Čechy čeká baráž. Berdycha zaskočil Golubjov, Hájek v roli zachránce neuspěl

6. 3. 2011, 16:49
Aktuality 157
DAVIS CUP - Nečekané trápení českých tenistů s týmem Kazachstánu má smutný konec. Tomáš Berdych dnes překvapivě nestačil na Andreje Golubjova a tíha zodpovědnosti zůstala na Janu Hájkovi. Ač bojoval, v roli zachránce neuspěl a po porážce s Kukuškinem se sen o postupu do čtvrtfinále definitivně rozplynul. Češi tak budou hrát baráž o udržení ve Světové skupině.
Tomáš Berdych

Českým tenistům v Ostravě chyběl Radek Štěpánek, přesto se čekalo, že tři body týmu zajistí Berdych. V pátek proti Kukuškinovi i v sobotu ve čtyřhře uspěl, ve třetím utkání během tří dnů mu ale došla šťáva a dnes na skvěle hrajícího Golubjova bohužel nestačil.

Za stavu 2-2 na zápasy tak nastoupil Hájek, který v pátek i vinou bolestí zad po sympatickém výkonu prohrál pětisetovou bitvu s Golubjovem. Šanci stát se českým hrdinou ale nevyužil. Když v duelu s Kukuškinem nevyužil ve třetí sadě setbol, prohrál po bojovném výkonu 4-6 7-6 6-7(8) 0-6.

Zatímco české tenisty v září čeká po čtyřech letech baráž o udržení, nováček Světové skupiny Kazachstán si v červenci zahraje ve čtvrtfinále.

Andrej Golubjov
letos nevyhrál jediné utkání, v Davis Cupu však trápí favorizované Čechy. Poté, co v pátek vyhrál úvodní zápas nad Hájkem, dnes po jednom ze svých nejlepších výkonů porazil i světovou sedmičku Tomáše Berdycha a nečekaně souboj Čechů s Kazachy poslal do dramatického rozuzlení v pátém zápase. 

Kazaši vsadili na původně nahlášenou týmovou jedničku Golubjova, přestože český kapitán Jaroslav Navrátil po sobotní čtyřhře předpokládal, že soupeř nasadí Koroljova, který už dokázal Berdycha porazit. A záhy se ukázalo, že jde o dobrou volbu. 

Berdychovo trápení předznamenal hned úvodní game. Prostějovský tenista po třech chybách prohrál čistou hrou svůj první servis a od té chvíle se na kurtu hledal. Po páteční dvouhře a sobotním deblu působil unavenějším dojmem než odpočatý soupeř, převážně jen vracel míče na střed a za celý první set zaznamenal pouze šest vítězných míčů. Golujbov mu v šesté hře první sady dvěma dvojchybami daroval podání zpět, ale za stavu 5-5 po výborném stopvoleji opět prolomil Berdychův servis a nečekaně šel do vedení 1-0. 

Ani v druhém dějství nebylo na dvorci patrné, že je český hráč na žebříčku o 36 pozic výše. Opět ztratil podání a zdálo se, že Kazach míří za dvousetovým vedením. Berdych však zabojoval a na chvíli otočil vývoj zápasu. Při Golubjovově servisu odvrátil setbol, vyrovnal na 5-5 a v maratonském dvanáctém gamu unavil soupeře při podání natolik, že mu dvojchybou nabídl v pořadí šestý setbol, který už česká jednička proměnila. 

Kazacha ale nepovedená koncovka druhé sady nijak nezdeptala. Dál držel nervózního Berdycha zkrátka a ve třetím setu opět překlopil průběh duelu na svou stranu. Stačil mu k tomu jeden brejk v sedmém gamu, kdy sice při Berdychově podání nevyužil vedení 40-0, ale čtvrtý brejkbol už díky povedenému returnu proměnil. 

Ve čtvrtém setu domácí hráč podtrhl své trápení. Hned na úvod znovu přišel o servis, a protože nedokázal nijak pozměnit neúspěšnou taktiku, rozjetého Golubjova od překvapivého vyrovnání daviscupového duelu již nic nezastavilo.

"Tohle byla lekce tenisu za hranicí možností. Byl ve všem lepší, zasloužil si vyhrát. Já jsem celý zápas tahal za kratší konec," řekl po utkání Berdych. 

Připustil, že cítil v celém utkání bezradnost. "Zkoušel jsem úplně všechno. Čekal jsem, jestli se třeba náhodou neprobudí a neuvědomí si, že je na kurtě a že se hraje, ale to se bohužel nestalo. Smekám před ním klobouk," řekl Berdych. 

Na české jedničce byly v třetím duelu během víkendu patrné známky únavy. "Je to obrovská porce času stráveného na kurtu. Psychicky je to o to náročnější, že člověk nemá ani chvíli čas si oddechnout. Ale to je Davis Cup. Žádné zdravotní problémy mě ale nelimitovaly, hrál jsem na sto procent," uvedl Berdych.

Sedmý hráč světa marně vyhlížel situaci, kdy by dostal zápas pod svou kontrolu. "Celý zápas jsem jen dotahoval. Nedostal jsem se k okamžiku, kdy bych si řekl: 'Jo, teď jsem lepší než on'. Opravdu předvedl jak hrát tenis za hranici možností," nešetřil Berdych superlativy.

Kazašský reprezentant potvrdil, že sehrál výjimečný duel. "Dnes jsem zahrál jeden z nejlepších zápasů v životě, do dneška jsem vyhrál jen jeden zápas s hráčem světové desítky," řekl 49. hráč žebříčku ATP. "Byl to úporný zápas, brejkboly na obě strany. Ale jsem rád, že ty vítězné momenty přišly na moji stranu," řekl Golubjov, jenž spáchal o dost více chyb než Berdych, tenis na maximální riziko mu však vynesl i klíčových 90 vítězných úderů. 

"Moc mi vyhovovalo, že jsme hrál v pátek pět setů a v sobotu mohl odpočívat. Dneska jsem byl stoprocentně připravený," řekl Golubjov. Toho stejně jako zbytek týmu postihla v sobotu nepříjemnost, když jim někdo vykradl pokoje v hotelu poblíž ČEZ Arény. "Nebylo to nic příjemného. Hodinu jsem strávil výslechem, v noci jsem se pak třikrát probudil."

Před víkendem se spekulovalo o tom, zda debutant v daviscupovým týmu - vítěz juniorky Australian Open Jiří Veselý - dostane šanci získávat první zkušenosti za stavu 3-0, nebo 3-1. Po zaváhání Berdycha si ale musel na svou premiéru počkat a naopak držet palce Jan Hájkovi

Ten nastoupil za nerozhodného stavu 2-2 ke svému doposud nejdůležitějšímu utkání v daviscupové kariéře proti Michail Kukuškinovi. Po páteční pětisetové prohře sice zažehnal problémy se zády, přesto se dostával do tempa pomaleji a od úvodu tahal za kratší konec. 

V šesté hře ještě dokázal hrozbu brejku zažehnat, ale za stavu 4:5 ho opět potkala slabší chvilka, kterou při setbolu podtrhl nevydařeným forhendem do sítě. Kazašská dvojka tak získala důležitou úvodní sadu.

Hájek se však nepoložil a od druhého setu svůj výkon rapidně zlepšil. Začal hrát odvážněji, chodil na síť pro finální voleje a stále častěji dostával Kukuškina pod tlak. Herní vzestup korunoval v tiebreaku, ve kterém sérií vítězných míčů odskočil do vedení 4-0 a to už nepustil. 

Třetí set byl zlomovým okamžikem celého utkání. Hájek na vítězné vlně z úspěšné koncovky tie-breaku ihned sebral soupeřův servis, získal náskok 3:0 a zdálo se, že vývoj zlomil. Jenže poté své podání prohrál a dramatickou sadu musela znovu rozseknout až zkrácená hra. Po ní mohl český hráč hořce litovat dvou neproměněných setbolů, hlavně toho za stavu 8-7, kdy měl výhodu servisu. Naopak Kazach svou druhou možnost využil, i když mu výrazně pomohla páska, od níž zamířil úder z Hájkovy rakety do autu. 

Po prohrané třetí sadě se český tenista psychicky složil. Ztratil hned následný servis, a protože mu také viditelně ubývaly síly, bylo jasné, že na zvrat nemá. Nakonec mu Kukuškin uštědřil potupného "kanára" a mohl se spoluhráči začít slavit při premiéře ve Světové skupině nečekanou výhru na půdě předloňského finalisty Davisova poháru.

"Třetí set byl klíčový. Měl jsem dva setboly, ale on to zahrál dobře a to mě psychicky zlomilo. Hlava šla dolů, věděl jsem, že musím vyhrát ještě dva sety. Utekl mi začátek čtvrtého na 0-3 a to jsem věděl, že je zle," řekl Hájek. 

Za výkon si sám nic nevyčítal. "Nechal jsem na hřišti všechno, co umím. Bohužel ten třetí set rozhodl. Do té doby to byl znovu zápas o pár míčích. Hrozně mě to mrzí za celý tým i diváky, kteří nás hnali," smutnil Hájek.

Vítěze ostravského souboje Kazachy čeká v červenci čtvrtfinále proti Argentině, která porazila 4-1 Rumuny.

- DAVIS CUP 2011 (1. kolo) -
kompletní výsledky (04. - 06. 03. 2011)

Česko - Kazachstán 2-3 (Ostrava, tv. povrch / hala)
Hájek - Golubjov 6-7 7-6 6-1 6-7 3-6
Berdych - Kukuškin 7-6 6-3 6-2
Berdych/Dlouhý - Koroljov/Šukin 6-4 6-4 7-6(4)
Berdych - Golubjov 5-7 7-5 4-6 2-6
Esa: 8:15. Dvojchyby: 2:8. Vítězné míče: 37:90. Využité brejkboly: 3/11 - 6/15. Nevynucené chyby: 29:61. Celkem získané míče: 129:144. Čas: 3:30 hod.
Hájek - Kukuškin 4-6 7-6(4) 6-7(8) 0-6
Esa: 14:14. Dvojchyby: 1:0. Vítězné míče: 70:65. Využité brejkboly: 2/6 - 6/20. Nevynucené chyby: 58:36. Celkem získané míče: 123:149. Čas: 3:27 hod.

Argentina - Rumunsko 4-1 (Buenos Aires, antuka)
Nalbandian - Ungur 6-3 6-2 5-7 6-4
Monaco - Hanescu 7-6 1-6 6-1 6-1
Chela/Schwank - Hanescu/Tecau 6-2 7-6(8) 6-1
Schwank - Crivoi 7-6 6-2
Monaco - Ungur 4-6 6-2 3-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

157
Přidat komentář
smazaný uživatel
Promiň Honzo, ale myslím se, že si nedokázal plnohodnotně nahradit Radka Štěpánka. Můžeme se tady neustále dohadovat jestli bylo správné rozhodnutí nominovat Hájka do reprezentace, jestli by nebylo spíše lepší nominovat Rosola či třeba Pospíšila, ale to už teď nemá cenu. Stalo se stalo se...Naprosto nemůžu pochopit vaše nadávání na Berdycha a skoro každý tady omýlá frázi: Hájek předvedl sympatický výkon, nemá se zač stydět. Ano, předvedl sympatický výkon, ale zatraceně nevyhrál ani jeden zápas...oproti Berdychovi, který získal dva body. Nebýt jeho, možná by výsledek byl ještě horší...Je mi vás líto...Zapomínáte na to, kdo vybojoval v roce 2009 finále Davis Cupu....Ano byl to právě Berdych a spolu s ním Radek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pospisila bych asi na tvrdy povrch nenominoval. Spise meli nechat vyniknout Veseleho, nejlepe v deblu, avsak za stavu 1:1 slo o hodne, tudiz prijatelnejsi varianta byla Berdych/Dlouhy. Jinak vcelku souhlas. Berdych udelal dva body, zatimco Hajek ani jeden. Stepanek chybel, priznejme si to. Byt tam on (samozrejme fit), dopadl by duel Cesko - Kazachstan uplne jinak a v patem zapase by mozna uz o nic neslo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jenže Hájek je sotva ve stovce, kdežto Berdych je 7. na světě, takže byl v obou dvouhrách na rozdíl od Honzy obrovským favoritem v obou dvouhrách.

Pospíšil by neuhrál na tomto rychlém porvchu nic, to je snad jasné každému, a Lukáš Rosol by asi taky těžko byl úspěšnější než Honza. Holt kde nic není, ani smrt nebere.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol už ostatně letos už jednou s Kukuškinem hrál a dostal od něj 1:6, 5:7.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, diskuse pod tímto videem je velmi vtipná:
http://www.protenis.cz/video/clip.php?vid=272
Reagovat
smazaný uživatel
Wau, v první chvíli jsem si myslel, že je to nějaká parodie, či vtipkování, ale jak vidím, tak je to asi bráno vážně. Oba tenisty jsem měl až doposavad velice v oblibě, ale tady se hádají jako nějací desetiletí žáčci..Fakt koukám..Vůbec nevím co si mám o tom myslet..
Reagovat
steve79
Je to škoda, ale Hájek navíc neměl. Všichni si mysleli, že přejedem Kazachstán 4:1 nebo tak. Podle mě byla velká chyba v nominaci. Hájek letos nevyhrál ani jeden zápas na tvrdém povrchu!! Jako další důvod k jeho nenominaci bylo to že turnaj před Davis cupem skrečoval zápas. Já bejt na místě Navrátila tak bych zkusil Rosola, ale po bitvě je každej generál.
Reagovat
misoSK
Ja som pisal o tom ze treba Rosola zobrat odkedy bolo zname ze Stepanek nebude moct hrat, na druhej strane si myslim ze Hajek nepodal zle vykony, ale co sa tyka formy a kvalit na harde je Rosol podla mna niekde inde v tejto sezone
Reagovat
smazaný uživatel
Moc inteligence škodí.
Moc práce ve fabrice taky.
Všeho s mírou.
Reagovat
smazaný uživatel
"Všeho s mírou" bych se nebál označil za jeden z nejdůležitějších životních postojů vůbec, platící napříč celým spektrem životních pochodů a situací, kterými naše osobnosti prochází. Dokáže přinést klid, střídmost, rozvahu a hlavně nadhled, blahopřeji ke kvalitní myšlence a přidávám svůj podpis.
Reagovat
smazaný uživatel
Velice "inteligentní řádky zde vkládáš ! Snažit se, prezentovat sečtělost a chytrost v diskuzích je běžné, předhazovat vysokoškolské diplomy také(hodně směšné), ale upozorňovat tady anonymně na své imaginární bohatství je doslova vrcholem kreténismu !!!! A já myslel, že ve fabrikách jsou i Ing. , technici....a skromní pracujicí lidé. Pokud vím, tak třeba jakýsi Kellner má v oblibě párek s hořčicí a v centru fanouškovského fotbalového reje, Antonín Holý využívá pouze tramvaj-že se oba nestydí ŽE !!!??? Pamatuj, kdo něco umí a má, tak drží hubu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar,kde ses tak dlouho potuloval:-))svatá pravda...ten kdo umí,druhý neuvidí:-)hrozný komentáře,ale ne jenom od ocelového...je to sport,tak by se k tomu mělo přistupovat:-))
Reagovat
smazaný uživatel
vim ze se to nestava moc casto, ale musim ti dat za pravdu...
Reagovat
smazaný uživatel
99.9 byl jeden zcela podrůměrný mysteriózní horor, pokud odsud vítr vane, povedlo se ti zapadnout skutečně dobře :)

Vydávání bohatství? Proboha a jakého? Těch pár řádek, co jsi měl možnost přečíst je zcela normální standard, netuším v jakých podmínkách žiješ, já jej považuji ze zcela samozřejmý standard bez jakéhokoliv podsouvání bohatství. V tomto případě se budeš muset obrátit na svoji ... hlavu.

Prezentace inteligence? Jak si můžeš směrem dolů přečíst, skutečnost, že jakžtakž zvládám pravidla našeho mateřského jazyka a dokáži formulovat věty i po lahvince, pokládám za samozřejmost bez nutnosti zveličování inteligence. Pokud ty sám, po pár pivech u vás na rožku zkoušíš sbalit na své hezké oči dvě igelitky z Lidlu, je jen a pouze prezentace tvé inteligence a možností ...

Téma Kellner a párek s hořčicí ... rozhodně úvaha víkendu :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, vše nejlepší k svátku a hodně štěstí v dalších turnajích Ať obhájíš letos co nejvíce bodů.V baráži to kluci určitě zvládnete. Vždyť jste v DC na třetím místě. A to už na tak malou zemi, jako je Česko, něco znamená. Hold na to už někteří rozlobení fanoušci zapomínají.Hezký den.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevadí, to se stane, s Radkem bychom asi vyhráli, ale je to jen sport, nejde o život, kluci to zvládnou v baráži!!! Golubev hrál fakt super!!! Tak držím Tomovi palce, ať se mu teď daří, bude obhajovat dost bodů a Radkovi přeju ať se brzy dostane do dvacítky. Hodně zdravíčka kluci, všem v DC!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto byl tenis portál:-))kvalita člověka nespočívá v majetku,ale v duši...tam se vytváří charakter,obdivuji lidi z fabriky a vůbec nesnižuji jejich kvality,hold néé každý má to štěstí a měl charakter mít ten dar jít si za něčím,či se narodit se povoláním SYN,každý sme z masa a kostí a nikdo není víc,či mín...ale tato doba tomu jen nahrává...tak se tu pořád neurážejte prosím..hezký den.-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo tady netvrdí, že nemám rád lidi z fabriky. Od začátku tu zde reaguji, a za svým názorem si jednoznačně stojím, na zoufalé pivní bláboly a urážky českého týmu, českých hráčů a práce, které pro český tenis vykonávají. Právě tyto bláboly nejčastěji uslyšíš kousek od fabriky na nádraží od lidí cucajích si to svoje třetí ...

Nejedná se o urážku práce, manunální práce, jedná se zde o zcela vyhraněný postoj proti těmto zoufalcům, kteří minulý rok po postupu českého týmu do finále oblizovali své monitory, zoomovali fotky našich hráčů a fotili se s nimi na svých 17´. Střih, pár měsíců dál a slyšíš ... Berdychu, ty zoufalče, ty zmr.de, já to čekal ... Hájku, ty jsi ani nebojoval ... Češi jsou chudáci, ubožáci ...

Tohle ti přijde normální? Nedokázat zaujmou postoj ani vůči svému vlastnímu fanouškovství? Ano zoufalost, připosranost, neschopnost ... fabrikoidní pivní výpitci ...

Označme Kazachy v tomto klání za komplexnejší tým, který dokázal vytěžit z absence našeho druhé hráče maximum.

A stejně tak se nebojme značit uživatele fair-play a respekto11 za dokonalé kvičící zoufalce, kterým se to tam nahoře nafukuje jen a pouze podle toho, z které strany právě fouká.
Reagovat
smazaný uživatel
s tím souhlasím!pokut se vyhrává tak ok,pokut prohrává tak ko...to mě taky dost mrzí,měli by se naučit respektovat soupeře a hlavně naučit fandit českému teamu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty ses teda kre.ten to svet nevidel, na prachace si muze hrat na internetu uplne kazdej, stejne ti to tady nikdo nezere, tak nevim o co se snazis. Uplne vidim jak jsi rano prisel do tovarny o 3 minuty pozde, protoze ti nejel autobus a musel jsi si to nadelavat, tak sis na to vzpomel a trosicku ses nam tady zasnil...

Jinak kluci na to proste nemeli, Kazasi byli lepsi a zaslouzene postoupili. No nic nezbejva nez drzet palecky v barazi:)

A jeste doufam, ze se tomikovi vrati forma z lonskyho roku co nejdriv:)
Reagovat
smazaný uživatel
před 3 minutami zvonilo, upaluj, ať tě tvůj třídní zase netahá za ty tvé špatně rostené kotlety :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je vsechno co dokazes? posilat lidi do skoly:DDD, no ty me teda bavis cim dal tim vic... Napis nam co vsechno mas a co jsi dokazal, at se zasmejem jeste vic:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, jak moc tě to trápí Soobe ...

Tak pamatuj, Soobe, když už musíš lhát, nikdy nelži sobě, to jsou potom ty největší parohy, co si můžeš nasadit ... Dobře si to zapamatuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Lhani? Ja nemusim lhat, ani se nemam za co stydet. Zavist? To je snad ta nejhorsi vlastnost kterou clovek muze mit. Nikdy jsem nemel potrebu nekomu neco zavidet... A co me trapi? Ty rozhodne ne, to se neboj, delej si co chces, ale nezesmesnuj tady obycejny lidi. To ze nekdo odsuzuje cesky kluky, jen kdyz se jim nedari a ty jim potom rikas, ze to jsou delnici, co v podstate nemaj na televizi a vysledky si prectou ze spinavejch novin na haj.zlu, urazis vsechny lidi co v ty fabrice delaji. Vypadas jako inteligentni clovek, tak pouzij tu vec co mas na krku a zamysli se nad tim co tu pises...
Reagovat
smazaný uživatel
http://zpravy.idnes.cz/v-lidovem-dome-je-zmatek-rezignuje-paroubek-nebo-ne-f84-/domaci.asp?c=A100529_183840_domaci_lf

http://www.obycejnilide.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
stebou to fakt nema smysl, ty ses proste omezenej dement, kterej to stejne nikdy nepochopi...
Reagovat
frufru77
Čau trotle, ještě jsi neskončil ??? Kolik lahviček francovky zn. ALPA sis na dnešek připravil, abys prezentoval svůj "nadhled" ??? Čekám na odpověď, jinak neusnu...
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové a dámy,o víkendu jsem byl pracovně zaneprázdněn ale tenis jsem samozřejmě sledoval,dovolte můj postřeh.To co teď čtu v komentářích...no,žasnu.Tenis miluju,Berďa hrál dobře,dnes mu to holt nevyšlo,Honza hrál taky dobře.Měl lepší soupeře,ale bojoval,ale proč vypustil ten čtvrtý set?Sakra.Ten kluk je profík,bere neskutečný prachy,uznám....bojoval,ale neměl na to!On však ten čtvrtý set odchodil bez náznaku snahy a to mě jako milovníka českýho tenisu bolí.Já makám 16 hodin denně za 15 čistýho a nikoho nezajímá že už kolikrát padám doslova na hubu.Nemám talent od pána boha mít tituly nebo hrát dobře tenis.Honzovi to nezazlívám,ale....měl na to vydat se víc.Veřejně se omlouvám Hernychovi kterého jsem minulý týden na základě mediální sračky pošpinil.Myslím že s ním bychom ty Kazachy zvládli.Honzo Hernychu promiň!!...držím palce v baráži,určitě to vyjde a doufám že Jarda Navrátil přehodnotí postoj k Herňovi....
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes se tu na tomto portálu zjevil nový uživatel......Ocelove_dvere_Lehce_omyvatelne. Jedná se o člověka nepochybně slohově zběhlého( to je každý, kdo se dostane na metu 100 přečtených knih za život)Je také možné, že je i velmi finančně movitý(to může také říct spousta lidí včetně mne)
ALE TENTO PÁN ZAPOMNĚL NA JEDNU VLASTNOST A TO JE LIDSKÁ KVALITA.....kdo je pro mne kvalitnější člověk? Uživatel, který je možno intelektuálně skromnější(ale snaží se podle svého soudu obohatit tuto diskuzi,která je určena VŠEM lidem) nebo tento kalokaghatia, který se arogatně do každého naváží a jeho argumentace končí na finančním poměřování ptáka? Já ho vidím jako chudáčka s Cushingoidním vzhledem,který zdědil nejaký ten milionek a připadá si jako boss, když mu v kapse cinká pár dukátků :)Tímhle možná okouzlí svoji sousedku, když vytáhne žihadlo, tak kundičkám padají čelisti ale tím to končí....SKUTEČNÁ ELITA JE JINDE UBOŽÁKU!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
vrátil ses po noční a rozumuješ? :)
jenom kvůli tobě jsem si dnes přivstal 25 minut :)
Reagovat
smazaný uživatel
HELE dvere...jestli ses takovej vzor dokonalosti...hod sem odkaz na tvuj profil na faceboooku....at se pokocham tvoji profilovou fotkou a vyhonim si cabanka....
Reagovat
smazaný uživatel
a to nemáš, když jsi již zvolit tento způsob sebeuspokojení, někoho, kdo by ti tuto činnost zpříjemnil a ošetřil ty tvrdé mozoly? ... Ani po tolika letech? ...
Reagovat
frufru77
Co hulíš (popř. co si pícháš)??? - miluju kvaziintouše tvého typu... než něco napíšeš, tak asi dlouho listuješ ve slovníku cizích slov (samozřejmě o pravidlech českého pravopisu nemluvě)... takže laskavě táhni exhibovat mezi horních deset tisíc, tam možná vynikneš, paznehte...
Reagovat
smazaný uživatel
podívej frufru, pokus se přijmout skutečnost, že někdo má a nekdo ... nemá. Tady se odražíš a jednou se ti snad podaří pochopit, jak to na světě a v životě chodí.

Domníváš se snad, že tento tenisový portál je zaměřen jen pro spodinu tvého typu a horních deset tisíc, jak píšeš, má na něj zakázaný přistup?
Jsi natolik zahlcený závistí, že nedokážeš přijmout myšlenku, že jsou na světě věci, které když jednoduše chceš, jdeš a kdykoliv je můžeš mít a přijde ti to zcela přirozené, kdežto ty ze své pozice oblizuješ výlohy a čekáš na zázrak? :)
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo proc ten chlap tak vsechny urazi?
Reagovat
smazaný uživatel
uráží? popisuji pouze tvoji každodenní realitu a s tím související plýtké životní možnosti a příležitosti ...

A pamatuj, otázky na odpovědi se poukoušej hledat vždy prvně u ... sebe
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
je přece inteligentně na vyšší úrovni
:DD
Reagovat
smazaný uživatel
když tě tak čtu, jsem oproti tobě na vyšší úrovni, a to o několik levelů, naprosto ve všem ...
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
jistě, taky bych si připadal na tvém místě nepatřičně a směšně ...
Reagovat
smazaný uživatel
spíš bych řek, že jseš natolik hloupej, že ani nevíš co znamená výraz inteligence...
Reagovat
smazaný uživatel
a svačinku do školy ti máma nachystala nebo to již zvládáš sám?
Reagovat
smazaný uživatel
škoda slov...
Reagovat
smazaný uživatel
ale nestyď se, jen se myšlenkově obnaž, nic nepokazíš, všichni tušíme, že přijímačky na střední máš za pár týdnů ...
Reagovat
frufru77
Nesnaž se mě dojmout, tady vůbec nejde o prachy, postavení či co si kdo může dovolit - takže jednoduchá otázka, ptačí mozku: "Proč na tento web lezeš ???"
Já se sice neživím rukama, hlady nechcípám, nedělám pravopisné chyby a moje věty mají hlavu i patu a stejně se sereš i do mě - ALE nepochopím, co si chceš dokázat. Jestliže lyžuješ v Alpách, cpeš se kaviárem (ach ano, rohlíky jsou tak drahé) a vlastně všechno máš a co nemáš, tak budeš mít - KOHO TO VLASTNĚ MÁ ZAJÍMAT ??? Ani bych si tě nevšiml, kdyby jsi se nezačal srát do všech - opět JEDNODUCHÁ otázka: PROČ ? Honíš si ho při tom ???
Reagovat
smazaný uživatel
... otázka pro mne je spíše ta, co tu vůbec děláš ty. Tenisu nerozumíš, souvislosti nechápeš a to, že píšeš zcela bez chyb a tvoje inteligence ti dovoluje poskládat do sebe dvě věty, ještě neznamená, že jsi již alespoň na druhém stupni a že máš "permit" k tomu, abys místo štrykování pod lavící nebo doma na gauči, přispíval právě sem ... Nezapomeň www.pleteni.cz, tam se dokonale najdeš.

Ohledně honění ptáků si od tebe nechám rád poradit, evidentně jsi tu přes tyto činnosti NEJVĚTŠÍ KÁPO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Styďte se všichni! Jedni tady nadávaj na výkony českých reprezentantů a druzí zase nadávaj těm prvním. Co to má za smysl? Co musím ale napsat je, že Berdych roku 2011 je zoufalej a s touhle hrou bude padat v žebříčku ATP sviňsky rychle. Mile mě potěšil Hájek. Neměl na to a nebude na to mít, ale to co předved bylo dost nadějný a škoda, že se mu zázrak nepovedl.
btw. Nevíte koho můžeme schytat v baráži?
Reagovat
smazaný uživatel
co sem lezes ?vystrel...tohle je pro chlapy z ceska!
Reagovat
smazaný uživatel
Casomiro, ty se zajíma o tenis a nedokážeš si na základě dostupných informací zjistit, s kým se náš tým můze utkat v baráži?

V tomto případě bych ti doporučil jiný, stejně kvalitní portál www.pleteni.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Místo nějaké rozumné informace od tebe slyšim opět jen další přihlouplý komentář.
Ty bys měl spíš už táhnout do prdele, ty inteligente!
Reagovat
smazaný uživatel
www.pleteni.cz, tam se jistojistě dokážeš kvalitněji realizovat než zde, patolízale :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja budu vzdycky bojovat za cesko!!!!!sem se narodil jako cech a vzdycky budu cech!!!!CE-SI!!!CE-SI!!!!CE-SI!!!!
podle me by mel jit berdych za tohle do kryminalu!!!to se proste nedela takle zradit svou vlast!bych mu naparil pul roku natvrdoa , on by si , uvedomil ze reprezentace CESKE REPUBLIKY to neni jen , ze , si tam prijdes neco odchodit ale ze musis makat do krve!do ceske krve!!!!sme prece vsichni bratri ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Oh - My - Fucking - God! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Orlik? Landa? to posloucháte s klukama ve fabrice?
Reagovat
smazaný uživatel
precti si po sobe vsechny prispevky a, zjistis, ze nerikas jen nic novyho a jen porad vsechny trapne dokola urazis prací v tovarne coz vubec nechapu ty dobytku...a co delas ty?makas nekde v archyvu a honis si tam ptacka?ses borecek :)
Reagovat
smazaný uživatel
práce ve fabrice není ostuda, mnohem horší je ovšem pro tvé kamarády ze šichny koukat se na tebe, jak to tam denně trefuješ s vopuchlejma vočima od pančované borovičky a napošesté ti to tam cvakne ... :)
Tak upaluj spát, ať si ráno svěží a pro začátek si pokus představit, že existují lidé, kteří v pozdním odpoledni dorazili z alpských sjezdovek, zkoukli v TV nakonec neúspěšný boj našeho týmu, aktuálně dopíjí láhev oblíbeného prosecca a pojídají u toho luxusní španělskou sušenou šunku, ráno kolem deváte se probudí a zkontrolují dění ve své společnosti a aktuálně se baví nad zoufalou prázdnotou uživatelů jako ... jsi ty fair-playi
Reagovat
smazaný uživatel
peknej pokus ze sebe udelat intelektuala....to co si doma zeres a pijes nikoho nezajima a nikoho jsi tim neohromil hnupe.....a to ze rano vztavas v 9 tim bych se moc nechlubil ze delas hovinko a nemakas degene....nojono v nasi jednote pokrevnych bratru bys to nemel lechky!
Reagovat
smazaný uživatel
Ohromovat? Na to jsou jiné věci, o kterých nemáš zatím ani ponětí ... Btw. v primární definici intelektuála bych jej určitě nepostavil na sjezdovku, ale do knihovny či studovny. Přesto, ať se ti to líbí nebo ne, přesně tenhle typ má z 98% jistotou předpoklady na to, že prožije kvalitnější život, než tvá prdel přilepená za pecí plná závisti a brblotlachání :)

Tlupa tvých bratrů ve fabrice mne skutečně nezajímá. Místo sojové šunky a eidamu u vás v buferu zkus ohromit okolosedící, teď pamatuj, sušená španělská šunka a kvalitní perlivé víno, nemusí být nutně Champaigne, na své si přijdeš jak s Proseccem z Valdobbiadene, tak španělskou Cavou. Dopřej si trochu radosti do svéhu nuzného života ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jůůůůůůůůůůůva z tebe cisi svetovost a vsestranost!!!!krasne nam tady ukazujes sve gastronomycke znalosti....timhle ale u nas chlapy neohormis kryple....hele porad jsi mi nerekl cim se zivis ty kdyz ses tak sbehlej ve vsem a tvuj psanej projev je na tak skvele urovni tak se nam pochlup co delas....
Reagovat
frufru77
Ohromovat? Na to jsou jiné věci, o kterých nemáš zatím ani ponětí ... Btw. v primární definici intelektuála bych jej určitě nepostavil na sjezdovku, ale do knihovny či studovny. Přesto, ať se ti to líbí nebo ne, přesně tenhle typ má z 98% jistotou předpoklady na to, že prožije kvalitnější život, než tvá prdel přilepená za pecí plná závisti a brblotlachání :)

""""" Tlupa tvých bratrů ve fabrice mne skutečně nezajímá. Místo sojové šunky a eidamu u vás v buferu zkus ohromit okolosedící, teď pamatuj, sušená španělská šunka a kvalitní perlivé víno, nemusí být nutně Champaigne, na své si přijdeš jak s Proseccem z Valdobbiadene, tak španělskou Cavou. Dopřej si trochu radosti do svéhu nuzného života ... :) """""" .... Twl, kdo ti tyhle bláboly blije do toho zrnka hrachu, co máš v lebce místo mozku ??? Nebude to nějaký zneuznaný pisálek okolo padesátky s umaštěným culíkem? NEBO TO TVOŘÍŠ FAKT SÁM ??? JESTLI ANO, VOLEJ RZETU DO BOHNIC...
Reagovat
smazaný uživatel
Tvořím? Vše píši "z patra", bez zbytečných caviků a okolků. Na tak nuzný spolek zoufalců a predátorů vlastních tužeb a přání si vystačím pravým okem, levým dokonale sleduji pohyby akcií a třeba ... předpověď počasí, jestli je již čas na cabrio, zoufalče ... :)
Reagovat
Frick
...nebo snad byla nějaká výraznější šance udělat venku ARG?

Snad ta baráž bude bezproblémová.

Horší Berdychovo selhání bylo v Bělehradu s Tipsarevičem. Tím tenkrát pohřbil (na dlouhou dobu) jedninou skztečně reálnou šanci na zisk mísky.

Frantíci by přece šli, ne?

A proč nehrál Minář?
Reagovat
smazaný uživatel
a nechceš tím naznačit nebo přivést nás na cestu, že to všechno, co se událo, mělo hlubší význam a že když si dáš k sobě 1 a 1 nebo spojíš ty dva poslední do sebe zapadající kousky, zjeví se ti místo panenky marie obrovský piktogram dolaru, nedejbože eura ... ?
Reagovat
smazaný uživatel
ach jo ten berdych je hulvat takle to skazit mel by se stydet!!!!respekto ma pravdu je mi z toho na bliti ....hajek hral simpatycky tomu nelze nic vycitat .....ale podle me kazachstan podal vibornej vykon za kterej by se nemuselo stydet ani spanelsko!!!ale ten berdych ach jo!
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, účelem tohoto příspěvku je doufám záměrná sebeparodie.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravidla českého pravopisu:
http://www.pravidla.cz/

Zítra ve škole požádej slušně o doučování, ať se ti holky na druhým stupni příští rok nesmějou ...
A hajdy do hajan ...
Reagovat
smazaný uživatel
hele ocelove dvere muzes mi vysvetlit proc se snazis zesmesnit nekoho tim, ze ho posilas do fabryky?tobe prijdou lide pracujici ve fabryce nejak menecenni?to svedci o tom jakej ses kokutek...tak se pochlup co ty delas zajimaveho za pracy....
Reagovat
smazaný uživatel
aktuálně se cítím jako nedoceněný mentor ... korektor, vizionář, choreograf dutých a prázdných niter všemožných zakomplexovaných trotlů a hlupáků jako jseš ... ty, fabryko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastenče, jdi se vyblít na sport.cz. Osvědčená žumpa pro dementy všeho druhu. Nebo ještě lépe, místo plkání žvástů se nauč psát.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli chytneme švýcary tak není co řešit...
Reagovat
smazaný uživatel
no pro tebe určitě ne, ty budeš kroupit svoji šestnáctku jako obvykle od nevidím do nevidím a v úterý ráno na hajzlíku ve fabrice se dostaneš k usmoleným novinám, kde si přečteš, jak to všechno dopadlo.
Trotle ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka byla neuvěřitelně blízko. Zdálo se, že už se to nedá prohrát, ale ona to dokázala.
Reagovat
frufru77
O Berdychovi už nemá smysl psát - svůj stín už těžko překročí, zklamal už tolikrát... Horší je, že za "stoletého" Štěpánka, ze kterého si spousta chytráků ráda "střílí", náhradu jen tak nenajdeme. Hájek bojoval a jak sám zmiňuje výše, odvedl, co umí (nelze než souhlasit - škoda je ale spíš pátečního zápasu s Golubjevem - ten hrál s Hájkem opravdu doslova tragicky a byl k poražení). Takže místo útoku na na vyšší příčku letos jen baráž... A CO NAPŘESROK ???!!!.
P.S.: V osobních vztazích se uplatňují 2 přísloví:
1) protiklady se přitahují
2) vrána k vráně sedá
Které asi platí pro Tomíka a Lucku (dneska jsem úplně poprvé propadl iluzi, že Lucka ten turnaj vyhraje.... a jak to dopadlo? Ach jo....)
Reagovat
smazaný uživatel
další "chytrák...:-)))"
Reagovat
smazaný uživatel
tak až půjdete s klukama z fabriky po šichtě na šipky a bude ti chybět posledních 41 do nuly bez potvrzení, nenech se rozhodit těma dvěma vošklivejma bábama, co sedávaj naproti u stolu a koukaj na tebe vždy po celou dobu, než dosrkáš své 4 kousky ...
A měj po celých 15 let, za který bude mistr z vaší šichty odcházet do důchodu, pořád na mysli, že to můžeš být právě ty, kdo "raisne" svůj stín a stane se králem toho vašeho brblajícího stanu ...
Reagovat
frufru77
děkuji za stručnost... pterodaktyle ...
Reagovat
smazaný uživatel
utíkej spát, ráno na sedmou máš být ve škole ... na neustále psaní omluvenek kvuli tvé nedochvilnosti tu není nikdo zvědavej ...

A až někde na chatu zase něco uslyšíš, pozorně si nastuduj, jaký to má význam, v horším případě to s klukama na zemědělce proberte o přestávce, ňoumo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku si protirečíš. Hore ho posielaš pracovať do fabriky a nižšie už zrazu chodí do školy :). Na takého inteligenta ako ty máš krátku pamäť a hlavne si nečítaš to čo píšeš. :) Z toho čo si písal, som vyrozumel, že si investor. Neviem či robíš forex, komodity a vlastne mi je to jedno, ale ako stíhaš, ešte stále čítať diskusiu, keď to treba non-stop sledovať a podľa tvojich slov sa ti darí, tak si asi fakt génius.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně názorů tady je dost špatných, hlavně ty urážlivé fakt nechápu. Já například náš současný tenis vůbec nemám rád, i Berdycha, kterej mi je nesympatickej snad úplně vším, ale tohle bych si tady psát nedovolil. Ano, po vyhrané čtyřhře a vedení 2:1 by se tohle stát nemělo, když nastupuje Berdych proti trápícímu se, průměrnému Golubevovi. Golubev mohl hrát dobře, ale potom, co předváděl v pátek, to určitě nemohlo být jenom o něm. Hrál prostě dobře, protože mu to soupeř dovolil. To, že Hájek prohraje dvakrát se muselo čekat, vždyt ten nemá co nabídnout a navíc to ještě nezvládá fyzicky, což je dost smutné. Na první pohled, to vypadá jako hrozná senzace, ale když se na to podíváme realně, tak naše čtveřice určitě nebyla lepší než průměrní, ale vyrovnaní kazaši, bohužel.
Reagovat
smazaný uživatel
V normální zemi by Berdycha pořádně zjebali a ten by se omluvil a příště se pořádně snažil! Místo toho ho tady poplacávaj po zádech, neuvěřitelní...
Reagovat
smazaný uživatel
to sis spletl s Běloruskem, Dony ...

Ví máma, že máš ještě zapnutý počítač?
Reagovat
smazaný uživatel
1) Proč vlastně radši nejdeš blít na nějaký velký všeobecný portál? Tobě podobných vlastenců s vylitými mozky je v diskusích žumpách víc než dost.
2) Ten čecháčkovský anonymní póvl, který při neúspěchu sportovců blije na internetu, jako mají být fanoušci? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Už se řeší kdo je víc normální a kdo je znalec větší .... inu už je to jako v hospodě.
Reagovat
smazaný uživatel
dvě plzně a alpu pro respektora11. A ať nečekáme hodinu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moc si to bere, ale co se dá už dělat. Je třeba to vydýchat.. Šok to je, ale už se to nedá vrátit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedinej normální je tady lopata! Alspon někdo je normální...
Reagovat
smazaný uživatel
no vždyť ti to píši stále dokola, Ty a lopata, ve fabrice králové jste ...
Reagovat
smazaný uživatel
Víte proč je Sparta nejlepší? Protože když se prohraje, tak jsme nespokojení! Zkuste to už někdy pochopit
Reagovat
smazaný uživatel
To že Berdych prohrál je pro vás nepochopitelná senzace a nečekané překvapení. Ale já jsme to vědět celou dobu, že prohraje. Je vidět jak málo tenisu rozumíte. Kdo sleduje Berdycha pravidelně tak ví jak je zranitelný. Každý hráč z TOP50 ho mlže snadno porazit pokud zahraje na hranici svých možností. Pak je Berdych naprosto bez šancí.
Reagovat
smazaný uživatel
to už jsi psal, že prohraje s Davyděnkem.Opravdu velký znalec!!!
Reagovat
smazaný uživatel
každý kdo zahraje na hranici svých možností,může porazit kohokoliv,je to na sportu to krásný:-))
Reagovat
smazaný uživatel
jenže proti Berdychovi se to soupeřům daří velmi často! LLodra takovej výkon už nikdy v životě nezopakuje.
Reagovat
smazaný uživatel
I když to často bolí, tak je to tak. Zvraty, nečekanosti, bez toho by byl sport nuda. Dnes se radují Kazaši, a zažívají to, co my dříve. Škoda jen Štěpánka, že ten už moc tenisového času před sebou nemá, ale podobně i Hrbatého, neb i Slováci byli blízko vrcholu. Inu po čase je úspěch jen radost ze hry, nejen vrcholy.
Reagovat
smazaný uživatel
Už se zde řeší kdo jak moc je normální - kdo jak velký je znalec - inu jako v hospodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už bylo řečeno, škoda Hájka, šance měl a být odolnější psychicky, možná to dotáhl. Ale to jsou jen kdyby. Klíčovým momentem byl zápas Berdycha. Když jednička nevyhraje svůj zápas za stavu 2:1 s hráčem o dost nižších kvalit a o nějakých 30 míst níž v žebříčku, tak přes to vlak nepojede. I v pátek i dnes od Berdycha podprůměrné výkony a jakkoliv hrál Andrej dobře, tak ho neospravedlňuje, bod měl dneska uhrát, ale nezvládl to stejně jako v Srbsku. Štěpánek, ať má formu jakou chce, své si vždy odvede.
Reagovat
smazaný uživatel
Čechům holt ke štěstí stačí pivo, tv nova a aby hokejisti porazili Slováky. Víc ke štěstí nepotřebujou:D To ty slováci by ty tenisty alspon pořádně zjebali, to češi se nezmůžou ani na to. Rytmus má pravdu, jsme národ hovad bez vkusu...
Reagovat
smazaný uživatel
"Štěpánek, ať má formu jakou chce, své si vždy odvede."

To jo, hlavně ve finále 09, kdy zahodil 2:0 s Ferrerem...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby byl Hajek odolnejsi psychicky, tak by to nedotahl jen "mozna", ale "urcite". :-) Na kdyby se vsak nehraje a dopadlo to tak, jak to dopadlo.

Jinak mi tento duel s Kazachstanem hodne pripomnel ten se Srbskem, avsak tam v patek Berdych zklamal, kdezto tady "zachranoval". Jinak zbytek zname vsichni...
Reagovat
smazaný uživatel
tak až budeš příště koukat na černobílou televizi v teplácích s dírou na prdeli, pokus se ušetřit na krabičák za 13,50,-, potom se budeš možná konečně cítit alespoň trochu stylově ... tedy, mezi klukama s vaší fabriky ...
Reagovat
smazaný uživatel
"Štěpánek, ať má formu jakou chce, své si vždy odvede."

No, loni se Srbskem v zápase s Tipsou si tedy Štěpánek svý neodvedl, podle mě. Hrál celkově velmi špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek vždycky v posledním zápase zachranoval to, co Berdych předtím zjebal...
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek hraje vždy to, na co má nebo nemá formu. Kolaps s Ferrererm byl ztřejmý, ale to bylo dáno i tím, že prostě na něj přestaly platit ty zbraně co předtím a on nedokázal hrát jinak. V Srbsku byl z formy, přesto odehrál to, na co momentálně po zranění měl. Berdych má na to Golbjova spláchnout ve 3 setech i kdyby hrál jen lehce nadprůměrně na své poměry.
Reagovat
smazaný uživatel
To hraje snad vždycky každej to, na co má nebo nemá formu. :-) Nebo tím chceš říct, že Tomáš má nějakou super formu, akorát ji nedokázal v zápase s Golubjovem "prodat"? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně větší, než ukázal. Štěpánek byl prostě po zranění a v jeho věku už za vrcholem sil, tak zahrál nemastně neslaně v Srbsku. Berdych by měl ale takovéto zápasy vyhrávat, to se od něj jako od hráče top 10 prostě očekává.
Reagovat
smazaný uživatel
NJN, ale kolikrát letos hrál Tomáš jako hráč Top 10? Možná na AO s Gasquetem a Verdascem a jeden set s Djokovičem, s Tursunovem v Rotterdamu (nebo to bylo Marseille) a možná jeden set s Djokovičem. Jinak hraje spíš jako hráč, kt. se pohybuje někde mezi 20. až 30. místem.
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych vybojoval dva body (jeden s Dlouhým), ale další hráč prostě chyběl. Hájek je hlavně antukář, a další hráči za stovkou zaostávají. Škoda, že se nedomluvili s Hernychem, ten měl formu, a je na tvrdé povrchy, ale na tyhle úvahy už je pozdě.
hrát ve dvou DC, to je vždy těžké. Kazaši mají ale taky jen dva hráče, a pak mezera. Kdo vsadil proti Berdychovi, který dokáže porážet sám sebe, aniž by soupeř se nějak extra snažil - viz Berdychova podzimní šňůra - tak si mne ruce. Srdce fanouška je naštváno, ale styl berdycha je prostě už takový...
Reagovat
smazaný uživatel
Coz o to, Golubjov hral dnes skvele a vyhrat si zaslouzil, ale Kukuskin dnes urcite k porazeni byl... Jak uz pise nize Matej, je velka skoda, ze Hajek neni psychicky odolnejsi, na druhou stranu se mu dnesni zapas moc nepovedl. Ano, nehral spatne, avsak krome tie-breaku druheho setu nedokazal "kout zelezo, dokud je zhave". Ve tretim mel blizko na 5:1 a servis, nasledne v tie-breaku tretiho setu vedl 3:1 a potom jeste 8:7 a k dispozici mel dva servisy. Presto vsak treti set neziskal. Kolik sanci by jeste chtel?? Navic ta rezignace ve ctvrtem setu... Proste nedokaze to co Radek, Ferrer nebo Nadal. Rvat se do posledniho mice.
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, ten break navrch, možnost si jej pojistit ještě o jeden break a posléze i celej tiebreak Hájek dost prokaučoval.

K jisté smířlivosti mě ale vede přesvědčení, že i kdyby Hájek vyhrál třetí set, Kukuškin by jej nakonec udolal 3:2 na sety. Tak nějak jsem to celý zápas subjektivně cítil.

Chudák Dája Bedáňová, ta asi bude hodně smutná. Mimochodem, vypadá mnohem líp a ženštěji, než když kdysi hrávala tenis aktivně.
Reagovat
smazaný uživatel
Je sice mozne, ze ani treti set ve prospech Hajka by nemusel nic znamenat, na druhou stranu kdyby jej vyhral, urcite by se psychicky neslozil a dal by bojoval.
Reagovat
smazaný uživatel
zdálo se mi to, nebo si Hájek zahrál na elegána ze švajcu a nepodal po zápase ruku rozhodčímu?! :D
Reagovat
smazaný uživatel
ať už podal nebo nepodal, byl sportovní nebo nesportovní ... mnohem zásadnější informace pro tebe, Barney, je ta, že Ty svoji ruku tak vysoko ani nezvedneš ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně je dobře že Kazaši postoupili. Ty se alspon snažili a fanoušků tam od nich bylo víc jak našich! Prostě budeme hrát pralesní ligu se Slovákama, víc si nezasloužíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazachů tam rozhodně víc než našich nebylo...možná ke konci...ono taky když jim letí letadlo a když Češi odchází domů, protože zítra jdou do práce, tak je to něco jiného...
Reagovat
smazaný uživatel
mě je zle z těchto komentářů,je to sport a to že to nedopadne podle našich představ,tak neznamená že tu budete urážet hráče,udělali co udělat měli,gratuluji ke statečnému vykonu a soupeři k výhře...největší ostuda je v našich fanoušcích,když se daří opěvujeme,když ne tak zavrhneme...,musíme se ještě hodně učit...hezký večer:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych měl vyhrát oba zápasy a vyhrál? Nevyhrál! Vy byste taky chválil fotbalistu, kterej by v penaltovým rozstřelu na MS nedali penaltu a my kvůli tomu vypadli? A tím že si budeme říkat "nevadí že jsme vypadli, třeba postoupíme příště" se podle vás někam posuneme? Právě kvůli tomu to jde s celým naším státem do prdele...
Reagovat
smazaný uživatel
A tvoje máma snad nečekala, že dokončíš alespoň základku?

A tvůj táta snad taky nečekal, že po prvním tréninku, kdy se ti kluci smáli, to zabalíš a budeš do konce života sedět opuchlej za pecí. Honzíku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže s Českem to jde do háje kvůli takovým lidem, jako jsi ty respekto...
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty si těžkej aut....:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak,tak:-))hezky řečeno:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
http://letenka2.letuska.cz/cs/multiPricer.php?sid=0002878b83f33b42a4b6474b3329111f234f7

auf wiedersehen křupane ...
Reagovat
smazaný uživatel
Astana je náhodou krásný město. 100x modernější než Praha...
Reagovat
smazaný uživatel
upaluj Dony, křupko, přesně na takový, jako jseš ty, tam čekají ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Češi jsou sice hovada, ale z jinších důvodů...ale teď se s tebou asi nemá cenu vybavovat, když už ti skončil svět co?
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi někdy něco dokázal? Nebo umíš jen napsat pár písmenek?
Reagovat
smazaný uživatel
je to nanic vždycky to táhnul psichicky radek ale ted jak byl zranenej tak se to cekalo od berdycha ale na to ža je 7hráč světa tak fakt nanic nemam slov za tenhle prohranej davis cup z největši časti muže berdych
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně Hájek to po prohraném tiebreaku očividně totálně zabalil, po prvních dvou gamech jsem to vypnul s tím, že jsem tipoval výsledek čtvrtého setu 0:6.

Ale jinak podal slušnej výkon, škoda jen, že není sebevědomější / psychicky odolnější.

Co se týče Tomáše, očividně bojoval, ale i z jeho slov je cítit, že spíš očekával, že Golubjov svůj vysoký standard neudrží a začne kazit. Doufám jen, že nepinkal podobným stylem jako nedávno s Davydenkem a Petschnerem, páč bude-li tímto stylem hrát i nadále, podle mě se dlouho v první desítce neudrží.
Reagovat
smazaný uživatel
No a já myslel, že je konec už kolem 19h-to jsem právě přepnul na zápas Hájek-Kukuškin, kazach na servisu dal eso a tak mocně oslavoval fiftýn, že jsem čekal myslel, že právě proměnil mečbol...ale bylo to jen 15:0 :-D Jinak chudák Honza Hájek, takhle pomalýho tenistu nepotkáte ani mezi veterány...
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
jj... takový trouba jako ty se opravdu často nevidí....
Reagovat
smazaný uživatel
to není trouba,ale imbecil.
Reagovat
smazaný uživatel
retrospektore, chápeme, že 20,- korun utopených ve tvé sázce je velmi nepříjemný zásah do tvého měsíčního osobního finančního rozpočtu ... Nikoho to tu ovšem nezajímá.

Až půjdeš ráno do fabriky, nezapomeň za sebou zhasnout a zamknout.
Burane :)
Reagovat
smazaný uživatel
je to neskutečná ostuda. Citím se trapně před kazachy. Nemohu se jim podívat ani do očí.
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
No trapně byste se měli cítit zejména vy dva pomatenci ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
lopata...a ty se díváš často Kazachům do očí?
Reagovat
smazaný uživatel
to by se měli. Jsou to hlupáci, nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
hlupáku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Když Tomáš Berdych prohraje, je to vždy po životním výkonu soupeře, nebýt této nevysvětlitelné náhody, byl by již dlouho číslem jedna na žebříčku ATP. Letošní experiment trenéra Krupy, má tomuto pravděpodobně zabránit a dovést Tomáše, do klidných vod tenisového průměru, kde prohry tolik nevadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně mě fascinovalo, že Tomáš v tom TV rozhovoru prohlásil cosi ve smyslu, že co se týče jeho výkonu, "v zápase by nezměnil nic". (tj. byl se svým výkonem spokojen). Přitom hned své vůbec první podání v zápase prohrál čistou hrou, když udělal tři chyby. By člověk očekával, že by mohl říct něco ve smyslu "měl jsem vstoupit do zápasu podstatně lépe".
Reagovat
misoSK
hlavne mal hrat agresivnejsie aj za cenu nevynutenych chyb, pretoze bol prilis pasivny vo vymenach
Reagovat
smazaný uživatel
hele papeži, pokus se pro jednou zaměřit více na ... sebe.

pro začátek začni zde:
http://lancik.blog.idnes.cz/c/169174/Krestane-prestante-s-vrazdenim-kapru.html
http://www.outsidermedia.cz/Article.aspx?id=646

Další informace si budeš schopen snad vyhledat sám, pokusíš se jim porozumět a nebudeš nadále na tomto tenisovém portálu "rozesévat slova hněvu" ...

Budiš Tvá cesta lehká a opusť tento tenisový portál s Božím pozdravem. Pro hlupáky tvého kalibru tu skutečně není prostor ...
Reagovat
smazaný uživatel
Amen :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hájek by musel vyhrát ve 3 setech, na 5 setů nemá fyzicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já honzovi věřím... poojd, pooojd :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze zápasu jsem viděl jen útržky, díval jsem se na zápas Lucky. Ale z toho, co jsem viděl, se zdálo, že Golubjov hrál fakt hodně dobře.

Obávám se, že toto je konečná, poněvadž Hájekovy šance vidím jak spíše malé. Ale třeba podá životní výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Soupeř hraje to, co mu dovolíš, Berdych byl mdlý a hrál převážně udržbu.
Reagovat
smazaný uživatel
No fakt je, že jak pozoruji Hájkla, zdá se mi, že hraje od základní čáry podstatně agresivněji než Tomáš Berdych model 2011. Nikdy v životě by mě nenapadlo, že tohle někdy řeknu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To souhlas, Hájek zatím dokáže zahrát jak agresivně, tak chytře :).
Reagovat
smazaný uživatel
Hájka zase chytnou po 1. setu záda a bude to v háji! Prohrát s Kazachama doma je asi největší ostuda v historii našeho tenisu!
Reagovat
smazaný uživatel
Takove urazlive jednoznacne zavery primo miluji a jsem na ne alergicka.Vetsinou je hlasi Ti co nejsou ani za mak sportovni fanousci
a dovedou jen urazet a to je smutne. Je to jen sport, a vzdy to nevyjde. Toma to urcite mrzi nejvic a co ma asi tak novinarum hned po zklamani ze spatne hry rikat. V tymove soutezi je ta zodpovednost obrovska, kdyz se dari, tak kricime euforicky hosi dekujeme, kdyz to zrovna nejde, tak se chudaci nehodi ani na hnuj. Ale doufam, ze takovych radoby sportovnich fanousku je mensina.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkně napsáno a naprosto se s tímto názorem ztotožňuji. Kazachstán nebyl rozhodně slabým soupeřem a nesmíme zapomenout, že je to jenom sport, jednou jste dole, jednou nahoře.
V minulých letech nám kluci udělali nejednou radost, tak věřím, že baráž zvládneme a příští rok to i s Jirkou Veselým v týmu všem natřeme!
Reagovat
smazaný uživatel
Napsala jsi to moc hezky.Kdyby vyhráli, každý by je vynášel až do nebe a když to nevyjde, tak umějí jen kritizovat. Proč by to měla být ostuda prohrát doma. Prostě to nevyšlo, soupeř byl lepší. Kluci, i tak vám děkuji za bojovnost!
Reagovat
smazaný uživatel
Ano taky souhlasím, je to sport, prohra mrzí, ale nedá se nic dělat. Já teda viděl docela pěknej tenis, všichni dřeli a chtěli vyhrát. Rozhodně to nikdo neodchodil. TB hrál dobře a zodpovědně, možná by větší riziko bylo lepší, ale mohlo se taky stát, že by se pak tzv. vyházel. Gol. měl prostě životku i tak to bylo spíš vyrovnané.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist