Češi v akci, sobota 19. 6. Bouzková ani Martincová v Birminghamu do semifinále neprošly

19. 6. 2021, 00:01
Aktuality 77
Marie Bouzková ani Tereza Martincová v Birminghamu do semifinále nepostoupily. Bouzková prohrála s Coco Vandewegheovou, Martincová s Darjou Kasatkinovou. Další Češi hráli na turnajích ITF.
ilustrační foto
Výsledky českých tenistů a tenistek (sobota, 19. června 2021)
WTA 250 BIRMINGHAM (Velká Británie), 235.238 dolarů, tráva
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Vandewegheová (USA) - Bouzková (8-ČR) 6-4 6-4
Kasatkinová (4-Rus.) - Martincová (ČR) 6-4 2-6 6-0
• Čtyřhra - semifinále •
Bouzková/Hradecká (ČR) - L. Kičenoková/Ninomijaová (Ukr./Jap.) 7-5 6-3
ITF W60 STARÉ SPLAVY (Česko), 60.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - semifinále •
Qinwen Zheng (Čína) - Nosková (ČR) 7-5 6-4
• Čtyřhra - finále •
Grammatikopoulouová/Hogenkampová (Řec./Niz.) - Anšbová/Detiucová (3-Rus./ČR) 6-3 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

77
Přidat komentář
FulnekUltras
pojď si za tím až do konce, prdelko moje roztřesená !!!!! smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
zřejmě ve třetím zařadila vyšší stupeň - pro Terinku i tak další úspěch - skalp Naducánka má pořád velkou cenu smile
Reagovat
misa
soupeřku ničím nepřekvapila. Když se konečně po víc než hodině hry dostala k brejku, tak hned v další hře vrátila podání zpět s velkým přispěním dvou dvojchyb. Takhle se uspět proti hráčce s výborným servisem moc nedá...

Čtvrtfinále Birminghamu je po antukové bídě a zranění úspěch, body za něj ale nejsou skoro žádné. Bylo by krásné kdyby Maruška po dvou letech vyhrála ve Wimbleonu zase zápas. Čeká ji hodně náročné léto co se týká obhajob (hlavně sf. Toronta 2019, kde se asi letos nevejde přímo do hlavní soutěže).
Reagovat
paddy
trofej nevyhraje, tak se jí pojďme aspoň složit na klec pro kanára, kterého dostala smile
Reagovat
FulnekUltras
trapné
Reagovat
Fransoas
Škoda Lindy.Nepodařilo se jí přehrát další hráčku ze třetí skovky-pžesto velice dobré představení na tomto turnaji.

Maruška a Terka mi zklamaly.Přípravné zápasy před wimbledonem se jim neydařily.
Reagovat
Mony
Terka a Maruška to měly hodně těžké, obě soupeřky už se zase blíží na vrchol.
Linda N. to měla blíže, ale své příležitosti promarnila proti další nadějné juniorce. Měla tu lepší zápasy.
Reagovat
tommr
trochu zklamala akorát Marie, která byla dneska naprosto neškodná. Tereza hrála to na co má a nedalo se čekat, že by mohla Kasatkinu porazit ...
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Já bych naopak řekl, že Tereza na turnaji příjemně překvapila.
Reagovat
Mony
Tak ve 3. setu už Darja nasadila hodně vysoký level. Snad to Terku posílí.
Jestli na cihle vypadá jako bůvol v blátě, tak na trávě jí to hodně sluší. Opravdu jak Princezna Krasomila na své zahradě, poté , co už jí zpracoval Král Miroslav.
Do Wimblu to vidím hodně slibně, pokud chytne slušný los
Reagovat
zfloyd
jak může jasně vyhrát druhý set , být v něm o dost lepší a pak ve třetím dostat kanára , nechápu
smilesmilesmile
Reagovat
Mony
stačí se dívat
Reagovat
lukassb
Kasatkina hrala dost dobre ve 3., delala malo chyb. Bylo to o par micich a klicovej game byl na 0:3..pak uz to slo bohuzel z kopce. I tak super turnaj ale:)
Reagovat
tommr
jj ta třetí hra Terezu zlomila. Přitom v ní už vedla 40:0 a měla celkem 5 gembolů ... smile
Reagovat
FulnekUltras
díky za info smile
Reagovat
TOPtennis
Super výsledek semifinále na 16 let a dobré 2 týdny smilesmile
Reagovat
lukassb
Hm skoda. Po skvelym 2 setu, utlum. Ted nepromeneny gamebally a 0:3 :/ obavam se, ze i tady to nebude vyhra pro cesky barvy
Reagovat
Mony
Tak LN to finále nedala. Ve většině prohraných gammů měla výhody, ale to vidím na většině holek, že po výhodách přestanou hrát svůj tenis, jen čekají, že ten poslední bod nějak přijde.
Když hraje ve své zoně, tak má Linda určitě na víc, než ITF, ale musí se podobně jako Bára srovnat i v hlavě. Talent určitě velký.
Reagovat
tommr
škoda, že Linda nezvládla koncovky obou setů, protože jinak to byl naprosto vyrovnanej zápas ...
Reagovat
FulnekUltras
jahodářka na Tebe nemá smilesmile
Reagovat
lars
Kokinka je ale USAcka :)
Reagovat
blixa
I tak je to jeho největší láska. I Ultras občas politicky selhává ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
https://echo24.cz/a/SY3WX/horsi-nez-severni-korea-znama-uprchlice-z-kldr-je-zdesena-politickou-korektnosti-v-usa?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=507901&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=RTaXKVGLhzk-202106191223&dop_id=12272750
Reagovat
blixa
Tak takhle ne, chasníčku ! smile Musíš myslet politicky, politicky ! Severní Korea tvůj vzor, Kim Čong-un tvoje jediná láska !!! smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně aby se dalo žít u nás ;-) smile
Reagovat
blixa
No když dostaneme jezevce z Hradu a Bureše do tepláků, tak by to zase mohlo jít smile. Ale ty by sis měl zatím s Kimem domluvit emigraci, to víš, pejsky má pořád hladový ... smilesmile
Reagovat
slacker
Kimovym pejskum zidovska krysa asi chutnat nebude
Reagovat
turista
Babiše dostaneš z vlády ven. Ale s těmi tepláky mě překvapujes svoji naivitou. Hlavně že píšeš Bureš. Já žádného Bureše neznám. Dokonce ani Falmera neznám. Já už na tyhle pitomosti nehraju zvlášt po Klausové amnestii už ne. Jezevec se odebere na Vysočinu v březnu 2023 kdy mu to vyprší.
Reagovat
blixa
No naivní ... jakmile Bureš-Babiš ztratí moc, tak už mu zbude jen jezevcova amnestie. A myslím, že na ni zase tak nespoléhá. Prachy z Agrofertu už léta odlejvá do zahraničí a myslím že spoléhá na to, že včas zdrhne. Jestli se dostane do tepláků je otázka, ale šance je slušná. Na svědomí toho má hodně a i kdyby ho jezevec omilostnil pro čapák, v záloze je několik dalších kauz který mu zlomí vaz. Pokud nezdrhne někam, kde ho fakt nevydají, ale těch možností zase tak moc nemá a nejsou až tak příjemné, no jsem zvědav. Jezevce je třeba odstranit co nejdříve, ten už je mimo a dávno není schopen vykonávat svůj úřad, už jen škodí a dělá pekelnou ostudu.
Reagovat
Ondra979
smile snad uz na ne oba brzo dojde, jak burese, tak jezevce,k jsou to skudci a diky temne synergii skodi nasobne vice
Reagovat
annah
smile
Reagovat
slacker
doufma ze dojsmilede drive na vas dva.
Reagovat
Pe3k
Podle mě je stejně důležité i to, kdo tam nastoupí po nich, aby to nebylo z louže do bláta...z bláta do břečky smile
Reagovat
turista
Babiš neporušil žádné zákony České republiky takže ho nelze trestně stíhat. To že nevyhraje volby je téměř jisté. To byste stíhat všechny miliardáře v České republice protože koser se dají vydělat stamiliony, miliardy ne. Zemana proto za účelem amnestie potřebovat nebude. Navíc nevytuneloval žádný podnik na rozdíl od Bakaly, který vytuneloval OKD a zmizel do Svajcu.
Reagovat
Ondra979
tak to je snad vtip?? dost spatnej teda. Babis porusil bohuzel nase zakony uz v 90. letech, kdy fiktivni valnou hromadou ukradl Agrofert Petrimexu, ale uz je to zameteno a promlceno. no a v soucasne dobe ma na krku stale TO, policie uz podruhe je presvedcena ze zakony porusil, jenze je tu statni zastupitelstvi, ktere to muze opet zamest...netreba dodat, ze statni zastupitelstvi spada pod vladu a tudiz i premiera a ze NSZ ted zrovna konci..prijde novej, a ten se nezakeca...a tak si tady v mafianove buresistanu zijem, dalsi priklad privlastneni statu ostudna kauza Becva, kde nejpravdepodobnejsi vinik Deza je od zacatku vyvinovan..mame tu i biopaliva, z kterych Babis naprosto nehorazne bohatne, coz je sice ne nezakonne, ale vysoce nemravne..fuj, snad uz ne dlouho!!
Reagovat
blixa
smilesmilesmile Těžko věřit, že vysokoškolsky vzdělaný člověk který by měl mít nějaký základní všeobecný přehled může prohlásit takovou hovadinu. Takže ukrást majetek Petrimexu za 600 mil. (v tehdejších cenách) a zaplatit jenom 13,5 je v pořádku. Realizovat reklamu za 450 mil. na staveništi čapáku (daňový únik jako prase) je taky v pořádku(to není stíhaná kauza čapáku ale další kauza). A tak by se dalo pokračovat, přes korunové dluhopisy až po vyšetřovanou kauzu čapí hnízdo. Běžnému člověku by se to nasčítalo tak na 150 let, pokud bychom to brali jako v USA. Ty musíš mít Bureše hodně zbožštěného, když víra v něj ti znemožňuje vidět realitu.
Reagovat
turista
To byste ale museli zavřít všechny aktéry změny vlastnických poměrů z devadesátých let, Klause, Kočárníka, Dlouhého, Koženého, Bakalu a mraky další prachacu a především všechny naše miliardáře. Pokud tzv.spravedlnost tak nikoliv selektivní. Takže pokud bručí pouze kman Rath tak je lepší se vykašlat i na toho Babiše.
Reagovat
blixa
To jsi poněkud mimo. Změna vlastnických poměrů ještě nemusí být krádež, i když v tvých očích ultralevičáka asi je. Ano v tvém seznamu by se našli lidi co by měli mít trestní odpovědnost, určitě Kožený (ale toho by si rádi zavřeli i amíci, kdyby na něj dosáhli), určitě Klaus, určitě Zeman (oba přikryli Babišovu krádež Petrimexu, na Kočárníka a Dlouhého nic trestě odpovědného a prokazatelného nevím (a hledal jsem), Bakalu jsem nestudoval, nemůžu sloužit, ve všem se hrabat nehodlám. Vykašlat se na Babiše by byla hrubá chyba, někde se s tou nápravou morálky, aspoň v nějakých základech jako že krást se nemá začít musí.
Reagovat
Petr_Fisk
Babiš porušil zákony ČR a na svobodě je jen díky korupci v českém soudnictví.
Mohu Tě ubezpečit, že za stejné porušení zákona už by ve spoustě jiných evropských zemí dávno seděl.
Máme díky tomu v civilizované Evropě celkem ostudu a moji skandinávští kamarádi naprosto nechápou, jak něco takového může pobíhat na svobodě a už vůbec nechápou, jak si něco takového můžeme zvolit za premiéra.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
je to velká vostudasmile Leckdo nechápe, jak jsme si mohli zvolit za premiéra cizince a k tomu ještě zlodějesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Toho cizince bych do toho nijak netahal, ale to druhé je velký problém, protože to mimo jiné vypovídá o tom, že Češi jako národ zlodějnu a lež bez problému tolerují a bohužel někteří (a není jich málo) to dokonce obdivují.
A proto to tady také vypadá, jak to vypadá.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale jo, není to o národnosti, ale o lidech, o povaze. Jako Čermák v Chicagu vs Fujimori v Peru. Ten zas měl aspoň zásluhu na likvidaci Světlé stezky, na čem má zásluhu Bureš, fakt nevím...
Reagovat
Ondra979
je to presne tak, ale bohuzel uctivaci agenta burese neco jako naprosto otresna a stale horsi reputace nasi zeme v civilizovanem svete je uplne mimo jejich horizont chapani..a ze na to doplatime a uz doplacime je naprostoa tutovka, ale oni si pak najdou noveho spasitele..tam neni zadne reseni nez generacni obmena, ale jestli to celkobe ustojime, to tezko rict..
Reagovat
Petr_Fisk
Je to bohužel běh na hodně dlouhé trati - na několik generací.
Lidi potřebují cestovat, žít pár let v zahraničí, poznat jak to fuguje jinde, získat nadhled.
Jak zpívá Jahelka "nenaučíš jen tak, hopsa, novým kouskům starýho psa..."
...a že tady těch starých psů není zrovna málo.
Reagovat
turista
No a arcitunelar Zdeněk Bakala nikomu z Vás nevadí? Klausova aboliční amnestie je taky OK?
Reagovat
zfloyd
já pořád říkám , že svět se zbláznilsmilesmile
Reagovat
blixa
No, poměrně eufemisticky vyjádřené poslední zmítání naší západokřesťanské civilizace v zoufalých křečích. smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
Černá ruka chce do třetího setu , zatím pěkně smile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
com
Martincova, Bouzkova i Noskova skoncily.. to bude titulek smile
Reagovat
zfloyd
Ony jsou tak český céčko , tak se s tím tak trochu počítá
Reagovat
Nenela
A ty jsi decko tyjo. Si tam bez stoupnout a hrat, pak pis o ceckach
Reagovat
zfloyd
tím pinkáním za zadní lajnou to pravděpodobně neuhraje , bude muset něco vymyslet
Reagovat
Titan
Zatím to vypadá, Marie ani Tereza nebudou potřebovat čas na regeneraci...smile
Reagovat
zfloyd
Černá ruka srovnala
Reagovat
Titan
Pořád prohrává o brejk...
Reagovat
zfloyd
znova , ale docela se snaží má větší naději než Maruška
Reagovat
zfloyd
KOLIK TĚCH COCO Tam v smileamerice asi mají ?
Reagovat
Jon61
Zřejmě hodně. smile Asi v mládí byly holčička s různými jmény začínající na C(K) koktavé, když se jich ptali, jak se jmenují, tak odpověděly Co,co (Koko).
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
Jon61
Coco má nizozemské předky. Její strýc se jmenuje Kiki. Když se sejdou, tak to u nich je jako na dvorku s drůbeží. smile
Reagovat
horska.kraslice
Colleen ?CoCo? Vandewegheová, nepřechýleně Vandeweghe, rozená Mullarkey (Wikipedie)
Reagovat
horska.kraslice
Místo uvozovek to napsalo otazníky.
Reagovat
tommr
to je snad nějakej zákon schválnosti, že naše hráčky vždycky musí hrát ve stejnej čas. Dneska jsou na programu tři zajímavý zápasy našich a všechny začínají ve 13:00 nebo 13:30 ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Neboj, on to vesmír nějak zařídí a něco se zdrží.
Reagovat
tommr
zatím to tak nevypadá ...
Reagovat
FulnekUltras
například šumavská mutace
Reagovat
dadaft
Netuším, jak to chtějí v Birminghamu stíhat, SF mají v plánu ještě dnes? Každopádně by nemělo pršet, možná v noci a zítra dopoledne trochu. Dvě naše čtvrtfinalistky jsou příjemný bonus, Tereza proti Ostapenko zabojovala a překvapila, i Marie zvládla dvě záludné soupeřky, české SF by bylo super...

V Berlíně pro mě nečekaně září Samsonova a Cornet. Neprošly tak daleko náhodou, od obou určitě solidní výkony. Jejich finále by bylo stejně nečekané, jako finále RG Krejčíková - Pavljučenková.
Reagovat
Petr_Fisk
Na Ann Jones Court se po Kosatce s Terezou hraje první semi a pak druhé tzn. 4. zápas. Tam by se mohla objevit jedna, případně obě Češky.
Podívej se sem...
https://www.lta.org.uk/major-tennis-events/british-major-events/viking-classic-birmingham/event-guide/schedule-and-order-of-play/
Reagovat
Petr_Fisk
Terka i Marie hrají druhý zápas, první začíná ve 12CET.
Reagovat
com
Ted sem si vsiml, ze prohrala vcera s Azarenkou smile A ona vlastne po vsech ctyrech vyhrach nad Karolinou vypadla hned v dalsim kole smilesmile
Reagovat
Nenela
Na Karoline se vzdycky znici smile
Reagovat
tommr
spíš to vypadá, že po výhře nad Karolínou už nemá motivaci a další zápasy vypouští ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Smyslem jejího tenisového života je zničit Karolínu (krtka) a pak následuje apatie...smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak tak, je to posedlost krtkemsmilesmile
Reagovat
Blondie
Vsimli si toho i v zahranici a spekuluji, jak by dopadlo finale GS, kdyby do nej pres Pliskovou postoupila Pegula a mela si to rozdat se Serenou :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist