Bývalá světová dvojka Radwaňská bude maminkou

1. 2. 2020, 00:21
Aktuality 7
Bývalá světová dvojka a wimbledonská finalistka Agnieszka Radwaňská na Instagramu oznámila, že s manželem Dawidem Celtem čekají miminko. Třicetiletá Polka, jež kariéru ukončila po sezoně 2018 vinou vleklých zdravotních problémů, má ve sbírce 20 titulů včetně trofeje z Turnaje mistryň 2015.
Profily hráčů
Agnieszka Radwaňská (© AFP)

"Nastal čas na novou životní etapu," napsala Radwaňská na Instagram k fotografií dětských botiček a přidala emotikonu těhotné ženy a několik hashtagů.

Radwaňská se vdala za člena svého trenérského týmu a sparingpartnera Dawida Celta v červenci 2017. Na svatbu do Krakowa tehdy dorazily kromě sestry Urszuly i další tenisové kolegyně Caroline Wozniacká či Angelique Kerberová.

Už v té době se ale Radwaňská potýkala s různými zdravotními problémy a pomalu přicházela o místo v Top 10, ve které byla takřka nepřetržitě téměř deset let. A když ji zranění limitovala i v následující sezoně, ukončila na konci roku 2018 kariéru.

Během ní polská tenistka vyhrála dvacet turnajů, nejcennější trofej získala na Turnaji mistrů 2015. Zahrála si ve finále Wimbledonu 2012, v němž podlehla Sereně Williamsové. V žebříčku se vyšplhala na 2. místo.

Radwaňská oznámila své těhotenství necelé dva měsíce po jiné vítězce Turnaje mistryň Slovence Dominice Cibulkové, která ukončila kariéru ve 30 letech loni na podzim.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nikdy som nerozumel tymto gratuláciám..

To si akoze Radwasnka precita tuto diskusiu?
Reagovat
Mantra
1
Reagovat
Paseka
:-)
Reagovat
kada.tom
Gratulace a hodně zdraví :-)
Reagovat
rybicka
Nelze než gratulovat a popřát zdraví bez komplikací. Budoucí dítko je již nyní vítězem všeho zásadního (pokud bude zdravé).
Reagovat
slacker
nema narok maminku, maximalne rodic c.1 nebo c.2
Reagovat
Luky99
V Polsku jo, tam jsou ještě normální, v západní Evropě by neměla.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist