České finále se nekoná. Plíšková ve třech setech podlehla Ósakaové

24. 1. 2019, 06:00
Aktuality 253
AUSTRALIAN OPEN - Historicky první ryze české grandslamové finále se na letošním Australian Open neuskuteční. Karolína Plíšková nedokázala navázat na vítězství Petry Kvitové, když ve třech setech prohrála s Naomi Ósakaovou, jež prodloužila svou grandslamovou neporazitelnost už na 13 utkání. Sobotní finále tak obstarají úřadující vítězka US Open Ósakaová a dvojnásobná wimbledonská šampionka Kvitová, které si to zároveň rozdají o post světové jedničky.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková vstoupila do letošní sezony opět v Brisbane a podruhé celý turnaj vyhrála (2017). Po zisku 12. kariérního titulu se vydala na Australian Open, kde si vedla nejlépe ve své kariéře.

Po suverénním vítězstvím nad krajankou a kvalifikantkou Karolínou Muchovou musela nečekaně otáčet utkání druhého kola s Američankou Brengleovou, tři sety potřebovala i proti Italce Giorgiové, v osmifinále podala možná vůbec nejlepší výkon své kariéry proti Španělce Muguruzaové a ve čtvrtfinále utekla ze čtyř mečbolů a stavu 1-5 v rozhodující sadě Sereně Williamsové a na třetí pokus zvládla čtvrtfinále úvodního grandslamu sezony.

Jenže ve svém premiérovém semifinále narazila na rozjetou Naomi Ósakaovou, její momentální grandslamovou neporazitelnost ukončit nedokázala a až v 11. letošním zápase našla přemožitelku. Fantasticky hrající jednadvacetiletá Japonka po velkém boji zvítězila 6-2 4-6 6-4 a srovnala s Češkou vzájemnou bilanci.

Obě aktérky musely hned o svůj první servis hodně bojovat. Plíšková odvrátila brejkbol a rovněž Ósakaová musela přes shodu. I v dalším gamu na podání udělala Plíšková dvojchybu a tentokrát nabídla Ósakaové dva brejkboly, ty sice odvrátila, ale Japonka poté vytáhla dva vítězné bekhendy a šla do vedení.

Ósakaová byla i nadále agresivnější hráčkou na kurtu a českou naději ve výměnách přetlačovala. Problémům na servisu se Plíšková nevyhnula znovu v sedmé hře a po dvojchybě už s Japonkou prohrávala o dva brejky. Ósakaová následně servis suverénně udržela a za půl hodiny dvěma esy v řadě úvodní dějství ukončila.

Ani v úvodním gamu druhé sady Ósakaová světovou osmičku k ničemu nepustila a využila hned první brejkbol. Plíšková se však v následující hře díky chybám Ósakaové dočkala prvních brejkbolů a po další chybě z rakety Japonky skóre srovnala a na podání otočila kritický stav 0-40.

Další brejkbol byl k vidění až v osmém gamu. Plíšková se aktivní hrou na returnu dostala k šanci, ale Ósakaová brejk nepřipustila. Za stavu 4-5 Japonka svůj servis absolutně nezvládla a české tenistce darovala srovnání na 1-1 na sety.

Plíšková se hned při prvním podání Ósakaové dostala k brejkbolům, soupeřka však všechny tři hrozby zlikvidovala. Po uhájení servisu se Japonka opět rozjela a čistou hrou Plíškové sebrala podání. K možnosti srovnat skóre se Češka dostala až v osmém gamu, ve kterém Ósakaová vedla už 40-15. Světová čtyřka ale vytáhla eso a opět brejk nepřipustila. Ten si nakonec udržela až do konce utkání a po necelých dvou hodinách slavila postup.

Plíšková dnes mohla zajistit historicky první ryze české grandslamové finále. Na agresivní hru Ósakaové však nenašla recept, i když své šance měla. Přestože Japonka českou tenistku přestřílela na vítězné míče 56-20 (na esa 15-3) a udělala jen o 9 chyb více (30), Plíšková s ní dokázala držet krok a získala jen o 11 fiftýnů méně.

"Odehrála neuvěřitelný zápas, možná nejlepší v kariéře. Nemyslím, že něco takového zopakuje. Neudělala jsem nic špatně, měla jsem i šance, ale neměla jsem to ve svých rukou," řekla Plíšková, která se v žebříčku posune na páté místo. Na odměnách za semifinále vydělala 920.000 australských dolarů, v přepočtu 14,7 milionu korun. Jejím maximem na grandslamech zůstává finálová účast na US Open 2016.

Ósakaová už neprohrála neskutečných 59 zápasů v řadě, pokud získala úvodní set. Naposledy proti ní dokázala otočit zápas Ruska Kuzněcovová v říjnu 2016. Na grandslamech navíc úřadující vítězka US Open vyhrála už 13 utkání v řadě a je první japonskou finalistkou Australian Open. Přitom loni touto dobou figurovala až na 72. místě žebříčku WTA.

O svůj druhý grandslamový titul a rovnou i post světové jedničky si to v sobotním finále od 9:30 SEČ rozdá s Petrou Kvitovou, jež si poradila s Američankou Collinsovou. S dvojnásobnou wimbledonskou šampionkou se utká poprvé.

• AUSTRALIAN OPEN 2019 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
čtvrteční výsledky (24. 01. 2019)
• Dvouhra žen - semifinále •
Kvitová (8-ČR) - Collinsová (USA) 7-6(2) 6-0
Ósakaová (4-Jap.) - Kar. Plíšková (7-ČR) 6-2 4-6 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

253
Přidat komentář
Blondie
Pouštím si to znova a víc nahlas - tu Collins pustili z jaké klece, proboha? Chová se jak nějaké zvíře...
Tolik tenistek je sympatických, ale tady jsem byla docela vyjevená.
Reagovat
FulnekUltras
tak ohnout by se snad ještě dala
Reagovat
FerrariF50
Mě se moc nelíbí, ale tak potrestat by se asi dala :-D
Reagovat
Blondie
člověče, moc nevím - ona má hrozně krásný obličej, ale v něm tak děsně zlý výraz, že mě to úplně znervóznilo. To je taková ta kudlanka, co by ti po sexu urvala... hlavu, když budeš mít štěstí ;)
Reagovat
Krisboy
Já jsem viděl jenom poslední dva gemy v autobuse na telefonu, takže to pořádně neposoudím. Ale toho kanára si teda víc než zasloužila, předpokládám?
Reagovat
com
hnus zase dneska
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
FulnekUltras
to rozhoníš ;-)))
Reagovat
Kozoroh
Výhru Naomi jsem očekával, Petra to s ní ve finále nebude mít lehké, ale věřím, že Naomi porazí.
Reagovat
peggy
Karolino,byla vyborna jsi o 100 procent lepsi nez slecna Kvitova.Proste umis.Neni stale posviceni sna to vyjde priste.
Reagovat
FulnekUltras
Sejdeme se někde na antuce, Maruško?
Reagovat
Krisboy
Samozřejmě, a taky byla o 200 procent lepší, než slečna Ósaka.
Reagovat
Fransoas
karolína Plíšková.Souhlasim s jedním názorem,že mohla být více aktivní.Dnes jí servis nešel dobře a tam byl jeden z momentů.Nicméně Japonka ji k ničemu nepustila.Předčila ji ve všech směrech.Je to škoda.Po tom faomzním výkonu proti Wiliams,by zasloužila finále.Soupeřka byla hodně dobrá a proto to tak dopadlo.Přeji Karolíně ať se jí daří na dalších turnajích.
Reagovat
Jan
Karolína mohla být unavená po Sereně, že nehrála to, co by mohla. Měla méně času na regeneraci než Naomi. Což ale nesnižuje výkon Naomi.
Reagovat
FerrariF50
Karolína v důležitých momentech nezatlačila, hrála na jistotu pomalé míčky a ještě na střed a Naomi ji za to po zásluze trestala. V tom jsem viděl hlavní důvod prohry.
Reagovat
EllNino
tak tak
Reagovat
Fransoas
Naprosto s tímto souhlasim.Jakoukoliv šanci při druhým podání měla zkusit risknout,i kdyby to párkrát skazila.Co jí vštěpuje Martinez se zatim ne scela naplňuje.
Reagovat
horska.kraslice
Viděla jsem jen druhý a třetí set a podle mého názoru byly vyrovnané. Karolína hraje v současné době velmi dobře, delší výměny většinou vyhrávala, nezdálo se mi, že by hrála často na střed, občas až neskutečně vymetala boční lajny. Bohužel ve třetím setu hrála o něco hůř než ve druhém, možná i s trochu menším štěstím ve výměnách plus na podání, restart ke konci se tentokrát nekonal, takže Naomi si náskok jednoho breaku uhlidala.
Reagovat
EllNino
Nedá se nic dělat, někdy to bylo prostě moc při zdi, bohužel, Naomi měla skvělý servis dneska, ale z druhého měla jít Karolína více do tlaku, místo toho většinou nahodila na střed, obecně těch kopců na střed tam bylo hrozně moc a Naomi z těch nedůrazných míčů trestala až příliš často ...

Petra ve finále musí hrát svůj nejlepší tenis, zabíjet slaboučký druhý servis Naomi a nebát se toho, hraje tu s pár výjimkami ve velké pohodě, finále miluje, 2 GS už vyhrála, snad to dopadne :)
Reagovat
smazaný uživatel
prosim ta, aku ma Peta snuru vo finale? Kolko vyhier a kolko prehier? Ty to urcite vies aj z hlavy :)
Reagovat
EllNino
26-7 a myslím, že vyhrála posledních 8 finále :)
Reagovat
smazaný uživatel
dik :)
Reagovat
tmora
Kam se Kaja posune 3-4 místo?
Reagovat
smazaný uživatel
5
Reagovat
smazaný uživatel
Plíškové nefandím a jsem vcelku rád, že vypadla. Nicméně Osaka je trošku jiný level a prakticky se hrálo celý zápas podle Japonky. Když trefovala kurt, tak Plíšková vytírala zem. Možná měla více trestat ten druhý servis Japonky a dostat jí pod tlak. To udělala v koncovce asi 2x, to je málo. Každopádně Osaka absolutně zaslouženě.
Reagovat
Fransoas
V tom případě se musíte odstěhovat z České republiky.Pokud nechcete fandit našim hráčkám - tak vlastně co chcete.Samozřejmě Karolína nehraje jenom za sebe,ale reprezentuje i naši republiku.Možná Vám to nedošlo.To co jste napsal je pouze Váš názor.Nevim,proč se teda zúčastňujete diskuzí.Hezký den.
Reagovat
gigin
Tvl proč by se měl kdesi pakovat? Není jediný, který fandí jiným, než "našim" hráčkám. Nevím, nechápu, co je na tom tak neobvyklého. Tady je víc takových lidí. Však se zeptej FFF nebo Nadalfans, komu by fandili, kdyby hrál jejich koník proti hráči z ČR.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Taková hovadina zase. GS není Fed cup nebo Olympiáda!, bože!
Reagovat
babolat.cz
I proti Tomášovi jsem fandil Rafovi
Reagovat
babolat.cz
Já její tenis také nemusím, ani její přístup, prostě nic. Je to můra líná. Takže se také mám stěhovat?
Reagovat
babolat.cz
Kvůli Pétě zůstanu
Reagovat
Krisboy
Co to meleš ty magore???
Reagovat
Blondie
Jako vtip dobré. Pokud to není vtip, zahajte léčbu.
Reagovat
Jan
Proč ? Je běžné a normální, že lidé fandí hráčce své národnosti.
Reagovat
EllNino
ale je běžné a normální i to, že fandí jiným národostem
Reagovat
gigin
Ne to není běžné. To se musíš vystěhovat.
Reagovat
PetraFans..
Mě by zajímalo, kam se mám vystěhovat, když mám oblíbence pomalu každýho z jiný země.
Reagovat
gigin
Tak ale ty primárně máš Petru ne? Nikdy by si nefandila proti ní. Já už sa dívám na reality v Rize :DD
Reagovat
PetraFans..
Petra, Naomi Osaka a Ana Konjuh jsou u mě zhruba nastejno. Pak mám ještě další oblíbence: Stefanos Tsitsipas, Beatriz Haddad Maia, nově i Donna Vekic a Ajla Tomljanovic.
Reagovat
gigin
Oki, díky za odpověď.
Reagovat
PetaM
Na Měsíc! Tam je to celkem neutrální :D :D :D Zatím.
Reagovat
Krisboy
No nevím, snad už i na Měsíci se skupují pozemky, ne? :)
Btw. je spravně skupovat, nebo zkupovat? Nechce se mi to hledat...
Reagovat
Kozoroh
Skupovat.
https://www.pravidla.cz/hledej/%3Fqr%3Dskupovat&ved=2ahUKEwjEjKem_obgAhXMVRUIHTTNCXUQFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw0pMtdDl15lwFYsMmm1aOmH
Reagovat
Krisboy
Tak to jsem rád, že to mám dobře. Moje češtinářky by měly radost.
Reagovat
Krisboy
Ale není běžné a už vůbec ne normální někomu říkat, aby se odstěhoval, když tak nefandí.
Reagovat
Jan
Berete to všechno moc vážně.
Reagovat
Krisboy
No to nevím :) já třeba neberu vážně skoro nic :)
Reagovat
Kozoroh
Lol.
https://media.giphy.com/media/o14YPU6vooy0o/giphy.gif
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli máš rád Česko, tak neprzni češtinu v diskuzích.
Reagovat
freeteepek
Naomi hrála výborně, všechna čest. Kája trošku málo důrazná, příliš nahazovala soupeřce vysoký míče, se kterými Japonka neměla očividně vůbec žádné problémy. Proto ta posbírala tak moc vítězných míčů. Samozřejmě, Kája by mohla podávat lépe, ale největší chyba byla, že nedokázala trestat její slabé druhé podání. Je neuvěřitelný, jak slabé druhé podání vítězka USO má a Kája by z toho měla vytěžit víc. To bylo patrné hlavně v prvním setu. Wilander si toho také všiml a správně poznamenal, že Petra jí takovej slaboučkej servis bude s gustem zabíjet.
Samozřejmě škoda, že ji Kája nedokázala v tomu druhém gamu breaknout, tam se zápas definitivně zlomil. Kája byla v laufu a tohle ji srazilo.
Reagovat
VlS
Mě v tom druhým gamu připadalo, že se Kája zatáhla a čeká na chybu, místo abysi pro to došla sama.
Reagovat
EllNino
přesně
Reagovat
FulnekUltras
Naopak Naomi solidně trestala druhý servis Káji, na který si nakračovala doslova s kongovským sebevědomím.
Reagovat
bIbec
souhlasím, že druhej servis Naomni je slabina. Přes něj by to mohlo jít. Uvidíme. Snad nebude mít extra vysoký procenta na první. Ten má skvělej.
Reagovat
VlS
Pokud bude Petra v zóně, tak se Naomi bude dívat, co seděje, když v ní nebude, vyhraje Naomi.
Reagovat
Fandina
Jj, škoda druhého game, tam se to lámalo, stačilo, aby Kája víc přitlačila. Ale ona zřejmě zvolila taktiku nejít pořád do toho. A to se jí nevyplatilo. S Mugu hrála jinak.
Reagovat
Fandina
postoupily obě do SF a Petra do finále
Reagovat
Fandina
Jsem zklamaná, pořád jsem doufala, že Kája to dá. Ale Osaka byla od začátku zápasu o chlup lepší, kromě koncovky druhého setu. Co se dá dělat. Leta dávám, když to jde pavoukem, Petru s Kájou do finále a už jsem se těšila, že to tentokrát vyjde. Tak snad příště.
Reagovat
Fandina
Dávám ve Fantasy. I když tím, jak letos postoupily obě do finále a i dalšími hráči, tentokrát jsem na tom ve Fantasy dost dobře. Ve dvou, sice malých, ale ligách jsem už pár dní v čele. Zatím, také tak ale skončit nemusím.
Reagovat
Fandina
postoupily obě do SF a Petra do finále ... doplnění
Reagovat
Frick
Naomi je taková živá reklama na multikultiralismus. I z tohoto politického důvodu to vadí. Co když to bude chít neomarxisti použít?
Reagovat
Frick
...ve jméně potřeby likvidace dosavadních ras.
Reagovat
VlS
Jdi s těmahle kecama na schůzi k Okamurovi, určitěbude mít pochopení jakopředstavitel nemixnutý rasy
Reagovat
hippos
to nema nuc spolecneho s okamurou
Reagovat
VlS
Ne?
Reagovat
Jan
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/11/kalergiho-plan-legalni-genocida.html

http://slovenskeslovo.sk/o-com-je-rec/444-diabolsky-karlegiho-plan

http://zemavek.sk/kalergiho-plan-a-barnettova-doktrina-sa-naplnaju/

http://zemavek.sk/coudenhovekalergi-etnicka-samovrazda-europy-prostrednictvom-vnuteneho-miesania-ras-1-cast

http://zemavek.sk/coudenhovekalergi-etnicka-samovrazda-europy-prostrednictvom-vnuteneho-miesania-ras-2-cast
Reagovat
Frick
Jakoby trochu poodešel ve druhém setu proti Sereně, když měla potvrzovat na 4:2. Předtím ve 13 servisech neměla soupeřka ani brejbol.

Od té doby to na tom servisu (přestože se nějaká ta čistá hra taky našla) už ideální nebylo.
Reagovat
FerrariF50
Mě přijde Osaka na kurtě výškově malinká, nevim proč, prostě mi vůbec nepřijde, že by měla mít 180 cm co jsem si teď vyhledal. Tak proto těch es. Já se furt divil, že takový prcek dává tolik es a ona malá přitom vůbec neni :-D
Reagovat
FulnekUltras
dobře stavěná
Reagovat
misoSK
Kvitová a Osaková zaslúžene vo finále. V prípade Plíškovej je vzhľadom na obraz hry prekvapenie, že uhrala ten set. Naomi hrala brutálny tenis a štatistiky rozhodne nenasvedčujú takému vyrovnanému trojseťáku.
Reagovat
PetraFans..
Moje dvě nejoblíbenější tenistky budou hrát proti sobě finále GS a vítězka se stane světovou jedničkou. Co víc si přát.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby vyhrala Peťa!!;)
Reagovat
PetraFans..
Petře to přeju o trošíčku víc, ale když vyhraje Naomi, tak se zlobit nebudu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Naomi bude mít ještě spoustu šancí! Peťa to musí v sobotu urvat!
Reagovat
horska.kraslice
Přesně tak !!!
Reagovat
dadaft
opravdu brutální tenis, Naomi byla až nadpozemská, nejen že umí sypat winnery jako by vto nic nebylo, ona ani nemá nervy,,,,,,,,,,

sláva vítězům, čest poraženým.
Reagovat
jirkaS
už je vypsán kurs jestli koupí ČT práva
na finálko AO? :-D
Reagovat
FulnekUltras
;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
FulnekUltras
Ty "státotvorné" bosákovské smrady mi ani nepřipomínejte. ;-)
Reagovat
jirkaS
v rámci oblíbenosti by to vyfásl Bouček ;-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
VlS
Jsem pro BolkaPolívku
Reagovat
FulnekUltras
by sa podivil, že nová moravská královna nemá raketu smrkovú... ;-)
Reagovat
tommr
vítězka bude brát nejen GS titul, ale i post jedničky. Jako mírnou favoritku vidím po dnešku Osakaovou, ale samozřejmě doufám, že Petra překvapí ...
Reagovat
Krisboy
Petra dneska (z těch pár gamů, co jsem viděl) nebyla rozhodně tak suverénní jako v minulých kolech. Naopak Naomi fantastická. Bude to hodně těžké.
Reagovat
FulnekUltras
naštěstí každý zápas je jiný a teplota už bude jen 27°C
Reagovat
Ereinion
myslím, že mírnou favoritkou bude spíš Petra, a to i kurzově...finále se v takovým vedru jako dnes hrát nebude...a Petra ve finále prostě umí
Reagovat
Krisboy
Tak škoda. Petra úžasná jako vždy, ale Naomi je skvělá, nejde jí to nepřát. Aspoň bude komu fandit ve finále. Pojď!!!
Reagovat
Frick
Na výhru to chtělo mít bezchybný servis a ten Káje místy chyběl.

Ale je to velká škoda. K naprosto výjmečnému počinu chyběl jeden set :*-(.

Těžko, těžko říct, jestli ještě někdy bude šance. Musela by to být konstelace superformy obou hráček (pokud tedy nevystřelí v dohledné době ještě Katka nebo Maky) a taky přítomnosti v odlišných půlkách pavouka.
Reagovat
FulnekUltras
Prázdninová Nr.1 teď pozpytuje svědomí v šatně, ale ten potřebný drajv tam prostě dlouhodobě chybí.

Charakterově je obsazení finále opravdu elitní.

Užijte si to, holky, pěkně natvrdo. ;-)
Reagovat
Torn
Charakter? :D A kde byl Osaky charakter, když měla při ceremoniálu pogratulovat soupeřce? :D
Reagovat
FulnekUltras
myslíš snad loňské USO ??? omg... ;-)))
Reagovat
milik254
Karolína se zvedla, za to pochvala.
Ale Naomi-Petra je finále snů.
Reagovat
raduz
Ač mám Osakaovou hodně v oblibě a libi se mně jako ženská,přal jsem si české finále,které by bylo něčim vyjímečným.Navic konfrontace Karolíny a Petry,tak to by bylo něco.Osakaová byla dnes lepši,ty 3 sety jsou zázrak.Podle mě ji ale Petra porazí
Reagovat
ttopi
Kolikrát ještě napíšeš, že se ti Osakaová líbí? :D
Reagovat
raduz
Klidně ještě několikrát.A ty pevný stehna!!!
Reagovat
FerrariF50
Neni špatná, ale taková Camila Giorgi nebo dříve Maria Kirilenko, to jsou zase moje favoritky krásy :)
Reagovat
raduz
Ty jsou ale pěkný tak nějak prvoplanovitě.Osakaová je taková tichá voda,děsně sexy.Nejkrásnějši je ale Nadal v běžeckem scampolu.Fakt velkej fešak.
Reagovat
FerrariF50
Prvoplánovitě ? Prostě jsou to kočky, co je na tom prvoplánovitýho. Ale každý má jiný vkus to chápu. Mě Osaka nevadí, od tý doby co porazila Seretu na US open jí mám docela rád, ale můj tip to není no, vzhledově mě přijde průměr, na černošku ale samozřejmě hezká je.
Reagovat
bIbec
v top 100 je spousta hezkejch holek, ale teda Naomi Osaka by mě nikdy nenapadla. Jakože né, že by nebyla hezká, asi možná jo, nevím, ale tak nějak jde úplně mimo mě.
Wang Qiang se mi třeba líbí hodně. To je pěkná Asiatka.
Reagovat
FulnekUltras
Asiatky mě berou až tak po dvou týdnech na treku. ;-)))
Reagovat
Nenela
Nejkrasnejsi je Kristina Mladenovic.
Reagovat
VlS
Těžko
Reagovat
jirkaS
dřív se mi líbila, ale zkazila si to, ale furt
má nejhezčí nohy :-o
Reagovat
ttopi
Sorry, ale teď jsem si jí našel a má hlavu a obličej jak malá myška. Osaka je, když už, mnohem rajcovnější.

A ta Kirilenko co tu padla taky kus.
Reagovat
raduz
Přesně.Je sexy.Pro mě důležitějši nežli "hezká"
Reagovat
raduz
Mně se líbila i ta Asiatka,co už nehraje cca 3 roky
Reagovat
FerrariF50
Mě se líbila Agnieszka, byla mi strašně sympatická a ač nemám rád obranný tenis, tak v jejim případě to byla krása :)
Reagovat
jirkaS
před úpravami ano, pak botox, napíchané rty :-(
Reagovat
VlS
Myslíš Na Li?
Reagovat
raduz
Jasně.To byla baba!!!
Reagovat
FerrariF50
Nebudem se hádat, všichni víme že Karlička Suarézová je ta nej :-D
Reagovat
jirkaS
jó copak Karel :-D
Reagovat
bIbec
a nejhezčí Američanka je Collins. Z Češek těžko říct, všecky by se daly.
Garcia je mnohem hezčí než Mladenovic. Kamilka je v cajku, moc pěkná. Máša je furt nejhezčí Ruska, za ní hned Gasparyan. Kirilenko hezká nuda.
Reagovat
EllNino
nejhezčí Američanka Collins jo? :)) Já bych řekl, že teda třeba Amanda je hezčí :)
Reagovat
bIbec
ještě moc mladá, ale jednou...
Reagovat
FulnekUltras
Collins už má přece jen nějaké ty potřebné roky - čili bez debaty minimálně jednorázová šukézní rajda... ;-)
Reagovat
EllNino
no je jen o 5 let mladší než já :D
Reagovat
smazaný uživatel
za me Bellis a Gibbs :-)
Reagovat
Fandina
Chtělo by to anketu, komu se která nejvíc líbí :)
Reagovat
gigin
Za mne Jule.
Reagovat
Fandina
:)) pěkná

Myslela jsem, že se od místních pánů dozvím něco o jejich vkusu, ale oni můj příspěvek ignorují, tak alespoň jeden chlap ... úsměv
Reagovat
gigin
Tak třeba jsou jinak orientovaní a spíš se jim líbí ATP víc. Zkus druhou anketu no :)
Reagovat
Fandina
:DDD aha, tak to mě nenapadlo, pravda ... nemůžu smíchy
Reagovat
Fandina
Ale do ATP teď fakt nelze vstupovat, hraje Rafa a Tsitsi, tam se řeší vážně věci.
Reagovat
FerrariF50
Teď si mě pobavila :-D
Reagovat
Fandina
Tak to je dobře. Jenže, řekni chlapovi, když sleduje sport, že chceš něco jiného. To nejde. :D
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
gigin
Jj, jasně, tomu rozumím. Tak pak no ;))
Reagovat
gigin
A taky anketu pro holky. Komu so kdo líbí. Jak WTA tak ATP, ať to máme tady komplet.
Reagovat
FerrariF50
Za mě z momentálně hrajících určtě Camilka :)
Reagovat
Fandina
také chválím, píšu si ...
Reagovat
jirkaS
to řazení odpovědí
dám to i sem
zkus naťuknout Jiráska ;-) (s tou anketou)
Reagovat
Fandina
Tak dobře, naťukávám ... úsměv
Reagovat
Fandina
Anketa by byla pro pány a jednalo by se o to, která je pro koho nej, z tenistek. Díky.
Reagovat
Fandina
Nejhezčí
Reagovat
jirkaS
možná ještě české a zahraniční
Reagovat
jirkaS
zkus naťuknout Jiráska ;-)
Reagovat
bIbec
i když k těm Američankám... zapomněl sem na Bernandu Peru. To je taky kočka.
Reagovat
EllNino
tak to je hlavně Chorvatka :D
Reagovat
dadaft
jj, asiatky mají něco do sebe. ))
Reagovat
misa
:)
Reagovat
VlS
Naomi byla prostě lepší, Káje chyběla tu a tam trochu odvaha, hlavně při breakballech v druhém gemu třetího setu. Co bych vyzdvihnul, chování obou aktérek, žádná divadla, zdržování, ksichtění, moc sympatické. Naomi se opravdu chová moc sympaticky.
Reagovat
FulnekUltras
Konga by mohly charakterově školit vlastně všechny semifinalistky.
Reagovat
Fandina
Na rozdíl od tebe, který jsi charakterově nepoučitelný, včetně oslovování druhých.
Reagovat
FulnekUltras
Nerozumíš tomu. ;-)
Reagovat
Fandina
A nepoučitelný.
Reagovat
FerrariF50
Naomi zaslouženě, byla lepší co si budem povidat. Ale Karolína hrála hodně dobře, jenže na dnešní Osaku to nestačilo. Každopádně gratulka Karolíně k výkonu co tady předvedla. České finále by bylo bomba, snad někdy jindy, holky na to mají. Teď jen doufám, že Osaka nevyřadí obě naše holky, to bych ji nezapomenul teda.
Reagovat
mahycek
Petra, Petra, Petra !!! Teď to bude ní, aby se její velkolepý
a silný příběh uzavřel
Reagovat
FulnekUltras
bude to kwa těžké - o to sladší, kdyby se to nakonec povedlo
Reagovat
tommr
škoda těch neproměněných šancí ve třetím setu. Karolína ale aspoň bojovala a nedala to soupeřce zadarmo ...
Dnešní porážka je sice zklamáním, ale celkově to byl pro Karolínu povedenej turnaj a semifinále je skvělej výsledek ...
Reagovat
George_Renel
České finále neuvidíme. Japonka byla lepší.
Reagovat
Dobry-den
No tak to nevyšlo, Kája na favoritku nestačila. Gratulka Naomi.

Ale aspoň nebude žádné dilema, komu ve finále fandit. :-)
Reagovat
aligo
Péťa to bude mít těžké ale ma na to
Reagovat
FulnekUltras
a hlavně zas chytit začátek
Reagovat
aligo
Péťa to bude mít těžké ale ma na to
Reagovat
SwissMaestro
Paráda. Nesympatická pipka Plíšková venku a skvělá Kvitová ve finále. Boží!!!
Reagovat
Torn
Pipka seš ty a totálně vylízaná.
Reagovat
FulnekUltras
to snad do zítřka nějak rozhoníš... ;-)))))
Reagovat
Mayo
Ako som predpokladal Osaka ďalej. Nevadí Karolínka, Peťka ju vyfacka vo finále (:
Reagovat
FerrariF50
Kája hraje od druhého setu výborný tenis, ale Osaka bohužel je dnes výtečná, to je pak těžký no :(
Reagovat
Fandina
Game pravdy, při tom, jak hraje Osaka se obávám, že Káje nedá šanci, ale pořád doufám, že Kája na to má. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
4:5 pro Káju
Reagovat
Dobry-den
Tak co, bude zas otočka?
Reagovat
mahycek
To uvidíte co Hrdla bude dělat, až mu žena vyhraje.
Chechtáky, moře chechtáků to je motivace. Můžu se mýlit,
ale myslet si můžu co chci, že je to p........
Reagovat
ttopi
Neřekl bych, že zrovna oni řeší peníze (ona vydělá ještě dost, on není chudý a ani nebude, když má dědit). Spíš je to hlad po úspěchu a po uznání.
Reagovat
mahycek
Já taky mám z věcí radost i když v tom nejsou peníze.
Reagovat
Fandina
:-))
já budu mít taky radost a nic z toho nemám ... úsměv
Reagovat
chosoi
Jestě že Karla nevyhrála. To by Hrdla při gorile vylítl z kůže.
Chce to přibrat další trenérku.
Reagovat
FulnekUltras
;-)
Reagovat
raduz
Mám v sobě velký rozpor.Případné české finále je něčim vyjímečným,Osakaovou mám pro změnu rád,navic se mbě líbi i vzhledově.I tak volám po českém finále,tudiž Karolíno makej...
Reagovat
FulnekUltras
radši teď už zase mlčím... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Jelínek, Hrdla a spol. v tranzu.
Reagovat
Andrew89
bojuj!!!!!
Reagovat
FerrariF50
Ta má servis to je šílený ta Osaka.
Reagovat
peRFect
Při poměru winnerů / ue 49/24 vs Karolíniných 18/17 je div,že je to na sety 1:1
Reagovat
Fandina
Kájino, zkus jí brejknout, hned na podání, pěkně rychle po čáře. Pojď!!!
Reagovat
FerrariF50
Osace to tam dneska padá teda :(
Reagovat
Dobry-den
Naomi tam pálí samá esa, teď už to bude těžký...
Reagovat
FulnekUltras
pořád jen jeden brejk - a i Naomi umí chytit slušného nerva
Reagovat
tommr
nedáš - dostaneš ... :(
Reagovat
historik
nedáš dostaneš bohužel
Reagovat
historik
strašná škoda tohohle gemu
Reagovat
FerrariF50
Škoda velíká :(
Reagovat
Dobry-den
Tak teď nevím teda.

Karolína prý hraje ve 3. setu nejlíp, Naomi zase neprohrála zápas po vyhraném 1. setu již od roku 2016.

Jak tohle dopadne?
Reagovat
aligo
Naomi vyhraje
Reagovat
Bloody13
Už jen jeden set, Kájo, to je na pohodu - Just Take it!
Reagovat
tommr
Karolína se nezdá. Vypadala jako by byla na odpis a přitom dokázala srovnat na sety ...
Reagovat
FerrariF50
Třetí sety jsou tvoje Kájo přece !
Reagovat
FulnekUltras
Kája je pořád velká tenistka. Ve druhém včas zabrala - a najednou má v gatích Japonka. Třetí set bude pro neutrálního diváka vyložená lahůdka.
Reagovat
Roger_Federer
Tyyyy joo z niceho set doma.
Reagovat
George_Renel
To jsou věci.
A pak že s hovna bič neupleteš... Karolína s ním ještě zapráskala. :-DDD
Reagovat
FerrariF50
Tak to byla parádička tohle !!! Kájo jeď !!!
Reagovat
dadaft
jooooo!
tohle by mělo pomoct.

hin sa ukáže...
Reagovat
Dobry-den
tákže máme tady zápletku ;-)
Reagovat
Fandina
Jupiiiii Kája má set. Tak ještě jeden Kájino, pojď!!!

A tak krásně poslední dva game. Joooooooooooooooo!!!
Reagovat
Fandina
Osaka je rychlejší a má pádnější rány, ale pořád doufám, Kájo pojĎ!!!
Reagovat
FerrariF50
Teď bohužel Osaka na BP skvělá :(
Reagovat
vojta91
šance je nějak vyhaluzit tie-break a doufat, že jí to psychicky rozhodí...
Reagovat
dadaft
ale tenis je to fantastický
Reagovat
Fandina
4:3 Kájo teď jdi do toho na returnu pojď!
Reagovat
dadaft
těžká práce, těžká práce dneska pro Karolínu, Osaka to tam sype jako kulomet,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
Kájo, vytahni už nějaké eso. Naomi jich má osm ty žádné. A pak doufám, že to půjde otočit. Pojď!!!
Reagovat
vojta91
chudak Opelka, ten jich behem dvou kol vytanul pres 100 s stejne vypad...
Reagovat
Krisboy
To jo, to je docela umění.
Reagovat
pockerface
Možná Naomi slyšela Karolínu, když říkala, že nejtěžší možná soupeřka na AO byla Serena, že si na Naomi věří. No, tak se Naomi zdravě naštvala a Karolínu školí.
Reagovat
bIbec
pamatuju si pinkačku Evži a Halepky v semifinále Wimbledonu 2014. Tenkrát sem neměl extra pochybnosti. Sem si říkal, proti tomuhle Petra nemůže ve finále prohrát.
Tady teda pochybnosti mám slušné. Osaka bude ořech.
Reagovat
Fandina
Já pořád doufám, že to Kája otočí.
Reagovat
EllNino
ale to jsme si mysleli už o tolika soupeřkách, Petra hraje jinak než Karolína, úplně
Reagovat
vojta91
AceQueen zatím bez esa..?
taky dobrý..:-D
Reagovat
FerrariF50
Osaka je dneska AceQueen bohužel.
Reagovat
Fandina
Dobře Kájino, nebylo by od věci teď brejknout a pak držet. Pojď!!!
Reagovat
mahycek
Hrdlička včera tím svým blázněním (případ pro Chocholouška),
to asi zakřiknul. Nebo v té ledové vaně byla moc dlouho
a teď ji trvá, než se rozehřeje.
Reagovat
historik
na servisu tragédie
Reagovat
historik
No a jeď, tenhle rebrejk je za bojovnost
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to tam pálí jak blázen, jak na USO loni :-O nádhera se na to dívat, škoda, že zrovna dneska proti Karolíně.
Reagovat
EllNino
Pálí, ale Karolína jí prostě neprověří
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tak teď se Naomi vyházela, tak třeba nastane obrat :D
Reagovat
Fandina
Jj, hraje sebevědomě, ale já pořád doufám, že Kája vytahne plán B. A víc do toho půjde.
Reagovat
historik
Není na co čekat, prdej to tam i za cenu, že přijde nějaká chyba
Reagovat
mahycek
Zatím rozčarování, hra lážo plážo, jak na dovolené, ale
třeba teď kousne Plíšková, jako mamba černá.
Reagovat
Dobry-den
Naomi ale hraje fantasticky, Petra se má na co těšit.
Reagovat
EllNino
Petra ale nebude pinkat na střed kurtu, úplně jiný matchup
Reagovat
historik
No nevidím to dobře. Osaka v módu, Kája mi připadá unavená a ten tejp na koleně asi taky nemá jen tak. A furt pokračuje v nedůrazných míčích na střed
Reagovat
aape
Karolína působí unaveně, asi ji ten zápas s Williams dost vyšťavil
Reagovat
FerrariF50
Hmmm, Osaka hraje fakt dobře a Kája rozhodně musí hrát útočněji jinak to může zabalit. Doufám v jiný průběh druhého setu.
Reagovat
vendulkabendulka
Karolína prozatím hraje jak leklá ryba a jestli se nezmátoří, za hodinku bude vymalováno.
Reagovat
tommr
Karolína dneska nemá svůj den a Osaka jí jasně přehrává ... :(
Reagovat
Dobry-den
16:4 na winnery :D
Reagovat
Michaelus
Kaja spí, no :D
Reagovat
FulnekUltras
Naomi chytla během turnaje slinu a ve finále bude pro Peťu tou opravdu nejtěžší možnou soupeřkou.
Reagovat
Oin
Škoda, finále s Ropuchou by bylo lepší.
Reagovat
FulnekUltras
Ida Rasken snad ještě zabere.
Reagovat
FulnekUltras
no, neměla na to dneska...
Reagovat
FerrariF50
To vypadá zle, Kája musí zabrat jinak to bude rychlý konec.
Reagovat
historik
Karolína musí jednoznačně přidat na agresivitě, honit Osaku a nedat jí čas, takhle bude rychle konec
Reagovat
EllNino
přesně ... takovouhle údržbu může hrát v 1. kole, ale určitě ne v SF na Grandslamu, tam se prostě musí přidat
Reagovat
Ondřej.Jirásek
když ono je to těžký, Ósakaová hraje famózně a má prostě tvrdší rány, Karolína je furt pod tlakem
Reagovat
EllNino
těžký to je, ale ona se o to ani nepokouší, hraje při zdi, s Naomi musí riskovat, to je přesně berdychovina, údržba bez přidané hodnoty prti top hráčům
Reagovat
vojta91
jestli tohle Plíšková nevyhraje a Kvitová získá titul, tak být panem Žondrou, tak se ke všemu přiznám a poprosím o co největší trest, protože ve vězení bude před Hrdličkovým hněvem (že to pořezání pokazil) aspoň trošku v bezpečí...
Reagovat
aligo
Nechce hrát proti Petře :DD
Reagovat
EllNino
Tovíš, Karolíno, pinkáním se do finále nedostaneš -_-
Reagovat
Dobry-den
Kája má jinej názor ;-)
Reagovat
EllNino
hrozný, já to nikdy nepochopím u ní
Reagovat
Dobry-den
ona nechce dělat UE
Reagovat
EllNino
nechce no, ale tím nedělá ani winnery a ve výměnách ji Naomi přehrává rozdílem třídy pak
Reagovat
Dobry-den
je to tak, ale tahle hra jí je prostě nejpřirozenější...
Reagovat
EllNino
ale s takovou hrou pak nikdy GS nevyhraje
Reagovat
Dobry-den
tak to má blbý no :D
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
Dobry-den
Naomi je zatím jasně lepší. Snad nebude Kája zas jenom pinkat...
Reagovat
rybicka
Karolíno prosím, ať mě netrefí - ty trefuj. Držíme palce, pěsti, všechno
Reagovat
Fandina
moc držím palce, Peťa čeká ve finále. Pojď!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist