Bývalý rakouský tenista Horst Skoff zemřel

8. 6. 2008, 13:08
Aktuality 1
Ve věku nedožitých 40 let zemřel v sobotu v Hamburku bývalý špičkový rakouský tenista Horst Skoff. Podle rakouské televize ORF bylo příčinou předčasného úmrtí dlouholetého daviscupového reprezentanta selhání srdce.
Profily hráčů
Horst Skoff

Skoff, jenž během své kariéry vyhrál čtyři turnaje ATP ve dvouhře, by oslavil čtyřicáté narozeniny 22. srpna. Jeho maximem ve světovém žebříčku bylo 18. místo ze začátku roku 1990.

Pro rakouského tenistu byly vždy prokleté grandslamy - z jednadvaceti startů ani jednou nepostoupil dál jak do 2. kola. Jeho nejoblíbenějším povrchem byla antuka, což se odrazilo i na výsledcích z tunajů série Masters - pouze v Monte Carlu hrál více než 3. kolo - v roce 1991 postoupil do semifinále.

Českým tenistům se Skoff představil naposledy v roce 1997, kdy v 2. kole prostějovského challengeru podlehl Ulihrachovi. O 8 let dříve hrál finále v Praze.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
weak
tak to je hodně smutná zpráva... Horsta si velmi dobře pamatuju jak ze Štvanice, tak z Davis cupů a ostatních turnajů...
tak snad si tam nahoře dají debla s Meno Oostingem a spol ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist