Černý pátek v Paříži: Češi nezískali ani set, prohrávají 0:2

12. 9. 2014, 10:35
Aktuality 870
Čeští tenisté jsou po pátečních dvouhrách blízko vyřazení z letošního Davis Cupu. Bod nezískal ani Tomáš Berdych, který podlehl Richardu Gasquetovi 0:3 na sety, ani Lukáš Rosol, jenž s favorizovaným Tsongou prohrál 2-6 2-6 a 3-6.
Tomáš Berdych (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

Svěřencům kapitána Jaroslava Navrátila hrozí první porážka po jedenácti výhrách a zisku "salátové mísy" v uplynulých ročnících 2012 a 2013. Pokud chtějí myslet na třetí titul za sebou, musejí se pokusit o první český obrat ze stavu 0:2 ve Světové skupině.

"Pořád šance ještě je. Ještě není konec, rezignovaní nejsme, ale neuhráli jsme první den ani set a posbírali jen pár gamů. Francouzští tenisté předvedli fantastický výkon, speciálně Gasquet, to jsem nečekal," řekl Navrátil. "Nula dva je těžké otočit, ale vyhráli jsem dvakrát Davis Cup a ještě jedeme dál. Čtyřhru můžeme, já tomu věřím, vyhrát, i když bude těžká, a je to pořád otevřené. Zkušenosti na to máme."

Tomáš Berdych dnes nastoupil k úvodnímu zápasu semifinále proti soupeři, s nímž v posledním vzájemném utkání prohrál 0:2 na sety, a Richard Gasquet potvrdil, že se mu proti daří.

Diváci v Paříži viděli na úvod dnešního duelu dva čisté gamy, ale zatímco Gasquet si své podání dál s přehledem držel, Berdych se vinou častých nevynucených chyb dostal už ve čtvrté hře do problémů. Po dvou jeho zkažených forhendech si Gasquet vypracoval první brejkbol a třetí Berdychova chyba v řadě znamenala Francouzovo vedení 3-1.

Šestý hráč světa se s přesně hrajícím Gasquetem trápil. České jedničce chyběla energie a míče od Berdychovy rakety jakoby neletěly, což se snažil řešit a jen v první sadě dvakrát měnil raketu. Herní nepohodu rodáka z Valašského Meziříčí podtrhla zkažená smeč za stavu 1-4, po které se při svém podání znovu dostal pod tlak. Tentokrát si Tomáš Berdych servis udržel, a přes shodu poté i další, ale to velmi dobře hrajícího Gasqueta nebolelo. Trpělivě bránící Francouz si po necelých 40 minutách vypracoval při svém podání první setbol; ten ještě zahodil po chybě z bekhendu, při druhém setbolu ale poslal vítězný bekhend po lajně a především díky 17 nevynuceným chybám svého soupeře úvodní sadu získal poměrem 6-3.

Francouzský tenista i ve druhém setu diktoval tempo výměn a využíval své techniky - přeliftovanými údery nepouštěl Berdycha k agresivní hře, trefoval jednoručným bekhendem rohy kurtu, přesně prohazoval a přidal i milimetrový lob. Berdycha se z lavičky snažil vyburcovat Štěpánek, jenže záblesk naděje se objevil jen uprostřed druhé sady. V té Berdych snížil z 0-3 na 2-3, ale zápasu jinak vládl Gasquet, který rozezpíval hlediště. Zápas trval dvě hodiny a sedm minut a Berdych ho symbolicky ukončil dvojchybou.

"Byl to můj nejhorší zápas, co jsem kdy odehrál v Davis Cupu," konstatoval český reprezentant. "Richard hrál velmi dobře. Pravdou je, že jsem nebyl dost konkurenceschopný, proto to skóre vypadá tak, jak vypadá. Pro mě jsou tyto podmínky nejtěžší, co mohly být, přijít z tvrdého povrchu na antuku. Potřebuju víc času na to, abych hrál lépe. Byla to dobrá volba Francouzů. Musím se přes to přenést," dodal Berdych, který prohrál v Davis Cupu páteční dvouhru poprvé od roku 2010 a po deseti výhrách v úvodním dnu v řadě.

Lukáš Rosol (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)Rosol: Oba jsme dostali lekci
Po Tomáši Berdychovi nastoupil na centrkurt v areálu Rolanda Garrose Lukáš Rosol s vědomím, že jeho případná porážka s Jo-Wilfriedem Tsongou by Francouze posunula velmi blízko finále.

Aktuálně 27. hráč světa dostal poprvé v plné sestavě v pátek přednost před Radkem Štěpánkem, ale zázrak se nekonal. Rosol na Tsongovu tvrdou hru nestačil; soupeř mu nastřílel 11 es a 48 vítězných míčů a Rosol mu nedokázal ani jednou vzít podání. Od začátku se skóre vyvíjelo ve prospěch domácího favorita a zápas skončil k radosti pařížského publika za hodinu a půl.

"Věděl jsem, že musím odehrát dobrý zápas, abych vyhrál, a na úrovni svého maxima. Bylo to těžký, Jo-Wilfried odehrál mnohem lepší zápas než já, prostě mě přejel. Nenašel jsem na něj hru a nic mi nedovolil. Dneska jsme neuhráli ani set a dostali lekci oba dva," řekl Rosol.

O první bod pro český tým se v sobotní čtyřhře pokusí Berdych s Radkem Štěpánkem, kteří společně v Davis Cupu prohráli z 16 zápasů jen jednou. Proti nim nastoupí nejspíše Julien Benneteau a místo Gaëla Monfilse asi bude hrát Gasquet. V neděli by měl hrát nejprve Berdych s Tsongou a na závěr místo Rosola Štěpánek s Gasquetem.

Výsledky - semifinále Davis Cupu Francie-ČR (Paříž, antuka):
Francie - ČR 2:0
Gasquet - Berdych 6-3 6-2 6-3
Statistiky utkání:
Esa: 2-5
Dvojchyby: 0-2
Úspěšnost 1. podání: 65 - 60 %
Brejkboly: 6/10 - 1/2
Vítězné údery: 33-35
Nevynucené chyby: 12-38
Tsonga - Rosol 6-2 6-2 6-3
Statistiky utkání:
Esa: 11-3
Dvojchyby: 1-1
Úspěšnost 1. podání: 78 - 58 %
Brejkboly: 5/12 - 0/3
Vítězné údery: 48-28
Nevynucené chyby: 18-25
pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

870
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Roger_Federer
Nebudu se stebou zas dohadovat..Ale kur-va uz se zamysli, neco ze sebou udelej.,tvoje chovani a vystupovani, odtud vyprudilo nekolik kvalitnich diskuteru, kteri maji znalosti a zajimave nazory a je radost je cist, narozfil od tvych fandicich, provokaci. jako Janekda, Vlk v zime, J.M..
Reagovat
Fandina
Vážně tě to baví, tady pořád osočovat druhé a dělat rozbroje? Pokud ano, tak si vyber někoho jiného. Myslím, že to co si tu o mně už všechno napsal stačilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by si vybíral někoho jinýho, když ví, že u tebe se vždycky chytne?
Reagovat
Fandina
Možná, že kdyby o tobě psal, že někoho vyháníš a nebyla to pravda, tak by ses také ozvala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaktože to není pravda?
Reagovat
Fandina
Já někoho odsud vyháním? Kdes to četla?
Reagovat
smazaný uživatel
Čtu to tu skoro denně.
Reagovat
Fandina
Že já někomu napsala, aby odsud odešel? Já tady četla jasně od Vlka veřejnou žádost, abych dostala ban, složenou z argumentů, které neodpovídají mému naturelu a vytržené z kontextu. Že bych já někoho vyzývala, aby psal jinak než píše, to jsem tu tedy nedělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď zrovna u?%B
Reagovat
smazaný uživatel
Teď zrovna užíváš lhaní. Každou chvíli někoho vyzýváš, aby psal jinak, než píše. Včera se tu o tom debatovalo celý večer až do noci.
Reagovat
Fandina
Ty asi nerozlišuješ akci a reakci, o které ses tu včera bavila. Chápeš vůbec, že on začal s obviněním a já se bránila?
Reagovat
smazaný uživatel
Opět užíváš lhaní. Ty jsi začala s tím, že ti vadí jeho zmiz zmiz zmiz.
Reagovat
Fandina
Ano, až ti někdo za každý tvůj příspěvek napíše zmiz, tak se také budeš ohrazovat. Akce, reakce.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ta akce je tvoje "pojď", "zmiz" už je reakce.
Reagovat
Fandina
Já mám právo napsat co chci. A pokud se mi nelíbí, že na to pokaždé někdo něco navěsí, tak mu to dám najevo. Ale právo napsat si co chci je moje věc. Chápeš to vůbec. Zafandím a někdo ti na to něco nalepí.
Reagovat
smazaný uživatel
ANO, CHÁPU! Už jsem to tu psala stokrát. Ale ty nechápeš, že úplně stejné právo mají i všichni ostatní. A ty se tu furt hádáš, že se ti to nelíbí. Včera jsi i slackera žádala, ať to nedělá. Důvod? Protože se ti to nelíbí. Nám se taky nelíbí, že tu neustále provokuješ a že nejsi schopná pochopit, že na všechno, na co máš právo a co nám neustále předhazuješ, mají právo i ostatní.A hlavně, že je třeba tohle právo respektovat a ne u toho furt pindat.
Reagovat
Fandina
Ano, všichni máme právo tu psát co chceme. A nikdo nemá právo druhé urážet a psát o nich, že jsou lháři, duševně choří atd.
Reagovat
smazaný uživatel
A co má teda psát, když ten člověk lže?
Reagovat
Fandina
A seš si jistá, že lžu?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejmenovala jsem konkrétně tebe, ale když se ptáš. Tak ano, jsem si jistá.
Reagovat
Fandina
Já si zase jsem jistá, že nelžu. Jak to vyřešíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych to měla nějak řešit? Já jsem se tě jen ptala, jak bys nazvala člověka, který lže. Bohužel se mi odpovědi opět nedostalo, což je u tebe normální. Ty totiž nemáš potřebu odpovídat, ty se furt akorát stupidně ptáš.
Reagovat
Fandina
čarodějka ... ty pořád rozebíráš mě. Druhého, stejně jako Roger a to je ten problém. Vy se nebavíte o sobě, vy pořád mluvíte o mně. A to je to nerespektování druhých.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty zas rozebíráš jiné, i když v tomto případě uznávám, že mě moc ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já si nejsem jistá, jestli nedokážeš nebo nechceš interpretovat psaný text tak, jak napsán je. Nikdo netvrdí, žes měla někomu psát, ať odejde. Přečti si Rogerův příspěvek ještě jednou.
Reagovat
Fandina
čarodějka ... nemusím ho číst. Vím, co tam píše. Chce na mě, abych se chovala jinak. Ale uvědom si, že je to veřejný web. A on nemá komu co určovat, co tu má a nebo nemá psát. A pokud tady nedochází k vulgárnostem, nebo urážkám, tak je všechno v pořádku. Ale popisovat někoho tak, jak to dělá on, lhářka atd., lhaní a pořád dokola, to rozhodně není to, co se má na veřejném webu a mezi lidmi dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže chceš, aby on se choval taky jinak. A jsme u toho, co jsem se ti tu snažila vysvětlit včera celý večer. Požaduješ od ostatních respekt, ale sama ho odmítáš dát. Pak si divíš, že tu všechny akorát štveš.
Reagovat
Fandina
Já nic nepožaduji nemám na to právo. Ale požaduji, aby mě tu nikdo neurážel, nepsal o mně nepravdy a lži. Já to také nedělám druhým, tak vyžaduji, aby to nikdo nedělal mně. A navíc, pořád zapomínáš, že on žádá mě, ne já jeho. On na mě vyžaduje změnu chování. To je rozdíl. Akce, reakce. Chápeš to vůbec?
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu. Požádal tě naprosto slušně jako ty včera slackera. Jaký je rozdíl mezi tvou a jeho žádostí?
Btw. Nikdo tu o tobě lži nepíše a nikdo tě neuráží. To, co se tu píše, je bohužel pravda.
Reagovat
Fandina
Rozdíl je v tom, že já napsla slackerovi konkrétně, co se mu nelíbí. On píše obecně, něco ze sebou udělej, tvoje chování a vystupování atd. A ptám se, o jakém chování to píše. O jakém vystupování píše. Já tu urážím a nadávám někomu, vždyť to dělá on. On i ty tu neustále operujete, že lžu atd. Co je tohle za jednání.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť lžeš. Pořád lžeš. Jen si to neumíš přiznat.
Reagovat
Fandina
Jasně a pak kradu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím, ale když to říkáš :)
Reagovat
poutnik
Tobě taky není pomoci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy jsem netvrdila, že je. Naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já si nejse
Reagovat
Roger_Federer
Hrozne se mylis v jedne veci, pro me to co stebou uz nekolik tydnu diskutuji, neni prdel , nebo hra, nejaky hon ba Fandinu..Ja te proste slusne zadam, aby ses jako inteligentni clovek nad tim zamyslela a precetla si vsechny svoje reakce za posledni 3-4 mesice...snad pak pochopis.
Reagovat
Fandina
A co jsem v těch svých příspěvcích psala nevhodného, nehorázného, neslušného, že tě to tak uráží. To by mě zajímalo.
Reagovat
Roger_Federer
pokud si to sama neuvedomujes nebo nechces, je to pak tezke.Napsalo ti to minimalne 8 lidi, vsicni to same..Vsichni to vidi, jen ty furt budes dokola psat ja nic, to oni..
Reagovat
Fandina
Co mi napsalo osm lidí. Můžeš to uvést konkrétně? Urazila jsem někoho, napsala jsem o něm nehorázné soudy a lži, jako ty a další o mně? Uvědomuješ ci vůbec, co jste tu o mně psali, nemorální, duševně nemocná, lhářka atd.. Já tu nic takového o nikom nepsala ani nežádala ban pro druhé. Já ne.
Reagovat
Roger_Federer
Demonstratyvnim odchodem odtud nic nevyresis, jen nahrajes Fandine, predne o to ji jde..Navic tady budes spouste diskuteru chybet, vezmi rozum do hrsti..;), Vsicni to udelejne, protoze jinak to tady vsechny vysaje..
Reagovat
safi1313
nevi se uz dnesni nominace na ctyhru - FRA CZE? cesi sou asi jasny ale co frantici?
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, že Pliškove a Krejčikova na nu nadviažu :)
Reagovat
smazaný uživatel
podanie slabe a uplne neiste
backhand & forehand tiež neiste
Reagovat
smazaný uživatel
hra bez emocii
Reagovat
smazaný uživatel
Tashkent - Siniakova
Quebec - Hradecka,Hlavačkova,Krejčikova
Hong Kong - sestry Pliškove
+
Karolina aj v singli :)

OTAZKA!
Myslite si, že aspoň jedna češka donesie titul domov?
ak ano, kto?
Reagovat
smazaný uživatel
U Katky už je to na dobré cestě... :)
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2014&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com ....no Lucka chytla Mad ...a Bára Svitolinu a v dalším kole Angelique ...Lucka má pak v dalším kole případně Svetu/Belindu, do čtvrtfinále Vika/Ana,tak to je panečku los :)
Reagovat
smazaný uživatel
pfuuuuuuu to je fakt zaujimavy los
prve kolo:
Lisicki - Dellacqua
Garbine - Nasta
Barbora - Elina
Cibula - Flipkens
Belinda - Svetlana
Madison - Lucie

prípadne druhé kolo:
Vika - Ana
Madison/Lucka - Belinda/Svetlana
Garbine/Nasta - Jankovicova
Daniela - Caroline
Reagovat
facom
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Musím se přidat, na těhle stránkách jsem docela často, poněvadž tenis miluji tělem i duší a co mě tu nejvíc "fascinuje" v diskuzích je to Fandinovo deb ilní "pojď,pojď,pojď". To už je komediální... Fandino, chce to změnu, je to už trapné.
Reagovat
smazaný uživatel
... tak si to pořeš, fascinace je tvůj problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Řezat budu, prkna blbe. Se do toho ne ser.
Bye
Reagovat
smazaný uživatel
POOOOOOOOOOOOJD
Reagovat
smazaný uživatel
no tak ty budeš masivní frustrát :DDD, to si vypotil sám nebo máš vedle sebe makaka (co za tebe maká)???
Reagovat
smazaný uživatel
http://web.archive.org/web/20140913030526/https://twitter.com/search?f=realtime&q=www.bigweb.cz www.bigweb.cz
Reagovat
smazaný uživatel
http://web.archive.org/web/20140913030526/https://twitter.com/search?f=realtime&q=www.bigweb.cz www.bigweb.cz www.bigweb.cz/tenis
Reagovat
slacker
TAk a mame dalsi top ten diskuzy, Aapon doufam ze pres 787 prispevku na top ten jeste staci.
Reagovat
spaniel
Pome Klizan!
Reagovat
smazaný uživatel
proc a nac? :-) Stan 3:0, joho ho, at tece rum.. :-)) Jinak - precetla jsem si cast zdejsiho cachtani se v detske louzi, jsem rada, ze ji take obchazis... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jeee, promin Same, ale na Stana taky myslim.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
... tak tam děti hrály hru "Honzo, vstávej!". Jsem se na tak dívala a říkala jsem si, že jsem si jako dítě nikdy neuvědomovala, jak je ta hra vlastně absurdní. Honza se zeptá, kolik je hodin, a dozví se, že babička spadla do záchoda. V tu chvíli jsem si fakt myslela, že dospělí podobně absurdní hry hrát nemůžou...
Reagovat
Fandina
no vidíš to a ty tu hru hraješ, tak si nestěžuj
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš snad někde nějakou stížnost?
Reagovat
Fandina
V tu chvíli jsem si fakt myslela, že dospělí ..... postěžování si ach joooooooo. Nic?
Reagovat
smazaný uživatel
To sis to jenom blbě vyložila.
Reagovat
Fandina
Vážně blbě? A jak je to tedy?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, začnu ti odpovídat na tvoje otázky, až ty mi začneš odpovídat na ty moje. Ostatně můj příspěvek beztak nebyl adresován tobě.
Reagovat
Fandina
Hlavně, když si uvedla, komu je určen, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvedla. A co jako?
Reagovat
Fandina
Veřejný web, reaguje kde kdo, nic?
Reagovat
smazaný uživatel
ne
Reagovat
Fandina
tak dobrou noc ...
Reagovat
smazaný uživatel
zmiz
Reagovat
slacker
Pojd
Reagovat
Amputace
:D
Reagovat
spaniel
A pak ze nerostou.
Reagovat
Fandina
u nás ano
Reagovat
spaniel
Zase lžeš? Vis co se stane lharkam.
Reagovat
Fandina
ne, co se jim stane?
Reagovat
Vojtiik
745 prispevku :D frndina owning
Reagovat
spaniel
USA 1:0 SVK
Reagovat
spaniel
Jelikoz dnes neni úplněk, tak asi nekdo dostal placebo.
Reagovat
smazaný uživatel
K pomatení smyslů stačí Fandina.
Reagovat
Amputace
Ta osoba (její jméno nebudu raději jmenovat) - to je opravdu silné kafe. Nikdy bych býval nečekal, že si přečtu něco jen vzdáleně podobného tomu, co se odehrává v diskuzi níže. Četl jsem Havla, četl jsem Becketta a dnes mohu napsat: četl jsem onu osobu, jejíž jméno nebudu raději jmenovat.
Reagovat
spaniel
Voldemort diskusi :)
Reagovat
Amputace
Nejlepší stejně bylo: "[...]jenže on reaguje na moje psaní, píše po mém psaní. Chápeš ten rozdíl. On reaguje na moje pojď pojď pojď."
- Nebudu zapírat a rovnou přiznám, že jsem poprskal monitor, když jsem toto četl.
Reagovat
spaniel
JJ. Tam je perel. Dokonale absurdní.
Reagovat
Amputace
Prostě když čteš Čekání na Godota, okamžitě ti musí být jasné, že Beckett nikdy nenavštívil TP, protože proti tomuhle je jeho hra ještě slaboučký odvar.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
Fanda67
Přeji dobrou noc , tady to vypadá ještě na dlouho :)
Reagovat
spaniel
Mozna by byl rad, ze nekdo to zhmotnil. Ale sam by asi necekal, o kolik to překonala. On vypálil cihlu a ona z ni postavila zeď. A hned Čínskou.
Reagovat
Fandina
hlavně, když se bavíte, to je nejdůležitější :-))))))))))))))))))))))
Reagovat
spaniel
Na tvuj účet.
Reagovat
Fandina
A má být? Já se směji zase tobě. Jsme si kvid.
Reagovat
spaniel
Kvid? :D
Reagovat
Fandina
Kvit třeba. Právě mě můj ošetřovatel upozornil na hrubku
Reagovat
spaniel
Nevedel jsem, ze jsem tvuj ošetřovatel.
Reagovat
Fandina
Já také ne ...
Reagovat
Amputace
Hlavně ono se tady člověk dozví spousty nových věcí. Dodnes jsem například nevěděl, že reakce na něčí text, případně jeho zesměšnění, se rovná omezování osobní svobody. To takové Divadlo Járy Cimrmana můžou rovnou zavřít.
Reagovat
Fandina
Tak nesmíš tak slovíčkařit. A brát všechno tak vážně. Jasně, že moje svoboda končí tam, kde začíná ta druhého, třeba.
Reagovat
Amputace
Ano, toto tvé stanovisko z diskuze níže naprosto jasně vyplývá.
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D Škoda, že se tu nemůže lajkovat :D
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ses pobavil.
Reagovat
Amputace
Ono to snad bylo napsáno za jiným účelem?
Reagovat
Fandina
Jaký by měl připadat v úvahu, podle tebe?
Reagovat
Amputace
Takže já si mám sám odpovědět na svoji otázku?
Reagovat
Fandina
Už ne. Není třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší je, že já sama si díky podobným diskuzím připadám jako kretén, ale ona mě tak strašně dráždí, že jí stejně zase odpovím.
Reagovat
spaniel
Vsichni si tim prošli.
Reagovat
Amputace
Naopak: já obdivuji tvé odhodlání vysvětlit to té osobě po dobrém a v klidu. Sám bych to nedokázal.
Reagovat
Fandina
to ses ale nemusela vůbec obtěžovat s diskusí se mnou. Já myslím, že jsi do ní vstoupila sama, já tě o to nežádala ... úsměv
Reagovat
Vojtiik
to je neskutecne kouzelne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ta věta, kterou jsem napsala, není na pochopení zase tak těžká, abys tu ze sebe musela za každou cenu dělat nechápající jelito.
Reagovat
spaniel
Ja bych ji dal za pět.
Reagovat
Fandina
Upřímně, kterou tvou větu máš na mysli, dneska si jich napsala tolik, že těžko člověk ví, kterou myslíš.
Reagovat
poutnik
A o tom to je.
Reagovat
poutnik
Tedy není o Fandině, ale o těch reagujících. Moudrý koná, blbec reaguje - to je citát, to není ze mne. Autora si nepamatuji.
Reagovat
poutnik
pardon - čarodějka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že myšleno je to trochu jinak, než jak jsi mi to naservíroval. Nicméně... Dokud nebude Fandina moudrá, tak můžu být v klidu :)
Reagovat
Fandina
čarodějka ... asi si to nepochopila, nejde o mou, ale tvou moudrost, nemyslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
No, to rčení je myšleno tak, že moudrý blbě nepindá a jde radši něco dělat, proto je celé toto rčení pro tuto diskuzi zcela nepoužitelné. A jinak si myslím, že jsem to napsala dostatečně srozumitelně na to, abyses nad tím musela pozastavovat a divit se. Ačkoli to ty děláš moc ráda.
Reagovat
Fandina
Dá se to pojmout různě, ale myslím, že spíš by se k tomu každý měl stavět za sebe jak to vidí on a nehodnitit druhé, ale to je jen můj názor, nikomu ho nenutím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se toho názoru i drž a neporušuj ho.
Reagovat
Fandina
Psala si ty o mně, ne já o tobě ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To není pravda. Psala jsem o sobě, že se cítím jako kretén, když s tebou diskutuju. Vše ostatní již vyplynulo z reakcí. Ale jinak to upozornění bylo myšleno dlouhodobě, nejen na toto vlákno.
Reagovat
Fandina
Tak to je samozřejmě tvoje věc, na koho reaguješ a co tu píšeš. To souhlasím.
Reagovat
Roger_Federer
:)... detinske odpovedi pres kopirak?..:)
Reagovat
Fandina
ale ne ...
Reagovat
poutnik
Fandinu neřeším čarodějko, ti ostatní se cítí moudří a s morálním kreditem poučovat. Jinak Fandina je jaká je a pro mnohé je to zrcadlo.
Reagovat
poutnik
Jinak tím, že jsem se neudržel a začal reagovat zařadil jsem se bohužel do té druhé kategorie (moudrý-blbec) a tím na toto téma končím. Doufám :-)
Reagovat
slacker
A ten co nekona (v tvem spatne aplikovanem rceni ten co se ujima prvni iniciativy) ani nereaguje (je pasivni a o tedy az o krok pozadu) ten je mrtvy.
Reagovat
Fandina
těžko může ten kdo koná nežít a aplikace rčení je vždycky věc autora a je na druhém aby pochopil význam
Reagovat
poutnik
Opravdu nerozumím, minimálně jeden z nás něco nepochopil. A neříkám, že to musíš byt zrovna ty.
Reagovat
poutnik
Aby bylo jasno-pro slackera :-)
Reagovat
poutnik
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Isner - Gomboš..

Šláger prvého dňa Davis Cupu..
Reagovat
Nola
divacka kulisa :D Gomboš si zbytočne prehral prvý set , 2 x viedol v TB ... amíkov tiahne vlanajší sneh viac ako tenis
Reagovat
Fandina
budu moc držet palce deblu. A pokud se povede klukům vyhrát, tak je šance na dašlí body v neděli. A Radek by zase mohl rozhodovat a dát do toho všechno, jak ho známe už mnohokrát z DC zápasů. Tak držím palce do debla zítra a pojďte kluci. Přeji úspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidim, ze se to tu opet tak nejak pomalu rozklizuje...
Uprimne, ja to dnes rano zabalil, bez Janekdy mne to stejne nebavi a nejen to...tak nejak celkove.... zrusil jsem si ucet, ale stejne mne ten system jeste normalne pusti beztrestne si psat co chci...a pritom uz nejsem uzivatelem...
....hloupa chyba, kterou maji tady nevim uz jak dlouho...
Takze potom..., ze tu nefunguje vice veci, to se neni opravdu ani nicemu co divit...;)
Reagovat
Michaelus
Nechápu to. Kvůli takovému blbému důvodu opouštět forum. Dělá se z toho kovbojka, z komára velbloud, nic jiného. Kdo má očy vidí.
Reagovat
Michaelus
oči samozřejmě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proc neco opoustet, si muzu tu preci chodit kdy chci a obcas neco precist;)
Ale ze bych citil nejakou potrebu dal neco tvorit, to uz ani ne.
Jak to pekne napsal kdysi tady Cvach...kazdy mame asi nejaky ten polocas rozpadu;)
Ja tu potrebu stejne citil uz driv, tak nejak mene psat vice asi spis "hrat"...;)
Mne to pak stejne pokousi...a mam pocit, ze spis ztracim cas...
ale nemyslim tim nic zleho, proste tak...

Ale to jak je to tady administrovano je urcite k zamysleni...
...ale asi uz ne pro mne...;)
Reagovat
Michaelus
Jestli se na to necítíš tak tě chápu, víš, cenil jsem si některých tvých poznatků... utkvěl jsi mi v paměti tou svojí Karličkou :D
Nicméně tvé vyčerpávající odpovědi a příspěvky vůbec nedávají znát nějaké slabosti (naopak, málokdo má výstižnější) :) Někdy mi připadneš jako takový básník v zamyšlení :D Kmet v rozjímání :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak posledni dobou jsem tady uz nicim moc teda neprispel...
Ale jak sam vidis, z tohoto prikladu, tady je mozny nakonec vsechno... vlastne i psat jako "neuzivatel";)
Jinak si myslim, ze se to tu bude neustale promichavat...a tech tenisovych postrehu tady bude porad spousta...
Reagovat
a.magerova
Tak jsem si ověřila (jsem totiž nevěřící Tomáš), že jsi opravdu DUCH čili, že fyzicky/virtuálně neexistuješ, takže logická lidská reakce na DUCHA je: zmiz, zmiz, zmiz :-)))
Reagovat
slacker
Pojd pojd pojd!!
Reagovat
a.magerova
Pozor na autorská práva!!!
Jo a doufám, že jsem Ti neukradla Tvé duševní vlastnictví :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj budu te strasi pouze v noci;)
Reagovat
smazaný uživatel
to je jako vzdor, nebo snad mučednictví. O co jde?
Reagovat
smazaný uživatel
viz. vyse...
Reagovat
smazaný uživatel
To by me mrzelo, kdybys sel. Proste rekni, ze si das pauzu a hotove. Nikdy nerikej nikdy. Mrzi me, ze jvuli nejake pizde musi odchazet kvalitni diskuteri. Jak bylo psano vyse, tve az filozoficke prispevky tu nemaji obdoby. Tak at se ti dari. Jenom nechapu, proc toho trolla neignorujete.
Reagovat
Amputace
proč si ji nedáš do ignore listu? Možná jsi na to už někomu odpovídal, neboť by bylo prapodivné, kdyby tato otázka napadla pouze mě, ale nečtu všechny tvé příspěvky, takže se případně nezlob.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
Michaelus
Proboha Lidi vzpamatujte se a diskutujte o tenisu, ne o tom jestli je pojď vhodné povzbuzování nebo ne... Takhle níčíte další diskuzi.
K čemu to je se pořád hádat, když to je stejně furt dokola a nic se nestane...
Reagovat
babolat.cz
třeba se něco stane. co ty víš.třeba se zbavíme peďáru,když ho budeme stále mačkat.
Reagovat
PetaM
Honí si triko a především své upadající EGO ... ;D
Reagovat
smazaný uživatel
jo, běžte někam, nechte Fandinu Fandinou a fanděte našim.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad tady ještě někdo věří...POJĎME DO TOHO, HEJ !! Zítra těžký debl, ale ten půjde a neděle je otevřená a kdyby se Berdychovi povedlo sejmout Tsongu, rázem jsme favorité, Štěpec je prostě harcovník a nevyteče.

Tak doufejme a fanděme !! Já teda chci vidět Berdycha s Rogerem v narvané Tipsort Areně.
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo bude hrát vedle Beneta, LLodra?
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju Tsongu.
Reagovat
smazaný uživatel
clément je borec, ten ví koho dá, ale já bych preferoval Llodru, ten je nejlepší síťový hráč v FRA
Reagovat
EllNino
ten není ani v nominaci :)
Reagovat
smazaný uživatel
aha, ale fandil, škoda, tedy škoda pro frantíky.
Reagovat
Fandina
A zítra debl ... a pak další dva body. Držím palce kluci ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
... zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
něco lepšího by tam nebylo. Tohle je už okoukané.
Reagovat
slacker
Dokonale neni treba menit
Reagovat
Fandina
tohle není dokonalé ale trapné a to je rozdíl
Reagovat
slacker
Dokonale jak to krasne rezonuje s veletrapnym pojd pojd pojd
Reagovat
Fandina
pojď je povzbuzování zmiz je vyhánění, absolutní negace, opak prvního
Reagovat
slacker
Protiklady se pritahuji, jeden ze znaku proc je to dokonale
Reagovat
Fandina
Tak to není. Jeden napíše povzbuzení a druhý ho neguje. Vznikne nesmysl.
Reagovat
slacker
pojd pojd neni povzbuzeni, to zaprve. Zmiz zmiz je neuspornejsi zpusob jak na to upozornit
Reagovat
Fandina
Jak chceš. Piš si co chceš. Ale logiku to nemá. Navíc se po mně opičíš, kopíruješ moje pojď pojď pojď svými třema negacema. Je to hloupé.
Reagovat
slacker
Je to chytre, kompenzuje to hloupe pojd
Reagovat
Fandina
je to hloupé, vyvrací to původní myšlenku
Reagovat
babolat.cz
takhle to nefunguje, příklad: jeden řekne: vyhraje ten, kdo mi dá nejvyšší úplatek i kdyby to bylo nejdražší a na h.ovno. druhý mu řekne: ne, vyhraje ten, kdo dá nejlepší a nejlevnější nabídku. takže protiklady mohou být pro společnou věc výhodné, pokud samozřejmě vyhraje ten pozitivní.
Reagovat
Fandina
mně spíš jde o to, že já to píšu jako zdůraznění povzbuzení a druhý přijde a neguje to, to nemá logiku.
Reagovat
smazaný uživatel
to má logiku. to tvé rádoby povzbuzovánítady s.ere každého, takže to absolutně má negativní účinek. to zmiz je naopak pro další průběh diskuez pozitivní a přínosný. sorry
Reagovat
Fandina
proč rádoby povzbuzování. Jeden napsal, pojďte je podpořit, tak jsem se přidala. Tebe štve, že někdo fandí druhému a dá to najevo? Jak to děláš ty. Napíšeš jen fandím mu. Dobře. Já k tomu přidám pojď. Je to jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
jinak tě mám ale rád. mě osobně nevadíš,really
Reagovat
Fanda67
Mluv za sebe, já ke všichni nepatrim
Reagovat
poutnik
Nevím jestli pojď, pojď, pojď někoho se.. , ale určitě ne všechny, maximálně jen ty nezralé či nevyzrále osobnosti. Mně je to jedno, každý ať si povzbuzuje jak chce. Hlavně pokud není vulgární či nevkusný jako třeba slacker a spol.
Reagovat
Michaelus
Přesně.
Reagovat
slacker
Jsi nevyzrali pokud moje zmiz povazujes za vulgarni nebo nevkusne
Reagovat
smazaný uživatel
Jaktože to nemá logiku? To, jak moc to tvoje pseudopovzbuzování dráždí řadu zdejších diskutujících, víš. Je to pouze reakce vyvolená tvou akcí.
Reagovat
smazaný uživatel
* vyvolaná
Reagovat
babolat.cz
fandina je vyvolená, to si pleteš :-)
Reagovat
Fandina
nejsem vyvolená. Jsi na omylu. Fandím. To je všechno.
Reagovat
Fandina
Tak to nečti. Respektuj, že je tady někdo, kdo napíše pojď pojď pojď. To je to tak těžké pochopit?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nečti? To bych sem nesměla chodit. Vždyť je to všude.
Já povzbuzování chápu, jenže u tebe už jsem přesvědčená, že to není povzbuzování, ale provokace, protože poté, co se to tu řešilo, jsi to začala psát snad ještě častěji a to mnohdy za příspěvky, ke kterým se to vůbec nehodí.
Reagovat
Fandina
Je to moje povzbuzování a pokud ho bereš za provokaci, tvoje věc. Respektuj právo druhého povzbuzovat jak chce.
Reagovat
babolat.cz
h.ovno, fandino, svaté h.ovno
Reagovat
poutnik
čarodějko nesoudíš Ty náhodou jiné podle sebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne.
Reagovat
slacker
Respektuj zase ty neutralizaci pomoci zmiz :-)
Reagovat
Fandina
problém je v tom, že já povzbuzuji a ty neguješ moje vyjádření, takže mě omezuješ, to je problém.
Reagovat
babolat.cz
neomezuje, protože to stále píšeš a je ti to jedno. Je ti jedno,že to 90% lidí tady nesnese. Ty nás omezuješ
Reagovat
Fandina
Podívej, jestli je pro tebe problém, že druhý píše pojď pojď pojď. Tak pak musíš mít problém úplně ze vším. Protože tohle tě nemá co rozčilovat. Není to nic proti tobě a s tebou to nemá co společného. Chápeš to vůbec?
Reagovat
babolat.cz
ne
Reagovat
slacker
Jak te to omezuje? Uplne stejne jako omezuje nas cteni pojd. A navic ted me omezujes extra protoze me okrikujes za moje zmiz :-))
Reagovat
Fandina
je to jednoduché. Někdo napíše sdělení a druhý mu ho neguje. Omezuješ mě ve svobodě projevu.
Reagovat
spaniel
:D dement
Reagovat
Fandina
amen
Reagovat
slacker
Nekdo dava do jidla jed tak je pochopitelne se zacit shanet po protijedu. Zmiz je protijed na pojd
Reagovat
babolat.cz
ale velice neúčinný, sorry. tady by nepomohl ani kaynid
Reagovat
Fandina
ne ani o něj nejde. Pokud ti vadí pojď pojď pojď. Nečti to.
Reagovat
slacker
Pokud ti vadi zmiz zmiz, necti to :-))) Ale ty mas navic jeste i dalsi moznost: nepsat pojd pojd pojd
Reagovat
Fandina
a nebo ty nepsat zmiz zmiz zmiz opičíš se a jsi trapný, tomu doufám rozumíš
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz mizm je muj original. Po kom se s tim opicim?
Reagovat
Fandina
po třikrát pojď pojď pojď a jak jsem psala, je to úplně o něčem jiném, než co vyjadržuji já
Reagovat
slacker
Se opicim ze je to 3x? No nic nez trikrat to ani byt nemuze aby bylo jasne k cemu to patri.
Reagovat
Fandina
ano opičíš se a je to každému jasné k čemu to patří a každému je také jasné, že to děláš úmyslně a naschvál
Reagovat
slacker
Vzdyt ty to pojd pojd pojd take pises umyslne a naschval
Reagovat
Fandina
Ne. Začala jsem ho psát jako zdůraznění něčeho. Proč bych ho měla psát naschvál. Líbilo se mi to a zůstalo mi to. To jen ty jsi přišel a začal si mi to kazit.
Reagovat
slacker
Me se moje zmiz take libi a proto ho casto pouzivam. Sice ne tak casto jako ty pojd, ale jestli chces muzu se snazit ho pouzivat co nejcasteji
Reagovat
Fandina
opičíš se, pokud ti to nevadí, tak to dělej, ale je to trapné
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš patent na slova, která se v textu 3x opakují? Budeš je žalovat? Znám pár slavných textařů, který by šli oškubat o slušný prachy.
Reagovat
Fandina
Nemám patent, ale mohla bych si ho udělat. Je to to samé, jako jsem před časem začala psát ... úsměv a pak se mi to stalo podpisem. To ... pojď pojď pojď vlasntě vzniklo podobně a postupně. Najednou jsem zjistila, že to tam píši pokaždé a už mi to zůstalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš si udělat patent na 3 stejná slova za sebou? :O
Reagovat
Fandina
Nesmíš brát všechno tak vážně. Samozřejmně že nejde o tři slova za sebou, ale o povzbuzování. Neber se tak vážně ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že ani na to povzbuzování patent nedostaneš. Co kdyby to pak nějaký sportovec v euforii chudák vykřiknul na kurtu, hřišti nebo stadionu...
Reagovat
Fandina
Tos mě pobavila. Samozřejmě je to legrace všechno. Mám na to patent, spíš jde o tu formu ... pojď, pojď, pojď. Něco jako podpis, srdíčko, úsměv. Samozřejmě je to jenom myšleno v nadsázce ... úsměv.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale po nás chceš respektování a ostatním ho upíráš? Ty vnímáš naše vyjadřování jako omezování? Pak laskavě uznej, že mi zase můžeme tvoje vyjadřování vnímat jako provokaci. Nemáš žádná zvláštní práva, která bychom neměli taky. A pokud se oháníš svobodou projevu, tak ta platí pro tebe stejně jako pro nás.
Reagovat
Fandina
Já tě neomezuji v tvém pocitu provokace. Já nemohu za tvé pocity. Pokud ti vadí, že druhý píše pojď pojď pojď, tak to ti pak musí vadit i to, že tu píše. Nesnášenlivost, netolerance druhých nebo jak to nazvat. Respektuj, že to tu píši. Není to o tobě. Není to nic proti tobě. Je to moje věc, co píši. Chápeš to?
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi mě špatně pochopila. Já se vyjadřovala k tomu, že ty chceš, aby ti jiní nepsali zmiz zmiz zmiz. Jaký je v tom rozdíl? Žádný. Po jiných chceš, aby respektovali, co ty píšeš, ale sama máš problém s tím, co píší jiní.
Reagovat
Fandina
Tak to nechci, aby psal zmiz zmiz zmiz. Jednak kopíruje moje pojď pojď pojď a obecně nechci, aby to tam psal. Tomu doufám rozumíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nerozumím. Pokud chceš, aby lidé respektovali tvé názory, musíš respektovat i ty ty jejich. Nejsi v tomto směru nad nikým nadřazená.
Reagovat
Fandina
To nejsem, problém je v tom, že on se svým zmiz zmiz zmiz reaguje na moje pojď pojď pojď a to vždycky, takže je to od něj negace mého pojď pojď pojď, on nerespektuje moje právo fandění a neguje ho apriory jen z toho důvodu, že mu vadí
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, akce vyvolává reakci. Nemůžeš po něm chtít, aby nereagoval, můžeš pouze nezačínat akci. Btw. ani omylem to nepíše na každé tvoje pojď pojď pojď, píše to tak na jedno z deseti.
Reagovat
Fandina
jsi na omylu, mohu to na něm chtít, aby nenegoval moje fandění, takže to mohu žádat. A dělá to pokaždé, když má tu možnost a dělá to naschvál.
Reagovat
smazaný uživatel
Jakým právem to po něm můžeš chtít?
Reagovat
Fandina
požádám ho. Buď mi vyhoví nebo ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde jsem tu nečetla, že bys ho o to požádala. Čtu spíš zákazy, i když nepřímé.
Reagovat
Fandina
To je pravda. Tak to musím napravit.
Reagovat
Fandina
Byl bys tak hodný a nepsal za mým pojď pojď pojď ... zmiz zmiz zmiz. Děkuji ti.
Reagovat
slacker
Byla bys tak hodna a psala vzkazy tenistum na jejich Facebook stranky nebo Twitter a prestala psat pojd pojk pojd u prepevku ktere adresujes ostatnim uzivatelum TP? Neco za neco
Reagovat
Fandina
Takže nebyl. Škoda.
Reagovat
slacker
Byl, ale mam podminku.
Reagovat
Fandina
Podmínku, abych tu psala co si přeješ ty a ne já. To není podmínka, ale omezování mé svobody.
Reagovat
slacker
Kazdy si neco prejeme. Bez oboustranych ustupku se nikam nepohneme
Reagovat
Fandina
nechci ustupovat, není důvod, nedělám nic špatného
Reagovat
Fandina
noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sis s tím začala, když jsi ho požádala, aby nepsal to, co si přeješ ty. Fandino, zkus být někdy objektivní.
Reagovat
Fandina
Ano požádala, jenže on reaguje na moje psaní, píše po mém psaní. Chápeš ten rozdíl. On reaguje na moje pojď pojď pojď. Jinak ne.
Reagovat
spaniel
Chci tady vertikální text.
Reagovat
spaniel
Vertikalni
Reagovat
spaniel
Vertikalni
Reagovat
spaniel
Vertikální
Reagovat
spaniel
Vertikalni
Reagovat
spaniel
Vertikalni
Reagovat
spaniel
Vertikální
Reagovat
smazaný uživatel
spanieli, kam jsi zmizel? :D
Reagovat
spaniel
Do pr
Reagovat
spaniel
Protoze to je negace. A tim ji upírate svobodu projevu! Co je na tom tak nepochopitelné?
Reagovat
Fandina
Tak dobře, neupírá mi svobodu projevu, protože to píše za sebe. Ale obecně to vyzní nijak.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale on má právo reagovat na tvé psaní. Sama se tu neustále oháníš tím, že má každý právo reagovat. Naopak ty nemáš právo mu to zakazovat. On odpověděl, že ti vyhoví, když ty podobně vyhovíš jemu.
Reagovat
Fandina
Ano, on na mě chce, abych nepsala pojď pojď pojď a pak on nebude psát zmiz zmiz zmiz. Chápeš, že on na mě chce, abych popřela své pojď pojď pojď. A on pak na něj nezavěsí zmiz zmiz zmiz. Já si něco vymyslím, začnu to psát a druhý přijde, okopíruje to a píše to pode mnou. Chápeš ten rozdíl. Ano nedohodli jsme se. Já budu dál psát svoje a on ať tam trapčí se svou negací. On píše až po mně, reaguje na mě, on je ten opičák.
Reagovat
smazaný uživatel
To nikdo nepopírá, ale ty po něm úplně stejně chceš, aby to popřel. Chápeš zase ty, že akce vyvolává reakci? Pokud nechceš, aby na tebe lidi reagovali, tak nesmíš sama nic psát, jiná možnost neexistuje.
Reagovat
Fandina
Ne nechápu. Je to jako když prijdeš domů, řekneš dobrý večer a druhý řekne zmiz. Je to to samé. Jinak tě nechápu. Napíši něco pozitivního a druhý to neguje.
Reagovat
smazaný uživatel
Vynikající příklad. Pokud bude váš vztah s tím dotyčným v pořádku, pak samozřejmě ten oslovený odpoví "dobrý večer" nebo "ahoj". Pokud ovšem váš vztah bude tak vyhrocený jako zde se slackerem, pak, věř tomu, přijde právě to "zmiz".
Reagovat
a.magerova
čarodějko - v reálu TO hravě vyřeší výměna zámku ;-)
Reagovat
Fandina
Já nemám se slackerem žádný vztah. Jestli mi rozumíš. On na mě reaguje nějak a mě se to nelíbí. Já nechci, aby na mě reagoval, chápeš to? Tady je veřejný web. Já něco napíši, on mi to neguje, já mu řeknu nebo ho požádám, aby to nedělal a takhle pořád dokola. Tady nejde o vztah, ale o přístup k spoludebatníkovi. Respektovat je, co píší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten vztah byl samozřejmě míněn v rámci těchto diskuzí. Nevím, jaké lepší slovo použít. Jinak... chápu a píšu to tu už snad podesátý. Když nechceš, aby na tebe reagoval, tak jediná možnost je nic nepsat. Akce - reakce! Jestli ta reakce bude pozitivní nebo negativní už se pak odvíjí od řady faktorů.
Reagovat
Fandina
Tak to samozřejmě. Pokud nebudu nic psát, nikdo nemůže reagovat. Ale o tom není přece řeč. Já chci povzbuzovat, jen nechci, aby mě ten jeden dotyčný na to vždycky něco nalepil. Ale samozřejmě, mohu ho žádat, mohu ho prosit, ale pokud on nebude chtít, tak to neovlivním. To je samozřejmé. Je to jako s jakýmkoli diskutérem tady. Pokud nechci psát nepíši. Pokud chci píši.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Chceš - nechceš. On na to má právo a to neovlivníš.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, ale já mám právo ho upozornit, že se mi to nelíbí. A pořád dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, tak ještě jinak. Ty máš právo ho upozornit, že se ti to nelíbí, ale on nemá právo tě upozornit, že se mu zase nelíbí něco z tvého vyjadřování? Jak to?
Reagovat
Fandina
Ano, on pořád reaguje na kdekoho a pořád se vyjadřuje, má na to právo a dělá to a je to otravné. Pořád dokola.
Reagovat
Fandina
A já mu samozřejmě to právo neupírám a ani to nedělám, jen ho upozorním na to, že se mi to nelíbí.
Reagovat
Fandina
On má právo reagovat na mě a já mám právo reagovat na něj. To je princip diskuse.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem ráda, že si tohle všechno uvědomuješ. Celou dobu netvrdím nic jiného, to spíš tys to nechápala.
Reagovat
Fandina
Teď si mě pobavila. Základní věc je svoboda projevu v diskusi. Já nevěděla, že je to tady potřeba psát. Pro mě je to automatické. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč jsi psala pravý opak?
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem nic takového nepsala, že si tady nemůže každý psát co chce. A také se to děje. Ohrazovala jsem se ke konkrétnímu vyjádření, které se mě osobně týká. Ale že má na to právo, to jsem nikdy nezpochybňovala.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Přezdívka slacker je na této stránce 51x, přezdívka Fandina 125x. Chápu, ON na všechno reaguje.
Reagovat
Fandina
Proč mě porovnáváš s ním. Je rozdíl, když začnu diskusi s někým a rozdíl, když vím, že na mě někdo, jako slacker neustále reaguje. A to on dělá. Neustále se k druhému vyjadřuje, nejen ke mně.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to má právo. A porovnávala jsem to proto, abys viděla, jak absurdní je tenhle tvůj argument, protože ty to děláš mnohem častěji. Celou dobu se tu bavíme o tom, že ty chceš, aby ostatní nedělali něco, co ty ale dělat chceš a oháníš se tím, že na to máš právo.
Reagovat
Fandina
Ano, má na to právo, ale to neznamená, že se mi jeho zmiz líbí a já také nic jiného, než že se mi nelíbí zmiz nepsala.
Reagovat
smazaný uživatel
A jaký je rozdíl mezi tím, že jemu se nelíbí tvoje pojď a tobě jeho zmiz? Žádný. Jenže když tobě někdo napíše, že se mu to nelíbí, tak s tím máš strašný problém a nechápeš to. A vo tom to je. A já už se zase motám ve smyčce.
Reagovat
Fandina
Nezlob se na mě, ale to opravdu nechápu, že ti vadí, pojď pojď pojď. Ten fakt nechápu. Ale že máš na to právo mi to říct, to jsem nikdy nezpochybňovala. A taky to děláš. Já jen nechápu tu vlastní konstrukci toho, že to někomu vadí. Ale že mi to řekneš, na to máš právo.
Reagovat
smazaný uživatel
Respektuju tvou odpověď, ale to mi neodpovídáš na otázku.
Reagovat
Roger_Federer
Ehm..dostala ses do faze, jako spousta jinych( vcetne me),...reagujes na reakce, ktere maji za ukol vyvolat reakce na reakce, odpovedi ti bude jen reakce v reakci, ktera vyvola reakci, snaha o donuteni te reagovat je jasna..:(
Reagovat
Fanda67
Čím si to vysvetlujes?
Reagovat
Roger_Federer
uz jsem to kdysi psal.Je to program, vytvoreny vyvojari tenisportalu, k reakcim na reakce v reakcich, kvuli zvyseni poctu prizpevku v diskuzich.Proto mu vsecko projde..
Reagovat
Fandina
To myslíš vážně?
Reagovat
Fanda67
Já spis premyslim jestli neexistuje něco jako závislost na chatu
Reagovat
Fandina
Tak to určitě. Samozřejmě, že kdyby člověk nechtěl, tak tu nebude psát a může to být i závislost. To je jasné. Jako luštění křížovek, hraní her atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemoc z povolání. Pořád mám tendenci něco vysvětlovat v naivní víře, že to ten druhý pochopí :D
Reagovat
Fanda67
Tedy učitelka? No tady ta snaha byla asi marná :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, i když teď zrovna lepím jednu mateřskou mimo školství.
Reagovat
Fanda67
Tak říká se ze učitelky profese poznamená, ale ty jsi ještě mlada, tak snad manžela doma ještě nevyvolavas :)
Reagovat
Fandina
Proč naivní. Mě si nic vysvětlovat nemusela, já právo psát tu nikomu neupírám, ale mám právo chtít na někom, aby nepsal, co se nelíbí mě. To je zase moje právo.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě si strašně protiřečíš, ale strááááášně.
Reagovat
Fandina
Jak myslíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, vidím - právo psát tu nikomu neupírám vs. mám právo chtít na někom, aby nepsal, co se nelíbí mě. Aneb právo psát mu neupírám, ale musí se mi to líbit. Bravo!
Reagovat
Fandina
Jinak i když bych mu upírala právo psát pode mě cokoli, tak on to stejně dělá a pořád dokola.
Reagovat
poutnik
no prostě hnus velebnosti tyhle příspěvky
Reagovat
Matti
Co blbneš - Štěpec nedá Gaela ani náhodou v posledním zápase, navíc k tomu nedojde, naši vytečou už zítra ve čtyřhře.
Reagovat
spaniel
Diskuse bez Fandiny http://i1069.photobucket.com/albums/u480/spaniel77/3bfcd01843d2b08ec30622d538ba9fbe_zpsa975d0ac.jpg

Diskuse s Fandinou
http://i1069.photobucket.com/albums/u480/spaniel77/1e671ff4d2c5e29e800e47e02d2bcf2c_zpsb943e865.jpg
Reagovat
Fandina
a co tím básník chtěl říci?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
spaniel
Vidim, ze chces, aby toto vlakno neslo tvuj rukopis.
Reagovat
smazaný uživatel
začíná se tvořit velice aktivní vlákno :-) taková molekula
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že nebude moc agresivní
Reagovat
Fandina
já ho agresivním dělat nebudu neboj
Reagovat
smazaný uživatel
jak jsem vyčetl a vycítil z ostatních diskuzí, tak každé tvé slovo,je takový karcinom, že nakazí každé vlákno :-)
Reagovat
Fandina
tak to cítíš, vážně? Tak to asi abych raději nic nepsala, že?
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, ostatní reagují velice podrážděně a silně, asi mají špatné zkušenosti, já zatím nikoliv.
Reagovat
babolat.cz
je to síla, co ti budu vyprávět:-)
Reagovat
Fandina
A co cítíš?
Reagovat
babolat.cz
orgasmus
Reagovat
Fandina
tak to mě nenapadlo ... zase něco nového ... úsměv
Reagovat
Fandina
tak to jsem ráda, že nemáš špatné zkušenosti. Tos mě potěšil. Já také nemám špatné zkušenosti, když čtu něco na webu ... úsměv
Reagovat
Fandina
já ne, ty jsi sem dal diskusi se mnou. Já to sem nedávala. Pro tebe je Fandina životně důležitá, proto sem dáváš výpisy ze svého zápisníku. Já tě o to nežádala, oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo díky díky díky
Reagovat
Fandina
a jednu ruku na comu mi vede ošetřovatel, teď i druhou ............
Reagovat
spaniel
Ja psal opatrovnik, dik za upřesnění. Tim se to vysvětluje.
Reagovat
Fandina
Já myslela, že je ti to dávno jasné, že mám ošetřovatele a píši z ústavu ne? Tak se nedělej.
Reagovat
spaniel
Nene, nejdriv si ji dala ty, pak ja. Kdybys ji nedala, nemel bych co dat. Logika, víme?
Reagovat
Fandina
víme, vlákno jsem začala já, že, ty nic ty muzikant. Ty jsi nic ze svého bucketu nedával, nic si neofocoval, nic z toho, všechno já a můj ošetřovatel, že?
Reagovat
spaniel
A?
Reagovat
Fandina
A nic, že nemůžeš bez psaní o Fandině být, jinak bys to sem nedával. Ne?
Reagovat
spaniel
B?
Reagovat
Fandina
A důvod, proč si to sem dával? Tvoje vysvětlení?
Reagovat
spaniel
C?
Reagovat
Fandina
C neodpovídaš, tak nic ...
Reagovat
safi1313
Nádhera :D
Reagovat
babolat.cz
nečekal jsem nic,a protonemohu být překvapen, narozdíl od těch, co tady psali, že Tom dá dva body a zbytek udělá náš "borec" Rosol nebo debl. Já jsem však stejně hrdý, protože taková malá zemička a 2x po sobě získala DC. Kdo to má, pánové?Buďme vděční a hrdí a hlavně doufejme v další talenty, kteří DC získají, dřívě než po 30 letech.
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne ze Roger a Stana dali dva body a jedou si pro titul, tim Roger zkompletuje vsecko.
Reagovat
a.magerova
Hele nezakřikni, Francouzi budou těžký ořech :-/
Reagovat
babolat.cz
taky si myslím, že Frantíci ty národnostní mutanty dají a moc jim přeji.
Reagovat
a.magerova
Ty bys přál i Křovákům, kdyby se dostali do finále proti Rogerovi :-P
Reagovat
babolat.cz
to ne, ale Frantíkům teď moc fandím, když Rafa nehraje, tak fandím Gaelovi.
Reagovat
a.magerova
A jestlipak Ty víš, že je Gael vlastně Švýcar a nejen on :-P
Reagovat
babolat.cz
všichni jsou švýcaři, hlavně tady na foru :-) a propos co je Fandina?
Reagovat
slacker
Krovacka
Reagovat
a.magerova
Když hraje Roger, tak sedí vedle mě, když bude soud, tak bude sedět naproti mně ;-)
Reagovat
a.magerova
To je to co celou dobu říkám, není Frajeřina vyhrát, když má země v první padesátce 10 tenistů, je Frajeřina vyhrát s 2-3 tenisty :-)))
Reagovat
slacker
Frajerina je vyhrat bez tenistu
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tak, taky jsem na kluky hrdá.
Reagovat
smazaný uživatel
jasnačka, byli skvělí, a já jsem šťastný, že jsem to mohl zažít. Co by za to dal Fedex, za jediný DC.A asi to letos opět nevyjde. Francie je nadupaná.
Reagovat
smazaný uživatel
zatímco Švýarsko není :)
Reagovat
smazaný uživatel
ti také, ale jinak, pouze žebříčkově, ale srdcem je Francie mnohem výš! Ono čekat na DC, až bude mít k sobě rovného spoluhráče není moc srdeční záležitost, ale spíš vypočítavost.
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu finále Francie: Švýcarsko v našlapané hale Bercy jistě bude nejlepším finále za poslední roky a DAVIS Cupu se alespoň na chvíli dostane obrovská prestiž. Už teď se velmi těším.
Reagovat
a.magerova
No.... kdyby bylo finále v našlapané O2 Aréně.... splňovalo by tytéž atributy.... prestiž by byla v tom, že by šlo o hattrick Čechů či konečně mísa pro Rogera (ostatní Švýcaři prominou).... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To sice jo, ale to finále FR: cH bude mít ještě větší grády. Každý zápas bude otevřený a šlágr. Kdyby hráli naši se Švýcarama, tak dva zápasy mají jasného favorita. I když pravda, to, že neuvidím Fedexe naživo mě mrzí. Na druhou stranu, sehnat lístky by bylo nadlidský asi.
Reagovat
babolat.cz
ano,pouze finále SUI-ESP (samozřejmě s RAfou) by bylo více!
Reagovat
smazaný uživatel
no, jistěěě
Reagovat
Roger_Federer
Rafa uz fakt nikoho nezajima..kluci.
Reagovat
smazaný uživatel
chováš se jak ortodoxní federovec, myslím, že RAfa zajímá dost lidí a zvláště vás!
Reagovat
slacker
Problem je ze nadalovci nejsou lidi :-))
Reagovat
smazaný uživatel
another one...
Reagovat
spaniel
Popravdě jsem jeste nikoho, kdo fandi Nadalovi naživo nepotkal. Takze je to dost mozna pravda, ze jsou jen internetový fenomén. Neco jako kdyz se netem šířil Chuck Norris.
Reagovat
smazaný uživatel
protože sedíš jen u compu :-)
Reagovat
spaniel
:) ja toho vic nabehal na kurtu nez si ty najezdil.
Reagovat
smazaný uživatel
nene
Reagovat
spaniel
Tak je mozne, ze jsi řidič kamionu, to je fakt.
Reagovat
babolat.cz
autobusu,jezdím hodně na Mallorcu...
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
babolat.cz
fandí Rafovi nebo co?
Reagovat
spaniel
Zapomel sis přihodit nick? Castorpollux je tvoje jemnější verze? Cage moc jemný nebyl.
Reagovat
smazaný uživatel
chceš to zkusit? neboj, jsem jemný :-)
Reagovat
spaniel
Respektuji tvou orientaci, ale jsem z opačného břehu. Ale je mile, ze jsi ke svým milencum jemný.
Reagovat
slacker
Ty ses gej?
Reagovat
rod_laver
bylo - pokud by se hrálo ve Švýcarsku, předpokládal bych rychlý povrch v hale, kde by byli Švýcaři mírní favoriti, na španělské antuce (byť po ženských zkušenost již v hale) by se taky Švýcaři neztratili. Nadal by sice udělal 2 body, Ferrer by ale mohl prohrát i se Stanem.
Reagovat
slacker
4.65 a 1.13 v live sazkach. Trosku nepomer ne?
Reagovat
spaniel
Zadna tragédie, ani prekvapeni to neni. Francie byla favoritem, ma širší pole a nejde vyhravat kazdy rok s 2 hraci, z nichž jednomu je 80 let. Spis ty výhry byly překvapující.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. Bylo to fajn, do třetice to (asi) nevyjde. Nicméně si myslím, že s tou minizákladnou, kterou máme oproti jiným zemím, je skvělé, že se držíme tam, kde jsme :)
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu odepisování Berdycha, jsou to dost odvážná tvrzení, v některých obdobích se prostě nedaří, a neznamená to nutně definitivní konec dobré výkonnosti. Ale podobných výroků se v příštích letech asi nezbavíme, protože jednou to přijde. Jinak Berďa letos velmi dobré výsledky z gs, a je super, že dokázal dojít v Americe do čtvrtfinále po tom, co před tím předváděl.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to masakr. ČR má skoro tolik bodů jako další 3 státy dohromady :D
Reagovat
smazaný uživatel
Clementa jsem mel celkem rad... byl to zajimavy hrac z slusnou inteligentni hrou, a jako kapitan teda zabodoval. Ten jeho vyber Richarda byl proste majstrstyk, to zase klobouk dolu jak tem hracum veri...a jak tuhle situaci odhadl...

Dost se take potvrdilo, ze proste DC a ATP jsou tak trosku jine souteze... na nektere veci se proste spolehat nejde.

Snesla se tu kritika na Rebela, ze hral prd... No mozna nemel svuj den, ale teda Richard na BH byl velmi dobry a tlacil Rebela pekne take na BH, uplne ho dostal, a jeste ty kracene crossy. Ono vyber Richarda byl nakonec fakt dobrej napad, nebot se hraje na antuce, rychla zmena z hardu, a pravdou je, ze Richard se dokaze s tim svym stylem rychle preadaptovat. Coz pro Rebela je trochu horsi orisek, a treba k tomu pripocist, ze na te antuce Rebel tedy celkove take horsi...
Ono to nekdy vypada, ze ten hrac hraje mizerne...(coz nepopiram) ale jak se k tomu pripocte to, kde se hraje, a kdo je na druhe strane...ti hraci z Francie maji opravdu hluboky vztah ke kurtum na RG...tak to proste potom vypada hur, nez uplne je...

V kazdem pripade jsem si proletl prispevky, a "pratele" ani jednou jsem si neprecetl aspon jednu zajimavou vec, ktera se dnes na kurtech stala. Coz je skoda....A to, ze Rebel opravil Richardovi zahlaseny nepravdivy aut!!! Za co si vyslouzil potlesk cele areny...No mozna vas zklamal herne, ale Richard je proste Richard, zahral to paradne na Rebela, tak kdyz se tady pise jaky je to nouma ten Tom, tak za tohle byste mu mohli take napsat aspon jeden...kloboucek...
Mne to celkem tedy prekvapilo,...vnimam ho spis jako Rebela, ale tohle bylo paradni gesto...takze zas takovy egoman, jak ho nekteri vidi asi neni...takze az se bude zase dohadovat, mozna dobre pripomenout tuhle situaci...

Jo vs. Roslol, tak tenhle zapas nejak nicim neprekvapil, ono Tsonga RG zboznuje, a bylo to opet videt, krom toho ten styl Rosola mu i sedl...
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna jistota tady urcite je, kterou mame, uz nemuze CR prohrat;) Jinak nazdar...takze jak psaval Janekda...zajici se pocitaji po honu. Toho debla klidne muzou dat...no a potom se bude rozhodovat...ikdyz si myslim, ze ikdyby Tsonga prohral s Rebelem, tak bychom asi videli na scene Gaela...

Je treba fakt rict, ze tym Francie je jak fotbalova Barcelona... proste slusne naslapano skvelymi hraci. Neni to sice vse, ale tady je prace ten Clement, ktery dokazal letos tomu tymu dat duch musketyru, a hlavne dokaze vytahnout v prave chvili toho praveho hrace, ktereho pokracuje, coz proste Navratil zatim za celou svou dobu nemusel ani podstoupit...takove dilematy...uprimne, vzdy to bylo oprene o dva hrace...takze asi tak...;)
Reagovat
EllNino
Škoda, že Arnaud nepujde zejtra do debla, na jeho hru se docela pěkně dívalo, takovej štírek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je skoda, ale kdo vi;)
Na kurtu to byla vzdy osobnost, ikdyz na konte ma "pouze" jedno finale GS. Byl take jasne rozpoznavatelny...satek, bryle, neoholen;)
Reagovat
Roger_Federer
Clemam..to byl norec jak svina..z neho charizma prskalo.
Reagovat
EllNino
nevím, o kterém tenistovi mluvíš a neberu tvoji výmluvu na DIS...
Reagovat
smazaný uživatel
To charisma mu zustalo. Ono sjednot takove hrace: Tsonga, Monfils, Gasketak, Simon, Llodra, Benetka...co ves, to jiny pes...jsem je nejen dnes pozoroval, ale uz od prvniho kola...
Podle mne je umeni vysvetlit treba Gaelovi, ze misto neho Richard, a ze Simon to prosedi...na to proste musis mit...ono je podle mne omnohem horsi, kdyz mas k dispozici plno hracu, nez kdyz proste mas dva a moc moznosti nemas...proste...

V historii DC byl jeste jeden, ktery bych rekl jeste toho Clementa i prekonal .... Yannick Noah! Vzal tym a hned na poprve s nim vypraskal vsechny a meli misu... Jenze tak neskutecne vsestranny clovek jak Yannick, to se rodi jednou za uherak, pokud jde o tenisove prostredi...
Reagovat
ludolf
Co jsem četl, tak Gael sám říkal, že se na pátek necítí (asi se nestihl zadaptovat po US Open).
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis zajimave info...
Je aspon videt, ze neni pro nektere hrace tak jednoduche se adaptovat.
Vyse jsem mel uvahu o Richardovi...opravdu si myslim, ze hraje tak, ze ten styl pobere dobre jakykoliv povrch...no mozna ta trava...
Reagovat
EllNino
Škoda, že Arnaud nepujde zejtra do debla, na jeho hru se docela pěkně dívalo, takovej štírek :)
Reagovat
smazaný uživatel
opravy
misto prace > prave;)
misto pokracuje pochopitelne > potrebuje;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dlužím ti omluvu. Musím říct, že jsem se v Tsongovi sekla. Asi mi k tomu dopomohla jeho častá absence v této sezóně. Sice trochu nervózní rozjezd, ale poté, co odvrátil ten stav 0:40, tak už hrál s jistotou.
Reagovat
smazaný uživatel
On to prostredi tam opravdu miluje...ani asi nejde o to, co rika v rozhovorech nebo co plkam ja, ale on muze hrat uplne houby s octem...pak prijde RG, stoupne na ty kurty v tom arealu a je to jiny hrac...dnes to opet potvrdil.

Co je mozna asi dobre, ze Rebel bude hrat s Tsongou az v nedeli, pokud by se jeste bojovalo o postup, tak ma Rebel aspon cas si vic na tu antuku zvyknout, to si myslim bylo dnes asi jeho nejvetsim handicapem proti Richardovi...ja bych to takhle neodhadoval, ani nahodou, ze ho na ten BH tak udela...ale Clement to odhadl opravdu neskutecne zkusene...proste si nemyslim, zeby klukum z ceske kotliny se nejak nechtelo...tady se proste selo plno malickosti, ktere ve vysledku vypadaji dost drsne, ale...kdo vi co bude po zitrku...;) Porad se jeste muze stat plno veci, ikdyz si tohle asi Clement podrzi...
Reagovat
smazaný uživatel
oprava ne selo, ale pochopitelne > seslo.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo. Ale jsem ráda, že si to kluci užívají. Rozhodně jim nemám za zlé, že i přes současný stav se tváří spokojeně. Co si budeme nalhávat, oni to fakt jeli zkusit proti dream teamu. Berďa je na tom, tak jak je a jinou jedničku prostě nemáme. Jestli je to známka blížícího se konce jeho kariéry v top 10 nebo jestli je to jen přechodná krize asi ukáže až příští sezona.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tvarit se jak kakabus a byt sklesly za stavu 0:2 jim je opravdu na tri veci, na prd, na prd, a na prd...to by to uz vazne mohli rovnou odjet...

DC podle mne tolik neukazuje - jestli jde o nejakou karieru Berdycha - je to jina soutez...a tolik bych se podle ni neorientoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak je fakt, že Tsongu až tolik nesleduju a dala jsem se strhnout tím, co sama mnohdy kritizuju - mrkla jsem na statistiky a říkala jsem si, proč dávají svou jedničku na jeho nejhorší povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby se treba hralo v Praze na antuce, tak by mozna Tsonga ani jednickou nebyl;) A mozna by to i cele prosedel jak ted Simon;) Ty stats. jsou zajimave, ale na druhou stranu asi vzdy musime pocitat, ze DC ma trochu jiny duch, no a potom s tim, kde se to hraje, a dokonce v jakem obdobi atd.
Uprimne, mne take prekvapil ten vyber Richarda,...no a hle...jak to pekne Clementovi zafungovalo...;)
Reagovat
ArcusII
Ať se na mě kluci nezlobí, ale po tom co Tomáš dostal klepec a Tsonga podával na vítěztví, proti Lukášovi, byl záběr kamery na naší lavičku a tam panovala dobrá nálada, jakoby bylo skóre opačný... Berdych vysmátý házel nějakej fórek a všichni okolo se smáli... No možná jsem to viděl jenom já... Říkám, že to naši bohužel přijeli jen zkusit a Francouzi nastoupili vyhrát!!! To byl dnešní rozdíl...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten záběr na naši lavičku tam byl víckrát a je pravda, že pohřební nálada tam skutečně nepanovala. Na rozdíl od tebe to ale vnímám jako něco velmi pozitivního.
Reagovat
smazaný uživatel
to je snad dobře ne? To se měli tvářit nějak nešťastně, nebo co, když Francouzi prostě byli lepší, a není to o tom, že by Češi nechtěli vyhrát, prostě jsme na ně dneska neměli. A vzhledem k tomu, že máme z posledních dvou let 2 tituly, tak vážně o nic nejde.
Reagovat
Alois_Mlok
Nešťastně se tvářit neměli, ale Berdych opravdu působí dojmem, že je mu to fuk. A že o nic nejde? Tak to tam nemuseli ani jezdit.
Reagovat
smazaný uživatel
A o co jde?? Je to jenom tenis. Oni určitě zklamaní jsou, ale proč smutnit, když se nic nestalo? Někdy vyhraješ, někdy prohraješ. Nebo šlo o život?
Reagovat
Alois_Mlok
Kdo říká, že šlo o život? Vzpamatuj se.
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám, že někdo říká, že šlo o život? Ne. Naznačuji tím, že z tvého příspěvku vyplývá, že na takovou prkotinu jako je výhra v tenisovém zápase kladeš až moc velký důraz, jako by o něco šlo. Tak o co přesně jde, co?
Reagovat
Alois_Mlok
Právě že tady nikdo neříká, že šlo o život, tak nevím, proč tady vůbec něco takovýho vytahuješ. Přestaň ostatním podsouvat nesmysly a pak můžem začít diskutovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že ty jsi pan diskutér, tvoje příspěvky jsou naprosto bezpředmětné, protože brát doslova běžné společenské fráze je kravina, stejně jako třeba přísloví. Většinou se za nimi skrývá jiný význam, než žě někdo volá do lesa nebo kope jámu.
Reagovat
Alois_Mlok
Tos mi teda dal všeználku. Místo abys mluvil k věci, tak si furt dokola budeš mlít to svoje jak kafemlejnek. Ale tak když ti to dělá dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
koukni se na svoje přípsěvky, jak věcné jsou...A vezmi si sáček na zvracení.
Reagovat
Alois_Mlok
A meleme a meleme...
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D máš pravdu, škoda slov :D (jo, meleme,meleme)
Reagovat
Alois_Mlok
No vidíš, že chápeš, když chceš :).
Reagovat
smazaný uživatel
... :D
Reagovat
smazaný uživatel
V tom je právě ten rozdíl. Čeští teniste prostě jedou na turnaj s tim, že tam třeba uhraji dobry vysledek. Vezmete si např. Kvitovou. Ta před Us open říkala, že se tam třeba jednou zadari. A tenhle laxní přístup už mi jde na nervy. Třeba taková Serena, Rafa, nebo Novak, ti jdou na kurt vyhrát a ne zkusit vyhrát. Ale to je ta typicka ceska povaha. A neni to jen v tenise... Kéž by se to nikdy změnilo. ..
Reagovat
spaniel
Rafa? To snad ne :D Vzdyt ten pred zapasem se stopadesaty hracem na svete na antuce rekne, ze neni favorit.
Reagovat
smazaný uživatel
Fuk mu to určitě není, ale je fakt, že Francouzi mají dream team a naši mohli jedině překvapit. Je fajn, že si dokážou užívat atmosféru a nesmutní, ostatně je to SF, čili žádná ostuda. Za argument "to tam ani nemusel(i) jezdit" bych kopala do zadku. To je něco tak neskutečně ubohýho. Ti kluci si to SF vybojovali, tak proč by tam neměli jezdit? Protože bylo Francouzi od začátku favority? To by pak nemusel jezdit nikdo nikam a medaile a poháry by se rovnou rozdávaly hlavním favoritům, ne?
Reagovat
Alois_Mlok
Že tam nemuseli ani jezdit jsem psal v reakci na kolegu, který argumentoval tím, že o nic nešlo. Ale to je tak, když někdo nechápe nebo nechce chápat a hned píše o ubohosti, za což bych zase kopal já, a ne do zadku, ale rovnou do pr....
Reagovat
smazaný uživatel
Mýlíš se, já jsem to pochopila naprosto přesně a i tak si myslím, že je tvůj argument ubohý. Tenhle argument je totiž ubphý vždy a za všech okolností.
Reagovat
Alois_Mlok
Vidím, že to je marný... Ty nejsi zlá, ale s hloupostí se bojuje těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, nejsem ani hloupá.
Reagovat
Alois_Mlok
Jak myslíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím, vím.
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
Alois_Mlok
Podle čeho?
Reagovat
smazaný uživatel
Že nejsem hloupá? :D No, třeba protože se znám už 30 let. Nebo možná proto, že nesoudím chytrost / hloupost lidí na základě jednoho komentu na diskuzním fóru, který se mi nelíbí.
Reagovat
slacker
Jak se muzes znat 30 kdyz ti jeste nebylo 25? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je 30 let.
Reagovat
slacker
Povidej mi o prvnich 5 letech
Reagovat
smazaný uživatel
???
Reagovat
slacker
Co si o sobe pamatujes z prvniho roku zivota?
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže budeme slovíčkařit nad frázema? Pokud to chceš brát takhle, tak pochopitelně nic. Jsi spokojený, žes měl pravdu?
Reagovat
EllNino
to on vždycky
Reagovat
slacker
Proc bych nemel byt spokojeny kdyz mam pravdu? Nespokojeny jsem kdyz mam pravdu a druzi mi to upiraji
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Fanda67
To je vyšší matematika, tomu nemůžeš rozumět :)
Reagovat
Alois_Mlok
Hlupák se může znát třeba 80 let a myslet si, že je chytrý. A já nesoudím podle komentu, který se mi nelíbí, já soudím podle neschopnosti reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, a já zas vidím neschopnost reakce ve tvých příspěvcích a taky tě nenazývám hloupým.
Reagovat
Alois_Mlok
Ok. Ukončeme to, tahle diskuse nemá smysl.
Reagovat
Roger_Federer
bacha, at se to nepretavy ten cinovy dratek v hlave, co ti drzi usi...
Reagovat
smazaný uživatel
"Ukončeme to!" To mi napíše člověk, který mi v příspěvku před tím vyčte, že neumím reagovat. Tak jo :)
Reagovat
Alois_Mlok
Nic si z toho nedělej, určitě tady najdeš někoho, kdo bude ochoten bavit se s tebou o nesmyslech.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, Lojzo, čím argumentuješ ty - že tam nemuseli jezdit, že jsem hloupá, že neumím argumentovat...
Já myslím, že anakin to napsal dobře. Jasně, postup do finále by byl super, ale to, že prohráváme, není důvod ke smutnění. ČR, která svůj úspěch staví na jednom, potažmo dvou hráčích má v posledních letech nejvyrovnanější bilanci ze všech zemí. Když prohrajeme, tak se prostě stane jen to, že v listopadu nebudeme bojovat o titul, toť vše.
Reagovat
slacker
VZdyt hrajeme finale v Listopadu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když dneska hrál za Švýcarsko David, tak možný je všechno.
Reagovat
Alois_Mlok
Když jsem psal, že tam nemuseli jezdit, tak jsem to samozřejmě myslel jako ironii. Víš, co je to ironie? Jinak já jsem ten poslední, kdo by chtěl znevažovat jejich úspěchy...
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to ironie, pochopitelně vím. Já vážně nejsem hloupá. Netuším, jak jsem ji ze tvé reakce měla poznat, ale pokud je tomu tak, jde pouze o rozdílnou interpretaci. Kvůli tomu mi nemusíš nadávat, stačilo napsat, žes to myslel jako vtip nebo za to udělat třeba smajlík a ne mi hned tvrdit, že jsem hloupá a že jsem to já, kdo má problémy s diskuzí.
Reagovat
ArcusII
To není dobře!!! nebyla tam známka emoce z proběhlého zápasu a aktuálního stavu... vim o čem mluvim! nedovedu si představit, že bych si takhle dělal srandu ani na zápasu kámoše, kterej prohrává, natož na DC jako reprezentant ČR!!! Nezapomínejme, že je to jejich práce!
Reagovat
carolyn
Eva, Carlos a Vega Ferrero Alonso

http://imgup.cz/image/gIG
Reagovat
smazaný uživatel
Jupííí, Švýcaři vedou 2-0!!!!!
Reagovat
a.magerova
Reagovat
lars
http://sport.idnes.cz/rozhovor-tomas-berdych-davis-cup-prohra-gasquet-fuw-/tenis.aspx?c=A140912_141202_tenis_tny
Reagovat
gigin
Reagovat
a.magerova
Srbové Ti to vynahradí :-P
Reagovat
gigin
Bravo momcovi!!!!! Srbija vs Indija 2-0!
Reagovat
gigin
Jankela:
Its been a long time...Benign tumor unfortunately came back,so one more surgery was required.The recovery is going much faster then after the first operation and I am hoping to come back on court already at the beginning of next year.A big thank you to everyone on their nice wishes and support.
Reagovat
Roger_Federer
jezis nech ho spat..
Reagovat
gigin
Proč jako? Náhodou je fajn :)
Reagovat
a.magerova
Jo takhle nějak si ho představuji u sebe doma :-)
http://i.idnes.cz/11/113/cl5/JB3f5b25_janko.jpg
Reagovat
carolyn
jo a co by tam jako u tebe doma dělal? Vystavoval se? :-P :-D
Reagovat
Roger_Federer
Tipsa jako by mi z oka vypadl.
Reagovat
a.magerova
Super, hoď sem fotku.... dáme Tě do dražby, samozřejmě ať to není diskriminační, tak věk a pohlaví dražitelů nerozhoduje :-))
Reagovat
a.magerova
carolyn: představuju si, že takhle na mě čeká, zatímco já koukám na zápas Rogera :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano, i v tomto případě se nic nenamítá a souhlasně přikyvuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
To prosím není můj výmysl, to je nadpis ve sportovní rubrice centrum.cz. Tak to je fajn, že Španělé přispěchali Švýcarsku na pomoc.
Reagovat
Lina
:D
Reagovat
smazaný uživatel
http://2i.cz/ea97c1eb38
Reagovat
fera
Myslím, že David o tom ani neví, že jim pomohl s prvním bodem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se ale často stává, že si lidé spletou Rogera s Davidem... Ta podobnost příjmení (Federer - Ferrer) k tomu svádí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, a navíc i ty země začínají obě na Š :D
Reagovat
smazaný uživatel
Budu mít ve finále naprosto jasno, komu fandit. Roger takovou dobu čekal na parťáka, myslím, že už se s vidinou DC výhry rozloučil, a teď by se mu to mohlo konečně splnit.
Reagovat
spaniel
Ještě tam nejsou.... a Stan už mnohokrát předvedl ukázkový výbuch v DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako kdyby po nás vypadli i Švýcaři, tak to už bych byla hodně naštvaná :D
Reagovat
Jan
Jak můžeš říct po nás vypadli, když ještě nevypadli ? :) Trochu podpory by to chtělo :) Když si to tady kluci přečtou, jak mají jít naladění do čtyřhry ? :) Představ si ideální scénář: Po sobotě 1:2, Berdych vyklepne Monfilse a Štěpánek hurá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to píšu v podmiňovacím způsobu.
Reagovat
Fandina
To by se mi také líbilo, zítra 1:2 a v neděli Berďa Tsonga, ne Monfils další bod a pak rozhodne Štěpula proti Monfilsovi a je to. Bylo by to super!
Reagovat
Fanda67
Preji hezke sny :), treba radek vsechny vyburcuje a stanou se zkutecnosti
Reagovat
Fandina
Já vím, že jsou to sny ... úsměv, ale znáš to, snít je tak sladkééééééééééééééé a krásnéééééééééééééé
Reagovat
Roger_Federer
Noo potreboval bych abys fandila a posilala energii jak stekla..mam to za 2t euro a vypada to spatne..:(.
Reagovat
a.magerova
Teda R_F, takhle ji zneužívat?!!!! :-/
Ale když už jsme u toho, taky bych poprosila, já zase chci vidět letos Rogera v Praze :-))
Reagovat
Roger_Federer
Tak ja myslim, cosme si tosme si, ted by nam mohla Fandina pomoct na usmirenou..;), tu zalobicku bysme taky mohli hodit do kanalku..:)
Reagovat
a.magerova
:-))
Navrhuji dočasný klid zbraní..... jde přece jen o dobro nás všech :-)))

Tu žalobičku bych nechala aktivní, chci ať to rozhodne nějaký kvalitní orgán :-P
Reagovat
Fandina
čisté svědomí, tak se žalob nebojí. To je jasné.
Reagovat
slacker
Ja se nebojim, mam ho ciste
Reagovat
Fandina
tak to jsme dva
Reagovat
a.magerova
Jj já taky - jako křišťál :-))))
Reagovat
Fandina
já jako dva křišťály nebo tři ... pojď pojď pojď
Reagovat
a.magerova
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stanislav-Gross-se-omluvil-obcanum-ktere-zklamal-316923
Reagovat
Fandina
To je charakter.
Reagovat
a.magerova
Jj mám stejný názor :-/
Reagovat
Roger_Federer
Tak z cistym ziskem 100 milionu se muze omlouvat donekonecna, smat se uz do smrti.
Reagovat
Fandina
upřímně, nikdy jsem ho nevolila ani mu nevěřila
Reagovat
a.magerova
Já spíš nechápu, proč se vůbec omlouvá, přece jak sám říká, je už jen řadový občan, tak si nepotřebuje lidi naklonit nějakými omluvami..... ale je to celkem jedno..... všichni ti oranžoví mi nějak vadí :-/
Reagovat
Fanda67
Mám návrh - když naší postoupí tak tu žalobu stahnes a Roger z te výhry zaplatí oslavu :)
Reagovat
Fandina
újma byla dost velká
Reagovat
Fanda67
Aha ty ještě snis :)
Reagovat
Fandina
Určitě ... úsměv
Reagovat
a.magerova
No tak to teda prrrrrrr.... Tebe nějak neznám a tudíž nevím za čí stranu kopeš, tak bych jaksi nerada, abys nám ujídal z oslavného dortu :-/
Reagovat
Fanda67
Vy zalujete obe? To jsem nevěděl.
Reagovat
Fandina
já určitě, já mám důvod
Reagovat
a.magerova
Nééé, já budu jeden z těch obžalovaných vyvrhelů.... ale nic než naše vítězství v tomto soudním sporu nepřipadá v úvahu :-)))
Reagovat
Fanda67
Aha takže Fandina proti všem? :)
Já myslel ze proti Rogerovi a spol.
Reagovat
Fanda67
Nevím zda mám kopat na straně práva nebo na straně vítězů. Obavám se ze to nebude jedna a tatáž strana :(
Reagovat
a.magerova
Ne ne ne frajere, Ty se musíš rozhodnout teď na čí stranu půjdeš.... ono pak po vynesení rozsudku být za chytrého.... takových tu bude většina :-/
Reagovat
Fanda67
Řekneme ze jsem takový hostinský Palivec ze Švejka, hrozně vopatrnej, nechtěl bych ale jít kvůli Fandine brucet :)
Reagovat
Roger_Federer
Muj pravnik uz chysta obhajobu, jak z toho ven,normalne si bere 6,5 za hodinu, ale tady mi rikal ze to bude hodne slozite a zabere to hodne casu, mezi 80-120 hodinami, tak jsem mu rikal, ze kdyz tak dre a ja stejne nemuzu prohrat tak ze mu dam dvojnasobek..;).Fandino gut luck.
Reagovat
slacker
Fandino go fuck
Reagovat
Fandina
Tak to máš ošéfované a nemáš se čeho bát ne? Já taky.
Reagovat
a.magerova
R_F - já si na TO vzala studenta právnické fakulty, případ to z mého pohledu nebude složitý, navíc kluk je mladej, pěknej, jo ty hodiny mám taky tak nějak nakalkulovaný :-))) .... a on bude rád za pomoc na diplomové práci ;-)
Reagovat
Fandina
samozřejmě, že každý si umí poradit, když na to přijde. A spravedlnosti bude učiněno zadost.
Reagovat
Roger_Federer
jen doufam, ze mate dost penes a velky rodiny majetek, protoze az zaplatis Vsem ty pravniky a soudni vylohy, budete bydlet ve stanu a u tebe na chate si ja budu poradat swingers party :)
Reagovat
Fandina
myslíš?
Reagovat
Roger_Federer
Jsem si jist!
Reagovat
Fandina
Tak uvidíme.
Reagovat
Roger_Federer
poradim ti, kdyz tak zkus prvni zazalovat jenom a.magerovu :), uvidis jak to dopadne, muj pravnik je fakt strasne drahy..no kdyz vyhrajes, pak se oustis do dalsich..to je dobre ne?
Reagovat
Fandina
hlavně si mě dehonestoval ty, takže začnu podle stupně dehonestace.
Reagovat
slacker
Super ja vedel ze stupen dehonestace od slackera = 0. protoze mluvim a mam pravdu :-)
Reagovat
Roger_Federer
uz zase..Ja jsem te nikdy nedehonestoval, to je lez jak Brno..
Reagovat
Fandina
psal si že jsem lhářka a hraji tady prpodivné hry atd.
Reagovat
Roger_Federer
vzdyt to je pravda, hralas/ hrahes tady hry, a tim i lzes prece..jasne jak facan.
Reagovat
Fandina
A co hraju?
Reagovat
spaniel
To me bude zastupovat muj pes. Rikal, ze takovou obžalobu roznese v zubech. Tak nač utrácet.
Reagovat
Fandina
jak je drahý ten pes?
Reagovat
slacker
Podle vahy
Reagovat
spaniel
40,-Kč/den (granule). Příprav se, verdikt soudu bude znít nejen, ze zamítla žalobu a trest za pohrdání soudem, ale jeste budes muset po tom psovi sbirat bobky v soudní síni holymi rukami a u kazdeho budes muset zakricet Pojď! Úsměv!
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
Fandina
spaniel ... tebe bude někdo žalovat?
Reagovat
Fandina
spaniel, ty tady o mně píšeš, že jsem dement a to mi nevadí, protože to je tvoje demence druhého tak nazývat, takže je mi to fuk, že to píšeš.
Reagovat
spaniel
Doufam, slibujes uz dlouho, za chvili je zima a ja bych pak ani psa nevyhnal.
Reagovat
Fanda67
:) :) :)
Reagovat
a.magerova
Ještě by to chtělo, aby i J.M. napsal, kdo ho zastupuje.... ať tak nějak máme představu a tom, jak ta lavice obžalovaných bude vypadat :-)))))
Reagovat
spaniel
Ta nase lavice, bude pěkná směsice.
Reagovat
Fandina
spaniel ... ty tam nebudeš
Reagovat
spaniel
Budu. I kdybych mel delat maskota.

Slibovala si to! Takze zase si lhala! Obyčejná lharka.

A samozrejme dement.

Co vic potřebuješ, abys me zahrnula mezi ostatni?
Reagovat
Fandina
spaniel tobě jsem nic neslibovala, jsi na omylu.
Reagovat
slacker
TAk komu jsi slibovala zalobu? Jen R_F? A my muzeme za svedky kdyz nebudeme obzalovany? To uz teprve nemas sanci
Reagovat
slacker
Potrebuje tvoje jmeno a adresu trvaleho pobytu
Reagovat
a.magerova
spaniel - tak a máš to :-))))
Prostě nejsi vyvolený :-/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ty tak taky nebudeš
Reagovat
spaniel
:D nakonec tam ten dement bude sam. A nebude v soudní síni, ale doma. Nebude tam soudce, ale opatrovnik. A nebude tam ani R_F ale jen plysak, ktery ho bude hrat.
Reagovat
Fandina
ty mě vždycky pobavíš s tím dementem? Vážně si to myslíš, že to takhle mezi dementy píšícími na tenisovém portálu chodí? Ty jsi zábavný.
Reagovat
Fandina
a ošetřovatel mi radí, co mám psát. A vede mi ruku ... úsměv
Reagovat
spaniel
Proc se me ptáš jestli te vzdy pobavím? Jak to mam vedet? To je ale dementní otazka. Ted vazne, mela bys me žalovat. Prece jenom jsem ti dal vic duvodu nez R_F, tak proc by si mel veškerou srandu užít on?
Reagovat
Fandina
proč sranda, vždyť ty máš pravdu, jsem dement, jaká pak sranda ne? Přece se nebudu soudit o to, jestli ty si myslíš, že jsem dement, to mi může být ukradené, co ty si myslíš.
Reagovat
Roger_Federer
tak to joo :):)
..to me pripomina film Fany..vyborna role J.Bohdalove..Takhle nejak si Fandinu predstavuji.
Reagovat
a.magerova
Ahaaaa..... tak to je průůůser, jsem si už na ty právní konzultace se studentíkem koupila nové prádlo :-/
Reagovat
spaniel
Plysak ocení :)
Reagovat
Fandina
to je pech
Reagovat
slacker
Zupan a pod tim nic je stejne nejlepsi
Reagovat
Roger_Federer
To nevadi..ja to rad odnesu tady za vsecky.V lednu Vas vsecky zvu na chatu k Fandine..a prozoze me bude jeste furt dluzit, bude nas tam obskakovat a obsluhovat.
Reagovat
Fandina
já žádnou chatu nemám, máš mylné informace. Jako vždy.
Reagovat
Roger_Federer
taaaaak..to je pekne.Takze sis to vymyslela?
Reagovat
Fandina
já tu o chatě nikdy nice nepsala. Máme chalupu. Ne chatu.
Reagovat
Roger_Federer
jaky rozdol je mezi chatou a chalupou?
Reagovat
slacker
Ve velikosti a jestli je k tomu priclenen kravin a veprin
Reagovat
Fandina
jaký je rozdíl mezi lhaním a pravdou?
Reagovat
slacker
A bude tam satelit s 6 konvektorama? Rad bych nekdy videl ten bajny Supertennis
Reagovat
Fandina
6 konvertorů máme doma. Na chalupě máme 4. A Supertennis je na obojím.
Reagovat
slacker
Aby na tu swingers party dorazili sukatelny objekty
Reagovat
Fanda67
Já myslím ze pokud virtuální nick Fandina žaluje virtuální nick Roger... tak si musíte najít virtuální právníky a virtuální soud. Přece se jim do toho my lidé nebudeme míchat :)
Reagovat
slacker
Ty jses "my lide"?
Reagovat
Fanda67
Ty jsi chtel vyhrat balik ne? Tam musel byt kurz min. 3 vid
Reagovat
Roger_Federer
3,47..jsem hral, samozdrejme stim ze jsem cekal vyrovnany prubeh sti ze to nalozim pak do protivky az pujde kurz nahoru.:(
Reagovat
Fanda67
Chápu,taky to tak nějak podobně provozují. Akorát ze to co ty v eurech já v korunach
Reagovat
slacker
Stejne sumy ale v BitCoinech :-))
Reagovat
Fandina
Dneska jsem fandila jako o život a nic. Je to hrůůůůůůůůůůůůza!!!

Ale Roger super. Dobří kluci!
Reagovat
prazak_p
No booože, tak po dlouhé době v DC prohráváme a tady je každý hrdina, jak by to dobře odkaučoval případně odehrál... bych vás chtěla vidět na kurtu, jeden jako druhý uhraje tužku, ale keců furt plno. Znám berdycha i Štěpánka osobně, a moc bych si přála, abych měla takové děti, jako jsou oni 2, jejich rodiče je rozhodně líp vychovali, než některé idi-oty tady. Ale to je věc názoru, každý může říct, co si myslí, ovšem, taky by měl počítat s tím, že až se někdo naštve tak taky může počítat s tím, že není tak úplně anonymní a může dostat přs držku, za blbé kecy, komentáře a reakce na reakci, že je někdo kráva aopd., které vyhnaly pár smyslupných diskutérů. Jsem tady prvně, ale odhodlávala jsem se několik měsíců, dnes mě to tak dožralo, že jsem to udělala...tož tak... a zkuste říct, že můj názor je špatný!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jako proč by měl být špatný?
Reagovat
prazak_p
no jen tak, že tady některé osoby apriori označují některé názory za naivní blbé a pod...zrovna ty podle toho, jak diskuze a příspěvky sleduji, jsi podle mně fajn... a že jsem vybíravá :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To máš ale úplně všude. Když někdy mrknu na diskuzi třeba na sport.cz, tak je to možná ještě větší žumpa než tady.
Reagovat
spaniel
Možná?
Reagovat
smazaný uživatel
Já tam nechodím zas tak často, abych mohla vyloženě objektivně soudit, že se tam pokaždý děje to, co se tam děje. Ale je fakt, že když už tam zavítám, tak je to děs.
Reagovat
spaniel
Ja tam nechodím už prakticky vůbec, stejně jako na Novinky, což je socko-levičácko-rusofilní žumpa degenerátu a imbecilů. Stačí tam přečíst pár diskusí a mám pocit, že bude nejlepší, když svět zítra skončí, pokud jsou lidi takoví.
Reagovat
Jan
Fandím Rusku. Po těch neuvěřitelných lžích o boeingu od Amíků a Ukrajiny. O banderovcích nemluvě, co tam dělali stejně jako likvidace civilistů na východě a ostřelování měst. Když vidím Kerryho a Obamu, dělá se mi zle.
Reagovat
spaniel
Dobře pro tebe.
Reagovat
PetaM
Ale takoví jsou lidé :) Jasně, že sami by to odehráli nejlépe, ale zároveň vůbec netuší, kde v jejich městě je nějaký tenisový kurt. A tak je to jejich názor, co s tím naděláme :D Máme demokracii, někdy bohužel, někdy bohudík :D
Reagovat
horska.kraslice
Ale mně ta dnešní diskuse připadá celkem klidná a většinou i objektivní. Už tady byly mnohem, mnohem drsnější.
Reagovat
PetaM
Jo, to má z toho, že tady chodila koukat jenom pár měsíců :D :D
Reagovat
a.magerova
No spíš bych řekla, že je něco jiného koukat a něco jiného se aktivně účastnit, a to platí pro tenis stejně jako pro tuto diskuzi ;-)
Reagovat
PetaM
Tak to souhlasím. Kdo si jednou nepinkne, vůbec nemůže ani vzdáleně tušit ... :D
Reagovat
spaniel
Oni se teď baví o přispívání/čtení na TP, ne o tenise.
Reagovat
a.magerova
A stejně tak, kdo se tu nedostane do sporu, tak taky netuší....
Reagovat
spaniel
Kdo si jednou zažije F, ten pochopí...
Reagovat
a.magerova
Jj... ale to už je mnohem vyšší level.... je třeba začít krůček po krůčku :-P
Reagovat
Fanda67
Neni to F prilis demonizovane? Ja tu nevidel nic tak hrozneho, ale zrejme jsem tu jeste mladej kluk :)
Reagovat
slacker
Ne neni. Krucek po krucku. Know the evil
Reagovat
Fanda67
Od tebe jsem reakci opravdu necekal :)
Reagovat
Roger_Federer
rekl bych pouze novy kabat..tipl bych quesh( ktery se jeste nerozjel), ci rafaeoli ktery se snazi drzet aby nebyl hned poznat..;)
Reagovat
Fanda67
Zda se ze jste uz chlapci kompletni :)
Reagovat
Roger_Federer
my jsme kompletni a ty si komplexni..:)
Reagovat
Fanda67
Vam se snad po tech dvou styska? Ze bych si je nastudoval a hral si na ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každá serie musí jednou skončit. Trochu mě spíš vadilo to frajerství Berdycha, že by mohl využí psychické slabosti Gasqueta ...ve finále budou momentálně nejlepší tými
Reagovat
gigin
Ano, tvůj názor je špatný.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaktože Raonic neztrácí body za DC, když minulý rok hrála Kanada v SF?
Reagovat
tommr
on taky něco ztratí, ale ne tolik jako Tomáš, protože si DC body může částečně nahradit výsledkem z jinýho turnaje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledkem z jiného turnaje? Tomu nerozumím. Jako Tomáš bude bohužel ztrácet ještě jednu výhru za finále.
Reagovat
tommr
Raonicovi se v pondělí odečte 70 bodů za DC a přičte se mu 45 bodů za ČF z Oeiras ...
Tomášovi se jen odečte 65 bodů z 220 bodů, který má za DC celkem (a dalších 75 bodů se mu pak odečte na konci roku pokud nebudeme hrát ve finále DC) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jak si může nahrazovat body z DC turnajem v Oeiras?
Reagovat
tommr
body získaný za DC se berou jako body získaný v turnaji kategorie ATP 500 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, ale to na ten turnaj musí jet a něco tam vyhrát, ne?
Reagovat
tommr
už fakt nevím jak bych ti to moh vysvětlit. Prostě všechny body, který hráč v sezóně za DC získá se sečtou a berou se jako jedna turnajová položka - jako kdyby odehrál turnaj ATP 500 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nechápu, jak může Raonic přijít prostě jen tak zadarmo k nějakým bodům z turnaje, na kterým vůbec nebyl.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
tommr
děláš Fandinu? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, kluci, já se omlouvám, ale tentokrát jsem úplně mimo a můj rozum tohle ne a ne pobrat.
Reagovat
lars
Qeiras je ,ale 250
Reagovat
lars
Tom asi nehraje takovy srot turnaje ? :))
Reagovat
mrafe
to není žádný šrot
Reagovat
tommr
Tomáš letos v Oeiras taky hrál a došel tam až do finále. Těch 150 bodů, který tam získal se mu započítává do žebříčku ...
Reagovat
lars
Vim, ze tam prohral s Berlocqem :((
Reagovat
lars
Tomasovi se jeste zapocitavaji body za vyhry v DC nad Wawrinkou a spol ??????????
Reagovat
lars
Mozna se to odecetlo v drivejsich kolech, kdyz vypadla Kanada
Reagovat
tommr
už se mu odečetlo skoro všechno až na posledních 70 bodů, který získal loni v semifinále proti Srbsku. A o ty příjde právě tenhle víkend ...
Reagovat
smazaný uživatel
turnajů (mimo TM) zbývá do konce sezony?
Reagovat
PetaM
14 :)
Reagovat
PetaM
13, sorry :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem myslela, že míň. Hm, tak to to ještě Berďa fakt může prokaučovat s tím TM.
Reagovat
fera
obávám se, že po posledních výkonech, tím myslím způsob, jakým prohrává zápasy, to nebude tak jednoduché :((
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsme neprohráli je to pouze 0:2 stále je tu naděje. A kdyby sme prohráli tak co SF Davis cupu je dobrý nemůžem pořád vyhrávat hold potom když sme 2x za sebou vyhráli DC tak si všichni na ty výhry zvykly.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, nemůžu si to odpustit. 12 hrubek na dvou řádcích, to je fakt síla.
Reagovat
smazaný uživatel
to je spíš z lenosti, ne? Taky se mi někdy nechce psát čárky.
Reagovat
smazaný uživatel
čarodějka: píše se nezůstal!
Reagovat
smazaný uživatel
To ano.
Reagovat
a.magerova
No je to i o tom, že někteří (i já), chtěli "vylákat" do Prahy oba účastníky TM ;-)
Reagovat
lars
Tak to budes asi muset udelat atentat na fran. tenisty nebo jim neco spatneho primichat do jidla. :))
Reagovat
a.magerova
Jsem ani nezaregistrovala, že Staník už má TM jistý :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, po USO tam nezústal kámen na kameni. Moc se nepočítalo s Nišikorim, který už tomu je taky blízko a už vůbec se nepočítalo s Čiličem. Naopak nahnutý to má kromě Berdi i Ferrer a s Raoničem a Dimitrovem to ještě bude boj o poslední 2 postupová místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli Murray a Tsonga můžou ještě na účast reálně pomýšlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je otázka, jestli bude hrát Nadal. Pak by se o tři místa porvali čtyři hráči a já jen doufám, že černý Petr nezbude na Berďu, i když samozřejmě taky vidím, že herní výsledky za poslední půlrok nejsou to, co bysme si představovali.
Reagovat
tommr
Murray i Tsonga ještě určitě šanci mají ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já myslela, že je do konce sezony míň turnajů.
Reagovat
a.magerova
Tak ve Švýcarsku už jen dva bodíky :-)))
V Česku ještě 3.... no.... naděje umírá poslední....
Reagovat
tommr
těžko předpokládat, že by naši v týhle formě mohli ještě zápas otočit ...
Tomáš dneska pokračoval ve slabých výkonech, který se táhnou už od porážky s Gulbisem na FO. Tak mizerně jako dneska jsem ho snad v DC ještě hrát neviděl ...
Tomáš navíc po dnešku opět v žebříčku klesne na 7.místo za Raonice, protože neobhájil body za lonský vítězství v semifinále proti Argentině ...
Reagovat
Roger_Federer
Rekl bych ze Berdych ma celkove hodne spatnou sezonu , od brezna neuhral nic co by stalo za znminku..Pokud si dobre pamatuju.
Reagovat
Chrenda
Jak už jsem psal před pár týdny, Tomáš se v současnosti vydal na sestup ze svého vrcholu. Nedostane se na Masters a do konce roku vypadne z top 10. Myslím, že je to ale odpovídající jeho současné výkonnosti a i tak mu patří gratulace za to, že tak dlouho vydržel mezi deseti nejlepšími. Bohužel asi nenaplní předpoklad, že čeští hráči zrají později, ale pořád je mu jen 29 let, takže šance na lepší výsledky tu pořád je. Myslím, že jedinou cestou ke zlepšení je okamžitá výměna trenéra! Je jasně vidět několikalétá Tomášovo stagnace a potřebuje nový impuls. Měl by toho Ivana zlomit, ať to stojí co to stojí! No držet palce mu budu dál, ale je to škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že se nedostane na Masters. V tuhle chvíli drží postupovou příčku.
Reagovat
Chrenda
Sice drží postupovou 8 příčku, ale podle současné formy a s ohledem na to, že mu dýchají na záda Raonič -85, Dimitrov -175 a Murray -355, kteří vyjma Dimitrova mají určitě lepší formu než Tomáš. Taky mám dojem, že Tomáš na podzim obhajuje i dost bodů na asijských turnajích a přijde o body i za DC, protože Tsongu těžko dá!! No nevidím to moc optimisticky!

A co se týče nejlepšího tenisu, který hraje už 4 roky, no to bych moc netvrdil. Má neskutečně kolísavé výkony a k výkonu, který předvedl v roce 2010 ve Wimbledonu se přiblížil od té doby jen párkrát a vždy na jen na jednom turnaji a pak zase padl. No ale to už je asi jeho folklór. On prostě může kdykoliv prohrát s kýmkoliv z první třicítky až čtyřicítky žebříčku, což se ostatním šampiónům z top 10 moc nestává! Já z toho fakt radost nemám, taky bych si přál, abychom po letech měli v top 5 zástupce, co bude všechny mydlit a přinášet nám radost. Tak snad za pár let...ten klon Kordy!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, ale u TM přece o obhajobu vůbec nejde, tam jde o čisté body.
A on zase dýchá na záda Ferrerovi (+25) a Nišikori taky není tak daleko (+165). Samozřejmě že se tam dostat nemusí, to je jasný, nemá momentálně žádnou oslnivou formu, ale drží se stále na příčkách, které jsou ve hře.
Reagovat
Chrenda
No to máš pravdu, to jsem ulít s tím odpočtem bodů. No budeme mu držet palce, když se dostane, bude to super, to by bylo asi popáté za sebou, to je slušná série!
Reagovat
Alois_Mlok
Stagnací bych to nenazýval. Poslední čtyři roky hrál nejlepší tenis kariéry. Každý má někde strop. Tím netvrdím, že by ho Lendl nemohl někam posunout a že by to s ním neměl zkusit. Lendl ale skončil u Murrayho, protože se chtěl věnovat jiným aktivitám, tak je otázka, proč by měl trénovat Berdycha...
Reagovat
tommr
myslím si, že u Tomáše už nejde o to aby se někam posunul, ale jen o to, aby se ještě pár let udržel v první desítce. Lendl by mu k tomu moh pomoct, ale nevím jestli se mu do toho bude chtít. Lendl bude mít spíš zájem o to trénovat někoho perspektivního ... :(
Reagovat
Alois_Mlok
Nejde jen o žebříček.
Reagovat
fera
Já Tomášovi fandím, jako nikomu jinému... Souhlasím s tím, že ty poslední roky hraje svůj nejlepší tenis. Problém u něj, ale není v tom, jak hraje, pokud se mu daří. Problém je, jak hraje pokud se mu nedaří.... a to je opravdu velká hrůza :(((
Reagovat
lars
A Raonicovi se uz odecetli body za DC ?
Reagovat
rosm
to byla blbost nasadit Rosola, kdyz nejlepsi formu z nasich ma stejne Vesely...
Reagovat
EllNino
a kde ? ...pokud vím tak na posledních 5 turnajích uhrál 1 zápas :)
Reagovat
rosm
tak treba proti Wawrinkovy na USO hral skvele, na to ze byl zraneny jeste...
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Francii nebo ve Švýcarech?
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Francii
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to aby postavili střechu na Roland Garros ..:_)
Reagovat
smazaný uživatel
No je otázka kde se bude hrát případné finále. Na RG bude zima ne? :)

Když půjdou se Švýcarama do haly tak si podepíšou ortel smrti.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou nějaké antukové kurty např. na Martinique? :D
Reagovat
Alois_Mlok
Prostě dají antuku do haly. To ste nikdy neviděli?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidíme co vymyslí na švýcary. Vzhledem k tomu, že Stanley vyhrál Monte Carlo, tak antuka taky není úplně cool nápad.

Půjdou do haly a budou doufat v úspěch.
Reagovat
Alois_Mlok
Koncem listopadu se asi bude muset hrát v hale. Jestli dají antuku nebo koberec, to je otázka. Já tipuju antuku.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé by bolo nasadiť na Švajčiarov trávu..

Deblisti Bennetka s Lodrom by sa nehnevali.."Odpílili by tým aj Wawrinku, ktorý na tráve nikdy nič neuhral..A to, že to je Rogerov najlepší povrch by proste obetovali..Napriek tomu by bol zápas jednotiek Tsonga-Federer celkom otvorený..
Reagovat
PetaM
V Česku vole! :D :D :D
Reagovat
slacker
Pridej, malo smajlu
Reagovat
darek.vrana
V Praze:)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborné zápasy od obou Francouzů. Přeju jim to, protože na to mají ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Běž si hlaholit na francouzské servery, pokud ovládáš fráninu, tady jsi v Česku
Reagovat
smazaný uživatel
Srry ale nebudu fandit českému velkohubému charakteru. Navíc fandím tomu, kdo hraje takový tenis, který je na pohled pěkný, a ne na strojový, který mě nudí.
Reagovat
rosm
presne tak, Rosolova hra je odporna na pohled
Reagovat
Fanda67
Promin ale pokud jsi loni a predloni fandila nasim souperum, tak sis moc radosti neuzila :), tak te tu dnesni radost muzeme i prat
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne. Jedinému komu jsem vždycky upřímně přála, tak byla Francie.
Reagovat
Fanda67
Ok. Ele definovat tenis pekny na pohled bych asi nedokazal :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se tu moc nechytneš. Tady se nejvíc fandí Česku a Švýcarsku.
Reagovat
Fanda67
Tak ja taky fandim nasim, ale pokud ma nekdo jiny nazor, tak ho odsud nevyhanim :)
Reagovat
rosm
presne tak maji na to po vsech strankach tenisovi. Proc by si nemohla rict tady co chces ty bambulo Kiske007
Reagovat
smazaný uživatel
Jako spekulovat nad tím, jestli by bylo lepší postavit Štěpánka, je naprosto zcestný a zbytečný. Pravděpodobně by stejně nevyhrál a zase by tu kdekdo mlel, že to měl jít zkusit Lukáš, že by Tsongu určitě potrápil víc. Kapitán zvolil Rosola, tak to prostě je a tečka.
Reagovat
lars
ja myslim, ze zvolil Rosola spravne ( mohl pouze prekvapit)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, naprosto souhlasím. Od Rosola se výhra nečekala, mohlo to být pouze příjemné překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslí, Radek na antuce s bolavým kotníkem by dopadl podobně
Reagovat
Jan
Za pár let asi budeme vzpomínat, že jsme se vůbec dostali do semifinále DC (když pominu 3 historické výhry). Za Berdychem a Štěpánkem je značná díra (bez ohledu na to, jak dnes Berdych hrál).
Reagovat
smazaný uživatel
To je naprostá pravda. Spousta lidí tu držkuje, jak na to proti silným soupeřům nemáme. Francie, Španělsko, dřív i Srbsko, to jsou státy, které se můžou přebírat v množství vynikajících hráčů a přesto je dokázala porazit republika, která to má postavené na dvou hráčích a nemůže variovat.
Reagovat
Lina
Spousta lidí vidí, jen když chce.
Reagovat
darek.vrana
Tak jsme se vrátili zpátky na zem. Takovýhle debakl jsem teda fakt nečekal. Bohužel tentokrát Francouzi nepřebrali a postavili to dobře, zatímco my s Rosolem asi jo. Štěpánek by určitě Tsongu potrápil víc, ale po bitvě je každý generál. Teď už jen doufat, že se Frantíci ožerou, zítra dáme debl, v neděli se Berdych probudí do lepšího dne a pak Štěpánek v roli spasitele to urve:).
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
V čem by byl rozdíl, kdyby Štěpánek uhrál 12 gamů místo 7? Já s nasazením Rosola souhlasím, Štěpánek aspoň bude čerstvější na debl. Pokud měl dnes někdo na to udělat bod, tak Berdych, bohužel neměl den. Šance je minimální, ale pokud by vyšla čtyřhra a Berdych v neděli udělal 2. bod, Francouzi by před 5. zápasem moc klidní asi nebyli. Předpokládám, že za stavu 2:2 by asi hráli Monfils a Štěpánek.
Reagovat
Fandina
Souhlasím, nic není ztraceno, i když je to pořád na ostří nože, oni mají dva body v zádech, my nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý nesmysl s tím Štěpánkem. Štěpánek by od toho Tsongy dneska dostal na p*del taky. A ti, co tu nejvíc křičí, že měl hrát Radek, by byli první, kdo by vykřikoval, že měl hrát Rosol, že měl možná na rozdíl od Radka šanci. Nemá smysl spekulovat nad tím, jak by to bylo, kdyby hrál ten druhý. Radek s Tomášem zítra budou hrát o bod naděje. A když ho neuhrajou, tak co? Tak prostě letos nevyhrajeme DC.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné utkání. Takové pohodové, bez nervů..
Reagovat
smazaný uživatel
jojo
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Jirka Vesely... kdykoli je na nej zaber kamer, tak se tvaří jako retard z pomocné školy. To je neskutecne, tohle nas ma jako v budoucnu reprezentovat? Dyt je to pro ostudu. To aby toho krypla radsi vubec nebrali na venkovní daviscupové zápasy a co hlavně, aby k nemu nepousteli novinaře k rozhovorům, protože to by dopadlo pohromou s temi jeho stupidnimi zhodnocenimi zapasu na urovní 5tileteho ditete.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak ! Ať se místo tenisu taky trochu věnuje tomu, jak vypadat před kamerou. Pak nám může hezky popsat, proč jsme prohráli další zápas v euro-africké zóně
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli postoupíme nebo ne, stejně bychom dostali kartáč od Švýcarů v O2 aréně. Akorát výhoda by byla, že bych se mohl dojet podívat na Rogera a Stana :)

Už jsme DC 3x vyhráli, ale letos jde vidět, že když týmy nastupují v plné síle, tak máme problém. Poslední tři ročníky nebyly bůhví jak obsazené. Kdyby hrál Rafa, asi neporazíme doma španěly atd. Ale na to se historie neptá samozřejmě.

Letos Tomáš nemá nic moc formu, Frantíky porazit doma na Rolland Garros byla utopie ještě před začátkem semifinále. Rosol porazil Nadala ve Wimbledonu a z téhle výhry žije už 2 roky.
Reagovat
PetaM
Vždyť od té doby vyhrál 2 turnaje ATP ... Tak nevím, jestli z té výhry žije. Z té výhry žijou akorát novináři ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo no, ale bohuzel je to hrac ktery to ma s vykony celkem na houpačce a proti Tsongovi nemá moc co nabídnout. :)
Reagovat
PetaM
No, s tím souhlasím :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, na to se historie neptá, tak proč to zmiňuješ? Tohle fakt nepochopím.
Reagovat
smazaný uživatel
To byla jenom zmíňka tak do placu :D, nedalo mi to.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, zmiňujou to jenom lidi, kteří si myslí, že se na to historie vlastně ptá.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud vím, tak Srbové hrali s djokerem
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to hráli, ale za ním byl další hráč na 200 místě žebříčku.

Na DC jsou třeba dva borci. Proto letos vyhrajou Švýcaři.

Nicméně mě opět fascinuje vyjádření Berdycha. Ala nestihl jsem se připravit, potřebuju více času atd...Čekám na den kdy po zápase řekne normální větu jako umí Rafa, Roger, Nole a spol.: "Soupeř byl dnes lepší a zaslouženě vyhrál" tečka. Místo toho zase lamentuje nad tím, že vlastně neměl čas se připravit po US open kde vypadl ve čtvrtém kole. Roger byl v New Yorku o týden déle a bez problémů vyhraje.
Reagovat
darek.vrana
Roger tohle umí? To jsi mě rozesmál. Berdych to na rozdíl od Federera umí.
Reagovat
spaniel
Vráno, jestli umíš anglicky: http://www.usopen.org/en_US/news/interviews/2014-09-06/201409061410050090246.html

Roger jasně řekl, že prohrál, protože hrál Cilic lépe a zasloužil si vyhrát.
Reagovat
darek.vrana
A když už, tak Berdych vypadl ve ČF a Roger o kolo dál. A Roger nehraje na antuce.
Reagovat
Mayo
Češi majú po finále zrejme, na Gaskéta by som nevsadil nič proti Berdovi
Reagovat
smazaný uživatel
Vrátím se ze školy a ani se nedivím, co tam ti dva naši kašpárci zase předvádějí, v anketě jsem tipovala 5:0 nebo 4:1 pro Francouze, protože ten rozdíl je evidentní a v náš postup moc nevěřím, já se jdu přesunout za zvonkama, Rog v červeným je vždy zážitek, na Chum jetze! :)))
Reagovat
lars
Ten kasparek jsi tak leda ty !!
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě připadají naši konkurenceschopní? Takhle vyfičí už zítra, ne že bych jim to přála, ale jinak to nevidím
Reagovat
martinek37
Tak holky už hrajou, doufám, že to Karolína dotáhne, jdu čučet na to. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nikdo nečekal, že bychom po dnešku vedli nad frantíkama 2:0, ale že ti dva zoufalci neuhrajou ani set, co hůř ani set nedotáhnou do tiebreaku to jsem nečekal zase já. Jak moc nemusim Štěpánka tak na jeden zápas měl jít. Jsem si jistej, že by to nebyla taková tragedie jakou předvádí ti dva dvoumetroví salámisti.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je úvaha úplně k ničemu. Kdyby nastoupil Štěpánek a dostával by makládačku, každý by zase říkal, že měl hrát Rosol.
Reagovat
smazaný uživatel
0:6 na sety po prvním dnu bych nečekal ani ve snu.
Reagovat
steve79
Ja jsem taky nasr.... rosol hraje tragicky. Nerikej te mi, ze je mezi rosolem a tsongou takovy vykostni rozdil. Mezi nimi je 15. Mist a to neni tolik.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi nic moc... On by měl vážně hrávat pouze proti Nadalovi... Proti němu se vždycky dokáže hecnout a zahrát nad své možnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rebríčkovo medzi nimi taký rozdiel neni, ale výkonostne, či históriou úspechov celkom značný nie?..
Reagovat
steve79
Rosol taky dostava nakladacku.
Reagovat
lars
Francie mela padnou s Nemeckem, kdyz prohravala 0:2
Nemci tam ,ale poslali nejaky svuj B-tym , tak to frantici sthli otocit.
No skoda. S porazkou se pocital.
Reagovat
steve79
Me na berdychovi vadi, ze se nesnazil bojovat. Zadne hecovani, bojovnost atd. Kdyz mam prohrat, tak s pocitem, ze jsem nechal na kurtu vse!
Reagovat
steve79
Ani jednou nezakricel pojd, come on nebo neco podobneho.
Reagovat
PetaM
On nekřičí pojď ... Ani come on. On jenom udělá "aaaaaa" a zatne pěst ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To, že někdo nekřičí, neznamená, že se nehecuje.
Reagovat
steve79
A jak se to teda projevuje?
Reagovat
smazaný uživatel
U někoho se to projevovat nemusí nijak. Někdo se prostě hecuje vnitřně.
Reagovat
Fandina
PetaM to nahoře popsal. Zatne pěsť a zahýbá předloktím a jako by poskočí. Tak se hecuje.
Reagovat
martinek37
Si tak říkám, že by možná bylo lepší, kdyby hráli Štěpec a Veselka. A to nic proti Lukášovi, Tsonga hraje skvěle.
Reagovat
gigin
Na Wimblíku, když hrál s Marinem, tak Marin, když to smahl do sítě, tak Berďa křičí NE!!!
Reagovat
martinek37
Tak Tomáš když se začal trochu zvedat, tak si prohrál servis ze 40:0, to je pak těžký něco s tím udělat. A ve třetim zase hned brejk dole. Lukáš nemá co ztratit, ale myslim, že nemá čim Tsongu překvapit.
Nevíte, proč se nehraje v Hongkongu? Prší?
Reagovat
Davor1
prší tam celý deň, už to sušia...
Reagovat
mrafe
prší tam
Reagovat
martinek37
Jestli to bude dnes 2:0, tak je to asi konečná. Lukáš už zase brejk dole. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tome :'-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Taliani hrajú doma so Svajciarmi a zvolia halu a tvrdý povrch..Paríž je severnejšie a v pohode tam zvolia antuku a južania hrajú vnútri?..Prečo nehrajú na antuke preboha..:)
Reagovat
Davor1
odkedy je Ženeva v Taliansku ??
Reagovat
George_Renel
Musím tě zklamat. Ono se to hraje ve Švýcarsku....
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak potom to dáva zmysel..Dokonca aj to červené publikum..:)
Reagovat
smazaný uživatel
pane joo, to byl ten Berdyc tak spatnej?Se probudim po nocni a zapas nikde.
Reagovat
smazaný uživatel
katastrofální, Lukáš proti tomu hraje teď jak pánbůh
Reagovat
Roger_Federer
Jak jsme se bavili, ze je to hodne o Berdychovi,,vidis je to tak, Berda dneska hodne spatny a je po nadejich.
Reagovat
Fanda67
Mas pravdu, ale kvalitniho partaka taky potrebujes. Roger ho leta nemel a take DC nikdy nevyhral. Snad az letos se stanem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte kdo získal 1. fiftyn zapasu ?
Reagovat
smazaný uživatel
servis, takze tsonga
Reagovat
Fandina
Tsonga, proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdycky, kdyz dela berdych frajera ..."gasquet je psychicky labilni" dostane narez. Pred tim hazel ramena pred zapasem s cilicem ...
Reagovat
George_Renel
Píšeš nesmysl. Taky jsi asi jeden z těch co čtou jen titulky. Tu větu si vymyslel novinář....
Reagovat
smazaný uživatel
četl jsem to, pokud vím odpověděl, že se te jeho lability chce chytit
Reagovat
Jan
Jakkoliv to vypadalo před tímto zápasem nepravděpodobně, lepší taktickou variantou asi bylo nasadit do 1. dne Štěpánka místo Berdycha. I když je jasné, že to by si Navrátil nedovolil.
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
Fandové českého tenisu je to první zápas nevěšte hlavu....a když prohrají.... Semifinále je taky super.
Reagovat
smazaný uživatel
nechci tady hejtovat, to je moje vec ze me DC nebere, ale snad kazdy musi uznat ze takovyto "turnaj" je uspesny pouze kdyz se vyhraje, francie je snad po delsi dobe prvni silny tym ktery jde na nas v plne sile, oprav me jestli se mylim
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak to je věc tý daný země, jestli využije nebo nevyuřije svého potenciálu.
Reagovat
smazaný uživatel
jasne no, ale tak to neni ani o tom ze by dana zeme nechtela, ale o tom ze konkretni jednotlivi tenisti nechteji..ale to nemeni nic na tom cos rekla, to je pravda...jedine co rikam je ze ta konkurence je tak mala (co se tyce poctu ucastniku) a orezana ze jeidny uspech je vyhra
Reagovat
smazaný uživatel
S tím tak úplně nesouhlasím, myslím si, že SF taky není špatný, ale samozřejmě výhra by byla lepší.
Reagovat
Fandina
Oni vyhráli DC dvakrát za sebou a to už zrovna moc náhoda není. A předcházelo tomu několik zápasů, kde zase museli vyhrát, takže to není potřeba tak snižovat, vítězství v DC.
Reagovat
smazaný uživatel
reknu to takto...v prvni a druhem kole sme meli takove soupere, ze kdyby se nepostoupilo tak by se mluvilo o ostude, nemam pravdu?....a jeste otazka: ja sem rekl neco o nahode? slovo nahoda ve sportu nesnasim
Reagovat
Fandina
Psala jsem o dvou předešlých ročnících DC, který kluci vyhráli. Mísu, titul. Ne o letošním roce, to si nerozumíme.
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono kdyby za Japonsko nastoupil Nišikori, tak by to tak jednoduchý nebylo. Ale jinak máš celkem pravdu. SF byla řekněme taková povinnost, ale já už jsem v 1. kolech tipovala na finalisty Francouze a Švýcary, takže pro mě je tohle v podstatě uspokojivý výsledek. Nelze vyhrávat každý rok.
Reagovat
Jan
Už vidím, jak bude Kaderka mluvit, že semifinále DC byl superúspěch.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli nechcete koukat na ty naše jelita ve Francii, tak už začala hrát Karolína a vede si zatím docela dobře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych hrál hrozně. Ted je to na Rosolovi pokud Rosol Tsongu neporazí tak sme v pr.deli ROSOLE MUSÍŠ
Reagovat
smazaný uživatel
Tom nehrál špatně, ale na hráče tohoto stylu hry neumí. Nemůže zůstat na základní lajně a bouchat s Radkem by asi měl víc práce. A Lukáš bohužel ani náhodou.... Jo je jinde.
Reagovat
Roger_Federer
U hranych 8 gemu se neda nazvat boutel jinak nez debakl..
Reagovat
Bob
Souhlasím. Debakl to byl a Berdych nic moc nepředvedl. Na zápas Rosol vs Tsonga se celkem těším, Lukáš umí občas překvapit, i když v tomhle případě tomu moc nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdopak tu říkal, že Gasquet není ve formě? Já osobně jsem se též obávala, že to Richie nedá ale zaslouženě vyhrál. Tomáš si skoro ani neuprdnul. Pár fiftýnů stojí za zmínku, ale i tak to bylo málo, že to stačilo Gasquetovi ke skvělému výkonu. Gratulace. A těším se na další zápasy.
Reagovat
McEnroe
Šlo to rychleji než jsem čekal.
Reagovat
marta
Strašný nejhorší Berdychův zápas!!!Berdych at jede nakupovat s Ester a nechá hrát radši někoho jiného!!!Zkuste Veselého s Wawrinkou hrál celkem dobře akorát blbej los hned na úvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpamatuj se prosimtě.. Asi nikdo není nadšený z Tomáše, ale kroť své emoce;)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím Martičko jestli jsi někdy hrála tenis, ale žebříčkové postavení není vše. Prostě výborná taktika od frantíků. Na tyto hráče Tom prostě neumí....
Reagovat
Lina
Berdych hrál sice špatně narozdíl od Gasqueta, ale běž nakupovat sama.
Reagovat
darek.vrana
Měl jsem zlé tušení, když jsem včera slyšel nominaci, a bohužel se potvrdilo. Jak je možné, že vždycky proti Berdychovi v důležitém zápase soupeř zahraje životní tenis, i když celou sezónu hraje prd.
Reagovat
PetaM
No, to je to samé, jak říkala Serena. Hráčky, které hrají proti ní, zrovna v zápase s ní zahrajou životní výkon :) :) A když to říká Serča, tak je to asi pravda :D :D
Reagovat
Davor1
dnes to nebol žiadny životný výkon Gasqueta, to Berdych hral ten prd...
Reagovat
darek.vrana
To sice jo, ale Gasquet hrál rozhodně líp než celou sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
Českému tímu treba vzdať hold, vyhrať a obhájiť DC je stále veľký úspech, ktorý bude pamatným..Aj preto netreba Berdycha zatracovať, aj on má právo na deň blbec..

Každopádne Francúzsko - Svajčiarsko v areáli RG s hladovým Federerom a super trojicou, štvoricou francúzskych mušketierov, to bude super finále..
Reagovat
darek.vrana
Nepředbíhej, ještě jsme na začátku. já pořád věřím našim. A Švýcaři t taky nemají jisté.
Reagovat
Frick
V listopadu?! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Good point, na to som pozabudol..

Tak to asi bude v hale Bercy..Ale je to škoda, že to nebude na kurtoch RG..Domáci aj tak asi zvolia antuku..
Reagovat
smazaný uživatel
takze francie bude svycarsko hostit?
Reagovat
smazaný uživatel
Áno..
Reagovat
smazaný uživatel
abych rekl pravdu DC me opravdu nebere ale po ocku to sleduju kvuli Fedymu, proto nemam nejlepsi info
Reagovat
pockerface
bohužel Tomáš na Gasqueta neumí zahrát,stejně jako na Lopeze.Jsou hráči,kteří mu nesedí a kapitán Francouzů to moc dobře věděl a tak nasadil Richarda.Třeba Rosol překvapí a Tsonga nebude mít svůj den.
Reagovat
safi1313
Berdych je naprostý omyl Top 10... tragické výkony téměř se všemi hráči se kterými nastoupí do zápasu... 6.místo drží stále jen proto, že je jako 6.hráč nasazený a tak první 3 kola na GS hraje s hráči podprůměrné úrovně, kvalifikanty, atd...Je to pravda a to nevyvrátí nikdo-pokud by byl nasazen jako 30-40.hráč - tak pravidelně nepřeleze 1.nebo 2.kolo... je to strašný a čím dál horší, to že nemá Tomášek svůj den, sem za poslední 2 měsíce slyšel asi 7x... a pokud ho nevezme pod křídla Lendl, do roka skončí....
Reagovat
spaniel
Spousta blbostí, ale jelikož píšeš, že ti to nikdo nevyvrátí, tak se ani nebudu snažit.
Reagovat
smazaný uživatel
:O :O :O
Reagovat
safi1313
zkus
Reagovat
frufru77
lépe jsi to napsat nemohl... Bedřich už nikdy nepřekvapí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomášovi se druhá půlka sezony opravdu nedaří, ale vybudování si té pozice, o které píšeš, nebylo jednoduché a to, že z ní čerpá, je logické. Ostatně to není jen u tenisu, ale u všech sportů. Pokud fotbalisté dané země budou do 10. místa na světě, dostanou do skupiny slabší soupeře než pokud budou 60. Pokud lyžař bude ve světovém žebříčku v první pětce, bude jezdit po lepší nevyježděné trati, než někdo ve čtvrté desítce. Takhle to prostě je. Pokud se Berdychovi nebude dařit i nadále, stane se to, co píšeš, propadne se, ale nemyslím si, že je na místě odepisovat ho po nevydařené půlsezoně. Takovou krizí už si prošli i jiní top hráči.
Reagovat
Fandina
chce to pevné nervi. Netrojčit, nechybovat, nepospíchat a dobrý servis. Držím palce!!!
Reagovat
Fandina
nervy ... oprava a úsměv ... nervi mi nervy
Reagovat
Fandina
Luky ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty věříš Lukášovi? já teda moc ne..
Reagovat
Fandina
Je to zbožné přání, jasně, že je Tsonga favoritem, ale naděje umírá poslední.
Reagovat
Fanda67
Ja verim ze udela vic gamu nez Tomas, ale nevim jestli to bude stacit usmev
Reagovat
George_Renel
Nabízím první: Tomáš se před dalšími zápasy moc neunavil..... ;-)
Reagovat
PetaM
Tak čtyřhra zase tak vysilující není ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš dal možnost české dvojce ukázat, že to nestojí jenom na něm.
Reagovat
makro99
za stavu 2:0 to Francouzi v euforii podcení, v deblu se chytneme, Berďa s kýmkoliv je šance minimálně 50:50, za stavu 2:2 Francouzi znervózní a pak...?
Reagovat
Jan
To je cesta :) Že by taktický plán už od začátku ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že už nikoho nenapadne říkat o Berdychovi, že je "servisman". To snad líp podává i Šarapovová.
Reagovat
Alois_Mlok
Tak ono už podle Berdychových vyjádření před zápasem se dalo usuzovat, že tam jede spíš kvůli těm restauracím než kvůli tenisu...
Reagovat
kada.tom
Tak jo, Francouzi ve finále, budu jim tam fandit.
Víkend s DC tímto pro mě končí, možná se občas na nějakej highlight podívám, ale tu porážku 0-5 nebo 1-4 vidět nemusím :-)
Reagovat
PetaM
A teď vám Rosol ukáže, jak se hraje tenis :D Tomáši, honem se osprchuj, převleč a tak a běž koukat. Lukáš ti ukáže, jak jsi to měl dnes zahrát :D :D
Reagovat
Davor1
Dnes ale od Gasqueta prvý poriadny výkon v tejto sezóne, kiežby takto hral celý rok...
Reagovat
Fandina
v Miami porazil Andersona, to nebyl špatný mač a nějaké by se našly. V Eastbourne prohrál až ve finále. On zjara byl nemocný se zády, tak také proto se sesunul z první do třetí desítky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáše Berdycha by se musel stát zázrak, aby naši ještě postoupili. Jestli jsem před DC favorizovala Francouze 60:40, teď je to rázem tak 90:10. Škoda. Ale o titul si zaslouženě zahrají dva nejsilnější týmy.
Reagovat
Jan
Souhlasím. 90:10. možná 100:0.
Reagovat
smazaný uživatel
100:0 určitě ne. Dokud Francie nemá 3 body, stát se může cokoli. Před dvěma lety finále se Španělskem. Po prohře Tomáše s Davidem už většina Čechů sklopila hlavy a Radek pak překvapivě vyhrál 5. zápas.
Reagovat
Jan
To jistě. Může se stát ledacos. Ale vzhledem k tomu, že Štěpánek už není co býval, umí toho hodně, ale věk je věk a fyzička už není na pětisetové zápasy. Rosol s Veselým můžou překvapit, ale favorité jsou bezesporu Francouzi. A Berdych se těžko probudí z té mizérie ze dne na den. Už před začátkem jsem se bál o výsledek a teď se to jenom potvrzuje.
Reagovat
smazaný uživatel
To bezesporu. Říkám 90:10. Rosol zatím hraje velmi slušně. Škoda, že ten 1. set nakonec dopadl až krutě jasně pro Tsongu.
Reagovat
Jan
Nebo zvednem ? 80:20 ? :)
Reagovat
Fandina
Uvidíme, jak dopadne zítra čtyřhra, třeba bude rozuhodnuto, když ne, tak v neděli se může všechno otočit.
Reagovat
kada.tom
Apokalypsa ...

Gratuluju Francouzům k postupu do finále :-) A omlouvám se jim, že jsem tu včera tak zpochybňoval to jejich nasazení Gasqueta, očividně výborný tah. Pevně doufám, že Francouzi ve finále vyhrají :-)
Reagovat
Davor1
dnes by francúzi vyhrali asi aj so Simonom :-)
Reagovat
Fandina
Na Gasqueta a Simona to Berďa moc neumí ... bohužel
Reagovat
Davor1
Berďa to posledného pol roka neumí na polovicu prvej stovky...
Reagovat
Fandina
Tak přesně bych to neformulovala, ale se Simonem i Ríšou má pasivní bilanci 3 nebo 4:5 a jejich zápasy nikdy nemají favorita. Francouzi moc nechybují a pokud Berďa ano nebo mu něco nejde, tak vyhrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Nominácia Gasqueta sa mi tiež javila ako hlúpa vzhladom na formu Monfilsa..Dokonca aj Simona by som považoval za lepšiu volbu..

Každopádne je celkom možné, že dnešný Berdych by prehral so vsetkými troma..
Reagovat
Fandina
Komentátor říkal, že prý Monfils řekl, že v pátek hrát nebude, takže to rozhodl asi on, ale jestli to tak bylo nebo ne, se neví.
Reagovat
Davor1
moja reč...
Reagovat
Roger_Federer
Prohral by i z Lodrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Berďo pusť Rafu :)
Reagovat
Davor1
Nepamätám si, žeby niekedy bolo o oboch finalistoch rozhodnuté prakticky po prvom semifinálovom zápase ako dnes...
Reagovat
PetaM
To už Francouzi vedou 2:0? :D Jsem si nevšiml :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejak ten DC moc prežívaš..
Reagovat
Davor1
ani nie, akurát dnes mám voľno a chcel som si pozrieť kvalitný tenis, Berdych mi to zase pokazil :-D
Reagovat
darek.vrana
Však večer můžeš mrknout na Lacka.
Reagovat
Davor1
Lacko hrať nebude...
Reagovat
darek.vrana
No tak to už nevím, kdo by tě mohl potěšit...
Reagovat
darek.vrana
Naopak, tady není žádný zápas nehratelný, jako kdyby tam byl Nadal nebo Djokovič.
Reagovat
marta
Tak Berdych je v prdeli:( to už tam mohly dát i Veselku.Ale doufejme
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych je tragickej po všech stránkách. Ten výprask od Čiliče na USO asi nebyla náhoda.
Reagovat
Fanda67
Cilic tech vyprasku rozdal vic
Reagovat
slacker
To je jouda 0:40. Hysterka
Reagovat
smazaný uživatel
se potvrzuje to, co jsem tu psala už asi před měsícem. Tomáš sice dokáže všechny tyhle francouzské hráče porazit, ale úplně stejně s nimi dokáže i prohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Stream na Katku Siniakovou a Aleksandru Krunic v semifinále čtyřhry... :)
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2388501524372530.html
Reagovat
Fandina
Doufám, že alespoň ta bude úspěšná, když už se tak Berďovi nedaří. Katko pojď a Berďo zkus to ještě také. Pojď!
Reagovat
Fanda67
Obavam se ze 1x pojd nebude Berdovi stacit
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
Fandina
V duchu mu jich posílám tisíce, ale asi je to pořád málo. Dneska je to tedy pech, jak mu to nejde a Ríša hraje v pohodě. Ale pořád ještě není konec. Ještě není po hře. Berďo ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Jak já ten Ríšův BH a jeho hru miluji, tak dneska mi to hodně vadí, jak si s ním Berďa neví rady.
Reagovat
Fanda67
Bohuzel antuka neni nas oblibeny povrch a Berdych dnes nema svuj den :(
Reagovat
Fandina
Nejde mu to vůbec, dneska se mu nedaří. Vzpomněla jsem si, jak se hrálo předloni v Praze v O2 se Srbskem a také to bylo na antuce. A kluci vyhráli. Ala faktem je, že ty ostatní výhry v DC byly až na výjimky na hardu.
Reagovat
Fanda67
Mas pravdu, to uz mi vypadlo z hlavy. Zrejme srbove nemaji antuku radi ...
Tak se asi blizi konec :(
Reagovat
Fandina
JJ povrch se volí s ohledem na soupeře. A tam nám to vyšlo. A také proto, že nehrál Nole.
Reagovat
Fanda67
Monty
Mam to xafixovano spravne, ze katka je jedina ceska v tvem tymu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, máš. :)
Reagovat
Fanda67
Tak to asi bude brzy svetovou jednickoi, nebot jine do sveho tymu neberes :). Je mi take sympaticka a na facebooku z nasich patri k nejaktivnejsim...
Reagovat
smazaný uživatel
A koukám, že je asi po DC. Jestli Berďa tenhle bod neudělá, jakože je od něj zatím na hony vzdálen, pak je šance tak 10%.
Reagovat
slacker
Co ten Berdych tam dela? projet vlastni servis z 40:0
Reagovat
smazaný uživatel
A ani k tomu moc nepotřeboval Gasqueta...
Reagovat
Fandina
Někdo se tu ptal. DC je kromě ČT sport ještě na Supertennise.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď! Zlepšení je tady..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, hraje Tom velice špatně, ale je to Davis Cup, já mu věřím.. Věřte také nebo se na to nedívejte :-) Nikdo vás nenutí-..
Reagovat
Lina
Dívám se a fandím mu vždy, i když se mu nedaří. Píšu co je pravda, veselá podívaná to není, ale věděla jsem, že to bude těžké.
Reagovat
Lina
Zatím smutná podívaná. Nedaří se vůbec nic.
Reagovat
steve79
Berdych hruza. Uz od wimbledonu hraje baterky. Akorat us open mu vyslo.
Reagovat
smazaný uživatel
US Open mu vycházelo do té doby, dokud nenarazil na opravdového soupeře. Měl hodně kliku na los. Druhou půlku sezony nehraje nic moc.
Reagovat
gocii
od té prohry na rg s gulbisem jsou ty výkony špatny a výsledky také
Reagovat
Davor1
Gasquet hrá dosť dobre, ale Berdych je totálne jalový. To, že s týmito výkonmi, ktoré podáva prakticky od začiatku antukovej sezóny je stále v top10 považujem za poriadny omyl a buď sa preberie, alebo nech padne do druhej desiatky, kam patrí...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak naštěstí není sezona jen antuková:D
Reagovat
Davor1
ale in hral totálny prd aj v tej trávnatej a letnej americkej betónovej no...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, nebuď tak pesimistický :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavně, že vy máte spoustu tenistů aspoň v první dvacítce.
Reagovat
spaniel
Ale ňoch ňoch :D
Reagovat
Davor1
nemáme a ani dlho mať nebudeme no...
Reagovat
George_Renel
Hůře už Tomáš hrát asi nemůže, zlepšit se může výrazně.
Reagovat
kada.tom
zatím veliká bída, snad se Tomáš rozjede - jestli prohraje, tak si o finále můžem nechat jen zdát ... patrně
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se rozjede, to se nebojím.-
Reagovat
Fandina
Doufám, že se Tomáš srovná a nebude ho trápit výplet a začne hrát líp. Věřím, že je to pořád rozehrávka.
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu ty problemy s výpletem. Leda, že by nenašel optimální tvrdost na antuce ještě, ale hrál tam celý týden, tak nevim :)
Reagovat
pepin
Tak co? Zatím bída bídoucí.
Reagovat
Fandina
Jsem na mrtvici. Doufám, že je to začátek a Berďa se chytne.
Reagovat
smazaný uživatel
Počujete vážení, Fandina je na mrtvicu..

Je to blízko.:)
Reagovat
Roger_Federer
Poslu kytku..napis kam.
Reagovat
Fanda67
S ja myslel ze se yi bude styskat :)
Reagovat
Fandina
Forehand ... jo byla jsem na mrtvici a ještě jsem se nevzpamatovala, co naděláš. Ach jo.
Reagovat
steve79
Tomas dela hrozne chyb z backhandu. Zatim spatny vykona. Gasquetovi staci vracet.
Reagovat
smazaný uživatel
nečekal jsem, že ten backhand bude tak účinný. Ale věřím, že se Berďa ještě najde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ide to niekde inde ako na CT4 sport?..
Reagovat
Davor1
na nejakej francúzskej určite ;)
Reagovat
Roger_Federer
O je..tak brzo Tone:(
Reagovat
Frick
je 5 vteřin před obrazem!!!!
Reagovat
Frick
Tak snad to opravili....
Reagovat
safi1313
neopravili. komentátor řekne kdo udělal chybu a oni ještě 4x přepinknou síť
Reagovat
gigin
Ano aj mi to tak jede. Zavoláš mu, nebo to mám udělat já?
Reagovat
Frick
tak ne...
Reagovat
safi1313
už je to ok
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist