Bývalý kouč Tauziatové byl odsouzen na osm let za znásilnění

24. 11. 2012, 15:50
Aktuality 5
Bývalý francouzský tenisový trenér Régis de Camaret byl odsouzen k osmi letům vězení za znásilnění mladých hráček ve své akademii v Saint Tropez. Sedmdesátiletému kouči nepomohlo ani to, že v jeho prospěch svědčila jeho nejslavnější svěřenkyně, bývalá světová trojka Nathalie Tauziatová.
Profily hráčů
Regis de Camaret

Kauzu rozpoutala v roce 2005 další bývalá Camaretova svěřenkyně Isabelle Demongeotová, která o letech sexuálního zneužívání napsala ve své knize. Svědectví v současnosti šestačtyřicetileté Francouzky, která vyhrála během kariéry jeden turnaj WTA ve dvouhře a devět ve čtyřhře, přimělo několik dalších žen k tomu, že o zneužívání v 80. a 90. letech minulého století promluvily. U většiny z nich ovšem vypršela lhůta pro promlčení tohoto trestného činu až na dvě ženy, kterým je nyní 36 let. 

Camaret už dříve uvedl, že uvolněná atmosféra v jeho akademii přispívala k románkům, a přiznal se, že s oběma ženami, které ho žalovaly, flirtoval a provozoval milostné hrátky.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten lahkomyselník.
Reagovat
smazaný uživatel
To je klasika, jedna baba se splaší a dalších deset se přidá. No Comment
Reagovat
Faddova
Aha, takže kdyby ti znásilnili dceru ve věku 12 - 13 let, tak všechno ok??? Prober se...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jde o to, že se v tý chvíli nikdo nepřiznal a teď se splašej, když jim táhne na čtyřicet a je z toho vždycky hromadná akce, nechápu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist