Češi v akci, neděle 26. 12. Palán zvládl své první finále na dospělých turnajích

26. 12. 2021, 00:01
Aktuality 15
Jednadvacetiletý Dominik Palán na ITF v katarském Dauhá zvládl své první finále a má premiérový titul.
ilustrační foto
Výsledky českých tenistů a tenistek (neděle, 26. prosince 2021)
ITF M15 DAUHÁ (Katar), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - finále •
Palán (ČR) - Pontjodikromo (Niz.) 7-6(1) 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
Antoninek
Tony je zpět a v plné polní... musel jsem si svatky užít s rodinou, ted už ale k té vaši, kde se zapomel fandina, a makro , snad ne v Koreji?
Jasně že ty članky jsou v konečném důdkedku medvědí služba, kamkoliv prijedou v roli favoritek , tak to budou mít o to těžší, .. a víme jak to u nich je s těma rolema viz Orange Bowl. A plno očekávání jim také nepřidá. Ale particka kolem se rozhodla jit cestou nafouknuteho PR, a já řikám ze je to chyba.a na tenisportale se to jen prifukuje.
Ale samozrejme je to jedna parta , ten naš český rybníček.smile
Reagovat
lukasmarek2001
https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/15167--triumf-s-pohodlnym-naskokem-esova-kralovna-pliskova-po-rocni-pauze-znovu-dominovala

smilesmile
Reagovat
sojka1
Tynda je lepsi, prumer 8 es na zapas... :-)) jinak me (asi) prekvapilo, ze z nasich je druha Bara Krejcikova....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jenom asismile Petra už tu efektivitu ztratila a žádná štika s jedovatým servisem se nám tu zatím neobjevila. Bára se trefit umí. Když to bude častěji, tím líp.
Reagovat
George_Renel
https://www.sport.cz/clanek/tenis-ceske-drahokamy-sestry-fruhvirtovy-jak-na-tom-byly-v-jejich-veku-pliskova-ci-kvitova-3011386#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=fQM58aO961h-202112261103&dop_id=3011386&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Reagovat
blixa
Antonínka už vezou na JIP ... smilesmile
Reagovat
lukasmarek2001
smilesmile
Reagovat
bIbec
pravda je, že tyhle statistiky zas až tak moc neřeknou. Na jejich věk pochopitelně výborné a holky budou s velkou pravděpodobností v budoucnu v top 50.
Reagovat
sojka1
Tonda se nam z toho zvencne.... :-)) ale uprimne - copak holky, ty se neztratej, ovsem potreba provokovat o Vanocich a byt hnusny i na Stedry den... Antonicek je hodne smutna postavicka... :-(
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tož, když jsme se tu jako část rodiny sešli, řeknu na to, že bude skvělé, když holky prorazí mezi dospělými, nicméně těch článků už je i na můj vkus docela dost. Kdyby se v Seoulu dostaly do SF a článek by vycházel hlavně z toho, pak ok, nicméně takhle mají snad 2-3 články týdně a to v okurce bije do očí. Hlavně aby tím holkám neudělali medvědí službu...
Reagovat
sojka1
tak ale pripadnou cetnost clanku si lze vysvetlit predevsim tou okurkou, ne? Jakmile se zacne neco dit, tak se vsechno vrati na svoje misto. A pokud myslis i jinde, ja to spesl nesleduju, ale podle me to same... a nejde spis o ctenare nez o holky? O kalkul, ze zbystri kvuli jejich mladi a taky destinaci, ve ktere se hraje, prec jen ty Milovice a Jablonec nikomu dech nevyrazi..... jinak to nejtezsi je na samotnych holkach, tak uvidime a tesim se, ja paradni uspechy preju vsem... :-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já reagoval hlavně na ten článek o drahokamech, co to postnul G_R. _Tady si nemyslím, že by články byly nějak přehnaně často.
Pravdou je, že když se články v různých médiích zrovna sejdou, tak to působí nafouknutě, ale čtenáři-nefanoušci asi zas takový přetlak necítí.
Reagovat
Mony
Tento je zrovna o nich, ale ostatni obecně o našich juniorkach.. A navíc hrajou od listopadu vlastně jen ony
Reagovat
Tomas_Smid_fan
tak na to, že hrajou už skoro jen ony, je těch článků vlastně málosmile
Reagovat
blixa
No hlavně aby Antonínka v dnešní covidové době nezapomněli na JIPce někde na chodbě a on jim tam neumřel hlady ! Kdo by tu pak odhaloval naše zlovolná rodinná spiknutí ! smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist