Češky budou hrát Fed Cup v Kanadě bez Kvitové a Šafářové

27. 1. 2015, 11:36
Aktuality 323
Bez obvyklých opor Petry Kvitové a Lucie Šafářové vstoupí české tenistky do letošního ročníku Fed Cupu. Obhájkyně titulu čeká příští týden zápas 1. kola s Kanadou v Québeku, kam kapitán Petr Pála nominoval Lucii Hradeckou a tři debutantky Karolínu Plíškovou, Terezu Smitkovou a Denisu Allertovou. Zápas se uskuteční na tvrdém povrchu ve sportovním komplexu univerzity Laval 7. a 8. února.
Fed Cup

"Sestava na utkání s Kanadou bude následující: Karolína Plíšková, Tereza Smitková, Denisa Allertová a Lucie Hradecká," oznámil dnes kapitán českého fedcupového týmu Petr Pála.

"Jedničkou týmu je Karolína Plíšková, která jde v poslední době neustále nahoru a hraje opravdu výborný tenis. V Sydney prohrála ve finále velmi těsný zápas s Petrou Kvitovou a pak hrála skvěle i na grandslamu v Melbourne, kde prohrála až s výborně hrající Makarovovou. Karolína bude hrát poprvé, ale já i přesto věřím, že bude tahounem celého týmu. U týmu byla už při loňském finále proti Němkám, takže jsem si jistý, že to zvládne," řekl na adresu jedničky českého výběru Pála.

Plíškové patří v žebříčku WTA aktuálně dvacátá příčka a v celkovém hodnocení všech českých hráček je až třetí nejvýše postavenou hráčkou. Před ní jsou na žebříčku ještě Lucie Šafářová, aktuálně 16. hráčka světa, a dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová, která je světovou čtyřkou.

"S holkami jsem mluvil v Austrálii, ale pak i tady v Čechách a respektuju jejich rozhodnutí. Jsem si vědom toho, že místo konání první kola není vzhledem k jejich programu úplně ideální. Navíc holky hrají Fed Cup v posledních letech opravdu bez přerušení, pomohly ke třem vítězstvím, takže jim nemůžu nic vyčítat a chápu to. I přes absenci našich dvou nejvýše postavených hráček ale věřím, že tým, který do Kanady pojede, je natolik silný, aby dokázal vyhrát. Další holky přislíbily účast v dalším kole, tak věřím, že to zvládneme a postoupíme."

Největší kanadskou hvězdou je momentálně sedmá hráčka světa Eugenií Bouchardová. Její účast v utkání proti Češkám však ještě nebyla oficiálně potvrzena. "Nemůžeme moc řešit nominaci Kanady, musíme se soustředit na náš tým. Kanada je v pozici, kdy má jasnou jedničku a to právě hráčku světové desítky Eugenií Bouchardovou. Další kanadské hráčky jsou v žebříčku až za našima holkama. Jsem zvědavý, jak celé to utkání bude probíhat."

Druhou nejlepší Kanaďankou je v žebříčku WTA až 129. Aleksandra Wozniaková, zkušenou hráčkou je například i Gabriela Dabrowskiová. "Kdyby hrála Bouchardová s Dabrowskiovou debla, tak by to byl velice solidní pár. Dabrowskiová má za sebou ve čtyřhře dobré úspěchy, takže s ní se také musí počítat. Bude to podle mého názoru vyrovnané utkání, ale my tam s holkama pojedeme vyhrát a uděláme pro to maximum."

Tenistky čeká náročná cesta a 'krutý' rozdíl oproti podmínkám, které panovaly v Austrálii. "Až na Lucku Hradeckou jsou už všechny holky v Česku, takže tady je takový mezistupeň mezi těma plus třiceti v Austrálii a minus třiceti v Kanadě. V Kanadě jsou na to ale určitě všichni zvyklí, takže věřím, že všechno bude zajištěné a že všechno bude fungovat tak, jak má. Máme dobrý realizační tým, který se určitě o zdraví našich hráček postará."

"Všechny holky jsou zvyklé na cestování a na časové posuny a my do Québeku přiletíme už v neděli o půlnoci, takže si myslím, že čas na aklimatizaci tam určitě bude dostatečný," dodal Pála v rozhovoru na facebookovém profilu českého týmu.

Komentáře

323
Přidat komentář
Roger_Federer
Uz jsem se te jednou ptal, odpoved jsi mi nedal..
Kolik jsi za svuj zivot odvedl UZ do Ceskemu statu uz na danovych odvodech TY??
Reagovat
VlS
Taky by mě to zajímalo
Reagovat
slacker
A ty vis zhlavy kolis si odvedl ty sam?
Reagovat
Frick
od Deníku Referendum a od Humla

http://denikreferendum.cz/clanek/19582-kde-domov-muj-ptaji-se-stale-dane-petry-kvitove
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poslanec-Huml-se-znovu-pustil-do-tenistky-Kvitove-Stacil-k-tomu-jeden-clanek-358995
http://denikreferendum.cz/clanek/19601-prespolni-danove-behy-svetovych-sportovcu

Vážení, než zas budete hysterčit něco o závistivých bolševicích, zkuste o tom racionálně popřemýšlet.

Prostě Petra (Lucka, Radek, Tomáš) by měli platit daně zde u nás. Není to žádná potupa a hlavně (a za to jsem rád) není zde žádné socialistické peklo, které by bohaté příjmové skupiny zatěžovalo nějakou krvavou progresí. za což jsem rád, protože si myslím, že rovná daň je spravedlivá.

A ještě něco - radši ty daňové kličky odpustím třeba nějakému řemeslníkovi, co obloží koupelnu bez faktury aby třeba mu pak zbylo na lepší letní dovolenou, kde si bude moci jeho zhuntované tělo lépe odpočinout.
Reagovat
blixa
To není o závistivých bolševicích, to je o zpitomělých socanských národovcích, co si myslí, že placení daní nenažranému zlodějskému socanskému státu je nějakým projevem vlastenectví. Není.
Reagovat
slacker
ja bych to videl na zdrhnuti pri placeni uctu v hospode.
Reagovat
FulnekUltras
přepravní kontrola... ;-)))
Reagovat
Jan
To nemá s vlastenectvím co dělat. Jde o pragmatické placení státu aby fungoval. Že to tady z půlky rozkradou je jiná věc.
Reagovat
Fandina
Každý kdo jen vstoupí nohou na tohle území tak tu nějakou daň zaplatí. A vyčítat druhému, že se chová s penězi, které vydělal ekonomicky je nesmysl.
Reagovat
Fandina
Já bych to opravdu viděla na závist. To, že ten, kdo si vydělá více má jiné možnosti než ten, co méně.
Reagovat
Frick
tak by měl velkoryse nemyslet na nějaké kličky a hezky platit daň v stejné/obdobné výši, jako má ten, co bere 30 000....
Reagovat
Frick
myslím samozřejmě percentuálně
Reagovat
Fandina
Ne závidí druhým, že si může dovolit finanční výhodu v rámci zákona.
Reagovat
Frick
Tak by se ta "finanční výhoda" měla stát nelegálním krácením daně.
Reagovat
Fandina
Závidím druhému, že má na to si vybrat místo placení nebo neplacení daní. Že si vydělá tolik, že si to může dovolit.
Reagovat
Fandina
Nejde o porušování zákonů, jde o možnost volby. Platím tam, kde mohu.
Reagovat
Frick
No ale mělo by se to udělat tak, aby nemohla. Nebo aby společenský tlak by byl tak silný, že by sice se nedostala do problémů se zákony, ale zničila by si svůj statut oblíbené sportovkyně, vzoru pro mladé apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, ty jsi řádnej socanskej bolsevik, takoví lidi jsou nebezpeční a podle mě patříš do vězení.
Reagovat
Frick
Zajímavé, že toto chování vadí i ve vyspělých tržních ekonomikách, jako je USA či Německo.

A Petřino chování kritizoval i Václav Klaus. Bolševické by bylo chtít, aby její příjmy byly zdaněny nějakou 70% milionářskou daní.
Reagovat
Fandina
To, že někdo vadí to, že platí daně kde chce je samo o sobě bolševické a netolerantní chování. Vytýkat druhému, že neplatí daň tam, kde platíš ty ti připadá správné? Přece ti musí být jedno, co druhý zvolí, co je pro něj výhodné a ne mu to vytýkat.
A nejsem si jistá, že v Německu a USA bude někdo druhému vyčítat to samé, co ty tu vyčítáš hlavně Petře.
Reagovat
Frick
Tak Becker to schytal a v USA ten golfista Phil Mickelson to schytal to schytal od lidí jen když naznačil...

"Mickelsonovo prohlášení ovšem způsobilo poprask a vyústilo v jeho značně medializovanou veřejnou omluvu. Uvědomil si prý, že jeho prohlášení mohlo zapůsobit značně nesympaticky a že je necitlivé vůči lidem, kteří nemohou najít práci a trápí se se splacením každého účtu?"

Nebylo by to krásný, kdyby Petra řekla, že je to třeba necitlivé vůči našim důchodcům nebo nízkopříjmovým pracujícím? Kor zrovna ona, která pochází z chudšího regionu?

Jenže ona právě snad radši za tento odklon sklidí ovace, protože uvědomělě nenechá politiky, aby rozkradli její peníze na své platy.

Takže asi takto.
Reagovat
Fandina
A ve Francii zase skoro žádný tenista bydliště nemá. A nic se neděje.
Reagovat
Frick
Tak tam alespoň se to dá jakž takž pochopit, když tam mají tu vražednou milionářskou dań. U nás to není.
Reagovat
Fandina
Tak to máš zvláštní přístup. U nich ti to nevadí u Petry ano. Pořád jde o peníze.
Reagovat
blixa
Už nemají, neb skončila fiaskem. Typická socanská populistická demence.
Více třeba zde : http://byznys.ihned.cz/c1-63360560-nejbohatsi-francouzi-se-raduji-hollandova-milionarska-superdan-konci
Reagovat
Fandina
Nehledě k tomu, že zapomínáš, že to, co Petra vydělá tady v ČR, tak tu zdaní. Jsou jiní, co tu vydělají peníze a zdaňují je jinde. Supermarkety všechny. A jak rád tam nakupuješ, když je to pro tebe výhodné, že?
Reagovat
smazaný uživatel
A měla by Petra mluvit jen svým jménem? Nebo i za ostatní Čechomonačan(k)y?
Reagovat
Jan
Podle vás je svoboda dělat si co chci bez ohledu na ostatní. Podle mě to je bordel. Placení daní je poskytování peněz státu, ve kterém žiji, aby fungoval. Když to někdo obchází, je příživník ostatních.
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že Petra tady z výdělku, který tady vydělá daně platí. A možná už tady zaplatila daní víc, než kdo jiný.
Reagovat
Fandina
A ještě dodatek. Nejsme uzavřená společnost. V rámci Šenghenu máme volný pohyb peněz a trhu a také využíváme různých financí v rámci EU. To, že tady různé firmy podnikají, mají zisky z tvých mých peněz v obchodech, službách a všechny daně neplatí tady je stejný případ jako Petry. Volný obchod využíváš, ale zároveň to kritizuješ.
Reagovat
Fandina
Nejsem si tak jistá, jestli říkat o člověku, který vydělal x milionů a z nich platí řádné daně je příživník. A že jich zaplatila za svůj život x krát tolik co jiní, tomu věř. A platí je pořád, v DPH, ve spotřební dani tam, kde se pohybuje a v dani s příjmu tam, kde je vydělá. Neuvěřitelná demagogie od druhých vůči Petře.
Reagovat
Roger_Federer
Uz jsem se te jednou ptal, odpoved jsi mi nedal..
Kolik jsi za svuj zivot odvedl UZ do Ceskemu statu uz na danovych odvodech TY??
Reagovat
slacker
ROger. A ty vis kolik jsi uz odvedl? Sam se pochlub jeste pred Frickem.
Reagovat
Jan
Jestli bys zavírat lidi, co s tebou nesouhlasí, jsi úplně stejný jak komunisti, na které nadáváš.
Reagovat
Fandina
Zájmem ČR je volný obchod. Pohyb osob a práce. To, co popisuješ ty je uzavření se do sebe a to nikdo nechce. Výhodné je chovat se ekonomicky v rámci co nejširšího prostoru.
Reagovat
blixa
Můžeš tu nějak srozumitelně vysvětlit, proč to sem zase sereš ? Ty odkazy nepřidávají k věci nic nového, jen demonstrují idiocii příslušných novinářů, kteří problematice ani zbla nerozumí. Ty jsi rovněž nepřidal žádnou novou informaci. Tvůj názor tu všichni znají. Spousta rozumných lidí ti tu vysvětlilo, že jsi i.d.i.o.t. Několik neo(staro)bolševiků ti zatleskalo. To se nezmění. Ti , co si o tobě myslí že jsi i.d.i.o.t si to budou myslet i nadále. Neo(staro)bolševici ti opět zatleskají. Zase nic nového. Takže ještě jednou, PROČ to sem pořád sereš ? Důvod, nějaký jasný srozumitelný, pochopitelný.
Reagovat
Frick
Chci vám otevřít oči, abyste se skutečně zamysleli, zda to co dělá Petra, je správné.

A myslím si, že kdyby se toho dopouštěl někdo méně sympatický, tak by vám to vadilo více.

Mne to taky mrzí, tohle Petřino chování. Kecy o tom, jak nehraje tenis pro peníze a bydliště v Monaku zdůvodnit "prostě to tak je". To je prostě shit, kterej ukazuje, že nějak neví, která bije. Je to pofesionální sportovec, tak ať to řekne, že hraje tenis (i) pro peníze. A kdyby měla skutečně koule, tak by řekla, že kdyby žila u nás, vydělala by za sezónu místo 150 jen 120 mega netto. No, to by mne zajímalo, jak by to česká veřejnost (vč. té části která ji bránila před neohrabaným Humlem) přijala.
Reagovat
Fandina
Jenže problém je v tom, že podle mě Petra nedělá nic špatně. Chápeš to vůbec? Ona nemá povinnost tady platit daně. Je spoustu občanů ČR, kteří mají firmy v zahraničí a tam platí daně. To, že Huml píše o tom, jako o prohřešku Petry neznamená nic jiného, než zanášení závisti jedněch vůči druhým pod pláštíkem solidarity. To se ti líbí?
Reagovat
blixa
Komu chceš otevřít oči ? Těm , co si o tobě , zcela oprávněně myslí, že jsi i.d.i.o.t ? :D :D To doufám nemyslíš vážně, že ne ? :D Nebo těm neo(staro)boleševikům ? Těm nemusíš, ti jsou s tebou na jedné lodi. Takže zkus to znovu : PROČ to sem pořád sereš ? Tvé minulé vysvětlení neobstálo.
Reagovat
LukasH
Já tomu moc nerozumím, ale jako velkej žvást mi připadá (v tom článku) to o zdravotní péči. Copak ta je placená z daní? Snad ze zdravotního pojištění. Petra má trvalej pobyt jinde, tudíž není povinna si ho platit. V tom případě jí ale případný ošetření náš stát neplatí.
Reagovat
LukasH
Znova ten článek čtu a přijde mi to jako plný nesmyslů. Zázemí - kurty, sportoviště...Petra trénuje v Prostějovským klubu, jehož je členem, odvádí mu soustu prachů a klub musí odvádět daně státu. Další věc je již zmíněný zdravotní pojištění. Jak jsem řekl na začátku, do tý problematiky moc nevidím, ale přijde mi jako blbost to o min. 3 měsíčním pobytu v Monaku, aby se splnily podmínky. Trvalý bydliště hodně tenistů a ti 3 měsíce nejsou nikde.
Článek na mě působí jako psanej od člověka, kterej tomu nerozumí, nevysvětluje (když už) problematiku do hloubky a sází spíš na populistický kecy...
Reagovat
blixa
Je to v podstatě tak jak píšeš. Ti novináři jsou pitomci, co do problematiky vůbec nevidí. Co s týče toho Monaka, to je tak. Ty 3 měsíce skutečně platí, ale to je čistě věc mezi Petrou (Tomášem, Luckou) a Monakem (neb je to výhradně Monacký předpis). Pokud jim Monako nezruší daňovou rezidenturu (a zatím taková praxe Monackých úřadů běžně není), je vše v naprostém pořádku. Českému finančáku ani nikomu jinému do toho absolutně nic není, protože tohle žádný český předpis či zákon nijak neupravuje.
Reagovat
LukasH
Aha, to jsem nevěděl. Přišlo mi to divný, protože když tenista jezdí mimo turnaje třeba různě po exhibicích nebo i trénovat jinam, ty 3 měsíce by nenaplnil ani kdyby se do Monaka skutečně jako domů vracel...
Reagovat
Frick
Ale Petra JE FAKTICKY doma v Čechách. Ne v tom zpíčenym Monaku.
Reagovat
Fandina
V Monacu má byt. A co má být?
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, piš radši básně - jako Nezval :-)

MONACKÁ ROMANCE

Vysoko nad mořem na strmé skále
kde rostou palmy cypřiše a tak dále
nad serpentinou vinoucí se jako had
má monacká princezna svůj hrad

Není to hrad ne je to vlastně palác
Když jsem šel okolo monacká princezna spala
Bolí ji hlava má šátek na čele
a kněz se za ni modlí v kostele

Princezno vy jste včera příliš pila
a skoro celou noc jste protančila
Váš žandár vlekl vás jak anděla
na vzduch abyste vystřízlivěla

Jak je to směšné když se mění stráže
Gardisti běží rychle domů z pláže
připjat si operetní kokardy
Každý má ctižádost sloužit u gardy

Na cimbuří jsou muzeální děla
jež nikdy žádnou válku neviděla
a koule srovnané do nízkých pyramid
zde tráví v slunci zasloužený klid

Ó republiky můžete se stydět
Vemte si příklad z této monarchie
jež zparodovala tak skvěle stát
Ó republiky i vám hrozí pád

I vaše armády i vaše ryčná děla
přijdou už velmi brzy do muzea
k akciím k zákoníkům k ruletě
A přijdou hezčí časy na světě
Reagovat
blixa
To je i možné, ale to že se tu cítíš doma ještě neznamená, že musíš svými daněmi krmit nenažraný politický establischment.
Reagovat
Frick
Krmila by svými daněmi třeba samoživitelku se dvěma dětmi, co přišla o práci. Třeba.
Reagovat
blixa
Tomu jistě sám nevěříš. Na tu se dostane sakra malý díleček tvých, mých, jejich daní. Většinu prožere zcela neefektivní stát.
Reagovat
Fandina
Tak to třeba dělá. Z peněz, které tady vydělá, daně jdou do SR. Třeba živí víc samoživitelek. A z těch které tady nevydělá a zůstanou jí, tak třeba bude po skončení kariéry zase živit další lidi, až s nimi bude podnikat, nebo jiným způsobem investovat.
Reagovat
Frick
Ano já vim, že jsi liberální utopista, co si myslí, že by tento náš 10 500 000 / 78 000 km2 poskomunistický stát, pevně usazený (geograficky, politicky, ekonomicky) v realitě evropské civilizace, mohl úspěšně existovat s jiným než konvenčním daňovým systémem.
Reagovat
blixa
Jsem pravicový liberál, nikoliv utopista. A samozřejmě že mohl. A skvěle. Jenže to by nesměl mít převahu socanstvíchtivého obyvatelstva, co si pořád ještě myslí že peníze padají odněkud z hůry ;-)
Reagovat
Frick
A v jaké zemi to funguje nejblíže tvým představám? A je ta země aspoň trochu blízká té naší? Svou komunistickou minulostí, velikosti, podílem primárního, sekundárního, terciálního a kvatrního sektoru...?
Reagovat
blixa
Podobnost je nesmysl. Nevím, k čemu by byla dobrá. Ideální daňový systém mají Maledivy, ale najdou se i další daňově rozumné země (řada arabských zemí, některé státy USA, i v té socanské Evropě se najdou ostrůvky rozumu, byť malinké (Andora, Lichtenštejnsko, Monaco). Ono to jde, když se chce. Ale většinou se nechce, neb voliči nemají špetku rozumu.
Reagovat
Frick
Kolik má rozlohu Monako, Andorra nebo Lichtenštejnsko?!
Reagovat
blixa
Říkám že "malinké" ostrůvky. Jinak je Evropa prolezlá socializmem do morku kostí a rozumu zde nenajdeš.
Reagovat
Frick
A neni to třeba tak, že ten tvůj systém by v normálním (tj. ne mini-stát, jenž je naprosto specifický) evropském státě prostě nefungoval?
Reagovat
blixa
Technicky určitě fungoval. Ale není k němu politická vůle. Socanská většina miluje svůj zbytnělý rozhazovačný stát a doufá, že prachy se stále (odněkud shůry) posypou. Rozumná menšina pak platí a zoufá si, ale nic s tím nezmůže. A tak si taky žijeme ;-)
Reagovat
slacker
Ty "ostruvky" totiz parazituji na svem okoli. Sami by nikdy nevychovali dostatek kvalifikovane pracovni sily a sofististikovanou spolecnost zalozenou na prumyslu a vede
Reagovat
Frick
Já si nemyslím, že jsem id.iot, ty jsi myslíš, že jsem idi.ot.
Ty si nemyslíš, že jsi utopista, já si myslím, že jsi utopista.
Reagovat
Frick
tak tuším, že zdrávko jí platí zaměstnavatel = ministerstvo vnitra a ona díky tomu přístup ke špičkové zdr. péči.

A ano, když už nic jinýho, tak aspoň tady by si měla svou špičkovou zdr. péči platit jako samoplátce.

Nakonec by mělo být úkolem zdrávka udržet člověka zdrvavého a ne udržovat sportovce ve stavu supervýkonosti.

Věřím, že ten rozdíl je patrný.
Reagovat
Fandina
Je to tak, že Petra má zdravotní pojištění, které je hrazeno z částky, kterou pobírá od MV v určité výši. Dvě třetiny hradí zaměstnavatel, dvě třetiny plátce. A opět. Není tvojí věcí, jakým způsobem Petra pojištění hradí.
Reagovat
Fandina
třetina plátce ... oprava
Reagovat
LukasH
Aha, ona je vlastně zaměstnanec MV. A dostává od MV nějakej plat? Jestli jo, musí ho přece danit tady....
Reagovat
Frick
Tak já doufám, že si z toho platu nenechává ani floka. Jako ještě k tomu Monaku být naoko zaměstnaná státem a pobírat za to reálný plat, to by skutečně byla síla.
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že veškeré peníze co Petra vydělá, dostává podléhají zdanění. Ať tady, v Monaku, jinde ve světě. A je na ní, jak s nimi naloží.
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že mezi státy existuje dohoda o zamezení dvojího zdanění. To znamená, že co vydělá ve Wimbledonu, daní se tam. Co vydělá tady, daní se tady, co v Monaku, tam atd..
Reagovat
VlS
LukasH - to, že zde neplatí některé daně vůbec neznamená, že si zde neplatí zdravotní pojištění (lékařská péče) a sociální pojištění ( někdy v daleké budoucnosti nárok na důchod).
Principielně daň z příjmu fyzických osob, zdravotní pojištění a sociální pojištění nemají naprosto nic společného.
Petra vydělává dost na to, aby skoro musela mít někoho, kdo se jí o ty prachy stará a ten, jak velí profesní hrdost a vlastní zájem, hledá cesty jak daň optimalizovat. Nemyslím, že Petra tráví večery počítáním peněz.
Možná by ses divil, kolik firem i s významnou státní účastí má sídlo v Holandsku. Víš proč? Protože zákon ukládá statutárním orgánům spilečností jednat s péčí řádného hospodáře, tedy nezaplatit ani floka ani státu, pokud to není naprosto nezbytné. Nevyužít možností daňové optimalizace pokud existuje je baplněním skutkové podstaty trestného činu " porušování povinností při správě cizího majetku". Takže za zbytečný placení daní by příslušnej manager mohl taky jít sedět. Překvápko, co? No svět není jednoduchej.
Reagovat
EllNino
fakt takovýhle m*dky jako ty by se měly střílet
Reagovat
smazaný uživatel
Obsazení: Frick x ostatní uživatelé TP

Frick dostává kartáč :-)
Reagovat
Frick
Snad mi přijde pomoci Slacker.
Reagovat
smazaný uživatel
Česká závist nemá meze...
Reagovat
VlS
Frick a jeho posedlost vlastní " pravdou" a jasnozřivostí nemají meze. On možná nezávidí, on je fakt asi blázen.
Reagovat
Jan
Všechno schovávat pod závist je tak jednoduché.
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku, víš, co je hlavním důvodem přesunu lidí a zejména firem do daňových rájů? Není to neochota platit daně ani vysoká sazba, ale přílišná komplikovanost a především nestabilita daňové soustavy. Od svého vzniku, tj. od roku 1992 do součanosti byl Zákon o dani z příjmů novelizován více než 130x, tj. co 2 měsíce, to novela(!). Zkus místo navážení se do Petry zaměřit svou energii na to, abychom měli stabilní daně a i když by to odchodu Petry asi nezabránilo, daně vybrané od firem, které už by neměly tolik důvodů zdrhat, to násobně vynahradí. A když už v tom budeš, můžeš tu byrokracii snížit celkově, lid ti bude vděčný. ;-)
Reagovat
EllNino
Nicole ve 3. setu 0:4 ...no nevím, je to nějaký divný
Reagovat
sprchon
Škoda, Nicole ještě nevyhrála víc jak dva zápasy vřadě... Pokud letos aspoň nějaký malý turnaj (je jedno jaký) nevyhraje, nevidím to s tím návratem dobře. Ale asi je pořád ještě brzo v tom něco hledat. Potřebuje hrát zápasy, dostat se do tempa a snad to půjde. ;)
Reagovat
VlS
To bude trvat dlouho, dlouho, to není na rok. Můj typ je, že to vzdá. Uvidíme napodzim.
Reagovat
Jan
Pozitivní je, že se nové holky otrkají a získají zápis pro olympiádu. Navíc se ukáže jak na tom v FC budou a Pála bude mít kam šáhnout v případě zranění či jiné neúčasti dosavadního A týmu. Pokud ale prohrají, zejména, když bude hrát Bouchardová, tak to bude škoda. Nevyužitá možnost vyhrát FC po 4. :) Petru a spol. po 3 vítězství v FC už to asi tak netankuje. Jak vidno, nic netrvá věčně. Pořád mají šanci to s Kanadou vyhrát, na rozdíl od DC týmu, kde jejich vyhlídky vidím mnohem horší.
Reagovat
EllNino
Barča Krejčíková prohrála s juniorskou vítěžkou Wimbledonu 2014 Ostapenko 3:6 4:6 ...
Reagovat
smazaný uživatel
ale je to pochopitelné. A je dobře, že dostane šanci mládí. Mají v týmu zkušenou Lucku i stále stoupající Karolínu. Bouchard asi nebude i když nikdy nevíš. Pro mě trochu zkamání, ráda bych Petru a Lucku viděla, ale takhle se další holky otrkají a měly to zvládnout i tak.
Reagovat
Frick
By se Petra č.2 hodila....
Reagovat
smazaný uživatel
Baví tě to furt se do nich navážet?? Se celkem dost nudíš, ne? :D
Reagovat
EllNino
jj :D ...žije život tenistek, asi musí mít hrozně nudnej život, a navíc je poslední dobou příjemnej jako vyrážka na prdeli ..:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že každá tenistka by takového fanouška nejradši zabila... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, zda se tomu dá říkat fanoušek, tak uplně nevím:D
Reagovat
smazaný uživatel
No, aspoň se za něj považuje... :D
Reagovat
EllNino
jj, jenže on si něco vždycky umane a pak tu pěje epilogy jako zaseklá LP deska ...
Reagovat
Frick
Co si umanu, to dostanu. Muhehe.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže. když řekneš, Petra musí hrát, ona se prostě sbalí a pujde hrát?:DD
Reagovat
Frick
Ne to, jsem si dělal legaci, víš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tím pádem nekritizuj pořád, když si děláš "legraci"
Reagovat
EllNino
hnusná vlastnost, asi jedináček ...
Reagovat
PetaM
Co máš proti jedináčkům? Hm?! :D
Reagovat
EllNino
:D :D :D
Reagovat
EllNino
jako promin, ale neustále lajnovat holkám, co kdy, kde, jak, proč, body, žebříček, výhody, ITF, palec nahoru a dolů, ostuda, bikini a poslední dobou i ho*na vůči naší jedničce, kdy brečí pokaždý, když smázne naši hráčku, prostě nešťastnej člověk ...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frick
Ano, leze mi to na nervy, že vždy zahraje dobře proti Češce aby pak následně měla "špatnej den" s cizí hráčkou.

Protože kdyby měla "špatnej den" s Češkou, tak by to nikoho zas tolik nemrzelo, jako když ho má s cizinkou.
Reagovat
Fandina
A ty si myslíš, že když Petra má špatný den, tak že to souvisí s tím, s kým hraje. Určitě chce porazit každou a je jí jedno, jestli je to Češka nebo ne.
Reagovat
Frick
No vem, si jak je dlouhá ta vítězná šňůra s Češkama (vč. těch kvalitních Češek) a kolikrát za tu dobu vytekla s cizí outsiderkou...
Reagovat
EllNino
tak jejich problém, že se předem ze Lvice po*erou ...:)
Reagovat
Fandina
Sice se to nepočítá, ale na konci roku 2011 prohrála v extralize s Luckou Hradeckou. A víš proč? Protože Lucka Hradecká jí přestřílela, byla lepší a Petra bojovala a nic. A pak se to ještě myslím opakovalo v roce 2012 tuším v Madridu nebo někde. Na modré antuce nebo nevím kde. A zase Lucka Hradecká jí přestřílela. Ostatní naše holky takové štěstí neměly. Na Petru to neumí. Takže když nemá Petra vyloženě špatný den, tak jen tak neprohraje. Tady hledej důvod proč povětšinou nad Češkami vyhraje.
Reagovat
Frick
Tak já nevim, ale kdyby byla Petra C. zdravá a dostala se do této "B" nominace, tak bych jí to moc přál.
Reagovat
EllNino
Petru bych tam rád viděl, ale vzhledem k operaci to asi nemožný počin ..
Reagovat
Frick
Ty jo, tak to vůbec nevim, že jde pod nůž. Kde to psali?
Reagovat
Frick
Jinak by prý měla hrát od března. Prý. Říkalo se to na tiskovce k J-T Prague Open.
Reagovat
EllNino
byla na operaci s kyčlí ...už na podzim
Reagovat
VlS
a vzhledem k tomu, že půl roku nehrála, tak by jí tam poslal je totální trotl praštěnej pavlačí. Jinak Kája a Terka jsou už teď lepší hráčk, než Petka Cetka kdy byla.
Reagovat
EllNino
počkej Petruš byla 25. pokud se nemylím ne ? :) ...Kája je rozhodně už teď llepší ale :)
Reagovat
Frick
Karolína vs. CAN #2 - tam je to snad jasný a první bod pro nás
karolína vs. Eugenie - tam se celkem obávám, tak 60 ku 40 pro Evženii
CZE #2 vs. CAN #2 - velice důležitej zápas? Koho tam dát? Labilní Terezu, aby tam hysterčila? To fakt raději tu Denču, tam by mohla být větší flegma. A nebo raději vsadit na zkušenosti Lucky?
CZE #2 vs. Eugenie - tam snad se rozhodovat i podle jiných aspektů než výše šancí anší hráčky v tomto mači
DEBL - Určitě by ho měla hrát Lucka, otázka, kdo k ní. Dyžtak by nebylo od věci, kdyby zápasy dvojek se hrály již v sobotu, Lucka by si dáchla a nedělní zápas s Eugenií by zkusila třeba Denča. Takže Lucka, ale koho k ní? Já bych tam dal Káju.

Ale tento debl spolu nikdy nehrál a bude to zcela nevyzpytatelné.
Reagovat
FulnekUltras
Jako celý tento zápas. Opravdu reálná šance bude pouze při absenci Genie. Ona i taková Wozniak se může doma vybičovat, že se nebudeme stačit divit.
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniak od US Open neodehrála zápas. A Genie s Kájou klidně může rupnout. ;-)
Reagovat
blixa
To co hrála Evžena proti Marfuše mě zrovna mě nepřesvědčilo. A ještě hrát proti Češkám, pro Evžu peklo .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen je škoda, že Kája není levák. To by to Evža rovnou skrečovala. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co stojí za absencí zkučených češek ve Fed CUpu? WTA all acces hour přináší exkluzivní přepis sms tří českých tenistek

Čau Lucko,

hele nehodíme na ten Fed v Kanadě bobek? Mě se tam moc nechce, radši bych byla ještě s Ráďou. (včera jsem za nim přišla po zápase do šatny, v tom hokejovym, je tak sexy a ty góly ho teda rozhicovaly, jesli chápeš o čem mluvím, hihi)

Petra

Ahoj Péti,

já si taky řikala, že se mi tam nechce, a Bára taky nejede, prej když Pálákovi neni dost dobrá, ať jí políbí šos (teda ona řekla jiný slovo, záš Barču, ne, lol)

Lucka

Lucíku, a co kdybysme jely všechny do Monaka, budem u mě a uděláme si dámskou jízdu. Je tam příští tejden ten slavnej ples a nevim proč by se tam měly furt natřásat jen Wozna s Vikinou. Vyrazíme, ne? Petra.

Peťule to je super nápad. O tom plesu píšou i tady v novinách. Lůza pukne vzteky, oni v kose do háku a my šampíčko v Monaku chi chi. Lůca

Holky tak jo jedu s váma, ať si to tam ten *****, *****, Pála vyžere s Plechovkou a těma uchama sám. Dostanou na **** a ještě budou prosit, abych hrála. Barča

Super tak domluveno a večer si zas budem číst ten tenisovej portál, jo? Se vždycky bavim, tak to tam prožívaj. Přitom ví kulový. P.

Mohla bys tam zase dělat toho Queshe, to bylo skoro tak dobrý jako ta Barči Gábina. Lucík

Jo, ale na tvojí Fandinu nikdo nemá.Bude čas tak jim tam dáme sodu. Hurá do Monaka!!!!!!! Petra
Reagovat
smazaný uživatel
tvoj nick hovorí za všetko.
Reagovat
blixa
:D :D :D Hezký ;-)
Reagovat
misa
Super, a ty jsi která? :-)
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
PetaM
:D
Reagovat
Frick
Paráda. Máš talent. Nechtěl bys to dělat pravidelně? Jako já ty palce.
Reagovat
kada.tom
jo, jako odlehčení je to super, člověk se pobaví :-)
když to nebude výrazně útočný na nikoho, tak proč ne :-D
Reagovat
kada.tom
jako recese dobrý :-D pobavil jsem se :-)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vtipný :-)
Jo a nominaci prý Pála sestavil na základě nějakých palců, když četl diskuzi na TP :-)
Reagovat
freeteepek
Pála říkal minule, že Karolína je budoucností Fed Cupu, ale hodit na ní v dalším kole hned veškerou odpovědnost, když jí ještě ani jednou nenechal hrát? Chybí mi tam Hlaváčková, coby partnerka do čtyřhry. Všechny holky teď sice zahrály výborně na AO, ale Fed Cup je jiný a nemyslím, že je dobré takto riskovat.
Reagovat
blixa
Tak to tak neprožívej. Dyk už je to nuda, furt vyhrávat. Je třeba dát příležitost dalším, mladším. Třeba se nezakecaj .. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
vyhrávať je nuda? fuha, tak to podme prehravať ! " :D " možno to bude zabavnejšie.
Reagovat
blixa
Klidně můžeme ve FC zase pro změnu 2-3 roky prohrávat, to mě žíly vůbec netrhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Pála ví co dělá, myslím si že Evžena nepřijede tak proto vzdal mladý tým + Lucku H., i tak by to měli holky zvládnout
Kanadské tenistky:
6. Evžena
129. Wozniak
135. Fichman
169. Dabrowski
202. Abanda

Pokud opravdu Evžena nepřijede tak to holky musí dát protože Kanaďanky kromě Evžy nemají nikoho jiného
Reagovat
freeteepek
Třeba zrovna přijede, když hrají doma a ona ví, že jsme bez Kvitové a Šafářové.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pořád máme Plíškovou ;-)
Reagovat
Luky99
Loni pomohla k historickýmu postupu a letos nepřijede ? Zajímavá teorie...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyla by první ani poslední..
Reagovat
smazaný uživatel
Jéj, vy to řešíte.. Denča je tam vymlátí, ať tam bude Boouchard nebo né :P
Reagovat
smazaný uživatel
Díky holkám jsme 3x vyhrály v posledních 4 letech.
V Kanadě by postup předem nezaručila ani účast Petry s Luckou.
Takže ať si odpočinou, ostatní aspoň mají motivaci ukázat, že Kanada je porazitelná.
Věřím Pálovi, že v Austrálii všechno probrali.
Frickova moudra typu "Lucka ať si odpočívá, ale Petra by mohla..." jsou skutečně k nepochopení.
Reagovat
Frick
Proč? Petra bude mít mnohem delší volno před i po termínu FC...

Lucka pořád hraje v Melbourne a po FC hraje v Belgii. Petra v Melbourne skončila v sobotu a po FC má volno.
Reagovat
smazaný uživatel
nesúhlasím s tebou v tomto.. " v Kanade by postup předem nezaručila ani učasť Petry s Luckou "
Ak by tam boli obe, tak by Česko malo praktický vyhraté.
Kanada ma len jednu TOP hráčku a tá celý tím neutiahne. Ale nevadí :) ako bolo spomenuté, dievčata hraju už 4 roky a vyhrali 3 tituly, takže je pochopiteľné , že ak si chcú oddychnuť pred dlhou šnúrov na betónoch (na ktorych pojde o veľa, myslim Petre, ak by pomýšľala na No.1) tak by sme ich mali rešpektovať a držať palce Karoline a ostatným dievčatam nech to v Kanade zvládnu :) !
Reagovat
smazaný uživatel
AK bude hrať aj Wozniakova a hecne sa , tak to budu mať Češky ešte ťažke. :)
Ale aj tak verím že Česko vyhrá a postúpi ďalej :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukal jsem, že Wozniak od loňského US Open nehrála, bůh ví, jak na tom vůbec je.
Reagovat
smazaný uživatel
ak nehrala, tak to je lepšie pre Česko :)
Reagovat
Frick
By si měla dát majzla na to, co bude ten týden dělat. Pokud to bude něco jiného než odpočinek nebo trénink, tak by to měla po zásluze schytat.
Reagovat
George_Renel
Někdy vážně pochybuji o tom jestli jsi normální.....
Reagovat
Frick
Mám na mysli nějaký maketingový sr.ačky někde v Asii nebo něco takovýho. To by mne na*ralo.
Reagovat
PetaM
Jo, jí by taky strašně sralo, že tě to sere :D
Reagovat
Fandina
Hlavně jde o to, že Petra není ničí majetek, nikdo nemá právo od ní cokoli chtít a cokoli jí vyčítat. A je její věcí, jak stráví čas mezi jednotlivými turnaji. Jak je o ní známo, pokud nebude nemocná, tak potrénuje a bude se zase připravovat na další turnaje.
Reagovat
Frick
No dobře, ale on to fakt pro ni bude přínos, aby krátce po tom, co začne sezóna, 3,5 týdne opět nehrála ani jeden zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
Proč myslíš, že nebude 3,5 týdne hrát?
Reagovat
Frick
Poslední zápas odehrála v sobotu 24.1.

Další zápas odehraje až někdy 17. nebo 18.2. v Dubaii...
Reagovat
smazaný uživatel
A to tam mezitím není jiný relevantní turnaj, kam by si třeba mohla požádat o divokou kartu?
Reagovat
Frick
No já doufám, že do Antwerp Lucce + Káje "překážet" nepojede.
Reagovat
Fandina
Je to přece na ní, ona si plánuje, jak bude hrát. Je to její věc. Nikomu do toho nic není, jak to dělá. Měla náročný začátek roku. Tři velké turnaje, je to její věc, jak plánuje, hraje, co dělá. Plánuje to tak pořád a pořád je naše nejúspěšnější tenistka. Stačí respektovat její rozhodutí. Její věc.
Reagovat
Frick
Jaký tři? Ten pouťák, kde ostudně vylítla v semi?
Reagovat
Fandina
Hrála v něm samé ostré zápasy. Je jedno, že nevyhrála, semi se počítá.
Reagovat
VlS
Georg Renel - v tomhle ohledu jsem pichybností zcela prost.
Reagovat
blixa
Já též ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se prostě chtějí holky soustředit na turnaje, potrenovat, zrenegerovat a ne trepat někam do Kanady a vy to tady řešíte ve více jak 100 příspěvcích, jste dementi a nemáte nic smysluplného na práci, jenom řešit kraviny.
Reagovat
smazaný uživatel
Fér nominace. Holky mají právo si trošku odpočinout, užít si s přáteli. Tohle je ideální přiležitost.
Od Antverp (případně Dauhá) je to kolotoč. Je potřeba si uvědomit, že turnaj v Miami končí až začátkem dubna.. to je šňůra jako hrom.
Reagovat
Frick
Mezi Dohá a IW je plonkový týden. A Petra by IW hrála stejně až někdy od středy / čtvrtka.
Reagovat
smazaný uživatel
vím, že je tam mezi těmahle turnajama volno. Alé né dost volna...
Reagovat
Frick
Petra s Luckou nemůžou hrát, bo musí načerpat nějaké ty dny pobytu ve svém nejmilovanějším domově.
Reagovat
FulnekUltras
a jen doufám, že nakonec nebude rozhodovat čtyřhra - tzn. že Kája ev. zdolá Genie. Jinak se můžeme těšit na FC 2016...
Reagovat
smazaný uživatel
Na FC 2016 se můžeme těšit určitě. :-)
Reagovat
PH94
Jsou vlastně za vítězný zápas ve Fed cupu nějaké body do žebříčku? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jen do Davis CUpu vím, že jo, teda alespoň jsem to tak slyšel:))
Reagovat
smazaný uživatel
No on i bodům za DC zvoní umíráček..
Reagovat
slacker
Strycova ukazala ze je urazena sketa :-)
Reagovat
blixa
Nevím jestli je uražená, ale pokud ano, tak určitě ne sketa a navíc naprosto oprávněně. Nominace H+H na finále FC byla zcela nesmyslná.
Reagovat
Fandina
Nominace Háček nemusela být nesmyslná. Nezapomeňme, že obě dvě byly hned po Květě a jsou pořád nejvýše na deblovém žebříčku. A předtím vyhrály ITF, než nastoupily ve FEDu. Jak by hrály, kdyby nebylo rozhodnuto po singlech se dnes už nedozvíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Nominace H+H byla naopak naprosto logická. ;-)
Reagovat
blixa
Čím proboha ? Neodehrály spolu po pauze jediné těžké utkání, jen pouťovky na ITF. Forma proklatě nejistá, jak je nakonec vidět i na AO. Nominace na finále FC byla od Pály těžká minela, naštěstí neměla ne výsledek žádný vliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím, že do debla prostě lepší alternativa nebyla. ;-)
Reagovat
VlS
Těch alternativ bylo hned několik, Kája, Barča i Lucka jsou elitní deblistky.
Reagovat
Fandina
Ale na deblovém žebříčku pořád za Háčkama, i když hrály všechny jednotlivě. Nehledě na minulé úspěchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Kája, Bára i Lucka jsou dobré deblistky, ale ne lepší než Háčka. Nezapomeň, že Andrea pár týdnu předtím vyhrála Peking. ;-)
Reagovat
blixa
Podle výsledků v AO se nezdá, že bys měl pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
A já myslel, že finále Fed Cupu se hrálo před skoro třemi měsíci, ne až teď po AO. :-)
Reagovat
blixa
Jistě, teď už jsou na tom určitě výkonnostně lépe než byly tehdy ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel, že řešíme výkonnost před finále, ne výkonnost dnes. Hrát se to finále teď po AO, tak Háčka zřejmě nejedou, ale tehdy to holt vypadalo jinak. :-)
Reagovat
blixa
Právě že to vypadalo pro ně ještě hůř ;-)
Reagovat
Fandina
Jak vypadalo hůř, tenkrát. Obě byly nejvýše na deblovém žebříčku. V singlu dal také ty nejvýše na žebříčku. V deblu to samé. Květa se nepočítá.
Reagovat
VlS
Pála těžce zariskoval, že se žádná singlistka nezraní, kdyby se kterákoliv zranila, tak neměl do singlu koho poslat. Ani jedno Háčko by nemělo proti Angie nebo Petko šanci. A v tom to vidím jako ulítlej nápad.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná alternativa do singla byla Kája. A kdyby nominoval ji, tak zas nebylo koho postavit do čtyřhry, která dle papírových předpokladů měla utkání rozhodnout.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to měl promyšlené. Konečná nominace byla tuším dva dni před začátkem a on viděl výkonost. Takže zranění by byl velký pech. A kdyby byl, tak pořád ještě věřil, že by mohly Háčka bod udělat, kdyby nebylo rozhodnuto po singlech. Podle mě nic neriskoval a i kdyby, tak to ještě neznamená, že se mu risk nemusí vyplatit. Teď už se to nedozvíme. Jinak pamatuji moc dobře na rok 2011, kdy Lucka Hradecká s Květou udělaly ten poslední rozhodující bod. A Lucka Hradecká proměnila mečboll. A jak jsem psala. Obě Háčka byly jednotlivě na debl žebříčku nahoře hned za Květou. Vybral dobře.
Reagovat
Fandina
oprava ... výkonnost.
Reagovat
VlS
Ovsˇem s Shuai a ne s Luckou Háčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
To ano.
Reagovat
Fandina
Ano, ale pořád byly Háčka na žebříčku jednotlivě výš.
Reagovat
blixa
On už ten "žebříček" někdy něco vyhrál ? :D
Reagovat
Fandina
A nominace jen tak někdy něco vyhrála?
Nominoval Háčka logicky, jednak bývalé úspěchy a za druhé kromě Květy dvě nejvýše postavené na žebříčku. Nehledě na to, že Háčka jsou dvojnásobné GS vítězky a každá GS vítězka v mixu a spolu mají stříbrné medaile. Koho měl tedy nominavat, když ne ty, které jsou na žebříčku nejvýše a měly v minulosti úspěch.
Reagovat
blixa
Třeba ty co mají aktuální výkonnost ? :D Že bychom do DC nominovali Kodeše se Hřebcem ? ;-)
Reagovat
Frick
Že by se Honzovi shánělo další srdce?
Reagovat
blixa
Copak srdce, ale víš jaký má zásluhy ?!! ;-)
Reagovat
Fandina
Udělal to dobře. Vzal nejlepší na žebříčku jak do singlu tak deblu a bylo to.
Reagovat
smazaný uživatel
No tehdy Háčka měla z našich deblistek výkonnost nejvyšší. ;-)
Reagovat
VlS
Souhlasím s tebou, nominače H+H byla naprosto nesmyslná a Báře se nelze divit, navíc je ještě v SF a doufejme i ve F debla, stejně jako Lucka, takže budou ještě minimálně jeden den hrát a snad 2. Nevím, jestli F debla je v sobotu, nebo v neďěli.
Reagovat
smazaný uživatel
H+H je o parník náš nejsilnější deblový pár, chyba by byla je nevzít. ;-)
Reagovat
VlS
Bejvávalo.
Reagovat
Fandina
To je zbytečné jim vysvětlovat, minulé úspěchy jim nic neříkají, pořád melou svou. Zbytečné na ně reagovat.
Reagovat
VlS
Minulé úspěchy jsou dobré pro vydání čestných uznání, lóži v Národním divadle a tak, pro nominaci jsou k ničemu.
Reagovat
Fandina
Háčka i tak měly lepší deblové umístění než všechny ostatní holky kromě Květy. Takže pořád na tom při nominaci byly co do výsledku obě Háčka i jednotlivě líp než ostatní naše holky.
Reagovat
blixa
Býval, býval. Teda možná pořád je ale jen díky tomu, že ostatní holky nemají české partnerky. Pro H+H bude ale cesta k bývalé výkonnosti ještě hodně dlouhá a trnitá. Pokud k ní vůbec dojdou. Lucka H. vypadá nadějně, ale s Andy to jde od 10ti k 5ti.
Reagovat
VlS
Já bych si spíš v deblu vsadil na Andy, je konzistentnější. Lucka H je mě vysloveně sympatická, ale její výkony jsou ještě daleko nekonzistnější, než u Petry. 2 míče super, 8 v saku nebo autu.
Reagovat
Fandina
Po dlouhé době s tebou souhlasím. Andrejka hraje určitě vyrovnaněji než Lucka Hradecká. Tam je to nahoru a dolů. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Bára pořád ještě hraje debla na AO. A vzhledem k tý achilovce by si odpočinout měla. Kdyby jí rupla, teď při její životní formě, zrovna kvůli tomuhle, bylo by to dost k vzteku.
Reagovat
FulnekUltras
Tohle se opravdu dá pochopit.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase to moc hrotíte.. Prostě, uvidíme :) AlespoŇ se ukážou mladé pušky. :)
Reagovat
jackiec
panečku v nejhorším vypadnem a půjdem do baráže, a co jako???chleba levnější nebude, a tenisový život poběží dál, není to tak dávno co jsme 20 let nehráli závěrečná kola ve FC ani DC
Reagovat
FulnekUltras
jj, jeden rok odpočinku taky nezaškodí... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nominace není až zas tak překvapující. Dalo se čekat, že buď Petra nebo Lucka vynechá. To, že nejede ani jedna, je i tak pochopitelné. Kanada nemá silný tým a pokud se 1. kola nezúčastní ani Genie, tak by byla fraška jet tam s 3 hráčkami top20 proti týmu, který by neměl jedinou hráčku v top100. Karolína roli jedničky určitě zvládne, Tereza i Denisa zahrály dobře na AO a Lucka má formu a navíc má fedcupové zkušenosti. Rozhodně je tohle příležitost, aby si holky vyzkoušely, jak to ve fec cupu probíhá. Věřím, že ikdyby to nedopadlo, tak Petra i Lucka to v baráži zachrání.
Reagovat
Frick
že Pála mlží a již ví, že nebude hrát Jůžina.
Reagovat
FulnekUltras
ten se v zákulisí vyzná... ;-)
Reagovat
George_Renel
zde je vše řečeno.
Pro duel v Kanadě se po dohodě s Pálou obě hvězdy českého týmu vzhledem k termínu po Australian Open a dějišti utkání omluvily. Stejně jako Barbora Záhlavová-Strýcová, Klára Koukalová a Kateřina Siniaková. Vzhledem k jejich různým programům, že se někdo chce dostat výš (v žebříčku) a někdo naopak obhajuje hodně bodů po Fed Cupu, to respektuju,? řekl Pála. ?Všechny když tak přislíbily účast v dalším kole.? Dvojnásobná wimbledonská vítězka Kvitová od své premiéry ve Fed Cupu v baráži v roce 2007 vynechá teprve třetí zápas českého týmu.
Zdroj: http://sport.idnes.cz/fed-cup-1-kolo-ceska-nominace-je-bez-kvitove-a-safarove-p02-/tenis.aspx?c=A150127_113405_tenis_ald
Reagovat
Frick
Lucka snad, ale Petra ne. Skutečně to bude pro ni takový terno aby krátce po začátku sezóny opět více jak tři týdny nehrála žádný zápas?!
Reagovat
PetaM
Zkus si dát stejné volno i na TP, schválně, koho z vás dvou to ovlivní negativně a koho pozitivně :)
Reagovat
misa
Fricku, navrhni pro Petru přísný, ale spravedlivý trest!
Reagovat
Frick
Zde jest: http://abload.de/img/sv49bhb.jpg
Reagovat
misa
http://instagram.com/p/yWkfvvu7s7/?modal=true

a já s ní :-)
Reagovat
tommr
Lucka si tentokrát vybrala dobrou partnerku. Doufám, že spolu budou hrát trvale ... :)
Reagovat
Frick
Ještě že to neni Casey. Bál bych se.
Reagovat
misa
Odpusť si podobné věci pod mými příspěvky o Lucii. Budu ti vděčný.
Reagovat
Frick
Ale mne by to fakt strašně ranilo. Jako to ženy ranilo v 60. letech u Jeana Maraise.
Reagovat
VlS
Fricku, kdybych věděl, že by tě to ranilo tak, že bys tady dal pokoj se svejma úchylárnama, tak bych nějak snad Lucku přesvědčil aspoň k jednorázovýmu úletu.
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
Frick
Bedych s neúčastí v DC vyhrožoval dosti dlouho předem a tady je to blesk z čistého nebe. Najděte mi nějaký článek, kde by Petra / Lucka nějak zpochybňovaly účast ve FC?
Reagovat
misa
Moml bys mi odpovědět na mou otázku z 12:12?
Reagovat
smazaný uživatel
A on je jako nějaký limit jak dlouho dopředu to musí zveřejnit?
Reagovat
PetaM
Speciálně pro Fricka by Petra s Luckou měly říct už teď, jestli budou za 5 let hrát FC v prvním kole. Aby se na to dokonale připravil a za 5 let aby ho nominace nepřekvapila.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, to zase budou diskuse o h...ě. Pořád se to psalo, že FC drží jen Petra a Lucka, tak když se teda dá šanci jiným, tak je to taky špatně? Denisu znám hlavně tady z TP, hrát jsem ji viděla jen jednou, nějak mě neoslnila, ale to není podstatné. Jak tu někteří píší, holky dostanou šanci tak ať se s ní poperou. Určitě v FC máme kvalitnější náhradu než v DC, podle mého názoru.
Reagovat
Frick
Bylo by fér to třeba říct někdy po FC, po extralize, po sportovci roku. Sory, s prvnim kolem to letos moc nevidim.
Reagovat
blixa
To bude chtít omezit tu kořalku neznámého původu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zase máš co řešit, tak buď rád, i když ostatní zase budeme občas trpět. :P
Reagovat
Fandina
Petra s Luckou přece nic nezpochybnily ani teď. Pála vybral. Takže je všechno v pořádku.
Reagovat
Frick
To si děláš srandu? On by jel Pála proti Bouchard dobrovolně s tímto?
Reagovat
Fandina
To jsem špatně napsala. Samozřejmě, že s Petrou a Luckou by to bylo o něčem jiném. Já jen psala, že se na tom mohli dohodnout až nyní, že to předem nemusely vědět, že nepojedou. Ale nevím to. To jsou doměnky. Jisté je, že teď je to takhle.
Reagovat
Fandina
Mohli dohodnout s Pálou a nemusely tvrdé y, myšleno holky ... úsměv
Reagovat
Frick
Ale zrovna u Petry by to dávalo logiku kdyby třeba hrála SF / F a ne, když v sobotu dopoledne padla....
Reagovat
Fandina
V článku se píše, že se na tom s Pálou dohodli. Není co řešit.
Reagovat
babolat.cz
já jsem rád, aspoň Karolína ukáže co umí!
Reagovat
George_Renel
Když holky vypadnou, jsou to podle vás , ostudy, labilky a měli by reprezentovat své daňové bydliště.
Pokud nejsou v nominaci, jsou to skoro vlastizrádkyně.
Přitom nikdo nevíme důvody té nominace. Pála je na AO a zcela jistě se všemi hovořil a vzal v úvahu jejich potřeby, zásluhy, vyjádření.
Karolína jako držitelka posledního FC má dluh, tak ho může odpracovat. Zajímavé tak bude koho Pála nominuje do singlu vedle ní a složení debla.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas.. hrdí když se vyhrává, s vámi když se prohrává-to by si měl říct každý, vy "fanoušci"
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, holky hrály dost a uznejme, že jen s Luckou a Petrou by to byla nuda :) , takhle aspoň budou nervy a konec stereotypu.

Osobně si teda myslím, že by to mohly samy uhrát i Hradecká s Kájinou, ale věřím Pálově volbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Petra, Šafi a B8ra toho ve Fedu odehrály dost, jen ať se otrkaj mladý holky. Kdy jindy by měly dostat příležitost.
Reagovat
PetaM
Podle zdejších není nikdy vhodná příležitost.
Reagovat
Frick
Kdyby byla Kanada bez Eugenie, tak snad ano.
Reagovat
blixa
Podle některých zdejších předpotopních národovců ;-)
Reagovat
sosna
By mě zajímalo, co mu Bára provedla. Letos hraje super! Při vší úctě k Terce nebo Denise, v nominaci měla být ona.
Reagovat
Empe
Bára se omluvila, slíbila kdyžtak účast v dalším kole. Je to na iDnes. Ale taky jsem s ní počítala, že Lucku nebo Petru nahradí. :)
Reagovat
Fandina
Možná, že ten důvod je, že je ještě ve hře na AO z časových důvodů nebo to, že opravdu tam vysílá úplně nové holky. Tedy kromě Lucky Hradecké. Ale nevím, jaký je důvod téhle nominace.
Reagovat
blixa
Jen spekuluji, ale řekl bych, že ho s nominací poslala do hodně tmavých a smrdutých míst ;-)
Reagovat
Fandina
To si nemyslím, na Sportovci roku za FED byla. I když je to něco jiného než nominace, ale byla tam.
Reagovat
blixa
Tak podle iDnesu se "omluvila", což je vlastně totéž, jen vytříbenější formou :D
Reagovat
Frick
Kdy se k ní zachoval špatně, kdy? Nominace našeho nejlepšího deblovýho páru poslední pětiletky (i přes riziko toho, že by nebyla třetí singlistka) byla plně pochopitelná a Kája se jako třetí singlistka jevila tehdy lépe.
Reagovat
VlS
Bára i Lucka jsou v semi Debla, takže ještě minimálně ve čtvrtek budou hrát. Když už, tak tam měla letět Petra, ale rozumím tomu, proč neletí. Jen ať se mladý kukačky rozkoukají, kdo ví, jestli tam bude hrát Genie, ale i tu by Kája mohla při troše štěstí dát. Za mě spokojenost s nominací, jen místo Lucky Háčka bych tam vzal Katku Siniakovou.
Reagovat
tommr
semifinále debla je na programu už zítra stejně jako čtvrtfinále mixu ...
Jak Lucka tak Bára ale mají poměrně slušnou šanci na postup do finále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už je zmíněno níž: Katka bude hrát kvalifikaci v Antverpách.
Reagovat
Frick
v pr.deli.

Pokud jí nedá Kája, tak to bude průšvih. Rozhodně nikde neni psáno, že labilní Tereza a (s velkým tenisem) ještě velmi nezkušená Denisa porazí kanadskou dvojku.

A debl? Křest ohněm pro zatim neexostující deblovou dvojici hráček, který se snad ani neznaj. Možná Terka s Denisou.
Reagovat
misa
Třeba Pála ví, že nepojede :-)
Reagovat
Frick
To si taky řikám.
Reagovat
smazaný uživatel
Není spíš tato nominace z důvodu blížící se olympiády, hráčky musí hrát fed cup, aby mohly nastoupit na OH. Podle mne nominace dobrá a naše hráčky postoupí.
Reagovat
PH94
Myslíte si, že se pak Kája zúčastní turnaje v Antverpách nebo to bude muset vypustit? :)
Reagovat
PH94
Zatím koukám, že je pořád přihlášená :) Tak snad jí vyjdou kdyžtak organizátoři vstříc...
Reagovat
smazaný uživatel
Tadle sestava to je schopná uhrát, pokud Kájina vyhraje oba zápasy... ale hlavně mě překvapila absence Báry...
Reagovat
Jimbo
Pro nominované velká šance se zviditelnit. Pro omlouvající se velká šance v případě baráže pěkné mediální zasloužené masáže.
Reagovat
Frick
Nepřeceňuje se to s tou zimou? Pokud by chtěli, tak by snad pro ně mohlo auto dojet třeba do podzemních garáží hotelu a vysadit je v podzemních garážích haly.

Tak že jen s mrazem by se třeba potkaly na 20 vteřin mezi letištní halou a transferem. A i tam by to možná s tou podzemní halou šlo.
Reagovat
Frick
resp. garáží.

Nakonec by zrovna v tý Kanadě mohly na tyhle věci pamatovat.
Reagovat
misa
chtěl bys raději, aby Lucka hrála v Kanadě nebo v Belgii? Protože obě akce v řadě asi nechtěla podstoupit.
Reagovat
misa
pořádný diskuzní nářez... Nedejbože, kdyby se prohrálo. U trojnásobné vítězky je přirozené, že touha letět do daleké Kanady není moc velká. Lucka asi odmítla z důvodu postupu ve čtyřhře, pak ji čekají Antverpy, kde potřebuje pořádně zabrat, takže dobré rozhodnutí.

Karolína má šanci pořádně se předvést. Vzhledem k tomu, že je do Antverp taky přihlášená, je vidět, že ji reprezentace zaujala a je ochotná přinést oběť.
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je hoooodně zajímavá nominace. Tohle jsem fakt nečekala.
Reagovat
Frick
asi bude mít důležitější věci na práci. Třeba bude, s 10 fotografy a 5 kameramany za zády, radit Na-Lince s koupí výbavičky pro miminko.
Reagovat
PetaM
No vidíš, že umíš uvažovat.
Reagovat
aligo
Myslím ze je to proto ze by museli potom letět pres půl světa, sice je jasný ze jako vloni to byt asi nemůže kdyz je to pod střechou ale i tak.....
Reagovat
Frick
Petra v týdnu po FC NEHRAJE!
Reagovat
PetaM
Bude na nákupech. Může si to dovolit, tak přestaň prudit.
Reagovat
tommr
čekal jsem sice, že Petra nebo Lucka Kanadu vypustí pokud dojdou na AO daleko, ale absence obou je dost překvapivá. Navíc obě na AO vyhučely předčasně takže ani nemůžou bejt unavený ...
Nejvíc mě ale překvapilo, že nejede ani Bára a z Háček jede jen Lucka. Místo našeho "A" týmu tak bude v Kanadě hrát jen náš "C" tým což mi příjde jako docela riskantní i kdyby měla Kanada hrát bez Bouchardový ...
Reagovat
sprchon
Riskantní to asi je, ale věřme Pálovi a jeho výběru. :)))
Reagovat
Fandina
Lucka je pořád na AO ve hře, sice v deblu, ale je. To samé Bára a Andrejka zase v mixu. Takže pořád na AO jsou. Nevyhučely.
Reagovat
tommr
Mluvil jsem o Petře a Lucce a jejich singlových zápasech. Debl je něco úplně jinýho. Zase komentuješ něco jinýho než o čem je řeč ...
Reagovat
Fandina
Umím číst, psal si o singlu a ty se zase nauč respektovat, že druhý píše o deblu. Snad to není takový problém si uvědomit, že vlastně nevyhučely, i když v deblu, ale mají ještě práci.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Fandina má tentokrát pravdu.
Reagovat
misa
Lucka v gs. semifinále :-), sice ve čtyřhře, ale i tak :-))
Reagovat
blixa
Když "vyhučely", tak asi nejsou ve formě, ne ? Kája je aktuální výkonností česká dvojka a Terka pětka (Klára se nedá brát vážně), takže takové lehce horší Béčko. Jen ať se s tím holky poperou ;-)
Reagovat
tommr
právě proto by měly do Kanady jet, aby se zase do tý formy dostaly. FC je většinou docela nastartoval ... :)
Reagovat
Fandina
Vy děláte, jako kdyby termín forma u holek něco znamenal. Jejich forma se odvíjí zápas od zápasu a pokaždé je jiná. Sázet na formu je nesmysl.
Reagovat
blixa
Ještě jsem neviděl, aby přelety z Asie do Ameriky zpět někoho dostaly do formy. Na FC by se možná hecly, ale o to větší útlum by pak přišel. Já to považuju za dobré rozhodnutí. Navíc, nemusíme FC vyhrávat každý rok.
Reagovat
Fandina
Nemusíme FC vyhrávat každý rok :-)))))))))
Reagovat
tommr
no jen abychom se letos nemuseli zachranovat v baráži. S DC vyhlídkama to vypadá podobně nejistě ... :)
Reagovat
Frick
Kája nedala kanadský no. 1 před 2 týdny kanára a jení zkušenosti z FC jsou 0,0001 (za tu 5. hráčku při finále)
Reagovat
smazaný uživatel
Super nominace:) Kájo,Terko,Denčo,Lucko, hodně štěstí!
Reagovat
blixa
Nevidím v tom problém. S Kájou to dáme. Jen by mě zajímalo, proč ne Bára ? Že by se sladkým úsměvem na rtech sdělila Pálovi "fuck you" ? :D
Reagovat
PetaM
To by taky mohla říct "fuck you" Olympiádě, ne?
Reagovat
blixa
Třeba s ní ani nepočítá, co ty víš.
Reagovat
tommr
no je fakt, že příští rok už nemusí být ani naše čtyřka, protože naše mladý se derou nahoru docela rychle ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě proto bych si přál nominaci pro Katku. Rio je ještě celkem daleko a třeba se do té doby může dostat na pozici kolem 50. místa... :)
Reagovat
Fandina
monty ... když na to přijde, tak stačí být pro OH k dispozici, ani nemusí hrát, ani v nominaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši ať je v nominaci. :D
Reagovat
Fandina
Samozřejmě. To je jasné. Není všem dnům konec. A byla by to škoda, kdyby se jí dařilo a kvůli FEDu by nemohla být nominována na OH.
Reagovat
George_Renel
Zatím by si Katka nominaci ničím nezasloužila bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Není o nic horší než Denisa...
Reagovat
George_Renel
Povahově asi jo, týmová soutěž chce taky týmové hráče. A s tím jejím rozčilováním nevím. Pála to ale určitě ví lépe než my.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka už reprezentovala v mládežnických kategoriích a vedla si dobře. Můžeš se zajít podívat na Štvanici, kde má tři pamětní desky. Už jsem to tady psal v květnu...
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=16142235868010

A tady ještě jednou ty fotky... :)
rok 2010: http://www.protenis.cz/galerie/data/media/177/DSC_9785_.jpg
rok 2012: http://www.tenniseurope.org/file.aspx?tid=1&id=322901
Reagovat
Frick
Dobře, že vzal skromnou a flegmatickou Denču místo toto rozmazlenýho spratka.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=414171834828
Reagovat
aligo
Taky bych bral Baru..........
Reagovat
sprchon
To je přece jasný.
Druhé kolo: Petra, Lucka, Bára, Andrea. :)
Reagovat
Fandina
Ne, že by měla Klárka super výsledky, ale třeba ve Španělsku vloni bodovala, proč ne ona?
Reagovat
Frick
Bára k tomu neměla důvod. To, že se rozhodl pro pár H+H, jakožto pár, co má deblový GS, je pochopitelný a že třetí singlistka byla Karolína, která tehdy měla jasně lepší výsledky, je rovněž pochopitelný.
Reagovat
Frick
Proč nejde Petra?! Vždyť bude hrát jinak až v Dubaji. To si bude válet 3 tejdny šunky?
Reagovat
PetaM
A kupovat si briliantové náušnice.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždy%t to Pála říkal!!!! Holky prostě už před AO řekli, že první kolo vynechají, trochu poslouchat by nezaškodilo :))
Reagovat
Frick
Jako kdyby postoupila do finále na AO, tak OK, ale ona vykapala v sobotu ráno...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jsem si taky myslel :)
Reagovat
misa
A v Dubaji řekne, že po dlouhé přestávce je nerozehraná...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se jí asi nechce letět do Kanady, pak zpět do ČR a pak do Dubaje... Co je na tom nepochopitelnýho? Zvládnou to i bez Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
To už Pála taky mohl vzít Katku...
Reagovat
PetaM
Třeba nechtěla :P Nehraje náhodou kvalifikaci do Antwerp?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu. V Antverpách hraje určitě a mezi hráčkami pro hlavní los není, takže bude hrát kvalifikaci...
http://www.sport.be/bnpparibasfortisdiamondgames/2015/eng/speelsters/

Škoda, mohla nabrat nějaké zkušenosti s Fed Cupem... :)
Reagovat
kada.tom
Tak snad nebude hrát Bouchard, protože jinak nás čeká baráž. Bouchard by mohla vzdorovat leda tak Karolína a možná Lucka H., kdyby jí šlapal servis. Takže pokud bude hrát Bouchard, vidím to velmi velmi negativně. Pokud hrát nebude, tak je klání otevřené.

Každopádně ať tak či tak velmi riskantní nominace a jsem docela zděšen, že tam prostě není třeba alespoň Bára nebo Lucka. S neúčastí Petry jsem počítal.
Reagovat
aligo
Nevim no.... myslím ze to nedopadne. ...
Reagovat
Fandina
Tak to moc držím holkám palce, ať se zadaří!!!
Reagovat
Frick
Nebude hrát?

V opačnym případě hraje Pála ruskou ruletu tak s 3-5 nábojema v bubínku.
Reagovat
misa
Lucka hrát nemůže, protože se chce maximálně připravit na první titul z premieru, Genie možná taky :-)
Reagovat
sprchon
Zrovna to čtu na facebooku... :O
Dost mě to překvapilo, ale už se taky hrozně těším!!! :)))
Kája, Denisa, Terka a Lucka. :) Paráda!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist