Bývalý kouč Ósakaové povede ukrajinskou naději Jastremskou

21. 11. 2019, 12:27
Aktuality 11
Německý trenér Sascha Bajin, který dovedl japonskou tenistku Naomi Ósakaovou ke dvěma grandslamovým titulům, bude připravovat vycházející ukrajinskou hvězdu Dajanu Jastremskou. Bajin naposledy vedl Francouzku Kristinu Mladenovicovou. Ósakaová se s ním rozešla v únoru po triumfu na Australian Open.
Profily hráčů
Sascha Bajin

"Jsem nadšená a nemůžu se dočkat, až naše spolupráce začne. Věřím, že mi pomůže dosáhnout mých cílů," uvedla devatenáctiletá Jastremská, která letos vyhrála dva turnaje WTA. V říjnu se 22. hráčka světa rozloučila s belgickým koučem Olivierem Jeunehommem.

S novým trenérem vstoupí do příští sezony i bývalá světová jednička Němka Angelique Kerberová, která se poslední dobou na kurtu trápí. Na její přípravu bude dohlížet krajan Dieter Kindlmann, který dříve trénoval Rusku Anastasiji Pavljučenkovovou, Britku Lauru Robsonovou či Američanku Madison Keysovou, které pomohl do finále US Open.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
blixa
To mě Saša zklamal. Já čekal buď topku jako je Karolína, nebo nějakou pořádnou výzvu typu Evženy :D
Reagovat
Elip13
Nemyslim si, že tohle bude fungovat.
Reagovat
Blondie
A já si tím Saschou pro Karolínu P. byla tak jistá!
Reagovat
tommr
a co Karolína? Už se ví nebo aspoň tuší kdo jí bude trénovat?
Reagovat
tenista08
Odborník Hrdlička.
Reagovat
Fandina
Toho už má.
Reagovat
cabuna
Každým dnem by mělo přijít oznámení ,Karolína psala ,že oznámí po dovolené před odletem na Tenerife .A tam by se měla připravovat během příštího týdne. A jsem fakt hodně zvědavá kdo to bude .
Reagovat
tommr
já jsem taky napnutej kdo to bude. Hlavně aby to nebyl Kotyza, protože to by byl určitě její konec jako elitní hráčky ...
Reagovat
misa
Myslím, že se dříve vyjádřila že trenéra z Česka už nechce.
Reagovat
Mantra
a to něco znamená? čo bolo, to bolo... na takové vyjádření netřeba brát zřetele, vždy se dá politicky vysvětlit proč něco najednou jde či nejde
Reagovat
cabuna
Tak ten by mi určitě ani nenapadl ,jak píše Míša českého trenéra už určitě mít nebude ,taky si tipuji :-D Dnes mě vypadl Bajin :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist