Češi znají své soupeře v boji o US Open

25. 8. 2009, 10:53
Aktuality 15
Třináct českých tenistů, čtyři muži a devět žen, zasáhne do bojů o postup do hlavní soutěže US Open. Tři hráčky jsou mezi nasazenými, Sandra Záhlavová, Barbora Zahlavová-Strýcová a Klára Zakopalová.
US Open

Papírově nejtěžšího soupeře přidělil los Janu Minářovi, finalistovi červencového challengeru v Oberstaufenu. V prvním kole kvalifikace ho čeká 103. hráč světa Josselin Ouanna, pátý nasazený hráč kvalifikace. Na nasazeného soupeře narazí i Lukáš Dlouhý, jehož první soupeř je dvanáctka kvalifikace Lukasz Kubot.

Více než dvojnásobné zastoupení oproti mužům má v boji o hlavní soutěž grandslamovéhot turnaje český ženský tenis. Tři hráčky byly při losování nasazené: Sandra Záhlavová (4), Barbora Zahlavová-Strýcová (12) a Klára Zakopalová (13).

První soupeřkou Záhlavová bude Němka Stephanie Gehrleinová, která si letos připsala jeden úspěch na turnaji ITF. Německou protihráčku bude mít v prvním kole také Zakopalová, kterou čeká jednadvacetiletá Laura Siegemundová.

Barbora Záhlavová-Strýcová má v prvním kole přijatelný los v podobě Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu, která prožívá nejhorší sezonu za poslední roky. Ze stejné země má soupeřku i Nicole Vaidišová, ale o poznání těžší: v cestě jí stojí šestá nasazená Yung-Jan Chan, která minulý týden na turnaji v Quanzhou došla z kvalifikace až do finále.

Češi v kvalifikaci na US Open:

Muži:
Jan Minář
- Josselin Ouanna (5-Fr.)
Lukáš Dlouhý - Lukasz Kubot (12-Pol.)
Pavel Šnobel - Tatsuma Ito (Jap.)
Lukáš Rosol - Jose de Armas (Venez.)

- celé rozlosování najdete zde

Ženy:
Sandra Záhlavová (4) - Stephanie Gehrleinová (Něm.)
Barbora Zahlavová-Strýcová (12) - Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan)
Klára Zakopalová (13) - Laura Siegemundová (Něm.)
Nicole Vaidišová - Chanová (6-Tchaj-wan)
Petra Cetkovská - Sharon Fischmanová (Kan.)
Andrea Hlaváčková - Juliana Fedaková (Ukr.)
Eva Hrdinová - Corinna Dentoniová (It.)
Zuzana Ondrášková - Ksenia Lykinová (Rus.)
Renata Voráčová - Melanie Southová (V. Británie)

- celé rozlosování najdete zde

Komentáře

15
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
D.A.N
Nicol opět prohrála! Je to velká škoda do jakých sra ček spadla :-( ona byla poslední roky jediný tak velký talent, který se dokázal měřit stěmi nejlepšímy. Škoda opravdu škoda, nicméně nechci ji úplně odepisovat ale připomíná mi to podobně jako příběch jiné naši tenistky ale zrovinka si nevzpomenu na jméno ta taky dopadla podobně, inu snad se ztoho nějak dostane.
Reagovat
dabelsobul
Asi myslis Bedanovou, tam ale bylo zraneni...
Reagovat
D.A.N
Ano myslím, že to byla ona.
Reagovat
smazaný uživatel
Se mi dostal do ruky teď o víkendu nějakej bulvár (myslím, že to byl blesk), už mi to odebrali. A tam byl ve sportovní rubrice asi na čtvrt stránky článek s Nicol. Prý se rozešla opět Kodatem, ten to komentoval slovy : "Nicol se na tenis prostě vyprdla (slovo použil on)", ona to více méně potvrdila, že to jde za ní. A důvod toho, proč na ty turnaje jezdí je údajně ten, že v roce 2005 uzavřela smlouvu s Reebok na 65 milionů korun ročně :) a tak nějak čeká až to vyprší.

Napadly mě dvě věci, za prvé srovnání s hráčkama jako Maruš a Kim. A za druhé, kolik asi musí mít od Nike ročně Nadal s Federerem :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu. Vaidišová nezvládla úvodný zápas kvalifikácie. Vysledok: 7-6, 2-6, 6-2
Reagovat
smazaný uživatel
Je nekde widet kwalifikace??
Reagovat
smazaný uživatel
jako w tv??
Reagovat
smazaný uživatel
chtel bych widet vaidisovou:)
Reagovat
marekv
Dá se ta Vaidišová někde sázet ?!!
Reagovat
smazaný uživatel
kvalifikace sa nedá vidieť nikde, nieje ani Streamované video
Reagovat
smazaný uživatel
Vaidišová zase hned vypadne :-D Nicole radšej choď za modelku, si krásne dievča, ten tenis ti vôbec už nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
No na Vaidisovou jsem dost zvědavej, ale bojím se že ani nezvládne kvalifikaci a do hlavní soutěže nepostoupí....vždyť poslední zápas na okruhu vyhrála snad někdy v dubnu...Minulý rok postoupila na USO do 2. kola, tak to bude zase pááááááááááád
Reagovat
smazaný uživatel
Ha! Tak Vaidisová končí:DD Jako bych to neříkal....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist