České čtvrtfinále v New Havenu: Šafářová vyzve Kvitovou

23. 8. 2012, 08:47
Aktuality 170
WTA NEW HAVEN - Generálka na US Open v New Havenu má jistou českou semifinalistku. Na okruhu WTA se poprvé střetnou nejlepší Češky současnosti Petra Kvitová a Lucie Šafářová, které ve druhém kole vyhrály hladce ve dvou setech.
Lucie Šafářová

I když se na turnajích WTA potkávají již několik sezon, vzájemného zápasu se až dosud nedočkaly. Lucie Šafářová se s Petrou Kvitovou mohla utkat před 14 dny ve finále velkého turnaje Premier 5 v Montrealu, pětadvacetiletá rodačka z Brna ale v semifinále proti Číňance Na Li neudržela ve třetím setu vedení 5-1 a české finále odmítla. Naopak o tři roky mladší Kvitová nakonec získala první letošní titul.

Lucie Šafářová po úspěšném vystoupení na kanadském Rogers Cupu před týdnem nezvládla úvodní zápas v Cincinnati, byl to ale zřejmě jen malý výpadek a důsledek náročného programu z předchozích dnů. V New Havenu totiž zase pokračuje v dobrých výkonech, když po Američance Lepchenkové vyprovodila ve 2. kole Číňanku Jie Zheng kanárem.

Světová sedmnáctka přitom duel s Jie Zheng, kterou už porazila před třemi lety v Torontu, nezačala nelépe. V prvním, třetím i pátém gamu sice bojovala o soupeřčin servis, ovšem neúspěšně a sama následně podání po dvou čistých hrách ztratila. Číňanka ale brejk nepotvrdila a tím se utkání zlomilo. Šafářová vyhrála 10 gamů v řadě a nakonec zvítězila 6-4 6-0.

Petra KvitováPetře Kvitové se na turnajích v Severní Americe nikdy nedařilo, neboť před letošním létem na nich nikdy nebyla ani ve čtvrtfinále. I proto se rozhodla, že si před US Open raději zahraje i na menším turnaji v New Havenu. Dvaadvacetiletá rodačka z Bílovce však prokletí amerických turnajů zlomila před 14 dny triumfem v Montrealu, následně si zahrála semifinále v Cincinnati a nyní je minimálně ve čtrvtfinále i v New Havenu.

Před US Open má sice poměrně náročný program, i v Connecticutu však chce potvrdit svou dobrou formu. "Chci tady odehrát co nejvíc zápasů a jít na US Open s dobrými výsledky a dobře odehranými zápasy," řekla Kvitová, která devátou výhru z posledních deseti zápasů Kvitová zaznamenala proti devatenáctileté Američance Nicole Gibbsové. Domácí naději porazila 6-2 6-4.

Svou skvělou bilanci na turnaji znovu vylepšila Dánka Caroline Wozniacká, jež v New Havenu stále nenašla svou první přemožitelku. 19. výhru v 19. zápase si čtyřnásobná šampionka připsala proti Švédce Sofii Arvidssonové, kterou porazila 7-6 6-2 a postoupila do čtvrtfinále.

Světová osmička, jež získala svůj poslední titul před rokem právě v New Havenu, si o postup do semifinále zahraje s Dominikou Cibulkovou. Slovenská tenistka snadno zastavila Němku Andreu Petkovicovou, která hrála na prvním turnaji po čtyřech měsících. Během nich léčila natržené vazy v kotníku.

Hlaváčková s Hradeckou jsou v semifinále
Českým tenistám se daří i ve čtyřhře. Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká po triumfu v Cincinnati jsou už v semifinále i v New Havenu. Na kurtech Yaleovy univerzity postoupily postoupily nasazené dvojky mezi kvarteto nejlepších párů poté, co si poradily dvakrát 6-3 s německo-českým duem Anne Lena Grönefeldová a Květa Peschkeová. Zkušenější krajanku, díky které mohly vybojovat stříbrnou olympijskou medaili, letos porazily i potřetí.

- WTA INTERNATIONAL NEW HAVEN -
(USA / Connecticut, tv. povrch, 637.000 dolarů)
středeční výsledky (22. 08. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (2-ČR) - Gibbsová (USA) 6-2 6-4
Šafářová (8-ČR) - Jie Zheng (Čína) 6-4 6-0
Wozniacká (3-Dán.) - Arvidssonová (Švéd.) 7-6(4) 6-2
Cibulková (6-SR) - Petkovicová (Něm.) 6-4 6-1

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Grönefeldová/Peschkeová (Něm./ČR) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

170
Přidat komentář
freeteepek
Tak Petra to zvládla a vyrovnala Li Na bodově na prvním místě US series! Důležitější ale je, že to z její strany určitě povedenější zápas, než ten minulý. Lucce nasázela 10 es a přitom bez dvojchyby! Procentuální úspěšnost prvního podání 70% a 82% vyhraných bodů po něm! Její statistiky jsou celkově příznivé, až na 50% úspěšnost využitých breakových příležitostí. Tady by bylo dobré přidat. Lucka měla jednu breakovou příležitost - a tu využila (100%)
Příště už snad Petru v akci uvidíme. Za mě gratulace k dnešnímu povedenému výkonu!
Reagovat
petrulinka
Jsem ráda, že Petra vyhrála, ale zároveň je mi líto Lucky. Nicméně si myslím, že Petru neuvidíme, možná tak ze záznamu, protože dnes v době semifinále je na Eurosportu live box:-)
Reagovat
patriks
Mě je záhadou, jakým stylem se vysílací práva nakupují, existuje tennistv.com, mimochodem placená, ale prakticky žádný zajímavý ženský zápas tam není možné shlédnout, protože jakmile má pro Evropu práva Eurosport, tak evropský divák je tam blokovaný. Osobně bych si klidně 2 eura za zápas Kvitová-Šafářová zaplatil, ale bohužel to není (v 21. století) možné.
Reagovat
freeteepek
Souhlas. Na tennis TV si americký zápasy moc neužiješ, ale ani na eurosportu je bohužel často neuvidíš. Měli by si v tom udělat mezi sebou už konečně pořádek. Internet přece nabízí možnost vysílat cokoliv odkudkoliv. Je to jen otázka dohody. Až se naseru, tak tam příště pojedu s mikrokamerou ve klopě sám a udělám si vlastní broadcasting:-) To budou čumět!
Reagovat
freeteepek
Tak dnešní čtvrfinále v New Havenu nezajímá asi vůbec nikoho. Ani sázkové kanceláře ho nebudou přenášet. Vůbec nechápu ten Eurosport, který silně propaguje svoji novinku - eurosportplayer. Má práva na ženský tenis a nedá to ani na internet!!! Má to nějakou logiku? Já chápu, že zápas dvou Češek je nezajímavý pro vysílání na celoevropské stanici, ale je to přeci jen čtvrtfinále poměrně významného turnaje, tak proč tam pitomci nedají aspoň jednu statickou kameru a nepustí to jen tak bez komentáře??? Eurosportplayer přece není zadarmo a třeba sázkovky by jistě taky uvítaly nějaký obraz:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlas so všetkým. Okrem toho pomerne významného turnaja, keďže NH je fakt niekde na chvoste.
Reagovat
Fandina
Na chvostě moc není, je to Premier, ale zřejmě Eurosport nakoupil jen nějaké mače. Smůla, že naše holky hrají až takhle pozdě, smůla pro nás, ale pořadatelé je zřejmě považují za větší lákadlo pro diváky, když je zařadili do pzdějšího programu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Petra bude hrát fakt až v 1 ráno??:(:(
Reagovat
petrulinka
Vzhledem k tomu, že se stejně ten zápas vysílat nebude, tak je to úplně jedno, v kolik holky hrají:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když už jsme u těch fotek... Podívejte se, jaká je Serena kočka. :)
http://www.super.cz/14446-jak-to-dokazala-statna-serena-williams-vypadala-v-zazracnych-zestihlujicich-satech-jako-etericka-bytost.html
Reagovat
Heather_Fedex
by takhle mela chodit porad, aby pochybovaci o jeji pohlavi prestali dal pochybovat ;)
moc pekne, opravdu
Reagovat
dadaft
:-((
Reagovat
Heather_Fedex
ta se s tim nesere ;D pauzy mezi 1. a 2. podanim 15 vterin, takhle to neprodluzuje snad nikdo
Reagovat
dadaft
teď ovšem Govortsova pár her předváděla velmi slušný obouručný bekhend. řekl bych, že lepší než má Caro.
Reagovat
Heather_Fedex
ovsem forehand citelne horsi-stejne jako u caro
Reagovat
Bob
jenom do Caro :D
Reagovat
tommr
zdá se mi, že má skoro stejnou postavu, v obličeji jsou si taky podobný a má i podobnej pohyb na kurtu. Jen tím tenisovým uměním se dost liší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si to schválně zapnul kvůli tobě. :D No, asi trochu podobný výraz v obličeji a možná i ten pohyb... Ale jinak tam žádnou podobnost nevidím. :)
Reagovat
Heather_Fedex
olga uz se pomalu rozehrava. potrebovala jenom setrast uvodni nervozitu
Reagovat
Fandina
Nevím ale postavu má jinou. Mária je široká v ramenou a zužuje se do úzkých nohou. Govortsová je souměrnější, oblá ramena, pevné nohy. Taky jinak poskakuje a nehraje přímé údery s takovou silou.
Reagovat
tommr
nevím, ale mě se ta podoba zdá docela velká - hlavně z profilu. A řek bych, že Govortsová je o něco hezčí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tomu se rika prima kudla montymu do zad:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Olga je pěkná holka. Koneckonců, je to Viky krajanka. :) Určitě nechci kritizovat tvůj vkus, protože to je subjektivní pohled každého z nás. Ale asi pochopíš, že s tebou nemůžu souhlasit, protože Masha je pro mě nejkrásnější sportovkyně na světě. :)

A jak říkám, trochu podobný výraz tam je... :)
http://newballs.files.wordpress.com/2009/07/olga-govortsova.jpg
Reagovat
Heather_Fedex
tak na konec maria jednoznacne. co se tyce olgy, tak nejaka podobnost se sharapovou tam je, ani ne ve vzhledu ale v hernim stylu, podobne se stavi k uderum a taky vyrabi podobne chyby co marus jenomze ve vetsim mnozstvi
Reagovat
smazaný uživatel
Hele Vlčku, abych ti nerozpáral břicho a nedal ti do něj kamení jako v pohádce o Karkulce... :D
Reagovat
Heather_Fedex
a taky podobne heka ;))
Reagovat
smazaný uživatel
1 ctvrtka
Tak Diva Bara, pokud sejme kvalifikantku, tak si muze zahrat s ViKi. Zajimavy los asi pro Sabinu, ktera chytla do prvniho kola Soranu:). Jeste zajimavejsi souboj LI vs. Heather...No a ve druhem se muzou setkat Kim s Laurou, takze pro fans. Laury asi neprijemna vec:)
Ctvrtku zavira Sam, takze ve QF se mouhou potkat s ViKi, no ale...muze zazlobit Kim, coz bych ji pral:) je to jeji posledni GS.
---------
2 ctvrtka
Tak pokud by Lucka prekvapila, tak by se mohla potkat ve 3.kole s Marus ze Sibire. Iveta chytla Simonu:0) Tak asi tady konecna...Lucka chytla Melanii, coz asi take neni prijemne, ale treba se nevyhaze. pak ji muze cekat Alex. Andrea se po navratu asi potka hned ve 2.kole s Marion, pokud se neco nestane...No 2. ctvrtku zavira Petra a hned v prvnim kole neprijemna Polona. Ale potom by se to i dalo. No v kazdem pripade muze byt souboj Marus vs. Petra ve QF.
---------
3 ctvrtka
Tak tady to otevira Karolina, a nema to uplne spatny, ikdyz Irina muze hned v 1.kole potrapit:) Ale pravdopodobne se potka ve 4.kole s Anickou, takze Monty bude opet v tvrde dichotomii.
Dale tu mame CZ derby:) Andrea vs. Klara. Super jedna z nich urcite ve 2.kole bude:D)))Zajimavy 1.kolo ma Serena, ktera ctvrtku zavira:) zacina s Coco!!! Ale i tak si myslim, ze QF muze byt Serena vs. Karolina. MaKiri si muze zahrat ve 4.kole prave se Serenou...
---------
4 ctvrtka
Tak tahle cast zacina ostre!!! Ctvrtku otevira Angelika, ktera si ve 2.kole muze zahrat s Venus, ale ta musi zabojovat v 1.kolo s Bethanii, ktera obcas dokaze dost uletet:) Hodne nepredvidatelna:) Tamira chytla do 1.kola Olgu, ktere to ted celkem jde, takze taky nic prijemneho. Dalsi pekny souboj v 1.kole - KiKi vs. McHale. Monu ceka Bojana, takze ji ceka tezky boj hned v 1.kole. Ursula chytla Robertu do 1.kola, takze take nic zajimaveho na rozjezd. Tady to zavira Aga, ktera to opet ma slusne nalosovano, pokud ji neprekvapi Jelena. QF odhaduji na A vs. A:)
Reagovat
tommr
pokud nebude hrát vyloženě špatně tak by měla dojít až do čtvrtfinále bez větších problémů. V něm jí ale bude čekat Sharapovová což je pro ní hned po Sereně druhá nejhorší možná soupeřka ... :)
Takže můj tip pro USO trvá: postup do čtvrtfinále je pro Petru jen splněná povinnost. Cokoli víc bude úspěch, cokoli mín bude neúspěch ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda z meho pohledu kazde kolo bude uspech:)))
Aby Petru uz v 1.kole neprekvapila Polona:) Ta, kdyz ma den...
Take bych jeste nezapominal na Andreu. Urcite je hladova po te pauze po tenisu. Dala si jeden turnaj, rozehrala se...vis jak to obcas chodi a souboje Petry a Andrey na betonech bych ani nepripominal. Zebricek je u holek skoro na houby, vzhledem k orientaci GS nebo v porovnani s muzskym tenisem. To bych minuly rok musel ocekavat, ze Karolina je vzdy nej favoritkou na GS, mno ke vsi ucte ke Karoline, to jsem minuly rok neocekaval ani nahodou, ikdyz byla No1:)
No a pokud si dobre vzpominam minuly rok, tak hraci byli celkem prekvapeni povrchem, zdal jsem jim pomalejsi nez v pripravnych t., no a u holek se to hned projevilo. Vyhrala Sam, u ktery to teda nikdo moc neocekaval a LI vyletela hned v 1.kole, to asi take nikdo moc nepredpokladal.. Takze povinnost je tu hodne relativni, zvlaste v kombinaci Petra+DecoT. U Petry v NY urcite kazda vyhra potesi:0) Ale celkove souhlasim, ze ctvrtka je asi nej, kterou muze mit...Kdyz by to cely Petra vyhrala nebo 4.kolo, QF,SF,F, budu rad, kdyz vyleti v 1.kole, moc me to neprekvapi:D)) Takze asi tak:)
Reagovat
Fandina
Podle mě by měla Petra solidní los, kdyby v prvním kole hrála s kvalifikantkou a ve čtvrtině byla s Agou. Držím palce bez podmínek čtvrtfinále a pod., přeji ať vyhraje všechno a když vypadne předtím tak se na ní zlobit nebudu, je to sport a fandím. Peťo pojď máš na to!
Reagovat
tommr
los a šance na úspěch jsou ale dvě rozdílný věci ...
Los má podle mě Petra dobrej - pro první čtyři kola by se lepší hledal jen těžko. Petkovicová v osmifinále nebudí letos takovou hrůzu jako loni - vem si že ted v NH dostala výprask od Cibulkový, která ted hraje úplný kulový. Masha ve čtvrtfinále je už problém, ale třeba ho vyřeší Lucka. A skvělý je i to, že Serena je ve druhý polovině ... :)
Co se týče reálnejch vyhlídek na úspěch tak tam je to už jiná. Je jasný, že Petra pořád ještě nehraje to co by se od ní mohlo (mělo) očekávat a na americkejch betonech to navíc od ní byla vždycky bída. Letos se ale zdá, že už konečně začíná mít výsledky i tam (snad to nezakřiknu). Takže ano souhlasím s tebou v tom, že potíže může mít už v prvním kole, ale myslím si zároven (nebo spíš doufám), že letos se s tím popere o něco líp než v předchozích létech a do toho čtvrtfinále to nějak doklepe. Pak už se děj vůle boží ... :)
Reagovat
pepin
Hoši a Fandino, moc spekulujete, víte, že to bude možná jinak, Stačí maličkosti a Vaše prognozy se zhroutí. Podle mě je dobře, že Petra ted co nejvíce hraje, aby získala herní a úderovou jistotu. V čem s Vámi souhlasím, že pro Petru bude klíčový první zápas. Jak jej dá půjde dál. A pak to již bude o její hlavě. Tomu věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Vědecké úvahy a logika jsou v ženském tenise k ničemu. Tudíž tipuji finále Angelika - Petra.
Reagovat
rib
Cibule hraje opravdu tragicky, Caro je skoro bez jedné nohy, tape na kotníku i koleni, a Cibule se poráží sama, jelikož není schopná trefit kurt... je to mučení jehňátek...
Reagovat
Heather_Fedex
s touhle hrou muze jit cibule na us open do pekel
caro zlaty prumer, asi se na svem oblibenem turnaji opet chyta formu. ale kirilenko bude urcite nebezpecnou protivnici
Reagovat
Fandina
Dominika se jednoduše vyházela. Super údery ven z kurtu. Škoda tak příště no ...
Reagovat
Heather_Fedex
na oblibenem turnaji chyta formu
Reagovat
VlS
Tak nějak, Domča prohrála hlavou.
Reagovat
tommr
i když Caro hraje se zraněním kolene. Nebo Caro to zranění jenom předstírá? Čert aby se v tom vyznal ...
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi říct, proč by to předstírala za takového stavu?
Reagovat
tommr
tak ona si Caro ten MTO vyžádala hned na začátku 2.setu kdy ještě ani zdaleka nebylo o osudu zápasu rozhodnuto. Cibulku to mohlo rozhodit ...
Tím ale nechci tvrdit, že to byla ze strany Caro úmyslná finta. Prostě jen nechápu jak může zraněná hráčka vyřídit soupeřku takovým stylem. I když je třeba uznat, že Cibulka byla dneska opravdu tragická ...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, že rozhodnuto ještě zdaleka nebylo, ale Caro měla za sebou hodně povedený set a neměla důvod přerušovat zápas. Dominiku to možná mohlo rozhodit, ale nerozhodilo. Ten první gem po MTO stejně vyhrála a nakonec to byl i její poslední v zápase... Podle mě hrála Caro v prvním setu opravdu výborně. Myslím, že to byl její nejlepší tenis za poslední dobu. Je tedy pravda, že Dominika dělala chyby (hlavně na returnu), ale přesto byla Caro v mnoha výměnách aktivnější. Ve 2. setu to už opravdu bylo hlavně o chybách Dominiky. Takhle špatně jsem ji asi ještě hrát neviděl. Hlavně to nebyla ta bojovnice, jak ji znám. Dneska se snad ani jednou nepovzbudila...
Reagovat
Andrew89
Monty sundej ty růžové brýle...nejlepší tenis za poslední dobu?:D aha..tak to opravdu nebylo, spíš naopak..přišlo mi, že pinká jako už dlouho ne....
Caro hrála to svoje a Dominika se tragicky vyhazovala...zlatá Petra v některejch okamžicích:D...Dominika dneska byla opravdu marná, Caro si zasloužila postoupit.
Reagovat
Fandina
Možná to vypadalo jako nejlepší tenis Caro, ale proto, že to bylo celkem rychlé ze strany Domči, nešla do výměn a hned se vyhazovala. Měla víc winerů jak útočila a ještě víc UE, logicky a Caro bodovala hlavně na UE Domči, ale měla také pár pěkných winerů z hlavně z BH. Celkem gratulace Caro, má na tom turnaji už dlouhou řadu vítězství a to je super.
Reagovat
smazaný uživatel
Andrew89: Co jsem viděl zápasy Caro v poslední době, tak to určitě byl její nejlepší tenis. Opakuju, mluvím o prvním setu. A jestli máš pocit, že Caro v 1. setu jenom "pinkala", tak já ten pocit nemám...

Fandina: Jak říkám, myslím první set. V tom druhém stačilo Caroline podat nebo returnovat a vzápětí Dominika většinou chybovala. Taky měla Caro hodně vysoké procento získaných bodů po druhém podání (kolem 75%). Jinak doufám, že to koleno bude v pořádku. To je po dnešku jediná věc, která mě zneklidňuje... Jestli to nebude úplně v pohodě, tak ať Caro radši nenastupuje do semifinále. Zdraví je důležitější než body a navíc US Open je za dveřmi...
Reagovat
VlS
Taktizovat za stavu 6:2 a když mě to tam padá a soupeřce to lítá do tramtárie - to by tedy byla trotlovina na entou. Asi jí to koleno bolí.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť mu to říkám. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Querrey parádní los. Mohl by dojít hodně daleko.
Reagovat
rib
jéé, Tomáš srovnal stav s Darcisem, 1:1 na sety, tak Tome, pojď!!!
Reagovat
J.M.
Tak ve 3. setu už je to úplně jiný hráč než v posledních týdnech. 1. set byl tragédie, ale teď už mu tam poprvé po hodně dlouhé době začínají padat ty tlučené forhendy... Takhle by to na US Open šlo.
Reagovat
rib
jj, máš pravdu, a vyhrál - super a velká gratulace (ten první set byl asi psycho :-)))
Reagovat
tommr
v prvním setu měl asi Tomáš ruce svázaný nervozitou při vzpomínkách na to jak mu to proti Darcisovi nešlo na OH. Ty další dva sety se už na kurtu nastolily normální poměry a naplno se projevil výkonostní rozdíl mezi oběma hráči ...
Doufám, že na USO proti dalšímu Belgičanovi se už nebude tak dlouho hledat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jéé, Berdych končí na US Open v 1. kole. Paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
pro koho?
Reagovat
smazaný uživatel
Pro fanoušky Goffina a pro ty, kteří Berdycha moc nemusí jako já.
Reagovat
smazaný uživatel
jezis, tak to tusim... :-) Nevsimla jsem se expresky, ze hraje s Goffinem, los jsem taky nesledovala, koukam na Berdu..
Reagovat
Fandina
Né né né ........ Gofin né ... to je to nejhorší co jsem si jen mohla pro oba představit ... nechci aby vypadl ani jeden z nich proboha ... reklamuji losování !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem tu četla, tak mně se zas vůbec nelíbí Nalba - Delpo :-((
Jinak los moc neřeším..
Reagovat
smazaný uživatel
ted ve druhem setu trepec od Johna, prvni jsem nevidela. Kdyz ho Berda takhle prispendli dozadu, pro kratke mice si dojde a uklidi, zbytek utluce servisem, nevidim sebemensi problem.. ;-)
Reagovat
r176
koukate nekso na streamu na berdycha?ten kluk se pekne zacina ucit hrat tenis!skoda ze mu to nejak stale nejde!!2:5 pro darcise v prvnim setu!!!
Reagovat
tommr
zatím s ním Darcis vytírá kurt. Je to ostuda ...
Reagovat
Fandina
Tak teď mu sebral podání a přidal svoje je to 4:5 nějak mu nejde první podání ...
Reagovat
Fandina
Tak nakonec měl Tom brejkboll na 5:5 ale nevyužil a první set ende 4:6
Reagovat
smazaný uživatel
skoda nepromeneneho BB, utekl mu zacatek a 1. servis snad poradne netrefil ani jednou, ale verim, ze si druhy set si ted uz pohlida.
Reagovat
smazaný uživatel
mam to same si, ale hlavne, ze Berda ma brejk... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
4:0, treti set snad uz uplne pod kontrolou! A dobre, ze tak, musi se prece poradne rozehrat na toho nalosovaneho klucika .... ;-)
Reagovat
tommr
doufám, že se Tomáš nebude proti Goffinovi hledat tři sety jako se hledal proti Darcisovi - to by asi na USO skončil brzo ... :)
Reagovat
Fandina
třetí set s kanárem a první podání dokonce stoprocentní ... gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
jasnacka, ze muze cvicit jenom dva.. :-))) Hlavne nebud hned katastrofista a nech to chvilku bezet, vidis nakonec sam, kdo s kym vytrel kurt! Ted premyslim, kdo je lepsi dal, asi Sam....
Reagovat
tommr
Dolgopolov by byl pro Tomáše asi lehčí soupeř, ale já budu přát Querreymu, protože bych rád viděl jeho souboj s Tomášem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no ja nevim, zahada Dolgo se umi vytratit z kurtu, ale kdyz zacne carovat, muze Berdu rozlozit na sroubky a jeste srovnat do krabicky, Sam ho neprekvapi, jen pripadne pretlaci..
Reagovat
tommr
jenže to "čarování" se Dolgopolovi povede jednou za uherskej rok a zbytek roku vypadává v prvních kolech ... :)
Querrey naopak hraje v podstatě pořád stejně a tak bude Tomáš aspon dopředu vědět na čem je. Hlavní důvod proč budu Q. přát postup je ale ten, že se už dlouho s Tomášem nesetkali a docela rád bych proto viděl jejich konfrontaci ... :)
Reagovat
Fandina
Zatím to vypadá na Sama, ale konfrontace se můžeš dočkat na US Tom je s ním loslý do třetího kola ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Cibula má super žreb...
Reagovat
Fandina
Jakej?

Koukala jsem, že tahali fyzicky. Žádný počítač ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Celá štvrťina bez výraznejšej favoritky, kľudne ňou môže byť aj Cibuľka...Kerber, Radwanská najvýraznejšie mená, žiadna silová hráčka, spokojnosť..

+ Ťahali to fyzicky, tentokrát..TO ako funguje žreb vo všeobecnosti zostáva navždy záhodou :)
Reagovat
Fandina
Tak jo. Uvidíme jak si dneska Domča poradí s Caro.
Reagovat
dadaft
možná super žreb, ale hraje blbě.
Reagovat
dadaft
a ten její trenér se pomátl. za stavu 1:4, v ženském tenisu, radit, ať se vykašle na set, to je maso. motivátor jako prase: "ser na to."
no nemám slov.
Reagovat
rib
žreb može mět jaký chce, zatím to s Caro má dost nahnuté... To má být jako favoritka na USO? Hmmmm :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně jí to řekl? Já to neposlouchal. Koukal jsem na netu a mluvil mi do toho anglický komentátor... No ale spíš to vypadalo, jako by se Dominika vykašlala na ten druhý set. V tom prvním to hned tak nezabalila. Jinak by těžko odvrátila tři setboly a všechny skvělými údery...
Reagovat
dadaft
on jí samozř. radil i dobré věci, ale za stavu 1:4 opravdu doporučil, ať ten set jen dohraje a soustředí se na další. Dominika ale hrála dneska celkově bídně, takže bylo v podstatě jedno, co doporučoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vs. Murray.
Reagovat
Heather_Fedex
na to, ze andyho ani rogera dost nemusis, tak to az prilis prozivas ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Wohou, to je v pytli, já bych Andymu věřil spíše na Novaka. Djoker ve čtvrtfinále se Del Potrem, vítěz by měl mít relativně easy SF s vítězem Ferrer/Tipsarevič. Berdych na ČF Federer, Tsonga-Murray.
Reagovat
J.M.
Tak ona je to možná spíš dobrá zpráva pro Novaka než něco zásadního pro Rogera. Stejně tam pro oba budou už před semifinále další nebezpeční hráči.
Reagovat
smazaný uživatel
Skôr sa snazím byť aktuálny a priviesť informácie, ku ktorým sa niekto nedostane...zatiaľ.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak má nejtěžší čtvrtfinále zase s Del Potrem, pak volnější semi.
Reagovat
smazaný uživatel
1. kolo Del Potro-Nalbandia. A chudák Young v 1. kole Federer, to zase nevyhraje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nalbandian potvrdil, že to je hráč s najhorším žrebom ever :)..Vôbec ma to neprekvapilo..
Reagovat
Roger4EVER
Kde to sledujete ten los?
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.usopen.org/en_US/console/console.html?ts=1345739887011&video=&syn=&db=false&ref=www.usopen.org/&alt=

Už bude konec ale asi.
Reagovat
Roger4EVER
Díky..
Reagovat
tommr
jak se sám Basa vyjádřil Eurosport má v dnešním plánu vysílání pouze první dva čtvrtfinálový zápasy a noční zápas našich holek tudíž v televizi neuvidíme. Nezbyde než sledovat stream (pokud ovšem nějakej vůbec bude) nebo v nejhorším aspon scoreboard ...
Předpokládám, že aspon monty bude nadšenej, že odpoledne uvidí Caro ... :)
Reagovat
dadaft
na Petru bych stejně vytuh, takže se těším, že si užiju aspoň Domču s Caro. mohl by to být dobrý mač.
Reagovat
tommr
tak já se na ten zápas taky rád podívám. Jen doufám, že Cibulková bude v poněkud lepší formě než jakou předvedla na posledních turnajích a Caro pořádně potrápí. Ideální by bylo kdyby předvedla něco podobnýho jako při lonským Wimbledonu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rád se podívám, ale nevím, jestli na to budu koukat v televizi. Od sedmi večer u nás totiž obvykle běží zprávy a já nemám šanci. :D Takže to kdyžtak zkusím na netu... Pročpak nepřeješ Caro?
Reagovat
petrulinka
No vzhledem k tomu, že nám celý den nefunguje O2TV a řekli nám, že je to celorepublikový výpadek, tak budu tenis sledovat asi jedině na nějakém streamu. A že neuvidíme holky je velká škoda, moc jsem se těšila.
Reagovat
dadaft
zkus restart. mně už to půl hodiny jede...
Reagovat
tommr
tak to je snad jasný, ne? Když Caro dneska prohraje tak si na ní Petra navýší náskok o 350 bodů aniž by musela šáhnout na raketu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, že se vůbec ptám... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky byl u nás výpadek, asi 2h. už mi to jde, takže restart :-/
Reagovat
tommr
no snad si nečekal, že budu fandit Caro proti Petře? I když bych si finále Petra-Caro moc přál, tak bodový jistotě dám vždycky přednost ... :)
Reagovat
petrulinka
Odpoví nám prosím pan Basík na to, jestli budou dnes vysílat live zápas Petry s Luckou?
Reagovat
anton77
na lshunter.tv zatim nic neni, tak se obávám, že žádný vysílání nebude
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/nova-kampan-wta-sila-je-krasna-d2b-/tenis.aspx?c=A120822_100712_tenis_ma
Reagovat
Bob
no jo, krasavice naše :)
Reagovat
petrulinka
Prohlédla jsem si všechny fotky a musím říct, že Petra je nejhezčí. Třeba Radwaňská se tváří stejně blbě jako na kurtu, Marii moc není vidět do tváře, ještě se mi líbí Sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem si říkal, jak se vám asi líbí kampaň Strong is beautiful. :) Je to hezké. Nejvíc se mi líbí Caro s Rorym. Vika, Ana, Petra, Sabine a další tam vypadají taky dobře.

Vika vypadá nejlíp tady. :)
https://p.twimg.com/A02WzOiCQAEn7BR.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
mne se nejvic libi Petra a Serena. Sabine vypada mile, a protoze to se hraje blbe, zacinam si myslet, ze mila skutecne je. :-) Azarenka se mi v kampani nelibi vubec a Karolina prekvapive ano. Mohla si odpustit ten retizek na krku, rusi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vika na tý fotce je sexy :-) umí prodat svoje dlouhý nohy a vlasy..No, Rory s Caro docela ujdou, ale Rory už by se mohl nechat trochu ostříhat.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas... Petra a Serena tam mají "čarizma" :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhezčí je stejně Petra :-) a ještě se mi líbí Na Li..tak přirozeně.
Reagovat
smazaný uživatel
monty je lestic, :-) fotka Azarenky z jeho odkazu neni z kampane...
Reagovat
smazaný uživatel
Vím,, že není z kampaně, jde to ostatně dobře poznat, tak se chtěl pochlubit no :-))
prostě Vika jen tak "pozuje" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
sojka: To vím taky, že není z kampaně... A můžu se zeptat, co znamená být leštič? Já jenom abych si to špatně nevyložil. :D

Ema: Tak pochlubila se s tím hlavně Meilen Tu (agentka Viky) na twitteru. Já už to jenom předal dál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
booozinku.... pujcila jsem si jen giginkuv vyraz a chtela jsem naznacit, ze hned priskocis a vylepsujes, lestis, jestli to teda smim vubec tady vyslovit, totiz napsat ;-) obraz Viktorie, musis sam uznat, ze v tom tyrkys nebo jakem hracim oblecku je v kampani (a v mych ocich vzdy) nic moc.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo aha, už si vzpomínám na tu diskusi ("Ty leštíš Brozovi..."). :D Tak jsem rád, že leštím Vice. Podle mě v té kampani vypadá dobře, je tam taková nevinná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pošli to dál ;-)
Reagovat
VlS
Nevi co?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se na ni podívej... Má tam takový pohled, že by neublížila ani mouše. :)
http://www.wtatennis.com/javaImages/11/a/0,,12781~11143697,00.jpg
Reagovat
tommr
Tomáš Berdych hraje dneska od 18:00 našeho času ve Winston-Salemu čtvrtfinálovej zápas s Darcisem, kterej slibuje zajímavou podívanou - podaří se Tomášovi odveta za potupnou porážku na OH? Vypadá to ale, že v televizi to neuvidíme, protože Nova Sport sice začíná ode dneška s přenosy z Winston-Salemu, ale v programu mají začátek až od 21:10 ...
Ještě zajímavější podívanou slibuje vzájemnej čtvrtfinálovej zápas našich dvou nejlepších tenistek - Petra a Lucka se spolu utkají vůbec poprvé a vítězka bude mít velkou šanci na zisk titulu v New Havenu. Zápas ale začne až po 1:00 v noci našeho času a v programu Eurosportu je pro přenos z NH vyhrazenej jen čas mezi 00:30-1:30 což ten zápas určitě nepokryje. Zdá se proto, že ani z tohoto zápasu zřejmě nic neuvidíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jdeš jak na zavolanou, už jsem se chtěla ptát, co vlastně dnes bude v TV.:-)
Takže to vypadá, že nic :-((
Já ted žádný zápas neviděla a těšila jsem se dneska na holky, pak už čas mít nebudu..:-(((

Jinak v dnešních novinách je Petra moc hezky vyfocená pro kampan: síla je krásná..nevím, jestli o tom tady někdo psal, nemám čas tady ted všechno číst..
Reagovat
smazaný uživatel
Rafael Nadal
O kamarádovi

Probudil se Darcis,
řek si,
nemusím být docent
i tak vím, že na Berdycha,
stačí 200%.
Reagovat
Sonja
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223889_442654159120774_1884289378_n.jpg
Reagovat
rib
Nole je hezký chlap, ale dresy má jak na spartakiádu, žádná elegance... :-)))
Reagovat
Sonja
Mně se to líbí:-))
Jaký tenisový úbor ti přijde elegantní?:-D
Reagovat
dadaft
tak to já se kloním k rib - další Novakovo pyžámko. ))))
Reagovat
Heather_Fedex
a ja myslela, ze to bude opet cerno-bila kombinace ;)
Reagovat
rib
"pyžámko" - to je krásný přiléhavý výraz, odteď tomu jinak neříkám :-))) No třeba Rober mívá na sobě to, co se mi líbí, naposledy třeba v Cinci (to triko do V a kraťasy "obsidian blue", hmmmm :-)), a taky Berďa má pěkný kombinace...
Reagovat
Sonja
Je mi to jas, líbí se vám to, co nosí ten váš, stejně jako mně se líbí to, co nosi ten můj:-D
A klidně tomu říkejte pyžámko, mi pyžámka neva:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Mi osobně se hodně líbí, jak obléká tenisty Nike. A to jak Rogera, Rafu, Marii Sharapovovou i Serenu a další. Pokaždé mi to přijde elegantní. Naopak Adidas je letos pestrobarevný na můj vkus až hrůza viz Verdasco, Tsonga na RG, Makiri. A Novak? Ten má fakt pyžamko :-)) Mám obavu, aby v té modré nebyl na USO moc utopený. Přece jen i tam té modré je na kurtu a v okolí habaděj...
Reagovat
rib
a soupeř získá dojem, že ho vůbec nevidí :-))), že by schválně mimikry? A jinak souhlas - Nike oblečky mají něco do sebe :-)))
Reagovat
VlS
No cpát Noleho k článku o holkách ?????????? Nebo to má nějjaký hlubší smysl?
Reagovat
rib
Těším se na to utkání moc... Pro Petru to bude super zkušenost - aspoň si nacvičí, jak být drsná i na českou kolegyni z týmu FC (což je pro Petru výzva :-)) a pro Lucku je to super zkušenost hrát s papírově lepší soupeřkou a nekolabovat, když to jde... Uvidíme, kdo nakonec vyhraje, já fandím "našim" :-)))
Reagovat
petrulinka
Tak se dívám, že zřejmě ten zápas neuvidíme, no bezva!
Reagovat
Fandina
Snad jo ne? Měl by to dávat Eurosport a tím pádem budou i streamy ne?
Reagovat
rib
na webu to snad najdeme, třeba když ne Eurosport, tak ESPN2 to určitě vysílá...
Reagovat
freeteepek
Zdá se mi, že Petra včera nepředvedla optimální výkon, vzhledem k tomu, že v zápase s 312. hráčkou světa přišla v každém setu jednou o podání. Co jí je platné, když ve druhém setu zvedle úspěšnost prvního servisu z 50% k 70ti, když vedla už 4:1 a 30:0, ale další dvě hry získala soupeřka a nakonec byla Petra ráda, že opět prorazila soupeřce podání za 6:4. Z mého pohledu to bylo dost upachtěné vítězství a v zápase s Luckou bude muset přidat. Hlavně zlepšit podání. Pokud Lucka naváže na své nedávné výkony, nebude v tomhle zápase proti velké favoritce a kamarádce z reprezentace vůbec bez šancí.
Vítězství přeju Petře, ale sázet budu nejspíš na Lucku. Alespoň pár drobných:-)
Pokud se Petře podaří vyhrát, dotáhne se na Li Na na první místo US Open series a žadná z dalších hráček ji už nebude moci překonat. Pak by ještě potřebovala uspět na US Open:-)
Reagovat
smazaný uživatel
to umístění Nicole je hodně zkreslené. Ona turnaje WTA moc nehrála, aby si uchovala amatérský status pro NCAA, kde letos vyhrála tituly v singlu i deblu. Navíc je to devatenáctiletá holka, kariéru má celou před sebou, na betonech vyrostla, hraje na nich celý rok. A taky postupem z kvaldy do druhého kola postoupila o nějakých 70 míst nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, jo, mozna se mylim, ale vypada to, ze ten druhej set byla na dosah vitezstvi klasicky zbrkla, uz to chtela ukoncit, ztratila koncentraci, zacala to mydlit hlava nehlava....nekdy mi pripada, ze je Petra nepoucitelna
Reagovat
rib
jj, "krize druhého setu" se pomalu stane technickým termínem Petřiny hry... A je super úspěch, když ji Petra překoná ještě ve druhém setu, takže by se to dalo vidět i jako mírný progres :-)))
Reagovat
tommr
jj Petra už si asi myslela, že to má v kapse a začala blbnout ...
Úplně to samý se jí přitom stalo už v prvním setu kdy za stavu 3:1 a 30:0 polevila v koncentraci a soupeřka toho hned využila k rebrejku. Petra se zdá opravdu nepoučitelná a zbytečně si takhle komplikuje život (a nám fanouškům přitom ničí nervy) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
skvělé období pro holky,i pro nás :)asi budu fandit Peťule,ale Lůca taky super a H+H jsou jak rozjetej parník :)
Reagovat
tommr
jj H+H jsou k nezastavení a včera si připsaly další cenný body do žebříčku a upevnily si tak pozici jako třetí nejlepší pár světa. Zdá se, že jejich účast na letošním TM deblistek už nemůže nic vyjma zranění překazit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
USOPEN 2012
1/ haitik1 > 18 :D ( 10 chlapi a 8 holky)
2/ tommr > mene nez 17 z roku 2011
3/ vlk > 19 :D (12 chlapi a 7 holky)

Toz si tipnete:)
Reagovat
smazaný uživatel
10 a menej..:)
Reagovat
Fandina
všechny, Lucka, Petra, H+H ... super
Jinak Petra Lucka předpokládám vítězství Peťuly a fandím oboum ... pojď
Reagovat
smazaný uživatel
ale no tak, co je za to pitomost. Ve vzajemnem souboji nemuzes fandit obema, muzes fandit jedne z nich.. anebo fandit zadne = tj. nefandit. Ale fandit obema to je jako... ted hledam vhodne prirovnani... hmmmhmmm... jo uz vim, to je stejny nesmysl jako: ja mam nejradsi jahodove nebo citronove zvykazky.
:)
Reagovat
smazaný uživatel
*zvykacky
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Fandím oběma, tak mi nezbývá nic jiného, než čekat, která bude lepší ... úsměv
Reagovat
Fandina
qsubt ... kdybys dobře četl, tak předpokládám vítězství Peťuly ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
jak už jsem psal jinde. bez tak to dopadne nejhůř, jak může. Vyhraje Petra po dlouhém boji, pak vypadne s Errani nebo Bartoli a ani jedna Češka si do žebříčku nepřipíše ani bod, protože Petra připisuje body až za finále, Lucka za semi.
Reagovat
Fandina
Předem se nemůže vědět, tak to dopadne. Každá výhra dobrá pro kohokoli ne, pocit, preztiž, zkušenost, finance. Body nebody ... úsměv
Reagovat
rib
souhlas, myslím, že tak jako uvěžuje korek, to asi hráčkám opravdu hlavou neběží... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
počkat, nikdy jsem nepsal, nikdy jsem neřekl a ani se nemyslím, že by hráčky takhle nějak uvažovaly! To určitě ne.Jen jsem napsal takový "malý krizový scénář" :-) Je mi v podstatě jedno, která z těch dvou vyhraje, lepší by bylo, kdyby se potkaly až později. Lucka by měla určitě více šancí proti Errani, Wozniacké či Radwaňské (kdyby tam postoupila, o Govorcové, která tam nakonec prošla netřeba mluvit) . Naopak pro Petru je Lucka určitě nebezpečnější a nepříjemnější než Kirilenko, Cibulková i Bartoli. Prostě se na ten zápas radši nebudu dívat a pak si bez emocí přečtu výsledek a komentáře :-)
Reagovat
Fandina
korek ... aha. Los vyšel jak vyšel. Také bych je raději viděla proti sobě ve finále jak to mohlo být v Montréalu. Jsem zvědavá na hru obou, ale víc věřím Petře. Jinak fandím oběma a jasně že vyhraje ta momentálně lepší. Ráda se na zápas podívám.
Reagovat
freeteepek
Ty emoce přijdou, až si budeš číst ten výsledek. Budeš litovat, žes ho neviděl:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina přece fandí všemu a všem ;-)
Reagovat
Fandina
jasně že fandím, proto se tak jmenuji ... úsměv. Všem ne, ale Petře a Lucce vždycky ... pojď, jeď nebo jiným povzbuzováním, pochvalou, když si to zaslouží, no a co.
Reagovat
smazaný uživatel
No a nic..já přece odkazuju právě na tvůj nick :-))
Už jsi viděla Petru v tý kampani, je to na idnes, snad se mi sem podaří vložit odkaz..moc ji to tam sluší :-)
Reagovat
Fandina
Viděla. Petra i na hlavní stránce wta
http://www.wtatennis.com/page/Home/0,,12781,00.html

a taky v dalších médiích Petra je tam se svou přirozenou krásou nejlíp a vlastně tomu vévodí
http://news.google.cz/news/story?gl=cz&pz=1&cf=all&ned=cs_cz&hl=cs&q=petra+kvitov%C3%A1&ncl=dCxkCQSC0yOfhCM0IZuD15nz5cveM&cf=all

a krásně vypadá i na blogu Lenky dala tady jeho odkaz
http://milujemetenis.blogspot.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
NEW HAVEN
---------
Karolina > Dominika
Olga < MaKiri
Lucka > Petra ... aspon doufam, ze se Petra bude setrit na NY
Marion < Sara

DALLAS
------
Bojana > Roberta
Jelena > Dellacqua

WINSTON SALEM
-------------
RTom > Darcis :D
Sam < Dolgo
JWT > Marcel
Johny > Goffin
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, jukněte na můj blog doufám že se vám alespoň trochu líbí :)

http://milujemetenis.blogspot.cz/
Reagovat
freeteepek
moc pěknej
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji :)
Reagovat
jranda
Moc hezký, až na pár pravopisných chyb (např. "Wilson... mají skvělí odskok"). Před "že" nebo "ale" chybí čárky. A k čemu jsou tam ty ":)"? Neber to jako kritiku, ale doporučení na vylepšení.
Reagovat
smazaný uživatel
a tak kritika to je, ne? Konstruktivni ale .. kdyz kritik sam prinasi navrhy.. :-) Pro inspiraci link na zdejsi tezkou konkurenci:
http://tennisdale.blogspot.cz/
Jinak hezky zacatek, Lenko, taky budu k tobe nakukovat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neberu to jako kritiku přeci jenom to ještě nemám zažité. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, nerad to rikam, ale mam z meho pohledu neblahe tuseni, ze to Petra prohraje, nejak ji s Ceskama, navic kamaradkama, neverim....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist