Češi jsou v Indian Wells stoprocentní. Veselý je na Masters ve 2. kole poprvé

7. 3. 2014, 00:07
Aktuality 180
ATP INDIAN WELLS - Ve druhém kole prvního turnaje Masters 1000 sezony v Indian Wells je kompletní kvarteto českých tenistů. Nejmladší z nich Jiří Veselý na úvod předvedl dva obraty proti Sijslingovi a poprvé v kariéře vyhrál zápas na prestižním turnaji Masters. Druhé kolo čeká kromě Berdycha i na Radka Štěpánka a Lukáše Rosola, kteří se chystají vyzvat favority - Rafaela Nadala, respektive Andyho Murrayho.
Jiří Veselý

Jiří Veselý si letos v Čennaí a Memphisu připsal své první dvě výhry na okruhu ATP a také sbírá cenné zkušenosti vedle tenisových velikánů. V únoru si zahrál proti Baghdatisovi a potrénoval s bývalou světovou jedničkou Lleytonem Hewittem, tento týden měl dokonce tu čest zatrénovat si i se sedmnáctinásobným grandslamovým šampionem Rogerem Federerem.

A možná právě rady slavných kolegů mu pomohly vyhrát premiérový zápas na turnaji série Masters 1000, který odehrál v Indian Wells. Dvacetiletý rodák z Příbrami se utkal s Nizozemcem Igorem Sijslingem, kterého zdolal 3-6 6-4 7-6.

Veselý v prvním setu ztratil v úvodním a posledním gamu podání a nedostal se k jedinému brejkbolu. Ve druhé sadě však naopak po svém servisu ztratil jen pět fiftýnů adík brejku z třetí hry vyrovnal. V rozhodujícím dějství ale dvakrát po sobě neudržel podání a prohrával už 2-5. Vývoj se však českému tenistovi podařilo postupně otočit. Celkem čtyřikrát čelil hrozbě mečbolu, k žádnému ale soupeře nepustil a díky šňůře sedmi vyhraných výměn v závěrečném tie-breaku mohl slavit postup.

O premiérový postup do 3. kola turnaje ATP se Veselý utká s 32. nasazeným Pablem Andújarem ze Španělska, s nímž dosud nehrál.

Radek ŠtěpánekPrakticky souběžně postoupil do 2. kola i Radek Štěpánek, který loni v Indian Wells kvůli rehabilitaci po operaci zad chyběl. Pětatřicetiletý rodák z Karviné si na úvod poradil s Uzbekem Denisem Istominem, kterého až na jedno zaváhání ve druhé sadě porazil celkem snadno 6-1 3-6 6-1.

Štěpánka tak po týdnu čeká další souboj s hráčem Top 10. Před týdnem v Dubaji sebral set Federerovi, nyní v Kalifornii bude čelit světové jedničce Rafaelu Nadalovi. Se Španělem v šesti vzájemných zápasech ještě ani jednou nevyhrál, uhrát dokázal dva sety.

Poprvé v sezoně se na dvou turnajích po sobě dostal do 2. kola Lukáš Rosol. Osmadvacetiletý tenista na BNP Paribas odstartoval ztraceným servisem, v dalším průběhu utkání se Srbem Dušanem Lajovičem už ale o podání nepřišel a i když první set navzdory rebrejku nezachránil, zvítězil po více než dvou hodinách hry 6-7 7-5 6-4.

V dalším zápase Rosol vyzve poprvé v kariéře světovou šestku a dvojnásobného grandslamového vítěze Andyho Murrayho. Britský tenista bude v nadcházejících dnech usilovat o první letošní finále.

599. výhru kariéry si připsal bývalý nejlepší tenista světa Lleyton Hewitt, který zdolal 7-6 3-6 6-3 krajana Matthewa Ebdena.

"Je to nepříjemné, když hrajete proti krajanovi. Svou hru navzájem velmi dobře známe a je opravdu těžké hrát proti parťákovi z daviscupového týmu," komentoval šampion z let 2002 a 2003, kterého ve druhém kole čeká Kevin Anderson. Jihoafričan, který si v posledních dvou týdnech zahrál dvakrát ve finále. "Má skvělý servis a forhend. Pokusím se ho nutit hrát pokud možno co nejvíc míčků navíc."

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 4.720.380 dolarů)
čtvrteční výsledky (06. 03. 2014)
Dvouhra - 1. kolo:
Veselý (ČR) - Sijsling (Niz.) 3-6 6-4 7-6(1)
Štěpánek (ČR) - Istomin (Uzb.) 6-1 3-6 6-1
Rosol (ČR) - Lajovič (Srb.) 6-7(2) 7-5 6-4
Roger-Vasselin (Fr.) - Becker (Něm.) 6-4 6-2
Falla (Kol.) - Delbonis (Arg.) 6-3 6-4
Stachovskij (Ukr.) - Kubot (Pol.) 6-4 7-5
Mónaco (Arg.) - Polansky (Kan.) 6-4 6-7(5) 6-4
Smyczek - Sock (oba USA) 6-4 1-6 6-4
Chardy (Fr.) - Williams (USA) 7-6(5) 7-5
Russell - Young (oba USA) 4-6 6-1 6-2
Hewitt - Ebden (oba Austr.) 7-6(2) 3-6 6-3
Giraldo (Kol.) - Gimeno-Traver (Šp.) 6-3 4-6 6-4
Karlovič (Chorv.) - Bogomolov (Rus.) 6-4 6-4
Mathieu (Fr.) - Ginepri (USA) 6-2 6-3
Harrison (USA) - Golubjov (Kaz.) 6-4 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

180
Přidat komentář
Pe3k
http://livesports20.com/live/link/210266

Lukáš breaknul Můru :)
Reagovat
Pe3k
Ale nepotvrdil :(
Reagovat
Pe3k
Krásným forehandem proměněný setbol.
Reagovat
steve79
Koho tipujete na vitezstvi v indian wells? Podle me je nejvetsim favoritem nadal. Podle formy to vypada, ze by mohli hrat o vitezstvi federer a berdych. Hodne pujde podle me nahoru murray, ale u nej je smula, ze muze dostat uz ve ctvrtfinale Nadala. Taky bych neodepisoval Novaka,
Reagovat
Roger_Federer
Nejvetsim favorytem je pocitove E.Gulbis
Reagovat
gigin
:DDDDDDDD jo no..
Reagovat
Rafaeoli25
Rafa je krom haly favoritem nebo spolufavoritem na každém turnaji, tento nebude vyjímkou, do finále by měl bez větších problémů projít a v něm by měl dát i Noleho (pokud do něj Nole vzhledem k aktuální formě postoupí, klidně ho může zaskočit Dimi nebo Gulbis)..
Reagovat
Fandina
Berďa, Petra.
Reagovat
Pe3k
Favoritem je Novak. Má nejlehčí los a spoustu naštvaných fanoušků, kterým chce dokázat, že umí hrát i pod taktovkou Borise. U Nadal stále platí, že nedokázal za celou svou kariéru obhájit turnaj mimo antuku...Letos by se mu to mělo už konečně povést, protože loni toho vyhrál dost. Pokud Rogerovi někdo odstraní Nadala pak je jeden z hlavních favoritů. Murray ještě není tam kde byl před operací, ani fyzicky ani herně. Zajímavé zápasy Murray - Nadal, Wawrinka - Federer, Mrhač - Griša.
Reagovat
Nola
zaujímavá teória, favoritom turnaja sa stáva ten, kto má najviac naštvaných fanúšikov :D
ak Novak vyhrá turnaj, čo by som ako jeden z "naštvaných fanúšikov" privítala, bude sa zásluha na víťazstve pripisovať Vajdovi, nakoľko ho má sprevádzať na turnaji práve on

Rafaeoli - Novaka môže poraziť Gulba, alebo babyFed, predtým, ale jeden z nich musí vyradiť Berdycha, čo sa mi zdá pri jeho forme málo pravdepodobné
Reagovat
smazaný uživatel
V IW to nebude nič nové, najvacsími favoritmi budú tí, čo už dlhé roky dominujú mužskému tenisu, teda Nadal s Djokovicom..Kedze sa hrá na harde, miernejsím bude Nole, ale je to otvorené..Ak Rafa vyhrá aspoň jeden, budem spokojný, sklamaním bude, ak by nepostúpil ani do jedného finále..
Reagovat
smazaný uživatel
Předňlonský ročník vyhrál Federer. To mi zas tak dávno nepřipadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně jsem hodně zvědavý na Wawrinku. Bude to pro něj 1. turnaj po jeho grandslamovém triumfu a bude se muset popasovat s úplně novou situací, kdy nastupuje jako nasazená trojka na takhle vysoce bodovaném turnaji. Bude to zajímavé...
Reagovat
smazaný uživatel
no snad vazne nechces po Forehandovi, aby si pamatoval, ze Fedex pred dlouhymi lety predloni vytrepl v IW Nadala!? Ja si zase, kdybyste me zabili, nevzpomenu, jak ten rocnik vlastne dopadl ve fi.. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tehdy ve finále hrála tvá srdcovka Dlouhý John :-)
Máš pravdu. Podle Petra to co je víc než rok staré, jakoby se nestalo :-)))
Reagovat
Pe3k
Mě by například stačilo, kdyby si trolhand pamatoval, že Nadal téměř 3 sezony nevyhrál turnaj mimo antuku a nikdy za celou kariéru neobhájil neantukový turnaj...On tady mluví o dominanci, přitom jediný kdo z současných tenistů kdy dominoval byl Federer. Nadal i Djokovic dokázali tak max být nejlepší 1 sezonu. A Roger byl světová jednička déle než ti dva dohromady...
Reagovat
smazaný uživatel
Ludia, neblaznite..Lebo si ozaj začnem mysliet, ze ste stratili zdravý rozum..

Pisal som, ze posledne roky dominuju tenisu Nadal s Djokovicom..Co na tom meni fakt, ze IW spred dvoch rokov vyhral Federer?..Ved v case ked tenisu dominoval Federer vyhral Masters aj Roddick, aj Caňas, no co to zmenilo na dominancii Rogera?

Petrik, zapamataj si, ze Rafa moze vyhrat kdekolvek, Roger akoby v mesiacoch april-jún akoby neexistoval. Žmurk ;)
Reagovat
Pe3k
Jasně Forehand, Federer neexistuje a existuje jen Nadal s Djokovicem :D
Reagovat
smazaný uživatel
vsimni se vyvoje: steve se zeptal na tip viteze v IW, R_F pokracuje zde obvyklym demonizovanim Gulbise, ;-)) Rafaeoli celkem normalne veri Nadalovi, Pe3k pise take celkem rozumne, ale uz ti stavi hranicku, Nola by rada Novaka, ale pise taky naprosto normalne. Forehand: V IW to nebude nič nové, najvacsími favoritmi budú tí, čo už dlhé roky dominujú mužskému tenisu, teda Nadal s Djokovicom. Hirschna pripomina, ze predloni v IW vyhral Fedex, logicka pripominka, protoze o svych erach a dominanci mluvis pouze ty, vsichni ostatni pisi o turnaji, ktery prave probiha a ery jsou uplne z cesty a tomu jsem se s chuti zasmala zas ja. Pe3k skrta pod hranickou. Forehand: Pisal som, ze posledne roky dominuju tenisu Nadal s Djokovicom..Co na tom meni fakt, ze IW spred dvoch rokov vyhral Federer? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ja si myslím, že to až tak z cesty nie je..Veď pokial zijeme v dobe, kde si 80% vsetkych najvacsich turnajov delia dvaja hraci a niekto sa pýta na favorita, tak je logické, že tipujem niekoho z tých dvoch a odvolám sa na vyssie uvedenu statistiku inými slovami.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved v case ked tenisu dominoval Federer vyhral Masters aj Roddick, aj Caňas, no co to zmenilo na dominancii Rogera? :-) Preneseno - jiny vitez v IW ani ted na tve slavne DOMINANCI nic nezmeni, tak proc ho normalne a zdrave nepripustis? Rafa ani Djokovic nejsou ve spickove forme a nuzky se tak prirozene rozeviraji...
Pochop, mne je dominance uplne fuk, Nadal je mi mnohem sympatictejsi a blizsi nez Djokovic a v jadru mi jede jen o hru tenis - a tady mam uplne jasno a vubec necitim potrebu nekoho tahat na svou stranu. Jen se jednoduse usmivam, jak jsi monotematicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Chápem. Ono sa tomu v jednej vetve s Petríkom viac menej ani nedá vyhnúť. Ja Rogerovo víťazstvo pripúšťam, no mám pocit, že Hirschna reagoval na vetu ohľadom rokov dominancie, takže moja reakcia sa tiež uberala týmto smerom.

Inak, dnes je krásny, slnečný deň..Čo budeš robiť Sojka? (to na margo tej monotematickosti)
Reagovat
smazaný uživatel
;-) jdu na kolo.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V tom prípade nezabúdaj, že aj držiteľ bicykla je účastník cestnej premávky a nemal by zabúdať na ochranné a reflexné prvky! :)
Reagovat
spaniel
Prave v AZ kvizu pan Martin pekne zapotil. Písmena: DcFc. Otázka: jak se jmenují Tenisove soutěže reprezentaci muzu a zen? Pan Martin: Davis cup a Federer cup :D
Reagovat
smazaný uživatel
bozi! :-)
Reagovat
a.magerova
Asi Vizionář, ta doba určitě není daleko, kdy to bude pravda, akorát se doufám, to označení, nebude týkat soutěže žen :-)))))
Reagovat
Rafaeoli25
Jsem pro kompromis, odrážející realitu: Federer & Nadal cup :). Jinak ale Davis cup na Rogovu počest vzhledem k jeho (ne)účasti v něm přejmenujou těžko :). Tyhle věci se ale stejně většinou dělaj až po smrti dotyčných, takže kdoví jestli se toho vůbec dožijem :D
Reagovat
George_Renel
Berte to jako vtip a prosím, ať se děvčata a fandové Djokoviče neurazí.
Ale na první pohled mě napadla univerzální zkratka pro soutěže mužů i žen FENA CUP.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k jeho neúčasti?
Snažíš se tady založit kroužek, ve kterém se bude házet na Federera špína, nebo o co ti jde?
Reagovat
Roger_Federer
On Rafaeoli jen opakuje, "provokace" a oblibene klise po Forehendovi.
Reagovat
a.magerova
Federer & Nadal cup
Fe&Na cup
Roger & Rafa cup

Samozřejmě mám na mysli tato označení pro soutěže jednotlivců né týmů ;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Vy jste fakt na palici někteří, tohle nebyl žádnej výpad vůči Rogovi, jen konstatuju, že zrovna DC asi těžko přejmenujou, když ho nikdy nevyhrál a skoro nehrál..vy jste parta hysteriků, jinak R_F, ty už zavři pusu a hlavně nemoralizuj, vůči Rafovi se chováš jako prase, tak kdybych mluvil já o Rogovi styděl bych se.
Reagovat
Roger_Federer
; ), sklidni si ego a vasne, jsi nejaky nervozni..Nikdy jsem nebyl hruby., ani sprosty vuci tvemu idolu.Maximalne ironicky, rypu.
Ve svych nazorech a vyhadreni jsem konzistentni..
Reagovat
Rafaeoli25
A já nejsem konzistentní? Od začátku říkám, že Rafa je podle mě nejlepší, současně ale stále opakuji, že si maximálně vážim Roga a poslední věc, kterou říkám je, že bych rád, aby ho Rafa ve všech ukazatelích překonal, v čem jsem tedy já nekonzistentní?
Reagovat
Fandina
Podle mě je nejlepší Roger a ten důvod je čistě pragmatický, jsou to výsledky a počty rekordů. Je to nejjednodušní a nejobyčejnější hledisko, součty, matematika.
Reagovat
Rafaeoli25
V tom se s tebou úplně neshodnu, ale ok, je to tvůj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Vobec nemám pocit, že by ma Rafaeoli nejakým sposobom opakoval..Je xy veci, kde sa nase nazory rozchádzajú..Treba byt pozornejsí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný kdo je tady na palici, jsi ty. Federer odehrál za DC do této chvíle dohromady 59 zápasů. Pro srovnání, Nadal jich má na kontě prozatím 29. Poznámka, že Federer DC skoro nehrál a přitom odehrál téměř dva krát tolik zápasů, co Nadal, je absolutně mimo mísu.

Kdybys nebyl zaslepený fanatik, tak bys věděl, že počet trofejí není všechno. Je třeba za tím vidět i něco víc.
Reagovat
Roger_Federer
Nezabivej se zbytecnostma..
Napriklad ten nesmysl otom ze Federer nereprezentoval v DC ma tvuj kamarad(rafaeoli25) chyceny od tebe, zacal to tady papouskovat az potom co jsi tu kravinu napsal ty..Totez ta pohadka o slabe konkurenci let minulych..
Reagovat
smazaný uživatel
Slabšia konkurencia v minulých rokoch je oproti tej súčasnej predsa fakt..

Roger vo svojich najlepsich rokoch reprezentoval minimálne (zrejme na to Rafaeoli naráža), predtým vsak celkom príkladne, aj preto má v konečnom dosledku slušnú dochádzku..
Reagovat
smazaný uživatel
Slabší konkurence v letech minulých oproti té současné není žádný fakt, nýbrž jen tvé domnění.
Co se týče reprezentace v DC, tak Roger od roku 1999 (kdy poprvé v DC nastoupil) vynechal reprezentaci pouze ve dvou sezónách 2010 a 2013. Neměl problém nastoupit i ve svých nejlepších letech své kariéry.
Když to srovnám s Rafou, tak ten od roku 2004 vynechal DC tři krát (2007, 2010, 2012)
A jsme zas tam, kde jsme byli :-)
Reagovat
PetaM
Lucka postoupila! Supéééér. A teď porazit Simonu, pojď Luciiii :)
Reagovat
VlS
je to tam!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste tady? Myslela jsem, ze tu jede dal ta "O nejlepsim hraci tenisove historie" .. ;-) Luckaaaaaa! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je videt, ze let balonem zabral.
Takze zatim vysledky spec. priprav:

Let balonem vs. Priprava sushi > 1:?
---

No a ta o tom nej. hraci historie... Chapu, ze to pro nekoho muze byt Fedex, chapu ze pro nekoho Nadal, chapu Sampras, chapu i Nole, chapu Laver, chapu Agassi, chapu Jimba, chapu Johna, atd. ale co nechapu, ze jsem s Noahem tak osamocenej;)
Trochu si pripadam jako Sverak na konferenci o pedagogice, kdy se s Cimrmanem take citil celkem osamoceny...teda;)
Reagovat
VlS
Holt sis blbě vybral :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Rafaeoli25
Měl toho Yannick vyhrát aspoň tolik co Jim nebo Andre, pak by se o něm diskutovat dalo :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Vypadl ti z toho výčtu Ivan...

A za to může Pete Cash!!!
Reagovat
smazaný uživatel
vycty jsou stejne bezpredmetne, nejlepsi je jen jeden! :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Jen jeden, ale pro každého jiný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mel jsem napsanou reakci o tom, co tenis kdysi predstavoval, cim byl, jak inspirativni i mimo kurt, jak prekracoval hranice narodnosti a statu, jakym zpusobem ho hraci vyplnovali, proste nebusili jen do mice...jak byli i inspirativni mimo kurt, nekteri neskutecne zaroven schopni a uzitecni v jinych cinnostech, davajici radost lidem a plno inspirace....

...ale smazal jsem to...

Nebot se mne udelalo z toho prazdna na soucasnych kurtech blbe a nezachrani to ani veteranske exhibice nebo jine to nezachrani... myslim, zeby to asi nebylo pochopeno mozna dobre...
...Narikat nechci...

Pro mne bavit se dnes o nej. hraci v tenise je proste zbytecne...dnes je proste tenis uz uplne jinym sportem...ktery za 10-20 let uplne zmenil svou tvar...

Asi tak...
dnes to mas uz jedno...
Reagovat
smazaný uživatel
taky si vzpominam, teniste pusobili v hudbe, malovali, skladali basne... i jejich hra dokazala byt dalsi formou umeni.. zasly casy.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
...jj ;(... (asi tak)
Sice nadeje umira posledni... ale mam pocit, ze v tohle uz i ta nadeje umrela...
Co nam tedy zbyva sojecko draha...
zbyva nam asi, uz jen ta trava...;)
Reagovat
Roger_Federer
Mate..les, hluboke hvozdy, kde muzete volno tvorit, lovit, letat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to my delame i tak ;D)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, zelene chvilky radosti a zbytek behacka po BL..:-)

Vis, co jsem zas smazala ja? Zminku o tuzemske revolte tenisovych particek.. co se drasat..
Reagovat
Roger_Federer
Skoda..zajimal vy me rozbor meho internetoveho alterego..;)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkom sa na túto Masters dvojičku teším..Predsa len po AO je relatívne dlho ticho a konečne sa trochu rozbehne. Okrem Rafu som hlavne zvedavý na Noleho, v prípade, že by nevyhral ani jeden turnaj, to už s ním bude vážne..A s Borisovou zmluvou tiež.
Reagovat
spaniel
Stadion 1 prázdný, na stadion 2 kde hraje Fed a Stan debla narvano a fronta.
Reagovat
smazaný uživatel
Vobec sa tomu nečudujem, sám by som si ten kurt vybral..Ono pri schedule turnaja, kde v tejto fáze turnaja mozno nazivo vidiet zapasy ako Nedosyev - Sousa, Klahn-Groth a podobne, to ozaj nie je prekvapením.
Reagovat
spaniel
Asi tak. I kdyz dobra čtyřhra je skvělá zábava. A McEnroe mel zjevne pravdu, ze debl je v krizi tím, ze jej nehrávají top singlovi hraci. Je videt ze ten zbytek, co se na to specializuje a patří k nej, je slabota. Stačí 2 dobří singlem hraci a ač nesehrani, nemají problem.
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas..Za ozajstných deblistov považujem len Bryanovcov, ktorí už majú zrejme to najlepšie za sebou, s nimi by možno mali problém aj singlisti spolu, ale všetkých ostatných môžu poraziť. Veď Berdych so Stepánkom vyhrali celkom hladko na Lopezom s Granollersom, ktorí dva týždne predtým vyhrali turnaj majstrov vo štvorhre..To potom celú tú disciplínu človek ani nemôže brať vážne.
Reagovat
smazaný uživatel
casto s tebou nesouhlasim.. :-) ale o tomhle jsem naprosto presvedcena. Inteligentni hrac ty hrave deblove sachy prokoukne a v konecnem dusledku rozhodne sila a kvalita uderu spickoveho singlisty.
Reagovat
smazaný uživatel
jeee, jsem necetla Forehanda.. a vubec mi to sem nejde odesilat..
Reagovat
spaniel
Cože? Ty se mnou často nesouhlasis? To by me nenapadlo. Nikdy si nic nenapsala a ja prave většinou souhlasím s tím, co píšeš, takze je to pro me novinka.
Reagovat
a.magerova
Tak hlavně, že Zlatí hoši z Pekingu vyhráli :-))
Reagovat
smazaný uživatel
aaaale, tak, noooo... :-) Fedex je ovsem pohoda, samozrejme! ;-) Jinak jsi napriklad jediny clovek tady, na ktereho jsem za ta dlouha leta blbe vyjela, az se stydim, zadny nadhled z vetve teda.. ale o Johna se nikdo otirat stejne nebude! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
spaniel
A jooo! Dlouhy John :D Na to jsem si vubec nevzpomnel, uz mam jasno :)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
Rafaeoli25
Doufám, že inteligentnim humorem nenazýváš to, co tu předvádí R_F, co se týče Stana tam bych souhlasil, jinak i já mám rád ironii, na R_F ale žádná ironie neplatí, to možná uznáš i ty..
Reagovat
Roger_Federer
Cti mezi radky..nebud vztahovacny..:)
Reagovat
BooOoo
Co říkáte na jednotlivá vystoupení hráček v AAH ? A co jejich angličtina ?
Reagovat
smazaný uživatel
http://sketchtoy.com/59498642

Porovnani dvou stylu...
Aby nekteri nerekli, ze Gulbisovatim;)
Reagovat
VlS
Ty se tím můžeš chlape živit nebo co :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Super!!! Děkovačka od FFF :-)
Fedex vypadá jak indián :-D ale vystihls ho náramně, máš pro to talent. To se (asi) naučit nedá.
Reagovat
spaniel
Mohl bys kreslit vtipy nebo meme :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako myslis novy Job > sermovani mysi ;DDD)))
No nevim...;)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne to staci takhle amatersky pro vasi radost;D)
a nebo obcas starost...zalezi;)

Otazka, jak dlouho mne tato forma vydrzi... muj tip, je tak max. do cervna;D) Vic bych tomu asi nedal...
Reagovat
Stan_Borowitz
potrénoval s Federerem a hned je to vidět :-)

Na tom tréninku bylo víc diváků než na některých zápasech...
Reagovat
Rafaeoli25
Ale ještě víc by potřeboval potrénovat s Rafou, holt nejlepší je jen jeden :)
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak s těma divákama na tréninku to překvapivý neni, kdo je zvědavej na nějaký Smyczeky apod..:)
Reagovat
Roger_Federer
Podle vsech meritek uz trenoval z tim nejlepsim co mohl...nechapu co myslus?
Reagovat
Rafaeoli25
Tak podle tvých měřítek ano, podle mých ne :)
Reagovat
VlS
Tak to bepřeháněj s tím nejlepším, ať nám Jirka nezpychne, když ho Rafa slušně požádá, tak mu Jirka asi vyhoví.
Reagovat
Rafaeoli25
Bezpochyby :D
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí není všechno pouze podle tvých měřítek. To by bychom pak dopadli... :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak pro vás fandy Rogera bude RF tím nejlepším dál, i kdyby ho Rafa v rekordech překonal, já to mám s Rafou úplně stejně, takže přít se je fakt zbytečný :)
Reagovat
smazaný uživatel
V tom máš absolutní pravdu.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak vidíš, ani pro jednu stranu nemají a nebudou mít rekordy vypovídající hodnotu, já tu už četl, že i kdyby Rafa získal 25 gs, tak ho někteří za nejlepšího stejně neuznají, tak má smysl se dál dohadovat? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Popravdě nevím, kdy to někdy vůbec nějaký smysl mělo...
Reagovat
Stan_Borowitz
Samozřejmě bylo pro Jirku výborné zatrénovat si i s Rafou, aby si zvykl na jeho styl a dokázal ho za rok až dva pravidelně porážet...
Reagovat
Rafaeoli25
Haha, prosim tě ten bude rád, když bude za dva tři roky ve dvacítce a to říkám jako jeho fanda..
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš Rafu?
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak jak to, že si na Rafovu hru za celých deset let nezvykl Roger, když je tak dokonalý a nedostižný? :)
Reagovat
Rafaeoli25
Ty seš vtipnej, Rafa ten bude za dva roky ještě v poho kralovat :)
Reagovat
Roger_Federer
kazdy mame tu svoji " patu"..Rogerovou je Rafa, Rafovou strejc Tony..To je tezky.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je to samý, jako se ptát, proč má Rafa s Davyděnkem mimo antuku skóre tuším 1:6 a celkově pasivní skóre... prostě mu nesedí jeho hra.

Bůh má taky pořád nějaký problémy se Satanem, a to je všemocný, že...
Reagovat
Rafaeoli25
Jenže Rafova "pata" je tebou smyšlená, ta Rogerova je zatraceně reálná, možná i budící ze spaní, musí bejt strašný, když (podle mmohých jako ten nejlepší) jdeš na kurt a víš, že nemáš prakticky žádnou šanci, dost schizofrenní pocit..
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, když už neni kudy, tak se sáhne na Davyděnka, jedinýho hráče, kterej na Rafu trochu víc uměl, tady se ale bavíme o Rogerovi a o tom, jestli ho lze nazývat lepším hráčem než je Rafa, když s ním má takovou bilanci jakou má, já říkám ne (a to je jen jeden z důvodů jasně podotýkám), vy říkáte opak, ok, jeden druhého nezlomíme, tak to prostě je..
Reagovat
Roger_Federer
To uz tady bylo..;).Prozatim vetsina odborne verejnosti se zhoduje na RF..Jako nejlepsim hraci vsech dob..Rafa je dobry antukar ; )
Reagovat
Stan_Borowitz
Hele, já to beru jako legraci, ty ne. V tom je mezi námi zásadní rozdíl. v tom, že ty přikládáš nesmyslům větší význam, než ve skutečnosti mají. Budeš si moct zítra koupit levněji chleba, když ti napíšu, že je Rafa nejlepší hráč galaxie a přilehlého okolí? Pokud ano, pak to pro tebe rád udělám.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ta většina se ale zmenšuje a prozatím je velmi správné slovo, když Rafa získá min.17 gs, hodně se to v názorech vyrovná, jinak už i takovej Sampras, Rogův velkej fanda, se zdráhá říct, kdo z nich dvou je lepší, ví co činí :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak chleba levnější nebude, ale sledování i hraní tenisu je mou nejlepší zálibou, takže mu věnuju maximum pozornosti. Ale ani já to neberu vážně, ale svůj názor rád vždycky řeknu, co je na tom špatnýho, ty ten svůj taky prezentuješ a stojíš si za nim ne? :)
Reagovat
Roger_Federer
Pretlacovana z tebou me minuli mesic prestala bavit.Vim ze Nadal je tvuj zivot, takze hodne stesti tobe i tvemu vyvolenemu.
Reagovat
Rafaeoli25
Ty si asi pošahanej, zajímavý je, že Forehandovi a dalšim nadalovcům nepíšeš to samý, oni ho tu totiž obhajujou ještě víc než já jestli sis nevšim. Ne, on můj život opravdu neni, jen mu naplno fandim, stejně jako ty Rogovi, já ti ale stejnou mincí oplácet nebudu, ty trapáku..
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak u mne je hraní a sledování tenisu až na druhým místě, hned za provozováním a sledováním sexu...

Jasně, názor ti neberu, ale hádat se s tebou nebudu. Pro mne je Rafa prostě ve stejné kategorii hráčů jako Roger. Nevím, kdo z nich je lepší, ale vím, že všichni ostatní aktivně hrající hráči jsou (z hlediska dosažených úspěchů, aby se na mne nevrhli Noleovci) jsou až daleko za nimi...
Reagovat
Roger_Federer
Uz jsem ti to rikal vicekrat..Forehend je blazen, ale ma svuj nazor, drzi se ho a rozumi tomu co rika, kdesto ty ses zde naucil papouskovat jeho nazor, pritakavas mu a "podepisujes" vsecko co napise o Rafovi, nebo proti Federerovi..Snazis se nekoho tady presvedcit ze jsi nestrany, a Federer ti nevadi..Vsadim se ze minuli tyden kdyz porazil Novaka a vyhral Dubaj..ti urcite bylo cely tyden zle.;)...
Reagovat
Rafaeoli25
Zjevně nesleduješ co píšu, jinak bys věděl, že tu nic po Forehandovi nepapouškuju a že se s ním na všem zdaleka neshodnu, už jsem to jednou psal, tenis sleduju patnáct let a IQ mám taky dostatečný, takže opravdu nemusim přebírát názory druhých..jinak kterej, že jsem měl od něj přebrat? Mě zajímá, co si vymyslíš..
Reagovat
Rafaeoli25
Forehand má štěstí, že tu přispívá dýl, jinak by byl na tvojí tapetě on :). Jinak Stane, i pro mě je sex na prvnim místě, taky jsem psal o zálibě, hobby, sex stojí samozřejmě nad touhle skupinou jaksi automaticky :)
Reagovat
Roger_Federer
Porad pri sexu pouzivas tu masku Rafy? A partner/ka ti musi rikat spanelsky bycku?
Reagovat
Rafaeoli25
Seš trapnej kudy chodíš, co k tobě říct víc..
Reagovat
smazaný uživatel
Krásný příklad ukazující rozdíl mezi inteligentním humorem a upjatostí, která vyvolá hádku po tísícté prvé.
Reagovat
Matti
Je opravdu legrační, jak se Federerovci oháněji Daviděnkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Keď si človek prečíta prvé dva príspevky tohto vlákna, musí mu byť jasné, že sú tou najlepšou garanciou toho najtradičnejšieho evergreenu, kde si každý ide svoj refrén..Čo len bude tento portál robit, keď mu dojde korenie?..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě legračnější je, jak (někteří) Nadalovci vždycky začnou vyskakovat jako čertík z krabičky, když se zmíní Davyděnko. Škoda, že ten kluk ruskej jezdil na antukový turnaje, to by s váma byla ještě větší legrace, kdyby s ním měl intergalaktický Rafa H2H 1:6...

Asi byste tvrdili, že nikdo takový jako Davyděnko neexistuje, že to je jen výmysl fanoušků Federera.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stan veľmi zabúda, že H2H môžeme brať do úvahy pri hráčoch rovnakej kategórie a nie Nadala s Davydenkom.

To mi príde, akoby jeden a ten istý brazílsky futbalový tím vyhrával v pomyselnej H2H nad španielskym 25:10, ale Španieli by sa boli vyhovárali, že H2H nič neznamená, veď Brazília tiež prehrala v priateľskom zápase s Hondurasom a ten s nimi v H2H vedie 1:0, takže všetkých tých 26 prevažne finálových zápasov medzi týmito dvoma krajinami vlastne nič neznamenalo a nič to nevyjadruje. Hlúposť, čo?..No vidíte.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jako bych to přivolal. První popírač existence Davyděnka hned přispěchal. Akorát to říká zaobaleně, aby to tak nevypadalo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som predsa najprv na Davydenka vôbec nereagoval. Ale uznaj, ten argument 1:6, to je ozaj pre silné žalúdky :)
Reagovat
Rafaeoli25
Hm, tak ok, Rafa má svýho Kolju se kterym má remízu 6:6, jeho drobnej kámen úrazu dobře, pořád je na tom ale daleko líp než Rog, který má negativní bilanci nejen s ním, ale i s Murraym a dlouhou dobu měl pat i s Nalbandianem..
Reagovat
Stan_Borowitz
Je to oficiálně 6:5 pro Davyděnka, pro upřesnění. Remízu má s Rosolem, Florianem Mayerem a Darcisem, jestli se nepletu.

Nalbandjan měl až do doby, kdy začal laborovat se zdravím, aktivní bilanci s Federerem i Nadalem. Škoda ho, byl to velký talent, mít lepší zdraví, třeba jsme se dnes nemuseli vůbec dohadovat, jestli je lepší Losna nebo Mažňák...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale ty vyvracíš něco, co nikdo neřekl. Já přece netvrdím, že H2H nic neznamená. Samozřejmě, že znamená. Znamená to, že ve vzájemných zápasech mezi Nadalem a Federerem je lepší Nadal. Dále to, že ve vzájemnýcb zápasech Nadal - Davyděnko je lepší Davyděnko. Toť vše.

Předpokládám, že nikdo nikdy netvrdil, že Murray je lepší tenista než Federer, přestože nad ním ještě v roce 2009 v H2H vedl 6:2.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak s Rosolem nebo Darcisem to má remízový jen proto, že s nima nehrál víc jak dvakrát, z deseti zápasů s nima by devět vyhrál, to dobře víš, takže se můžem bavit jen o tom Koljovi, každopádně nemůžeš srovnávat bilanci 6:6 nebo 5:6 a 10:23, to prostě není jen nějaké h2h co lze v pohodě přejít, to je zdrcující převaha, to musíš uznat. Jinak bilance Rafy s jeho největšími soupeři v kariéře, tedy Nolem, Rogem a Murraym je jednoduše famózní, 57 vítězství s těmahle třema dohromady, to nepotřebuje žádnej další komentář..
Reagovat
Rafaeoli25
58, ne 57 :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, je to obdivuhodné. Nikdy jsem neřekl, že ne. Jak říkám, Rafa je jeden z nejlepších. Roda Lavera asi nikdy nedožene, Rogera možná ano. Uvidíme...
Reagovat
tommr
postup všech tří našich hráčů do druhýho kola je příjemný překvapení ...
Nečekanej je hlavně postup Jirky Veselýho kterej měl velice těžkýho soupeře. Pro Jirku je to vítězství hodně důležitý i z toho důvodu, že tento týden obhajuje titul a body z lonskýho turnaje kategorie Futures (USA F6) ...
Škoda jen, že ve druhým kole narazí všichni naši na tak těžký soupeře. Štěpánek proti Nadalovi a Rosol proti Murraymu jsou prakticky bez šance. Relativně nejlehčího soupeře má Veselý, kterej hraje proti Andujarovi (32) ...
Reagovat
Rafaeoli25
S tou obtížnosti Sijslinga to zas nepřeháněj, žádnym velkym favoritem nebyl, bylo to tak 60:40 pro něj před zápasem..
Reagovat
smazaný uživatel
Usuzujes na zaklade ceho? Aktualni formy? Stepanek ho v laufu klidne muze porazit, to same plati o Rosolovi, vubec bych se nedivil, kdyby to bylo presne obracene a postoupili oba dva na ukor Veseleho..
Reagovat
gigin
http://imgup.cz/images/2014/03/07/5cvSo.jpg

http://imgup.cz/images/2014/03/07/gWZmq.jpg
Reagovat
Fandina
Hezké na té první a příznačné na druhé.
Reagovat
smazaný uživatel
To není normální upír, co pije krev v noci :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Rozkošný alebo rozkošná?..

My čakáme za tri mesiace, teda za dva a pol vlastne..Kokso, sa to blíži..
Reagovat
gigin
Ona. Emili, tuším.
Tak to je super. Budeš koukat, uvidíš :))
Reagovat
VlS
To nemůže bejt. Tipsovo, vždyť nemá v čínštině vytetovaný citáty ruskejch klasiků.
Reagovat
smazaný uživatel
Jack Sock s Kverym.... tak je uz vsechno jasny...se nedivim, ze Jack vyletel hned v prvnim kole...
http://www.youtube.com/watch?v=GyeYDUVh_OQ
---

Kei s Ryanem... no a tady je videt, ze to Ryanovi pomohlo;)
http://www.youtube.com/watch?v=s-QsTSPi8JQ
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
TRENING LUCY....;) A S KYM? TO SE PODIVEJTE SAMI.... HLAVNE BY MEL GIGIN ;D)

http://www.youtube.com/watch?v=Cjj7wD1CLxI
Reagovat
gigin
Pistolnice jedny :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=DmBvRkrtiAM
---
Starsi diriguje, mladsi beha... jako vzycky;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak chlapci si dali takovy ding dong battle...hm zajimave.
Ovsem posledni vysledeky Denise uz tolik ne, teda... posledni dobou je to hruza, s Noldou primo katastrofa, jsem ani nedokoukal...takze jsem celkem rad, ze jsem to jeho pocinani v IW nevidel...

Dalsi ding dong... v podani Tima a Jacka....mne take dostal, a vysledek moc nepotesil....;( Na Kubota jsem si uz zvykl, ze leti rychle....

Tak aspon Sojka bude mit radost z Ryana...;)))
Reagovat
ludolf
IMO rozhodčí poškodil Denise hned dvakrát. Jednak mu upřel challenge na předposlední Radkův úder (asi si nevšiml jeho zvednuté ruky), jednak na následující Radkův úder (který skončil v autu, to už si snad všichni kromě hlavního rozhodího mysleli, že hra je přerušená) - to asi vůbec nepochopil, protože argumentoval, že Istomin hrál.
Reagovat
ludolf
To mělo být k VlSovi 7:52.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom upřesním, že se jednalo o to jestli bude mít Denis setball ve 2.setu.
Jinak souhlas. Podle zpomaleného záběru byl aut. Denis možná vadil čárovému, takže to neviděl.
Hlavní argumentoval, že Denis nezvedl ruku. Zvedl. Ale pak jsem nerozuměl jeho další argumentaci. Denis odehrál balon dobře, hned ale zvedl ruku a Radek dal míč do autu.
Hlavní argumentoval: nezvedl jste ruku nebude challange. A fiftýn vám nepřiznám, protože jste přerušil hru.

A nejhorší, že i supervisor byl na straně hlavního. To by se stávat nemělo. Tak sme lidi, ne? Chyby se dělaj, ale od čeho ten supervisor tam je? Nevim jaka je spoluprace rozhodcich, ale carovi by hlavnimu taky mohli rict.
Reagovat
VlS
Chlapci, nejsme vůbec ve při, myslím si, že měl Denis věcně pravdu. Neznám pravidla tak přesně, abych se vyjadřoval, jestl rozhodčí rozhodl formálně správně, ale upřít někomu jestřába, když argumentuji tím, že přerušil hru, to je docela síla. Jiná věc by byla, kdyby Radek dal míč do kurtu a rozhodčí řekl, že nezahlásil přerušení hry. Takhle mě to moc nedávalo smysl a myslím, že to zápas piškodilo.
Reagovat
VlS
mám pocit, že správně by ten míč neměl vůbec hrát, když chce přerušit hru, ale tvrdit to nemůžu a hledat v pravidlech se mi nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
zapas jsem nevidela, ale nelze odehrat mic a teprve pak ho zpochybnit.
Kazdopadne je i Denis v krizi Stepcuv kvalitni skalp.. :-)
Reagovat
ludolf
To nesouhlasím. On ho odehrál těsně po dopadu, takže neměl čas si uvědomit, že je to (podle něj) aut a "zastavit" úder. Ale hlásil to bezprostředně po odehrání, což se běžně děje a uznává.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas s Ludolfem.
navic Denis ten uder už zahral celkem volně. A podle mě i Štěpec viděl, žádost o jestřába a proto hrál celkem v klidu do autu
Reagovat
Fandina
Já mám dojem, že on nepřestal hrát, pokračoval ve hře a to by měl přestat soubděžně se zvednutím ruky.
Reagovat
smazaný uživatel
asi jsem mela napset, ze nelze zpochybnit mnou odehrany mic az po jeho dopadu na souperovu stranu.. Mne je to uplne fuk a ke vsemu jsem to nevidela! Ale je fakt, ze muzu se zvednutou rukou a evidentne uz mimo hru mic odehrat a jestraba dostanu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Fandina
Záznam je dobrý, odehrál a zvednul ruku. Empire to zřejmě neviděl. Jinak by mu měl jestřába normálně dát.
Reagovat
smazaný uživatel
evidentně přestal hrát. volně odehrál a zůstal na místě a koukal se, že to byl aut.
Dyk měl jenom pár desetin. Hrál téměř halfvolej, to se prostě odhrává a až v průběhu úderu člověk ví že chce jestřába. Stejně jako sprinteři nemůžou reagovat dřív než 0.05s po výstřelu.

Při servisu se taky jestřáb uznává i když hráč zahraje return.
Reagovat
smazaný uživatel
pustila jsem si ten zacatek dostkrat, je pravda, ze mic Denis avizoval, ale az po dopadu u Stepce a neni moc pravda, ze ten ho uplne v klidu odehral do autu, je tam docela nespokojeny gesto. Navic umpire uz se logicky davno na Denise nedival, hra byla prenesena na druhou stranu a nemohl tu ruku videt. Tolik ke hre, hadku, vyroky a jejich logiku nijak nehodnotim.
Reagovat
smazaný uživatel
to je mozny s tim Stepcem, me hlavne zajimal Denis.
Reagovat
VlS
Jak jsem napsal, nemůžu tvrdit jak to má správně být, popis situace Sojky si myslím, že je přesny. Asi může často nastat problém, když po odehrání míče hráč reklamuje out, zvlášť když míč třeba zkazí. Kdyby mu rozhodčí jestřábka pustil, tak by se asi nikdo nedivil a bylo by vše jasné. Taky jsem si to párkrát pustil, řekl bych že to bylo za lajnou, ale taky se mi už párkrát stalo, že jestřáb ukázal něco uplně jiného, než jsem si myslel, že ukáže.
Reagovat
spaniel
Byla to hodně velká chyba umpira. Hlavně mě šokovalo, jak probíhala diskuse se supervizorem. Žádný záznam a umpire se překřikuje s Istominem, vůbec neměl šanci pochopit situaci, tak dal prostě za pravdu umpirovi. Jinak pokud by se hra přerušila, potom co ji Istomin stopl, měl mít nárok na jestřába na první Radkův out. Pokud to umpire neviděl (což asi neviděl) a výměna podle něj tedy běžela normálně dál, měl mu dát jestřába na Radkův druhý out.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Kalifornie...:D)))
---
Podle mne je uplne jedno, co bylo, jak bylo, kdy tu packu zvedl...
Prehlednout muze kazdy... chybovat muze kazdy...

...Ale, co je asi na tom zasadniho..., ze si Denis zavolal supervizora, a ten tam teda ani nemusel na ten kurt chodit... pripadlo mne, ze ani nevi o co jde...

Jenze tohle Denisovi ten zapas neprohralo...a to je teda mnohem horsi zjisteni, (aspon pro mne)... nez nekvalita supervizora atd...
Reagovat
Pe3k
Gratulace našincům, hlavně Jirkovi.

Zajímavě nalosovaný pavouk. Tak zběžně to má nejlehčí Novak a nejtěžší Murray. ůže dojít k několika zajímavým zápasům, hlavně Murray - Nadal nebo Roger Wawrinka. Těším se na pořádný tenis. Včerejší zápas Sock s polákem byl děsný, američan zahrál 3 dvojchyby v řadě, tak jsem to raději přepnul...
Reagovat
smazaný uživatel
všechno nejlepší a ať se ti daří ve všem.. :)
Všem ostatním Tomášům přeju hlavně tenisovou pohodu a nadhled :)
Ivanovi přeju hodně trenérských úspěchů a pevné nervy s Můrou :)
Reagovat
smazaný uživatel
tu je:DDD
Reagovat
Fandina
připojuji se. Všechno nejlepší k svátku a ať ti všechno vychází. Všechno nej nej nej!!!
Reagovat
Fandina
také všechno nejlepší. Ať se daří! Všechhno nej!
Reagovat
VlS
moc pěknej zápas, čekal jsem od Denise trochu víc, moc toho nepředvedl. Škoda trochu té debaty ve druhém setu, bych docela rád věděl, jestli by se rozhodčí zachoval stejně, kdyby tam místo Denise bylo nějaké zvučnější jméno, ale snad jo.
Jinak Radek hrál moc dobře, škoda toho losu, ale co naděláme a třeba překvapí.
Lukáš trochu strašil, ale je tam a gratulka.
Jirka potěšil stejně jako Karolínka. Tak co Barča? Dotáhne to?
Reagovat
VlS
Barča to dotáhla, takže v singlech dneska 100%, to je bomba.
Reagovat
smazaný uživatel
come on! Uz jsem myslela, ze to snad Ryan nedopodava, z 0:40 sice na MB, ale samou opatrnosti nic, druhy spalil DF, treti MB konecne, ovsem to byla Andrejova zasluha..
Reagovat
lars
Jirka me udelal radost.
Reagovat
Fandina
i Lukymu Rosolovi. A moc držím palce proti Andymu. Luky ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
A mám velkou radost, že tři čeští kluci dneska postoupili do druhého kola. A je to i dobrá zpráva pro DC v Japonsku. A samozřejmě všem třem a Berďovi moc držím palce v druhém kole a přeji další postup. Pojď!!!
Reagovat
Mayo
vamos Rafa, už aby bol v akcii
Reagovat
gigin
Jako dívám sa, tlačím, hoď tam něco do placu, ať je prcka:-o
Reagovat
smazaný uživatel
Jirkovi velké gratulace držíme palce snad se mu podaří zahrát si z andym ve třetím kole moc mu to přejeme!
Reagovat
smazaný uživatel
Jirkovi velké gratulace držíme palce snad se mu podaří zahrát si z andym ve třetím kole moc mu to přejeme!
Reagovat
Frick
Tomu by povrch asi moc sedět nemusel, ne?
Reagovat
darek.vrana
Dobrej obrat. Nečekal bych, že to takhle otočí a s přehledem vyhraje tiebreak. A Štěpec super hra.
Reagovat
Fandina
Radek v prvním a třetím setu super a škoda, že v dalším kole bude Rafa.
Jirka Veselý super. Sijsling je super skalp a držím palce v druhém kole. Gratulka kluci!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist