Bývalý tenista Fish se stal novým kapitánem amerického daviscupového týmu

9. 1. 2019, 00:50
Aktuality 0
Americký daviscupový tým nově povede Mardy Fish. Bývalý sedmý hráč světa ve funkci nahradí dalšího bývalého amerického tenistu Jima Couriera, který kapitánskou pozici po osmi letech opustil loni v září.
Profily hráčů
Mardy Fish

Sedmatřicetiletý Fish na profesionálním okruhu debutoval v roce 2000 a kvůli úzkostné poruše ukončil kariéru v roce 2015. Během ní vyhrál šest turnajů ATP, přičemž pětkrát triumfoval na domácí půdě, a ještě 14krát se dostal do finále.

Na grandslamech se nejdále probojoval do čtvrtfinále, které si nezahrál pouze na antukovém French Open. Jeho největším úspěchem však byl zisk stříbrné medaile na olympijských hrách v Aténách v roce 2004, kde až ve finále nestačil na Nicoláse Massúa. V Davis Cupu nejúspěšnější zemi historie (32 triumfů) reprezentoval v letech 2002 až 2012.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist