopit, není to fyzika. Vyvíjejí se, mění se v čase, jdou po sinuvce. Fáze zamilovanosti a ( čeho vlastně) toho, co je pidle iqeho po ní nemá přece žádnou hranici. Vždy jde o nějakou fázi a nějakou momentální kvalitu pokračujícího vztahu, který často nekončí ani formálním rozchodem ( rozvodem ). Je to interakce mezi těmi dvěmi a je ovlivňovaná průběžně okolím, situací, zdravotním stavem nejen těch dvou, starostmi, úspěchy, neůspěchy, žárlivostí ......,. těch vstupů je nekonečně mnoho a jejich dopady jsou různé i pidle momentální nálady. Někdy se stejné věci zasměješ, jindy bys za to samé zabíjela. Jak chceš tohle načíst, nastudovat? Větší absurditu si fakt nedovedu představit.
Jak jim to dopadne? Bůh ví. Co si mohli odpustit? Vybubnovávat to, měli by větší klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Fyzika ne, zamilovanost je biochemie.
Reagovat
VlS
Zamilovanost není ( naštěstí) biochemie. U lidí nefunguje zdaleka tak jednoduše, jako u hmyzu - vylyčovat feromony nestačí.
Reagovat
slacker
a zkousel jsi to? Vylucovat feromony. :-D
Reagovat
VlS
Vylučuju, kudy chodím
Reagovat
smazaný uživatel
Zamilovanost je především biochemie, jež má jediný účel - co nejrychlejší zplození potomka, čili rozšíření vlastních genů, a jít zas o dům dál. Proto taky obvykle trvá jeden až tři roky, což je tak akorát doba na zplození a dočasnou ochranu partnerky a později i potomka. A mluvím o skutečné zamilovanosti, což je věc poměrně vzácná, někoho to potká jednou za život, někoho dvakrát, někoho vůbec, nikoliv o takovém tom dočasném poblouznění, jež bývá za zamilovanost někdy vydáváno.
Reagovat
slacker
jeste nam neco povez jak spermie najde vajicko
Reagovat
smazaný uživatel
Má GPS.
Reagovat
VlS
Bože, tak do tohosle si snad ani dat dušu nemohl. Ale jestli to není třeba produkt tý biochemie
Reagovat
smazaný uživatel
Hele já vím, že tímhle veškeré tvé romantické představy o lásce a zamilovanosti šly do kopru, což je mi líto, ale fakt za to nemůžu.
Reagovat
VlS
Není nad radu od skutečného znalce. Fakt, obdivuhodný rozsah životních zkušenností získaný jen četbou populárně naučné literatury a Wiki :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Definice zamilovanosti nemá s životními zkušenostmi lautr nic společného.
Reagovat
VlS
No, nevím, já jsem na zamilovávání potřeboval vždycky tu správnou holku, definici jsem na nic nepotřeboval. Ale když ti stačí definice :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No nestačí, bohužel. :-))
Reagovat
blixa
Bohužel ? Takže bys byl rád, kdyby stačila ? Rozumím tomu správně ? ;-)
Reagovat
slacker
Je skoro panic - není to lehký,
nešel by za nic do náký děvky
Jedině ty jsi stvoření křehký -
víla, kterou stvořil si v hlavě
aby o ní mohl mluvit před klukama
Co s ní dělá - je udýchaná,
je pořád se ním -zamilovaná
Kluci všechno sežerou mu z ruky zobou -
nafouk jim hlavy
jó to ho baví i když je panic a to ho trápí
kdy už to bude - půjde se opít o óó
Vždyť jich zná tuny, moderních slečen
za čtyři rumy - byl by jim vděčen
ale to není to co tady hledá
jeho víle z vyšších sfér se
žádná nevyrovná nic jim nedá
i když je panic
i když to bolí, tak ani za nic
to za to stojí - klapoty sanic - oóó ?.
Ptali se ho jestli už něco měl s nějakou holkou
a on jim řek, že jasně
ptali se ho kolik jich stačil poznat
a on jim řek, že spousty
ptali se ho co s nima dělal
no a on jim řek, že úplně všechno
řekli mu: To už jseš teda velkej chlap
a on jim řek, no jasně
Je skoro panic - není to lehký,
nešel by za nic do nějaký děvky.
Když ty jsi jiná - neokoukaná
jsi pořád s ním - zamilovaná
Je skoro panic - není to lehký,
nešel by za nic do nějaký děvky.
Když ty jsi jiná - neokoukaná
jsi pořád s ním - zamilovaná
Reagovat
Fandina
K článku dole. Není normální, že ti vadím jako diskutující v jakékoli diskusi. Normální člověk ctí to, že není sám na světě a že každý druhý má právo se diskuse účastnit. Pokud to nechápeš, nejsi normální.
Reagovat
Amputace
Takže jinými slovy: abych byl normální, musím vše a všechny akceptovat a nic a nikdo mi nesmí vadit... To myslíš vážně?
Reagovat
Fandina
Normální člověk chápe, že jsou druzí a mají právo na názor na diskusi. Pokud ti někdo vadí, že diskutuje, tak se s ním nebav, nečti co píše. Nic jiného se s tím nedá dělat. Normální mezilidské vztahy. Říct mu to můžeš, ale to je tak všechno, co s tím můžeš dělat. Ale aby ti vadil nějaký nick na veřejném webu, kterého ani neznáš, nevíš kdo to je. To normální není.
Reagovat
Amputace
Tolik rozporů v jednom komentáři jsem dlouho nezažil.. Nemá smysl reagovat. Tvé "každý má právo" again. Já ti, že mě se.reš, napsal, několikrát (i dříve) jsem ti vysvětloval proč tomu tak je, také jsem ti vysvětlil, proč je téměř nemožné tvé příspěvky nečíst, když svojí přítomností infikuješ většinu zdejších diskuzí.. To, že mi vadí nějaký diskutér, je naprosto v pořádku a přirozené, stejně přirozené, jako mi může vadit špatné počasí. Tím jsme asi skončili.
Reagovat
Fandina
Jsi nesnášenlivý člověk. To je jednoduché.
Reagovat
Amputace
Budiž. Řečeno od tebe mi to ještě tolik žíly netrhá.
Reagovat
Fandina
Mně zase žíly netrhá, že ti vadím. Je mi to fuk, protože normálnímu člověku druzí nevadí.
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že nevím, proč by mě osobně měl vadit nějaký přispívatel na webu. Člověk, který má svůj život, svoje zájmy a tady přijde něco napsat.
Reagovat
Amputace
No jo, nechápeš to, pochopitelně - protože nemusíš komunikovat a číst sama sebe.
Reagovat
Fandina
Ano nechápu to. Protože si přečtu, co druhý píše, buď mu k tomu mám co říct, tak se ozvu, nebo to hodím za hlavu. A tím to pro mě končí.
Reagovat
Amputace
Jojo, ale to jde těžko, když ten dotyčný je nasr.án takřka do všech diskuzí a má tady miliardu příspěvků. A navíc devadesát pět procent z té miliardy jsou tak nebetyčné kraviny, že člověk pomalu ztrácí víru v lidstvo.
Reagovat
Fandina
Jsi nesnášenlivý, nic jiného se nedá na to říci.
Reagovat
Amputace
Vůči tobě zřejmě ano. Více se ti na to říct nedá. Nemám ze srdce rád lidi, co lžou, a pak to zaobalují řečmi o pravdě. Nebo-li takzvané pokrytce.
Reagovat
Fandina
Já zase nemám ráda lidi, kteří jako ty píší o druhých, že lžou, aniž by to byla pravda a vydávají se za ty jediné pravdivé. Navíc, když jako ty jsou nesnášenlivý a vadí jim, že druhý se účasňuje diskusí. A tvrdí o nich, že lžou, aniž by měli na to jakýkoli důkaz.
Reagovat
Amputace
Nepiš o sobě jako o "druhých". Já nemám rád tebe, o nikom jiném jsem nepsal.
Reagovat
Fandina
Nemáš rád jen mě. Tak to mě pobavilo.
Reagovat
Amputace
Já nepíšu, že nemám rád pouze tebe, píšu, že pouze o tobě jsem psal. Koho dalšího mám, nebo nemám rád, ty vůbec nemůžeš vědět. Nezkoušej na mě tu svoji tupou demagogii.
Reagovat
Fandina
Dám ti radu, nech si svoje city pro někoho jiného. Já nejsem ten, kdo se baví na netu proto, abych měla někoho ráda nebo nerada.
Reagovat
Amputace
Ty mi rady, mohu-li tě o to poprosit, nedávej.
Reagovat
Fandina
Neurážej druhé.
Reagovat
Amputace
A ty přestaň lhát, protože kdo lže, krade.
Reagovat
Fandina
Já nelžu. Neurážej.
Reagovat
Amputace
Lžeš. Tvrdila jsi, že jediný, kdo tady na TP s tebou má problém, je R_F. To není pravda. Je to lež.
Reagovat
Pedronegro
k tomu snad lze jen dodat, že konkrétně někteří tady přehnaně nadužívají slovo normální, aniž by zřejmě věděli, jak je to relativní pojem, a že jeho použití vícekrát v jedné větě či mnohonásobně v jednom komentáři svědčí spíš o nenormálnosti než normálnosti jeho uživatele/telky, obzvláště pokud jsou v počtu výskytu tohoto slova ve svých komentech absolutními rekordmany asi nejen na TP ...:)
Reagovat
Fandina
Normální člověk se nad slovem normální nepozastaví. Nebo ano?
Reagovat
Amputace
:D Ba právě naopak. Normální člověk slovo normální rozporuje, neboť je to těžko definovatelný pojem. To bys mohla vědět.
Reagovat
Fandina
Normální člověk normálně žije a nic nerozporuje.
Reagovat
Amputace
Normální člověk je zkrátka normálně normální, ať máme normálně jasno.
Reagovat
Pedronegro
jo :) asi tak, jen mě napadlo překroucené pořekadlo o škodě rány co padla vedle, jako škoda té, co padla na hlavu :)
Reagovat
Fandina
Jsou tací, kteří slovo normální neužívají vůbec a přesto normální nejsou.
Reagovat
Pedronegro
:) touché, beru to jako lichotku ;)
Reagovat
slacker
byt normalni je jistota jak nebyt vyjimecny
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Kdybyste se ty a tobě podobní obtěžovali aspoň tu podělanou wikipedii spustit a zjistit, jak jsou ty pojmy definovaný, třeba by vám došlo, co jsem tím myslel a mohli jsme si ušetřit tři dny debat o ničem. A dokud nebudete schopni říct, čím je ten příspěvek na fb tak strašně nevhodný, tak se těžko dá za nevhodný považovat.
Reagovat
Amputace
Wikipedii? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně i kvalitnější zdroje. Wikipedii jsem vám nadhodil jako poslední nouzovku.
Reagovat
Amputace
Jaké zdroje?

Jde o to, že zdroje jsou ti prakticky k ničemu, neboť je to oblast, ve které se těžko dopátráš nějakého jasného závěru. Koneckonců to jasně říká i wikipedie: V některých pojetích je láska ztotožňována se zamilovaností, v jiných je zamilovanost považována za dočasnou fázi lásky a v dalších je zamilovanost od lásky zcela odlišována. Takže co je pravda? U každého je to jinak a ty víš hov.no, jak je to u Petry.
Reagovat
slacker
TY jses takovy obrovsky zabednenec ze jsem takoveho nikde jinde zatim nepotkal.
Reagovat
Fandina
To se ani nedivím, když nikam jinam nejdeš.
Reagovat
slacker
on je nejvesi zabednenec a ty pro zmenu nejvetsi internetovy smejd na ktereho jsem narazil.
Reagovat
Fandina
nejsem žádný šmejd natož internetový. Ty neumíš nic jiného než urážet druhé.
Reagovat
Amputace
A ty umíš co?
Reagovat
Fandina
Rozhodně nepíšu druhému, te je internetový šmejd jako slacker.
Reagovat
Amputace
Takže znovu: Co umíš?
Reagovat
VlS
Jeden by se ženil s někým, koho za celej vztah ani pořádně nepotkal a ty se zase necháš zblbnout prvním, kdo se namane.

Co sprostějšího a hulvátštějšího chčeš ještě napsat?
Reagovat
smazaný uživatel
A není snad pravda, že se celej dosavadní vztah prakticky míjeli a jestli za tu dobu spolu strávili alespoň jednou víc jak 14 dní v kuse, tak je to úspěch? A není snad pravda, že "ano" řekla prvnímu, kdo ji o to požádal (i když připouštím, že nelze s jistotou říct, jestli to na ní nezkoušeli i oba její ex, ale nikdo se o tom nikdy nezmínil? Vzhledem k tomu, že odpověď na obě otázky je s největší pravděpodobností "ano", nemůže na mém příspěvku být nic hulvátského ani urážlivého. A to ani nezmiňuju, že jsi z něj vypustil tu druhou větu se smajlem, která jasně naznačovala určitou nadsázku.
Reagovat
a.magerova
A ty by ses pochlubil, žes byl odmítnut... a navíc do novin?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Proto připouštím, že odpověď na druhou otázku není úplně jistá.
Reagovat
adalv87
se dřív rozejdou,než se vezmou
Reagovat
slacker
iqe na tom zacal pracovat
Reagovat
VlS
No, oni si to udělají nejspíš podle sebe.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/255322/kvitova-je-zasnoubena-ale-vztahy-jejich-kamaradek-krachly-petro-zlom-to-prokleti.html?kapitola=229359

A to tam ještě není uveden možná nejznámnější český tenisový vztah. U něj ale ani na oltář nedošlo.
Reagovat
rusedski
No Štěpánek s Melzerem co by ojeli i hadici od pračky asi nejsou moc měřítko.

Zbylý vztahy vydržely +- 10 let, což není zas takový fiasko na to, že je holky začínaly ve cca 20 letech. Petra už je trochu zkušenější, tak proč by to nemělo vyjít...
Reagovat
smazaný uživatel
No určitý signál nabádající k opatrnosti to rozhodně je.
Reagovat
FulnekUltras
Ve vodopádu se toho už moc regulovat nedá... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=cmDgxGOoHAQ
Reagovat
Pedronegro
sorry, ale co s tím má společného tahle filmová sra.ka?
Reagovat
FulnekUltras
Nenech se přespříliš unášet obrazem... ;)
Reagovat
Pedronegro
hmm ... i tak mi souvislost uniká ;)
Reagovat
a.magerova
Je to přece jasné ;-)
Reagovat
Pedronegro
aha, díky, poslechl jsem si to znovu, posunul se, abych si neseděl na vedení, a už jsem to pochopil, zmátl mě ten film .. :)
Reagovat
a.magerova
Super :-))

A kdybys měl potřebu náhledu na text, protože ani sluch nezachytí vše dokonale, tak....
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/zenit/milujem-106546
Reagovat
Pedronegro
on ten text je tam pod tím videem také .... moc pěkné :)
Reagovat
a.magerova
Jj je, ale né u každé písničky to tak je, takže ta karaoke stránka je jistota i když tam bývaj někdy chyby, ale to se dá vydržet nebo i opravit :-))
Reagovat
slacker
No to nesmis tak hrr a rict "ja se chci zenit", to musis prijit a rict "ja se musim zenit"
Reagovat
FulnekUltras
a uvidíš, co se najednou bude dít ;)))
Reagovat
Roger_Federer
To by se ige rovnou obesil.
Reagovat
gigin
https://youtu.be/9DOq4oo3UF8
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš koho takhle při pátku? :D
Reagovat
Roger_Federer
Ty ja uz v tom jedu od 20:06.
Reagovat
gigin
:-D teď jsem dohrál debla, šest setů, nemůžu sa hýbat :-D
Reagovat
VlS
A co noční romantika?
Reagovat
Frick
Obludárium na 11 písmen....
Reagovat
Jabadu
Fricku, nepřeháněj to!
Vždyť já, Jirka a všichni ostatní jsme tvůj co? - No phítel! ...
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Jak nekomu moc hópne sebevědomí, je to pravidelně v pérdeli... ;)))
Reagovat
Jabadu
Fricek je pábitel.
Sice si pod tím termínem neumím nic představit, ale je skvělý.
:-)
Reagovat
blixa
No nevím teda :
"Pábitel je člověk, který si rád domýšlí realitu, zkresluje ji, a hledá tak krásu ve všednostech a nejzákladnějších projevech a věcech lidského života."

To mi na Fricka moc nesedí ... :D
Reagovat
Jabadu
No ale dyk to je von!
Pojďte pane, budeme si hrát ...
Když ty vaše hry jsou moc vypečený ...
:-)
Reagovat
slacker
pumlic
Reagovat
Jabadu
??? ... aha, PUMLÍČ - jako míč!
Kurwa, to si nemůžeš pořídit ajfouna s českou diakritikou?!
Ty woe, vy mladí vysírači jste na tom s tou češtinou fakt jako trochu USED UP.
A to říkám jako bývalý CORECTLY teacher, kterej to má dost v PUSSY.
:-)
Reagovat
VlS
Ale to není pábitel. Pábitelova hlavní vlastnost je laskavost a bytostná dobrota. Jen si toho Hrabala oživ.
Reagovat
Jabadu
No, taky mě to napadlo, že už jsem to dlouho nečetl. Ale když já chtěl Frickovi udělat radost, když se nedávno označil sám za až druhého magora webu.
Přišlo mi to příliš sebekritické.
:-)
Reagovat
Frick
Sebekritika - věc, kterou madame Černošková nezná.
Reagovat
VlS
No, a tomu ta laskavost chybí
Reagovat
blixa
O tom ty víš prd , jaká je. Ale když něco kváká pro média, tak si nemůže sebekriticky sypat popel na hlavu, to by jí ji sponzoři asi ukroutili. V práci každý musíme hrát svoji roli.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně neukázat okolí žádnou slabost - dokud se to neprovalí samo... ;)
Reagovat
Fandina
Pokud je řeč o turnaji na Spartě, tak ani nemusí nic hrát. Kromě sklonu na jedné tribuně tam to bylo podle mě super.
Reagovat
Frick
Na jediné přístupné tribuně.
Reagovat
Frick
...během závěrečných kol
Reagovat
Fandina
Na jedné z tribun.
Reagovat
Frick
Na jediné tribuně, kam se mohl normální člověk dostat, pokud neměl přístup na VIP tribuny.
Reagovat
Fandina
Já tam byla v týdnu a pustili mě i na VIP tribunu, i když jsem neměla žádné pověření a na obě další tribuny na centru.
Reagovat
Frick
(otevírám krabičku)

Vezmeš si mne za muže nebo za ženu? Nebo za něco jinýho?
Reagovat
smazaný uživatel
Za muže ani za ženu ne, ale stavím si vánoční betlém a chybí mi v něm osel.. :-)
Reagovat
Frick
Osel je užitečné zvíře.
Reagovat
Jabadu
Jo takhle ...
Tvl ... že seš tranďák si mohl dát najevo i jemněji, ne ty buz ...
:-)
Reagovat
Frick
strašně se těšim na konec prvého týdne abych rozdal ty známky. :o)

To bude jistě plno hádek a tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže taky se připojím ke gratulantům.
Osobně jsem zvědavý, jaký vliv to bude mít na Petřinu hru, ale očekávám, že by to mohlo přinést určité zklidnění. Možná se také dočkáme časem, že budou po turnajích jezdit spolu, což v tenise není nic neobvyklého- Cibule, Berdych, a řada dalších.

Dalo se čekat, že tento krok rozvíří debatu, ale zrovna od Iqeho jsem nečekal takový diskurz.
Samozřejmě ve vztazích je všechno možné, ale řešit to hned první den od zasnoubení, mi přijde nenormální, a nebo možná bude už trochu přetažený. Někdy by to chtělo se zamyslet, než něco pustím do světa a držet se hesla, že mín je víc. Jinak se z toho stává taková žvanírna.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že na Petřinu hru to samotné zasnoubení až tak zásadní vliv mít nebude, u ní je to vždycky především o momentálním rozpoložení, když budou v cajku, body plus, když budou rozhádaní, bude to zřejmě stát za pytel, čili v zásadě stejný průběh jako dosud. A mladej má tři čtvrtě roku hokej, ten na nějaké objíždění turnajů mít čas nebude, takže pár jich sice objede, ale pravidelně jezdit nebude.
Reagovat
Jabadu
Bude to v pohodě. Radek vypadá, že mu nebude vadit, že přítulka je v jiné finanční kategorii. IMG zastupuje Novaka, Marii, ... Petru ... Petra je globální sportovní hvězdou a měli bychom z toho mít radost.
Že Fricku?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady snad ani nejde o to, že by mu vadilo, že je přítulka v jiné finanční kategorii, i když co mu bude nebo nebude vadit, to se pozná až časem, ale že se mu asi nebude chtít vzdát toho, co dělá odmala a v čem se realizuje - hokeje. Pokud to nakonec udělá, tak před ním smeknu. osobně se ale spíš bojím toho, že bude mít tendence dotlačit Petru k co možná nejdřívějšímu ukončení kariéry.
Reagovat
Jabadu
Petra někde naznačila, že chce hrát do 30 let. No to by byla paráda, ne?
:-)
Reagovat
VlS
Jesti si topamatuju dobre - coz nechci tvrdit - tak to znělo tak, že rozhodně ne po 30. Nechal bych to na ní
Reagovat
smazaný uživatel
Já si pamatuju, že říkala, že aspoň do třiceti. že by někde říkala, že po třiceti určitě ne, to jsem nezaznamenal. Maximálně si vybavuju, že někde zmiňovala, že nepředpokládá, že by měla běhat po kurtech ještě ve čtyřiceti (což tehdy byla snad narážka na Kimiko nebo tak něco, protože s ní asi zrovna hrála), čemuž bych i věřil. Ale pochybuju, že už teď to má nalajnováno tak, že nejpozději 8. 3. 2020 pověsí raketu na hřebík.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady najdeš odkaz na rozhovor (nejde mi to zkopírovat...) a poslední otázka ...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisforum.com/1484-hello-kvitty/934801-photos-petra-kvitova-vol-2-a-25.html
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké. Ale myslím, že důležitější než jak to viděla v jednadvaceti bude, jak to uvidí, až jí na tu třicítku skutečně potáhne. Nakonec co si budeme povídat, on má v jednadvaceti každej pocit, že třicítka je stráášně vzdálená budoucnost a že ve třiceti je člověk pomalu stařec nad hrobem. :-) Jenže ono to strašně rychle uteče, zvlášť v tenise, kde se pořád něco děje a pak člověk najednou zjistí, že dát vale něčemu, co dělá celý život a co miluje, je daleko těžší, než to vypadá. Mě by třeba docela zajímalo, jak to v 21 letech viděla třeba taková Serena..

Fakt nepředpokládám, že Petra bude hrát ještě v pětatřiceti, na druhou stranu si nemyslím, že by to měla tak naplánováno, že to ve třiceti určitě zabalí. To spíš bude záležet na aktuální motivaci, zdraví a výkonnosti. A v neposlední řadě taky na tom, jak to bude mít v osobním životě.
Reagovat
VlS
A takhle je to s tebou s argumenty vždycky. Petra ti tady dala důkaz, že Petra řekla, že ve 30 skončí, a ty to, co sama řekla, začneš zpochybňovat.
Je to její věc a mě to je jedno, skončí, až bude chtít, nebo nedejpánbu ze zdravotních důvodů muset. Ale vůbec se nedivím třeba Kim, že s tím flákla a dala přednost rodině. Od dětskejch let neznat nic, než dřinu a dřinu, to chce moc dobrou motivaci k pokračování, když na život už vyděláno máš.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, takhle je to vždycky - vložíš mi do huby něco, co jsem neřekl, abys mi to pak mohl slavnostně omlátit o hlavu. Zpochybňuju snad někde, že Petra řekla, že ve třiceti skončí? Nezpochybňuju (přestože bych mohl, protože to takhle exaktně neřekla).
Reagovat
slacker
Papezenec horsi papeze
Reagovat
VlS
Iqe 21:32
Já si pamatuju, že říkala, že aspoň do třiceti. že by někde říkala, že po třiceti určitě ne, to jsem nezaznamenal. Maximálně si vybavuju, že někde zmiňovala, že nepředpokládá, že by měla běhat po kurtech ještě ve čtyřiceti
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli sis toho nevšiml, tak tohle je příspěvek psaný předtím, než se tady objevil odkaz na ten rozhovor. Ano, blbě jsem si to, co říkala, pamatoval, připouštím. Ale rozhodně jsem nic nezpochybňoval záměrně, jak mi tady podsouváš.
Reagovat
Frick
Je něnkde na úrovni Agy, Angie nebo Simony.

Není to taková celébrita jako Caroline, Ana nebo dokonce Maria.
Reagovat
Frick
Nebo snad nesouhlasíte?
Reagovat
Jabadu
No, my "ultras" jsme celkem v klidu, ale Fricek má furt ňáký problémy s destinací, zaměstnáním u MV (což je většina špičkových sportovců)... a ta přestavba Štvanice mi přijde jako dobrý nápad.
Mohl by z toho být časem pátý grandslam.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Za vydatného přispění pražského magistrátu nepochybně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jak kde. Třeba v Číně je na tom možná líp jak Caro. :-)
Reagovat
Frick
Nevim, já si prostě nedokážu představit, že by třeba chodila s někým jako McIlroy. Prostě takováto velká sportovní celebrtita.

Právě díky tomu vztahu s Radkem je větší šance, že Petra zůstane jakože normální.
Reagovat
Roger_Federer
Vzpominam si na vcerejsi diskuzi, jak si vyjizdela po giginovi..jak pro tebe neni tenisportal vubec dulezity a nepises skoro vubec..
Dneska si tady od rana 16 hodin v kuse a dulezite na me reagujes do 1minuty od jakehokoliv komentare..
Jenom ke tvemu vcerejsimu lhani.
Reagovat
Fandina
A co psychiatr, dobré? Možná by bylo lepší, než zabývat se mnou, aby ses staral o sebe. Nejsi totiž normální, trpíš sledováním druhé osoby na netu, také se tomu říká stalking.

Nebylo by lepší, kdyby ses věnoval někomu jinému, třeba tvojí ženě a dětem a nezabýval se tím, kdo tu co píše na netu. Bylo by to užitečnější a normálnější. Tohle co děláš je nemoc.
Reagovat
Roger_Federer
Ale notak..snad nemyslis ze je to vtipne.
Reagovat
Fandina
Ty máš dojem, že jsi vtipný?
Reagovat
Jabadu
Tvl vy dědci jste fakt neskuteční.
Jako nechci se tě dotknout, ale to fakt nemáš nic jiného na práci v důchodu, než vandrovat do Fandiny?
Hele, třeba "slacker" - to je marketingový produkt, ale tobě se fakt divím.
:-)
Reagovat
Fandina
On není dědek, on je postižený TP a má dojem, že je takový každý.
Reagovat
smazaný uživatel
"marketingový produkt" :-)
Reagovat
Jabadu
Čistě teoreticky:
Tento portál je klonem a potřebuje "vola" typu slackera. Problém je v tom, že slacker není žádný vůl, ale jinak tuto funkci spolehlivě darebáka - vola plní.
Poplácávání po ramenou by brzo omrzelo.
:-)
Reagovat
blixa
Ale kdež, to není vůl. To je jen smrdutý exkrement z toho vola. S volem se ještě lze bavit, s hovnem ne.
Reagovat
FulnekUltras
Tak nějak alternativně by to určitě šlo... ;)

...1:10...

https://www.youtube.com/watch?v=eMzELa6ll0U
Reagovat
slacker
Nazdar ty jedno tupe bolsevicke hovado. Mel bys predstirat ze neexistuji jeste o neco dukladneji :-D. Vim ze bys me nejradsi vymazal jako Matusku ze znelky k Chaluparum :-D
Reagovat
Roger_Federer
Ja jsem o 23 let mladsi nez pani Fandina, v duchodu tudis nejsem.
A na T.portalu jsem od roku 09, videl jsem cely vyvoj individua pani F..od prichodu do dneska..
Myslim ze ja a par dalsich mame tuseni, co je to ve zkutecnosti za svini.:)
Reagovat
FulnekUltras
Tak do 40 se tento adjunktský slovník vůči dámě v dnešních společenských poměrech dá ještě pochopit, ne však tolerovat... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=fIAVuUalq8A
Reagovat
Roger_Federer
Neblabol..;)
Reagovat
FulnekUltras
I asistent hajného si občas může přečíst wiki v originále... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Docela se fivim, ze ty vubec znas takovy kapitalisticky vytvor jako je wicki., ze se z toho neosypes kdyz to slovo pises.;)
Reagovat
slacker
co je na wiki kapitalistickeho?
Reagovat
Roger_Federer
Odkud prisla wickipedie?
Z prohnileho zapadniho sveta, internetu.
Reagovat
slacker
A kosmicke lety jsou bolsevicke (Koroljov) nebo nacisticke (Von Braun)?
Reagovat
Roger_Federer
O tech panech jsem neslysel.
Reagovat
VlS
V1 ani V2 v kosmu nebyla :-)
Reagovat
FulnekUltras
co Saturn 5 ???
Reagovat
VlS
To už byla NACA a Von Braun už nebyl nacista :-). ( podle některejch životopisců nebyl opravdovej nácek ani za Hitlera, prostě to byl inženýr)
Reagovat
slacker
a kde je receno ze tvurci Wiki jsou kapitalisti jako remen?
Reagovat
Roger_Federer
;), trochu mi pripiminas Fandinu, reakce vubec nebyla urcena tobe a hledas myslenku za necim co bylo provokaci.:)
Reagovat
slacker
No ja se z tebe snazim pacit odkud se vzal ten tvuj blabol o kapitalistickem vydodytku wiki
Reagovat
Fandina
Musíš si uvědomit, že RF je duševně nemocný, takže z něj nedostaneš nic. A navíc má spojen internet, tedy Wiki s kapitalismem. Další duševní porucha RF. Je nemocný chudáček, potřebuje psychiatra.
Reagovat
slacker
Musim? Ja nic nemusim, zahradniku
Reagovat
Fandina
jsi na omylu, každý musíme na pravdu Boží, takže i ty musíš
Reagovat
Roger_Federer
Chudacek je tvuj manzel.
Reagovat
Fandina
chudáček jsi ty a tvůj psychiatr
Reagovat
slacker
Hrdina to je, obetoval se za druhe
Reagovat
Fandina
také je mi ho líto, takhle dopadnout, chudáček malý, duševně postižený
Reagovat
Roger_Federer
Slacker myslel tveho chote..
Reagovat
Fandina
Můj manžel je super, ten narozdíl od tebe nemá problém s psaním na veřejném webu, je normální a nikoho nestalkuje jako ty. Ty máš problém, on je v pohodě narozdíl od tebe.
Reagovat
Roger_Federer
To se ti zda, ja jsem uplne v pohode..akorad ty si mimon, tak ti normalni lidi pripadaji mimo a jsi snimi neustale ve pri.
Reagovat
Fandina
Ve při si ty. Ty mě urážíš. Já jsem v životě nikoho neurazila a nikomu nic neuděla. Ty jsi chorý na mysli i duši. Já nemám žádný problém s nikým na světě. Ty ano.
Reagovat
Roger_Federer
Bla bla bla..
Reagovat
Fandina
Jediný, kdo má problém jsi ty. Nejsi normální. Jsi posedlý Fandinou, jsi blázen. Já neznám člověka, který by měl se mnou problém jen ty. Jsi psychouš.
Reagovat
Roger_Federer
Bla bla bla..
Reagovat
Fandina
Je mi tě líto chlapče. Nejsi normální.
Reagovat
Roger_Federer
;););););), bla bla bla 24 hodin v kuse..trapko.
Reagovat
Fandina
Kdybych tu byla čtyřicet hodin denně, tak ti do toho nic není. Jsi nemocný člověk, stalker.
Reagovat
slacker
bla bla bla
Reagovat
Fandina
Na světě neexistuje člověk, který o mě řekne křivé slovo. Ani na TP ho nenajdeš. Jsi blázen.
Reagovat
Amputace
"Na světě neexistuje člověk, který o mě řekne křivé slovo. Ani na TP ho nenajdeš."
- Já o tobě řekl křivé slovo již mnohokrát a klidně se k tomu přiznám. Takže samozřejmě lžeš... Nechápu, kde v sobě vzhledem k těch desítkám sporů, co jsi měla s desítkami uživatelů na TP, bereš tu drzost, tohle napsat... To ti opravdu totálně chybí nějaká seberexlexe, když jsi schopna toto napsat? ... R_F v tom ani zdaleka není sám - také mně už tvá přítomnost zde na TP vysoce se.re a jsi rozhodně jedním z důvodů, proč už nemám téměř žádnou motivaci sem pravidelně chodit.
Reagovat
FulnekUltras
Evidentně si neumíš užívat svobodu projevu. ;)
Reagovat
Amputace
Devět minut - pěkný čas...

Pokud svoboda projevu spočívá na lži, tak máš pravdu, neumím. Takto totiž za svobodu projevu můžeme považovat také demagogii, což přesně ty děláš, když se snažíš někomu namluvit, že jediný, komu tady na TP vadíš, je R_F.. Ne, není to jen on, jsem to třeba také já, a i kdybychom to měli být jen my dva, tak tvé tvrzení, že tady kromě něj na tebe nikdo neřekne křivého slova, je zcela samozřejmě lživé (podle tebe tedy zřejmě svobodné).
Reagovat
Amputace
Myslel jsem, že jsi Fandina..:DD Takže předchozí příspěvek jako bych nenapsal. Každopádně dokonalá imitace její příznačné pohotovosti :)
Reagovat
FulnekUltras
Nejsem Spajk, ale Anna... ;)
Reagovat
a.magerova
Ovšem.... svobodu projevu si já osobně představuji úplně jinak..... jakože každý má právo na svůj názor, to jo..... ale takhle veřejně a neustále lhát a lhát a lhát a vulgárně napadat kdekoho, hrát si neoprávněně na neviňátko a vyvolávat neustálé spory.... to už je opravdu za hranicí !!!
Reagovat
Fandina
Hlavně když ty nelžeš. Ty neviňátko. Lžeš jako když tiskne.
Reagovat
a.magerova
Pro mne je PRAVDA vším, proto LEŽ používám jen málo a to jen v reálu, tady ve virtuálu nemám potřebu lhát !!!

Takže zase lžeš.
Reagovat
Fandina
Pro mě jsi lhářka, už jenom tím, jak si o mně psala, že jsem tě odsud vyháněla. Pokud se přesvědčím jednou, těžko ti někdy něco uvěřím. Tím bych diskusi s tebou uzavřela, protože je bezpředmětná.
Reagovat
a.magerova
Ano vyháněla.
Ano bezpředmětná.
Reagovat
Fandina
jsi lhářka a tím to pro mě končí
Reagovat
FulnekUltras
s Husem ;) to aspoň tolik nepřipalovalo... ;)
Reagovat
a.magerova
Srandičky srandičky.... ale kdo zlu neodporuje, sám se proviňuje. :-/
Reagovat
Fandina
proto jsi sama zlá, aby ses nemusela proviňovat
Reagovat
Fandina
Sorry. Lhala jsem. Amputace o mě řekla křivé slovo.
Reagovat
a.magerova
A nejen Amputace....
Reagovat
Fandina
Já vím, jsi lhářka.
Reagovat
Fandina
Jasně, ty Amputace, RF, gigin. Ty říkáš křivá slova kde komu, takže jako bys nic neřekla.
Reagovat
slacker
ja o tobe nerekl kriveho slova, jen expresivne vyjadrenou pravdu o tve pokrivene povaze
Reagovat
Fandina
nemáš ani ponětí co je to povaha
Reagovat
Amputace
Vidíš, sama si uvědomuješ, že to není jen R_F... Proč to teda píšeš? Snažíš se cíleně mystifikovat - tedy lhát?
Reagovat
slacker
Mystifikuje leda same sebe aby se s tech stracek ve kterych zije nemusela zabit
Reagovat
Fandina
Normální člověk se z nicků nezabijí.
Reagovat
Fandina
A z ničeho se nezabijí.
Reagovat
Amputace
"Pro mne je PRAVDA vším, proto LEŽ používám jen málo a to jen v reálu, tady ve virtuálu nemám potřebu lhát !!!"
- Připomíná ti to něco?
Reagovat
Fandina
Lhát se nemá a tím bych diskusi s tebou ukončila. Je o ničem.
Reagovat
Amputace
Tak hlavně že jdeš sama tomu tvrzení příkladem - jak jsi nyní již poněkolikáté dokázala.
Reagovat
Fandina
Ano, lhala jsem o tobě, jak jsem měla vědět, že ti vadím. Nemohu to vědět, pokud mi to někdo neřekne do očí.
Reagovat
Amputace
Ne, ty jsi napsala, že kromě R_F tady o tobě nikdo nenapsal křivého slova. Víš moc dobře, že to není pravda, a pokud si myslíš, že to pravda je, tak jsi s prominutím velice, velice hloupá - možná i více, než o tobě s nadsázkou prohlašuje R_F. Ale ty samozřejmě víš, že to pravda není... Odvoláváš se na "z očí do očí"? Opravdu? Ani R_F ti přece nic do očí neřekl, tak jak můžeš vědět, že proti tobě něco má?
Reagovat
Fandina
Myslela jsem si to, proto jsem to napsala. Protože mě nikdo nevadí a předpokládám, že normálnímu člověku nevadí druzí lidé. Pokud vadí, tak je lituji. Jako tebe, když ti vadí, že tu píšu. Podle mě to není normální postoj svéprávného jedince.
Reagovat
Amputace
Je to úplně normální postoj vzhledem k tomu, co za hov.na tady dlouhodobě píšeš. Naopak nenormální by bylo, kdyby mi to bylo lhostejné a nevadilo mi to.

S R_F ses setkala osobně, řekl ti do očí, že mu vadíš? Pokud ne, jak to můžeš vědět?
Reagovat
Fandina
Do očí bylo myšleno říci přímo. Ne se s ním setkat. RF osobně neznám.
Jinak normální není, že ti vadí člověk, který píše na veřejném webu. Nikdo tě nenutí jeho příspěvky číst.
Reagovat
Fandina
Napsat přímo. Ne říci přímo do očí. Tak jsem to myslela.
Reagovat
Amputace
Jenže ty jsi přítomna prakticky ve všech diskuzích, které se tady objeví a angažuješ se často právě v diskuzích lidí, které čtu rád. Takže ten tradiční argument "nemusíš mě číst, pokud nechceš" v tomto případě vůbec neobstojí, protože tebe prostě nejde "nečíst", pokud má člověk zároveň číst diskuze jiných lidí, které číst chce. Takže to, že mi ty vadíš, je v tomto případě naprosto normální, tím si buď jista.
Reagovat
Fandina
Jsi duševně nemocný člověk. Máš poruchu na duši.
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit chlapče, máš zatemělý mozek Fandinou. A mohlo by se ti to vymstít na dětech, taková duševní porucha.
Reagovat
FulnekUltras
patřičně dobově upravené životopisy známe... ;)
Reagovat
Roger_Federer
On myslel asi Saturn V
Reagovat
FulnekUltras
Omluva - místo wiki jsem tady měl napsat Gutha-Jarkovského nebo radši rovnou Špačka... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a místo tady mělo být TADY... ;)
Reagovat
Fandina
Kašli na něj. On je posedlý představou o mé obludnosti. Je úplně mimo.
Reagovat
Roger_Federer
Neblabol..;), proc zase lzes Fandino
Roky jsem se stebou bavil normalne..az jsem si vsiml nekterych veci, stejne jako dalsich 50 lidi kteri nato prisly.
Reagovat
slacker
lzes bylo jich jen 46
Reagovat
Fandina
Jsi duševně chorý člověk. Nebezpečný svému okolí. Žehnám bohu, že tě neznám osobně. Jsi blázen.
Reagovat
Roger_Federer
:), ty mas upito, nebo po 21 hodinach v kuse na portalu kterym nezijes se ti to pomotalo v hlave?
Reagovat
Fandina
Jsi duševně chorý, nemocný člověk. I kdybych tu byla 24 hodin denně tak ti do toho nic není. Nejsi normální.
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit chlapče, nevíš co mluvíš, jsi duševně nemocný a posedlý svou vizí Fandiny. Nejsi normální. Jsi nemocný člověk.
Reagovat
slacker
:-D
Reagovat
Jabadu
Jiří, vem to jako chlap. Kurwa, starej seš na to dost, ne?!
Ty, jako první, čestný a nezpochybnitelný předseda "Kvitova ultras", bys nepřál Petře osobní štěstí?!
Já to možná chápu, ale nech to bejt ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co furt máte s tím, že jim to nepřeju? Samozřejmě, že chci, aby Petra byla šťastná. A jestli si myslí, že bude šťastná s Radkem, budiž jí to přáno, budiž jim to přáno oběma.
Reagovat
slacker
z tebou stastna nebude, to ti i ji garantuju
Reagovat
Jabadu
Koukám, že předložky a 7. pád máš jako dost zmáknutý. :-)
Reagovat
slacker
delam co muzu, leta praxe a odrikani :-D
Reagovat
Jabadu
Omlouvám se za můj post, je zcela zřejmé, že chvilková nepozornost měla zajisté vliv na tvůj hlavní úkol - DARTHE VADERE!
:-)
Reagovat
Jabadu
"Nóóó ... to je slovo chlapa! Takže na sedmej planš nastupuje Hemelka.Vlastně Kvěš."
Hele, vem do ruky občas desítku - nebo třeba začni pětkou (činkou) - zlepšíš si fyzičku a věř mi, kondice má velký vliv na psychiku ...
:-)
Reagovat
freeteepek
Rejman je tragéd. Já jeho přebrebty rád nemám. Nejen ta jeho zkomolená slova, ale ani ty zmatky. Když to nemá spočítaný, tak to nemá vytahovat na světlo boží. Zase se akorát ztrapnil, že neumí počítat. A proč proboha mění pořádek slov ve větě, tak že do posledního slova není jasné, co chce říct? To pak není čeština ale spíš angličtina...
Reagovat
slacker
anglictina ma pevny poradek slov
Reagovat
EllNino
jakožto izolační jazyk má sice pevný pořátek, ale do poslední chvíle nevíš, co se snaží říct :)
Reagovat
slacker
to si asi pletes s nemcinou
Reagovat
Jabadu
Einstein měl z němčiny 4!
:-)
Reagovat
freeteepek
Tak jsem si vsadil, že vyhraje Dahlmayerová - skončila druhá. Že Vítková bude na bedně - skončila čtvrtá. Při kurzu 10. To je k vzteku:-(
Reagovat
a.magerova
Njn... ale tak hlavně zdraví, teda pokud nejsi 3 mega v mínusu....
Reagovat
blixa
Říkám ti to pořád, nesázej, nesázej, nebo se z toho zblázníš ! ;-)
Reagovat
freeteepek
Brát úplatky, jsem na tom líp. Tohle je vážně na zbláznění:-)
Reagovat
a.magerova
Sem tam je i dobré kouknou vedle do diskuze, maj tam chlapci někdy super odkazy.... gigine & spol. co myslíte? :-P

http://style.iprima.cz/kuriozity/muz-odesel-od-manzelky-rozhodl-se-ze-bude-zit-jako-male-devcatko
Reagovat
slacker
No ale ty dalsi komenty ala rosole chcipni
Reagovat
a.magerova
Říkám odkazy, né čtení těch jejich hovadin.... nemám čas ani čít tady pod článkem vše, natož tam.... přesto.... reagovals a nevyjádřil se k tématu, tož jak?! :-))
Reagovat
slacker
Zacinam o tom taky uvazovat :-D
Reagovat
a.magerova
Noooo, to je slovo Chlapa !!! :-)))
Reagovat
VlS
to musí bejt super, když ti hrábne takhle, místo postřílení příbuzenstva a kolegů v práci :-)
Reagovat
a.magerova
Koukám, že děvče v tom má zmatek..... někde s cumlem jinde jak cumel :-)))

http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/original/Dec2015/1816011.jpg?d41d
Reagovat
Jabadu
Já mám ty jeho zmatky rád a jeho komentování mi vlastně vyhovuje. Jenom mu, proboha, nedávejte do ruky kalkulačku!
Během přenosu se jednou omluvil za špatný součet (a to šlo jenom o sčítání!!!), abychom se nakonec dozvěděli, že sčítet prostě neumí. No tak ...co,co,co ... Einstein to asi není.
Ještěže mu nedali do ruky stradivárky!
:-)
Reagovat
slacker
Co to tam s nim bylo za "dedu"? Hrozny spolukomentator
Reagovat
Jabadu
No a co? Jmenuje se Ján Húska a jistě je to zasloužilý trenér.
Trochu úcty, hombre! Já chápu, že jako Pražan neznáš tyhle věci, ale alespoň drobet ...
:-)
Reagovat
slacker
No prisel mi be zohledu na stari jako nejaky trener z okresniho preboru co jde komentovat Ligu mistru
Reagovat
Jabadu
Asi ano, ale i skladník ve šroubárně má právo ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou, takovej Pepik Hnátek by nemusel bejt špatnej spolukomentátor :-))
Reagovat
freeteepek
Na ČT zkoušejí změnu. Ale vyměnit by měli Rejmana, ne Dostála!
Reagovat
Jabadu
Rejman je ideální produkt!
1. Má příjemný hlas (sice ne tak sugestivní, jako měl pan Pecháček u komentování F1)
2. Zmatky jsou předvídatelné, protože mu do toho kecá režisér, dramaturg ... a ještě host ve studiu
3. A to je právě vono! Ten sport se snaží skloubit dvě naprosto neslučitelné disciplíny (to musel vymyslet šílenec) a stejně se to i s medailemi a kytkami stihne za hodinu - tedy, pokud Gábinka vše najde a stihne ...
:-)
Reagovat
freeteepek
Zklamu Tě. Ale já jsem na jeho hlas už celkem alergický. Trochu se u toho zalyká a připomíná mi tím jednoho známého s tuberou. Ten se ale necpe do TV na pozici komentátora:-)
Reagovat
Pedronegro
no řekl bych, že Rejman, i se svými zmatky, je díky hlasu daleko snesitelnější než stále dokola drmolivě blábolící Dostál a zcela mimo komentující Húska :)
Reagovat
George_Renel
Stejně to nikam nevede.
Raději se radujte z výborného sprintu našich biatlonistek. Možná jich bude všech 5 na bodech, 2 v desítce, 4 v dvacítce.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, kdo to spolukomentuje?
Reagovat
George_Renel
Nějaký, ač na biatlon bezesporu odborník, pan Houska či tak nějak, co se však rozhodně nehodí na spolukomentovaní.
Ale možná ho tam dali, aby nezastiňoval zmatkaře Rejmana.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju :) Nedalo se to poslouchat ...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.olympic.cz/sportovec/3464--jan-huska
Reagovat
Jabadu
Ale vždyť je to jedno. A co jako má říkat? U elitního týmu mužů a žen nepůsobí a díky televiznímu zpracování a IBU datacenter jiné informace, než my, nemá. Takže žádné jobovky nemůže vykecat. Mně to nevadí. Naopak je dobře, že si to mohou užít i dělníci tohoto sportu, kteří pomáhali dostat biatlon ve sledovanosti hned za alpské lyžování (celosvětově).
I když horor z tohoto sportu učinilo až TV zpracování - to je nesporný fakt.
:-)
Reagovat
Fandina
Koukám na to, zatím Veronika 4, Gabča 5, Puskarčíková 12, Charvátová 17, to jsou věci.

http://datacenter.biathlonresults.com/modules/btwidgets/live?customerId=IBULL&hideIBUHeader=true#
Reagovat
VlS
A Lea 28, všechny postupují do stíhačky - super závod
Reagovat
EllNino
skvělý závod :)
Reagovat
gigin
Ty sa běž raději učit, cype.
Reagovat
EllNino
cyp má volno do pulky unora :D
Reagovat
smazaný uživatel
To se někdo má. :D
Reagovat
gigin
Reagovat
EllNino
Reagovat
gigin
:DDD
Aby tě pak nezaskočila otázka:

https://youtu.be/tD2VXTfM9HY?t=56
Reagovat
EllNino
to je pravda :D :D
Reagovat
EllNino
škoda, že Evina zlomila před cílem pušku, mohly bejt 3 holky do desítky :)
Reagovat
VlS
Jo, měla to rozjetý na sedmičku určitě a možná i šestku by dala, ale co už.
Reagovat
gigin
si švácli Hi5. Dobré je to :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
no neke :D
Reagovat
a.magerova
Díky této diskuzi jsem si uvědomila, jak jsem já velmi šťastný tvor.... v životě jsem byla bláznivě zamilovaná vícekrát - překrásné pocity i chvíle i roky, je na co vzpomínat.... a ani současnost ke mně není na tyto nádherné city skoupá..... važme si toho co máme a buďme rádi, Osude děkuji !!! :-)))

Zde je totiž vidět, jak by to bylo, kdyby to nebylo.... :-/
Reagovat
gigin
Dyť je to proboha na tom to nejkrásnější. Ta bláznivá zamilovanost...
Reagovat
gigin
A může ti každý říkat co chce a jak chce, stejně si jdeš za svým :)
Reagovat
a.magerova
Jj.... a my o tom víme své, ale PŠŠŠT ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A říká snad někdo něco jiného? :-)
Reagovat
slacker
fandina a iqe ve pri :-D
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. iqeho mám ráda, bez ohledu na to, že mám jiný názor než on.
Láska si nevybírá víš.
Reagovat
Lunej..
Fandino, já jen koukám, jak si přitvrdila, co jsem tu občas četla tvoje reakce :)
Reagovat
Fandina
Jo jo, člověk se učí celý život. I na internetu. Poznává druhé, poznává sebe. Obvzlášť, kdy tu dlouho čte.
Reagovat
Lunej..
Tak já se taky pořád učím, jen jsem nečekala, že se tu poznáš natolik, že začneš používat nadávky.. :) Jen konstatování.
Reagovat
Fandina
Nenechám se urážet od lidí na veřejném webu. Pokud mě někdo uráží, nadává mi, oplatím mu to stejnou mincí.
Reagovat
Lunej..
Ok, jsi tu sama za sebe, já jen reagovala, že mě to udivilo, když jsem to tu po delší době četla. Toť vše :)
Reagovat
Fandina
A ty tu jsi za koho, nerozumím tvé poznámce, že jsem tu za sebe.
Reagovat
Lunej..
Fandino, myšleno tak, že tu vystupuješ se svým nickem jako samostatná osoba, která si nese klady i zápory svého chování na veřejném netu. Tzn., že já se tomu jen divím, ale ty se stejně budeš nadále chovat tak, jak budeš chtít. Ok? :)
Reagovat
Fandina
A ty se nechováš podle své hlavy? Tebe někdo řídí?
Reagovat
Lunej..
Asi mi nerozumíš nebo to blbě píšu, tak se do toho nebudeme dál zamotávat.
Reagovat
Fandina
Opravdu ti nerozumím.
Reagovat
Lunej..
To neva, o nic nejde. :)
Reagovat
Roger_Federer
:)..ale rozumi ti dobre, jenom te chtela dostat do diskuzni kolecka.
Reagovat
Fandina
jako obvykle mimo mísu, píšeš o věcech, kterým nerozumíš, vezmi si prášky, jsi blázen
Reagovat
Roger_Federer
Ja se bavim z Lunej, na tvuj nazor sem se neptal.
Reagovat
Fandina
Bav se s kým chceš, že nejsi normální je evidentní, vkládáš druhým do hlav věci, které nemají se zdravým rozumem nic společného. Jsi úplně mimo.
Reagovat
Roger_Federer
To ale dement jako ty nemuze racionalne posoudit vis??
Dej mi cislo domu, zavolam tvojemu manzelovi a domluvim ti snim konzultace a doktora..Je hrozna skoda ze te rodina nechava tak pustnout a ponizovat se tady.
Za ty roky je viditelbe, jak se tvoje dusevni porucha prohlubuje a nikdo stim nic nedela..Vychovalas 2decka a manzela mas 40 roku a oni te ted odstrkuji, kvuli nemoci???
To neni hezke, nabizim pomoc..ifinancni.
Staci si rict?
Reagovat
Fandina
Jsi nemocný a duševně chorý. Jdi se léčit dokud je čas. Nemám zájem se s takovým člověkem bavit.
Reagovat
Roger_Federer
:), porad se opakujes..nic pekneho.
Reagovat
Lunej..
já nejsem ten správný typ na diskuzní kolečka :)
Reagovat
Fandina
To bych neřekla. Podle mě diskutuješ ráda a pořád.
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej? Ta je tady čím dál tím míň... :( (Teda aspoň mi to tak připadá)
Reagovat
Fandina
Nevím, jak je tu často, ale když tu je, tak ráda debatuje a pořád pokračuje a pokračuje. I když píše, že to nedělá.
Reagovat
Lunej..
RF myslel něco jiného, proto jsem tak odpověděla, protože diskuse o tom, jestli jsi nebo nejsi šmejd nebo dement jsou opravdu už mimo mě, proto jsem napsala, že nejsem ten správný typ na toto téma.
Reagovat
Fandina
Upřímně, vaše debaty o Fandině mi připadají jako padlé na hlavu. Vyčítáte si vzájemně, kdo se se mnou baví, kdo nebaví, vypisujete o tom ankety a odměny. Nediv se, že si o vás myslím, že to nemáte v hlavě v pořádku.
Reagovat
Lunej..
No vidíš a já jsem tady jednou četla, jak si psala, že patřím mezi chytré nicky na TP a že mě máš ráda. Hm, tak teď teda nevím, co si mám myslet. Zastávala jsem se tě, nenadávala a stejně je to špatně. Musím se s tím nějak smířit, sakra. Ok, už nemám co dál dodávat.
Reagovat
Fandina
Myslela sis, že tě mám ráda, tak jsi mi nenadávala a teď jsem ti napsala, co si myslím o vypisování anket o mně a ty hned, že jsem nevděčná. Co vlastně chceš děvče.
Reagovat
Lunej..
:D chtěla bych být děvče. No nic, přeju ti pěkný tenisový víkend.
Reagovat
Fandina
Já tobě také, i když nevím, jestli bude tenisový, spíš ne. Vánoce za dveřmi a je potřeba ještě několik věcí dokoupit, uklidit, ozdobit cukroví, nakoupit jídlo atd.. Na vánoce se těším, přijedou vnoučata a všichni budeme spolu.
Reagovat
Lunej..
Jo, dříve možná ano, teď už ubírám. A taky záleží jaké je téma.
Reagovat
Fandina
To je možné, že ubíráš, ale celkově z tvých příspěvků cítím, jak pořád reaguješ. Ono se to pozná. Je to jednoduché.
Reagovat
slacker
citim z tvych prispevku temnou stranu Sily.
Reagovat
Fandina
Asi nemáš čisté svědomí. Jinak by ses mě nebál. A silná jsem, to máš pravdu.
Reagovat
slacker
Silna = tlusta
Reagovat
Fandina
Tlustá nejsem, ale silná vůlí.
Reagovat
A.R.R.
:-D
Reagovat
Jabadu
Tos řekl moc hezky, Darthe Vadere. :-)
Reagovat
Fandina
Další do party. Nebojte, na netu vám neublížím ... úsměv
Reagovat
slacker
Ano Jabba Hutte
Reagovat
A.R.R.
to jsme dva, já také čuměl jako péro z gauče :-D
Reagovat
Fandina
To nevím proč si tak čuměl. Přece ti musí být jedno, kdo tu co píše.
Reagovat
A.R.R.
Hele Fandino, já ti něco udělal, že tak útočně? :-D Prostě mě to překvapilo :-)
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Napíšeš, že čumíš jako pero z gauče a když se tě zeptám proč, tak začneš, že útočím. Normálně se ptám. Proč neodpovíš?
Reagovat
A.R.R.
Jednak tam byl smajlík, chectající se :-D A odpovídím, že mě to překvapilo, že jsem tě viděl v diskuzích se vyjadřovat tvrději než dříve, nic víc nic míň :-)
Reagovat
Fandina
Nechme to být. Evidentně nechceš odpovědět.
Reagovat
slacker
je dobre ze se Fandina konecne odkopala aby ta jeji mentalni sprostota byla i formalne zrejma i tem co se nechaji opit formou.
Reagovat
Lunej..
Ale mým smyslem chození na TP není řešit Fandinu, jestli je sprostá nebo ne, chápeš? To je asi tvým hlavním úkolem plus ještě dalších soukmenovců, já v tom vidím naprosto nulový význam. A ani v tom nevidím vlastní zbabělost, že se tady nedohaduju o h...ě jako jiní. Na to, jak tu někteří píší, že virtualitou nežijí, tak předvádějí pravý opak. :)
Reagovat
slacker
tak proc resis ze pritvrdila? je z bejkama vetsi zabava rodeo a corrida nebo proste jen nudne chytat a zavrit zpatky do kravina? ja sem pro rodeo
Reagovat
A.R.R.
ty jsi sám takové rodeo :-D
Reagovat
Lunej..
Co řeším? Jen jsem napsala, že jsem překvapená, že začala nadávat a tím to končí, mám k tomu nějakých 5 komentů a víc nic nerozvádím, tomu říkáš, že něco řeším? Zrovna ty, který tu píšeš příspěvky, že bych potřebovala tak 10 počítačů vedle sebe, aby se ty nudličky daly vůbec přečíst. :D Já mám občas rodeo v reálu, tak se nepotřebuju dokrmovat ještě tady. A žít nickem Fandina, to bych měla dost blbý život :)
Reagovat
Fandina
Tak tak. Začala jsem nadávat. Když mohou urážet druzí, tak proč ne já.
Reagovat
Roger_Federer
Nikdo te neurazi..nikdy.
Reagovat
Fandina
Od tebe to sedí.
Reagovat
slacker
neunasis lichotky a myslis si ze to jsou urazky
Reagovat
Fandina
Kdybych měla být ve při se svým manželem vždycky když má jiný názor než já, byla bych mockrát rozvedená. Jenže rozumný člověk ví, že nemusí se vším souhlasit a zlobit se na druhého kvůli tomu.
Reagovat
Roger_Federer
Ten ti raci neodporuhe, protoze vi ze si blazen a musis brat leky.
Reagovat
Fandina
Co tvůj psychiatr. V pořádku. Pořád píšeš z cesty, vykládáš si věci jinak než jsou. Jdi se léčit chlapče. Máš problémy a vidiny.
Reagovat
Roger_Federer
"Vy jste fakt blázni. Jeden by se ženil s někým, koho za celej vztah ani pořádně nepotkal a ty se zase necháš zblbnout prvním, kdo se namane. No nic, třeba budete mít štěstí a klapne vám to. ;-)"

Ja bych si to nedovolil napsat a strkat nos do veci svym kamaradum, ikdybych si otom myslel buhvi co.
To jim tykas??
Mas nevhodnou poznamku k osobnimu rozhodnuti ke vztahu dvou uplne pro tebe cizich lidi.
Nevim jak vice ti to vysvetlit.
Myslim ze tvuj problem je vtom, ze uz sis v hlave vytvoril iluzi za ty roky pocit, ze se muzes k celebrite (PK) chovat jako ke sve kamaradce.
Podle meho nazoru si timto prekrocil hranice vkusnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je tvůj problém, že vidíš strkání nosu v něčem, co žádným strkáním nosu kamkoliv není.
Ano, na internetu si lidi tykají. Gratuluji k objevení Ameriky.
V čem je tak strašně nevhodná? Ještě jste to nevysvětlili.
Myslím, že tvůj problém je, že vidíš věci, které nejsou.
Reagovat
EllNino
je to nevhodné v tom, že ona je šťastná a ty jsi jako buran napsal něco, co by si spousta holek mohlo vzít osobně
Reagovat
smazaný uživatel
Ale proboha co? Nechci přesnou citaci toho, co jsem napsal, to si pamatuju, ale kde nebo čím je to tak urážlivé?
Reagovat
EllNino
ne urážlivé, ale nevhodné
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře. Co je nevhodné?
Reagovat
Roger_Federer
Dobry vpohode.Myslim ze to stacilo..co pochopit nechces to nepochopis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady není nic k chápání. Ale stačilo, to máš pravdu.
Reagovat
Roger_Federer
15 lidi rika v podstate A ty rikas B...tech 15 nic nechape.
Snad nemyslis ze ti to jeste nekdo veri..ze vubec rozumis tomu co pises?
Reagovat
Fandina
A ty víš co píšeš? Argumentuješ jako nesvéprávný.
Reagovat
Roger_Federer
Fandinko uber, vim ze si nemocna, tak at se zbytecne nevztekaj..
Reagovat
Fandina
Jsi blázen.
Reagovat
Roger_Federer
www.medicpoint.cz/clanky/psychiatrie/jak-se-pozna-zacinajici-demence/
Reagovat
Fandina
U tebe je to pokročilý stav. Tohle je zbytečné. Jinak máš svého psychiatra, nechápu, že tě neléčí. Projevuješ se jako úplný magor.
Reagovat
Roger_Federer
www.bohnice.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že nejsem jedinej, kdo říká B.

Já rozumím tomu, co píšu. Jestli vy rozumíte tomu, co píšu, to nevím, ale asi ne.
Reagovat
Fandina
RF napíše polovinu příspěvku srozumitelně a polovinu je magořina. Teď nepíšu o pravopise.

Jinak já ti rozumím co píšeš, píšeš srozumitelně, ale to neznamená, že s tebou souhlasím. Třeba teď mám jiné názory na zamilovanost na zásnuby atd.. Ale to, že jsi napsal něco je tvoje věc. Tvůj názor. Já mám jiný.
Reagovat
Roger_Federer
A ja snad tim co mu vysvetluju mu zdeluji neco jineho nez svuj nazor?
JA Vam tp prelizim jak deckam v 2 tride..

15 lidi zde ma jiny nazor nato co tvrdi, pise Ige..podle neho jsou hloupi s nerozumi tomu co on pise.
Natom neni nic nejasneno a dost to vypovida.
Reagovat
Fandina
Ono je normální, že má patnáct lidí jeden názor a jeden jiný. Kdybys byl chytrý, tak bys to pochopil a nedělal z toho vědu.
Reagovat
Roger_Federer
Mas pravdu...;)
Reagovat
slacker
Kdyz on (jirka) ma toooooolik empatie
Reagovat
smazaný uživatel
Všeobecný přehled mám dostatečný, tenisu rozumím na úrovni poučeného fanouška...

---
mam dotaz!,
...co mas na mysli tim, jak pises: uroven pouceneho fanouska?
Reagovat
lars
pouceneho fanouska piva :))
Reagovat
smazaný uživatel
No ja si myslim, ze spis se odpovedi nedockam;))
Reagovat
smazaný uživatel
to znamená, že ti, co s ním nesouhlasí, jsou nepoučení fanoušci :D
Reagovat
Nola
sympaticky par, v zivote su dolezitejsie veci ako tenis, Kim Clijsters ukazala, ze tenis je mozne hrat na vysokej urovni aj po narodeni mimina, Petre prajem, aby jej ten vztah vydrzal, a po vzore Kim ukazala niektorym tenistkam, ze deti nemozu byt ziadnou prekazkou v ich kariere
Reagovat
Frick
To bych nezkoušel. Skončí v 32, to nebude ještě tak stará...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, proč ne. Jen bych nezapomínal na to, že Kim na mateřskou odcházela daleko dřív než hypoteticky Petra (a tedy dřív se i vrátila), a že sice dokázala vyhrát GS, ale tenis na opravdu vysoké úrovni vydržela hrát cca 2 roky. Čili že se sice s dítětem dá vyhrát GS, ale zároveň že se tenis na top úrovni s dítětem asi nedá provozovat dlouhodobě.
Reagovat
VlS
1) je to tak jak píšeš
2) medaile se o tebe na starý kolena nepostaraji, děcka, když je s láskou vychováš, snad jo
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/cecilia.silva.l/videos/10206517244024106/?theater
Reagovat
gigin
:DD
Reagovat
A.R.R.
Snad jim to bude klapat :-) Svatba zřejmě až roce 2017, kdy by se měla vdávat i Aga, třeba bude společná :-D Snad se jako stařík dočkám Wimbedonského finále ve složení Meindlová vs. Celtová :-D
Reagovat
lars
proc myslis , ze jejich dcery budou tak dobre tenistky , aby hraly finale Wimblu? :)
Reagovat
VlS
On asi nemyslí dcery, ale vdané Petru a Agu
Reagovat
A.R.R.
Já fakt myslel dcery, ale samozřejmě to je velká nadsázka ;-)
Reagovat
A.R.R.
páč to tak chci a já si to vydupu :-D Jasně, že sranda, třeba budou mít obě kluky :-)
Reagovat
Roger_Federer
Noo, Jirko pokud ti to cos napsal na ten FB, nebo kam (verejne) neprijde jako vrchol drzosti( kdy se pletes dvoum dospelim lidem do zivota, uz realne, ne anononymne na TP pod skrytym nickem) smerem k Petre Kvitove, nevim pak co jeste by se dalo zato povazovat..
Ty si neuveritelny pokrytec,O nejakem adorovani tady vubec nemuze byt rec, ty jsi evidentne jejich rozhodnutim zaskocen a popuzen a HLAVNE TO ANI NEPRIZNAS...kroutis se tady jak had a snazis okecat a prolhat, upravovat, vymlouvat..
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, on není pokrytec, když napsal veřejně, že s jejich rozhodnutím nesouhlasí. Pokrytec jsi ty, když to o něm tvrdíš.
Reagovat
Roger_Federer
Proc se do toho zase michas?kdyz so to navic nepochppila.
Pokrytec je..
Kdyby nspsal rovnou, ze mu to vadi kvuli Petre protoze je do ni udelany, tak to pochopim.
Ale on to tady okecava nesmyslama a nejajyma radoby moudry..
Je to decko.
Reagovat
Fandina
Apropo, co tvůj psychiatr, už ti určil diagnozu?
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom příspěvku na fb samozřejmě není drzého vůbec nic, jednak je to nadsázka, což je zcela evidentní, jednak jenom popisuje to, co stejně všichni vidíme. Nakonec už to, že mě tam nikdo nevyfuckoval, ale dokonce tam se mnou i pár lidí souhlasilo, jenom dokazuje, že to evidentně není tak černobílé jak si to ty a někteří další samozvaní jediní a správní nosiči morálky na TP, myslí. Navíc oba dobře víme, že si to tam ani jeden z nich stejně nikdy nepřečte, o to směšněji vaše hra na advokáty chudejch vypadá.

Zaskočení z toho byli asi všichni a popuzen nejsem, neboť není čím.

Samozřejmě že jediný problém je v tom, že jsem si dovolil napsat svůj názor a jít proti davu znásobený tím, že jsem to zrovna já, kdo ho napsal. Je celkem evidentní, že kdyby to napsal někdo s lepší pověstí než mám já, tak mu to tady půlka těch hlídačů morálky, tebe nevyjímaje, odsouhlasí, nebo na něj alespoň nevyběhne tak, jako na mě.

Jestli se tady někdo kroutí jako had, snaží se to okecat, prolhat, upravovat a vymlouvat, tak já tedy rozhodně ne. To spíš vy, celej den tady do mě rejete, nadáváte mi a když se zeptám, co jsem teda napsal tak strašně špatnýho, tak místo odpovědi (klišoidní fráze "nemáš jim do toho co mluvit" fakt není odpověď na otázku, co jsem napsal tak strašně urážlivého či nevhodného), zbaběle zalezete jako krysy do díry. Až zas budeš chtít někoho označit za pokrytce, začni u sebe.
Reagovat
VlS
Ne, o tom to vůbec není a stejně bych reagoval, kdybis to stejné napsal o Pepovi Novákovi a Máně Pispíšilové z Horní Dolní. Prostě rozhodnutí pokračovat na další level po více než ročním vztahu u dvou lidí nad 25 je naprosto standardní a normální. nenormální je tvoje dětinská reakce a srandovní je tvoje projekce do rózumného a uvážlivého starce aprobovaného dávat " dětem " rady do života. Nikdo asi není nijak naštvanej, skoro všichni se ti chechtají :-)
Reagovat
Fanda67
naprostý souhlas 1*
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika: věcný argument žádný, pouze hloupé klišé a rádoby vtipný pokus o urážku. Takže jenom potvrzení toho, že máte problém s tím, že si dovolím jít proti davu. A není to poprvé, co máte takový problém.
Reagovat
VlS
Zcela očekávatelná reakce rozmazleného chlapečka, kterého mamka chválí kudy chodí. Jakej chceš argument? Odžito nemáš nic, ani školu jsi nedokončil, co ty chceš komu radit? Ty tvoje tlachy, jak v zamilovanosti nemá nikdo dělat zásadní rozhodnutí ...... Jsou spolu víc než rok, prvotní bláznivá zamilovanost je dávno pryč, ta přejde za dva, za tři měsíce, že to nevíš jen dokazuje, žes to nezažil, fakt je to sranda.
Reagovat
a.magerova
Cooo?!
On nemá dodělanou školu?
Proč já si myslím, že je ing?
Reagovat
smazaný uživatel
To nemám tušení. Já se tady nikdy žádným titulem nechlubil, proč taky, když žádný nemám.
Reagovat
George_Renel
O jednom bych věděl.... :-)
Reagovat
blixa
:D No, ale zuří o něj tuhý boj ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady se rozdávají tituly za vlastní názor? :-)))
Reagovat
a.magerova
Bohužel ty nemáš tušení o kdečem... všeobecný rozhled žádný, o tenise minimum znalostí a o lásce ani to minimum :-/

Chápu, že není každému dáno, ale nechápu, že tu tak všem radíš až nadáváš o něčem o čem máš jen trochu načteno.... pokud ty budeš čekat, až u tvé vyvolené vyprchá zamilovanost, tak to se asi neoženíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Všeobecný přehled mám dostatečný, tenisu rozumím na úrovni poučeného fanouška a o lásce vím alespoň to, že je zásadní rozdíl mezi láskou a zamilovaností. Což je pořád evidentně víc, než někteří z vás tady.

Nikomu tady neradím, tuhle potřebu tady máte spíš vy, než já.
Reagovat
smazaný uživatel
Typická reakce arogantního blba, neschopného věcně argumentovat (a to neplatí zdaleka jenom v této debatě), jenom urážet.

Btw. zamilovanost trvá dva až tři roky a stačí si přečíst ten jejich rozhovor, aby bylo naprosto jasné, že ti dva se z ní ještě nevyhrabali.
Reagovat
Fanda67
Bohužel Ti stále nedochází, že Petra je celebrita a ty ses sní zachoval , jako by jste spolu včera pásli husy .... vesnickej buran má lepší vychování ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ptám se po několikáté a pořád čekám na odpověď - co jsem řekl tak špatného?
Reagovat
EllNino
nic hrozného, spíš mi přijde směšný od starýho mládence moralizování o zamilovanosti a ruzových brýlích :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký moralizování? Si přečti ten rozhovor a hlavně jakým stylem odpovídali, zejména on. Je to naprosto zřejmé.
Reagovat
Fanda67
Re:IQE
co jsi udělal Ti tu bylo napsáno několikrát, jenže ty to bereš jako ze to bylo ok, tak se není o čem bavit
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem udělal špatně mi tu vysvětleno nebylo. Hromada hloupých klišé není vysvětlení.
Reagovat
Fandina
Co myslí Fanda67 nevím, ale já osobně s tebou nesouhlasím v tom, že je věcí dvou dospělích lidí, kdy se zasnoubí a nikdo jim do toho nemá kecat.
Reagovat
Fanda67
přesně tak Fandinko, tentokrát s tebou plně souhlasím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jim do toho nekecám. Jenom jsem si dovolil na to mít vlastní názor, kter ý se bohužel neslučuje s tím všeobecným.
Reagovat
Fandina
Mně je úplně jedno, jaký máš na co názor a kde to píšeš. To je tvoje věc. Já mám takový názor, že je každého věcí, kdy a s kým se zasnoubí a je slušností tomu dotyčnému, pokud ho máme rádi popřát mu štěstí. To, že ty to tak neděláš je tvoje věc. A je zbytečné to okecávat.
Reagovat
Fanda67
tak polopatě - pokud bys to cos napsal Petře na FB napsal tady, tak OK, ale pokud jsi to napsal přímo ji TAK STRKÁŠ ČUMÁK do toho, do čeho ti nic není....ty to však k lítosti většiny z nás nechápeš
Reagovat
smazaný uživatel
To je nesmysl. Zaprvé v tom příspěvku není vůbec nic urážlivého nebo nevhodného, zadruhé byl psán s určitou nadsázkou, což je z něj myslím dostatečně zřejmé, zatřetí oba dobře víme, že ona tam ty příspěvky stejně nečte. Čili objektivně nikomu nikam čumák nestrkám, jenom jsem si dovolil mít vlastní názor a nejít s davem, což se zřejmě dneska moc nenosí.
Reagovat
a.magerova
Nejít s davem se nosí vždy, ale musí to mít člověk v hlavě srovnaný....
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám v hlavě srovnaný víc než většina davu tady.
Reagovat
blixa
:D :D Hochu, hochu, ty to máš v tý kebulce spíš dost přerovnaný :D
Reagovat
Fanda67
kdyby to nebylo zároveň smutný tak se tady docela bavím :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Typický Blixa. Jak mu dojdou argumenty, což se mu stává hodně času, začne se všem vysmívat a dělat ze sebe kdovíjakého kinga.
Reagovat
a.magerova
Jemu aspoň argumenty dojdou, tys neměl žádný od začátku.
Reagovat
Fanda67
1*
Reagovat
EllNino
líp bych to neřekl
Reagovat
smazaný uživatel
Já svůj názor věcnými a jasnými argumenty podložil, ostatně jako téměř vždy. že vy těm argumentům nerozumíte nebo nechcete rozumět, to ukazuje vaši neschopnost rozumné diskuze, ne moji.
Reagovat
EllNino
a zase arogantní urážky, na to jsi expert
Reagovat
smazaný uživatel
Já? Vy jste se jako první začli chovat arogantně vůči mě, tak oplácím stejnou mincí.
Reagovat
EllNino
jaký VY, co škatulkuješ, co si to dovoluješ vubec !?
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, ty konkrétně ne.
Reagovat
Fandina
Víš, že tě mám rada. Kašli na to, ty máš svůj názor, druzí mají jiný, zbytečně se o tom rozpisuješ a vypadáš jako že se vnucuješ.
Reagovat
Lunej..
Ty jsi masochista :D
Reagovat
blixa
Když on jim, kromě tebe nerozumí nikdo. Kde asi bude problém ? :D Stěžuješ si, že neargumentuju, ale jen si z tebe dělám prdel. No to je pravda. Jsou kraviny, vůči kterejm ještě má smysl argumetovat. To je dosti často v případě třeba Fricka. Ale jsou takové kraviny, že to smysl postrádá. Když ti někdo bude tvrdit, že slunce obíhá okolo země, budeš věcně argumentovat, nebo ho označíš za blba a budeš si z něj dělat srandu ? Já to druhé. Prostě když je to přes míru, odmítám se tím seriozně zabývat. A to je většinou tvůj případ. Takže pardon, ale lepší už asi nebudu ;-) :D
Reagovat
EllNino
jono ....:D :D
Reagovat
a.magerova
Nemáš...
Reagovat
smazaný uživatel
No evidentně víc než většina zdejšího davu, když ten dav má potřebu vypudit každého, kdo s ním nesouhlasí, kdo nehlásá tu jedinou a správnou pravdu.
Reagovat
EllNino
jenže tady vůbec nejde o pravdu, ale o to, jak tady ze sebe děláš chytrýho, přitom si tímto absolutně nepolíben
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby, tady jde jenom o to, že jsem si dovolil mít vlastní názor a že jsem jim hned netleskal.
Reagovat
EllNino
o to vubec nejde
Reagovat
smazaný uživatel
O to jde především. Jinak by se to tady neřešilo už dva dny.
Reagovat
darek.vrana
Hele, to je asi jako když někdo umře, tak je lepší aspoň chvíli držet hubu když už si myslíš, že to byl blb. Prostě tvoje reakce byla nevhodná. Tečka. Tím ostatním okecáváním to jen rozmazáváš a děláš ze sebe ještě většího troubu.
Reagovat
blixa
Podívej, to máš tak. Napíšeš kravinu, prezentuješ ji jako mistr světa co sežral všechnu moudrost a když ti v tom ostatní vymáchají hubu, protože seš jouda co vůbec neví, o čem vlastně mele, tak se zaštítíš právem na menšinový názor :D Typický internetový blb dnešní doby ;-) Dělej se sebou něco, dyk je to hrozný :D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš tak - někdo napíše názor, s kterým nesouhlasíš, a ty se ani nesnažíš věcně argumentovat a šmahem to označíš za kravinu. Typický internetový blb dnešní doby, dělej se sebou něco, dyk je to hrozný.
Reagovat
darek.vrana
Jenže ty tu ironicky urážíš všechny a hlavně ty dva, kterých se to týká. Fakt trapas, že jako Petřin "největší fanoušek" nedokážeš napsat něco pozitivního. Prostě zhrzenost no.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy a čím jsem je tady urazil? Na odpověď čekám už druhý den a ještě jste se na ni nezmohli.
Reagovat
A.R.R.
Kdybych tě neznal odsud a nevěděl, že co se týče Petry, tak se necháš snadno strhnout, tak by na mě ten příspěvek působil dojmem, že jí považuješ za hloupou nanynku, která je štěstím bez sebe, že jí konečně nějaký bibmbas požádal o ruku....Řekl bych, že po době co spolu chodí, tak už ta bláznivá zamilovanost je pryč, ono je to hodně relativní, ale ta působí většinou v řádu týdnů, pak to prvotní okouzlení přechází a začínáš partnera vidět realističtěji. A on se ten vztah stejně prověří až když spolu lidi začnou bydlet, ale ta hlavní prověrka přijde, když se narodí dítě, pak se teprve pozná zda-li je to partnerství kvalitní. Tohle se musí zažít, to se nedá načíst, pochopit, odkoukat.....
Reagovat
smazaný uživatel
Petru za hloupou nanynku rozhodně nepovažuju, nakonec si myslím, že ten odklad svatby na neurčito byl spíš její než jeho nápad, on vypadá, že by se klidně ženil hned. Vzhledem k tomu, jak specifický jejich vztah je, kolik času spolu skutečně strávili a jak odpovídají v tom rozhovoru si troufám tvrdit, že u nich ta zamilovanost ještě zdaleka nepominula.
Reagovat
A.R.R.
Těžko říct jak to s jejich zamilovaností je, ta se nedá zvážit,ani změřit, ale určitě to není zamilovanost typu nevidím neslyším, na to už jsou oba dost staří a nějaký čas spolu strávili. A dle rozhovoru se to posoudit nedá, přeci Peťa neřekne, jo štve mě, páč mi věší trencle na kliku :-D Moje přítelkyně žije stovky kilometrů daleko, vídáme se nepravidelně, takže také vztah na dálku, jasně, že se na sebe třeba víc těšíme než lidé, kteří spolu žijí nebo se vídají každý druhý den, pokud o ní s někým mluvím, tak o ní mluvím pěkně, ale ne proto, že jsem bláznivě zamilovaný, ale protože si jí vážím. Takže ten rozhovor bych bral v tomto duchu....
Reagovat
Lunej..
Tak zamilovaným lidem to lze jen přát a ne to kritizovat, když s nimi nežijeme a vlastně nám do toho nic není. Jenže když nejsme sami spokojení, dost často prskáme kolem sebe a na netu je to naprosto ideální možnost :)
Reagovat
A.R.R.
hlavně nám do toho skutečně nic není :-) Já se tu hlavně snažím Jirkovi vysvětlit, že je jiná zamilovanost po prvním rande, kdy s člověk skutečně cvičí emoce a je jiná zamilovanost po roce a půl vztahu, byť na dálku :-) Mě je jedno, jestli si Petra vezme Radka nebo někoho jiného a kdy, ale jako každému člověku bych jí přál, aby jí to vyšlo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť nerozporuju, že zamilovanost je nejintezivnější na začátku. To ale přeci neznamená, že s člověkem nemůže silně mávat i po roce a půl. Nota bene, když ten jedenapůlroční vztah trval čistého času tak půlku. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím. Některý ty odpovědi, zejména od něj, nevypadají jako odpovědi od člověka, co je sice zamilovanej, ale stojí oběma nohama na zemi, ale spíš jako odpovědi od člověka, co se ze samé zamilovanosti vznáší na obláčku, všechno je krásný a nic jako problém neexistuje. Možná mám moc bujnou fantazii, ale nějak si nemyslím, že za dva tři roky mu bude připadat pořád tak úžasný, že je Petra furt někde pryč, například..
Reagovat
A.R.R.
Hele, já bych to nechal koňovi, ten má větší hlavu :-) Buď spolu jednou budou nebo nebudou...jestli se mají rozejít jako snoubenci nebo se za pár let rozvést jako manželé, na tom tolik nesejde, rozchod bolí ať je s papírem nebo ne...každý se v životě spálí a ne vždy to musí být věc, kterou udělal bez rozmyslu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To zní rozumně :-)
Reagovat
Lunej..
Tak co má taky novinářům odpovídat? Podle toho vůbec nemůžeš soudit a i kdyby se vznášel na mléčné dráze, proč mu to nepřát? On taky nesedí doma na zadku, navíc nevíš, co bude dělat Petra za rok, za dva atd. Myslím, že řešíš neřešitelné. Máš být rád, že je Petra šťastná, ať už to skončí jakkoliv. A tobě přeju, ať ten pocit zažiješ taky a co nejčastěji. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad odpovídal podle sebe, ne? A já mu to přeju, jim oběma, je to beze sporu krásný pocit, ale jenom doufám, že ten pád z Mléčné dráhy zpátky na Zem nebude moc tvrdej, to je celé. :-)
Reagovat
FulnekUltras
http://www.dejepis21.cz/hornici
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/255281/bizarni-video-husbauer-a-vacha-jako-kluci-slibili-spartu-a-slavii-nezradime.html
Reagovat
FulnekUltras
takže u mě za jedna - ač né moc silné... ;)

Hlavně během GSs 2016 bych pak prosil o jistou zdrženlivost, neboť zatím se to příliš neosvědčilo... ;)
Reagovat
Frick
Že už se budete na mé známky těšit :o)
Reagovat
Frick
Nejdříve ta špatná....

Už v příští sezóně nebudu dávat palce nahoru a dolů....

...a teď ta dobrá...

Bude holkám dávat známky jako ve škole. 1*, 1, 1-, 2, 2-, 3, 3-, 4, 4-, 5

1* by třeba dostala Petra v Madridu.... 5 naopak Kája na US Open...

Klidně by ale hráčka, co dosáhla menšího úspěchu, mohla dostat lepší známku než tak, co dosáhla úspěchu většího...

Třeba Káje bych dal za Prahu 2, ale Lucce Hr. 1 nebo 1-...
Reagovat
blixa
Ono se dá něco víc než vyhrát ? :D Že tě sere IQ, že tě dneska "smáznul", tak ho zkoušíš překonat ;-) :D
Reagovat
Frick
Nedá. Ale dá se to třeba vyhrát více suveréně.
Reagovat
Frick
Pokud bych takto hodnotil GS u naší TOP 3...

Petra: 3-, 3, 3-, 2
Lucka 4, 1, 3, -
Kája: 2-, 4, 3-, 5
Reagovat
Frick
Proč bych nedal Lucce 1*? Protože zkrátka nevyhrála. A co bych dal, kdyby vyhrála? To bych jí dal stejnou 1*?
Reagovat
Frick
https://youtu.be/zZJYrnfcg7o?t=2m31s
Reagovat
smazaný uživatel
No zbohom.
Reagovat
Frick
S Radkem.

Jágra si nebere....
Reagovat
Frick
Bylo by super, kdyby jí ta případná svatba přinutila k návratu do Česka.
Reagovat
marekv
Jako, že už by hrála jen v ČR ? Tak to asi u špičkové tenistky nepůjde :-)
Reagovat
Frick
K formálnímu bydlišti v ČR.
Reagovat
marekv
To se ale hodně liší od slova "návrat".
Reagovat
Frick
Proč? Podle webu WTA se oficiálně zdržuje v Monaku.
Reagovat
blixa
Ne. Podle WTA tam má sídlo. Má ? Má ! Jinak se oficiálně drtivou většinu roku zdržuje na okruhu WTA ;-)
Reagovat
Frick
Ano samozřejmě pokud není na okruhu nebo na dovolené.
Reagovat
marekv
Tam má sídlo své živnosti, ale zdržuje se tam tak maximálně na dovolený, a to ještě kdoví jestli :-) Takže vracet se odněkud kde nejsem je už spíš pro Copperfielda :-)
Já když budu mít sídlo své živnosti v Ugandě (např. kvůli daním), tak to ještě neznamená, že tam žiju :-)
Reagovat
Frick
Nepleteš si právnický a fyzický osoby?
Reagovat
Frick
A jak je ta živnost v tom Monaku prováděna? Jak?
Reagovat
marekv
Pravnicka osoba by byla firma, zivnost je u fyzicke osoby, napriklad zivnost na opravu bot.
Samotna zivnost je provadena po svete na turnajich, k tomu ale neni zapotrebi mit v kazde zemi zivnostensky list, vyberu si pouze jednu zemi, kde si zivnost zaregistruji, predpokladam, ze Monako si vybrala z danovych duvodu...
Reagovat
smazaný uživatel
Má Monaco hokejový klub (třeba ve francouzské lize)? To by hodně věcí ohledně bydlení vyřešilo.
Reagovat
Frick
Nejblíže je Gap, asi 300 km :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že máš přehled :)
Reagovat
Frick
Co myslíte, neměli s tim zasnoubenim počkat? Co když ta zamilovanost vyprchá? A co je s Iqem, že se k tomu ještě nevyjádřil?
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou nebo dvakrát se vyjádřil, asi jsi to přehlédl. Mě teď zajímá jiná věc - kde bude svatba. Jestli jim to Černošek uspořádá u sebe, v nějaké nedůstojné nemovitosti, nebo si někde pronajme něco lepšího od někoho z podnikatelských konkurentů.
Reagovat
blixa
Není nad pěknou svatbu na Štvanickém centru ! Těch hostů, co by se vešlo ;-)
Reagovat
Frick
Jdi.... víš kam...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasan - oddá je Kaderka, Černošek půjde za svědka a Klaus se Šavrdou za družičky, aby jim to nebylo líto, když je to u nich. :-))
Reagovat
Frick
Tak proto je tam ten hard. Od antuky by si Petra zamazala šaty.

Ten Ivoš je zkrátka visionář...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsi na to káp! :-))
Reagovat
blixa
No vidíš. Konečně jsme tu věčnou otázku rozlouskli ! ;-)
Reagovat
Frick
Jsem ten moudřejší, takže odhlédnu od provokací a odpovím zcela seriózně.

Tipnul bych si, že to bude po Wimbledonu 2017 a někde na zámku v ČR. Nabízí se Kroměříž, která je od Prostějova jen asi 30 km...

https://cs.wikipedia.org/wiki/Tarra_White

Překvapilo by mne, kdyby to byla nějaká tajňačka v Monaku á-la Berdych...
Reagovat
Frick
http://www.zamek-kromeriz.cz/zamek/pronajem-prostor-svatby/
Reagovat
Frick
Tam toho odkazu si nevšímejte.

Ale přiznám se - chodil jsem s ní na základku.
Reagovat
Frick
Prostě něco jako Míša K.
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/242381/svatba-krasne-michaelly-krajicek-sletly-se-ceske-tenisove-vily.html
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že se dá těžko seriózně odpovědět na něco, o čem ani není jasné, jestli to vůbec proběhne.
Reagovat
marekv
Me by ta tajnacka zas tak neprekvapila, vezmu-li Petrinu introvertnost, tak si myslim, ze o nejaky cirkus, natoz medialni, nebude mit zas tak moc zajem...
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že tam bude chtít mít rodinu, takže pokud na to nakonec dojde, tak nejspíš někde v Česku, a to se s tajnačkou moc neslučuje. Na druhou stranu bych se zas tak moc nedivil tomu, kdybychom se příští rok v nějaké meziturnajové přestávce jaksi mimochodem dozvěděli, že se vzali.
Reagovat
VlS
k nevíře
http://www.super.cz/399103-oplacana-vitezka-wimbledonu-z-roku-2013-poradne-zhubla-je-z-ni-zase-kost.html
Reagovat
smazaný uživatel
k nevíře je to, že to přehnala a už nevypadá jako kost právě :(
Reagovat
VlS
A tak to je věc vkusu, mě se takhle líbí
Reagovat
smazaný uživatel
asi jo ;) určitě jí to sluší víc, než když byla jak těžkopádná matrona :))) ale viděla jsem ji na fotkách strašně vyzáblou a moc vysportovanou, ve tváří vypadá starší, není to pěkný už pro mě :(
Reagovat
Frick
Nemůže mít i nějakou poruchu příjmu potravy? Zhubla skutečně až děsivě...
Reagovat
smazaný uživatel
ano, je to až děsivé, myslím si, že si to neuvědomuje, kam až zašla, to je ta přehnaná snaha a nesoudnost, kde je nějaká hranice
Reagovat
smazaný uživatel
Ale docela jí to sluší, to se musí nechat. Ale přehánět to nemusí.
Reagovat
smazaný uživatel
pochvalu si zaslouží za to, co se sebou udělala, z vlastní zkušenosti vím, jak moc to potěší a jak člověka hned okolí vnímá jinak, lépe :)) ale co je moc, to je moc, u ní je to už hraniční
Reagovat
smazaný uživatel
1. Aussie bad boys, Kyrgios edition.

2. Eugenie Bouchard's fall and lawsuit.

3. Blake's mistaken tackle and arrest.

4. Serena's body image debate.

5. Federer fan running on court.

6. Nadal's umpire ouster.

7. Davis Cup captain selection, Spanish edition.

8. Davis Cup captain selection, French edition.

9. Aussie bad boys, Tomic edition.

10. Eugenie Bouchard's twirl.

http://espn.go.com/tennis/story/_/id/14368274/2015-court-controversies-year-nick-kyrgios-makes-personal

Mozna pro nekoho...bez asi velkeho prekvapeni je vitezem Nick;)

Ikdyz ja bych na prvni plac dal asi bezpecnost hracu... cili tu petku s Fedexem. Fans maji celkem volne pole pusobnosti, no a vzhledem k tomu, co si obcas clovek na forech precte...Selesova je asi pro nektere organizatory slaby strasak, a nebo uz asi zapadlo do hluboke nepameti.

V top 10 se take s prehledem umistil Rafa...za Rio Open... to asi take moc neprekvapi;) Jenze machr se tam vmestnal jeste jednou i se svym strycem ...za kontroverzni komentare k zmenam kap. Spanelskeho Davis C. Tymu, zena chlapcum tak nejak nevonela...gloska Nadala, ze zena, ktera je kap. tymu chlapu, je neco jako by on vedl celou nemocnici...stacila opet na top10;)

Jinak treba pro mne je prekvapeni ta osmicka. Francouzi...no nevim, az tak to kontroverzni nebylo...myslim, zeby se daly najit lepsi speky v tomto roce;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen dodam...
Kazdy komentar k umisteni je doplnen videem;)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi bych dal na 1. místo Blaka. Zatčení v podstatě za to, že je černý, je v 21. století (a zvlášť v té atmosféře, která teď kolem policie v USA panuje) hodně přes čáru. Hysterie kolem toho Gyrosova "prohřešku" mi přijde přehnaná.
Reagovat
marekv
Tady je zas nablito :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Místo montování se do cizího štěstí, což je opravdu věcí soukromou, doporučuju pro pobavení jinou zábavu ;)

http://poulicni-lampa.blog.cz/0612/karel-plihal-basnicky
Reagovat
blixa
No jo, Karel, to je krásný ;-)

Nalákal jsem slečnu Petru
na sedmnáct centimetrů.
Nyní velí Petra slézt
a jít hledat zbylých šest.

:D
Reagovat
smazaný uživatel
jo, to jsem přesně chtěla vypíchnout, ale teď jsem to teprv dočetla :D ta Dana II je nejspíš adresovaná uživatelům, kterým nedají spát daně :D

Vždycky, když jsem na Daně,
musím myslet na daně.
Z obratu i příjmu,
tak ho radši vyjmu.
Reagovat
blixa
Frickův žalozpěv ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
v kombinaci s Petrou ;)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/5216600/title/petra-kvitova-has-gotten-engaged
Reagovat
slacker
I tom ze by meli jeste pockat?
Reagovat
smazaný uživatel
Si to přečti voe :-p
Reagovat
gigin
Už nás vidím začátkem ledna:

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/1505614_10153143281028900_4345556134309382223_n.jpg?oh=fd3cc30e211da87c0828f0971709e9e6&oe=571D94B5
Reagovat
EllNino
přesně takhle se vždycky cítím :D
Reagovat
a.magerova
Jéééžiš, co otravuješ tady s tenisem.... tu se teď řeší to, jestli ses měl ženit :-P
Reagovat
gigin
Čtu to tu, nasávám infa zkušených harcovníků ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Tak rozhodne.Tihle igiove vedi ocem mluvi..zkuseni harcovnici.
Reagovat
a.magerova
I si to piš, víš přece, že: "Opakování je matkou moudrosti!!!"
Život je příliš krátký na to, aby sis mohl dovolit chyby ;-)
Reagovat
freeteepek
Máte ten rozhovor někdo naskenovaný? Můžete ho sem dát?
Reagovat
slacker
http://jpeg.cz/images/2015/12/17/46hMb.jpg

Preprodavam jak jsem koupil
Reagovat
freeteepek
Díky. Přečíst se to dá:-)
Reagovat
slacker
skenoval a linkoval to jiny uzivatel TP
Reagovat
smazaný uživatel
Když se blíží ty Vánoce, tak trochu na odlehčení nálady...

https://youtu.be/fKuBzxi548k

...tohle je prostě nejvíc... :DDD
Reagovat
EllNino
LOL :D
Reagovat
Lunej..
Pěkné :D taky podléháš vánoční náladě a vyhlížíš z okna auto s nápisem Coca cola? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec :D na Vánoce se netěším, protože mě čeká psaní ročníkovky/seminárky a učení se, protože hned po prázdninách píšem každý den aspoň jeden test. :/
Reagovat
Lunej..
Já se těším, maminka se o mě postará, nakrmí mě, obdaruje, co si víc přát? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky plánuju "obžerství" a od ledna si budu muset najmout Stobera... :D
Reagovat
slacker
Chces si uhnat mononukleozu?
Reagovat
Lunej..
to je na koho?
Reagovat
slacker
Na toho pod kym je zarazeny prispevek, ja radit prispevky jeste umim :-D
Reagovat
Lunej..
No jo, furt.... .)
Reagovat
VlS
Skrytá dynamika, to je holt ta východní kultura, jen naznačí, ale zbytek si musíš odmakat :-))
Reagovat
FulnekUltras
krásně ševelící říčka... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak Roger už naprosto vypouští antuku.....bude hrát jen na RG :D
Reagovat
a.magerova
Jak jsem pochopila, tak Petřina mamka není proti, takže je celkem jedno, co si myslíme my na TP :-))

I mě překvapilo, že jsou spolu už rok a půl (toto letí).

Prstýnek - takhle podle fotky se mi líbí mnohem víc než jaký dostala Ester.... samozřejmě hodnotím vzhled, né cenu ;-)
Reagovat
FulnekUltras
jj, přes paňmámu vlak nejede... ;)
Reagovat
Lunej..
no vida, tak ses taky dočkala tak hezké chvilky jako jsou zásnuby. :) Jen bys to neměla tak veřejně vytrubovat, protože aby to pak nebyla jedna svatba a jeden pohřeb :D:D
Reagovat
slacker
To bude neco jako Bill a Beatrice Kiddo
Reagovat
smazaný uživatel
Blbý je, že tady moje tvrzení o tom, že oba jsou ve stavu těžké zamilovanosti, mnozí chápou jako nějakou urážku, jenže na tom není nic urážlivého, to je pouhé konstatování skutečnosti. Skutečnosti, která je naprosto evidentní, ale nutně ne špatná. Jde jenom o to, a z toho rozhovoru to celkem vyplývá, že si to prostě oba v tuhle chvíli lakujou dost na růžovo a že realita za pár let, ať už bude jakákoliv, bude daleko tvrdší a nebude pro ně úplně snadné se s tím vyrovnat.

Takových párů, které si svoji budoucnost na začátku společného života lakovaly silně na růžovo a na jejímž konci byl tvrdý pád na hubu, těch už jsem taky pár viděl. A nechci, aby se mezi ně zařadila i Petra.
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, tím si projde snad každý, to je přece normální, že se lidi milují a pak to třeba už tak neklape, to je prostě život. Tak dej Petru do kláštera, ale ani tam nebude v bezpečí :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já to vím, že je to normální. Jenže když jsem to tady nahlas zkonstatoval, někteří se tady na mě vrhli jak vosy na bonbon.
Reagovat
George_Renel
Hlavně se tentuješ do něčeho, po čem ti je úplný pendrek.
Zvlášť když k tomu přičtu tvé životní nezkušenosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé se do ničeho nemontuju, zadruhé o mých životních zkušenostech víš naprostý pendrek.
Reagovat
George_Renel
Zaprvé se montuješ, viz tvá vyjádření včetně FB, za druhé o tvých životních zkušenostech dostatečně hovoří tvé příspěvky.
Zbytečně se ztrapňuješ. Ale je fakt, že to je tvůj problém, tak si s tím žij.
Reagovat
smazaný uživatel
Připouštím, že příspěvek na fb je možná trochu hraniční, ale rozhodně ne vysloveně urážlivý. V ostatních případech jsem jenom konstatoval věci naprosto zjevné, čili jsem se do ničeho nemontoval, na to člověk opravdu nepotřebuje desítky let životních zkušeností, aby to viděl. A pokud ani desítky let životních zkušeností nestačí na to, aby ty zjevné věci viděl, tak to dokazuje leda tak to, že životní zkušenosti nejsou všechno.
Reagovat
George_Renel
Podívej se. Mezi námi je opravdu velký rozdíl. A to nejen ve věku.
Zatímco já svůj život žiji a z velké části jsem jej již prožil, se svými dětmi a vnoučaty v tvém věku, ty žiješ život virtuální.
A o tom to je. Uklidnit tě může to, že v tom nejsi sám.
Tím končím.
Reagovat
smazaný uživatel
To zasluhuje obdiv. Ale netuším, jak to souvisí s naším problémem.
Reagovat
a.magerova
On i ten virtuální život může dát člověku něco moc pěkného, ale jen jako takový doplňkový bonus. Reál je reál, nad ten není !!! :-))
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že virtuálně se dá duševně pohladit i naštvat, ale ten fyzický kontakt, ten je opravdu jiný.
Reagovat
VlS
Magerko, a máš při virtuálním sexu skutečnej orgáč, nebo taky jen virtuální?
Reagovat
a.magerova
No..... teda né že bych tu chtěla odkrývat víc než je nutno..... přesto.... samo, že skutečnej..... ani nepotřebuji znát podobu TOHO NĚKOHO kdo mi píše..... říká se tomu Myšlenkový tendleten.... ;-)

Opakem je reálná situace, kdy je dotyčný tak vybaven, že není ani čas myslet na cokoli jiného :-)))

--------------------------
Vysvětlení pod čarou

Myšlenkový orgasmus - neradno se říká, že ženský orgasmus je především v hlavě. Pokud žena není dostatečně uvolněná a hlavou jí poběží, co má zítra nakoupit na víkend, zřejmě k vyvrcholení nedojde ani během sexu. Některé ženy se totiž silou vlastní myšlenky dokážou přivést k vyvrcholení a to bez jediného doteku. Může k němu dojít také ve snu.
Reagovat
VlS
No, tak zas umřu o trochu chytřejší :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Svata pravda :-)
Reagovat
rod_laver
Co si budeme, nejen příspěvky. Od pohledu lev salónů a člověk, který životními zkušenostmi, intelektem a protřelostí může takové, jako je Petra, pochopitelně oslovit :-)
Reagovat
slacker
Reagovat
VlS
Rode, hlavně se mi líbí, že se tváří jako zasloužilej manžel a stařec s prožitým životem a oplývající životními zkyšenostmi. Prostě expert - jak Pavlásek na tanec.
Reagovat
smazaný uživatel
A mě se zase líbí, jak máš problém pochopit psaný text. Nebo vlastně nelíbí, protože pak z tebe místo rozumných příspěvků lezou takovéhle cancy.
Reagovat
VlS
Klidně ze sebe dělej exota dál, mě to neva
Reagovat
smazaný uživatel
To jde tenhle portál hodně rychle do kopru, když se pouhé konstatování skutečnosti považuje za projev exota.
Reagovat
slacker
jake skutecnosti?
Reagovat
darek.vrana
Skutečnosti:). Fakt bavíš dneska. O tom, kdy je pravá chvíle, rozhodují jen ti, kterých se to týká. Někdo to ví okamžitě, že toto je jeho životní partner. Mám okolo sebe takových lidí nemálo a jsou šťastní. Jako že kecáš do tenisu, i když jsi nedržel v životě raketu a tváříš se při tom jak Nick Bollettieri, to už jsme si zvykli. Ale z jaké pozice ty můžeš někomu radit (a ještě dost hnusným způsobem, kdy je poučuješ jak malé děti), kdy se mají zasnoubit, to mi hlava nebere. Nehledě na to, že jim je 27 a 25, to je věk, kdy je ideální doba ne na zásnuby, ani na svatbu, ale spíš už na plození dětí. A nejhorší je, že se tváříš jako Petry největší fanoušek, a pak jí na FB napíšeš takhle hnusný vzkaz.
Reagovat
slacker
Vzdyt to je stejny fanousek jako ta zenska v Miseri nechce zemrit
Reagovat
darek.vrana
To jsem bohužel neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nikomu neradím, jenom jsem napsal, co je zřejmé. A ten vzkaz na facebooku? Na něm nic hnusného není. Takže co kdybyste si vy všichni strčili ta vaše moralistická kázání do rekta.
Reagovat
slacker
co je zrejme?
Reagovat
smazaný uživatel
Si to tady najdi, nehodlám to psát furt dokolečka.
Reagovat
VlS
Všichni mají moralistická moudra, zatímco ty jediný máš zasvěcený správný pohled - wow.
Tak jedna dospělá ne už úplně mladinká baba řekla po roce a půl randění dospělýmu chlapovi ano a ty seš z toho jedinej na větvi. Ňení na tom nic k řešení, oni dva si banto stačí. mimo tebe jim do toho nikdo nemíní kafrat, jsou dospělí a svéprávní.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to zase kecáš? Za celej den jsem tady nenapsal jedinej příspěvek, kdy bych jim vyloženě radil, co mají nebo nemají dělat.

Že jsem napsal, že ta budoucnost, kterou si dneska pod vlivem hormonů tak růžově lakujou, holt, jak už to tak chodí, zas tolik růžová nebude, to proboha živýho není žádný kafrání, to je jenom konstatování holé skutečnosti. Že vy nemůžete vydejchat, že to tady někdo řekl na plnou hubu, to je váš problém, ne můj.
Reagovat
slacker
To je kafrani a ne hola skutecnost
Reagovat
smazaný uživatel
To je holá skutečnost.
Reagovat
darek.vrana
Líbí se mi tvoje neustálé operování s termíny jako "naprosto zřejmé", "holá skutečnost", "nezpochybnitelný fakt" apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak to s váma holt nejde.
Reagovat
VlS
Za celej den jsi nenapsal nic jinýho, než že jim do toho kafráš, že by měli pičkat, až vyšumí zamilovanost. Teda u tebe bych si účetnictví fakt dělat henechal, protože jak ty zacházíš s průkaznou realitou, to by bylo na kriminál se podepsat pod daňový přiznání :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, napsal jsem, že by závažná životní rozhodnutí měli nechat až na dobu, až budou schopni uvažovat racionálně. To je jenom názor, nikoliv kafrání.

A na tvém místě bych o zacházení s průkaznou realitou pomlčel. Ty máš vůbec problém ji poznat.

Holt se smiřte s tím, že když se někdo zasnoubí, tak aplaudování a mazání medu kolem huby není automatická povinnost.
Reagovat
Lina
Ty víš, kdy je ta správná doba na zasnoubení, svatbu, atd? Tvůj názor je scestný.
Reagovat
smazaný uživatel
Činit zásadní životní rozhodnutí na základě racionální úvahy není scestné, ale klíč ke spokojenému životu.
Reagovat
Lina
To vůbec nemusí být pravda a může to být přesně naopak. Život není nalinkovaný a nemá pravidlo, kdy něco spolu bude fungovat a kdy ne. To je přece sci- fi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem odpovídal fandině, závažná rozhodnutí dělaná čistě na základě emocí obvykle nebývají dobrými rozhodnutími.
Reagovat
blixa
Takže si myslíš, že ten moderní trend napřed mít tři děti, a pak se (možná i) vzít je ten správný ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde tvrdím něco takového?
Reagovat
blixa
Ne, já se ptám na tvůj názor ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak v tom případě - jsem pro tradičnější postup. :-)
Reagovat
darek.vrana
Jo, a proto e tak často říká "poslouchej srdce" apod.
Reagovat
smazaný uživatel
To se sice říká, ale je to pěkná kravina.
Reagovat
blixa
Nooooo .. s tvým přístupem se asi nespálíš, ale o takovej život bych teda nestál ...
Reagovat
darek.vrana
Sice zůstane navždy starým mládencem, ale zato se nerozvede.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych měl skončit jako starý mládenec kvůli tomu, že se nechovám jako pako?
Reagovat
darek.vrana
Prosím tě, už radši mlč. Dokonce i Fandina jde dneska proti tobě, tak by ses mohl zamyslet nad tím, jestli se jako pako nechováš právě ty. Ale nepředpokládám, že bys třeba mohl uznat, že nemáš pravdu, i když jseš se svým názorem jak kůl v plotě.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že to uspěchali, je jenom můj názor, není na tom co uznávat nebo neuznávat. Respektive - nebudu ho odvolávat jenom proto, abych se zalíbil davu.

To, že oba jsou silně zamilovaní, jednají takřka výhradně na základě emocí a lakují si budoucnost růžověji než jaká nakonec bude, to je jenom suché konstatování skutečnosti, nic urážlivého. Ani tady není důvod něco uznávat nebo odvolávat.
Reagovat
darek.vrana
A že to je kravina, to je nezpochybnitelný fakt, viď.
Reagovat
Fandina
Píšeš nesmysly. Rozum a srdce, to je to, co člověka šlechtí. Láska je nad vším. Jsi úplně mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem. Láska je kombinace rozumu a citů. Pokud jsou v tom jenom city, jde o zamilovanost. Nebo nenávist, jsou-li negativní.
Reagovat
Fandina
Argumentuješ nesmyslně. Jsi mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si o tom něco nastuduj. ;-)
Reagovat
darek.vrana
Co by studovala, když je 40 let šťastně vdaná? Zatímco ty jseš na ocet.
Reagovat
smazaný uživatel
A co je tak překvapivého na tom, že je někdo schopen něco umně využívat ve svůj prospěch aniž by přitom tušil, jak to vlastně funguje?
Reagovat
blixa
Jo on to má načtený :D :D To jo, tak to tak asi bude ;-) :D
Reagovat
darek.vrana
On to načetl v tom bravíčku tenkrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Není špatný si čas od času něco přečíst, taky byste to měli zkusit, abyste pak neplácali kraviny. Vzhledem k dnešnímu tématu dne bych vám doporučil zabrousit do psychologie a biochemie. ;-)
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale děláš z lidí blbce, nediv se pak, že z tebe mají legraci.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že to občas neudělám, většinou to ale není potřeba, obvykle si vystačí sami. :-)
Reagovat
Fandina
Vykládat druhým lidem, jak to chodí v lásce nebo manželství je směšné. S tím mají lidi hodně zkušeností a ty to vykládáš, jako bys o tom věděl něco jen ty. Navíc píšeš nesmysly. Vůbec nevíš, jak to chodí. Jinak bys psal jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to není pravda, já tady nikomu nevykládám, jak to chodí v manželství a už vůbec ne v jeho manželství. To bych si fakt nedovolil. A ani si neosobuju patent na pravdu.
Reagovat
Fandina
Na mě jsi dnes tak působil, že ty všechno víš a ostatní nic neví.
Reagovat
smazaný uživatel
Na mě to zas dneska působilo tak, že jsem byl sepsut za to, že jsem je nedostatečně adoroval a dokonce jsem měl tu drzost dovolit si napsat i ne úplně pozitivní názor.
Reagovat
Fandina
Podle mě jsi mimo proto, že nechápeš, že dva dospělí lidé se zasnoubí, protože to tak cítí, chtějí. Normální člověk jim popřeje. Ty to zpochybňuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť to říkám. Nedostatečně je adoruju, tak jsem hned špatnej.
Reagovat
Fandina
Mám na věc jiný názor než ty. Adorace je mi ukradená.
Reagovat
blixa
A myslíš, že jsi nejen přečetl, ale i pochopil ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jo. A ty?
Reagovat
Lina
Ale teorie není praxe. Někdy je praxe lepší. :)
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu. Je každého právo a věc s kým chce žít, koho chce mít rád. Je to každého věc a také každého věc, když jim to nevyjde. Píšeš o tom, jako by vstupovat do vztahu, zasnoubení, manželství bylo něco co se dá naplánovat, vymyslet. Ale není to tak. To, jak to dvěma lidem bude klapat se nikdy předem nedá určit. To se ví až poté. Předem nikdy.
Reagovat
Roger_Federer
+1
tak tohle je prvni vec co ma hlavu a patu, co si dneska napsala.
Predpokladam ze sis brala prasky a najednou se ti ulevilo.
Reagovat
Fandina
Mám dojem, že ty sis prášky nevzal, protože jako obvykle jsi trapný a ubohý.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím jedno - pokud člověk činí zásadní životní rozhodnutí výhradně na základě emocí, zpravidla to dopadá blbě.
Reagovat
smazaný uživatel
I kdyby, tak je to jejich rozhodnutí, jsou dospělí, svéprávní, mají za sebou několik vztahů (takže i zkušenosti). Klape jim to rok a půl, tak věří, že jim to bude klapat i dál. Třeba po skončení sportovní kariéry zjistí, že jim to tolik nevyhovuje, když jsou pořád spolu. Tak se rozejdou/rozvedou (a pak můžeš Petře zkusit nabídnout útěchu :) ). A třeba ne a vyjde jim to jako Fandině a jejímu šťastnému manželovi.

Ale stejně se to zveličuje. Ještě minimálně rok bude jejich svatbu řešit bulvár daleko víc než oni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, s tím se dá souhlasit. Akorát s těma zkušenostma bych moc nežongloval - sice je mají, ale na jejich rozhodování se to evidentně vůbec neprojevilo.
Reagovat
Fandina
Jsi mimo. Je každého věcí, pro co a kdy se rozhodne. Píšeš nemysly.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem a nepíšu.
Reagovat
Fandina
Píšeš o lásce jako o něčem, s čím se dá kalkulovat, ale tak to není. Je to cit, součást člověka a ve vztahu dvou lidí je hodně důležitá, má i sexuální význam, podtext. Ty o tom píšeš, jako by se jednalo o housce na krámě. Jsi úplně mimo. Nebo jsi to nikdy nezažil. Protože bys musel mluvit jinak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to přeci není pravda, nikde netvrdím, že s láskou se dá kalkulovat, to vůbec ne. Ale tvrdím, že aby láska byla láskou, musí být rozum a cit v rovnováze. Bez rozumu není láska. A bez citu taky ne.
Reagovat
Fandina
Až se jednou zamiluješ, tak třeba pochopíš, že někdy rozum stojí, jak je to silné, citově, sexuálně.
Ale o tom tu není řeč, tady se píše o tom, že se Petra zasnoubila a ty tu vykládáš, jaká je to chyba. Pochop, že jsi směšný, když tohle napíšeš o dvou lidech, jako jsou oni. Oni jsou důvěryhodní a je to jejich věc. Ty vypadáš se svým popisování jako pako. Neuraž se.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom, že si myslím, že kdyby s těmi zásnubami ještě chvíli počkali, nic by tím nezkazili, spíš naopak, není nic směšného. A souvislost s tím, jestli jsem byl někdy zamilovanej (byl - a fakt nemluvím o Petře, abychom si ušetřili zbytečné narážky) je veškerá žádná.
Reagovat
darek.vrana
A byl taky někdo do tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Byl. Spokojen?
Reagovat
Fandina
A proč by na něco měli čekat? Chtěli se zasnoubit, tak to uděli. Je to jejich věc a já jim to přeji. V tom jsi mimo. To, že tohle nechápeš. Jinak co se týká tvojí zamilovanosti, tak to neposuzuji. Je to tvoje věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože si myslím, že jsou spolu příliš krátce na takováto rozhodnutí (jeden a půl roku v jejich případě fakt není moc). Ale je to jenom můj názor, nikomu ho nevnucuju.
Reagovat
Fandina
Tak si to nemysli. Jsou lidi, kteří se zasnubují po dlouhé době a nevyjde to a jiní, kteří se zasnubují po krátké známosti a jsou spolu hodně let. Tohle určitě víš moc dobře. Délka známosti nemá a ani nemůže mít na nic vliv. Když se někdo cítí na zásnuby nebo svatbu, tak to udělá. Je to každého věc a zpochybňovat to je směšné. Dneska jsi mimo. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si to budu myslet dál. A celkem jsem si i jistej, že nejsem jedinej, kdo si, když se tuhle novinku dozvěděl, poklepal na čelo. Což ale pochopitelně neznamená, že si nepřeju, aby byli šťastni.
Reagovat
Fandina
Já neznám lidi, kteří si klepou na čelo, když se dozví o zásnubách jiných. Podle mě to není normální reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je to reakce jako každá jiná.
Reagovat
Fandina
Podle mě ne. Je každého věcí kdy a s kým se zasnubuje.
Reagovat
Lina
Ale jsi a píšeš. Škatulkuješ něco, co se škatulkovat nedá. Zpochyňuješ vlastně příčetnost zamilovaných lidí, kteří se rozhodnou pro sňatek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoho neškatulkuju. A ani nemám dojem, že bych zpochybňoval něčí příčetnost. Jenom píšu, že pokud je člověk opravdu silně zamilován, nechová se racionálně. Což není nějaký můj dojem, ale vědecky ověřený fakt.
Reagovat
Lina
Když zastáváš názor, že lidi nemají dělat rozhodnutí o zásnubách nebo svatbě v období zamilovanosti, tak to máš srovnáno do škatulky nebo může někdo vybočit a zasnoubit se i v období velké zamilovanosti? Kdybych šla do extrému, tak lepší zásnuby v neracionálním stavu než domluvené v dětství.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom, že zastávám názor, že velká rozhodnutí by se neměla rozhodovat pouze v návalu emocí, nic špatného nevidím a ani to nepovažuju za nějaké škatulkování.
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, v návalu emocí bylo uděláno už mnoho rozhodnutí. Ve vztahu dvou lidí jsou dokonce emoce žádoucí. Nemáš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
V návalu emocí byla učiněna spousta rozhodnutí. Většina z nich ovšem dopadla blbě. Ve vztahu jsou emoce samozřejmě žádoucí. Ale stejně tak je žádoucí i zdravý rozum. Obě složky jsou pro dlouhodobý fungující spokojený vztah naprosto nezbytné.
Reagovat
Fandina
Děláš, jako by Petra neměla rozum. To je tvůj problém. Zásnuby nejsou konec světa. Ty je z toho děláš.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Lina
Nějak mně pořád nedochází, proč Ti tak vadí, že dva zamilovaní lidi se chtějí vzít? Já jsem si vždy myslela, že by to tak mělo být, ale vidím, že celou dobu žiji v nevědomosti. Ještě mě napadá, že by měli raději počkat, až po sobě začnou házet talíře, to potom bude ta pravá romantika. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A proč myslíš, že by mi to mělo vadit? Nic takového jsem tady netvrdil.
Reagovat
Lina
Čtu tady právě o tom, kdy píšeš, jak je špatně, že se Petra zasnoubila moc brzy, když je ještě ve fázi zamilovanosti. Nebo se tento Tvůj názor vztahuje jen na Petru?
Reagovat
smazaný uživatel
Vztahuje se to na oba. A že si myslím, že to uspěchali ještě neznamená, že mi to vadí. Nakonec oni sami si asi nejsou úplně jisti, když se sice zasnoubili, ale svatbu odložili na neurčito s tím, že nejdřív napřesrok. Což je poměrně dlouhý odklad.
Reagovat
smazaný uživatel
Pavlásek se už za 3 dny stane vítězem "uznávané" taneční soutěže - takže bych ho za experta na tanec klidně považoval :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš :D
Reagovat
slacker
Neni dulezite umet ale snazit se :-D
Reagovat
FulnekUltras
Kdyby SD vysílala Nova nebo Prima, Lukin už je nejspíš dávno venku... ;)))
Reagovat
slacker
Jako urazku tu chapeme tve vyctene rozumy o zamilovanosti a spolecnem zivote. neco jako kazani pana farare o manzelskem sexu
Reagovat
EllNino
přesně tak mi to připadá :D
Reagovat
Lunej..
Tak se nediv, máš tady pověst největšího Petřina zaslepeného fanouška, tak je jasné, že tvé reakce se budou brát z tohoto hlediska :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nedivím. Nakonec to leccos vypovídá o těch, co na mě podle tohoto přístupu reagují, ne o mě.
Reagovat
smazaný uživatel
Od někoho, koho odkopla i vlastní pravačka, to fakt sedí. :-p
Reagovat
EllNino
uf tak to bylo slabý :D
Reagovat
Lunej..
Nakonec je to skvělý, že Petra tu oznamuje svůj šťastný okamžik a pod článkem se to hemží roztomilými komenty vzájemně na sebe reagujících nicků. :D
Reagovat
a.magerova
Hele, co když sem Petra chodí na čumendu.... fakt chceš, aby tu četla toto od tebe?!

Je logické, že každý pár si na začátku svůj společný život představuje ideálně.... fakt mi to připadá, že máš sice něco načteno či odkoukáno, ale nic prožito.... přece i překonaná manželská krize je nádherný stav mysli i srdce... prostě jsou životní situace, které se bez prožitku pochopit nedají.... přej jim štěstí a nepřivolávej negativní události !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta nechodí ani pod vlastní facebook, natož sem. Navíc jsem tady opravdu nic špatného nenapsal.

Nepopírám důležitost vlastního prožitku (a po tom, co mám prožito, tady nikomu opravdu nic není), ale nepodceňuj perspektivu z pozice nezaujatého pozorovatele, dokáže odhalit spoustu zajímavých věcí.
Reagovat
slacker
Ja sem napriklad nezavisle spozoroval ze kazda krychle ma 12 hran a 6 sten.
Pri trhani noh blecham jsme zpozoroval ze pri utrhnuti posledni nohy blecha ohluchne.
Nezavisle jsem take zpozoroval ze vychod ja vzdy na opacne strane co zapad.
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem nezávisle zpozoroval, že jsi pitomec.
Reagovat
slacker
To pozorovani u blech budu muset prezkoumat u tebe.
Reagovat
a.magerova
Leda by ti šlo o to, že pokud jim to náhodou nevyjde, tak tady budeš moci napsat: "Já jsem to říkal."

Nic víc z toho ten nezaujatý pozorovatel nevytříská (moje známá si brala podivína, všichni jí ho vymlouvali, ale ona neslyšela, po letech, když se rozváděla, tak se všech ptala, proč jí nevarovali, vůbec si nepamatovala ty varovné rozhovory)..... zamilovaní neslyší nevidí a to je na tom právě TO PĚKNÝ i když riskantní, ale zase aspoň maj šanci všichni ;-)
Reagovat
slacker
cim byl podivny?
Reagovat
a.magerova
Myslel si, že je nejchytřejší na světě, všechny jen poučoval, neuznával ničí pravdu jen svoji, dost pil, vysmíval se mladým, že nic neumí, on toho neuměl o moc víc než oni, kdekomu sprostě nadával i malým dětem.... no prostě magor !!!

Teď ani alimenty neplatí a pije ještě víc :-/
Reagovat
slacker
takze jedine proti starym nic nemel. to by Fandina mela o neho ocko :-D
Reagovat
smazaný uživatel
U Štěpánka jsem to odhadl celkem přesně.

Účelem pozorování je především poučit se z chyb a úspěchů ostatních,neboť život lidský je příliš krátký na to, aby člověk zvládl všechny chyby spáchat sám. Nakonec pozorování je nejefektivnější způsob učení se, co svět světem stojí.
Reagovat
a.magerova
Některé zkušenosti jsou nepřenosné !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Některé ano, většina se dá odpozorovat.
Reagovat
blixa
Prakticky všechny zkušenosti jsou nepřenosné ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to tak opravdu bylo, tak jsme patrně dodneška na stromech. ;-)
Reagovat
blixa
Proč myslíš ? Předáváme informace, dovednosti, ale zkušenosti, to neumíme. Kdybychom to uměli, tak se historie neustále neopakuje ve spirále.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že neumíme? Nakonec co jiného je informace nebo dovednost než druh zkušenosti?
Reagovat
slacker
neplet si znalosti se zkusenostmi
Reagovat
Fandina
Lidské city a vztahy jsou nevyzpytatelné. Na to není žádná rada, žádné měřítko. To nelze odhadovat, to nelze předvídat. Hrát si na chytrého.

Lásku lze člověku akorád přád. Ne před ní varovat.
Reagovat
darek.vrana
Fandino, jsem rád, že ses jednou taky vyjádřila proti iqemu. Ale "akorád přád", to je trochu moc;-).
Reagovat
bIbec
tak, tak. Lidi by měli přemýšlet o těchto věcech. Je třeba být opatrný. Tak opatrný, že si raději vůbec s nikým nezačínat, protože to stejnak nemá cenu.. respektive nemůžem vědět, jestli to tu cenu má. Jestli to vyjde. Totiž ta pravděpodobnost, že to nevyjde, je příliš vysoká. Neriskovat. Do ničeho se nepouštět. Máme jistotu, že se nic nepokoní, že nebudem zklamaní.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty asi nechápeš, jaký je rozdíl mezi "něco si začít" a zásnubami případně upgradovanými na svatbu. Jinak si ten tvůj příspěvek vysvětlit neumím.
Reagovat
slacker
a uz jsi si neco zacal?
Reagovat
PetaM
No tak se rozvedou, co je na tom? Nebudou první, ani poslední.
Reagovat
EllNino
asi tak, nic nám do toho není
Reagovat
Lunej..
O co jde, ještě se ani nevzali a už se rozvedou.. :D:D TP je prostě boží :D
Reagovat
slacker
Jde o to ze Iqe mel pro Petru pripravenou psi knizku a ted ji muze vyhodit
Reagovat
smazaný uživatel
Houby psí, kočičí. :-p
Reagovat
Lunej..
Snad vkladní knížku ne? Ale ty se dneska už nenosí :)
Reagovat
slacker
Tak hlavne ze uz ji nezalozil spolecne sporeni u lisky
Reagovat
smazaný uživatel
Já jednu ještě někde mám. Ale tou bych na ní asi moc velkej dojem neudělal. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nově otevřena manželská poradna na TP :D
Reagovat
Lunej..
Psychiatři si už dělají poznámky a seznam adeptů na léčení :D
Reagovat
smazaný uživatel
Toho papírování kolem toho.. :-p
Reagovat
Fandina
OT ... extraliga dnes už začala úvodními zápasy a Petra Kvitová bude i letos hrát za Prostějov.

http://www.vecernikpv.cz/rozhovory/12477-budeme-opet-uspesni-mini-petra-kvitova-ceska-zenska-jednicka-bude-opet-v-sestave
Reagovat
Roger_Federer
Prijde to jenom me, nebo ze sebe dneska ige fakt dela uplneho vola??
Reagovat
slacker
jenom tobe, me prijde ze ho dela ze sebe i jindy
Reagovat
Frick
Pořád je šance, že někdy budou chít zkusit trojku.
Reagovat
majkl005
ty jsi hrozně perverzní id*ot :-/
Reagovat
misa
Už jsi tím pornem úplně zblblý :)
Reagovat
smazaný uživatel
A co já s tím?
Reagovat
slacker
neboj, budes uprostred
Reagovat
Paseka
Neboj. Přetáhnou Tě oba dva !!
Reagovat
Roger_Federer
Jirkovi nejde o sex, on ji miluje.
Tak jako ty Cetnoska;)
Reagovat
Mayo
Kto je to p. Meidl?
Reagovat
Fandina
Snoubenec Petry Kvitové?
Reagovat
Frick
Iqeho úhlavní sok...
Reagovat
Frick
Tak nemyslim, že by to v roce 2017 někdy v zimě. Tipoval bych to na prázdniny 2017 - to spolu budou bezmála tři roky.

To je málo?!
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně to je za rok a půl a co do tý doby bude nebo nebude je ve hvězdách. Ale myslím si, že pokud příští rok nepodlehnou tíze okamžiku a nevezmou se někde na dovče na tajňačku, tak ta svatba nakonec nějak vyšumí do ztracena. Podle rozhovoru bych soudil, že ten mladej má momentálně ze samé zamilovanosti zatemnělý mozek (což není výtka, spíš konstatování) a vypadá, že by se klidně ženil hned zejtra. Ona se teda taky vznáší na obláčku, ale přeci jenom k zemi o něco blíž. To je stav vysoce nádherný, leč dost pomíjivý.
Reagovat
EllNino
jak to víš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Že je zamilovanost pomíjivá? Tak si o tom něco přečti..
Reagovat
EllNino
nepotřebuju, zažil jsem to, mě spíš zajímá, jak to víš ty
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tě to šokuje, ale já nežiju někde v Himálaji v jeskyni jako poustevník, ale normálně v civilizaci mezi lidma. A to je přímo bezedná studna informací.
Reagovat
misa
Pamatuju si, jak Černošek nedávno říkal, že Petra asi poprvé v životě svého přítele doopravdy miluje. Proto souhlasila ... buď rád, že to není Štěpánek!
Reagovat
smazaný uživatel
To já si pamatuju taky. Což jenom potvrzuje to, že jsou oba dost silně zamilovaní. Že to není Štěpánek je fajn, ale ani tak to na žádnou velkou oslavu není. :-p
Reagovat
blixa
A koho bys Petře vybral,aby to byla sláva ? Teda kromě sebe, pochopitelně ;-)
Reagovat
gigin
Stosurovú.
Reagovat
misa
Chtěl bych vidět, za jak dlouhou dobu bys požádal Petru o ruku ty :) Proč by to nemělo být na žádnou oslavu? Musíš se smířit s tím, že s ní nikdy nebudeš.

A když ti její zásnuby vadí, můžeš přejít k jiné tenistce :)
Reagovat
Frick
Misa s tim má zkušenosti.
Reagovat
misa
Mně ale na Petře nic nevadilo a nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by s ní nikdy nemohl být? Leonard taky sbalil Penny.
Reagovat
a.magerova
Jj člověk nemá mít malých cílů ;-)
Reagovat
slacker
pohadkova postava sbalila jinou pohadkovou postavu presne jak si pral ve sve fantasii scenarista.
Reagovat
a.magerova
Sheldon je pohádková postava, ti ostatní jsou skuteční, neber mi iluzi !!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No ale on jí sbalil i ve skutečnosti, k tomu scénář neměli :)
Reagovat
slacker
Znas film Manon Od pramene? Jak prostacek Ugoline nemohl mit zadnou sanci u krasne Manon. Ale herec ktery ho pak s hereckou ktera hrala Manon dlouha leta zil.
Reagovat
smazaný uživatel
Znám, ale neviděl jsem :)
Reagovat
smazaný uživatel
V tomhle vesmíru asi nikdy :-)))

Vyvádění skopičin ve stavu ne nepodobném drogovému rauši mi moc oslavy hodné nepřipadá, byť připouštím, že tahle skopičina je celkem neškodná. :-)
Reagovat
EllNino
fetuješ ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne. Ty? :-)
Reagovat
misa
Nevadí, stejně se k sobě nehodíte. Kdyby lidi nedělali blbosti, tak na světě řada z nás asi ani není.
Reagovat
Fandina
To máš pravdu, že by tu řada z nás ani nebyla, po dlouhé době s tebou v něčem souhlasím a pobavils mě ... úsměv
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/255249/safarova-mohla-mit-titul-serena-priznala-nechtela-jsem-hrat.html
Reagovat
EllNino
takový titul by mě teda ani trochu netěšil :D
Reagovat
Frick
No ale spíš teda - jaktože třeba v tom třetim setu nebyla šance... Kde ta muréna našla ty síly...
Reagovat
misa
Lucka získala druhý set a náskok v tom třetím jen proto, že Sereně odešlo podání. Pak se zase vzpamatovala a když začala na druhou stranu posílat ty její 200 km/h servisy a zabijácké returny, byla Š. bez šance.
Reagovat
Frick
No ale jak je to možný, když si člověk přečte v jak děsnym byla stavu...
Reagovat
EllNino
Serena ráda přehání :D
Reagovat
rusedski
Tu héééérečku ještě někdo bere vážně? V SF s Timeou prej taky chtěla vzdát, a pak vyhrála deset gamů v řadě...
Reagovat
smazaný uživatel
Každý americký superhrdina musí mít nějakou superschopnost. U Sereny je to, že dokáže vyhrávat zápasy, v kterých se ocitá na hranici smrti. A protože to není tolik vidět jako třeba Supermanovo létání, tak to holt musí občas sama zdůraznit.
Reagovat
misa
Kecy o ničem, chce jen vzbudit dojem obrovské hrdinky. A co jí vlastně bylo, když dokázala hrát dlouhé finále na tři sety? Jaroch by raději měl získat nějaké informace o Lucii. Byla psaná na Extraligu a nehraje, proč nezvedne telefon a nezavolá do Prostějova, jak to s ní vypadá?
Reagovat
Frick
Taky pravda. Důležitější co bude a ne co údajně mohla před 1/2 rokem...
Reagovat
PetaM
Náhodou, jsou pěkný pár :) A pokud si rozumí i v soukromí - což evidentně ano, tak proč ne :) Kdyby si Petra nebyla jistá, tak mu neříká ano. A kdyby on si nebyl jistý, tak se jí ani neptá :D Příští rok svatba nebude, takže pohoda, Jirka ještě chvíli žít bude, ale předpokládám, že o jejich svatební noci se někde oběsí. Co už.

Gratulace k zasnoubení, ale bude jí muset požádat ještě jednou, pokud si ji do roka nevezeme :P

A teď budu trochu sobecký, snad bude Petra díky tomu hrát v roce 2016 lépe, osobní život v pohodě, tak už stačí jen třískat do míčku a vyhrávat GS, nic těžkého :D :D Co takhle si nadělit k zásnubám 4 GS, zlato z OH a výhru na TM? Ostatní dárky by proti tomu byly cetky :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD
Reagovat
EllNino
Si zabil :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Že jsou si oba ve stadiu těžké zamilovanosti momentálně jisti neznamená, že to tak bude nafurt, žejo. :-)
Reagovat
Frick
Ty jsi odborník na vztahy, tak mi řekni, kdy tedy stadium čerstvé zamilovanosti vyprchává a kdy tedy už je bezpečné požádat o ruku, protože ti partneři už vědí, že spolu budou šťastni i mimo stadium těžké zamilovanosti...
Reagovat
smazaný uživatel
To je individuální. Někdy nepřijde vůbec, někdy je hodně intenzivní, ale obecně jeden až dva roky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach ta žárlivost, co?
Reagovat
EllNino
ty jim vidíš do hlavy ? lásku nemůžeš brát kategoricky, asi si ještě žádnou nezažil, pokud nepočítám x platonickejch :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za pindy? Že jsou oba těžce zamilovaní, to snad vidí každej, ne?
Reagovat
EllNino
neví, to ví jen oni sami a ostatním do toho nic není :) ani tobě
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no ták, ten rozhovor, co sem dával Míša jsi snad četl, ne? :-)
Reagovat
misa
Klid, Petra zatím rozumně svatbu oddaluje poukázáním na časovou náročnost příprav. Ještě chce Radka podusit a ověřit si jeho lásku.

A na furt jim ta zamilovanost nevydrží, to je jasné. Stačí si projít mou historii na TP :-))
Reagovat
PetaM
Nikdo není těžce zamilován celý život. Postupem času se to často vyvine jen k setrvačnosti. Samozřejmě, někdy tam stále láska je, ale určitě ne jako na začátku. No a největší láska je zase až na konci, když už je člověk před branou sv. Petra ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No a o tom to přesně je - že stadium těžké zamilovanosti, ve kterém se oba nachází, netrvá věčně. Že je dřív nebo později čeká vystřízlivění a střet s realitou, která rozhodně nebude tak růžová, jak si ji dneska lakujou. ;-)
Reagovat
blixa
No fajn, a co tím chceš sdělit ? Tak to přeci bude vždycky a s každým. Pokud se tomu chceš vyhnout, tak jedině krátkodobé sexuální vztahy nebo žádné vztahy. Pořád nechápu jádro tvých výhrad, kromě tvé osobní frustrace.
Reagovat
smazaný uživatel
Že to nemají uspěchat, víc nic.
Reagovat
PetaM
Vždyť je to jejich věc. Když jim to nevyjde, tak se rozvedou. Manželství není navždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela mě udivuje, za jakou banalitu, neřkuli přežitek, se považuje něco tak v životě zásadního jako je manželství. Asi jsem fakt staromilec, když si myslím, že do takového svazku by měl jít člověk s tím, že s tím druhým chce strávit zbytek života a ne s tím, že se to prubne, a když to nevyjde, no tak co, se holt rozvedeme. :-/
Reagovat
EllNino
tohlr už se dávno nenosí, nevím, kde si zamrz
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám, že jsem staromilec. Ale možná je to jenom tím, že lidi v mém okolí se tím zkrátka snaží řídit.
Reagovat
slacker
Reagovat
PetaM
Bože, jsi piča? Nikde jsem nepsal, že je to banalita. Teď se milují, proto se chtějí vzít a zřejmě spolu chtějí být zbytek života, když mluví o dětech a o tom, kde budou bydlet. Ale bohužel, Petra ani Radek nejsou věštci, na rozdíl od tebe, takže zatím ti asi neřeknou, jak bude jejich vztah vypadat za 20 - 30 let. A pokud jim to za těch několik desítek let nebude klapat, tak se buď budou snažit vztah zachránit a nebo se prostě rozvedou. A nebo jeden druhého zabije, ale s tím nebylo tolik papírování :P
Reagovat
smazaný uživatel
Blbý je, když sám nevíš, co vlastně píšeš a pak se navážíš do ostatních. To, že si to teď lakují narůžovo a že je ne za 20 nebo 30 let, ale spíš tak za rok za dva, čeká střet s realitou, která tak růžová prostě nebude, to není věštba, to je poměrně jasná záležitost. A došlo by ti to taky, kdyby sis přečetl ten podělanej rozhovor.
Reagovat
smazaný uživatel
"Ana (Konjuh) has recovered from her back injury. Her first tournament in 2016 will be the Australian Open."
Reagovat
EllNino
ajj :(
Reagovat
misa
Co ten tvůj zdroj?
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/hrubas/videos/10206269089540372/

TO NENI MOŽNÝ, TO JE FAKE!

:-D :-D :-D
Reagovat
rusedski
:)

Docela síla, jak ten čas letí. Doba, kterou nevnímám jako bůhvíjak vzdálenou (odhadem tak přelom tisíciletí) a oni to byli takoví klučíci... :/
Reagovat
Jabadu
"Když dal Petře, nám dá taky!"
"Jojojojo ..."
"A proč by nedal? Petře dal chasníka. Nám dá nejmíň knížete!"
:-)
Reagovat
Jabadu
"Edvááántyč miss Kvitova ... excuse me ... misis Meidl ..." :-)
Reagovat
rusedski
Možná se objeví i Meidlovka456 :)
Reagovat
Frick
+1 :-D
Reagovat
misa
Bohužel je to jenom pár otázek, což mě zklamalo, ale spoň něco ... letos toho o Petře moc nevyšlo.

http://jpeg.cz/images/2015/12/17/46hMb.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-)
Reagovat
misa
Je tam napsané, že svatba příští rok ještě nebude, takže je klidně možné, že k ní ani nedojde. Tenisu se Petra ještě nevzdává, takže můžeš být v klidu, ledaže by došlo k nečekanému selhání :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, trochu mě to uklidnilo, to musím přiznat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt všechno? :)
Reagovat
misa
Bohužel :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě že jsem si to nekupovala :D
Reagovat
Frick
Ale zase je to o tom stejnym. Petra (a nejen ona) si v zásadě z nás dělá blázny, celý národ vč. politických špiček jí tomu poklonkuje a běda těm, kdo říkají, že to poněkud zapáchá.

Ano - velice bych Petře přál, aby zjistila, že kvůli svým optimalizačním hrátkám přichází o svobodu uzavřít sňatek. :-D To by mne skutečně pobavilo.

I když to je otázka - co je morálně horší?

a) Tvářit se jako věrný manžel a současně se veřejně producírovat s milenkama

b) Tvářit se jako věrný manžel a milenky úzkostlivě tajit
Reagovat
gigin
Milenky přiznat, milence tajit.
Reagovat
misa
Teď vůbec netuším, na co odkazuješ.
Reagovat
gigin
Na Černoška určitě.
Reagovat
Frick
Nevim, já mám pocit, že na otázku, kde tak nějak jakože "pobývá" by měla diplomaticky říct, že "Místo mého bydliště si můžete přecíst na webu WTA. Víc k tomu nemám co říci."
Reagovat
Frick
...a dát takovéto instrukce i Radkovi.
Reagovat
blixa
"Tak nějak jakože pobývá" na okruhu WTA,a to drtivou většinu roku. To je myslím jasné i průměrně inteligentnímu foxteriérovi. Tím jsem se tě nechtěl nijak dotknout. Foxteriér je docela chytrej pes ;-)
Reagovat
slacker
ve srovnani s tebou je inteligentni i civava
Reagovat
Pavlis
Petře a jejímu příteli gratuluji. Věřím, že spolu zůstanou dlouho.

V článku Petra zmiňuje, že si chce nechat obě jména.
Reagovat
FulnekUltras
Tak to by měla celkově přece jen kratší než donedávna Barča... ;)
Reagovat
Frick
Že nyní je magorem Tenisportálu konečně někdo jiný.
Reagovat
gigin
:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zklamu tě. Stále neohroženě vedeš.
Reagovat
gigin
No co se týče tématu Kvítí, tak ty tu konkurenci nemáš.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tohohle tématu týče, nenapsal jsem tu nic pubuřujícího, nevkusného nebo urážlivého. Pokud někoho uráží, že jsem napsal, že to uspěchali, není to můj problém.
Reagovat
gigin
Ty máš jinou optiku v tomhle případě. A nenapadlo tě třeba, že by to mohlo urazit i Petru?
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný, co mohlo vůči Petře byť vzdáleně působit urážlivě je ten můj komentář na facebooku, jinak nic.
Reagovat
gigin
To jsem myslel.
Reagovat
peggy
Takovych oznameni jeste bude,to neni posledni.
Reagovat
gigin
Teď si na to káp.
Reagovat
EllNino
tleskám :D
Reagovat
EllNino
:D Petro Meidlová Kvitová, gratulace ! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, jen to ne. Když už se chce mermomocí vdávat bez rozmyslu, prosím, ale příjmení ať si nechá svý. Já se nový učit nehodlám. :-))
Reagovat
VlS
No tak to pro ní bude ten největší důvod :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle asi ne, ale že je její příjmení už zavedená značka, to už by mohl být. :-)
Reagovat
Fandina
Ať si Petra dělá co chce, je to její věc s kým chodí a koho má ráda. Nikomu do toho nic není.
Reagovat
rusedski
Bude Meidlová :)

http://sport.tn.nova.cz/clanek/voracek-neuvirth-meidl-jak-blizko-mel-snoubenec-kvitove-k-nhl.html
Reagovat
smazaný uživatel
Pochybuju, že to má už definitivně rozmyšlený, když si ani není jistá, jestli si ho fakt vezme. ;-)
Reagovat
slacker
Kdyz uz tak Petra Maidl Kvitova. To je ted v mode
Reagovat
VlS
je spolu hezky a ať se vám to líbí
Reagovat
Fandina
a hodně štěstí. Jsou krásný pár, tak ať se daří. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace! Osobně si myslím, že z jejích dosavadních chlapů se k ní hodí nejvíc. Ale teda ta žádost o ruku, to musela být romantika... :D

BTW: Vím, že už se to rozebíralo vedle. Samozřejmě vždycky existuje riziko, že ten vztah nevyjde. Navíc u sportovců, kteří jsou hodně pracovně vytížení a oba někde jinde... Ale nikdy bych si nedovolil kecat mým tenisovým (nebo jiným) favoritkám do jejich osobního vztahu. To je další rozdíl mezi mnou a Kvěšem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jim do toho nekecám, jenom nahlas konstatuju, co je zřejmé.
Reagovat
VlS
Zřejmé je, že se zasnoubili, jinak nic.
Reagovat
slacker
zrejma je tva zhrzenost :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmé je, že jsi pitomec.
Reagovat
rusedski
"Osobně si myslím, že z jejích dosavadních chlapů se k ní hodí nejvíc."

...což v konkurenci 16-letého děcka a promiskuitního hřebce není velký problém :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to děcko z nich má nejvíc rozumu, řekl bych.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas se vším. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rychle do chomoutu co kdyby mu utekla za jinym a penize se take hodi :) Jinak at jim to vxjde :-) :-)
Reagovat
FulnekUltras
Za rok se ještě může stát věcí... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist