Čermák se poprvé kvalifikoval na Turnaj mistrů

11. 11. 2009, 21:20
Aktuality 4
František Čermák si poprvé v kariéře zahraje Turnaj mistrů ve čtyřhře. Český hráč se kvalifikoval do prestižní soutěže v Londýně se Slovákem Michalem Mertiňákem po dnešní výhře na turnaji v Paříži nad brazilsko-zimbabwskou dvojicí Bruno Soares a Kevin Ullyett 6-3 6-4.
František Čermák

Dvaatřicetiletý Čermák hraje s Mertiňákem první sezonu, mají bilanci 46 výher a 24 proher a získali pět titulů. Naposledy slavili minulý týden ve Valencii. Deblový specialista Čermák, který je nyní 19. v žebříčku čtyřhry (jedno místo za svým maximem z roku 2005), má na kontě 21 deblových titulů v kariéře.

Středa na Masters 1000 v Paříži:
- Berdych prohrál s Robredem. Nadal odvracel pět mečbolů
- Safinovu kariéru ukončil Del Potro

Český tenis sice nebude mít v Londýně zástupce ve dvouhře, neboť Radek Štěpánek přišel o šanci v úterý, ale ve čtyřhře hned dva. Před Čermákem se kvalifikoval daviscupový reprezentant Lukáš Dlouhý, který s Indem Leanderem Paesem letos vyhrál Roland Garros a US Open.

Turnaj mistrů se uskuteční od 22. do 29. listopadu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
misoSK
tak im to vyslo, velky uspech hlavne pre slovensky tenis ale i pre cesky
Reagovat
weak
SKVELE, Frankie, velka gratulace k zivotni sezone!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ty ho znáš osobně weaku?
Reagovat
weak
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist