Češi jdou proti Rusům s úspěšnou sestavou

1. 4. 2008, 17:40
Aktuality 2
Žádné překvapení se nekonalo v nominaci daviscupového kapitána Jaroslava Navrátila na čtvrtfinálový duel s Ruskem. Čeští tenisté nastoupí příští týden v Moskvě ve stejné sestavě, jaká vybojovala postup v utkání prvního kola Světové skupiny s Belgií.
Radek Štěpánek při Davis Cupu

Nehrající kapitán Jaroslav Navrátil k duelu, který se v Moskvě uskuteční od 11. do 13. dubna, nominoval Tomáše Berdycha, Radka Štěpánka, Lukáše Dlouhého a Pavla Víznera. Informoval o tom dnes generální sekretář Českého tenisového svazu Josef Nechutný.

Berdych se Štěpánkem jsou jasnou volbou pro dvouhru a je otázkou, zda stejně jako v zápase s Belgií a loňské vítězné baráži se Švýcarskem odehrají také čtyřhru.

Možnost volby Navrátilovi dává nominace sehraného deblového páru Dlouhý, Vízner. Ten spolu sice v této sezoně už nehraje, ale loni mimo jiné postoupil do finále grandslamového Roland Garros. To se hraje na antuce, kterou Rusové vybrali jako povrch pro čtvrtfinálový souboj.

Ruský nehrající kapitán Šamil Tarpiščev už dříve nominoval Nikolaje Davyděnka, Michaila Južného, Dmitrije Tursunova a Marata Safina. Jako pátý byl přizván antukový specialista Igor Andrejev.

ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Čeká nás těžkej zápas, velice těžkej, naši antukáři nikdy nebyli, ovšem rusové jsou k poražení, Davydenko je dost náladovej, Safin je asi už z formy, Andreev je super antukář, ale dle mě nedosahuje kvalit našich, Youzhny je dle mě momentálně nejsilnější, ale i ten je k poražení. Uvidíme, tipuji 3:2, pro koho to nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
já to vidim, že Béďa i Štěpec, získají po jedný výhře a ve čtyřhře nastoupí spolu a zvítězí, proto se mi líbí 3:2 pro nás...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist